עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש נייד בעל האפשרויות הבאות: הרצת matlab+LABVIEW בצורה רציפה בלי תקיעות במקביל - הרצה במקביל את שתי התוכנות הנל. יציאת VGA 4 כניסות של USB RJ-45 וינדוס 10. 15 אינצ' איכות מסך לא קריטית. לא מיועד לסרטים. 300 גיגה לפחות אין חובה לCD אבל כדאי. מה שחשוב לי זה שהמחשב הזה יעבוד תקופה ארוכה עם התוכנות הכבדות שרשמתי. שאפשר יהיה לעבוד בנוח. מבחינת תקציב 4000-4500 בערך. יש גמישות מסויימת אבל אחריות 3 שנים לפחות. הערה: יש לי מכשירים בעלי יציאת SERIAL שאם יש בנייד יציאה כזו, זה מצויין. אם לא, לא נורא מקסימום אחבר ממיר דרך USB. חשוב אולי שתהיה אפשרות לDocking Station עם הרבה יצי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. לקנות עכשיו ADM 64 או לחכות עוד חודש (SOCKETים חדשים ועוד) לקנות 9800 PRO או לחכות שהכרטיסים החדשים יכנו לשוק ויפילו את המחיר שלו. ??? ??? ??? כמה זמן יקח לדעתכם עד שהשוק בישראל יתעורר למב החדש ??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב לנייד לפי הפרמטרים הבאים: * שימושים למחשב: 1. כמה מערכות הפעלה בו זמנית (Virtual BOX). 2. תכנות: java \ .net 3. אינטרנט, אופיס וסרטי HD 4. משחקים: לא ממש חשוב קצת FIFA ו Manager * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא יודע מה המשקלים הסטנדרטיים אבל חשובה מאוד הניידות של המחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם? רצוי, לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Display Port רצוי מאוד, אפשר גם HDMI. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 רצוי, מינימום 500. * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? רצוי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום אני צריך מפרט עד 1500 אני יודע שזה קצת קשה לבנות מיפרט בתקציב כזה אבל בכל זאת זה התקציב הסופי שלי אין עוד כסף חשבתי על המיפרט הזה מעבד: AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX ¤387 לוח אם: ASUS M3A78-EM ¤433 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD252KJ ¤246 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: TRANSCEND 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz ¤186 מארז: JSP-TECH N-880B + EZCOOL 400W PSU ¤202 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤0 מחיר סופי: ¤1575 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מעבד קריר וצריכת חשמל קטנה לוח M עם כרטיס מסך מובנה הכי טוב בעולם הHD 3200 GPU…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by HoTShoT07,

שלוםםםםםםםםם סוף סוף הגיע הזמן המתאים וקניתי מחשב חדש ! לפני כשבועיים בטח חשבתם שמדובר במחשב "של טכנאים/ערוץ הקניות..." אבל זה לא ! חבר של אבא שלי הביא לי מחשב חדש והחלפתי את הישן איתו ... הוריד לי 1500 שקלים ! שווה ? ד'א הוא מין טכנאי מניאק כזה אבל בגלל שהוא חבר טוב טוב של אבא שלי הוא הסכים לקחת תמחשב הישן שלי ולהוריד אלפייה :] מפרט המחשב החדש : Intel p4E 2.8ghz 800 Asus p4p -800E Deluxe 512 DDr333 GeXcube radeon 9800 pro 128mb 256bit מארז שקוף עם אולטרא סגול ושלושה מאווררים ..עם ספק ג'ינרי 400W LOL סלחו לי אני לא יודע איך קוראים למארז :-\ מפרט המחשב הישן : intel p4 1.5 mhz 256 sdram לוח אם של אסוס לא זוכר geforce4 440MX 64bit וזהו אז מה אתם אומרים ? היה …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by benmanii,

יש לי אופציה לקנות את המחשב asus 1215n ב750 ש''ח ללא בטריה(עובד רק שהוא בחשמל) רציתי לדעת אם זה שווה ואם המחשב מספיק טוב לדרישות של סרטים, עבודה משרדית, אינטרנט ופה ושם משחקים לא מהכבדים.. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by alon shilo,

אני החלפתי למחשב חדש, אז אני רוצה למכור את המחשב הישן שלי, המפרט הוא: מעבד: intel i7 2700k 3.5 ghz מאוורר למעבד: ARCTIC Freezer 13 PRO כרטיס מסך: nvidia gtx 680 זיכרונות: G.Skill SNIPER 4x4GB DDR3 1333Mhz כונן 1- Samsung SSD 850 EVO 120GB כונן 2- western digital 2TB 64mb צורב- dvd samsung מארז- coolermaster haf x full tower atx black case no psu ספק כוח- Corsair 850W Active PFC Modular 80+ Gold CS850M PS לוח אם- Asus P8Z68-V LE כמה הוא שווה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, מה דעתכם על המפרט הבא? (מתכוון לרכוש באילת) https://tms.co.il/builds/360316 המחשב הנוכחי שלי הוא מלפני 6 שנים בערך, אין לו תמיכה לכרטיסי מסך חדשים וכו'. במפרט החדש רציתי שיהיה Future Proof מבחינת תמיכה ב PCIe5 עבור כרטיסי מסך ולא רק עבור אחסון, כמו גם ב DDR5. אני לא גיימר, אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך מדור נוכחי דרך יד2 ובעתיד אשדרג אם צריך. אני כן מתכוון להריץ תוכנות כבדות כמו Android Studio ולכן ה 32 ג'יגה זיכרון. היה חשוב לי גם שיהיה מארז סולידי ושקט. אשמח להצעות לשיפור אם יש, בדגש על הוזלה במחיר. מקווה שלא פיפספתי משהו מבחינת התאמה של רכיבים וכו'.. תודה!

9. Started by Roee Ekman,

היי, מעוניין לבנות מחשב PC לטובת לייב סטרימינג (OBS סטודיו ויוטיוב) 3 פעמים בשבוע ועריכת וידאו ברמה בסיסית (לדוגמא, דה-וינצ'י ריזולב זה יותר מדי עבורי, בטח הפיוז'ן פיצ'ר, אז זאת תוכנה NICE TO HAVE מבחינתי. אני משתמש יותר בתוכנת CAPCUT). אני לא מתעסק בגיימינג. עשיתי ניסיונות עם המחשב *נייד* הנוכחי שלי (I5 דור 8, 8 ג'יגה RAM, כרטיס גרפי מובנה) ולייב סטרימינג עבד סביר (לא היו איבודי פריימים, אבל ה CPU ו GPU היו מעל 70% שימוש באופן קבוע), תוכנות עריכה שהן *לא* דה-וינצ'י ריזולב עבדו ממש אחלה, דה-וינצ'י ריזולב לעומת זאת כן עשתה בעיות. לכן אני אשמח לוותר על כרטיס גרפי לפחות כרגע, אשדרג את יתר המפרט ואם בעתיד אצטרך כרטיס גרפי, אז אבנה מפרט כזה שיאפשר לי…

10. אוקיי, ברצוני לקנות את המחשב הזה אבל אני רוצה לדעת עליו כמה פרטים: - שמתי לב שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה. האם זה אומר שזה לא כולל בכלל שום חבילת תוכנות אשר מגיעה עם מחשב נייד רגיל? ( כל הSUITE האלה של החברות המותגים שאתה מקבל בדרך כלל ) - המחשב הזה הולך לשמש בעיקר למשחקים, אני מבין שהגדרות גבוהות לא באות בחשבון, אבל השאלה היא האם אני אוכל לשחק במשחקים מודרניים עם הגדרות נמוכות או בינוניות? ( כגון SKYRIM או Guildwars ) - האם הנתונים של המחשב הזה מאפשרים לצפות בסרטים באיכות HD בצורה טובה וחלקה? http://ksp.co.il/computers/prints.php?uin=15037 - לינק למפרט של המחשב. רב תודות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Xavi06,

* מטרות המחשב: משחקים קלים (פיפא), צפיה בסרטים, אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות בHD. * תקציב: 3000-4000 * גודל המסך? 13-14 אינץ', לא מכיר הבדלים בין מט למבריק כך שנראלי לא קריטי * רזולוציית המסך? FHD - IPS * משקל רצוי? כמה שיותר קל, עד סביבות ה2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 ומעלה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם זה מועיל אז משולב, אם לא, אז 500 ג'יגה ומעלה עם אפשרות למקום להוסיף SSD. * כונן אופטי? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית? תיהיה לי אולי אפשרות לקנות בארה"ב, אז אם יהיה מחשב במחיר טוב משם, צריכה להיות אחריות כזו * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? איכות בנייה טובה ויצרן טוב. זיכרון 6-8 ג'יגה. אם אב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום , ברשותי כרגע מחשב AMD XP 2500 GIGABYTE VAXP 684 DDR במהירויות שונות )256\333\400) GF3 Tן 200 GAINWARD מארז סימבדה מעפן כזה... בכל אופן ברצוני לשדרג את מרבית רכיבי המחשב כאשר אני שם דגש על כרטיס המסך. יש לציין שהבורד שלי לא נותן לי לעשות אוור קלוק שברצוני לעשות ... ולכן יש גם לקנות בורד חדש שמאפשר זאת.. (לכו תבינו בורד דפוק) בכל אופן גם ברצוני לקנות עוד ציפ של 256 400 ולהריץ אותו עם 2 400 ואחד 333 תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בוואלה שופס מוכרים את הסמסונג Q330 JS03IL ב-3100 שקל כולל משלוח. זה הלינק למכירה (http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNPQ330i5), ואת המחיר הסופי הספציפי הציעו לי בטלפון אחרי שלא סגרתי עסקה במחשב. על פניו, ובהשוואה למחירים בזאפ, נראה די שווה. מה אתם אומרים על המחשב בכלל ועל הדיל בפרט?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מטרה ושימושים: מחשב נייד שהוא למעשה המשרד הנייד שלי. הרבה פגישות ונסיעות, צריך להיות קשיח וניתן לטילטול. צריך להיות קל. פועל שעות ארוכות וצריך שלא יתחמם בעבודה ממושכת. הרבה עבודה משרדית, אופיס, גלישה, סרטים – לא עריכה ולא גיימינג תקציב משוער : 3,000 ₪ ניתן לחרוג בעד 500 ₪ גודל הצג: 15.6 - אבל חשוב שגם גודל המחשב לא יהיה גדול ( יש לי היום לנובו T60 , 15 אינצ' הרוחב שלו 31 סמ. – המחשבים שאני רואה היום הם 15 אינצ' עם רוחב 37 ס"מ !!!) משקל רצוי: כמה שיותר קל עדיף מבלי לפגוע בשאר ביצועי המחשב. סביבות 2 קילו זה סביר, גבול עליון 2.5 לא יותר עדיף פחות.זמן סוללה רצוי: כ 3-4 שעות בלוטות: אפשרי , לא חובה גודל כונן קשיח מועדף: 500 GB זיכרון: 4 GB כרטיס רשת: כן, כרטיס רשת אלחו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-100 2. מה שימושי המחשב? משחקים, גלישה, אופיס, תכנות, סרטים HD, מוסיקה, גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה (כבד, המון טאבים במקביל, הרבה מעבר בן תוכנות, סוגים שונים של דפדפנים פתוחים במקביל) אופיס (תדיר, בעיקר Word ו Excel, לפעמים Access) תכנות (תדיר, Visual Studio, SQL) Lightroom/Photoshop (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LoL, Dragon Age, Witcher 3, Dark Souls 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Cha0stAlker,

דרוש סתם איזה מחשב ללא ציוד היקפי לסבתא שלי. הדרישה היא שיהיה זול. כמו כן שיהיה מחנות באזור המרכז. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Psy,

יש ברשותי מחשב נייד כבר כמעט 5 שנים, לא מזמן היתה לו בעיה שהמסך החשיך ללא התראה (אפשר היה לראות באמצעות פנס מקורב שהמחשב עובד רגיל רק בלי תאורה) עלה החשד שמדובר באינוורטר, פירקתי את האינוורטר הישן וחיפשתי את אותו הדגם באיביי, 2 וחצי דולר זה המחיר של הרכיב הזה. אחרי שהגיע האינוורטר החדש חיברתי אותו למחשב והכל עבד כשורה , חזרה התאורה. עכשיו יש בעיה אחרת אחרי כמה דקות שהמחשב עובד המסך מחשיך אוטומטית כל כמה שניות\דקות באופן אקראי כדי להחזיר את המסך למצב הרגיל אני לוחץ כל פעם על הלחצן [שסוגרים את המכסה מסך ומרימים] הבעיה היא שזה לא מפסיק וכל כמה שניות זה חוזר על עצמו שוב ושוב....... מיותר לציין שכיבוי הצג וכל שאר הדברים בהגדרות צריכת חשמל - מבוטלות... וגם שהבעיה היא לא בלחצן ע…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by גל11,

שלום לכולם מעוניין לרכוש בימים הקרוביחם מחשב שישמש כשרת ביתי למטרות למידה. המחשב יריץ מכונות וירטואליות בעיקר וישמש גם כמחשב משרדי . להלן השאלון: א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךנסות לחסוך לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה שרת שיריץ מכונות וירטואליות (3-4 מכונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SERVER 2012 R2 שימוש תמידי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by amitsh,

היי, רציתי לשאול, מדוע נדרש לצרף לדיסק SSD גם דיסק קשיח רגיל ? בהנחה שהמחשב מיועד למשחקים ואינני מתכנן להוריד גיגות של סרטים... האם אני יכול להסתפק בדיסק SSD בלבד ? תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ccc,

יש לי אפשרות לקנות אותו זה מארז MASTEL I KU SILVER עם 2 מאווררים +ספק 400 ואט ומנורת ניאון קרה זה מידי יענו 4 מקומות לכוננים עם דלת לסי די רום המארז חדש עולה לי 250 שקל הנה המארז: שווה או שיש משהו במחיר דומה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tzr84,

שלום, אני מחפש להחליף את המחשב שלי בן ה5. התקציב גמיש אבל לא להשתולל כי אני סטודנט, אז נגיד עד 2000 שקל ככה. ראיתי באתר של וואלה שופס את המחשבים האלה: http://www.wallashops.co.il/ws/ProductComparison.aspx?PfIds=1IW2130750GB,1IWHIC530isit,1IWHIC530,1IWHI2100&pt=1&mc=39&c=718&sc=0 יש לי נסיון טוב עם קניית מחשבים משם, אבל זה לא אומר שאני לא פתוח להצעות. מההבדלים ביניהם והאם יש הצדקה של 300 שקל להפרש? המחשב ישמש לגיימינג בעיקר. אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי ספק כח סיסוניק 600W וכרטיס מסך twintech 9800gt OC xxt http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=231 על מה הייתם ממליצים לי? אשמח לשמוע חוו"ד וגם עוד הצעות... תודה רבה,

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by timmy,

גם אני החלטתי שהגיע הזמן להיפרד מהמחשב הישן ולקנות מחשב חדש. ברשימה למטה מצויינים החלקים שלגביהם אני דיי בטוח אלה אם כן יש לכם הצעות לשיפור. Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz ABIT IC7 ATI Radeon 9800 128MB DH DVI OEM GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Golden Dragon x2 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case כמו שאתם יכולים לראות ברשימה לא מצויין לוח אם בגלל שאין לי מושג בלוחות אם ולכן אני ישמח לקבל המלצות על לוח אם שיתאים למפרט ושיעלה בסביבות ה 800 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי ומסך. מתוכנן אוברקלוקינג בעתיד אבל לא משהו מסובך מידי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. תקציב: - התקציב המקסימלי למחשב- 4000 ש"ח - לנצל את כולו - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - השימושים הצפויים של המחשב: עריכת וידאו מקצועית מהבית, בעיקר בתוכנות פרימייר cs5 ואדיוס. - ציוד היקפי: חשבתי על מסך של יחס של 1:50000 xerox 22 full HD 2ms. חוץ מזה את שאר הציוד המקצועי ארכוש בנפרד. - חשוב שהמארז יהיה שקט. מערכת הפעלה: - חשוב לכלול מערכת הפעלה win7 64 bit כללי: חנויות שיש להם מעבדת שירות בבאר שבע כגון: ksp או ivory, חשוב שיהיה חיבור: usb-3, חיבור FireWire, מחשב שיכול לעמוד ברינדורים ארוכים ובקובצי עבודה בפורמט HD. שכל הרכיבים ישתלבו בצורה טובה לניצול מלא של האנרגיה והספק ביצועים טוב. תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אוקיי אז הדרישות שלי...המממ....פוטושופ...תוכנות לעריכת שפות תכנות ועוד כמה תוכנות של מייקרוספט. וכמובן כמה משחקים...קאונטר סטרייק,HALF LIFE.. וכמה משחקי מירוצים. המפרט: מעבד: Intel Pentium D820 לוח אם: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 זיכרונות: Geil 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer SATA II HDD כ.מסך: Gainward Geforce 6600 GT Ultra/1980 PCX 256MB מארז: Sunbeam Samurai Gaming P/S not include Silver Case ספק כוח: Antec SmartPower SL350 Power Supply צורב דיוידי: NEC ND-3520AW 16/4/24/48/16/48 Bulk סידי רום: RICHO או LG כונן 1.44: '5,FDD Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3 מאוורר נוסף למארז Enermax 80mm 2 Ball Be…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום חברים, מה דעתכם על המפרט הבא ועל המחיר המוצע? כיצד אפשר לשפר את המפרט (חשוב כרטיס מסך מאוד טוב לעבודה של עיצוב גרפי) לוח אם ASUS P4P800S Hyper-Threading Technology Support Dual DDR400 AGP x8 Technology 5PCI 6 Channel Audio & SoundMAX Digital Audio System S/PDIF-out on Back I/O Port 10/100 Mbps LAN Supports Max. 8 USB2.0 Ports Support 2 Serial ATA 150MB/s 2 ATA 100 מעבד Intel P4 2.8Ghz HT זכרון Kingstone 512GB DDR 400Mhz דיסק קשיח IBM/Hitachi 60GB 7200rpm סי.די.רום LG x52 צורב Samsung x52x48x52 With 8MB Buffer כוננן דיסקטים Panasonic כרטיס מסך Palit nVidia GeForce FX5200 128MB TV Out DVI כרטיס רשת מובנה Intel כרטיס קול מובנה SoundMax Digital…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים