ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט של מחשב עם ציוד הקפי ועם מסך ואם החומרה שבתוך המארז וכל זה.... תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מחשב חדש שישמש אותי ביקר לאינטרנט ושטויות, ומדי פעם משחקים, מחשב רגיל כזה, אבל שיריץ משחקים יפה ויחזיק הרבה זמן מעמד. אל תשימו ציוד היקפי, אבל תשימו כרטיס רשת אלחוטי, שיהיה טוב שהאינטרנט לא יתנתק לי כל שנייה, ויש לי ספק די חדש FSP ATX-400PN, אז אם הוא מספיק טוב אז תורידו מהרשימה גם ספק. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי מפרט דומה לשל הבא, אבל המוכר המליץ לי להוסיף פה שם 50 ש"ח לקבל משהו יותר 'בטוח'. הנה המפרט, אני רוצה תגובות לגבי המחיר והמפרט אם אפשר . תודה רבה. - מארז איכותי USB ATX מהודר. - לוח אם GIGABYTE INTEL 945 PS3 - מעבד Core2 Duo E6300 אינטל 2MB. - זיכרון 667MHZ 1GB DDR2 2 עם 2 יחידות (ואז 2GB). המוכר אמר שהחברה לא משנה משהו. אפשר Twinmos. - כרטיס מסך GIGABYTE 7300GT 256MB PCI-E - דיסק קשיח WS SATA 7200 8MB+160G, והוסיף לפני זה gig ...(?) - צורב DVD LG. - מקלדת, עכבר... לפני מע"מ 3988 עם מע"מ 15.5% יוצא 4607 ש"ח. המחיר כפוף לשער הדולר ביום האספקה. מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אבקש לקבל הצעות למפרט למחשב שיעודו העיקרי הוא משחקים. הייתי רוצה כי במארז היציאות מקדימה יהיו למעלה. במקביל הייתי רוצה לשאול שתי שאלות: 1. קראתי באיזה מאמר כי עבור מחשקים עדיף AMD. האם זה נכון? 2. באתר של וואלה מוכרים מערכות גיימרים. האם הם שווים משהו? תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר די הרבה זמן לא בתחום של החומרה (בערך חצי שנה) והרבה דברים השתנו (כנראה) , אז אני מבקש שתבנו לי מפרט : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6,000 (בבקשה בלי חריגות) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים די כבדים , אינטרנט , צפייה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD (עדיפות ל730B של סאמסונג) , מקלדת ועכבר פשוטים , רמקולים פשוטים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב DVD (צריך כונן DVD) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה לפחות 160GB בHD . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפ…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב בעקבות יציאותש ל כמה משחקים טובים חדשים חשבתי אולי זה הזמן לקנות מחשב חדש אז ככה כיום יש לי AMD XP 2600+SF2 8RDA+ 512 DDR 333 SAMSUNG R9700 PRO 40GB MAXTOR RAIDMAX SCORPIO 868 וצורב+דיוידי Philips בהנחה ואני ימכור תמחשב ואקבל 2000 שקל אני אוכל להוסיף ממכירת הפלאפון שלי ולקמבן איזה 4300 שקל בערך איזה מפרט אתם ממליצים במחיר הזה למשחקים? והאם יהיה שיפור בין המחשב הנוכחי שלי לחדש? כמובן מבוסס amd64 תודה... ואגב לא צריך הארד דיסק כי יש לי אחד חדש 80 של ווסטרן..
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לחכות שיהיו עוד מעט הרבה ניידים בשוק עם core 2 duo או להסתפק במה שיש? מה ההבדל הגדול ביניהם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראשית, הדרישות שלי מהמחשב: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, מולטיטסקינג, אולי משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14'' מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? מקסימום 2 ק"ג, עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף כמה שיותר …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , אני מתכנן בחצי שנה הקרובה לקנות מחשב חדש. רציתי לדעת מתי תיהיה התקופה הכי טובה לקנות אותו . לפי מה שהבנתי כדי מאוד לחכות למעבדי ה skylake החדשים. וגם חשבתי לקנות בסביבות סוף שנה כי תמיד יש מבצעים נחמדים כאלה. המחשב הוא גיימינג והתקציב זה סביבות ה 5 אלףשקל . (כשאני שואל מתי תיהיה התקופה אני לא מבקש חודש או תאריך ספיציפי אני מדבר על תשובה של "תחכה שיצא XXX ואז תקנה" (נגיד סדרת כרטיסי מסך חדשים או מעבדים חדשים)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון ללמוד במכללה וכנראה אצתרך הרבה רינדורים כולל ציוד היקפי: מקלדת, עכבר ומסך 22 אינץ' (אפשרות ל - 23 בשביל הוואסח...) רמקולים לא חייבים להיות מפוצצים - משהו שלא יתקלקל תוך שבוע... רמת השקט הדרושה - פשוט שלא יקדח במוח, אם זה עושה קצת רעשים אז לא נורא. העיקר שהמחשב לא ימס תוך חודש לא יודע איך לעשות אוברקלוק ודי מפחד להתנסות בעניין לא צריך מערכת הפעלה כולל הרכבת המחשב בחנות, לא לקחת סיכונים אין חנות מועדפת, שיהיה באיזור המרכז, או באיזור עכו בקשות מיוחדות: Firewire, לחיבור מצלמות רציתי לקנות מקינטוש בגלל איכות החומרים, אבל חיפושים רבים באינטרנט הפחידו אותי ועל כן אני נשאר עם הפיסי. אני פשוט רוצה מחשב אמין שלא יגסוס מרגע הפעלתו (בלאי חומרים לאורך הזמן) מישהו יכול לעזור…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יחובר למסך LCD 17 ברזולוציה 1280 על 1024 בעיקר למשחקים ללא OC חבר שלי רוצה לקנות מחשב אשמח אם תעזרו
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מפרט: . מה התקציב המקסימאלי? - כ-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200~300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הורדות וצפייה בהן (גם HD), אופיס, גלישה, צפייה ישירה, משחקי אינטרנט (לא משחקים כבדים) וכל מה שילדים בגיל בי"ס יסודי צריכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD Phenom II X4 965 Black Edition מעבד AMD GIGABYTEGA- M68MT-D3L DDR3 לוח 2 X DDR3 4GB 1333MHZ CL9 KINGSTON זיכרון Western Digital 500GB 16M AAKX SATA3 7200RPM קשיח דיסק LG DVRW X 22 SATA צורב GALAXY GEFORCE GTX560 1G DDR5 256BIT מסך.כ D.DVI / M.HDMI CASE THERMALTAKE V4 BLACK EDITION מארז Spire SP-ATX-550WATT BLACKMOON ספק
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. החיסכון הוא חשוב. יחד עם זאת אם אין ברירה, אני לא רוצה לפגוע ביחס עלות/תועלת. משהו בסביבות הפלוס מינוס 300 ש"ח. אבל אם יש הצעות טובות, אשמח לשמוע הכל. אם יש דברים שאני מפספס או מעריך לא נכון את המחיר וכו'... אשמח לשמוע תיקונים והצעות. אני מעדיף לחרוג ולקבל את מה שצריך מאשר להשקיע 2000 ש"ח ולאבד אותם. כך שאם צריך חריגה מהחריגה- אשמח לשמוע נימוקים. מישהו שאני מכיר בכלל אמר לי שהתקציב שלי למחשב ברמה שאני ורצה צריך להיות לבסביבות ה3000 ש"ח... 2. שימושים צפויים- אהה... מחשב ביתי. אינטרנט (הרבה (מאוד) טאבים שפועלים בו זמנית. ז"א גם דפים פעילים ולא רק פאסיבים שיצרכו אולי רק זיכרון. שמעתי שגם פיירפוקס זולל מעבד), משרדי כללי, וירטואליזציה תמידית של כמה מכונות במקביל, כל מינ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, קוראים לי גיל, אני מעוניין בשיפור כרטיס המסך שלי, להלן פרטי המחשב ( יש לי אפשרות לCROSSFIRE) , 1. מה התקציב המקסימאלי?- 800 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 או 200 שקל מעל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מחשקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WATCH DOGS, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט לשרת להרצת מספר מכונות וירטואליות. מערכת ההפעלה המארחת לינוקס, וירטואליזציה באמצעות KVM. עד 10,000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1093 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤650 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2327 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL ¤1140 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤312 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K ¤390 מארז: NZXT HUSH w/o PSU ¤487 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤181 ספק כוח: HEC 400W : 400TRT-F - 20/24 PIN - ATX12V Ver. 2.2 ¤255 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT ¤470 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤7100 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il זה המפרט שבניתי …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה נשמע? אני מחפש מפרט לעריכת/יצירת מוזיקה, משהו לא יותר מידי מטורף יהיה מותקן על המחשב Windows Cubase SX תוספות לקיובייס (VSTIים) וזהו.......! המ.. אז ככה: בלי קשר למחשב: כרטיס קול אני קונה משהו מקצועי (אפשר המלצות עד 3 אלף שקל בבקשה?) שמחשב יכלול מסך (לא משהו יקר מיד) הארדיסק לפי דעתי מספיק 160-200 כל השאר עליכם... תודה רבה מראש :]
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום הביאו לי נייד דיי ישן ובכמה חתיכות,הצלחתי להפעיל אותו ולהגיע לביוס ולקטע שהוא אומר שאין מערכת הפעלה. מכיוון שהמתאם לדיסק קשיח עולה כ 50$ לייבא לארץ,החלטתי לרדת מהרעיון רעיון אחר שעלה לי הוא להפעיל מערכת הפעלה של לינוקס מדיסק רגיל (מדובר על : http://www.linuxcnc.org/content/view/2/4/lang,en/ ) ולחבר DOK של 4-8 גיגה האם פתרון זה יעבוד?,אני שואל בכדיי לחסוך לעצמי זמן כי אוליי מישהו כבר ניסה. תמונה של הנייד http://i40.tinypic.com/16le9vk.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מפרט שאני רוצה אבל יש התלבטות לגבי הלוח/כרטיס מסך מעבד - Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz דיסק קשיח - 500GB (איזה כדאי?) זיכרון - קינגסטון 2 ג'יגה צורב DVD LG X 22 מארז -ATX ספק - HEC TRT 400W (איך הספק הזה?) מקלדת פשוטה ועכבר לוג'יטק USB ולגבי לוח/כרטיס מסך אני מתלבט בין: GA-EP43-DS3L + כרטיס nVIDIA GeForce 9400GT 512MB או - GA-EG43M-S2H ובלי כרטיס מסך (לא נכנס בתקציב) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388955.0
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס״ד שלום חברים. מבקש חוות דעתכם למערכת עריכת וידאו, בעיקר Premiere ו - After Effects, בתצורת ובפורמטי HD כמובן, עיבוד גרפי, גם בתלת מימד, וגיימינג כבד, עם יכולות Eyefinity. המפרט הוא כדלהלן: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 11 LP 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לח אם Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB XMS3 DDR3 1333MHZ Dual Channel CL9-9-9-24 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Seagate 2TB Barracud…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. עברתי על כמה המלצות שלכם לדרישות של אחרים בפורום וניסתי להרכיב מחשב לבד, אבל הייתי בלבטים רבים כוון שאני כבר מזמן לא מעודכן בחומרה, ובייחוד בדרישות ל 3D. ורציתי שמישהו שמבין יעזור לי. 1. התקציב המקסימאלי - 2300, אפשר לנצל את כל התקציב , עדיף לא לחרוג, אם חייבים אז ב 200 שח. 2. שימושי המחשב: בעיקר שיתמוך בצפייה בתכני תלת מימד בקבצי MKV ו M2TS, (ברור של HD רגיל לא צריך הרבה) ומזמן לא שיחקתי במשהו ואם כבר אז שיוכל לתמוך במשחקים ברמת באטלפילד 3, COD 4, ברמה טובה. שאוכל להנות במשחקים בטלביזיה. ובעיקר צפייה בתכני תלת מימד בקבצי MKV ו M2TS, 3. המחשב יחובר לטלביזיה בלבד שאקנה בשבוע הקרוב, תלת מימד 47" LED. אני לא בטוח לגבי הרזולוציה. (כמובן FULL HD) 4. ציוד הקפי …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רכשתי אתמול מחשב בנייד נייד (אגב מאוד מרוצה מהשירות שלהם והיחס ) יש לי 14 יום להתלבט על המחשב הזה שרכשתי : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11649 אם יש לכם חוות דעת אשמח לשמוע המחשב יחסית סבבה לגמריי הבעיה היחידה שהמעבד טיפה חלש לי... אשמח אם יש לכם הצעה חלופית אחרת - בתקציב 3500 שח בערך ומחנות נייד נייד.. או שלמעשה הנייד הנל מתאים לצרכים.. * מטרות המחשב: תחליף למחשב הנייח בעיקר מולטימדיה אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים עריכה גרפית (פוטושופ אילוסטרייטור מאיה) זה יהיה יחסית נדיר משחקים קלים (אופציה נחמדה) * גודל המסך? לא פחות מ14" * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל מעדיף לא לעבור בהרבה את ה2.5KG. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5 שעות יהיה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במפרט עד 2200 שח (לכל היותר). המפרט מיועד לילד - לגלישה, סרטים ומשחקים בסיסיים. (לא כולל ציוד היקפי). חנות RSM הציעו לי את המפרט הבא, אודה לכם אם תגידו שהוא טוב/לא, או תציעו שיפורים במסגרת התקציב. תודה! [table][tr][td][table][tr][td] שם הפריט [/td][td] אחריות [/td][td] מק"ט [/td][td] כמות [/td][/tr][tr][td] [/t] מעבד Intel Pentium G630 2.7Ghz 3MB Socket 1155 Tray 3 שנים intelG630T 1 [table][tr][td] [/t] Deepcool GAMMA BLADE For Socket 1155/1156/775 AMD 3 חודשים DCGB 1 [table][tr][td] [/t] ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET 3 שנים ASRCKH61MHVS 1 [t…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לבנות מחשב שיהיה למשחקים ולסרטים וסדרות שאני יחבר עם כבל לטלוויזיה(לחסוך סטרימר) ושיוכל להתמודד עם משחקים כמו FIFA 12 NBA ,GTA וכאלה אני מוריד סרטים וסדרות בכמות עצומה ואני צריך שהמחשב הזה ירכז את כל ההורדות+הסרטים+הזרמת תוכן לסטרימר של YES וצפייה במקביל של תוכן על ידי כבל לטלוויזיה וגם אפשרות לשחק במקביל בלי שום גמגומים למינהם תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD ,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-