עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימושים משרדיים לבית וחשבתי על הדגם הבא של לנובו http://ksp.co.il/index.php?uin=35816&select=.159..211..347..466. הבעיה היא שיש לו רזולוציה יותר נמוכה מהמחשבים המתקדמים. האם זה רלוונטי או שעדיף לבחור דגם אחר?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by ding,

אהלן כולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לצורכי גרפיקה - אילוסטרייטור, פוטושופ, וקצת עריכת וידאו (לא 4K) תקציב בין 4-5K כמובן השאיפה היא לכמה שפחות,וכמובן אם השדרוג שווה אתזה אז הרעיון הוא להכניס הכל לNODE 202 - שהוא לא קשור לתקציב ואאני פשוט לא יודע איזה חלקים יוכלו להיכנס לשם. בגדול הדרישות שלי הם: לפחות 16 ג'יגה ראם HHD 1 TB מהיר שתיהיה אופיצה לSSD בעתיד המחשב לא ישמש לגיימינג אבל צריך להשאיר אופציה ל2 מסכים FHD 24' -2 כמו כן לא יבוצע אובר קלוק אז אין צורך להשאיר אופציה לזה אם זה חוסך בתקציב תודה למי שמוכן לעזור

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעלות של כ-5,000-6,000 שקלים. המחשב מיועד למטרות משחקים (מעל הסטנדרט) וכמובן סרטים איכותיים. המטרה היא שהמחשב יחזיק תקופה ארוכה ככל האפשר וישרת את המטרה בלי יותר מדי תקלות (בעיקר בעיות חימום וכדומה). הכוונה שהמחשב יוכל להפעיל משחקים בצורה טובה. בנוסף, על איזה חברה הייתם ממליצים? HP, DELL, MSI או משהו אחר? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  4. אני מחפש לקנות מחשב 14-15 אינץ' שישמש לשימושים כלליים כמו סרטים אופיס ולימודים, המחשב אמור להיות רוב הזמן בבית אולי למעט מקרים חריגים שאקח אותו למכללה. הציפיות שלי מהמחשב בעיקרון שיהיה מהיר, נוח, ובעל ביקורות טובות. * מטרות המחשב? אופיס, סרטי hd, לימודים. * גודל המסך? 14-15 אינץ' עדיף 15 אני חושב אלא אם כן יש משו ממש טוב ב14 * רזולוציית המסך? לא מתמצא בזה,שיהיה רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? משקל סביר, שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?גם, שיהיה סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל, שיהיה 500 ג'יגה לפחות * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת א…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, היום מחובר לטלוויזיה בחדר שינה NUC דור 7 עם I3 ו 8GB ראם. הוא קצת חלש לשימושים שלי ( Visual Studio (בשביל תיקון דברים נקודתיים ולא עבודה שותפת), עבודה משרדית ולפעמים משחקים קלים כמו WOW). חשבתי להחליף אותו, הפתרון הכי קל יהיה לקנות NUC דור 8 (מחכה שיצא), אבל אני לא בטוח שזה הכיוון הנכון. אם לא אלך על NUC, אלך על מחשב במארז קטן בהרכבה (את החלקים אזמין מאמזון). הבעיה שהמחשב יצטרך לשבת על הרצפה ואז הכבלים יצטרכו להגיע אליו ולצאת ממנו, מה שיכער קצת את החדר אבל אני יכול לסבול את זה. השאלה אם מבחינת ביצועים ועלות כספית, האם זה הבדל משמעותי. עריכה: ראו תגובה 4 שלי, שם הוחלט על מערכת מחשב חזקה בשונה לגמרי ממה שחשבת…

6. Started by koriat,

שלום לכולם אני עומד לרכוש מחשב נייח ובתקציב של עד 2000 שח רציתי לקבל ממכם מפרט שמתאים לתקציב עם מעבד חזק (עדיף i5) אציין שאני לא גיימר, אמנם אני משחק פה ושם אבל אי אפשר להגדיר אותי כגיימר השימוש שלי הוא לרוב מוזיקה סרטים והרבה אינטרנט במקביל, אני מחפש מחשב שאני יוכל ״להתחרע״ עליו בלי יותר מידי חשבון ושיעבוד מהר בלי תקיעות תודה לעוזרים שלומי.

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by lala land,

שלום ! בניתי לי מפרט של מחשב לא יקר אך לדעתי שעונה על רוב הדרישות במחשב חדש, אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על המפרט, והאם אתה ממליצים לשנות משהו, ולמה! תודה ! Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 2x 256MB Micron ( DDR II 400MHz ) 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL) 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 4JA-213 ATX MIDI 350W Blue and Silver KSP 400W (True Watts) PFC אני יודע שאין מארז CD וכאלה, אני מתכנן להשתמש בחומרה שכבר יש ברשותי.

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by taamir,

יש לי HP pavilion dv4 2GB זיכרון שתופס שני חריצים 1GB כ"א. מערכת vista 32 האם כדאי לי להחליף אחד מהם ל 2 GB ב 130 ש"ח ןלקבל 3 ? המהירות שיש לי זה 400 אז אני קונה את הכי איטי שזה 533. השאלה גם מה יהיה השיפור בביצועים וגם איפה וכמה יעלה להתקין את זה?

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  9. Started by yonik,

צריך מפרט טוב בבקשה עם מסך,המחשב מיועד לאינטרנט ומשחקים אני צריך גם מדפסת ואפשר לחרוג בשבילה אז למי שיש רעיון יתקבל בברכה תודה

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by Eli El,

שלום רב, מעוניין לרכוש מחשב לצרכים משרדיים. עיקר השימוש הוא ב-office, pdf, תמונות, אינטרנט וכו'. אין שום שימוש גרפי או גיימינג. חשוב מאוד שהמחשב יהיה מהיר. כמו כן אני מחפש מסך איכותי, וגדול ככל האפשר. תקציב - ככל שיידרש (בגבולות הסביר).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי אנשים, אני זקוק למחשב בתקציב של 3-3.5 לא כולל מסך וציוד הקפי. חשוב לי שיהייה שקט. מטרות: יש לי קונסולה שהיא עיקר המשחקים אבל עדיין אני רוצה שיוכל להריץ טוב את כל המשחקים החדשים + הוא משמש לצפייה בסרטים דרך טלויזית lcd fhd. מעדיף אינטל וnvidia אלא אם כן תמליצו אחרת. העדפה למעבד quad ולוח שתומך בddr3 כדי שלא אצטרך לשדרג בעוד חצי שנה. לא מתוכננן oc זה מפרט שקיבלתי מwellcom, אם יש לכם גם ביקורות על החנות אשמח לקבל. Intel Core 2 Quad Q9400, 2.66Ghz, 6 Mb Cache, FSB1333, Tray 1004 ש"ח Mainboard Gigabyte GA-EP43C-DS3, Intel P43, Socket 775, FSB 1600, Dual DDR3 1600, Dual DDR2 1066, PCI Express, GLAN, 2 x IEEE1394, ATX 540 ש"ח Memory A-DATA Dual DDR3 Kit 4Gb (2x2048M…

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  12. הי, מחפש המלצה למחשב שעיקר שימושו לעיבוד תמונה (קבצי raw גדולים מאוד..) דרישות : מעבד של amd (או שלא כדאי?), 4gb ram מהיר, hdd אחד ללא raid, מסך 19' 2ms. מארז / ספק סבירים - חשוב : שקטים! (OC כנראה לא רלוונטי) תקציב 7000 (קצת גמיש לכאן או לכאן) תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  13. אני רוצה להרכיב מפרט לבן דוד שלי. בדיון הקודם הבנתי שלא כדאי לחכות לכרטיסים החדשים. בן הדוד שלי ואני יצאנו מנקודת הנחה שאנחנו מחכים לכרטיסים החדשים ולכן התקציב שלו היה 5800 ש"ח חשבנו לשמור 800 ש"ח ולחסוך לעתיד עוד כ 1000-2000 ש"ח). התקציב עלה ואני רוצה עזרה בהרכבת המפרט לפי התקציב החדש. נ.ב בדיון הקודם לא כתבתי שהמסך שהוא קנה הוא Dell 2007 WFP. בדיון הקודם בנו מפרט שאני חושב שהוא מעולה,איפה כדאי להשקיע את היתרה? המפרט שהוצעה הוא: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 674 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 127 1 ספקי כוח Ener…

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by tomermu,

שלום אני רוצה הצעה למפרט עד 3000 ש"ח, כש2500 נוספים מוקדשים למסך 26. השימושים: עבודה משרדית כבדה.-עבודה מבוקר עד ערב רצוף, מספר חלונות אקספלורר ולפחות שלוש תוכנות (לא משהו כבד)פועלות בו זמנית צפייה בסרטי HD-הורדה מהרשת. משחק יחיד- סימולטור טיסה של מיקרוסופט. חשוב לי: שיהיה שקט-נמצא במרכז הבית. יעבוד עם חלונות 7 לא מתוכנן אוברקלוק. חשוב כמובן HDMI תודה.

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  15. שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש בתקציב של 4000 שקל והמחשב מיועד למטרות משחק ועבודה קלילה אני מועניין במסך שטוח . מישהו יכול לייעץ לי בבקשה איזה מפרט טכני יתאים לי במחיר הזה, ואיפה יהיה לי הכי זול תודה רבה, יואב

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  16. שלום לכל התותחים! יש ברשותי מחשב נייד בן 4 שנים עם 16 ג'יגה ראם ומעבד Intel(R) Core(TM) i7-8550U CPU @ 1.80GHz , בלי כרטיס מסך עם זיכרון עליו, הבעיה כשאני עובד עם הרבה חלונות פתוחים (בעיקר חלונות של גוגל כרום), אז הוא נתקע לפעמים וחושב הרבה זמן ואני גם עובד עם תוכנת עריכת וידיאו כמו CAMTASIA שאני מסתדר איתה אבל היא עובדת יחסית לאט או נתקעת קצת והיה יכול להיות הרבה יותר כיף אם היא הייתה עובדת יותר טוב. אני רוצה לעבוד גם עם תוכנת עריכת וידיאו CAPCUT (הגירסא השולחנית) אבל היא בכלל לא נפתחת לי, ביררתי וזה כנראה בגלל שהחומרה שלי לא מספיק חזקה בשבילה. אני לא משתמש במחשב בשביל משחקים, אולי כן בעתיד אבל לא קריטי אם לא. חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק ומהר הרבה יותר בלי תקיעות. …

17. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח שמיועד לעריכת וידאו ולשימוש בתוכנות - אוויד, כל התוכנות של adobe וכו' יש לי תקציב של פחות או יותר 5500 שקל (כולל מסך). אני צריך מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות עם התוכנות והעריכה ולא יקרוס. אשמח אם מי שיעזור ייתן פירוט קצר על החלקים, ואם מישהו חושב שהתקציב אינו מספיק כדי להרכיב מחשב חזק מספיק אז שירגיש בנוח להגיד באיזה חלק צריך להוסיף.. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  18. אז ככה מחשב למשחקים,עדיפות לאינטל(לא חובה),עדיפות ל GeForce. ללא מסך תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by TalG,

אני מחפש להוציא עד 1200 ש"ח ולשדרג רק לוח ומעבד. איך המפרט הבא: לוח אם :ASUS M2NPV-VM מעבד :AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 1170

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by elipok,

ג'יגה זכרון יספיק לי כרגע (אני אוכל להוסיף בהמשך) הנה מפרט שבניתי מIQPC: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤963 לוח אם: ASUS P5B DELUXE מחיר: ¤1069 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ¤1052 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160211AS מחיר: ¤333 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: GEIL 1024MB (512x2) DDR2 1000MHz WITH COOLING CL-5-5-5-15 מחיר: ¤945 מארז: AEROCOOL SAGITA BLACK w/o PSU מחיר: ¤339 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤422 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm …

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  21. אני מגבשת מפרט בתקציב של 4000-4500 שקל. המחשב ישמש למשחקים, צפייה בסרטים, גלישה ותוכנות חישוביות כגון Matlab. בנוסף, אשמח לקבל המלצות למסך 24 אינץ' בתקציב נוסף של 1000-1500 שקל (העדפה לפנל IPS אם קיים בטווח המחיר). אני מחפשת יחס עלות-תועלת יחסית גבוה: שיפור קל בביצועים כנראה לא יורגש. אני רוצה להיות מסוגלת להריץ באיכות סבירה משחקים חדשים שיוצאים כיום, ואת אלו שיצאו בשנתיים-שלוש הקרובות. הנה המפרט שחשבתי עליו: CPU – Intel Core i5 750 (tray) Motherboard – Asus P7P55D -- or -- Gigabyte GA-P55A-UD3R Graphic Card – Radeon HD 5770 -- or -- 5750 1GB Memory – 2x2GB 1333MHz DDR3 Hard Disk – 500GB Samsung HD502IJ (or any other well-known brand) CPU Cooler – Scythe…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. בניתי מפרט וזה הצעת המחיר שקיבלתי על המפרט הבא : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤948 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EX38-DS4 ¤912 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39386 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤330 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤477 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1581 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=44424 צורב Pioneer DVR-115D White X20 DVD ¤140 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR115D מארז ללא ספק COOLER MA…

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  23. יש לי כרגע מעבד i7 3770k ו דיסק קשיח intel 520 240GB. אני כנראה אקנה דרך המבצע של הפורום את ה gtx670 . חשיבות השקט של המארז חשובה במידה דיי גבוהה. 8 בין 1ל10. אני לא בטוח לגביי הספק כח, אם הוא מספיק אמין לסחוב את המערכת. שוקל אופציה בעתיד לעשות OC לכן לקחתי לוח אם Z77. המחשב מיועד לגיימינג,תכנות והרצות תוכנות גרפיקה למינהן ובעיקר מולטיטסקינג כבד. חשבתי על המערכת הבאה : [table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 מחיר: ₪209[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 מחיר: ₪625[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td…

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  24. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עד 2500 שיהיה בעיקרון למטרות משרדיות OFFICE וכו' וסרטים במידת הצורך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. שלום, אני מעונין לקנות נייד שישמש אותי בלימודים וכן לשימוש משני גרפיקה ואולי קצת עריכת וידאו (פרמייר, סטודיו וכו'), לכן אני מעונין שיהיה לו כרטיס תלת מימדי קצת יותר טוב מהמובנה הבסיסי, וכן אני מעונין בשטח דיסק של לפחות 160. אני רוצה אחריות מקיפה לשלוש שנים, וכן אני רוצה שהחברה שתספק את האחריות תהיה אמינה וטובה (שלא יעשו בעיות ברגע שיתגלו תקלות במחשב). בקיצור, על אילו חברות ודגמים אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים