ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום, ידידה שלי צריכה מחשב נייד שישמש לאינטרנט ואופיס ובהמשך לעיצוב פנים ויעבוד עם פוטושופ ו sketch up . היא רוצה של אפל בצבע לבן, לי אישית זה נראה שזה מייקר את העסק. אם אני צודק פשוט תמליצו לי על נייד טוב מספיק שאוכל להשיג בצבע לבן. כמובן שעדיף כמה שיותר זול אבל יש תקציב של עד 6500 ש״ח
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים הפעם האחרונה שהרכבתי לעצמי מחשב הייתה לדעתי איפשהו באמצע העשור הקודם, ולמרות שהוא עדיין עובד לא רע, נראה לי שהגיע הזמן להוציא אותו לגמלאות. אז הנה התשובות שלי לשאלון: 1) התקציב המקסימלי שלי הוא כ-5K, לדעתי זה יספיק מעל ומעבר ולכן אין צורך לחרוג ממנו. 2) המחשב מיועד בעיקר לגיימינג. הוא יתחבר למסך 2209WA של דל. אין לי ממש רעיון למשחקים ספציפיים כי די התנתקתי מהתחום בשנים האחרונות, אבל כמובן שהייתי רוצה להריץ את המשחקים החדשים ברזולוציה הטבעית של המסך.. 3) אין צורך בציוד היקפי 4) אין צורך לכלול במפרט מעבד - המחשב יתבסס על מעבד Core i7 3770K, לכן ניתן להשאיר את עלות המעבד מחוץ למשוואה 5) השקט לא חשוב בכלל 6) לא מתוכנן, אבל נחמד אם תהיה אופציה לזה. 7) אין צ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים אז ככה, נתחיל עם מה אני רוצה בכלל? אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בעלות הכי נמוכה שאפשר, כך שיתמודד עם גל המשחקים הקרוב בהצלחה המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel i5-4670 3.4Ghz זכרונות: G.Skill Aegis 2X4GB CL9-9-9-24 1600Mhz (סה"כ 8 ג'יגה) לוח אם: Gigabyte H87M-HD3 (שימו לב שזה בפורמט MicroATX - אני מוגבל למיקרו או מיני) כ.מסך: MSI Geforce 750Ti 2GB OC ספק כוח: טרמלטייק 500W, לא זוכר בדיוק הדגם עכשיו, אני יחסית מבין בחומרה ועשיתי את המחקר שלי, והגעתי למסקנות הבאות: 1. אני בוודאות משדרג את הכרטיס מסך שלי, מחכה לראות מה יהיה עדיף מהדור הבא של ניווידיה\AMD. או 1070 או הפולר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במפרטים המומלצים עד לא מזמן היתה קטגוריה של מפרטי מחשבים המיועדים לגרפיקה ועבוד תתלת מימד, השאלה היא [color=Blue]לאן המפרטים האילו נעלמו??? :s05: :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים מחפש מחשב נייד בעל הדרישות הבאות זיכרון RAM 16 GB עם יכולת הרחבה עד 32GB מעבד I7 כרטיס רשת מקומי RJ45 מובנה בנוסף לכרטיס ה - WiFi דיסק SSD 256 + דיסק קשיח רגיל 1T או לחילופין SSD 512GB מקלדת מוארת מסך 15.6 משקל עד 2.8 קילו תקציב 4500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשבים לחברת ביטוח, אין תוכנות גרפיות מיוחדות. יש הרבה תוכנות פשוטות יחסית אבל שעובדות 10-20 חלונות ביחד. תוכנות שמקבלות נתונים ושולחות נתונים באון-ליין. הרבה מאוד אינטרנט ותוכנות שעובדות דרכו. והרבה מאוד אופיס ואווטלוק. מחפש מחשבים חזקים עם מארזים סבירים שיחזיקו מעמד בלכלוך ובחום שיש מתחת לשולחנות של העובדים. אלו המפרטים הקיימים, מה כדאי? תקציב עד 1000$. וחסר גם OFFICE2010 בתקציב הנוכחי. מפרט 1: תאור אחריות קוד אחריות סה"כ מחיר מחיר ליחידה כמות תאור מוצר מק"ט בן מק"ט עמודת קיבוץ מוסתרת 3 שנים בית לקוח NBD 304 $ 784.00 $ 784.00 1 מחשב DELL OPTIPLEX GX780MT GX780MT-V 0 3 שנים בית לקוח NBD 304 1 מחשב WIN7-PRO E8400-3.0G 500G/2X2.0G RW I4500 38,991 GX78…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המעבד על מנת לשדרגו בעתיד, המעבד בן 5 חודשים ועובד מצויין. Intel Core i3 3220 3.3 GHZ נקנה ב-TMS ומחירו בסביבות ה-530. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד אינטל core duo , זיכרון G3, מסך 15, 3 שנות אחריות, מחיר בסביבות 2800. הדרישות שלנו מהנייד לא גבוהות. כתיבה, גלישה מתונה (לא הורדות מסיביות, לא גיימינג). מצד אחד לא צריך את חוד החנית הטכנטלוגי אבל בכל זאת משהו אמין ויעיל ואפקטיבי לאורך זמן. מישהו מכיר ויכול להמליץ? ואם כן - מה ידוע לגבי הסוללה (במפרט הטכני לא כ"כ מצאתי התייחסות לזה) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, חבר טוב שלי עכשיו טס לאנגליה, ואני רוצה שהוא יקנה לי שם מחשב, אבל אני לא יודע כלכך מה לבחור... ביום יום אני עובד אינטסבי על המחשב (vmware רץ כמעט תמיד ולפעמים יותר מאחד) אז ככה שאני צריך כוח עיבוד חזק אם זאת אני רוצה אחד שלא יהיה ענק (ככה בין 11-13 גג 14 אינץ') ושהחשמל שלו יהיה סביר (לפחות 4-5 שעות לא מחובר לחשמל) כונן קשיח לפחות - 500GB תקציב עד 5000
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב קשה ובעייתי. אני מנסה לעזור לחבר שלי. המחשב ישמש עבודות אנימציה , בעיקר במאיה.. כמו כן צריך מסך 17...כן כן שוב בעייתי. ברור שאין שום כוונה לכרטיס 3D מקצועי בשלב זה.... ניסיתי את זה ...מה דעתכם. ? ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 800 1 800 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS (s754) Nforce3 250 430 1 430 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 390 2 780 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total RADEON 9550 128MB 380 1 380 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120GB SATA 490 1 490 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ידידה מחפשת מחשב ללימודי תקשורת חזותית בבצלאל השאיפה עד 3000, אבל גמיש כמובן שרצוי פחות אם אין צורך במפלצת* מטרות המחשב? לימודים, תקשורת חזותית (adobe suite בעיקר) * גודל המסך? רצוי משהו נוח, לדעתי 15.6" * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לדעתי עיקר העבודה תהיה בדירה או באוניברסיטה היכן שיש חיבור לחשמל אבל רצוי כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB מינימום * צורב DVD? מומלץ אך לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מתוך נסיוני הייתי מעדיף שהיה 4GB RAM ולא 2, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב לשימוש ביתי עד 3000 ש"ח עם מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נא לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית-לשימוש ביתי סטנדרטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך מחשב-קטן מ23 אינצים וגדול מ17- משהו באמצע בסביבות 20-22 אינצים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר מתלבט בין 2 ניידים באיזור של 3500 ש"ח שימושים: אינטרנט,אופיס משחקים כמו FIFA09 וסרטים. אז מצאנו 2 מחשבים: Lenovo N500 4233-3DG מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Dou T5800 2.0GHz מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 9300M 256MB זכרון 2048MB DDR II 667MHz דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב MultiBurner X24 תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם פקס 56Kb Bluetooth יציאות USB 2.0 X4 ,VGA קורא כרטיסים, יציאת רשת עכבר Touch HDMI מחיר : 3490 עם חלונות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2715&CatCode=315 MSI Bravo EX620 מעבד ליבה כפולה Intel Dual Core T5800 ניתן לשדרג למעבד: ערכת שבבים Chipset Intel PM45+ICH9-M 1066MHz FS…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים! אשמח לקבל מפרט למחשב נייד עבור קרוב משפחה כבד ראיה 8) אשמח אם המפרט יוכל לענות על הדרישות : מקלדת מלאה עם מספרים ללא לוח מגע למעלה מקשי F נפרדים (הפרדה לרביעיות) win7 64 ביט בעברית רצוי 17 אינטש ומעלה יציאה אופטית למגבר עד 8000 ש"ח תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר למטרות גיימינג. - אני מתעסק בנוסף לזאת בתכנות אבל המק מהעבודה לפחות כרגע מספק את הצורך הזה. עם זאת אשמח לשמר יכולת עבודה גם במחשב הזה (במחינת ביצועים זה אומר בעיקר עבודה עם dockerים, כלומר מכונות וירטואליות). - עיבוד תמונה ברמה פשוטה (צלם חובב), לא משהו מעבר ל adobe lightroom. משחקים שכרגע ארצה שירוצו מעולה על הגדרות גבוהות: The Witcher 3 Assassin's Creed Syndicate Final Fantasy 14 (לא משחק כבר מבחינה ג…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי כמעט חודשיים של חיפוש מפרט אידאלי למשחקים, בניתי יחד עם עזרתכם 2 מפרטים אופציונלים סופיים. איזה מהמפרטים הבאים ישתלם יותר מבחינת עלות\ביצועים ועל איזה מהם עדיף ללכת? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤990 לוח אם: 39250 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P Motherboard מחיר לפריט - 690.00 ¤ כרטיס מסך: XFX PX8800GTS PV-T80G-THF9 PCI-e 640MB DDR3 Retail Video Card מחיר: ¤2450 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 7200RPM 250GB מחיר: ¤380 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤810 מארז: Gigabyte GZ-FSCA1ANS Aurora Aluminium Silver Case מחיר: ¤695 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤450 מסך: Sony S…
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הוא TOSHIBA SATELLITE c55-a-1m7 ישמש לצורכי לימודים באוניברסיטה, ובנוסף שימוש בפוטושופ ועריכת תמונות (לא דברים מסובכים ומורכבים מידי, העיקר שהמחשב לא יתקע בכל פעם שאריץ עליו פוטושופ) חיפשתי באינטרנט על המחשב ואין ביקורות וחוות דעת עליו בשום אתר אז זה קצת הלחיץ אותי מישהו מכיר או לחלופין יכול לקרוא את המפרט הטכני (שאני לא מבינה בו כלום) ולחוות את דעתו? http://www.toshiba.co.il/he/laptops/satellite/satellite-c55-a/satellite-c55-a-1m7/ תודה לעוזרים זה חשוב מאוד!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי hp 4320 עם. סלוט פנוי לזיכרון רציתי לדעת מה זאת החברה הזאת ואם הם מתאימים - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productID=2455 המחשב עם I3 . מישהו יודע איך מוסיפים זכרונות במחשב הזה? זה מבטל אחריות מבאג? החלפתי כבר בכמה מחשבים אבל הוא נראה מיוחד מלמטה (חלק לגמרי)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רכשתי לפני כשבועיים את הלפטופ הנ"ל. מותקן בו ווינדוס וויסטה SP1 וכבר שבוע בערך שההרד דיסק עובד כל הזמן, במין bursts קצרים כל הזמן. כל שניה בערך יש הבהוב. בלי הפסקה. ניסיתי לסגור את האנטי ווירוס וכל תוכנה שפועלת ברקע אבל לא מצאתי את הסיבה לתקלה. אשמח לעזרה, תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הנייח של אבא שלי גוסס וגם המסך לא משהו, אז תכננו לקנות מחשב נייד. הדרישות של אבא שלי מאוד צנועות- הדרישות שלו הן רק לאינטרנט, קריאת כתבות ובדיקת מיילים, אולי קצת מוזיקה פה ושם. עדיפות לדגם עסקי ולא לשוק הביתי. תקציב של כ2500 ש"ח עם חריגות אם זה כל כך מתבקש אך עדיף שלא, הוא רוצה מסך גדול (17, אבל אם אי אפשר גם בסביבות ה15 יעשה את העבודה) ועדיף אחד שלא יבריק, ואמינות גבוהה ככל הניתן כולל יציבות וכמובן אחריות טובה(עדיפות גבוהה לשנתיים ומעלה). אני מניח שגם מקלדת נוחה כמה שיותר תהיה טובה בשבילו. העניין של ניידות, ביצועים וזמן סוללה לא חשובים לו אבל לא יזיק אם גם אלו יהיו נתונים טובים. מקום קניה בחיפה והקריות בלבד. תודה מראש, רן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא זקוק לעכבר, מקלדת, או מסך. רק לקופסה ומה שיש בה(כולל את הקופסה כמובן :-)). כמו שכתבתי, התקציב עד 2000 ש"ח. התוכנה שיעשה בה שימוש היא תוכנה עדכנית של autocad ולא תוכנה ישנה. אני זקוק לכרטיס גרפי טוב(אני מניח :-)) וכמובן לכמה שיותר זכרון ram(נניח 8, אם אפשרי), במגבלות התקציב כמובן. תודה רבה עריכה: ראיתי בחיפוש את המפרט הזה בדיוק בתקציב שלי. מצד שני, זה מפרט מלפני כמה חודשים ולפי הבנתי, בכרטיס הגרפי על המעבד ואולי לא מספיק חזק? האם משהו השתנה ואפשר ללכת על משהו יותר טוב מהמפרט הנ"ל? שוב, תודה רבה :-)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד ובגלל שאני עוד בצבא(שנה וחצי למניאק) חבל לי להשקיע ולקנות אחד חזק משום שאני בקרבי והסיכויים שהוא ישבר/יגנב גבוהיים לצערי. אשמח לעזרתכם(לא מתמצא בתחום המחשבים הנידיים) למצוא מחשב זול עם מסך סביר שיספק את הצרכים שלי שהם תוכנות אדובי למניהם(לא הולך לערוך סרטים בAE אבל שלא שתיהיה אופציה לאיזה עבודה קטנה שם) ואיזה משחקונים קלאסים. מחפש משהו בסביבות ה1500 עם נטייה ל2000. תודה! אם יש לכם בדרך טיפים איך לשמור על המחשב בצבא אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך 2 מפרטי מחשב בסביבות 3.5K עם אפשרות לחרוג עד .4K 2 המפרטים צריכים לכלול: LCD ממוצע מינוס, לא אחד מיוחד למשחקים או משהו.. אחד שמתאים לשימושים משרדיים וממש קצת משחקים וסרטים. מקלדת מולטימדיה כלשהי פשוטה ועכבר אופטי. מחשב ראשון, מיועד לשימושי אינטרנט בעיקר, דרוש מחשב מהיר יחסית, 1GB זיכרון, ואפשרות כמובן לשדרוג הכרטיס מסך לצורכי שיפור המערכת למטרות משחקים. מחשב שני, מיועד לשימושי אינטרנט ומשחקים, דרוש אותו המחשב כמו הקודם עם יכולות גרפיות גבוהות יותר, במחשב זה ניתן לחרוג עד 4.5K אבל רצוי כמה שפחות. את המפרטים אני צריך בבקשה מKSP. וכמה שיותר מהר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי חוות דעת על על שני לפטופים מה עדיף להביא.. יש לציין שיש לי עדיפות קטנה על הdell inspiron אבל מה שתגידו ככה אני יעשה! את הלפטופ שאני מחפש הוא למטרת גיימינג ועיצוב גרפי (הטופ שאפשר להביא במחירים האלו 4k-5k) משחקים כמו gta iv, battlefiled 3 , crysis ראיתי ביוטיוב שהם מריצים יופי ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע אני אפילו אשמח! טוב המחשבים הם: dell inspiron 7720 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041 Lenovo IdeaPad y510p http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23437&cf=zap תודה לעוזרים! הקנייה מתבצעת בעוד יומיים בערך חייב את עזרתכם במהרה! ואם יש לכם משהו אפילו טוב יותר להציע - אשמח לשמוע! (4k-5k)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד(סוג מחשב)+מפרט טכני,אני עובד עם סקצ"אפ ואוטוקאד,שיהיה חזק ומהיר ושלא יתקע תודה מראש תודה 0
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-