עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הזמנתי את המחשב הזה מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1034 מארז: Coolermaster CM 690 Black - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤389 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤478 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤255 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤305 כרטיס מסך: Palit GTX285 1GB DDR3 Retail - זמין כמות: 1 - מחיר: ¤2056 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤155 מקלדת: Logitech Wave Keyboard - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤283 עכבר: LOGITECH MX518 Gaming-Grade Optical Mouse …

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  2. עדיפות עם החלקים האלו: - מעבד 930 INTEL I7 - GTX 470 ואם אפשר אפילו לדחוף ה GTX 480 - 4GB RAM מינימום ( אני יתקין WINDOWS 7 64 ) - לפי רפרוף קל ראיתי שיש המצלות רבות לכונן קשיח של SAMSUNG F3 32 MB אבל ניתן לכם לבחור - קירור למעבד - זכרון של OCZ 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! רשום האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - משחקים חדשים וכבדים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? FULL HD 1920 - אבל זה ל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מבקש המלצות על מפרט חזק למשחקים עד הסכום הנ"ל ללא מסך וציוד הקפי

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by arik100,

TOSHIBA Satellite L300-1A3 פלוס תיק למחשב ב2000 שקל # עבד Intel® Pentium® Dual-Core Processor T3200 2.0GH 667Mhz # זיכרון 4096MB DDR2 במהירות 800Mhz לביצועים מהירים! # כולל את מערכת ההפעלה החדשנית Windows VISTA Home Premium # מצלמת אינטרנט מובנית! # כרטיס גרפי מתקדם יותר - Intel® GL40 # בעל צורב DVD Super-Multi DL בפורמטים DVD±R/RW שנתיים אחריות בינלאומית תיק למחשב נייד מתנה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML3001A3 זה משתלם ההצעה הזאת? המחשב מיועד לבית בעיקרון , עם תזוזה מחדר לחדר לדוגמא , ויכול להיות שיהיו גיחות החוצה גלישה סרטים , והשאלה היא אם יהיה אפשר קצת גיימינג , לא ברמה גבוהה , ברמה נמוכה אבל עדיין האם יתמוך גיימינג ואם לא האם יש כזה דבר כרטיס מס…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - מזדמן, עריכה גרפית - מזדמן, תכנות - פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי לנובו יוגה 3 ונשפך עליו קצת מיץ מזמן. עכשיו המקשים שנשפך עליהם נהיו דביקים. מה אמי עושה במצב כזה? זה מחרפן אותי! המחשב דיי חדש מה אתם מציעים לעשות?

7. שלום חברים אני צריך מפרט לגיימר בינוני ומעלה שחולה על משחקים אבל לא ייסחט עד הסוף כולל צורב דיוידי אין צורך בציוד היקפי... חברים יש חובה בבקשה לבנות את המפרט מKSP זה החובה היחידה תודה רבה !!!!

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by dekom,

שלום, אני עומד לקנות מחשב מסטארט פיסי עם המפרט הבא: מעבד: 1885 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 זכרון: 410 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2170 ₪ - * מבצע חג * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 285 ₪ - * חדש במבצע * - SSD A-Data 240G Premier SP550 SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: 225 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): 649 ₪ - * חדש במבצע * - Corsair SPEC-ALPHA Black - Silver + FSP HYPER 500W 85 Plus קירור אוויר למעבד: 199 ₪ - * מבצע * - Scythe Ninja 3 REV B - S-2011v3 / 1151 / 1150 מחיר סופי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מה דעתכם על המפרט הבא? מזיגזג: 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 469.03 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 467.31 ש"ח 1 Intel Core 2 Duo 6750 - 2.66 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,155.57 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3P (P35) - ATX 909.74 ש"ח 1 Sapphire Radeon X1950 PRO 256MB - PCX - RETAIL 863.15 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA-H54 x18 DUAL LAYER (black) - bulk 201.95 ש"ח 1 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 490.88 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,557.63 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,420.90 ש"ח המחשב מיועד למשחקים לא כבדים, עריכת וידאו לא מקצועית. חיבור למקרן. קצת גרפיקה. …

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  10. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן חייב לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק עד 200 ש"ח ומדפסת משולבת פקס + דיו צבעוני נוסף עד 400 ש"ח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אחרי שעברתי על אינספור שרשורים אחורה לא הצלחתי למצוא מחשב שיענה על דרישותיי. להלן השאלון - * מטרות המחשב? תיכנות (אקליפס, VS), גלישה "כבדה" באינטרנט (טבים מרובים, אתרי פלאש, יוטיוב), מכונה ורטואלית ברקע = על המחשב להציג ולעבד את שלושת הדברים הללו במקביל. * גודל המסך - 14" (מוכן לשקול גם 13.3). * רזולוציית המסך? אני מניח שזה סטנדרטי. בכל אופן, השימוש העיקרי יהיה תכנות וגלישה, לכן רצוי שהמלל יהיה קריא וברור מספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת יתרון, אם כי לא חובה. * משקל רצוי? משקל לא קריטי, מעדיף מחשב בנוי בצורה מאסיבית על פני משקל נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן. * גודל מינימל…

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by Ro3eK,

http://img435.imageshack.us/img435/2802/computeraccessrf4.jpg המחשב למשחקים. החלטתי לא להשקיע 2000 שקל בכרטיס מסך, אם אני מוצא כרטיס מסך ב900 שמעלה את כל המשחקים כרגע, הכי הרבה כשזה כבר לא יהיה טוב אני אחליף... תודה רבה! :]

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  13. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט,שיחות ווידאו(סקייפ למינהם) ואופיס . 1. מה התקציב המקסימאלי? ~1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם יתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,שימוש בתכנות לשיחות וועידה וידאו אינטרנטיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? א…

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  14. שלום, במסגרת חיפושים אחרי מחשב נייד הנועד לשמש לצורכי לימודים תכנות וגיימינג קל, נתקלתי ב Lenovo z500 שלדעתי עונה על הצרכים שלי ומשתלם יותר בהיבט היחס חומרה-מחיר ליתר הדגמים/חברות בטווח מחיר זה. (אגב, אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע אותה). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הנ"ל: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=9893 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10746 או בקיצור, גרסאת הtouch או הגרסה הרגילה. ההבדל במחיר פחות מ-300 ש"ח, הוא מבחינתי יותר זניח. ההבדל המשמעותי מבחינתי הוא הבדלי המשקל. 2.2 ק"ג למחשב ללא מסך המגע, 2.8 ק"ג למחשב עם מסך המגע- הבדל משמעותי שכן אני מתכנן לקחת את המחשב לחדרי ההרצאות ולמעבדות לצרכי תכנות (סטודנט להנדסת תוכנה) על בסיס יום יומי וכמובן שי…

15. האם מישהו/י יודע מתי אמורים להגיע לארץ ניידים עם VISTA והאם מישהו יודע כמה עולה VISTA

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by Amital,

הרכבתי לדוד שלי מחשב חשוב לו שקט ברמות מטורפות ומהירות מטורפת, אני מתכוון מהירות של להיכנס לתיקייה או להיכנס לדפדפן וכאלה שלא יקח הרבה זמן וזה מה שהרכבתי הנה מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪535 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪204 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...-35-320SATA16M זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ₪208 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR2 PCIe ₪370 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=32146 מארז ללא ספ…

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  17. אהלן, החלטתי לרכוש בעוד כחודש מחשב שיתאים למשחקים לטווח הרחוק. -אני לא אוהב את ATI במיוחד עקב הPhysX שיש לNvidia. -שיקולים: 1.תקציב - בסביבות ה6000 ש"ח (המערכת תפעל או על ה32" שיש לי או על 24" שאני אקנה בהמשך או שניהם) 2.מטרות המחשב - להיות מחשב משחקים שיחזיק מעמד 3-5 עם שידרוגים מינוריים (כמו רק כרטיס מסך) 3.אין לי צורך בציוד היקפי , אולי בהמשך דברים פשוט שיראה יפה יותר כמו תאורה וצעצועים כאלו 4.אין לי דרישות למחשב שקט , ואני יודע לדאוג לענייני חום וקור. 6.יש לי העדפה לNvidia על פני ATI , לגבי מעבדים אני רוצה להתייעץ איתכם. 7.אני יודע להרכיב כל דבר לבד וכמובן כל מה שקשור למערכות הפעלה. 10.אני לא מעוניין לעשות OC 11.אני מעוניין לשחק מחשקים ברזולוציה של לפחות FULL HD - 192…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עד 5K עם הדרישות הבאות: - צרכים - לימודי תקשורת ועריכת וידאו חצי מקצוענית (פרמייר בעיקר). מה שגורר עדיפות לדיסק קשיח בעל נפח של 120GB לפחות במהירות 7200RPM, ולכרטיס מסך לא מובנה (בתקווה שזה נכנס סתקציב). אם יש tradeoff בין מעבד לבין דיסק קשיח ו/או כרטיס מסך, אני אשמח לקבל אפשרויות שונות. - לפחות 1GB זכרון (2GB עדיף בהרבה) - משקל: לא יותר מ 3 ק"ג - מערכת הפעלה - XP או Vista Home Premium (אם יש אפשרות לבחור את המערכת כך שהמחיר יהיה בהתאם זה מקובל) - קישוריות: FireWire (נראה לי מובן מאליו, אבל אני מוסיף ליתר בטחון כי זה חשוב) - עדיפות גבוהה מאוד לאחריות של 3 שנים. אם צריך להוסיף כסף לאחריות, או שאין בנמצא כזה עם אחריות 3 שנים, עדיין אשמח לאפשר…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום.. אני צריך מחשב למשחקים לא כולל מסך. אני צריך בתקציב בסביבות ה 3000 לא לחרוג ואני לא צריך o.c ואייי אני כבר משו כמו חודשייים מנסה למצוא מחשב טוב.. תודה.

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  20. הייתי מעוניין בעזרתכם בלהכין מפרט ואם תוכלו להפנות אותי גם לחנות זה בכלל יהיה מעולה ל HTPC שיהיה גם משחקים

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  21. שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4000 ש"ח (במקרה ותוספת מחיר תיהיה משמעותית אז יש אפשרות לחריגה של 1000 ש"ח). המחשב מיועד בעיקר לצורכי משרד אך גם למשחקים קלים (לדוגמא warcraft 3) ולכן אם אפשר שיתמוך בגרפיקה בינונית. יש צורך בכונן גדול (מעל 120 GB אם אפשר) וזיכרון של לפחות 1GB, חשוב מאוד גם צורב (אם אפשר אז גם שיצרוב DVD) וכניסות USB כמובן. פחות חשוב : משקל, גודל מסך, חיי סוללה. חשוב לציין שאיני מבין כלל במחשבים , במיוחד במחשבים ניידים, ולכן תגובות ארוכות המלוות בהסברים יתקבלו בברכה ! תודה לכל העוזרים!!

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by IceScream,

הערה: השאלה המקורית ושלושת התגובות הראשונות מתייחסות לשאלה הקודמת שביקשה חוות דעת על מחשב כמו Asus VivoBook S200E-CT247H לצרכי קריאה, כתיבת מסמכים וצפייה בסרטים. נערך בעקבות החלטה לפתיחת טופס המלצה. * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), קריאת קובצי PDF, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית בעיקר או photoshop, אבל אם זה מה שגורם לייקור אז לא מחייב) * גודל המסך? בין 11" ל13" * רזולוציית המסך? נוח בעיקר לעבודת office וקריאת ספרים אלקטרוניים, שוב אני לא ממש יודע מה עדיף אשמח לעצתכם * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. אולי משהו שיעזור לגלול קבצי PDF בקלות, או בעצם הנקודה האדומה הזאת אני אוהב אותה * משקל רצוי? פחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בהחלט. בסבי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by tal84s,

שלום חבר'ה אני מעוניין להתחדש במחשב נייד חדש, שמעתי שסדרת הDELL של Latitude ממש טובה. בגדול אני צריך מחשב טוב לעבודה - אקסלים והרבה טאבים של דפדפנים פתוחים במקביל בלי שייתקע או יהיה איטי - לא למשחקים ודברים בסגנון. התקציב שלי הוא באיזור ה-5 עד שש, ראיתי שיש גם סדרת Vostro וInspiron. אשמח לפידבק ממישהו שמבין. טל

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. לוח אם EPOX EP-8KDA3J מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX זיכרון 512 DDR כרטיס מסך ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB דיסק קשיח WD 80GB 7200 RPm 8MB Buffer Serial ATA מסך LG "17 F700B 0.24 מה אתם אומרים עכשיו???

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  25. שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד שישלים את המחשב השולחני בבית ויאפשר לי לעבוד גם בחוץ. מטרות המחשב הן עבודה על תוכנות אופיס ואינטרנט, שימוש בתוכנות מסחר בבורסה שחלקן קצת כבדות ואומא שמפעם לפעם אחבר מסך או שניים נוספים למחשב לכן ארצה כרטיס מסך שיהיה מסוגל לתמוך בכך וכן צפייה בסרטים. אני מעוניין במחשב קל ככל האפשר בסביבות משקל של 2KG. אני אסתובב איתו 3-4 פעמים בשבוע הרבה שעות ביום. אני מעוניין במסך גדול ככל האפשר ממה שבדקתי מסכי 13.3 ו-14.1 באים בחשבון לא מעוניין במסך קטן מהם. כמובן שרצוי זמן סוללה ארוך ככל האפשר המינימום מבחינתי הוא כ 3שעות. אני אעדיף מחשב עם התקנים אלחוטיים רבים ככל האפשר 802.11B/G/N בלוטות אני אעדיף חיבורים רבים ככל האפשר ESATA FIREWIRE DVI HDMI גודל כ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים