ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
היי חברים מחפש מחשב נייד בעל הדרישות הבאות זיכרון RAM 16 GB עם יכולת הרחבה עד 32GB מעבד I7 כרטיס רשת מקומי RJ45 מובנה בנוסף לכרטיס ה - WiFi דיסק SSD 256 + דיסק קשיח רגיל 1T או לחילופין SSD 512GB מקלדת מוארת מסך 15.6 משקל עד 2.8 קילו תקציב 4500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ובארץ פה הכול יקר בהרבה מחול... אני רוצה לקנות משם כרטיס מסך מעבד וזיכרונות... בגלל שכרטיס מסך נראה לי הוא הכי שביר ופוטנציאל הרס במשולח, רציתי לדעת אם יש פה מישהו שקנה מאמאזון כרטיס מסך והאם הוא הגיע תקין ? היו לו איזה בעיות מיוחדות במכס ? ואם נגיד הכרטיס הוא לדוגמה של Gigabyte בארץ הם מביאים עליו אחריות ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה מחשב חדש, בעיקר למשחקים. כלומר, שיריץ משחקים חדשים בהגדרות סבירות למשך השנתיים-שלוש הקרובות לפחות. זה המפרט שנתנו לי ב-KSP כשאמרתי להם מה אני מחפש. נראה לכם סביר? המחיר נראה לי בסדר, אם כי אני כמובן אשמח לשלם פחות על מחשב עם יכולות דומות. אשמח לכל תגובה מועילה. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10258 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12315 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימושים שלי במחשב סרטים באיכות HD , אינטרנט , אופיס אני כמעט סגור על קניית המחשב חשוב לי לשמוע את דעת חברי הפורום בשביל לדעת שאני מבצע קנייה טובה אז תודה רבה לעונים ! HP Pavilion dv6- 1310EJ מערכת הפעלה Windows® 7 Home Premium (64-bit) סוג מעבד מעבד Intel® Pentium® processor T4300 • 2.10 ג'יגה הרץ, זיכרון מטמון של 1 MB ברמה 2 זיכרון זיכרון 2048 MB זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR3 של עד 8 GB 250 GB כונן דיסק קשיח SATA Hard Disk Drive 7,200 סל"ד Lightscribe DVD Writer גודל תצוגה צג High Definition HP LED Brightview Display של 15.6 אינץ' באלכסון רזולוציית תצוגה 1,366 x 768 כרטיס גרפי ATI Radeon™ HD 4530 Graphics זיכרון גרפיקה כולל של עד 1278 MB עם …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך השלמה למפרט עד 6000 שקל ללא מסך למשחקים. אני מתכנן OC מתון בלבד. מעבד אני יודע שאני הולך לקנות Core2 E6600 כרטיס מסך אני קונה x1900xt של sapphire בארה"ב, עולה לי כ 1700 ש"ח עם משלוח ומע"מ. כמו כן כבר יש לי צורב DVD מהמחשב הישן. מעבר לזה אני אשמח לשמוע דעות על שאר החלקים.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. השימושים הם לגיימינג + הרצת תוכן FHD 1080P + כל מה שמסביב (עבודה משרדית,אינטרנט, מוזיקה וכו' ). אפשר להרכיב מ K.S.P בלבד,חייב לכלול הרכבה במחיר הכללי. נכון לעכשיו זה המפרט: דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10998 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11536 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9844 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=4526 כר…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד - IBM, THINKPAD, T42. אני רוצה לקנות מסך חיצוני (19-24, לא החלטתי עדיין) ולחבר אותו למחשב. אשמח אם תעזרו לי בכמה שאלות שיש לי - 1) מה אני צריך כדי לעשות את זה? (כבלים, הגדרות..). 2) האם יכולה להיות בעיית רזולציה בהתאמה שבין הנייד למסך? 3) אם לדוג' אני מתכנן לקנות עוד כמה חודשים מחשב נייד קטן עם מסך 10 אינץ', ולחבר אותו למסך החיצוני - תהיה בעיה כלשהי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני לפני רכישת המחשב הנל דרך האתר של DELL.com, ולאחר שיחה עם DELL ישראל הם אמרו לי שצריך אחריות מסוג NBD, דבר שאין אפשרות לבחור בו בעת הרכבת המחשב באתר.בשיחה עם DELL ישראל, נאמר לי שהאחריות למחשבים מארה"ב תקפה לכל הדגמים הנמכרים בארץ (ה XPS 1330 הוא אחד מהם) ולאחר התכתבות נוספת במייל עם DELL ישראל, הם החזירו לי את התשובה הנ"ל: מחשבי דל ניידים הנרכשים בחו"ל זכאים לקבל השירות בארץ ע"פ שני קריטריונים : 1. מחשב אשר נרכש עם אחריות בינלאומית (NBD) זכאי לקבל שירות ללא חיוב הלקוח עבור חלקים או עבודה. אין התחייבות לזמן התיקון מכיוון שתלוי בזמינות החלפים במחסני דל (במידה וסוג המחשב נמכר בארץ, סביר להניח שזמינות החלפים גבוהה). האחריות הינה לתיקון תקלות חומרה בלבד. 2. מחשב אשר …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה שתגידו לי מה אתה אומרים על המחשב הזה hp compaq 6120 512 ddr 2 לוח אינטל 915g 80 גיגה מארז של hp צורב של אסוס 6 usb
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש לגימינג כבד ונתקלתי במפרט המוכן הזה באייבורי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 מה דעתכם עליו? הוא חזק? ואיך הוא יריץ משחקים כמו BF4 לדוגמה? עריכה: הוספתי את השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בערך בין 5000-5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דברים בסגנון של BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את המפרט אפשר למצוא פה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=ED50000&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ובנוסף ישנה אפשרות להרחיב אחריות לשלוש שנים עבור 600 שח. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר סקירה דיי ארוכה בפורום, אני מחפש את דעתכם בנושא הבא ועל מחשב העונה על הדרישות הבאות: המחשב מיועד לסטודנט - לא לקחת ללימודים, אך לא שולל זאת מדיי פעם. לכן המשקל לא לוקח כאן חישוב גדול. עדיפות היא משקל נמוך יותר וקל יותר - ועל המחשב להיות כמה שיותר נורמלי (לא משקל עודף לא שמן וכו'..) * מסך - 15.6 או 13.3 - LED HD ורצוי לא Glossy (אם ישנה אפשרות ללא Glossy אשמח לקבל, אבל גם Glossy זו אופציה) * מעבד - i5 בלבד. * כ.מסך - עדיפות לכ.מסך שיפעיל משחקים, לא מפלצתי (GTA IV, FIFA, PRO, COD4 - הדרישות אמורות להיות משחקים בינוניים וגם זה לא חשוב כלכך זה פשוט בונוס לזמן החופשי) * זיכרון RAM - שיהיה 4GB. * מערכת הפעלה - Win7 * דיסק קשיח - 320GB ומעלה. * צורב DVD - חו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני חדש פה ואני צריך עזרה :] יש לי 2000/2500 ש"ח ואני רוצה להשוות בין שני מחשבים כדי שיהיו פחות או יותר תואמים מסחינת ביצועים (FPS) . המפרט הראשון : CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter Radeon X1950 Series Secondary (512 MB) - חצי עובד (מתחמם יתר על המידה , מאורר עובד /נקי , אבל הייתה איזה הפסקת חשמל אחת שהרסה אותו....) מפרט שני : מעבד /דיסק קשיח / כץמסך מתחממים יחסית הרבה (מעבד על 59 -62 מעלות) CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Nam…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי עסק שאני משמיע בו מוזיקה דרך המחשב. חיברתי בייומיים האחרונים כבלי hdmi ל5 טלוויזיות בעסק ומקרן אחד (עם מפצל ומגברים). המטרות שהמחשב יעשה הן: 1. ישמיע מוזיקה 2. יציג ווידאו קליפים שאני עורך (במחשב אחר) (קליפים שדורשים קצת כוח גרפי) בסגנון הבא: 3. תהיה עליו תוכנת שילוט דיגיטלי שתוך כדי הקליפים תפרסם מבצעים למטה או בכל המסך (מין מצגות כאלה). 4. אני צריך אפשרות להעביר את הממיר של יאס לתוך המחשב כדי להציג את השידורים דרך המחשב והתוכנה של הפרסום דיגיטלי. הבנתי שקוראים לזה כרטיס טלוויזיה. 5. אני צריך כרטיס קול טוב שיוציא את הסאונד בצורה איכותית כי מערכת הרמקולים לא כ"כ טובה כרגע. לפי מה שהבנתי, אני…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב מחדש בעיקר לצרכי גרפיקה (פוטושופ ולייטרום) ומשחקים. אני מתלבט בעיקר בין מעבדי ה-Intel החדשים לבין ה-AMD. לעניות דעתי, נדמה שה Intel החדשים הם הדבר הבא, עם כל הטכנולוגיות החדשות שהוכנסו לתוכן, בעוד ה AMD ישנים ומ"דור קודם". אשמח אם תתקנו אותי. שאלה נוספת - אני מתלבט האם להתקין מערכת הפעלה 64 או 32 ביט. האם יש בעיית תאימות למערכות הפעלה של 64 ביט לתוכנות גרפיקה עדכניות ולמשחקים יחסית חדשים (אני משתמש בעיקר ב Steam).? האם יש עדיפות ל-64 ביט? שאר המידע מפורט להלן: 1. מה התקציב המקסימלי? 3,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 400 ש"ח אם יש בכך צורך ממשי. 2. מה הם השימושים הצפויים של…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם (: אז ככה אני צריך מחשב לעריכת וידאו נטו, בלי גיימינג, המטרה לערוך סרטים יחסית ארוכים .. יש לי ידע ממש בסיסי בכל הקטע של המחשב אז אני ישמח לעזרה ממכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך לסביבות ה5.5 k ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו באיכות גבוהה hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי פרמייר, after affect, Sony Vegas .. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חיפוש מצאתי את hp omen pavilion https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=20961 שבאילת יעלה לי כ 8000 שח. רציתי לדעת בעיקר האם הוא אמין, והאם ידועות בעיות כל שהן איתו ובכלל דברים שכדאי שאדע לפני קנייה.. אני מתכנן להשתמש בו לעריכות, בניית אתרים וצפייה בסרטים בעיקר. ממה שהבנתי חיי הסוללה הם כ4 שעות, שזה הדבר היחיד שממש מבאס אותי (אין אופציה להאריך ולוותר על ביצועים ?!) וזהו.. אם יש לפטופ שמעמיד מפרטמרשים דומה ומסוגל להחזיק יותר זמן מבחינת סוללה אשמח לדעת, חייב להמכר בארץ אבל כדי שאקנה באילת 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 פלוס …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן השימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול כל סוגי המשחקים מרוצים אסטרטגיה ויריות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מהחדשים ביותר ועד הישנים, וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS, BATTLEFIELD, GTA, COD, וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי גבוהה שיש. המחשב כנראה יחובר לטלוויזיה בסלון, המחשב הוא בשביל חבר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב מבוסס על מפרט שהמלצתם למחשב ביתי מאוזן לשימוש כללי בתקציב המפורט כאשר יש לי בבית מארז של קולר מאסטר וספק כוח איכותי שאשתמש בהם מעבדים - AMD Socket - AM4 YD1200BBAEBOX - AMD - AMD RYZEN3 1200 - 4 Cores 3.1Ghz - 65W TDP - BOX with Wraith Stealth Cooler... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 518/508 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 PRIME-A320M-K - ASUS - A320 Chipset - AM4 - mATX - 2x DDR4 32GB 3200MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - M.2 - 4x USB 3.1 Gen 1 - 2x USB 3.1 Gen 1 ... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 298/292 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח KVR21N15D8-8 - Kingston - 8GB DDR4 2133Mhz CL15 - 1.2V - 288Pin - KVR21N15D8/8... אחריות לכל החיים …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח, גמיש עד 6000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, צפיה בסרטים ועבודות משרדיות. רצוי שיהיה חזק מספיק להרצה של סימולטור (לפיתוח אפליקציות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר, מקלדת ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מחשב שקט זה בונוס משמח, לא כל כך חשוב לי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נייד ישן של HP מדגם : compaq nx6125 ויש לו בעיה שאחרי כמה דקות של עבודה הוא נתקע. כשאני עושה ריסט הוא נתקע עוד בשלב הביוס. רק אם אני מכבה אותו לחצי שעה הוא יעבוד לי שוב לכמה דקות ואז שוב ייתקע המחשב נקי בלי אבק והוא לא מתחממם בצורה יוצאת דופן הרצתי בידקה של הזכרונות ושל ההארד דיסק בביוס ושניהם יצאו תקינות עשיתי פירמוט לWIN ועכשיו באמצע ההתקנה של הWIN הוא פשוט נתקע לאומת זאת כשאני מריץ את הבדיקות בביוס (בדיקות שלוקחות יחסית הרבה זמן)הוא לא נתקע מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית צפייה בסרטים/סדרות, פתיחת טאבים רבים בדפדפן 20-30, צפייה ביוטיוב, חיבור מחשב לטלוויזיה חכמה, שימוש בכרטיס טלוויזיה ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). XviD4PSP 5 שימוש לעיתים על מנת להמיר פורמטים של תכנים ולעיתים גם לקודד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RED ALERT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת חשבוניות ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ שימוש תדיר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ראשון לציון 9. מתי מתוכננת קניית…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער על אשכול נוסף זה ממש דחוף אודה לכם אם תעזרו לי אני צריך להזמין את המפרט הזה עוד היום מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon XP 2500+(512k 333) 1 475 475 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 1 475 475 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA 2 260 520 כרטיסי מסך? MSI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1490 1490 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 440 440 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ MSI x52 1 90 90 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ Lite-on 52 x 32 x 52 (box) 1…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-