ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
אוקיי חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש יש לו מסך 24'' והוא רוצה מארז שקט ויפה(שקט די חשוב פה כי המחשב יהיה בחדר שינה),שהמפרט יכלול עכבר G5,בלי רמקולים,בלי מקלדת,וינדוס XP,אין העדפות לחברה מסויימת,הוא לא מתכוון לעשות CF,הוא מתכוון לשלם בתשלומים כנראה בין 8 ל-12 מקווה שלא שכחתי כלום ;D
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בקשה קצת מוזרה, אני יודע...מדובר במחשב שאמור להיות מתנה לבחורה. * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני אעדיף לקנות ללא מערכת הפעלה בכלל אבל אני לא יודע אם זה אפשרי... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק חברות בת"א/רמת-גן/גבעתיים בבקשה המחשב ישמש לצרכים משרדיים בעיקר אבל אני גם מעוניין שהיא תוכל להריץ משחקים לא כבדים על הגדרות נמוכו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אז כאמור, בניתי מפרט גימינג עד כ-3000 ש"ח עם חריגה קלה, כאשר אני בכל זאת לא סגור על המארז ועל הלוח אם. אשמח לשמוע הצעות טובות יותר במחיר כמה שיותר נמוך. המפרט: מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤311 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤439 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤709 זיכרון: A-Data 2GB (2x1GB) DDR2-1066 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤247 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 1GB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤988 סה"כ: ¤3166 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים…
-
- 14 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב שישמש בן 14 למשחקים המשתמשים אינם מקצועני מחשב ולכן חשובה אמינות הספק המחשב צריך לכלול הכל (מסך, עכבר, מקלדת , רמקולים, XP, אופיס וכו') תקציב עד 4000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה איפה להתפשר ועל מה לא? מחפש גם המלצה על חנויות אמינות באיזור ת"א והסביבה שימכרו את המפרט המומלץ בתקציב הנתון בהמשך למפרט שקיבלתי מספר שאלות: אינטל או AMD האם E5200 מספיק? על מה להתפשר ועל מה לא?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן חברה מה קורה. קיבלתי חוות דעת טובה מחבר על האתר הזה. אשמח שתעזרו לי למצוא את המחשב הבא שלי, יש לי מחשב נייד בן 4 שנים שעומד לשבוק חיים כל רגע. תודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי פעולה, הרפתקאות, אולי אפילו גם ספורט. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. the saboteur/ spider-man/ call of duty/ homefront/splinter…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין במחשב למשחקים כבדים- crysis, assasin's creed וכו' האם להמשיך לחכות ל- NVIDIA ולמעבדי ה- IVY BRIDGE או שאין טעם - וכמה צריך עוד לחכות? כי אני אני מחכה כבר הרבה זמן. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מפרט ל-HEAVY GAMER אין צורך במסך, Floppy, Keyboard, Mouse, Speakers CPU - AMD 64Bit 3200+? לוח - NF4-Ultra. איזה? זיכרון - 2x512MB Dual Channel? כ.מסך - הX800GT? X1800GTO? DVD - Nec 3550A ? H.D - Seagate or Western Digital ? CPU - Is HEC 400W enough? Thanks alot.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב להורים לשימושים כלליים. הובע רצון גם לשימוש לא גדול במשחקים במיוחד flight simulator תודה מראש קובי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. flight simulator -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום המשפחה שלי מעוניינת לקנות נייד לבית עדיף חברה מוכרת עדיף מעבדi3 3 או 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך גרוע כי זה לא למשחקים כלומר כרטיס מסך מובנה ודיסק קשיח 320 או 500 גיגה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אם מישו ממכם מוכר מעבד inte l דואל קור מגרסא t אני מחפש אימייל klemberg@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי בדרך לרכוש מעבד Intel® Core™ i3-4370 המחשב ישמש לעבודה משרדית ומעט סרטים. ברשותכם אדביק כאן את השאלון כדי לנסות לענות על מרבית השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וקצת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש למחשב שלי עד 2500 ש"ח. המסך נועד למשחקים אז אני מעוניין במסך המתאים ביותר. (מבחינת קצב ריענון כמובן) תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מה דעתכם לגבי המחשב הזה בתור HTPC/מחשב לצפייה בסרטים? איזה משחקים הוא יוכל להריץ ברמה סבירה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה זה המפרט http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/HP_Pavilion/PlatformDevicePhone,132.aspx ואני מקבל עם זה גם את המודם של פלאפון שאני יוכל להתחבר מכל מקום לאינטרנט ב60 שקל לחודש למשך 36 חודשים כל החבילה הזאת.. הוא אמור להריץ משחקים חדשים כמו COD6 וכאלה? אם יש לכם הצעה טובה יותר למחשב תביאו לי בבקשה תודה לעוזרים (:
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כיום מחשב נייד מזה3 שנים דגם: PROBOOK 4730S וזה המפרט: Intel Core i7-2630QM 2.0GHz, 8GB DDR3, 750GB HDD, Blu-ray Burner, ATI Mobility Radeon HD 6370, 17.3" Display, Windows 7 Professional 64-bit היום כל פעולה לוקחת לו זמן , העלייה לוקחת הרבה זמן, ולמעשה מאז שהתקנתי את ווינדוס 8 יש בעיות עם הדרייבר לכרטיס מסך. דבר שאני מנסה לפתור ע"י שחזור לווינדוס 7 המקורי שהגיע איתו. בכל מקרה הייתי רוצה לשדרג אותו היות והוא כבד לי מידי (הוא מונח על השולחן ומחובר רוב הזמן למסך חיצוני אבל פה ושם שאני צריך אפ' להזיז אותו מחדר לחדר זה כבד ומעצבן), מגמגם, וגם די מרעיש. * מטרות המחשב? בעיקר שימוש בתוכנות CAD כבדות, וסרטים. * גודל המסך? 15 אינץ או 14 אינץ' פחות מזה כבר לא…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן מה נשמע? השימושים העיקריים במחשב הם סרטים ודברים כליים כמו אופיס אינטרנט וכו'. כרגע יש לי במחשב ATI 6950 וספק כוח 680 של HYPER לכן אני מאמין שאפשר לוותר על ספק וכרטיס מסך, לכן הקצבתי רק 3K. אשמח לעצות, ואם אתם חושבים שלהגדיל את התקציב שווה את התמורה אז תגידו ותציעו תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסרטים בHD, ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את המחשב שלי בן ה5. התקציב גמיש אבל לא להשתולל כי אני סטודנט, אז נגיד עד 2000 שקל ככה. ראיתי באתר של וואלה שופס את המחשבים האלה: http://www.wallashops.co.il/ws/ProductComparison.aspx?PfIds=1IW2130750GB,1IWHIC530isit,1IWHIC530,1IWHI2100&pt=1&mc=39&c=718&sc=0 יש לי נסיון טוב עם קניית מחשבים משם, אבל זה לא אומר שאני לא פתוח להצעות. מההבדלים ביניהם והאם יש הצדקה של 300 שקל להפרש? המחשב ישמש לגיימינג בעיקר. אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי ספק כח סיסוניק 600W וכרטיס מסך twintech 9800gt OC xxt http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=231 על מה הייתם ממליצים לי? אשמח לשמוע חוו"ד וגם עוד הצעות... תודה רבה,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה מפרט למשחקים כבדים שיכלול את ה8800 בגרסה החלשה שלו(כי יש לי מסך 17 ככה שאני לא ינצל את כל הרזולוצייה),בנוסף זכרון של 4 גי'גה שיישב על דואל כמובן,לוח אם טוב!(שלא יהיה סתם) שיספק את כל העיניין,דיסק קשיח ענק של איזה 400 ג'יגה ,קירור סבבה לכל המערכת,מעבד גם סבבה וכל הציוד ההיקפי שמסביב מלבד רמקולים. שכחתי לציין שהמחשב לא יעבור אוברקלוקינג,ורצוי שיהיה חזק,דבר שני קחו בחשבון שהמחירים של הרכיבים יורדים אז אל תשפטו את המחיר שלהם עכישו בתקציב,תחשיבו אותו אחרי הנחה,דבר שלישי המחשב יבוא בלי מסך ומשהו אחרון אם צריך שדרוג בתקציב אז תגידו שאני ייע כמה תודה ציון
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בעיקר רינדורים ארוכים. קצת פוטושופ, פרמייר, אפטר אפקטס. האם כדאי לרכוש עוד הארד דיסק? למה זה עוזר? תודה Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1029 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪572 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 4 ₪1040 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 TripleD Axle GeForce GT240 512MB GDDR5 …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, אז אני צריך לקנות מחשב חדש ומאוד מתלבט לאור האינסוף אפשרויות. יש לי אפשרות לרכוש בארה"ב או בארץ (תלוי בהפרש). * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, צפיה והזרמה של סרטים, קצת משחקים. אני בייחוד עובד עם הרבה חלונות של וורד, פי די אף וכרום במקביל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6, לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא משנה * הא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש, לשימוש ביתי אך גם לעבודה מהבית. תקציב:2000-3000 ש"ח, מעוניין שיהיה חזק דיו לעבודה עם תוכנת POWER PIVOT 2010.... תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרטים בתמונות
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, כבוד על הפורוםהוא מצויין. לנושא, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח. שימושי המחשב העיקרים הם: אינטרנט (כמובן), אופיס, ומשחקים. כאשר אני כותב משחקים הכוונה בעיקר ל- PES 2010 ול- NBA 2010. התקציב לרכישת הוא בסביבות 2000 ש"ח, ללא מסך (כבר יש). 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? לא א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. שימושי המחשב העיקרים הם: אינטרנט (כמובן), אופיס, ומשחקים. כאשר אני כותב משחקים הכוונה בעיקר ל- PES 2010 ול- NBA 201…
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי חברים. מחפש נייד עם מסך 13.3 מבחינת דרישות: 1)שיהיה בנוי טוב מאוד 2)מעבד- I5 חדיש מספיק בהחלט 3)זיכרון- 6GB ומעלה 4)SSD למערכת הפעלה (ולא המיני של ה8GB) 5) שיהיה קל תקציב- 4K אפשרי עם חריגה קלה אשמח לכיוון!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בהמלצת מחשב נייד לפי הצרכים הבאים: מעבד I7, דור 5 לפחות 8 GB Ram כונן קשיח SSD, לפחות 256 GB סוללה - לשימוש סביר, כלומר לפחות 4-5 שעות גודל מסך - לא משמעותי (אני משתמש לרוב במסך חיצוני) USB 3.0 - חובה מסך טאצ' - צ'ופר, לא חובה * אני מתכוון לשחק גם במחשב אז אני מאמין שכרטיס גרפי חזק חיצוני נחוץ אבל תביעו דעתכם - אם המעבד הגרפי הפנימי מספיק טוב ולא צריך אחד חיצוני. * בלי DealBreakers - למשל מסך באיכותך מאוד ירודה או כרטיס רשת חלש מאוד וכו' אשמח לעזרה מקצועית, תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-