ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה ושימוש כללי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1360x1024 - מסך 32'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, והרדיסק רגיל (כרטיס מסך שמובנה בלוח יספיק). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 ,חשיבות למינימום רעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים,בתקציב של בסביבות 4500 לא כולל מסך רמקולים צורב... אני רוצה לשים דגש על זיכרון,אני צריך 2 גיג'ה ראם וגם כרטיס מסך מאוד חשוב.... אפשר לקצץ את זה מהhard drive שיהיה בסדר אבל אני לא צריך יותר מ120 גיג'ה וגם המארז לא צריך להיות הטופ שבטופ תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, שלום לכולם אני הייתי רוצה לדעת אם המחשב הבא יכול להריץ את האוקולוס ריפט המחשב הוא: Alienware 17 FHD 17.3-Inch Gaming Laptop (Intel Core i7 4710HQ, 8 GB RAM, 1 TB HDD, Silver and Black) NVIDIA GeForce GTX 970M with 3GB GDDR5 - Free Upgrade to Windows 10 זה הנתונים שלו: http://www.amazon.com/dp/B00XQXZ364/ref=asc_df_B00XQXZ3644240558/?tag=hawk-future-20&creative=394997&creativeASIN=B00XQXZ364&linkCode=df0&ascsubtag=hawk-337018622-20 וזה הדרישות של האוקולוס ריפט: http://www.cinemablend.com/games/Oculus-Rift-System-Requirements-Announced-71938.html הוא יכול להריץ אותו? ואם כן אז האם הוא יפעל חלק וטוב כמו שצריך? אם לא…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בחומרה אז אבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח, רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות. גם משחקים (כרגע לא יותר מדי אבל מתכנן לשחק יותר). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Football Manager, New RPG Games, NBA, FIFA, New Strategy Games. -מהי הרזולוציה ה…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב מומחים. לפני תשלום על חלקים חדשים, סוגיה אחד לא נותנת לי מנוחה: קירור מים. מעבד הוא I7 6700K כך שהוא יעבור המהרה מסויימת. אני לא חושב להכנס למערכת מפוצלת בזמן הקרוב. מה שזמין לקניה הוא Corsair Hydro H110i GTX Extreme. Swiftech H240-X2 לא זמין בארץ כמו גם nzxt kraken x61 לא ראיתי לקניה. יש עוד אופציות? מארז NZXT H440 ויש מקום גם ל360ממ
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך שני מפרטים אחד מבוסס אינטל והשני מבוסס AMD הלוח צריך להיות SLI כרטיס מסך עובר מהמחשב הקודם הדגם : GV-3D1 הארד דיסק 250 ספק 400 ליברטי זכרונות מתאימים עדיף 800 CL4 השימושים בעיקר לעבודה עם MATLAB תקציב 4,000 עם אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם. אבא שלי רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו. המחשב יצטרך לעמוד בשעות עבודה ארוכות והרבה עומס. דברים שאני צריך: מסך דק 19" (אפילו רחב), רפטור קטן למערכת ההפעלה, ובנוסף 2 דיסקים של 400 ג'יגה לאחסון הסרטים. מעבד של אינטל (נדמה לי ש6600 מספיק), 2 ג'יגה זכרון, לוח אם עמיד וטוב. אין צורך בכרטיס מסך משוגע, כל כרטיס פשוט עם כניסת dvi יספיק. מקלדת ועכבר פשוטים, אין צורך ברמקולים, אך צריך צורב דיוידי. בקשר למארז וספק, אני מעדיף ספק עם זרימת אוויר טובה, אבל שלא תופס הרבה אבק, ספק של 50W של אנרמקס נדמה לי יספיק. קחו בחשבון שלתוך המחשב יכנס כרטיס עריכה (כנראה matrox rtx100), הספק אמור לעמוד בזה? ורציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות את הכרטיס בנפרד ולבקש מהחנות להרכיב אותו ביחד עם המחש…
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי ASUS UL30VT לLCD שלי SAMSUNG C530, חיברתי את הכבל HDMI ליציאות ב2 המכשירים, אבל על הטלוויזיה רשום לי "אין אות - בדוק את מקור המתח ואת חיבור הכבל של ההתקן המחובר או בדוק את בחירת המקור". מה אני יכול לעשות כדי שזה יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להרכיב מפרט חלקי שכולל את כל תכולת הדסקטופ פרט לספק (הספק שקיים הוא Enermax 525W MODU 82+). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף יחס עלות/תועלת מקסימלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב-VS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל מ-SW:TOR עד Assassins Creed 3 כשיצא וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני לא מבין כ"כ בניידים,מקווה שאני אתן כל את המידע הדרוש(אם לא תשאלו ואני אענה במהרה). התקציב הוא 4500-5200. הדברים שכן נראה לי שצריכים להיות: זכרון 1024 DDR ורצוי מהיר,הארד דיסק 80 ג'יגה לפחות,מעבד כפול ליבה(לא פוסל את AMD),צורב DVD של חברה אמינה,כרטיס מסך סביר (אפשר אפילו מובנה שנחשב יחסית למובנים טוב),כניסות ויציאות סטנדרטיות(לא משהו מיוחד) וחשוב כמובן חיבור לרשת אלחוטית. סוללה ומשקל-לא קריטי. מה שהכי קריטי שהמסך יהיה 15.4 ואיכותי,שניתן לצפות בו מזויות רחבות באיכות טובה.יש הרבה מסכים של ניידים שהזוית שלהם מוגבלת.. השימוש העיקרי של המחשב-אינטרנט ואופיס.אין צורך במערכת הפעלה,יתכן שתותקן על המחשב ויסטה אז אסור שיהיה חלש. השימוש המשני והלא קריטי שניתן ל…
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט שנראה לי טוב עיקר העבודה תיהיה משחקים מחפש מחשב שיהיה חזק מספיק מבלי להתקל בבעיות החלקים מגיעים מארה"ב ככה שאין צורך לחפש מחירים בארץ המחשב ישמש למשחקים בעיקר כגוןGears of War וHALLO2 ודומיהם מעבד Intel® Core™ 2 Quad Processor Q9300 לוח אם Asus P5N-D זכרון Corsair XMS2 DHX 4096MB Dual Channel PC6400 DDR2 800MHz הארד דיסק*2 Western Digital Caviar SE16 500GB Hard Drive - 7200, 16MB, SATA-300 מאוור מעבד Thermaltake / Silent 775D כרטיס מסך XFX GeForce 8800 GT איזה ספק אני צריך? האם יש לי כאן צאוורי בקבוק? חלקים מיושנים יחסית? הייתם משקיעים יותר במוצר אחר? הקניה של הכל מלבד המעבד תעשה דרך טייגרדיירקט תודה ויום טוב!
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי שלום אני חדש פה והמליצו לי על הפורום הזה אני מעוניין במחשב לגיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קצת עריכה גרפית, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). : photoshop, lightroom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DOOM, RISE OF TOMB RIDER, COD, BATTELFIELD, וכו'. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או אולי באתר טוב יותר (כנראה דרך משלוחים מתווחים(מאסטופ וכו') , זה יוצא עדיין זול בהרבה מהמחשבים בארץ בחנויות לפי מחירים שראיתי לדגמים שונים ) אני סטודנט בעקרון , מה שחשוב זה מסך לא יותר גדול מ15.4 אינטש אולי קטן יותר , דיי הרבה זכרון חיי סוללה ארוכים וביצועים דיי טובים (וגם כנראה שיהיה אמין להרבה זמן ) למישהו יש המלצות? [br]פורסם בתאריך: 30.05.2008 בשעה 22:41:13 וכמובן תודה רבה לכל העוזרים~!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
Gigabyte GZXX1CASNS Triton Silver Full Tower Case 1 387 ¤ Pioneer DVR-111 Black x 16 DVD±RW Bulk 1 260 ¤ Conceptronic Ci1394B 3-port Firewire PCI Card 1 132 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1230 ¤ Samsung 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 470 ¤ Samsung 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 1 249 ¤ Logitech Classic PS2 Keyboard 1 95 ¤ ASUS P5B LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1020 ¤ Corsair VS2GBKIT667D2 (2x1024MB) DDR-II 667 Value Memory 1 1272 ¤ 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 1 660 ¤ Logitech MX310 High Performance PS2/USB Optical Mouse 1 157 ¤ HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ EVGA e-Geforce 7300G…
-
- 12 תגובות
- 863 צפיות
-
-
דרושות המלצות מניסיון בבקשה רצוי מחיר משתלם יחסית כמובן, באתרים בחול נתקלתי בהרבה משטחי עגינה שלא נתקלתי בהם בZAP כדי להזמין מebay? תודה על כל עזרה נ.ב. DELL XPS 1530 ז"א שמותאם ל 15 אינצ' עדיפות עם יציאות USB בבקשה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים, שימוש משרדי (Excel,Powerpoint) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).pinnacle studio, adobe primere, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חבר מעוניין לרכוש מחשב חדש ללא ציוד היקפי ומסך. מיועד לגיימינג במחיר של 3000 ש"ח עם אפשרות חריגה מינימלית . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב אם יש בכך צורך ומשפר משמעותית. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים החדשים ביותר על ההגדרות הגבוהות ביותר. -מהי הרזולו…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחר המון המון המון מחשבות ובירורים, אני כבר מיואש.. אני מאד מקווה שכאן תוכלו לעזור לי. אז ככה : אני מחפש מחשב TABLET / לוח בסגנון ה IPAD אבל עם המפרט הבא: 1. מסך של 9'' לפחות. אשמח אפילו ל10 , ואפילו 11 אינץ .! 2. כמובן רק מסך ולא מחשב שנפתח , שוב בסגנון האייפד. 3. מסך מגע ברמה הגבוה ביותר כמו האייפד. :-) 4. לפחות 32 גיגה דיסק. 5. מערכת הפעלה לא משנה לי. 6. חייב חייב חיבור USB אחד לפחות. 7. כמובן WIFI תקן N . ובלוטוט 8. דבר חשוב גם כן חיבור 3G . הכוונה אפשרות להכניס כרטיס סים . 9.שלא יהיה כבד מידי. 10. זמן סוללה לפחות 6-7 שעות . 11. ובכללי שיראה איכותי ולא נשבר עו רגע.. וכמובן שהמסך לא יצטערך מאה לחיצות עד שיעבוד. עכשיו אני יודע שאתם שואלים למה לא אי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלי ציוד הקפי בלי מסך.. זיכרון מעבד לוח ומארז וספק וצורב DVD ...וזהו.. איזה 160 גיגה ..וכרטיס מסך משו טוב חזק אמין השקעה חד פעמית אני רוצה למשך תקופה ארוכה 3000 שקל +- ולא להגזים בדברים..
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי כמו שבכותרת אני מחפש נייד קטן - תקציב עד 8000 שקלים לא להמליץ על מסך יותר גדול כי יש לי גם Dell Latitude E6500 T9600 Quadro NVS 160M עם מסך 15.4 ( אגב אחלה נייד ) ו HP עם מסך 15.6 עם מעבד איי5 שנתתי למישהו בחצי מחיר ( כי לא סובל עם מסך 15.6 ) ומסך 13.3 זה קטן בשבילי , אז בבקשה רק מסך 14 ואיך ה VAIO והאם המקלדת נוחה , כי יש לה מקשים שונים כאלה לא כמו במקלדת רגילה עריכה וגם לא מאק כי יש כמה תוכנות שאני עובד עליהן שלא עובדות על מאק
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי DELL M4500 עם מערכת הפעלה WIN 7 64BIT, אני משתמש בו לעבודה ולתכנון בעזרת מחשב, משתמש בתוכנת Solidworks. המחשב חזק מאוד!!! אבל יש לי בעיה איתו, כול יום ולפעמים יותר מפעם אחת ביום המחשב קופא ולא מגיב, הדבר היחיד שמוציא אותו מזה זה לחיצה ארוכה על מתג הכיבוי של המחשב. לא הצלחתי לזהות מתי זה קורה מכיוון שלפעמים זה קורה כשאני לא עובד לפעמים תוך כדי צפיה במיילים ולפעמים גלישה באינטרנט כלומר באופן אקראי. קראתי באינטרנט שהתופעה הזו יחסית נפוצה אבל לא מצאתי פיתרון. אשמח אם משהו יעזור לי לפתור את הבעיה (אם משהו יודע איך) מכיוון שזה מאוד מטריד שזה קורה בתדירות כזו. תודה, אילן.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מחשב די פשוט לשימושים של אופיס , וידאו , קצת משחקים פה ושם (לא משהו שדורש כוח עיבוד מאסיבי) מה ההבדל המהותי בין AMD לאינטל ? ראיתי שיש הבדל בכסף האם זה גם יורגש בפועל בביצועים? תקציב נאמר בין 1500-2000 . אין צורך ב: ד.קשיח , צורב-נגן תקליטורים , מקלדת ,עכבר ,מערכת הפעלה (אתקין בעצמי..) , מארז, מסך. יש צורך ב: מעבד ( או AMD או אינטל - אני לא מבין מה ההבדל לשימושים שציינתי ) גוף קירור פשוט ונחמד למעבד (ראיתי נראה לי של ארקטיק.. משהו כזה) לוח אם - שיתאים לשימושים ותו לא .(אין צורך בתכונות מיוחדות , לא יבוצע אוברקלוק למשל ) כרטיס מסך- הבדל בין מובנה על לוח האם לבין אחד סטנדרטי בינוני ? זיכרון-4GB בסטיק אחד (הכי זול DDR 3 1333Mhz) ,(יהיה הבדל מהותי אם זה יבוא כזוג 2X2 ?) …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, מעוניין להזמין מארה"ב מחשב חדש שכנראה עדיין לא הגיע לארץ - Lenovo Ideapad Yoga 13 מישהו יודע עם האחריות על המחשב תהיה זמינה גם בארץ למקרה של תקלות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצות על נטבוק עם מסך 12". תודה.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של "Lenovo" מדגם : "ideapad z360". יציאת האוזניות שבמחשב נדפקה: המחשב מסמן שאוזניות מחוברות לשקע האוזניות למרות שבפועל, האוזניות לא מחוברות. כתוצאה מהבעיה אני לא מצליח לשמוע דרך הרמקולים המובנים שבמחשב.אני מעוניין לפתור את הבעיה ע"י החלפת שקע האוזניות אשר "יושב" על כרטיס האם של המחשב. (הדגם של כרטיס האם: LL7A MBASSY HM55/N11MGE2 1G/100L", FRU number: 11012402) שאלתי היא : איך אני יכול להשיג את מחבר שקע האוזניות, באותו דגם בדיוק כפי שקיים אצלי במחשב ? (באיי-ביי יש לא מעט דגמים של הפריט הזה) תודה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-