עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב ביתי, לצרכים בינתיים לחלוטין, ללא שימוש במשחקים מורכבים או תוכנות מורכבות. משהו הכי הכי בסיסי. אני רוצה לאפשר לעצמי לצפות בסרטים בצפייה שיירה ולהוריד סדרות. אני עונה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הורדה לצפיה בסרטים שאני מורידה דרך ה TV ע"י כאבל HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום יש לי לוח אם ללא תמיכת סאטא שלש וללא תמיכת יואסבי שלש, ואני מעונין להוסיף זאת בכרטיס נפרד, ראיתי שישנה אפשרות כזו ע"י כרטיס שיושב על יציאת PCI האם זה מומלץ? האם זה מהיר מספיק? זה מיועד לצורך דיסק SSD עם יציאת SATA3. ראיתי פרסום של כרטיס שנותן את שתי האפשרויות בכרטיס אחד + ESATA במחיר של 15$. האם לדעתכם הדבר הזה כדאי ומשתלם? שאלה נוספת - האם בכרטיס כזה היואסבי3 והסאטא3 יוכלו לעבוד היטב בו-זמנית? להלן הקישור: http://www.aliexpress.com/item/3-in-1-USB3-0-USB-3-0-eSATA-3-0-SATA-3-0-Combo-to/616320175.html תודה!!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Ramusus,

היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב לשימוש ביתי - לא כולל גיימינג, אני אשמח ליותר מכרטיס מסך מובנה (במידה וזה מתאפשר בתקציב) אבל המחשב מיועד בעיקר לסרטים, מוזיקה, גלישה, עבודות (לא גרפיקה). בעצם הדבר הכי חשוב שהמחשב ירוץ חלק ומהר. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shimi33,

מחשב HP הכולל : וינדוס 7 HOME מובנה לוח אם של אינטל H57 מעבד: Intel core i5 650 3.2GHz 4mb 4 גיגה זיכרון ראם DDR3 HD 750GB סאטה NVIDIA GFORCE GT420 2GB מבחינת חומרה האם זה מחשב חביב ליום יום ומעט משחקים ? תודה מראש ...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי לכולם, אני מחפש לפטופ שיתאים לשימושים הבאים: - Data Analysis עם Matlab - כמה שיותר ליבות כמה שיותר טוב, יכולות Hyperthreading, גם כרטיסי מסך של nVidia יכולים לעזור פה - כרטיס מסך שאפשר יהיה לעשות איתו קצת כיף, חובה nVidia כי matlab לא אוהבים ATI/AMD.... ואם אפשר לא 750/850 - SSD לא חובה, יש לי אחד לחבר אליו, עדיף אם יהיה פורט פנוי כדי להכניס אותו בנוסף לעוד הארד דיסק כי הוא די קטן (128) - 8 או 16 GB זיכרון, עדיפות ל16 - מקלדת מלאה עדיף, לא סוף העולם גם אם לא - מסך 15.6 או 17.3 - בין אורך חיי סוללה למשקל נמוך, משקל נמוך יותר חשוב כי זה לפטופ שיהיה רוב הזמן מחובר לחשמל - רצוי שלא ירעיש כמו הלפטופ הנוכחי שמעמיד פנים שהוא מטוס פייפר (probook 4330s) - מראה פחות חשוב מעל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by kdani,

מישהו מכיר את ה-W ? מה ההבדל בינהם ? האם כדאי לנסות ? (המטרה - מחשב לפיתוח + Photoshop, אבל נייד....) עד היום עם T61p ומאוד מרוצה, אבל כבר ישן (בן שלוש), אחרי החלפת בטרייה ועדיין קצת עייף.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום חברים, מה דעתכם על המפרט הבא ועל המחיר המוצע? כיצד אפשר לשפר את המפרט (חשוב כרטיס מסך מאוד טוב לעבודה של עיצוב גרפי) לוח אם ASUS P4P800S Hyper-Threading Technology Support Dual DDR400 AGP x8 Technology 5PCI 6 Channel Audio & SoundMAX Digital Audio System S/PDIF-out on Back I/O Port 10/100 Mbps LAN Supports Max. 8 USB2.0 Ports Support 2 Serial ATA 150MB/s 2 ATA 100 מעבד Intel P4 2.8Ghz HT זכרון Kingstone 512GB DDR 400Mhz דיסק קשיח IBM/Hitachi 60GB 7200rpm סי.די.רום LG x52 צורב Samsung x52x48x52 With 8MB Buffer כוננן דיסקטים Panasonic כרטיס מסך Palit nVidia GeForce FX5200 128MB TV Out DVI כרטיס רשת מובנה Intel כרטיס קול מובנה SoundMax Digital…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Radical Dreamer,

1. לוח אם 925X, PCIEX16, GbLAN, 8Ch, FW, Dual DDR2SATA (3rd Eye) - מחיר 844.79 ש"ח. 2. מעבד אינטל P3.0 530 GHz800-1MB S775 - מחיר 1,217.50 ש"ח. 3. זכרון SPECTEK512MB-533Mhz DDR240 2PIN x 2 - מחיר 764.04 ש"ח 4. צורב פנימי GSA-4163BB LG SUPER-MULTI X 16 - מחיר 392.29 ש"ח 5. דיסק קשיח - WD80 gb8 7200mb sata - מחיר 391.33 ש"ח. 6. כרטיס מסך ABIT RADEON RX 600PRO - PCI E256MB+DVI - מחיר 739.19 ש"ח. 7. כונן 1.44MB 3.5" - מחיר 37.27 ש"ח. 8. מארז MIDI ATX24PIN C-850 (520w) - מחיר 310.58 ש"ח 9. מקלדת ועכבר לוג'יטק INTERNET PRO DESKTOP - OEM - מחיר 110.11 ש"ח. סה"כ (כולל מע"מ): 4,830.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by LaMotta,

אני כבר הרבה זמן "מחוץ ללופ", לא מעודכן בנושאי חומרה. אבל עכשיו הגיעה שעת רכישת מחשב חדש(יומולדת 18). הכיוון כרגע הוא xp3000/3200 (939), לוח אם נפורס4 (גם בזה אני אעריך עזרה. נוטה לכיוון הGA-K8N), כרטיס מסך 6600GT (שוב, המלצות יתקבלו בשמחה). צריך המלצות על זכרונות (ראיתי מחיר טוב על ADATA, 512, 4200, DDR2... ד"א, DDR2?! מתי התקדמנו? באמת שאני מרגיש מנותק. שווה משו?). מה עוד חסר לי? מארז, ספק כוח, מסך. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אשמח לקבל המלצה מפורטת למחשב חזק לעבודה גרפית (ללא תלת מימד - פוטושופ, פריהנד פלאש בלבד) וגם המלצות למסך שמציג צבעים אמינים, עם תצוגה איכותית. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי 3100 ש"ח (פלוס מינוס). אני מעוניין במחשב למשחקים בלבד (עם פחות דגש על הכרטיס קול). הכסף מיועד לחלקים הבאים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, דיסק קשיח, זיכרון פנימי, ספק כח (יש לי מארז פשוט ללא ספק). אפשר להמליץ לי על המפרט הטוב ביותר שניתן להרכיב מהתנאים הנ"ל?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

לעבודה משרדית בעיקר, הקלטות ומידי פעם (נדיר מאוד) גם למשחקים. לא משנה אם זה יהיה AMD או אינטל, אם זה AMD צריך כמובן גם המלצה ללוח אם מתאים, לאינטל לא צריך. לא צריך זיכרון, אבל אם ממליצים על AMD אז צריך לוח שיתמוךבזיכרון DDR 400 וכמובן בDUALDDR. לא צריך דיסק קשיח, אבל כן צריך צורב וDVD. כרטיס מסך, עדיף אחד מבוסס רדאון עם 128 מגה זיכרון. לא צריך מסך וכרטיס קול, כן צריך כרטיס רשת. לכל זה צריך גם להוסיף ספק מתאים, אני מניח שספק של 350W ומעלה יספיק, עדיף ספק טוב מחברה איכותית. עדיף לקניה בזיגזג, אולי תתכן גם קניה של מסך, אבל זה לא תלוי בי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tomerco,

שלום! קניתי היום מחשב חדש ב 5500 שקל המפרט הוא: amd 64 3000+ s754 K8N-E Deluxe 512mb twinmos 2.5 cl leadtek 6600gt 128mb 160gb SATA nec 3500a samsung 17'' 793 DF FLAT מארז אני לא זוכר את השם MS Internet + MS Mouse Optical סה"כ 5500 ש"ח במזומן + הרכבה +3 שנות אחריות על כל הרכיבים חוץ מהצורב שהוא שנתיים מה אתם אומרים על המחשב והמחיר?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by sagimonza,

קיבלתי פה מפרט שנראה דיי טוב, אך אני צריך כמה ליטושים אחרונים. אני אודה לכם מאוד אם תגיבו כמה שיותר מהר, כי החגים נכנסים ואני רוצה להזמין את המחשב לפני כן(שלא יתעכב) מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 890 1 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 580 1 580 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz AData /VT 280 1 280 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 950 1 950 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 1 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by gambit_elaad,

רק מעבד זיכרון לוח אם הרד דיסק מארז וכרטיס מסך : למשחקים עדיף AMD !!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. חבר שלי רוצה מפרט (והוא כנראה קונה באיוורי באשדוד, הם בסדר?) והוא רוצה (מה שהוא כתב): פנטיום 4 ליבה כפולה, 1024 זיכרון,כרטיס גרפי טוב (שיהיה 128 ביט ו- 256 זיכרון) ,לוח אם ודיסק קשיח של 160 או 80 ג'יגה. יש מצב להרכיב משהו טוב? ואיך החנות? אולי יש המלצה לחנות אחרת באשדוד? תודה רבה

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by jepe,

המחשב הינו מתצוגה. ללא מערכת הפעלה(שזה לא קריטי) וללא כרטיס רשת אלחוטי(אפשר להוסיף אם רוצים) אחריות לשנה(הגדלה ל 3 שנים בתוספת 750 ש"ח). אני יכול לקנות אותו ב4300 ש"ח,שווה? סוג: Intel® centrino Pentium-M מהירות המעבד: 1.86 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: 750 BUS SPEED: 533 MHz מסך גודל המסך: 17 אינץ WXGA GLARE 1440 x 900 כרטיס מסך: 6800 geforce go זכרון נפח: 512 MB מהירות: 533 MHz סוג זכרון: DDR 2 כוננים כונן: צורב DVD ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MMC: כלול נתוני שמע רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול תקשורת כרטיס רשת 10/100/1000: כלול מודם תקש…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by theish,

מעוניין לקנות מחשב סטודנטים לישומיים בסיסים + תכנות/SolidWorkds. מצאתי שני מחשבים דומים: https://www.notebookclub.co.il/product/asusx542ua--i5# או https://www.winprice.co.il/product/מחשב-נייד-asus-x540ua-go237-אסוס-יבואן-רשמי?aff=Zap&aff_a=1 לראשון יש מעבד 4 ליבות חדש יותר עם ביצועים טובים יותר (5-8250ו) עם 1T HD. לשני יש מעבד 2 ליבות ישן יותר ופחות טוב (i5-7200) אבל עם 256G SSD. כל השאר דיי אותו דבר. עד עכשיו סחבתי עם מחשב ישן (i5-4200) ו HD רגיל ולא מכיר את ההשפעה של SSD או של המעבדים החדשים. אשמח לדעות ממביני עניין.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. 1. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אם ממש חייבים אז במעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו 4K באוויד ופרימייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Omer5060,

היי, אני צריך תקציב למחשב גיימינג עד 5800 ש"ח ואני צריך את עזרתכם כיוון שנהרס לי המחשב ואני צריך לקנות חדש . (אני פותח דיון חדש כיוון שנוסף לי כסף לתקציב ואני צריך מפרט חדש) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5800 , ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? למשחקים ( fortnite ,overwatch ,call of duty , no mans sky ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת Razer BlackWidow Chroma V2 Green Switch 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי לכולם. אשמח מאוד לעזרתכם בבניית מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח שיסתכם בסביבות ה3500 שקלים. אם ההבדל יהיה שווה לדעתכם את ההשקעה הנוספת, אז עדיף לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לגלוש מעל 4000 אבל אם זה שווה את זה אז אשקול כמובן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. אופיס, גלישה באינטרנט, עבודה עם תוכנות ממשלתיות (המחשב מיועד לרואה חשבון) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני מנסה לעזור לחבר למצוא פאנל, לאחר שמסך המחשב שלו ניזוק. מדובר במסך 16" של HP Pavilion dv6-1050us עד כמה שהיה ידוע לי, הפרמטרים היחידים שצריך לבדוק הם: גודל המסך וסוג התאורה. הוא לעומת זאת העיר את תשומת ליבי, לכך שבהצעה לקניית פאנל "מקורי" ישירות מ-HP, כתוב: 512357-001 16inch widescreen BrightView BV display panel IMR, with web camera and microphone אני לא מבין כל כך מדוע אזכור המצלמה והמיקרופון השתרבב לכאן, וזה קצת ערער לי את הבטחון בנוגע לגנריות של החלק הזה, שחשבתי שאפשר להחליף בכל מסך שעונה לקריטריונים שכתבתי בהתחלה. אשמח לקבל עצה בנושא. תודה מראש, אלמוג.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Guy King,

שלום, יש לי מחשב נייד - IBM, THINKPAD, T42. אני רוצה לקנות מסך חיצוני (19-24, לא החלטתי עדיין) ולחבר אותו למחשב. אשמח אם תעזרו לי בכמה שאלות שיש לי - 1) מה אני צריך כדי לעשות את זה? (כבלים, הגדרות..). 2) האם יכולה להיות בעיית רזולציה בהתאמה שבין הנייד למסך? 3) אם לדוג' אני מתכנן לקנות עוד כמה חודשים מחשב נייד קטן עם מסך 10 אינץ', ולחבר אותו למסך החיצוני - תהיה בעיה כלשהי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, מה דעתכם? לא אכפת לי לחסוך קצת מהמחיר הנ"ל. Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1051 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪466 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1197 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪475 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪265 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1509 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1218 ANTEC Three Hundred 300 Gaming , יחידות 1 ₪308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=387 …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. תקציב: 20000 ש"ח. מטרה: פיתוח ובדיקת משחקי וידיאו כולל תלת מימד, אנימציה, תוכן וידיאו. הרצת VMWARE לא כולל: מסך, מקלדת, רמקולים, כרטיס TV. קירור ושקט: חשובים, עיצוב חיצוני: לא חשוב. צריך יציאת HDMI לא מתוכנן OC מעדיף XP PRO, לא צריך רשיון, אבל רוצה הרכבה+בדיקה בחנות. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.