ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
נשפכו לי מים על המחשב הנייד (בזמן שהיה פועל ), וכתוצאה מכך הוא שבק חיים (מסרב להידלק :'( ). האם ניתן "להציל" את המידע שבו בדרך פשוטה (כלומר, בלי להתעסק עם מעבדות ושאר ירקות)? האם יש איזו שהיא דרך לחבר את הדיסק הקשיח שבו למחשב אחר (נייח) וכך להעביר את המידע הנחוץ? :-\ אם כן, איך עושים את זה בדיוק? כמה זה יכול להיות מסובך למשתמש הביתי, ובכלל - מה הסיכוי שזה יצליח בהתחשב במצב שתיארתי (מים שנשפכו על משטח המקלדת וגרמו להשבתת המחשב)? בבקשה תתנו לי בשורות טובות...
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם כדי לדעת כמה שווה המחשב שלי, רוצה למכור אותו לאחר מעבר לHTPC. מארז: Gigabyte Poseidon ספק: EZCOOL 420W מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 (עובד עם אוברקלוק קבוע ויציב על 3200.0 MHz (8.0 x 400.0 MHz)) קירור: ARCTIC Freezer 7 Pro לוח: GIGABYTE P35-DS3P זכרון: 2X2GB OCZ OCZ2RPR10662G 2GB DIMM DDR2 PC2-8500U כרטיס מסך: ATI Radeon HD 2400 PRO הרד דיסק: WD2500AAJB 250GB צורב: LG DUAL LAYER X 12 או 16 תודה, דור
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם המעבד AMD athlon 2 x4 640 + כרטיס המסך ATI Radeon hd 5400 series יכולים להריץ משחק כמו battlefield 3? ואם לא כל כך על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים עד 500 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות בנוסף לכך. כל הניידים שנתקלתי בהם עם מסך מט ורזולוציה גבוהה מ- 1366*768 (שאני לא מבין איך אפשר להסתדר איתה...) הם מהסדרות העסקיות היקרות יחסית. האם יש משהו במחיר יותר "עממי"? תודה.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
מחפש מחשב שאוכל לתכנת בו באקליפס למשל אבל גם בתוכנות יותר כבדות כמו net beans ו visual studio. צפייה בסרטים HD ופתיחת דפדפן מרובה טאבים תוך כדי תכנות. חשוב שהמחשב יהיה מהיר למטרות אלה, עם חיבור wifi מהיר. מחפש מקום מוכר שנותן אחריות ושירות טוב. * גודל המסך? 15.6. אפשר גם יותר גדול. * משקל רצוי?פחות משנה. רצוי קל מן הסתם אך לא שיקול עיקרי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא שיקול עיקרי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD ולא קריטי הנפח. * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כ…
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הי, מעוניין להזמין מארה"ב מחשב חדש שכנראה עדיין לא הגיע לארץ - Lenovo Ideapad Yoga 13 מישהו יודע עם האחריות על המחשב תהיה זמינה גם בארץ למקרה של תקלות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים,סרטים,משחקים קלים + (בעיקר FPS) * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? עד 2 קילו, חשוב שיהיה עד כמה דק שאפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סטנדרטי יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או מערך היברידי של 128 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה שהיא אמינה ומספקת אחריות "איכותית" תספיק הציעו לי את המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=QSNP900X4D&cfm=7E05AFD1 אשמח לקבל אלטרנטיבות, תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 4.5K ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 3, AC3, COD, BIOSHOCK, METRO וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מבקש מכם לצרף מסך חדש. (FHD) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט בתקציב בסביבות ה3000. גר בתל אביב אם זה משנה. מטרות המחשב: בעיקר ללימודים ואינטרנט, אבל יהיה נחמד להריץ בו כמה משחקים קלים\בינוניים. גודל המסך: 15" משקל רצוי: לא משנה. האם נדרש זמן סוללה ארוך : מעדיף ארוך (מישהו אי פעם העדיף אחרת? ;]), 2-3 שעות או יותר אם אפשר. בלוטות: כן, אלא אם כן זה מנפח מחיר. כונן 500gb רגיל. כונן CD/DVD: כן כונן Bluray: לא חובה האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, כי אני לא מתמצה. חברה שאפשר לסמוך עליה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שווה המחשב הזה בן שנתיים + dell e6410 דגם dell inc. 0667cc לוח אם intel core i5 m 540 2.53GHz מעבד ram 4GB DDR3 זיכרון intel hd graphics (core i5) כרטיס מסך מובנה 14.1' מסך 256GB 7200RPM דיסק קשיח כונן דיסקים קיים קורא טביעות אצבע קיים תודה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שידור בסטרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, sc2hots, shootmania -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? hopefully high 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם, ראיתי פה המלצות על מפרטי מחשב שכוללים מוצרים שבמבצע עד ה30 לחודש ב TMS. בפרטי המבצע רשומים שני דברים מעניינים: 1. רק לחברי הפייסבוק 2. מוגבל למוצר אחד ללקוח לכן המלצות של מארז בהנחה עם ספק בהנחה ו SSD שבהנחה במפרט אחד אולי לא ריאליות. בנוסף, לפרופיל הפייסבוק של החנות מקושרים 21 חברים בלבד. וכמו כל בקשת חברות, מנהל הפרופיל צריך לאשר אותה. האם מישהו הזמין מהם למרות זאת? ספרו שתפו בבקשה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ברצוננו לקנות מחשב נייד לילד בן 12, בעיקר לצורכי אינטרנט ומשחקים (לא כבדים). התקציב הוא בסביבות 1500-2000 ש"ח. האם המחשב הבא הוא בחירה טובה לתקציב ולדרישות? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9520 תודה!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
לא זקוק לעכבר, מקלדת, או מסך. רק לקופסה ומה שיש בה(כולל את הקופסה כמובן :-)). כמו שכתבתי, התקציב עד 2000 ש"ח. התוכנה שיעשה בה שימוש היא תוכנה עדכנית של autocad ולא תוכנה ישנה. אני זקוק לכרטיס גרפי טוב(אני מניח :-)) וכמובן לכמה שיותר זכרון ram(נניח 8, אם אפשרי), במגבלות התקציב כמובן. תודה רבה עריכה: ראיתי בחיפוש את המפרט הזה בדיוק בתקציב שלי. מצד שני, זה מפרט מלפני כמה חודשים ולפי הבנתי, בכרטיס הגרפי על המעבד ואולי לא מספיק חזק? האם משהו השתנה ואפשר ללכת על משהו יותר טוב מהמפרט הנ"ל? שוב, תודה רבה :-)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבי מחפש לפטופ לשימושים קלים כגון אינטרנט ,(בעיקר במרפסת שמש) וצפייה בסרטים. המחשב לא ייצא מ4 קירות הבית כך שמשקל המחשב אינו רלוונטי, אך יידרש להריץ סרטים על מסך טלוויזיה (42 אינץ). האם הכ"מ בדגם הנ"ל יספיק להרצת הסרטים ע"ג המסך הנ"ל? http://ksp.co.il/?uin=17148 *אם המחשב מתאים הרכישה תתבצע באילת* אם יש חלופה שתתאים אשמח לשמוע, בגדול התקציב עומד על 2700. גודל המסך לא כ"כ חשוב, אך שלא יירד מ13 אינץ. תודה עריכה: ישנה אפשרות יותר זולה שאשמח לדעת אם תתאים http://ksp.co.il/?uin=17317
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאן רכשתי מהם כבר זכרונות, הם Top rated seller באי-ביי לא כולל משלוח.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום רב. מבקש חוות דעת על המחשב הנ"ל "15.6 Asus S56CA-XX117H http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9473 הצרכים הם לצורכי עבודה, אופיס, וורד ואינטרנט. האחריות היא לשלוש שנים בבית הלקוח אם יש משהו באותה סביבת מחירים שמומלץ אשמח לשמוע. מה שחשוב לי במחשב זה המשקל, האמינות של המחשב והגודל של המסך שלא יהיה קטן מ13 אינץ'. תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, כפי שמצוין בכותרת, אני חושב לרכוש מחשב נייד חדש ותהיתי האם איזו הצעה מבין אלו שישנן ברשתות השיווק הגדולות למחשבים לרגל Black Friday תתאים לי. כיום יש בשרותי מחשב נייד מבוסס Intel Atom שמוציא אותי מדעתי עם ביצועיו העלובים. לא יהיה קשה להשביע את רצוני מבחינה זו, אלא שהאטום הוא מתחת לכל ביקורת. בנוסף, חשוב לי שהמחשב יהיה עמיד מאחר והוא תמיד בתנועה. מצד שני, מאחר ומחשב כזה סופו להינזק בשל רשלנותם של עוברי אורח זרים, הייתי מעדיף להוציא כמה שפחות כסף. אם הסכום אינו מספק (איני בקי במחירי מחשבים ניידים של ימינו), אמרו מה מחיר הסף הנדרש על מנת לענות על רוב הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? עד היום הסתדרתי עם 12.1" ב…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן לכל האנשים הטובים, אבא שלי רוצה לקנות מחשב, הוא מהנדס מכונות עובד עם התוכנה Solid Edge ST4 של חברת SIEMENS מסך כבר יש, לפחות זה נחסך (: גם ערכה מורכבת,אם אתם ממליצים, תתקבל בברכה תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בוקר טוב. את המפרט הבא קיבלתי פה בפורום : http://www.tms.co.il/preview/spec/4nkdbfpy הלכתי איתו לחנות מחשבים קרובה לביתי וקיבלתי שם כמה הערות והארות.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. 1. מעבד- נאמר לי שאם אני לא מעוניין בoc אז אין צורך לקנות את גרסאת הtray ולהוסיף מאוורר אלא לקנות את גרסאת הbox ובכך לחסוך. מה דעתכם על זה? 2. לוח אם -מבקום של גיגבייט עדיף אינטל שהוא יותר יקר אבל יותר טוב, לטענתם קל יותר לקבל אחריות על הלוחות של אינטל. ולכן הציעו לי את הלוח הבא- elkhorn greek. בגרסא מקבילה למה שציעו לי המפרט. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? 3.כרטיס מסך- של gainward(לא שמעתי עליו) עדיף על ספרקל לטענתם. 4. זכרונות ram,ssd,וקשיח- הציעו לי פירמה אחרת, טוענים שאין הבדל. הזכרונות של קינגסטון …
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מחשב חדש (אם אפשר לנצל את המבצעים של הבלאק פריידי כמה שיותר) . מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן לגיימיניג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF far cryוכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים; http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17161 http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17228 המחשב מיועד בעיקר לעבודות סטודנטיאליות אך גם למשחקים והצגת סרטים ב-Full HD בטלוויזיה. הדל הוא קטן ונייד יותר וגם בעל כונן SSD. הסמסונג כמובן הוא עוצמתי יותר. אשמח לעזרה ובנוסף להמלצות מאנשים שיש להם נסיון עם אחד מהמחשבים. תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
7התקציב המקסימאלי? 5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג אלא אם כן מדובר במשהו חשוב שישפר ביצועי מחשב (כ.מסך, מעב,לוח,מסך..) 2. מה שימושי המחשב: משחקי מחשב וצפייה בסרטים למיניהם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל משחק חדש ואיכותי ומקווה שגם משחקים שיצאו ב2-3 שנים הבאים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) המסך שאני נוטה אליו הוא DELL 2312HM לכן הרזולוצייה המקסימלית שלו היא 1920x1080 אבל אין לי מושג באיזה רזולוציה אני אמור לשחק כי לא שיחקתי משחקי מחשב רציניים כבר שנים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כל …
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן כולם, כמידי שנה, חוגגים בארץ את ה- Black Fridayועושים מבצעים לחנוכה. החלטנו לעשות מיפוי קל של המוצרים הכי אטרקטיביים כדי שלא תפספסו. אגב, נשאר לכם בערך שבוע. לכתבה במקור (קישור לקובץ PDF המאוחסן בGoogle Docs).
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, assasins creed, Battalefield, ובעיקרון כל משחק חדש שיוצא אני ישחק בו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-