עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14469 המחשב מיועד לשימוש בסיסי. המחיר ביחס למפרט של הנייד הספציפי הזה ממש מצוין. מה דעתכם על הניידים של אייסר בכלל ועל השירות שלהם? תודה.

2. שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב חדש: מהיר וחזק, המסוגל לחישובים מתמטיים מהירים. המחשב לא נועד למשחקים ולכן אין צורך במאיצים גרפיים או בכרטיס מסך משוכלל ויקר. כמו-כן אני מעוניינת בצורב (האם הוא יכול לשמש עבורי גם כ-CD-ROM?). על המסך להיות מחברה טובה (שטוח). לוח אם טוב בעל יכולות שידרוג. ומעבד מתוצרת Intel. כרטיס קול טוב ורמקולים. זכרון RAM גדול. נפח דיסק כ-80GB. אם אני מעוניינת להתחבר לאינטרנט בכבלים, האם כדאי שארכוש בכל מקרה גם מודם? הסכום שאני מעוניינת להוציא הוא עד 5000 שקל. אודה לכם אם תתנו לי המלצות מה כדאי לקנות ואיזה חברות לכל פריט. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by alergic,

אחרי חיפוש מייגע ברחבי הרשת הגעתי לשני המחשבים הנל: Lenovo B5400 MB824IV http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-b5400-mb824iv?aff=Zap מחיר זול. מעבד M עם כרטיס מסך סביר(למרות שרשום 1GB לא מצאתי שיש גרסא כזו, בכל מקרה אברר עם החנות לפני קניה) Toshiba Satellite L50-A-1D5 http://www.winprice.co.il/Product.asp?PID=L50-A-1D5&Cat2ID=0&Cat2Cat1ID=17&Rnd=05/12/2014%2018:17:42 הבדל של 800 שח מהקודם. מעבד I7 4700M רשת GIGABIT השאלה המתבקשת האם 800 ש"ח הבדל שווים את הבדל הביצועים בין המעבדים ושאר ההבדלים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אשמח לעזרה דחוף שאוכל לקנות מחשב עד תחילת הלימודים. גודל מסך וזמן סוללה פחות עקרוניים לי. חשוב לי הביצועים של המעבד-שיעבוד טוב,לא ייתקע גם בהפעלת חלונות ותוכניות רבים. שאני אוכל להשתמש בו בכל מה שקשור לתכנות וכד'. לא צריכה יותר מדי זיכרון בדיסק הקשיח אך גם פה-שיעבוד מהר בלי להיתקע. 1.האם סדרת המעבדים core i3/5 טובים? עד כמה ההפרש משמועתי בין 3 ל-5? 2. האם אני זקוקה לכטיס מסך טוב? 3. האם להסתפק בשנה אחריות או שכדאי להרחיב? 4. איך המעבד הזה: Intel Dual Core T4500/T4400 במהירות 2.30Ghz מטרות המחשב:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אולי קצת עריכה גרפית , תכנות לסוגיו השונים * גודל המסך:13+ * משקל רצוי-פחות חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)…

5. Started by Dalbayob,

ממצב אחים שלי ?! אז ככה הרכבתי מפרט לדוד שלי הוא רוצה לקנות מחשב ... (מחשב למשחקים) תגידו לי בבקשה איך הוא ! למי שלא עובד ... http://img223.imageshack.us/img223/9824/1yv7.jpg סה"כ: 3962 ש"ח

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום אני צריך מפרט עד 1500 אני יודע שזה קצת קשה לבנות מיפרט בתקציב כזה אבל בכל זאת זה התקציב הסופי שלי אין עוד כסף חשבתי על המיפרט הזה מעבד: AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX ¤387 לוח אם: ASUS M3A78-EM ¤433 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD252KJ ¤246 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: TRANSCEND 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz ¤186 מארז: JSP-TECH N-880B + EZCOOL 400W PSU ¤202 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤0 מחיר סופי: ¤1575 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מעבד קריר וצריכת חשמל קטנה לוח M עם כרטיס מסך מובנה הכי טוב בעולם הHD 3200 GPU…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by master17,

אני צריך להרכיב מחשב לפנסיונר - בשווי עד 2600 ש"ח -כולל מסך... כמו שהבנתם הוא לא צריך הרבה .. בעיקר אינטרנט .. איזה מחשב אתם מציעים ? ואיפה כדאח לקנות אותו ? (מחשב חדש..) שאלה נוספת : כל הקטע שזה מין עבודה כזאת בשבילי .. אני צריך להרכיב תפריט של המחשב , לנסוע איתו להזמין אותו , להביא את המחשב הביתה (מרכיבים אותו בחנות) , לחבר את המחשב , להתקין את הווינדווס וכמה תוכנות + ללמד אותו איך להשתמש במחשב.. כמה הייתם לוקחים על העבודה הזאת ? *לטיפשים שביננו : זה לא לסבא שלי .. זה למישהו שאני לא מכיר , הוא פשוט החליט לקנות מחשב לעת זקנתו

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, אשמח לסיוע בבניית מפרט לילדה בת 7. המטרה העיקרית היא לאפשר לה יותר עצמאות עם מחשוב, היא כבר היום משתמשת קצת בגלישה ומשחקי אינטרנט אבל אנחנו רוצים לתת לה קצת יותר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך - עד 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש משרדי, תכני HD, משחקים קלים מאד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מה קורה? אני מחפש מחשב 11.6.שיהיה קטן משקל ונוח לאינטרנט, סרטים, מוזיקה, וטיפה משחקים אם יש מחשב עד 13.3 שהוא במשקל נמוך אז גם טוב. הרעיון הוא בעתיד לשים לו 3G (העניין ש3G פנימי מייקר את המחשב רצצחחח... אז עדיף נטסטיק..) התקציב עד 2500 שקל. מצאתי 2 דגמים: 1.hp dm1z http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUdm1 2. thinkpad x121e http://www.21.tv/pr-211885/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_Lenovo_NWS66IV המפרטים הללו די דומים, רק שלHP יש מסך מבריק ורמקולים של BEATS וללנובו יש את הטרק פד ומסך מט.. יש לכם דגמים אחרים להציע בשבילי בטווח המחירים שלי? תודה רבה.! נ.ב. - מצאתי את המחשב הבא שהוא בתכלס מיועד למשחקים: http://www.getit.co.il/Prod/67880/ אפילו שה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Resized,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בערך כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת בקרוב והשנה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Drogba,

אני כבר די הרבה זמן לא בתחום של החומרה (בערך חצי שנה) והרבה דברים השתנו (כנראה) , אז אני מבקש שתבנו לי מפרט : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6,000 (בבקשה בלי חריגות) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים די כבדים , אינטרנט , צפייה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD (עדיפות ל730B של סאמסונג) , מקלדת ועכבר פשוטים , רמקולים פשוטים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב DVD (צריך כונן DVD) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה לפחות 160GB בHD . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפ…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Yoni Polakowsky,

היי, יש לי מעבד חדש שהוזמן לפני שבוע אך אין לי בו שימוש כי יש לי מחשב חלופי. המעבד הינו חדש באריזה שלא נפתחה עם חשבונית מקורית. מעבד מסוג i7 3770k. כמה שווה? מישהו מעוניין? polakowsky@gmail.com

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בעקבות קנייה מוצלחת של מחשב נייח, שמחתי לחזור שוב להמלצות. תקציב - (3500) מטרות המחשב - אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים הייצ' די, עריכה גרפית פוטושופ גודל המסך? 15' משקל רצוי לא כבד מידי נדרש זמן סוללה ארוך לפחות 3 שעות בלי מטען יש צורך ביציאות מיוחדות, HDMI גודל מינימלי של כונן קשיח לפחות גיגהבייט320 לא נדרשת אחריות בינלאומית נדרש בלוטות' מצלמה מובנת, wireless, וכן מקרופון אך לא חובה תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Furochuga,

היי, אני ניסיתי להרכיב מפרט גיימינג זול יחסית ע"פ המפרט הקיים בלוח המפרטים המומלצים עם כמה שינויים, אני אשמח אם תייעצו לי בהתאם - חלק מהמחשב הנ"ל ארכיב מחלקים שכבר קיימים אצלי מהמחשב הישן מעבד: Intel i5-4460 כרטיס גרפי: NVIDIA GTX 970 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 ספק כוח: CoolerMaster Thunder 600W בכל הקשור לספק כוח יש לי התלבטות גדולה, הכרטיס מסך שבחרתי דורש מינימום 550W, והמעבד עצמו צורך בממוצע 87W. >וזה בלי לקחת בחשבון צריכה של כונן אופטי, כונן קשיח, זכרונות, ומאוורר. אמנם הצריכה שלהם יחסית זניחה אבל יחד הם יכולים להתקרב גם ל-50W. ככה שהספק כוח נראה גבולי לפי הנתונים האלה, אבל גם לפי המפרט המומלץ שמקושר למעלה וגם לפי האתר הזה - http://outervision.com/power-supply-ca…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Pease Brother,

צריך מפרט בסביבות 6000 לא יותר לא צריך כוננים אופטיים ולא צריך ציוד הקפי מארז לא הכפת לי איזה המפרט הוא בעיקר ל BF2 והרכבה בחנות

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אם יש יציאת USB3 החדשה במחשב - האם עדיין ניתן להשתמש עם דיסקאוןקי ישן יותר של USB2? (וכמובן להשאר במהירות USB2) ולהפך האם ניתן להשתמש ביציאת USB2 הישנה במחשב - עם דיסקאוןקי חדש של USB3 ? (כמובן במהירות USB2) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by fizban,

(לכל מי שעזר לי ביומיים האחרונים) אם כבר אני החלטתי לחכות עם המחשב, זה לא אמור שההורים שלי צריכים לחכות 1. מה התקציב המקסימלי? - תקציב עומד על גג 2500 שקל. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - משרדי - גלישה באינטרנט, אופיס על כל תוכנותיו. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס 2007 על ווינדוס 7, בנוסף רק גלישה באינטרנט וצפייה במצגות וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך במסך או רמקולים או כל תוספת אחרת 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. יש לי כרגע את HDD ה"ישן" של ההורים שלי 320GB של SEAGATE שאני מניח יהיה בשימוש למערכת ההפעלה.…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by merlin77,

שלום לכולם, בקרוב מאוד (יום יומיים) אני קונה את המחשב החדש שלי ולכן אני זקוק לעזרתכם. אני יתחיל עם הרכיבים שאני סגור עליהם: 1) AMD 2700 או 2800 2) WD 80GB 8MB Buffer 3) Gigabyte 9700 Pro ועכשיו הדילמות: 1) לוח אם: Asus A7N8X Deluxe או Epox 8RDA+. ההבדל בין שניהם חוץ מהמחיר זה שבASUS יש SATA. אני חושב שבעתיד אני ירצה להוסיף הרד דיסק נוסף, ואז יהיה חבל שהוא לא יהיה SATA. 2) זיכרון: חשבתי על Samsung PC2700 * 2. הכוונה לעבוד ב DualDDR. יש התלבטות בינו לבין הWinbond. הכוונה לעבוד בכל מקרה ב CAS 2. חשבתי אולי לקחת Winbond 3200 במקום הסמסונג, אבל לא יודע. 3) DVD וצורב. על DVD חשבתי על TOSHIBA ועל ה צורב חשבתי על LITEON 52/24/52. אין סיבה מיוחד, חוץ מהעובדה ששינהם מגיעים…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי זה מחשב לעבודות גראפיקה,עבודה קבועה. עיקר השימושים הם פוטושופ אינדזיין ואקרובט. קבצים גדולים יחסית 100-500 מגה,חשוב לי מאד מהירות המצב כיום במיוחד אינדזיין/פוטושופ שנכנס לשם קובץ עם טקסט ושכבות כל תזוזה יכולה לקחת כמה דקות. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אין צורך לנסות לחסוך,המשמעות היא שאם הדבר עולה 50% יותר ונותן תועלת 10% אז הוא מיותר לחלוטין,אבל אני מחפש את החומרה הטובה והמשתלמת ביותר באזור התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג ב 10%+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, אני מתכנן לקנות את ה-GTX 1080. להלן המפרט הנוכחי שלי, הייתי רוצה לדעת מה אני צריך לשדרג בשביל שלא יהיה צוואר בקבוק. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג intel i5 3570k noctua nh-d14 asus sabertooth z77gtx 670 corsair tx 650w v2 יש גם זכרון 2x4gb ddr3 , הארד דיסק, SSD וכרטיס קול (אם רלוונטי בשביל הספק) להבנתי אני צריך לשדרג את המעבד והספק, חשבתי על Corsair 750W 80+ Gold CS750M Intel Core I5 6600 3.3Ghz 6MB Cache s1151 - Tray התכנון קצת יותר מאוחר לשדרג גם ל-16GB RAM ולהוסיף עוד SSD כי הנוכחי לא מספיק כבר מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by dino_din,

שלום, האם יש דרך לדמות לחיצה אמצעית של עכבר במחשב נייד DELL 5010? רק עכשיו אני קולט שאין כפתור שלישי וזה ממש מתסכל. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן ח`ברה. הבקשה שלי למפרט נראית לי דומה לכמה שמצאתי בפורום ככה שיש לי כיוון אבל חשבתי בכל זאת למלא את הטופס ולראות על מה אתם ממליצים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000, ניתן לחרוג בכ-200 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, בידור, אני כרגע מחבר 2 מסכים למחשב הישן שלי, אחד ברזולוציה 1920X1080 (גודל 24"), השני 1360X768 (גודל 26"). משחקים כמובן רצים על ה-1920X1080. בנוגע למשחקים שאני רוצה להפעיל עליו, זה בעיקר יהיה Rome 2: Total War, אני מעריץ ענק של הסדרה, לצערי המחשב הנוכחי שלי רוצה למות מהמשחק הקודם בסדרה, אני בטוח שהמשחק הבא שיוצא בספטמבר יהרוג אותו סופית אז בשבילו אני סוף סוף מבצע שדרוג. אני מצרף את הדרישות המ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הנתון העיקרי שלא ניתן להתפשר עליו NVIDIA Quadro K5000M ורצוי ב-SLI. מכאן והלאה כל מה שניתן להוסיף כדי שאני לא אחכה לו הרי זה משובח...איזה זיאון אולי? רק בעיה קטנה...יש למישהו מושג איזו חברה מייצרת חיות כאלו?...איפה קונים? תודה מראש לכולם.

24. Started by ninja man,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בסביבות ה-3000 ש"ח בלי מסך. הסתכלתי במפרטים באתר אבל רציתי לדעת אם יש משהו אחר.......

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, ברשותי מחשב בן 3 שנים מפרטו הוא: מעבד- Intel Pentium 4 530, 3000 MHz לוח אם- Asus P5GD1-VM (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN זיכרון- 1024 MB (DDR SDRAM כרטיס מסך- NVIDIA GeForce 6600 GT 128 MB) הארד דיסק- WD 120 GB השימוש העיקרי במחשב הוא למשחקים כבדים. המפרט הנוכחי כבר לא יכול להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות ולכן אני חושב לשדרג כמה חלקים. שדרוג מפרט כזה ישתלם לי או שכבר עדיף לקנות מחשב חדש? ברור לי שאם אשדרג אז אני אחליף בראש ובראשונה את הכרטיס מסך. אבל אני לא יודע לאיזה כרטיס כדאי לי להחליף. בכל מקרה יש לי העדפה לכרטיסי המסך של NVIDIA.

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.