עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חבר'ה! אני מעוניין שתציעו לי מפרט בתקציב הנ"ל בשביל משחקים, אוברקלוק וגם בשביל תוכנות. לפעמים אני יריץ הרבה תוכנות ברקע ואני רוצה שהם ייפעלו די חלק ושהמחשב לא ייתקע.... בגלל זה אני מעוניין שתכניסו לי במפרט את ה-920 של אינטל ואני כבר "אסדר" אותו בסה"כ אני חושב שX800GTO יספיק פה ויש עדיפות לCONNECT3D אם אפשר משהו יותר טוב שאני לא מאמין שאפשר אז זה יהיה טוב אגב יש לי זכרונות TCCD DDR1 שאני רוצה לנצל אותם במחשב הזה! אבל שום לוח שתומך במעבד לא תומך בזכרונות פרט לצ'יפסט של ATI אז אם תוכלו להרכיב לי עם לוח בעל הצ'יפסט המדובר אני אשמח

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. GPT VGA to RGB Computer to LCD 1.8m http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_3310&products_id=26840&PHPSESSID=d41a32ec84d3e751e277c448cc45c0ea במחשב VGA ו-HDMI, בטלוויזיה רק קומפוננט. הRGB זה לא קומפוננט רגיל, זה יכול להתאים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. צירפתי 2 תמונות של מפרטים שהמליצו לי.. אני מחפש מחשב חזק שיסחוב לי משחקים גם בעוד שנתיים שלוש בלי בעיה גם ברזולוציה גבוהה.. מבחינת תקציב בין 7אלף ל9.5אלף עם אופציה לעד 10אלף במקרה שזה תוספת שבאמת תתרום לכך שהמחשב לא יחשב ישן עוד שנתיים. כרגע התכנון הוא לקנות רק את המחשב ולחבר אותו לטלוויזיה בכבל hdmi ולהשתמש בה כמסך כך שציוד הקפי לא נחוץ כרגע אך אם זה יכנס לתקציב אפשר לשקול את העניין של מקלדות לגיימרים.

4. Started by gal555,

שלום לכולם אני מתלבט בין כמה דגמים של מחשבים והתקציב הוא 3000 ש"ח הדגמים: Acer Aspire 5732Z-443G‎ Lenovo G550 NTD2WIV‎ Fujitsu Amilo LI3710‎ Compaq CQ61-410EJ‎ אני קונה מKSP אז חשוב שזה יהיה משם. השימושים הם אינטרנט ואופיס

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by hatul,

אנחנו מחפשים מחשב עד 2500 ₪ לשימושים שונים. השימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט ופיתוח לאינטרנט. בנוסף הוא ישמש לצפייה בסרטים, פיתוח ותִכנות. נרצה גם לשחק עליו מידי פעם ולכן הוא צריך להריץ משחקים בצורה סבירה (לא צריך שירוצו על הרמה הכי גבוהה אבל צריך שירוצו). בנוסף המסך שלנו ממש עתיק ולכן צריך גם מסך חדש. כדאי שכרטיס המסך יהיה של nVidia כי מערכת ההפעלה העיקרית (או היחידה) היא לינוקס ו־nVidia תומכים בה יותר טוב. המחשב צריך להחזיק מעמד לטווח ארוך (של כמה שנים) כי לא נשקיע בו שוב בזמן הזה. תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by payback,

אשמח אם תעזרו לי במפרט ואולי רשימת חנויות מומלצות למחשב נייח אני מעוניין במחשב בשביל אינטרנט ולראות סרטים כשהכל יעבוד מהר במחיר של עד 2000 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Drogba,

אני כבר די הרבה זמן לא בתחום של החומרה (בערך חצי שנה) והרבה דברים השתנו (כנראה) , אז אני מבקש שתבנו לי מפרט : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6,000 (בבקשה בלי חריגות) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים די כבדים , אינטרנט , צפייה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD (עדיפות ל730B של סאמסונג) , מקלדת ועכבר פשוטים , רמקולים פשוטים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב DVD (צריך כונן DVD) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה לפחות 160GB בHD . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפ…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מחפש לוח אם תומך bluetooth וכרטיס מסך מובנה טוב לצרכי קולנוע ביתי. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

לעבודה משרדית בעיקר, הקלטות ומידי פעם (נדיר מאוד) גם למשחקים. לא משנה אם זה יהיה AMD או אינטל, אם זה AMD צריך כמובן גם המלצה ללוח אם מתאים, לאינטל לא צריך. לא צריך זיכרון, אבל אם ממליצים על AMD אז צריך לוח שיתמוךבזיכרון DDR 400 וכמובן בDUALDDR. לא צריך דיסק קשיח, אבל כן צריך צורב וDVD. כרטיס מסך, עדיף אחד מבוסס רדאון עם 128 מגה זיכרון. לא צריך מסך וכרטיס קול, כן צריך כרטיס רשת. לכל זה צריך גם להוסיף ספק מתאים, אני מניח שספק של 350W ומעלה יספיק, עדיף ספק טוב מחברה איכותית. עדיף לקניה בזיגזג, אולי תתכן גם קניה של מסך, אבל זה לא תלוי בי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הרכישה בארה"ב. הסרבר בעיקר לצורכי לימוד על מערכת ההפעלה של הסרבר עצמו, הרצת שרתי ווב שונים, מסדי נתונים, שיתופי קבצים רציניים (בקרוב יהיה לי קו 1.5 הורדה 768 העלאה! ), קידודים/עריכות, תיכנות, וכד'. אני לעתים נדירות משחק משחקי מחשב (פעם בחודשיים ככה וגם אז איכות המשחק לא משנה לי כל-כך). בכל אופן אני לא רוצה לזרוק כסף על שטויות (אני רוצה משהו קרוב ל best possible total value!). ראשית הדרישות: 1. מעבד INTEL P4 HT (חזק יותר במולטיטסקינג של כמה תוכנות כבדות כעריכת וידאו/גרפיקה, קידוד וידאו/אודיו, הרצת מלאן services ברקע וכד') 2. לוח אם של ASUS או ABIT בלבד (חסד נעורים - כלומר עד אשר תהיה סיבה מוצקה לזנוח אותם) א. תמיכה בחריצי PCI-E אך גם ב-PCI (תמיכה אחורה בסיסטמה הפורשת) …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בעיקר לגרפיקה, וידאו, אנימציה 2D ו-3D, ואינטרנט... CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX[ Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,1394,AGPx8,Dual DDR,RAID,S-ATA,5.1,LAN Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory X2 Video Cards : Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case[ כמו כן אני מוסיף הרד דיסק WD 80 , 8 BUFFER וSEAGATE 20 GIGA שכבר יש לי....וכוננים וצורב מהמחשב הישן [move]המלצות לשינויים יתקבלו בברכה![/move]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by most,

המחשב מיועד למתנת בר מצווה. אפשרית חריגה בתקציב, אך כמה שפחות יותר טוב שימושים: אינטרנט סרטים משחקים בברכה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by edencoh1990,

הו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 אפשר לחרוג אם הפער מצדיק ממש בעוד 2000 שקל מתי מתוכננת רכישת המחשב? מיידי מה השימושים במחשב? (ציינו בפירוט מה תעשו עם המחשב, אילו תוכנות/משחקים תפעילו וכו'): אני מתכנת אז בעיקר להרצה של סביבות תכנות + מערכות הפעלה נוספות על המחשב כמו לינוקס בסביבה וירטואלית ואני מאמין שישמש גם לגיימינג אם כבר קונה מחשב חזק, בנוסף אני מחבר 3 מסכים שכל אחד מציג מסך שונה ומחזיק בו זמנית 20-30 חלונות אינטרנט + מלא תוכנות שכולם פועלות במקביל האם תבצעו המהרה ("OverClocking, "OC) למחשב? (ציינו את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? האם אתם צריכים אפשרות חיבור ל־…

14. היי, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב נייח שישמש לסימולציות באדריכלות, באמצעות Unity3d. המחשב יחובר ל-3 מסכי Full HD גדולים שכבר נרכשו והאביזרים הנלווים הרגילים, אולי בעתיד גם למשקפי VR. חלק מהסימולציות דורשות חישובים גרפיים כבדים בזמן אמת (בשביל first person view בסביבות מורכבות), וחלקן דורשות הרצה של מודלים עמוסים בחישובים לקבלת תוצאה סופית. כך שרצוי שרוב התקציב יילך לטובת CPU ו-GPU. התקציב הוא 10,000 ש"ח (כולל מע"מ) לרכיבים הבאים: מעבד - הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב (לא מתוכנן OC) כרטיס מסך - הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב RAM‏ - 32GB SSD‏ - 256GB יספיקו לוח אם - לא צריך להיות מטורף, רק לתמוך בדברים הבסיסיים שיש בכ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, אשמח לקבל את החוות דעת שלכם בנוגע לקניית מחשב עתידי בטווח מחירים של 2000-2500 ש"ח. 1.המחשב אמור להיות מיועד לשימוש כללי ביותר, כלומר, בעיקר אינטרנט, מוזיקה, אופיס והרצת תוכנות שונות (לא כבדות מדי, אך לעולם לא ניתן לדעת מה אצטרך), משחקים זה לא כל כך בשבילי כך שכרטיס מסך onboard נראה לי יעשה את העבודה אך אשמח לשמוע מה אתם חושבים. 2.ברמת העיקרון יש לי הארד דיסק מהמחשב הנוכחי בגודל של 500GB של חברת WD (הדגם הוא WDC WD5000AAKS-00V1A0) שנקנה לפני מספר חודשים עקב קריסת הארד דיסק קודם. כמו כן ברשותי גם צורב DVD של חברת ASUS כך שאין צורך גם בצורב. 3. חשוב לי שקט מהמחשב כי אני אישית סבלתי ממחשב עם רעש של גנרטור בקיץ 4. דבר נוסף וחשוב, אני מעוניין בזיכרון מהיר של 4GB כך…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, חבר שלי רוצה לשפר/לשדרג את המחשב (האמת שזה יותר לקנות אחד חדש...). בקיצר, אני בצבא ולכן אני קצת מחוץ לעניינים בזמן האחרון..... בקיצר, הנה בערך מה שהולך: AXP 2400+ 2GHz TRAY+FAN 795 ש"ח LEADTEK K7NCR18D 598 ש"ח 256MB DDR 333 PC2700 GeiL 220 (וכנראה שזה יוכפל....אבל נעזוב את זה בנתיים) MAXTOR 80GB ATA133 7200 RPM 582 ש"ח כרטיס מסך: עקרונית RADEON 9500pro..... אבל אין אותו בחנות שבה הוא רוצה לקנות.... אז אני לא יודע מה יהיה. בקיצר, זה בערך עוד 1300 ש"ח, ואז זה יוצא 3500 ש"ח. בואו נגיד שזה הגג של התקציב. התכנון היה 3000 ש"ח. מה אתם חושבים שעדיף, ה 2400 או ה Barton 2600? עד כמה יש הבדל בינהם? שאלה: מה עדיף, Barton 2600 עם לוח KT400, או TbredB 2400 עם NF2…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני צריך סוללה תחליפית לדל 1545 שלנו, והמחירים בארץ ממש גבוהים (350-400 שקל לסוללה תחליפית) ראיתי סוללה ב-40 דולר ב-dealextrme, שכנראה תתאים - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32218 משהו יודע אם שווה לקנות שם את זה, או שמדובר בזבל ושרצוי לקנות סוללה תחליפית בארץ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Demagh,

אני (כנראה) מתחיל ללמוד במרץ ואני רוצה להיפטר מהמחשב כדי לא להכשל המפרט הוא: - מעבד: i5 3570K - ראם: 16GB DDR3 RipJawsZ - לוח אם: Gigabyte Z77x-UD3 - כרטיס מסך:Sapphire R9 280X Dual-X - ספק: SeaSonic Gold 850W - כוננים: 250GB Samsung 840 SSD, 1TB Seagate - מארז: Fractal Design ARC XL - קירור למעבד: Noctua 12S - מאווררים: 3 שבאו עם המארז, 3 של Noctua. בקר שליטה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. קונה מ DELL.COM תקציב עד 700 דולר לסרטים וגלישה באינטרנט כמו כן דרוש כ.מסך שיריץ סרטים HD ללא תקיעות והכי חשוב מסך לא מבריק

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב הבא: שימוש עיקרי: מכונת Linux למחקר/פיתוח: קמפול מהיר, תמיכה במספר מסכים, 64bit. וירטואליזציה מרובה (לצרכי Windows, 32bit)- תמיכת חומרה בוירטואליזציה- חובה, Hyperthreading - רצוי. מעבר לזה, שיהיה מסוגל לנגן סרטי HD בלי בעיות (גם על שני מסכים). מחשב שקט יהיה פלוס רציני. יהיה נחמד אם הוא יהיה מספיק חזק למשחקים (Oblivion, Civ V) בדואל בוט. לכן, החלטתי להתבסס על המפרט הרב-תכליתי ב-6K שמוצע כאן. בגלל הדרישות הלא כ"כ שגרתיות שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי- גם בהמלצות כלליות ובעיקר בנוגע לשאלות הבאות: [list type=decimal] [*]מעבד- הבנתי שאתם לא ממליצים על i7 בגלל שיקולי תועלת, אבל הבנתי גם שלצרכי וירטואליזציה יכול להיות שהמצב שונה- תוכלו לאשר? מה ג…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by אליהו פלג,

מחפש מחשב נייד ללימודים.. 4 ram 500 GB (אם יש ssd בונוס) i5 / i7 בלי מערכת הפעלה אשמח להמלצות. תקציב- כמה שיותר זול. עד 800.

22. Started by Aviv943,

היי חברים. כמה שווה 460 GTX? בגרסת אוברקלוק של גיגהביט. וכמה הכי נמוך עוד כדאי לי למכור אותו? איפה כדאי למכור אותו? פעם ראשונה שאני מוכר משהו יד 2. תודה.

23. מחשב לסטודנטית, יקנה בסין אם ההפרש יהיה משמעותי. חשוב שיהיה במשקל נמוך ושלא יהיה צורך לשדרג אותו בשנים הקרובות. * מטרות המחשב? לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3-15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לתאורה במקלדת, חשוב שתהיה אפשרות לבצע חריטה למקלדת בארץ (מקום מומלץ?) * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 128, אם אפשר SSD * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Maimonie,

שלום ברשותי המחשב הנ"ל. http://reviews.cnet.com/laptops/lenovo-3000-c100/4507-3121_7-31750373.html?hhTest הוא בא עם 256MB. כעת אני רוצה להרחיב את הזכרון . הבנתי שאפשר להרחיב עד 2 GB כמה שאלות ברשותכם: 1. כמה סלוטים של זכרון יש במחשב הזה? (עוד לא פתחתי לראות) כלומר, אם אני ירצה לשדרג ל 2 GB ויש רק סלוט אחד אז אצטרך לקנות סטיק אחד של 2GB 2. סוג הזכרון שמתאים הוא : DDR2 533MHZ מה קורה אם אשים במחשב זיכרון מסוג DDR2 667MHZ ? המחשב יעבוד בכלל או שיעבוד אבל הזכרון יעבוד במהירות 533 ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by itzkoo,

אני מתכנן בחוד-חודשיים הקרובים לקנות מחשב חדש והתקציב הולך להיות 6000 ש"ח. האם הזמנה מחו"ל והרכבה עצמית תוזיל את העלות? אם כן, מאיפה הכי משתלם לקנות מחו"ל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.