עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, ברצוני לקנות מחשב נייד בארצות הברית בסכום של כ700$-750$ השימוש למחשב הוא בעיקר אינטרנט וסרטים וכמו כן גם לחבר אותו לטלוויזית פלאזמה. חשוב לי שיהיו לפחות 6GB זיכרון, בקשר לכרטיס מסך אם אפשרי לשים כ. מסך נחמד של ATI/NVIDIA אז מצויין. גודל המסך צריך להיות לפחות 14' בקשר לאחריות בינלאומית כמובן שזה בונוס, אבל לא חובה מבחינתי. באיזה אתר כדאי לי לקנות? אני מכיר את NEWEGG, אבל אולי אתם אתר יותר טוב. תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eitanuch,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש לבית. מחשב שירוץ חלק בכל היישומים היום-יומיים (דפדפן לדוגמא) וגם שלא תהיה בעייה לעבוד עם תוכנות כמו autocad, office, eclipse ועוד... שאלתי מישהו שמבין והוא נתן לי קישור למחשב הזה והמליץ לי גם לשדרג לכרטיס מסך שנמצא ראשון (הכי פשוט) ברשימת השדרוגים בחלק של כרטיסי מסך בעמוד של המחשב (מדובר בgt630). רציתי לשאול מה דעתכם בעניין והאם יש לכם הצעה טובה יותר? תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, תכנות JAVA, אופיס ואוטוקאד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by n1n9n9n8,

שלום זה פעם ראשונה שאני פותח בפורום הזה דיון אז אני יעתיק את השאלון מהחוקי פורום תודה מראש על העזרה * מטרות המחשב? לרשום בבית ספר (בעיקרון להחליף את המחברת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא באמת משנה (שמעתי המלצות של אזור ה13 אינץ אבל זה לא משמעותי בשבילי) * רזולוציית המסך? לא משנה (אני אשתמש בלפטופ רק לכתיבה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שתהיה נוחה לשימוש (עוד פעם אני בעיקר אשתמש בה בלפטופ) * משקל רצוי? כמה שיותר קל! אני אצרך לסחוב את הלפטופ כל יום (המשקל הכי חשוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כל עוד יוכל להחזיק שעתיים זה יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה אבל עדיף עם hdmi * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, האם מישהו מכיר מקום אמין בארץ, שאפשר להשיג בו חלקי חילוף לניידים? ספציפית פאנל מסך לנייד של סוני sony PCG-7133L. תודה מראש למשיבים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, אני זקוקה לעזרתכם בבניית מפרט למחשב ניייח עבור אבי: 1.תקציב - כ-3500 ש"ח (חריגה כ 200 ש"ח) 2. שימושים: א. מסחר יומי בבורסה - כעת לפרנסה נוספת ובעתיד הקרוב כפרנסה עיקרית. (חיבור ל2 מסכים ובהמשך ל4 מסכים, הרצת תוכנות מסחר..) ב. עריכת תמונות ווידאו - כתחביב. שימוש בתוכנות: פוטושופ, אשמפו, פינקל, פיקסה..) ג. צפייה בסרטים והאזנה למוסיקה (גם באינטרנט) ד. שימושים רגילים - אינטרנט, עבודות משרדיות, שיחות וידאו צ'אט וכו' 3.ציוד הקפי - מסך (כ -21 אינצ', רמקולים מובנים) 4.עדיפות למחשב שקט (7/10) 5.מערכת הפעלה - כן 6.אופק שדרוג - ייתכן קל , אך לא מאסיבי כאמור, המחשב נועד לפרנסה, לכן חשוב שיהיה אמין ומהיר. כמו כן, חשוב שניתן יהיה לחבר ל2 מסכים בעתיד המאוד קרוב …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. המחשב הנוכחי (E5200, 4GB RAM) כבר בן 6. הגיע הזמן להתקדם. הדרישה למתכנת Web לא מצריכה חומרה מטורפת, אבל אני מאלה שבונים מחשב טוב ומחזיקים בו כמה שנים. מהמחשב הישן ישאר: * כונן קשיח 1TB (אני אוסיף SSD עבור מע' ההפעלה והתוכנות). * ספק כח Seasonic S12 II 430W (http://www.seasonicusa.com/S12II.htm) * כרטיס לכידת וידאו בחיבור PCI - משמש היום לחיבור הממיר של הוט לצורך צפיה במחשב (אין טלוויזיה) -- אם למישהו יש פתרון אחר קליל ועובד אשמח לשמוע. מה עוד נשאר: * כרטיס מסך GT9600 (לא יודע מה אעשה איתו) תקציב: 2500 ש"ח. חריגה עד 500 ש"ח. שימושים: צפיה בוידאו 1080p, תכנות Web (העורך הוא IntelliJ שחובב ג'אווה). ללא משחקים. מדי פעם הפעלה של מכונה וירטואלית עם VmWare Player. המחשב מחובר למ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mistro,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של HP מסדרה dv6500 ולאחר תקופה של גסיסה נפטרה לי הסוללה עליה השלום אני מחפש באי ביי סוללה חדשה ונתקלתי בדגם של 12 תאים 9600 MAH ורשום שזה מתאים לסדרה של המחשב שלי אבל הבעיה היא שגם רשום שזה מספק v11.1 לעומת ה 10.8 שהסוללה הישנה סיפקה .... השאלה אם זה יכול לפגוע לי במחשב או שאני יכול לקנות את הסוללה הזאת . כמו כן ראיתי גם סוללה של 12 תאים אבל 8800 MAH שמספקת את 10.8 אבל מן הסתם ה9600 תחזיק יותר זמן ... הפכתי את הרשת ואני באמת אובד עצות תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dudidudu,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני רוצה לשדרג את המחשב ואני רוצה לדעת איזה חלקים כדאי לי להחליף ולאיזה חלקים כדאי להחליף הינה המפרט שיש לי עכשיו: מעבד AMD 2400 לוח אם ג'יגה בייט 7VT600-L זיכרונות: 512RAM 2700 כרטיס מסך: R9100 128 MB כונן CD רגיל של LG צורב 24X10X40 מארז ג'נרי כזה נחמט ספק 350W ג'נרי. מה כדי לי לשדרג במחשב? [אני לא עושה OC] אני רוצה להחליף כרטיס מסך כמובן ואולי גם מארז כי במארז שלי הזרימת אוויר לא טובה כל כך והוא גם עושה די הרבה רעש. אין לי תקציב מדויק אתם תוכלו לתת יל הצעות לא יקרות כל כך בסביבות ה 3000 גג גג גג גג תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Asaflaza,

היי, כמה להערכתכם אמור לעלות השדרוג הבא? מדובר על מחשב נייח 1. התקנת הארד דיסק SSD במקום כונן ה-C שיש כרגע במחשב, התקנת WINDOWS 10 על ה-SSD 2. הרחבת זיכרון מ-8 ג'יגה ל-32 ג'יגה בנוסף אם יש המלצות על טכנאי שיכול לבצע את זה אשמח לשמוע תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eliii,

שלום, זכיתי "בטעות" במכרז בנייד של kenovo אני לא בטוח שזה הדבר הכי טוב שאני יכול להשיג במחיר זה, בעיקרון השימושים שלי הם ביתיים, סטודנט שצריך מידי פעם לראות סרט או הרצאה חיפוש מאמרים וכד' ואיכסון ועיבוד תמונות של הבית, לא דברים גדולים. המפרט הוא כדלהלן: מעבד סוג: IIntel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T4300 BUS SPEED: 800 MHz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: Mobile Intel GMA 4500M מסך: LED HD BrightView זכרון נפח: 3072 MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 אפשרות להרחבה עד (זיכרון מקסימאלי): 4096 MB כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, רציתי בבקשה לקבל התייעצות לקניית מחשב נייד. המחשב משרת את כל המשפחה בעיקר לעבוד משרדית(כתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט). מידי פעם נעשה שימוש במחשב כדי לראות סרט או לשחק במשחק. אז ככה: התקציב: באזור ה-4000 ש"ח. שימושי המחשב: בעיקר עבודה משרדתי, המחשב בקושי זז ממקומו, מידי פעם יוצא מהבית (אין יותר מידי חשיבות למשקל ולחיי סוללה). קצת סרטים ומשחקים (Might & Magic Heros - הישנים). חשיבות השקט בסולם של 1 עד 8: 6, מצפה שיהיה שקט בזמן עבודה משרדית העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: לא ממש מעדיף בחולון/בת ים/ראשון. מתי מתוכננת קניית המחשב: בימים הקרובים. בקשות מיוחדות: גודל 15.6" או גדול יותר, רזולוציה 1900x1600 או 1920x1080 או גבוהה יותר, מעדיף ש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן אני מעוניין לקנון לפטופ לסטודנט (שימושים כללים+צפייה בסרטים), 14', סוללה חזקה של חברת Dell ב ksp אילת התקציב שלי הוא בערך 2500 שח חשבתי ללכת על זה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=27164 מה אתם אומרים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום וברכה, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 למחשב נייח עם רישיון ומסך. מחשב נייח לשימוש משרדי, חשוב שיהיה שקט ומהיר וכמה שיותר מודרני עם מעבד i5 13400 וקירור טוב שיספיק עם זיכרון 16/32gb ודיסק קשיח 500gb/1t ssd. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר - בניית אתרים בוורדפרס, אינטרנט, תוכנות פשוטות עריכת קבצים/תמונות, יתכן בהמשך גם פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך עד 24 אינץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

15. ביקשו ממני להרכיב מחשב בתקציב של 4,500 ש"ח, כולל מסף CRT 17", דיסק 200GB וצורב DVD. אחרי חמש דקות באתר של זיגזג, המפרט הראשוני נראה ככה: 334.25 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE מארז 598.15 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX לוח אם 974.3 AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache מעבד 285.98 512MB TwinMos DDR PC3200/400 זכרון 657.41 GIGABYTE RADEON X1300 PRO DDR2 256MB כרטיס מסך 613.63 WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II דיסק 313.46 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (black) צורב 692.59 ViewSonic CRT 17" E70 - E2 Series מסך עוד 200 ש"ח לשונות (עכבר, מקלדת, רמקולים וכו') והגעתי ל- 4,700 ש"ח. אופס. אני בטח אצליח לגלח כמה שקלים מהמחיר אם הקניה תתב…

16. Started by andrei21,

היי קיים: 1080ti ssd m.2 750W spu case phantek p350x מסך ASUS ROG Swift Curved PG348Q 3440x1440 מטרה: גיימינג בגרפיקה מלאה אובקלוק מערכת, מה שניתן עם התוכנה שמגיעה עם הלוח מבקש המלצה לחלקים הבאים: מעבד, לוח, זכרון מנסה לא לבזבז, אך מעדיף מחשב שיחזיק יפה גם בעתיד, לא מתוכנן שדרוג בקרוב אגב, יש אפשרות לקנות באילת תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by אסף ס,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ודיאבלו 3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: דיאבלו 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD 23 Dell -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן, אני מתעניין בקניית מחשב נייד לאבי. כרגע הוא עם HP בן בערך שנתיים. בינתיים המחשב עדיין בסדר, אבל כבר חושבים הלאה. הגענו למסקנה משותפת שאנחנו לא כל כך מרוצים מ HP בעיקר בגלל כל התוכנות שמותקנות אוטומטית עם המחשב ובאמת מרגישים את HP יותר מדי, וזה דיי מציק ולא פשוט להפטר מזה. מה שאני מחפש זה מחשב חזק, בעיקר מבחינת כח עיבוד ופחות גראפית. המחשב הוא לצורך משרדי ועסקי, לא צריך להיות סופר חזק אבל שכן יהיה מהיר ויעיל. מבחינת גודל מסך, לא כזה קריטי אבל נראה לי באזור ה14' אולי גג 15.6'. המחשב לא יהיה סופר נייד, כלומר שגרת השימוש שלו תהיה בבית, אבל בכל זאת חשוב שתהיה אפשרות ניידות נוחה מבחינת משקל וזמן סוללה. מבחינת המסך, רצוי משהו שלא משתקף יותר מדי אבל זה לא שיקול דרמ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכם, אני מעוניין להביא מחשב נייד מחו"ל עם המפרט הבא: * Intel® Pentium® M Processor 740 (1.73 GHz) * 1.0GB DDR SDRAM (2x512MB) * 60 GB * DVD+/-RW/R & CD-RW * 15 אינץ' * עדיף כרטיס מסך לא על הלוח אם * דגם מוכן מראש שניתן לרכוש ישירות מהחנות ללא הזמנה אישית. אבקש את שם הדגם המדוייק + החברה. תקציב היעד הוא 1150$ האם תותחי הקהילה יוכלו להפוך בקשה זו לאפשרית? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום רב. קניתי השבוע מחשב נייד חדש של MSI מדגם EX623 שנמצא באייבורי. לינק למחשב: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3161&CatCode= בעיקרון, לפני שהחלטתי לקנות את המחשב, התייעצתי עם מספר אנשים ואמרו לי שאין בעיה להתקין XP על המחשב, רק צריך לשנות הגדרות מסוימות וכו'. כאשר ישבתי עם המוכר באייבורי, והוא המליץ לי להתקין ויסטה מפני שכפתורי המולטימדיה מיועדים לעבוד עם ויסטה, או להתקין את WINDOWS 7 BETA שמנהל המעבדה שלו התקין ומאוד מרוצה מהמהירות ומהתמיכה של הדרייברים שלו. אשמח להצעות ולביקורות על ויסטה ועל WINDOWS 7 BETA ומה יותר כדאי להתקין. תודה מראש, שחר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 - עדיפות לא לחרוג, ואפילו לחסוך במידה ואפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - יש הארדיסקים ישנים שישמשו כאחסון נוסף, אך יש צורך בSSD חדש - 250GB אמור להספיק 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

22. Started by Franky 4 Fingers,

יש מפרט רצוי ויש קופון של דל!! שאלה אחרונה לפני קניה: אני רוכש E6500 כל המפרט שלו הוא מצויין הדבר היחידי שמטריד אותי מעט הוא גודל ה הHD: 160GB free fall 7200 לא קטן מדי? המחשב מיועד לסטודנטית שלומדת עיצוב כך שיהיה לה על המחשב תוכנות כמו פוטושופ אילוסטרייט וכו' היא לא צריכה לשמור את כל העבודות על המחשב. בשביל זה יש כוננים חיצוניים השאלה היא אם בשביל win7 וכל שאר התוכנות ועוד טיפה שטויות (כי אין מה לעשות זה עדיין מחשב גם לפנאי ) הכונן הזה מספיק? יש עוד מחשב עם אותו המפרט בדיוק רק עם 500GB 7200 ווסטרו 1520 ו100$ פחות על מה ללכת? תודה לכל העוזר! (ולכל מי שניסה )

23. שלום, אני אדריכלית, מחפשת מחשב נייד שיתאים לעריכה ותלת מימד (רינדורים ברמה בינוניית). אני משתמשת בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, 3d max, רויט, ריינו, אוטוקאד. תודה, חן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by kasabubu,

שלום לכולם, לאחר חיפוש מצאתי את hp omen pavilion https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=20961 שבאילת יעלה לי כ 8000 שח. רציתי לדעת בעיקר האם הוא אמין, והאם ידועות בעיות כל שהן איתו ובכלל דברים שכדאי שאדע לפני קנייה.. אני מתכנן להשתמש בו לעריכות, בניית אתרים וצפייה בסרטים בעיקר. ממה שהבנתי חיי הסוללה הם כ4 שעות, שזה הדבר היחיד שממש מבאס אותי (אין אופציה להאריך ולוותר על ביצועים ?!) וזהו.. אם יש לפטופ שמעמיד מפרטמרשים דומה ומסוגל להחזיק יותר זמן מבחינת סוללה אשמח לדעת, חייב להמכר בארץ אבל כדי שאקנה באילת 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 פלוס …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אלא אם לדעתכם יש סיבה מוצדקת לחסוך במשהו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו, ועריכת שמע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכה עם Sony Vegas/After Effects בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ישוחקו משחקים בסגנון MMO, FPS, וכו' רזולוציית מסך 1920x1080 (גודל 21.5 אינטש) מיועד להגדרות גרפיות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא חובה…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.