עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מאוד מושך אותי מחשב נייד של dell מדגם: DELL Precision M6500 עם זכרון 8 ג"ב במהירות 1333 מ"ה ואופציה להרחבה ל-16 הייתי שמח לשמוע עליו המלצות, או להיפך. כמו"כ, אנשי מכירות מחשבים מנסים לגרור אותי ממנו למחשבים מחברות אחרות כמו למשל לנובו (דגם W510), אסוס, או סוני. מי מבין החברות/הדגמים הכי טוב? מי מביניהם הכי זול, במידה והביצועים והאיכות מקבילים. איזה דגמים בחברות האחרות שהוזכרו דומים לדגם שהבאתי מ'דל'. ומה אתם יכולים לעזור לי בעניין, כדי שאוכל לקבל החלטות. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, חבר שלי מחפש מחשב דיי בסיסי, לגלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה וצפייה בסרטים - עם כוונה לחבר את המחשב לטלוויזיה בעלת חיבור HDMI. המחשב יהיה אצלו בחדר ככה שעדיף שיהיה יחסית שקט. כדי להמליץ לו על מסך 22' או 19'? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אשמח לקבל המלצה מפורטת למחשב חזק לעבודה גרפית (ללא תלת מימד - פוטושופ, פריהנד פלאש בלבד) וגם המלצות למסך שמציג צבעים אמינים, עם תצוגה איכותית. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by oren5000,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ציינתי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs,Battelfield 4 ,Crysis 3,Assasins Creed 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינץ' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Lidor2000,

המפרט הכי חזק שאפשר להוציא בסכום הזה שיפעיל את כל המשחקים החדשים וכו' לא מתוכנן OC בכלל ואין צורך בשום ציוד היקפי רצוי מהחנויות IQPC או KSP

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by AboveBeyond,

האם לקנות אולטרהבוק עכשיו? או כדאי לחכות לשנה הבאה אני יודע שזה שאלה שלא שואלים על מחשבים אבל בטח יש שמועות וכל זה על הדור הבא מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אם הניצול באמת שווה את זה.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 +-, במידה והשדרוג הוא משמעותי ניתן לחרוג בעוד קצת.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתכונות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, BF, Arma ועוד משחקים שעוד לא יצאו.. (משחקים כבדים שדורשים מערכת חזקה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Nadab,

שלום לכולם! אני מעוניין למכור מחשב חדש שנקנה לפני 3 חודשים וכמעט לא נעשה בו שימוש! המחשב עלה לי כ-11000 ש"ח (חלק קטן מהרכיבים הוזמן מחו"ל והרוב נקנה והורכב ב-ksp) ואני מוכר עקב עזיבה לחו"ל... המחשב מפלצתי ומריץ בלי בעיה ובמהירות הכל. כמובן יש קבלות ואחריות על המוצרים. רציתי לדעת עקב הדברים הנ"ל כמה ריאלי לדרוש, ולהלן המפרט: Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB Zalman CNPS11X Extreme Asus Sabertooth Z77 s1155 Core corsair dominator platinum 2x8GB Corsair Neutron GTX Series 240GB SSD Sata III MLC 2.5'' Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III samsung 500GB 16MB sata II sapphire HD7950 overclocked Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata Corsair AX 650W Gol…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן, אז כמו שהבנתם, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, הראשון שלי. תקציב זה לא הבעיה פה, אלה רק לבחור את המחשב המתאים. אני חושב ש ה Hp Dv 6515 יתאים לי, זה בעיקר למשחק אחד - Pro Evolution... ככה שהכרטיס מסך מספיק חזק בשבילו והשאר זה סרטים וכ'דומה מישהו מכיר את הדגם המסויים הזה ? תודה , איתי

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by gambit_elaad,

רק מעבד זיכרון לוח אם הרד דיסק מארז וכרטיס מסך : למשחקים עדיף AMD !!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by c5123,

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX asus A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra Arctic Cooling Freezer 64 Pro for A64 Kingston 1GB 400Mhz PC 3200 C3 x 2 ASUS EN7900GT TOP GeForce 7900GT 256MB PCIe ENERMAX EG565AX-VE 535 Watt Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU טוב זה מה שאני קונה איתי צריך לבנות אותו מהחברות asus kingston and gigbyte :-X יש משהו שכדי לשנות? בבקשה תנסו להשאיר את זה בשלושת החברות שצינתי לפני זה תודה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, יש לי כבר שנתיים מחשב נייד של טושיבה מסדרת A300 שמתי לב שמצלמת האינטרנט שלי לא עובדת. לפי תוכנת המצלמה של טושיבה כניראה שחסרים הדרייברים. לא מצאתי באתר של טושיבה את הדרייבים יש לי חלונות 7 64 ביט ULTIMATE. את המחשב קיבלתי עם ויסטה. אני זוכר שבעבר המצלמה עבדה עם המסנג'ר. יש למישהו מושג ? תודה מראש טל.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ceh,

להרצה של משחקים בינוניים על FULLHD כולל ציוד הקיפי - מקלדת עכבר מסך ורמקולים, ללא OC, לא חשוב שקט. מגבלות: כוח עיבוד CPU חשוב יותר מכוח GPU חובה 6GB RAM כל החלקים חייבים להיבחר מהחנות SKYPC חובה 2 הארדיסקים פנימיים של 500 עריכה: של WD עד 6000 ש"ח עריכה: חובה מסך 24 אינצ' חובה רמקולים 5.1 אשמח להמלצות לרדת במחיר ! תודה מראש למגיבים ! ---------------------------------------------------- עריכה: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪950 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪599 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪274 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן - 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, בניית אתרים, תכנות, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, לראות סרטים. עבודה באופיס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות -הכי הרבה סרטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8PE667 PRO Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Samsung CD x 52 Mitsuni floppy 1.44 Enermax FS-710-B 350W כל זה בערך 6 אלף שקל ! מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, אני בונה מערכת תקציבית, ואשמח להצעות לשיפור\דעות : Intel Core i3 3220 Dual Core Hyperthreading Processor LGA1155 3.3GHZ Ivy Bridge 3MB Retail Box ASUS P8B75-M LE Micro ATX LGA1155 B75 DDR3 2PCI-E16 2PCI SATA3 DVI HDMI USB3.0 Motherboard Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9 8GB 2X4GB DDR3-1600 CL9-9-9-24 Dual Channel Memory Kit Fractal Integra R2 500W ATX 12V 80PLUS Bronze Power Supply 120mm Sleeve Bearing Fan ASUS PCE-N15 300Mbps 802.11B/G/N Wireless PCI-E Network Adapter הצורך הוא בעיקר משחקים כמו company of heroes ו world of tanks , modern warfaren ברזולוציה של 1680X1050 יש לי כבר מארז ודיסקים קשיחים כולל SSD לגבי הכרטיס מסך, ההתלבטות היא בין 660 ל 660Ti והאם המעב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכם לפני שבוע רכשתי את ה LG T280 מבאג. הכל עובד מעולה חוץ משני דברים: 1. ידוע לי שיש במחשב הזה תקשורת 3G מובנת, למרות שבבאג לא הזכירו את זה.. יש מקום לסים במחשב, יש הגדרה בביוס להפעלת התקשורת הזאת אך אני לא מצליח להפעיל אותה בשום דרך דרך הוינדוס.. אשמח לקבל קצת עזרה. 2. כשקניתי את המחשב נאמר לי והיה רשום שהסוללה מחזיקה 7 שעות.. בפועל כשאני מטעין את הסוללה עד ל 100 אחוז יש לי כ 4 וחצי שעות, על מצב שHIGH PERFORMANCE בוינדוס 7.. האם זה תקין ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by hardcopy,

שלום לכולם מישהו יכול להסביר לי איך מתקינים תוכנות שונות על הנייד הזה ?? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מחשב שיוכל להריץ תוכנות שרטוט (תיב"ם) במחיר עד 6000 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי מחשב עם מסך מבריק. אני עובד רוב הזמן בבית, אבל בשעות היום עם חלון פתוח וזה פשוט על גבול המחרפן הסנוורים האלה. הודות לאחד המשתמשים בפורום הבנתי שקיימת מדבקה שכזו. קראתי באינטרנט קצת וראיתי סרטונים בYoutube, וזה נראה לי ממש טוב. בארץ כנראה לא כ"כ ניתן להשיג אז כנראה נקנה מחו"ל איכשהו. מישהו פה ניסה את המוצר הזה ויכול לתת לי חוות דעת עליו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Morfium,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לחברה שלי עד 1500 שח (כמובן רצוי פחות) אם זאת המחשב אמור להיות להרבה שנים, כמו המחשב הקודם שלה ז"ל שפעל ללא דופי משהו כמו 6 שנים . הדרישות הם בעיקר : * עבודה משרדית * סרטים (לא אמור להיות HD למרות שבטח כל מעבד מריץ את זה בקלות) * מוזיקה. רצוי שהמחשב יהיה חסכוני בחשמל ושקט .... אין צורך בציוד היקפי. חשבתי על Intel עם Core I3 (שכולל כרטיס מסך בפנים) או כמובן AMD (שגם יכלול כרטיס מסך בפנים) אודה מאד לעוזרים .

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני נוסע עוד כמה שבועות לארה"ב ומתכנן לקנות מחשב נייד שישמש אותי לעסק של כתיבת תוכנה. חשבתי על הלטיטיוד E5410 עם מעבד i3 שמחירו באתר של דל כ-770$ או על לנובו T410i עם מעבד i3 שמחירו באתר כ-950$, שניהם עם מפרטים די דומים (מעניין אם ההבדל הממשי במחיר הוא בגלל איזה יתרון ממשי של הלנובו על הדל או רק בגלל המותג של לנובו - או י.ב.מ) ? מכיון שלא אשהה במקום אחד יותר מ-4-5 לילות, אני לא אוכל להזמין את המחשב מאתרי החברה, לכן מה שנשאר הוא לנסות למצוא חנויות או רשתות בהן אולי אפשר למצוא מחשבים כאלה. משיטוט בבסט-ביי או קומפ-יו.אס.איי, ראיתי שאין שם כל כך ניידים עסקיים אלא יותר ניידים למגזר הפרטי. האם יש בפורום מישהו שהצליח למצוא ורכש נייד עסקי מהסוגים שאני הזכרתי (או אח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. המחשב הוא לעבודה משרדית בלבד עם פה ושם משחקים קלים ביותר אך הוא עם סורק, אני זקוק למחשב לתקופת זמן דיי ארוכה כלומר שהמהירות תהיה גדולה בינתיים יש לי את זה: מעבדAMD AthlonXP 2000+ 1666MHz , 256Kb 266MHz FSB - Tray - No fan 415 גוף קירור למעבדSpire 5U213C1H3G FridgeRock Socket462 50 לוח אםVIA KM400 - Gigabyte GA-7VM400M , M.ATX 359 זיכרון פנימי256mb PC2700 DDR-RAM - 333MHz 225 דיסק קשיחWestern Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 375 כונן תקליטורים Asus X52 116 כונן דיסקטיםTeac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 51 כרטיס מסךInnovision Geforce 4 MX440-8X 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard 330 כרטיס קולOnboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשתOnboard - מובנה על הל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Epidem,

שלום לחברי הפורום, החלטתי לנצל את שאריות הביטקויין שנשארו לי לטובת שדרוג המחשב האישי שלי. להלן הפרטים והדרישות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? -- 5,000שח מקסימום חריגה 500שח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -- גיימינג על מסך 2K 165HZ, עריכת סרטונים, מכונות וירטואליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? -- לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) -- המפרט הקיים רשום למטה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? -- לא רלוונטי, לא מחליפים שום חלק בקירור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? -- כן, בינ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא שמחירו 2745 ש"ח. המחשב לא מיועד למשחקים נטו אבל אני כן רוצה שיהיה מספיק חזק לפעמים שארצה לשחק. מארז IN WIN שחור מנוקד עם USB וסאונד קדמי ספק כח A.PFC 500W FAN12 Ci-POWER CWT לוח אם H61MU-E35 B3 HDMI USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.1GHz 3MB CORE I3 1155 2100 זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח פנימי 500GB S2/S3 7200 16MB SEAGATE צורב SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL שחור AD7260S כ.מסך ATI Radeon 6450 1G-3 POWER CP;PR מחשב ללא מע' הפעלה כר. רשת 1G מובנה בלוח האם כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם אני רוצה לדעת איך ה value for money ואם המחשב חזק מספיק להריץ משחקים כדוגמת call of duty modern warfare 2, אם הוא לא מספיק חזק, מדוע, המעבד ח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.