עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dor444,

[table] [tr] [td] מעבד [/td] [td] ATHLON II 635 Q.C AM3 AMD [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE [/td] [/tr] [tr] [td] כ. מסך [/td] [td] ATI Radeon 5450 1G-3 POWER COLOR [/td] [/tr] [tr] [td] דיסק קשיח [/td] [td] F3 1T SATA2 7200 32MB SAMSUNG [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס זיכרון פנימי [/td] [td] KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333 Mhz [/td] [/tr] [tr] [td] צורב [/td] [td] GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL [/td] [/tr] [tr] [td] מאוור למעבד [/td] [td] FREEZER 7 PRO REV2 AC [/td] [/tr] [tr] [td] ספק כח [/td] [td] IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN [/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] ENGINE PLUS AEROCOOL [/td] [/tr][/table]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר למטרות גיימינג. - אני מתעסק בנוסף לזאת בתכנות אבל המק מהעבודה לפחות כרגע מספק את הצורך הזה. עם זאת אשמח לשמר יכולת עבודה גם במחשב הזה (במחינת ביצועים זה אומר בעיקר עבודה עם dockerים, כלומר מכונות וירטואליות). - עיבוד תמונה ברמה פשוטה (צלם חובב), לא משהו מעבר ל adobe lightroom. משחקים שכרגע ארצה שירוצו מעולה על הגדרות גבוהות: The Witcher 3 Assassin's Creed Syndicate Final Fantasy 14 (לא משחק כבר מבחינה ג…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. חברים, צהריים טובים. המחשב הישן שלי חוגג 5 בנובמבר הקרוב (נקנה ב-2008) והוא כבר לא חד כפי שהיה פעם. אי לכך, אני מחפש להחליפו באחד חדש. התקציב המקסימאלי הינו 4 אלף ש"ח. מטבע הדברים, אם לדעתכם ניתן לענות על הדרישות שאציג מבלי לנצל את מלוא הסכום, מוטב לחסוך. מנגד, אם הדרישות שלי דורשות חריגה תקציבית - אני פתוח להצעות. אתם המומחים פה. באשר לאופי השימוש במחשב: משמש כתחנת עבודה. העבודה שלי לא דורשת תוכנות ספציפיות, מלבד מעבדי תמלילים, ועל כן אין דרישות מיוחדות בתחום הזה. בשעות הפנאי, למחשב יהיו שלושה שימושים עיקריים: אינטרנט, וידאו בהפרדה גבוהה (1080p) והאזנה למוסיקה. באשר לוידאו: יש ברשותי מסך מדגם Dell U2713HM בעל רזולוציה טבעית 2560x1440, כך שנחוץ כרטיס מסך שיצליח להתמודד עם…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by -Blaze-,

המחשב הוא לאחותי, עדיף שיהיה כמה שיותר קל ודק ומעוצב. *מחיר? אין ממש תקציב, אני רוצה שזה יהיה הכי זול שאפשר, אבל שעדיין יעשה את כל מה שאני צריך. * מטרות המחשב? אינטרנט, לימודים (אופיס), מוזיקה, סרטים... בקיצור כל הדברים שילדה בת 16 עושה עם המחשב. * גודל המסך? נראה לי שמשהו כמו 14" זה טוב. * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שיותר קל ודק. לאחותי (השניה) יש מחשב של DELL, איזה VOSTRO 1320 או משהו כזה, והוא עבה בערך פי 2 מהמקבוק שלי, אני לא רוצה לקנות משהו בסגנון הזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. אבל כמובן עדיף כמה שיותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם ה…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי אנשים! אני מעוניין במפרט של מחשב לגיימינג, במחיר 5K-6K לא צריך: מסך רמקולים כרטיס קול צורבים\כוננים הארד דיסק העדפות: מעבד: משהו חזק... תצליחו לדחוף Dual Core ותבורכו. ;D זיכרון: 1GB מינימום כרטיס מסך: תנו לי משהו טוב פה, זה הכי חשוב! לוח M: אי אפשר בלי Pci-e כמובן... מארז: לא צריך משהו בומבסטי רק לא איזו קופסת קרטון לבנה... וזהו!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ארץ רכישה: ישראל * מטרות המחשב? שימוש באופיס אינטרנט עריכה בפוטושופ (באופן חובבני) מוזיקה וסרטים, המחשב נקנה בעקבות התחלת לימודים במכללה * גודל המסך?15.6 בעיקרון אבל אפשר גם פחות, עד 14 * משקל רצוי? בין 2 ל-3 כמובן שעדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?זמן של שלוש שעות ברצף בדרך חוצמזה קצת יותר או קצת פחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI וכל יציאה נוספת תבורך (קורא כרטיסים,ESATA וכו' * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אבל מעדיף DELL או HP פתוח לכל שאר החברות כמובן תודה לכל מי שמשקיע מזמנו לעזור !!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לחברי הפורום. אני מתכננת לבנות מחשב למטרות גיימינג בתקציב שרצוי שלא יחרוג מ-3000 ש"ח. דוגמה למשחקים: GTA שיצאו ב2009, כשיהיה גם GTA V, אassassin's creed black flag לא מחליפה ציוד היקפי, מבקשת המלצה למעבד (AMD), לוח אם, זכרון, כרטיס מסך (אם אין בררה גם ספק). לא עושה OC. מחיטוטים בחנויות שאני מכירה (אייבורי, KSP, פלונטר) גיבשתי את המפרט הבא: 1. מעבד: AMD 6core fx-6300 3.5 GHz. בחנות יש מעבד fx-6350 עם 3.9MHz בהפרש של 100 ש"ח, האם שווה את ההשקעה? 2. לוח אם: gigabyte 990xa-ud3. חשוב לי שיהיו כמה חיבורי usb3, sata3. ובגדול זהו. 3. זכרון: סטיק אחד (בינתיים) 8GB 1600MHZ עם איזושהי הבטחה לקירור (האם קריטי?) אשמח להמלצות. מה שראיתי עד עכשיו היה בסביבות 400ש"ח. 4. כרטיס מסך: …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by dog,

לצערי לא מצאתי מדור לניידים אז פונה מכאן. מתכנן לקנות לפטופ הכי בסיסי והכי זול שאמור לשמש אותי בעיקר לגלישה בחול ואולי עוד מספר פעולות בסיסיות. מסיבות מסוימות החלטתי ללכת על לפטופ ולא טאבלט. מדבר על 11.6 אינץ' ,ככל הנראה מעבד אטום, שממה שהבנתי מגיע ללא מאוורר ,כך שחשוב לי גם שיהיה שקט ואני לא צריך כוח לפעולות הבסיסיות שלי. באחת החנויות מישהו קרא לדגמים האלו נוטבוק . כ"כ שיהיה קל במשקל. ככל הנראה הולך על וינדוס. בין היתר כי רגיל לעבוד אתו וגם כי מתכנן לעבוד עם ווטסאפ ווב, דרך הוינדוס. מספר שאלות: יש לפטופ שיש עליו ביקורות טובות. אין לי מושג מה זו מע' ההפעלה הזו כרום בוק. מה דעתכם? Lenovo Chromebook 100S 80QN000EIV ׳ž׳—׳©׳‘ ׳׳™׳™׳“ Lenovo Ch…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ערב טוב, אני עומד להזמין לוח אם ASUS P7p55d-E lx ,עם מעבד I5 760, ואני לא סגור אם הכבל של הספק huntkey שנמצא בתחתית המארז של CM690,יספיק להגיע לחיבור החשמל שנמצא בצד העליון של הלוח. כן כן,אני יודע שזה נשמע דפוק,אבל זה קרה לי עם הלוח הנוכחי Asus P5Q והמארז.. הייתי צריך לעשות פרוייקט של הארכת כבל עם הלחמות. תגובות שליליות על הספק כח לא יתקבלו בברכה (ספק מצויין!) כי הנושא חרוש. תודה ומהשך שבוע מהנה.. הלוח שאני מזמין: המארז הנוכחי:

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי x61s , יש לו רק יציאת VGA ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה פשוטה שיש לה כניסת RCA . קניתי את הכבל הנ"ל באי ביי : http://cgi.ebay.com/VGA-SVGA-to-RCA-S-Video-AV-TV-Converter-Cable-Adapter_W0QQitemZ380035119713QQihZ025QQcategoryZ41999QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting ולצערי הכבל הזה לא עוזר לי. אם אני מתחבר ל RCA המחשב אפילו לא מזהה שיש מוניטור מחובר ואם אני מתחבר עם ה S-VIDEO לא רואים כלום. האם יש דרך מסוימת שאני צריך לקנפג את החיבור הזה או שפשוט אין סיכוי שהוא יעבוד? מישהו מכיר מכשיר זול שיכול לעשות את ההמרה הזאת? תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by haimvrt,

שלום יש לי מחשב ישן עם מפרט: המפרט מחשב הוא: מעבד - CPU Type DualCore IntelCore 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם- Motherboard Name ASUS P5QL-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit Lan, IEEE-1394) כרטיס מסך - 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) זיכרון- System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2SDRAM) שתי סטיקים של 2gb מארז- coolmaster 590 ספק כוח - Hiper HPU-4M630 Power Supply אני רוצה לשדרג אותו שיפעיל את משחקים הכבדים מאוד לשנה זו מה שאני צריך זה : לוח אם כרטיס מסך מעבד + קירור זיכרון אשמח להמלצה תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש , מטרת המחשב היא בעיקר משחקים. אני כרגע עובד עם מחשב מאוד ישן , P4 2.0 ו גי פורס 2 . הגיע הזמן להשתדרג 1.יש לי תקציב ל 3600. 2.אני גר באזור המרכז לכן עדיפות לחנויות באזור המרכז , או חנויות שאפשר להזמין באינטרנט במספר רב של תשלומים (שיהיו אמינות ). 3.אני מתעקש על מעבד של אינטל כי אני יודע ש amd לא פחות טובים , אבל עדיין אינטל זה אינטל. 4.אני לא מעוניין במסך,התקציב הוא נטו למחשב+מקלדת ועכבר. אם יש אפשרות להכניס רמקולים זה יהיה נחמד. 5.חבר שלי הכין לי מפרט אני לא מבין כל כך בזה לכן רציתי להראות אותו פה תגידו לי מה אתם חושבים , מה לשנות מה להוריד וכו'. תודה רבה ויום טוב

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ConRoe X Fire,

שלום יש איזה מחשב AIO שאתם ממליצים עליו? האם הדל שמוכרים בבאג שווה? הצרכים שלי הם אינטרנט, פוטושופ (לא ברמה מקצועית), יו טיוב, וידאו/סרטים ושימושים בסיסים כאלה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Yoni Polakowsky,

היי, יש לי מעבד חדש שהוזמן לפני שבוע אך אין לי בו שימוש כי יש לי מחשב חלופי. המעבד הינו חדש באריזה שלא נפתחה עם חשבונית מקורית. מעבד מסוג i7 3770k. כמה שווה? מישהו מעוניין? polakowsky@gmail.com

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by liormic,

חברה הרכבתי לי מפרט... חשוב לי שתגידו לי קודם כל אם החלקים יתאימו אחד לשני... אני לא רוצה להדפק כי אני קונה את זה מארה"ב אז בבקשה מכל המומחים פה... Foxconn NF4UK8AA-8EKRS Socket 939 NVIDIA nForce4 Ultra ATX AMD Motherboard - Retail GIGABYTE GV-NX66T128D Geforce 6600GT 128MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail CORSAIR ValueSelect 1GB (2 x 512MB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 533 (PC2 4200) Unbuffered Dual Channel Kit System Memory Model VS1GBKIT533D2 - Retail Retail AMD Athlon 64 3500+ Winchester CPU with Heatsink הכל =2631 ש"ח מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yoakall,

אני צריך בבקשה מפרט למחשב משחקים ואינטרנט בבערך 5200 ש"ח כולל הכל.. (חוץ מרמקולים) תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Access Denied,

יש לי אפשרות להזמין לארץ את ה-T400s של לנובו במחיר של 5500 שח עד ה-29 לחודש, זה המפרט המדובר: זה מבצע BlackFriday של לנובו, המחיר בארץ - כמעט 9000 שח יש משהו שמעוניין להצטרף באותו מחיר על מנת לחסוך דמי משלוח? נ.ב. מה כל כך מיוחד בדגם הזה שהוא עולה ככה? - מחשב 14 אינצ' בעובי של מקבוק עם ביצועים חזקים מאוד

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כל המחירים הם בדולר סינגפורי==2.88 המחשב מיועד לסטודנט...בעיקר ללימודים אבל גם קצת סרטים... תמורת 100 דולר סינגפורים אפשר לשדרג כל הרד דיסק ל120 GB... וזהו...מקווה שלא מבולגן מידי...אשמח לשמוע את התייחסותכם.. ד.א מה אלה כל כרטיסי המסך האלה??? Presaeio Compaq v3345(tu --- Duecore1.86 ghz---- 1 gb- Intel 224mb (256 mb)-80 gb-1300$*1400$)--14.1wxga Aspire 5710z---2a0508 acer-Dual-core t2080 1.73 ghz----1 gb--Intel 943 gml 224 mb--80 gb--1200$*--Vista hm premium--Dvd double layer 15.4 wxga Lenovo 3000 ----Core duo 1.73 ghz ---1 gb---Intel 950 4.1 wxga----80 gb---1200$*----Vista business--Dvd double layer N100-gna Lenovo 3000 n100-a53---Core 2 duo 1.73 ghz---1 gb--Intel 95…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים, אינטרנט, צפייה בתכני HD, עריכת מוזיקה ועריכת וידאו (לא משהו רציני) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase, PowerDirector - משתמש מדי פעם, לא שימוש עיקרי למחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs COD BLACK OPS, GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדר…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך אבל אם מנצלים את הכל וזה ברמה גבוהה אז בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fps בעיקר (שנים לא שיחקתי אז אני לא זוכר שמות) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יצטרף למסך Acer predator x32 ברזולו…

21. ערב טוב! *נערך עקב הגדלת תקציב* זקוק לעזרתכם בבניית מפרט לעריכת גרפיקה ווידאו. התקציב מצומצם - כ3500 שח, ללא ציוד נלווה ותוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפיקה ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop premier CS6 באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות ג…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי חברים הפעם האחרונה שהרכבתי לעצמי מחשב הייתה לדעתי איפשהו באמצע העשור הקודם, ולמרות שהוא עדיין עובד לא רע, נראה לי שהגיע הזמן להוציא אותו לגמלאות. אז הנה התשובות שלי לשאלון: 1) התקציב המקסימלי שלי הוא כ-5K, לדעתי זה יספיק מעל ומעבר ולכן אין צורך לחרוג ממנו. 2) המחשב מיועד בעיקר לגיימינג. הוא יתחבר למסך 2209WA של דל. אין לי ממש רעיון למשחקים ספציפיים כי די התנתקתי מהתחום בשנים האחרונות, אבל כמובן שהייתי רוצה להריץ את המשחקים החדשים ברזולוציה הטבעית של המסך.. 3) אין צורך בציוד היקפי 4) אין צורך לכלול במפרט מעבד - המחשב יתבסס על מעבד Core i7 3770K, לכן ניתן להשאיר את עלות המעבד מחוץ למשוואה 5) השקט לא חשוב בכלל 6) לא מתוכנן, אבל נחמד אם תהיה אופציה לזה. 7) אין צ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by AviBsH,

ובכן מחשב למשחקים ומסך 20'' רחב אני חשבתי בכיון DELL 2007 WFP. לא מתוכנן OC הוא מתעקש על דיסק 400GB תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by עומר8,

שלום יש לי חלקים מהמחשב הישן רציתי לדעת אם אני אוכל לבנות מהמפרט שלו HTPC ומה עוד אני צריך בשביל HTPC המחשב הוא פנטיום 3 (אם אני לא טועה) 5DTX 2 VER.2.03 ZIDA - לוח אם MAGIC 64/GX MK - כרטיס מסך CT1350B SOUND BLASTER - כרטיס קול זה מה שיש בפנים, בנוגע לשאר החלקים אני לא בטוח אבל יש כרטיס רשת ישן,אין לי מושג כמה זכרונות וההרד דיסק שרוף אם צריך עוד פרטים תשאלו תודה לעוזרים (וסליחה מראש אם זה לא מקום הנכון)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by efid845,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב נייד בחודש הקרוב, ולא בטוח מה האופציות. אז הנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (ז"א, גג 3000 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי/משרדי. צפייה בסרטים, סרטוני רשת וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי שתהיה מערכת הפעלה מותקנת 5. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP/BUG. פתוח להצעות לחנויות ב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים