ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל מפרט למחשב שולחני שעובד משמרת עד שתיים ביממה שנותן תמורה טובה מאד לכסף (דהיינו רכיבים שהם דור עד שלושה אחורה ו\או "טובים מספיק") שעונה על הדרישות האלה: - שקט מאד לסביבה ביתית שקטה (ספק + מאוורר). כמה dB לספק נחשב שקט מספיק? - כמאה טאבים של FF פתוחים במקביל - מריץ Win7 כמ"ה ראשית + יובונטו תחת VM לגלישה יומיומית - ביצועים סבירים (לא יותר, זה לא מחשב של גרפיקאי או צלם !) של כלים גרפיים לעיבוד תמונה, ע"ע פוטושופ וגימפ. - מציג היטב וידאו HD כולל אפשרות ל 2K, 4K בעתיד. לא תבוצע עריכת או עיבוד וידאו. - מארז גדול ונוח לפתיחה וסגירה לצורך שאיבת אבק (ללא הרפתקה כל פעם כי המארז מתעוות - רצוי מכסים צדדים נפרדים) - דיון - האם כדאי להשקיע גם ב SSD לדיסק C (במחשבים שלי תמיד ה…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה במפרט למחשב לגיימר עם סדר גודל של עלות של 7000 ש"ח. מצ"ב ההגדרות : מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח, גמיש, אם אפשר לחסוך זה נחמד לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ובמיוחד FPS כמו BF3 אך גם RPG כמו SKYRIM רזולוציה של 1280 * 1024 תספיק(מסך 19 או 21 אינץ מלבני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ציוד היקפי כרגע לא נדרש, האם יש מסך 21" מלבניים? 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? המחשב לא אמור להיות אולטרה שקט(אך גם לא טרקטור), כך שאין מה להשקיע לדעתי בקירור. גם מארז מיוחד שאיננו בליסט של חנות מחשבים רגילה, מיותר לדעתי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת+סרטים HD אוהב שהכל רץ מהר הפעלת משחקים ו OFFICE ביחד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתשמש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת המחשב דולק 24/7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי LED 20 ו גם מחובר ל LCD 37 אבל רק לסרטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אם אפשרי לחסוך אז מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות תכנותיות, הרצת המון תוכנות בו זמנית, משחקים לא כבדים במיוחד, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). phpED, phpDesigner2010, אינטרנט, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הוא לא כל כך לגיימינג אבל שיריץ משחקים בהגדרות גבוהות משחקים כגון nba 2k11, call of duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך מפרט לאחי עד 2000 שח. הצרכים שלו הם בעיקר חיבור המחשב לטלויזיה, לכן אני מניח שאצטרך כ.מ חזק יחסית. מעבר לזה, אני לא חושב שצריך מעבד בשמיים, אלא אחד שיספק עבודה טובה לשנתיים שלוש הקרובות. לא צריך ציוד הקפי. אה, ודבר נוסף, יציאה לייזר בכרטיס קול שאני מניח יש ברוב הלוחות אם של היום. תודהה
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הכותרת די מסגירה את מה שאני מחפש אני מניח.. כמו כן שורה תחתונה לא הבנתי איזה מפרט עדיף לגיימינג המפרטים לגיימינג או מפרטי מקסימום גיימינג מינומים מחיר. כמו כן עיינתי במפרט הגיימינג שתקציב ה5000 שקל האם זה המקסימום שאני יכול להשיג בתקציב הזה? 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזו…
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אבל אם זה יגביל אותי בביצועים אז לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כבדים ( Crysis וכד') -מהי הרזולוציה הטבעית - 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בכלום, יש לי הכל. 4. ה…
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגלישה באינטרנט,שיחות ווידאו(סקייפ למינהם) ואופיס . 1. מה התקציב המקסימאלי? ~1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם יתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,שימוש בתכנות לשיחות וועידה וידאו אינטרנטיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? א…
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: הטושיבה הנייד שלי, ששירת אותי נאמנה 4 שנים, מראה סימני גסיסה (שלא נאמר התיישנות) וכנראה אצטרך להחליפו בקרוב. אני לא יכול לוותר לחלוטין על עניין הניידות אז חשבתי לקנות נייד חזק הן מבחינת מעבד והן מבחינת כרטיס מסך למשחקים כמו HD6770M, אבל היות ואיני צריך ניידות וכוח בו זמנית עולה בראשי המחשבה - אולי עדיף לקנות מחשב נייח חזק ובנוסף אליו נטבוק? עוד נקודה רלוונטית - אני סטודנט, ורוב הזמן גר במעונות. עם זאת ברוב סופי השבוע אני נמצא בבית הורי (וגם קרוב לחברים ולחברה). כרגע עומד בבית הורי מחשב שפעם שימש בעיקר אותי וכיום משמש בעיקר את הורי, שכרגע מכיל מעבד E8400, כ.מ. HD4890 ו4GB זכרון (DDR2). הורי צריכים מחשב לשימושי סרטים ואינטרנט בלבד, ואינם זקוקים למפרט חזק ובט…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? matlab, visual studio 2008/2010 spice , מבחינת משחקים שיוכל להריץ את המשחקים האחרונים ברמה גבוהה ומשחקים עתידיים. סטרי HD 1080 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.the witcher 2/ starcraft 2/ diablo 3 (when it will be released) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://us.toshiba.com/computers/laptops/satellite/L650/L655-S5158/ אני הולך להזמין אותו ב700 דולר (2400 ש"ח פחות או יותר)כולל משלוח. מישהו פה התנסה בו? המפרט שלו טוב? אני צריך דעות כדי להחליט סופית. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד בתקציב גג של 2500 שקל מצידי שיגיע ללא מערכת הפעלה אם זה מפחית את המחיר השימושים הם קצת גלישה אופיס סרטי hd ומשחקים קלילים גודל או משקל לא משנים כל כך יכול להיות גם netbook העיקר שהנתונים שלו יהיו טובים זה מה שחשוב
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי ואפשר לחסוך, אך אין מניעה מלנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, סרטים ומוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ??? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הציעו לי את המפרט הזה: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2 כמות: 1 - מחיר: ₪1169 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪693 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪361 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Hynix 2GB Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪94 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪256 כרטיס מסך: Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 כמות: 2 - מחיר: ₪974 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪99 מסך: Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 כמות: 1 - מחיר: ₪…
-
- 8 תגובות
- 565 צפיות
-
-
דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12800 זכרונות: DDR3 1600Mhz 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel CL9-9-9-27 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9210 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9424 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6770 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12741 צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NP x22 Beige IDE (Oem) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=642…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך חוות דעת על המפרט? בינוני/טוב/מצוין אשמח לדעת את דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪579 קירור למעבד: Thermaltake BigType Value Pack for 775/AM2/AM3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪70 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪351 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪299 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Hynix 2GB Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪9…
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
תקציב עד 3600 ש"ח מפרט לגיימינג כבד 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג מ3600 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?קיים חיבור בין מחשב לLCD 32 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?חדשים בעיקר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי…
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט לגרפיקה עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי עובד עם תוכנות אדובי מה שחשוב לי זה דיסק קשיח 1T וזכרון 8 ג'יגה בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחק אפשרי.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם …
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, המפרט שהרכבתי חורג את המחיר המקסימלי שאני יכול לשלם אז בנוסף לכך כשתבדקו איך המפרט אז תגידו לי מה אני יכול להוריד כדי שהמחיר יהיה פחות מ-6000 (חוץ מהמעבד) המפרט: Intel Core i7-2600K 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 Unlocked, יחידות 1 ₪1580 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8832 SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER IDE, יחידות 1 ₪140 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4820 כ.קול SoundBlaster 5.1 PCI Low.P, יחידות 1 ₪145 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7337 Gainward GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E, יחידות 1 ₪1260 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=9258 FSP 700W 12CM FAN Active PFC 80Plus, יחידות 1 ₪4…
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום אני חושב איזה מפרט לקחת וההפרש הוא 200 שקל האם יש במפרטים האלה הבדל גדול בגיימינג? או שאפשר להיתפשר? תודה הינה המפרטים : ( אני לא צריך צורב.) 1~ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics כמות: 1 - מחיר: ₪479 קירור למעבד: Intel Original for 1156 כמות: 1 - מחיר: ₪36 לוח אם: Intel Desktop Board DH61WW for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪291 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪212 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪15 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value…
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
על מעבד I5 1155 אני כבר סגור, מה שנשאר זה לבחור לוח הצרכים: ישנו כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512 שאני מתעקש לא לשדרג (עקב קמצנות יתר) 3 גיגה זכרון DDR3 הארדיסקים SATA2 USB2 PCIEXPRESS מספיק שיהיה רק אחד, שלא יהיה לוח גדול תקציב עד 800 שקל כולל מעמ חייב עצה איזה לוח לבחור תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים בייתיים פשוטים facebook איטרנט וכו' אבל גם מחשב מספיק חזק (ללא יכולות יוצאות דופן) כדי להפעיל תוכנות קצת יותר מורכבות (תכנות - visual studio) לשנתיים הקרובות. נקודות חשובות: * אני רוצה שבמפרט יהיה זיכרון פנימי 4 ג'יגה של קינגסטון * ללא מסך * אני מניח שהדבר הכי יוזיל את המחשב היא העובדה שהכרטיס מסך,קול ורשת הם מובנים בלוח אם * מעבד בטווח מחירים כזה אני מניח שזה מעבד מסדרת i3 * עדיפות ללוח אם אמין כמו Gigabyte, יציאת HD מהכרטיס מסך תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Crysis 2 , Prototype 2, Saints Row The Third, Mafia 2, Fear 3 , Deus Ex Human Revolution , Battle Field 3 , COD MW3 וכו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש מפרט לגיימינג עם חשיבות: מעבד I5 2500K ולוח אני חושב Z68 וכרטיס חזק אין צורך ב צורב ,דיסק קשיח ,מארז ,מסך כיום עושה אוברקלוק על E6600 ל2.4 לא יודע כמה יהיה צורך במחשב חדש תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-