עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by krispelj,

שלום, אני זקוק להמלצה למחשב לטובת לימודים + ניתוחים סטטיסטיים כבדים כחלק מהעבודה(מרכז למחקרים סטטיסטיים...). * מטרות המחשב : לימודים ועבודה וניתוחים כבדים על מסדי נתונים עצומים. * גודל המסך? 14-15.6 רצוי מאט. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD אבל גם HD יספק, זה לא הדבר המכריע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ2.5 קילו זה יהיה סבבה. רצוי כמה שיותר נמוך, אבל נהיה ריאלים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה של 4 שעות זה אחלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? נדרש מחשב עם שילוב או אפשרות לשילוב. כונן של לפחות 750GB + אופציה לSSD בmSATA של 256. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. גם למישחקים... חובה2gb

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by rriemer,

אשמח לקבל המלצות למחשב וגם לדברים שצריך שחשוב שהיו במפרט של המחשב מטרה עבודה דברים כבדים שיצטרך להריץ Matlab אולי גם תוכנות כמו adams www.adams.com/ , צפיה בסרטים כן אבל לא דבר עיקרי תקציב בערך 8,000 שח Disk> 300GB מסך 13-12" משקל מתחת ל 1.5 קג סוללה 4 שעות לפחות כוננן קשיח לפחות 300GB בלוטות רצוי כונן CD/DVD -יכול להיות חיצוני כי רוב הזמן אני לא צריך אותו בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה עכבר פנימי רצוי מאוד Trackpoint אפשרות לחיבור של שני מסכים למחשב. כרגעה במחשב הקיים אני מחבר אותו לשני מסכים דרך תחנת עגינה מסך אחד חיבור רגיל (VGA),מסך שני חיבור (חושב שזה (DVI HDCP. מסכי מחשב שיש לי L1942PK W2246 שניהםשלחברת LG, הצעת מחיר יש עדיפות לספקים של האוניברסיטת בן…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. התייעצות לגבי מפרט לשרת Hyper-V, תקציב 12K +- היי חברים, קודם, זה המפרט שחשבתי אחרי אין ספור בדיקות: מארז - Rosewill RSV-R4000 Metal Server לוח - ASRock X99 WS LGA2011-v3/ DDR4/ SATA3&USB3.0/ M.2/ A&2GbE/ EATX מעבד - Intel Xeon E5-1630 v3 Quad-Core 3.7GHz 10MB LGA 2011-v3 זכרון Samsung 16GB DDR4-2133 2Rx4 LP ECC REG RoHs - x2 ספק - Corsair HX750i High Performance ATX12V/EPS12V 750 CP-9020072-NA כרטיס מסך - EVGA GeForce 210 Passive 1GB DDR3 PCIe 2.0 DVI/HDMI/VGA דיסק קשיח Western Digital Red 4TB NAS 3.5-inch SATA 6 Gb/s, IntelliPower, 64MB Cache WD40EFRX - x4 דיסק Samsung SM951 128GB AHCI M.2 PCIe 3.0 x4 MZHPV128HDGM-00000 - SSD פאנל ניטור - Kin…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני גרפיקאית ומחפשת מחשב שיענה לצרכים שלי. לא מאק. אני מריצה על מחשב: אילוסרייטור, פושוטופ,אינדזיין וחבילת אופיס. חייב להיות מחשב שלא נתקע. התקציב הוא עד 8000 שח. כמובן עם win מובנה. תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by panic1992,

שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לחפש מחשב נייד, ולאחר מחקר קצר הצלחתי למצוא 5 מחשבים ניידים באתר KSP שמתאימים לצרכים שלי. הבעיה היא שההבדלים בניהם לפי המפרט נמצאים מעבר להבנה הטכנולוגית שלי ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי לבחור במחשב הטוב ביותר. אין צורך להתייחס למחירים כי הם כולם בתקציב שלי, ומבחינת הדברים החשובים (מעבד, זכרון, גודל מסך וכו') הם בדיוק מה שאני מחפשת. הבעיה שלי היא עם דברים כמו למשל מאיץ גרפי, כרטיס רשת וחלק מהחיבורים וקוראי הכרטיסים כי אני לא מבינה על מה הם מדברים אבל כן הייתי רוצה להנות מהייתרונות שלהם. יש לציין שדברים שהייתי מעדיפה לקבל מהמחשב שלי הם איכות טובה בעת צפייה בסרטים, אפשרות לחיבור המחשב למסך הטלוויזיה (לא חובה אבל עדיף), חיי בטריה ארוכים ושיקלוט …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8PE667 PRO Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Samsung CD x 52 Mitsuni floppy 1.44 Enermax FS-710-B 350W כל זה בערך 6 אלף שקל ! מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם יש בידי התלבטות ענקית על מה עדיף. חשבתי לקנות כרטיס ATI למפרט שאני בונה אבל עכשיו אני די מתלבט או ללכת על הגירסא אחרונה של ATI הHD5970 ולהסתפק בכרטיס אחד בעל 2 ליבות או ללכת על 2 כרטיסי מסך HD5870 הגירסא אחת לפני אחרונה ולחבר CROSSFIRE השאלות שלי הם כאלו: אם אני הולך על האופציה השנייה זה לא יוצא כמו הראשונה? כי לפי מה שהבנתי הכרטיס מסך 5870 הוא חד ליבה ככה שיוצא בעצם ש2 הכרטיסים ביחד יוצרים 2 ליבות כמו ה5970 לא? וגם אם כן עדיף לעשות חלוקה מאשר שיהיה על כרטיס אחד לא? אשמח לתשובות בעניין.. דבר שני זה המפרט שבניתי אשמח לדעת מה אתם חושבים בעניין: INTEL i7-940 QUAD CORE 2.93GHZ 8MB FSB 1333MHZ TREY ₪2610 ASUS P6T WS PRO ₪1634 G.Skill DDR3 Trident 6GB Tri Channel 200…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אז לפני הקנייה פשוט ניסיתי לבות מפרט מקביל לזה שכמעט סגרתי ב-KSP דרך זיגזג ורציתי לשמוע מה עדיף ולמה?? ודרך אגב שמעתי ביקורות לוטות על KSP (השירות והאחריות), לעומת זיגזג ששמעתי דברים יחסית טובים.. תתקנו אם טעיתי למפרטים: המפרט של KSP (מפרט סגור אם קונים ב-KSP זה רק זה...) מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI K8T-FSR (s754),sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB Kingmax BGA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כוננים- FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים Combo MSI 48 x 24 x 48 + DVDx16 מארזים ATX MIDI 400W usb,p.stab. מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MS Optical + roll רמקולים 400 W …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Cooler-Master,

איך השילוש הזה מהחנות KSP? מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 960 960 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AV8 (s939) sata,GBL 1 590 590 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA 2 230 460 סה"כ 2010

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ysananes,

. מה התקציב המקסימאלי?3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SIMS. COD. FIFA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בעוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכנת מסמכים, מצגות, אינטרנט וסרטים- עבור ילד שהתחיל כתה א א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. טוב בערך יש לי כבר מפרט אבל אני לא בטוח אז אני צריך תעזרה שלכם אני לא יודע אם כדאי לקחת 2 'יגה של ג'ייל שאמרו לי שזה שווה כי כבר יש משחקים שצורכים יותר מג'יגה אז אני צריך פה את העזרה שלכם אם תוכלו לבנות לי פה מפרט חזק למשחקים כבדים ושהמחשב יהיה קר כאילו שלא יהיה בעיות התחממות אולי מארז טוב ויפה לא יודע טוב תודה.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הרכישה בארה"ב. הסרבר בעיקר לצורכי לימוד על מערכת ההפעלה של הסרבר עצמו, הרצת שרתי ווב שונים, מסדי נתונים, שיתופי קבצים רציניים (בקרוב יהיה לי קו 1.5 הורדה 768 העלאה! ), קידודים/עריכות, תיכנות, וכד'. אני לעתים נדירות משחק משחקי מחשב (פעם בחודשיים ככה וגם אז איכות המשחק לא משנה לי כל-כך). בכל אופן אני לא רוצה לזרוק כסף על שטויות (אני רוצה משהו קרוב ל best possible total value!). ראשית הדרישות: 1. מעבד INTEL P4 HT (חזק יותר במולטיטסקינג של כמה תוכנות כבדות כעריכת וידאו/גרפיקה, קידוד וידאו/אודיו, הרצת מלאן services ברקע וכד') 2. לוח אם של ASUS או ABIT בלבד (חסד נעורים - כלומר עד אשר תהיה סיבה מוצקה לזנוח אותם) א. תמיכה בחריצי PCI-E אך גם ב-PCI (תמיכה אחורה בסיסטמה הפורשת) …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מחשב שישמש בעיקר ל-Avid ו-Adobe Premiere, עריכת סרטי HD ו-Full HD. צריך יציאת HDMI. קשיח לפחות 1TB, מסך 23" ברזולוציית FHD עם פאנל כמה שיותר איכותי לעריכת סרטים, וכרטיס רשת אלחוטי. כמו כן צריך גם חלונות 7 ואופיס חוקיים. במערכת הפעלה יספיק לדעתי Home Premium, באופיס גרסה מוגבלת תספיק. צריך גם כרטיס עריכת וידאו\טלביזיה, מתוך כוונה לחבר את המחשב למצלמת וידאו. לא בטוח, אבל נדמה לי ששילוב של AMD ו-NVIDIA יעבוד פה טוב: תוכנות כאלה ינצלו אם אני לא טועה את כל ה-8 ליבות במעבד, וגם כרטיס מסך של NVIDIA שיהיה שם כי כתוב באתר של Adobe ש-Premire תומך בהאצת חומרה על גבי GeForce, Quadro ו-Tesla. פתוח להצעות אבל, אף פעם לא התעסקתי עם הנושא של עריכת וידאו. מחנות שיושבת במרכז או עושה משלו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. המחשב אמור לעמוד בכמה קריטריונים: - כונן של מעל 80GB. - משקל של לא יותר מ2.5 ק"ג. - מסך 15 אינץ' (או יותר). - זמן סוללה סביר (מעל 3-4 שעות נחשב סביר בעיני). - המחשב ישמש בעיקר עבודה מרובה עם OFFICE, EMAIL ואינטנרט, אבל בכמויות מסחריות (5 חלונות מכל אחד בדרך כלל). כמו כן גם מדי פעם עריכה גרפית קלה. רצוי שיהיה בנוי טוב ולא ישמש כמיני תמור חימום כמו המחשב הנוכחי. תודה מראש על העזרה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by n1n9n9n8,

שלום זה פעם ראשונה שאני פותח בפורום הזה דיון אז אני יעתיק את השאלון מהחוקי פורום תודה מראש על העזרה * מטרות המחשב? לרשום בבית ספר (בעיקרון להחליף את המחברת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא באמת משנה (שמעתי המלצות של אזור ה13 אינץ אבל זה לא משמעותי בשבילי) * רזולוציית המסך? לא משנה (אני אשתמש בלפטופ רק לכתיבה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שתהיה נוחה לשימוש (עוד פעם אני בעיקר אשתמש בה בלפטופ) * משקל רצוי? כמה שיותר קל! אני אצרך לסחוב את הלפטופ כל יום (המשקל הכי חשוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כל עוד יוכל להחזיק שעתיים זה יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה אבל עדיף עם hdmi * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dominic16,

1. מה התקציב המקסימאלי?1650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועריכת סרטים ביתים ב 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop מזדמן, visual studio תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש בשוק (לא בהכרח על הגדרות מקסימליות) עם צפי להריץ משחקים בשנים הקרובות על הגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט וקצת סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1050x1680 אולי אפילו 1080x1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו? לא ידוע * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רוצה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום חברים, אני אשמח לעזרה בהרכבת מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי שיקולכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 4, BF4 ועתידיים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by wizi,

2 מעבדים של AMD OPTERON BARCELONA (כל מעבד הוא 4 ליבות פיזיות וביחד הם 8 ליבת ) זכרונות :8GB RAM DDR2 מסך: 22 אינץ Samsung T220 ספק כוח מודולרי 650 וואט של thermaltake כרטיס מסך ATI AMD SAPPHIRE HD 3870 512MB מארז cooler master haf 932 לוח אם tyan s2915 דיסק קשיח 500GB western digital כונן אופטי של LG עם צורב מקלדת ועכבר אל חוטיים של מייקרוסופט

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני רוצה מחשב חדש למשחקים כבדים+פילטרים(ללא תכנון לאוברקלוק) אני לא צריך הרבה חלקים רק כמה והם: מעבד לוח אם זכרונות ספק מארז כרטיס מסך יש לי כמה שאלות: 1. אני מתלבט בין 6400 ל6600 במעבד...האם ההבדלים גדולים במשחקים ובביצועים של תוכנות? 2. כרטיס מסך אני מתלבט בין ה8800GTS של ה320 ל640 מכיוון שיש לי מסך CRT 17 ואני לא יודע אם זה ישתנה בקרוב ואני יודע שההבדל ביניהם הוא ברזולוציות גבוהות אבל המשחקים העתידיים בטח יצרכו יותר זיכרון(או שאני טועה?) 3. זכרונות כדאי 667 או 800? אני לא יודע בכלל מה ההבדל... 4. כדאי לשמור אופציה לSLI? 5. אני אשמח לקבל חוות דעת על זיגזג ונעה מקווה שתעזרו תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לאחרונה השגתי מעבד i7-2600k (מעבד בלבד - ללא מאוורר). אני רוצה לבנות סביבו מחשב חדש תוך שימוש משמעותי בחלקים מהמחשב הנוכחי שלי. מפרט מחשב נוכחי: מעבד: Core 2 Quad Q6600 (לא רלוונטי) קירור למעבד: Arctic Cooler A7 (רגליים שחוקות) כרטיס מסך: Geforce 8800 GTS ספק כח: Enermax Modu 82+ 525W מארז: Sonata III Black זיכרון: 2x1GB DDR2 800MHz לוח אם: לא רלוונטי רזולוצית מסך טבעית: 1680x1050 דיסק קשיח: 500GB - עם 32bit WinXP צורב DVD ברור לי שיידרש לפחות: לוח אם חדש וזיכרון חדש, ואולי גם קירור חדש למעבד. בנוסף אולי כדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש למרות שלאחרונה שיחקתי ב- Portal 2 ועם רזולוצית המסך שלי הכל עבד די חלק. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by L4ma11,

Hello all , I am currently looking for a laptop that will serve me as a main laptop for both studies ( Computer Sciences major ) and for other things as music , browsing and some videos . I am considering a Dell as first priority , but is open for other suggestions (as long as its not HP) I was thinking about the Studio 1558 , but from what i understood it had some serious problems. what about the N5010 ?? or should i go for the Latitude business series ? (yes i am confused) my budget is around 5000 shekels more or less . and I would prefer 15.6" screen ( unless you think that 14.1 is better for studies ) I think i won't carry it around with me that often though. .…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים