עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, יש לי מחשב נייד מסוג: acer aspire 5745 לפני כמה ימים המצלמה שמותקנת במחשב הנייד פתאום לא עובדת והמחשב לא מזהה את המצלמה שבתוכו. מה אפשר לעשות? תודה,

2. היי, כרטיס המסך חייב להיות בהכרח NVIDIA והלוח אם חייב להיות תואם SLI. אעדיף לרכוש את הכרטיס הכי חזק שיכנס לי במסגרת התקציב ובהמשך הדרך להוסיף שני. אם אפשר להכניס בתקציב הזה הארד דיסק SSD שיהיה גדול יחסית גם למערכת הפעלה וגם למשחקים אני אשמח. תודה, X

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Fwiffo,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש והייתי שמח להערות על המפרט הזה: (מתחתיו שמתי את פירוט הדרישות שלי 8) ) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1140 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪216 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪775 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White כמות: 1 - מחיר: ₪383 ספק כוח: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin כמות: 1 - מחיר: ₪421 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪260 קשיח למחשב שולחני: Cru…

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  4. Started by red7711,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, Netbeans באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft,dota וכל מני משחקי FPS מדי פעם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900, 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. הא…

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by roadkill15,

שלום! אבקש דגם של מחשב נייד שעונה על הדרישות שלי, לפי הסדר הבא, מהחשוב לפחות חשוב: 1) עד 5000 ש"ח 2) מסך 17 אינצ' לפחות 3) עד 3 קילו 4) יוכל להריץ AUTOCAD בצורה חלקה לגמרי. 5) שלא יהיה לו בעיה בפעולות רגילות של גלישה ושימוש רגיל במחשב. 6) שיוכל להריץ סרטים של 720P לפחות חלק לגמרי. 7) עדיפות של DELL (אוהב את האחריות שלהם). 8) עדיפות לקנייה מחנות http://www.mds.co.il (קרוב למקום עבודתי, ונוח לי משם). אני לא מבין מספיק במחשבים ניידים כדי לדעת אם הדרישות שלי הם ריאליסטיות או לא. אם אין כזה נייד, אשמח לדעת איזה דרישה היא זאת שלא ברת ביצוע. תודה מראש! דניאל

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by ob,

שלום , מעוניין לדעת איך לתמחר את המחשב שלי , ואם זה בכלל פרקטי ? מפרט : מעבד Xeon W3550 3.07 לוח GA-EX58-EXTREME זכרונות G.Skill Ripjaws 4GBx3 2133 CL9 כוננים קשיחים WD1600JS 160GB WD Green 500GBx2 כרטיסי מסך ATI HD4850+Nvidia 8800GT ספק כח Corsair HX750W מארז Antec 900

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  7. שלום! אשמח להמלצה על נייד לעבודה שוטפת (אינטרנט, OFFICE, סרטים) וכן עיצוב תמונה (פוטושופ ואפשרות בהמשך להוסיף פאד ציור) המחשב צריך ליהיות עם מסך מאט, כי רוב השימוש בו יעשה תחת אור שמש התקציב כאמור הוא עד 3500 ש"ח, רצוי פחות גודל המסך דינאמי- אני מתאר לעצמי שככל שיותר גדול ככה יותר נוח לעבוד עם עיבוד תמונה עוד פרט קטן- רצוי שהמשחב יהיה "חזק" פיזית, הוא מיועד לחייל תודה מראש! עריכה - גודל המסך?- מה שמומלץ לצורך המפורט * משקל רצוי?- אין משמעות, המחשב יכול לשקול גם עשרה קילוגרמים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין משמעות, יש מטען זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI …

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  8. Started by kdani,

מחשב שהורכב באתר של TMS: שימושים עיקריים: תכנות (כולל לפעמים מכונה וירטואלית) / עיצוב גרפי / וידאו / משחקים (פחות, עד שיצא GTA5 :-) ). אין מגבלת תקציב. שקט - 10, הכי חשוב. יחובר לשני מסכים, בחיבור DVI (בעתיד אולי HDMI) ללא OC. אשמח לקבל חוות דעת ממומחי הפורום: [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3770T[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1481 [/td][/tr][tr][td]GZ68XPUD3P[/td][td]Gigabyte GA-Z68XP-UD3P[/td][td] 1 [/td][td] ₪767 [/td][/tr][tr][td]C16G1600C8X[/td][td]Corsair 16Gb Kit (4G X4) CML16GX3M4X1600C8 CL8[/td][td] 1 [/td][td] ₪706 [/td][/tr][tr][td]DEF-R4-USB3…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by muam,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אבל זה התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2600 עם ממש צריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית סטנדרטית כמו אינטרנט ואופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 13 , Call Of Duty. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע עדיין, כנראה 1680X1050. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by Idan91,

אשמח לקבל את המפרט הכי טוב שאפשר בתקציב שצוין עפ"י מה שעניתי למטה. הדגש הוא על מעבד הכי טוב שאפשר (אם יש אפשרות של 6 ליבות זה יהיה מעולה) וכרטיס מסך חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בדגש על התוכנות הבאות: Cinema 4D, After Effects, Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by 1979zilb,

שלום אני מעוניין לשדרג מחשב. אני אדריכל ומשתמש ב-Autocad,Archicad, Sketchup(Open GL), Adobe CS, ורנדורים. הרכיבים שאני צריך - כרטיס מסך חזק, לוח אם, זכרון(כנראה יש צורך להחליף-יש לי 8GB אבל נראה לי שישן יחסית) הציעו לי לשדרג ללוח אם חדש אבל לא הכי חדש, כך שיתאים למעבד וזכרון וכך אחסוך כסף לכרטיס מסך האם זה כדאי הוא שכדאי כבר את כל הרכיבים חדישים יותר. המעבד הנוכחי CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6700, 2666 MHz (10 x 267) לוח אם נוכחי Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-DS3 (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) זכרונות (ארבעה) DIMM1: OCZ Fatal1ty OCZ2F10662G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-…

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by omri.ysh,

תקציב התקציב הוא בסביבות 7000 או 8000 שקל. אפשר לחרוג מהתקציב בבערך 1000 או 2000 שקל אבל רצוי שיהיה בתקציב. שימושים גיימינג כבד. חוץ מגיימינג גם עריכת ווידאו ואפקטים וויזואליים. תוכנות ומשחקים: after effects, premier, battlefield 3, assassin's creed 3, far cry 3 ועוד. מערכת הפעלה: windows 7. כנראה 64 bits אבל פתוח להצעות. ציוד היקפי גודל מסך - לא ידוע. פתוח להצעות על מסכים, רצוי שיהיה גדול. סאונד: יהיו אוזניות, בטוח מעל 2.1CH , עוד לא בטוח עם 5.1 או 7.1 . עוד פעם - פתוח להצעות. חומרה אופציונלית כונן דיסקים דרוש. זיכרון: לפחות 2TB . אפשרויות רכישהרצוי שהחנות תהיה באזור אשדוד או המרכז.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by BeN-T,

שלום. ברשותי מחשב נייד מדגם HP HDX16 x16-1370us. מפרט: Intel® Core™2 Duo Processor P7550 (3M Cache, 2.26 GHz, 1066 MHz FSB Windows Vista Home Premium 64-bit NVIDIA® GeForce® GT 130M זכרון 4GB יש לי אפשרות עד 8GB אני רוצה להחליף כרטיס מסך ולהוסיף זכרון כך שיריץ לי BF3 האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  14. Started by kikijojo,

* מטרות המחשב? סטודנט להנדסה, הרצה מלאה של Active HDL, Model Sim, Mathlab * גודל מסך ? 15.6 * משקל רצוי?כמה שיותר קל (2.5 ק"ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA HDMI USB3 VGA * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB-1TB * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?איכותית * מסך - מט. * מעבד - i7, חובה. * רזולוציית מסך - עדיפות ל- 1920x1080 תודה מראש על העזרה, זה ממש חשוב

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  15. אני זז הרבה ואני צריך מחשב נייד. השימושים העיקריים יהיו לצורך תכנות, פיתוח אתרים, ופיתוח משחקים (משחקים עם גרפיקה פשוטה.) חשוב לי שהמסך יהיה מבריק. בהירות לא כל כך חשובה לי. למען האמת, אני מעדיף אפילו שהבהירות המקסימלית של המסך לא תהיה גבוהה מדי. (נשמע מוזר, אני יודע, אבל יש הגיון בזה. אפרט יותר אם תרצו.) חשוב לי מאוד, גם כן, שהמסך יהיה מאיכות גבוהה מאוד. (שמעתי ש-lenovo ו-asus טובים. אני לא יודע עד כמה זה נכון.) חשוב לי שהמעבד יהיה מהדור ה-3 של אינטל (ivy bridge) ושיהיה מעל i3 (כלומר, 5 או 7). אני מוכן להסתפק בכרטיס גרפי אינטל 4000 HD, אבל לא בפחות. המחשב הקודם שלי היה דגם מיושן של TOSHIBA SATELLITE PRO. הוא נרכש בסוף 2006 והשתמשתי בו עד שגנבו לי אותו לפני חודש. הוא היה …

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  16. שלום לכולם אני מצרף מפרט שבניתי. אין צורך בהארד דיסק מכני אלא רק ב SSD לצורך מערכת הפעלה ובנוסף אין צורך בDVD. איך המארז והספק? הן מבחינת רמת הרעש והן מבחינת אמינות/קירור וכדומה. אשמח לקבל הצעות ושיפורים. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי - 6300. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - אפשר לנסת לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב - למשחקים,סרטי HD, תיכנות, שימוש בתוכנות גראפיות . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע יש מסך 19, מעוניין לקנות עם המחשב מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) רק מסך 4. האם יש רכיב …

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by moshee13,

שלום אנשים יש לי מחשב נייד מסוג lg r380 משום מהה פתאום כנראה נורות הLED לא עובדות שיחקתי עם התאורה של המחשב היא כרגע על הכי בהיר והמסך ממש חשוך ברמה שאני רואה במסך רק עם פלאש של הפלאפוןן בבקשה אנשים עזרה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, בבקשה בבקשה עזרו לי ! מה אתם אומרים על המחשב הבא למטרות הבאות? זה המחשב - Dell Vostro 3560 VM-RD33-6373 למי שמכיר ויש קישור: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21065&cf=zap 1. מטרות המחשב - שימוש נרחב בתוכנות עריכה כמו פוטושופ, לייטרום, תוכנות עריכה לוידאו, תוכנות עריכה למוסיקה - קיובייס, פרוטולס אין לי תקציב למחשב מפלצת, השאלה אם מה שיש כאן יכול להספיק. 2. גודל המסך - לא פחות מ-15.6 אינץ' , חשוב לי שיהיה FULL HD , וחשוב לי שיהיה מט 3. משקל רצוי - לא משנה לי 4. לא קריטי לי זמן סוללה 5. אין צורך ביציאות מיוחדות מעבר לאלה שיש כבר במחשב החדשים (HDMI , USB3 וכו'...) 6. בלוטות' + ווי פי - כמובן חובה, גם ככה מגיע כמעט בכולם 7. כונן קשיח - …

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by yair1,

אני שוקל למכור את המחשב הנייח שלי והייתי מעוניין לשמוע חוות דעת לגבי התמחור. המפרט: מעבד אינטל i5-650 כולל מאיץ גרפי מובנה intel HD. לוח אם ג'יגהבייט ga-h55m-ud2h. זכרון קינגסטון ddr3, 1333Mhz, 2X2gb (סה"כ 4 ג"ב). כונן קשיח סיגייט 320gb 7200rpm. קירור למעבד scythe mugen 3. מארז antec mini p180 + מעמד למארז antec lanboard. ספק כוח antec neo eco 450W. אשמח לשמוע דעות.

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by miki891,

יש לי מחשב פנטיום 4 מצב טוב ומצויין ותקין. מיפרט מחשב: מארז ATX לוח אם p4p800 deluxe מעבד CPU - 3.2GHZ (478 זיכרון קינסטון 1GBX3=3GB דיסק קשיח SATA- W.D. 1TB צורב DVD - IDE כונן 1.44MB כרטיס רשת O/B כרטיס קול O/B כרטיס מסך GF - FX - 5700 - AGP כמה המחשב שלי שווה לימכור למישהו? המחשב אצלי 8 שנים. בתודה מראש מיקי

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. היי ,כמו בכותרת המחשב לא עולה עם הסטיק של ה4 ג'יגה 1333 ועם הסטיק המקורי 1 ג'יגה 1066 כן. ביוס עודכן להכי חדש. המחשב לא מצפצף או עושה רעשים, פשוט לא עולה מסך שחור. פועל על ווינדוס 7 הום אדישן 64 ביט.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by boris163,

מחיקה

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  23. שלום, ספק הכוח במחשב הישן (פנטיום 4, ג'יגה זיכרון) נשרף, ועל הדרך הוחלט במקום לקנות ספק כוח חלופי - לקנות מחשב חדש. המחשב אמור להספיק לשימוש קל של פיתוח, משחקים קלים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וסדרות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 20% פיתוח, 50% משחקים קלים ו-30% אינטרנט וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, FM13, Starcraft 2 …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ערב טוב, אני מחפש לקנות מחשב נייד שהוא גם טאבלט - בדגש על הסדר הזה, ולא טאבלט שאפשר לחבר לו מקלדת... נסיונות חיפוש העלו תוצאות בודדות שנמכרות בארץ, ביניהן SAMSUNG ATIV PRO ודגם נוסף כלשהו של אסוס. האם למישהו יש המלצה לדגם ספציפי, שאולי לא ראיתי? אולי משהו שאמור לצאת בקרוב ויהיה עדיף? תקציב איננו בעיה. חשוב שיהיה עם ווינדוס 8 וכניסת USB אחת לפחות. אודה לעזרתכם המקצועית

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  25. שלום חברות וחברים, אני מעוניין לקנות מחשב קטן מאוד לסלון. המחשב ישמש להורדה וצפיה בסרטים. גלישה באינטרנט. הדרישות: כאמור, מארז שיהיה מה שיותר קטן. עדיפות למשהו אסטטי. נפח HD מה שיותר גדול. יכול להיות גם חיצוני אם זה נחוץ. זיכרון של לפחות 4GB. ישדר בפורמט HD. שקט יחסי. אין לי מושג מאיפה להתחיל. אם יש פורום מתאים יותר, אשמח להפניה. תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים