עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Intel P.4 3.00GHZ 800MHZ FSB 512KB 1171 nis ASUS P4P800 SE P.4 599 nis SAPPHIRE ATI RADEON 9800PRO 128MB 256BIT CRT+DVI+TVO 1471 nis WD 80GB S-ATA 434 nis RAIDMAX SCORPIO 868 WITHOUT PSU 408 nis HEC 475W HEC-475VTD TUV/CE/CB 369 nis LG DVD 16*48 188 nis NEC ND-2510A DVD WRITER DUAL LAYER 470 nis DDR KINGMAX 512MB PC3200 400MHZ TINY BGA X2 1273 nis TOTAL = 6383 nis המטרה היא מישחקים!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by maorcohen1991,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חזק ומהיר לעבודה שמעתי על חברת dell אבל ארצה לשמוע דעות אחרות וכמובן דגמים . סכומים :2000-3500 מטרה - צריך מחשב חזק לעבודה לאינטרנט ,עבודה עם אופיס וחיבור מרחוק עם מחשבים אחרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אלא אם לדעתכם יש סיבה מוצדקת לחסוך במשהו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו, ועריכת שמע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכה עם Sony Vegas/After Effects בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ישוחקו משחקים בסגנון MMO, FPS, וכו' רזולוציית מסך 1920x1080 (גודל 21.5 אינטש) מיועד להגדרות גרפיות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא חובה…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by jcdenton1,

אוקי חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא גם חושב לקנות מחשב נייד (אמרתי לו שלקנות מחשב נייד למשחקים וזה זה טירוף אבל הוא לא מקשיב לי) אקיצר הוא רוצה מפרט של שני מחשבים אחד נייד ואחד שישב לו שם בבית כל מפרט בהגבלה של 6000-7000 ש"ח כולל מסך

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מדובר במחשב שמיועד לחבר. התקציב- 2000 ש"ח עם אפשרות חריגה של 100 ש"ח במידת הצורך. עדיף לנצל את כל התקציב. השימוש- משחקים. מחפש את הביצועים הטובים ביותר שניתן להוציא מהתקציב. ספק, כונן קשיח וצורב נשארים מהמחשב הקודם. מדובר בספק 450W. אין צורך בציוד היקפי. דרישות מיוחדות: -מעבד אינטל. -לוח אם עם ארבעה חריצים לזכרונות. -DIMM זכרון אחד בלבד בשלב זה. אין צורך לכלול תוכנות והרכבה. המחשב לא הולך לעבור OC או שום שדרוג אחר פרט להוספת זכרון. מעדיף חנויות באיזור חיפה. הנה המפרט שהרכבתי: מ KSP: מעבד: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray 495 ש"ח. זכרון: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston 112 ש"ח. כרטיס מסך: GIGABYTE HD 6770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 660 ש"ח. קירור למעבד: Arc…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by tomer861,

שלום לכולם ברשותי הדל סטודיו xps16 ואני מחפש לו תיק ולצערי אני לא מצליח למצוא אחד 90 אחוז מהתיקים הם לגדלי ה15 וה16 נשאר יתום ובודד אנא עיזרו לו למצוא אבא(תיק) שיגן עליו בדרכים... תודה לכל העוזרים.....

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by master17,

אני צריך להרכיב מחשב לפנסיונר - בשווי עד 2600 ש"ח -כולל מסך... כמו שהבנתם הוא לא צריך הרבה .. בעיקר אינטרנט .. איזה מחשב אתם מציעים ? ואיפה כדאח לקנות אותו ? (מחשב חדש..) שאלה נוספת : כל הקטע שזה מין עבודה כזאת בשבילי .. אני צריך להרכיב תפריט של המחשב , לנסוע איתו להזמין אותו , להביא את המחשב הביתה (מרכיבים אותו בחנות) , לחבר את המחשב , להתקין את הווינדווס וכמה תוכנות + ללמד אותו איך להשתמש במחשב.. כמה הייתם לוקחים על העבודה הזאת ? *לטיפשים שביננו : זה לא לסבא שלי .. זה למישהו שאני לא מכיר , הוא פשוט החליט לקנות מחשב לעת זקנתו

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪915 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Asus P8H67-M LE B3 H67 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪550 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2381 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪209 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5830 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2638 Sam…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Sere,

נראה שהשארתי את המחשב בסטנדביי עד לפריקה מלאה וכיבוי פעם אחת יותר מדי (אחרת אין לי הסבר לזה, אמנם הסוללה בת כמה שנים אבל עד לפני שבוע היתה נותנת כמה שעות עבודה). כעת: המחשב אינו נדלק כשהוא על סוללה בלבד. כאשר המחשב כבוי ומחובר למטען נורת הטעינה דולקת. מערכת ההפעלה מדווחת שהסוללה נטענת כביכול אך אחוזי הטעינה נשארים קבוע על 14%. כאשר אני מנתק את המחשב מהמטען מתרחש כיבוי מיידי. ניסיתי לשים את הסוללה בפריזר ללילה ואז לטעון - לא עזר. יש למישהו עצות או שהגיע הזמן לאיביי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. היי, בניתי את המפרט לבד, רק רציתי לדעת האם בנוי נכון מבחינה טכנית (כל החלקים ניכנסים למארז....)? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I34160 - Intel - i3-4160 Dual core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400... כמות: - 1 - 564/553 ₪ לוחות אם - Mini ITX B85M-ITX - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... כמות: - 1 - 399/391 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V... כמות: - 1 - 329/322 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SS…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. זה lenovo 6078 flg או משהו כזה אני רוצה למכור אותו לחבר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. כאשר: ה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ~ 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושעורי בית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כל סוגי המשחקים מminecraft ועד BF star wars 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by oriki9999,

שלום לכולם, קניתי עכשיו בארה"ב דיסק קשיח 7200rpm כדי להחליף את ה5400 המעפן שקיבלתי עם המחשב. כשקניתי את המחשב לא קיבלתי דיסק של מערכת ההפעלה, אבל קיבלתי עליו איזה כונן ריקוברי (אני לא חושב שזאת התקנה מלאה של ווינדוס). בכל אופן, את הדיסק קשיח עצמו (פיזית) אני יודע להחליף (נראה לי ), אבל האם יש דרך לקבל מערכת הפעלה חוקית להתקין עליו, לאחר שאני אחליף את הדיסק הקשיח? (כי הרי יש לי וינדוס חוקי על הנייד כרגע). לא נראה לי הגיוני שאני אצטרך לקנות וינדוס חדש רק כי אני מחליף דיסק קשיח. תודה רבה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Alon_Solo,

המחשב הנייד שלי כבר הפך לדינוזאור ואני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש התקציב שלי הוא עד 3,000 ש"ח (לא כולל מסך וציוד היקפי) אך אני לא רוצה להוציא כסף מיותר על דברים שאני לא באמת צריך. ניסיתי להרכיב מחשב בעצמי אבל העיניינים הסתבכו מאוד מאז שקניתי את ה-Pentium MMX 200Mhz שלי... לכן אני פונה לעזרתכם, אלו שנשארו עם האצבע על הדופק ולא נשארו כמוני בימים שהיה מארז אחד, ספק כוח אחד וקירור בכלל לא היה בלקסיקון. להלן השימושים שאני עתיד לעשות במחשב: * אופיס, אינטרנט (אלחוטי), מוסיקה, סרטים, משחקים קלים עד בינוניים מינוס. בעיקר סרטים, מוסיקה ואופיס. * ציוד היקפי - יש לי כבר ציוד מצויין. חשוב לי רק יציאה קואקסלית בקרטיס קול בשביל להיתחבר לרסיבר. * עיצוב, קירור ושקט - העיצוב לא חשוב עבורי…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by roee1995,

מה דעתכם על המחשב הבא בשביל גיימינג (BF3, WoT, WoW, Skyrim) ועריכת מוזיקה קלילה? אם יש לכם רעיונות לשיפורים / חיסכון (מאוד כדאי!) אני אשמח לשמוע :) תודה! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪888 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Xclio 256 Colour LED Quiet Fan 120mm with Smart Controller כמות: 1 - מחיר: ₪52 זי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by DRz,

שלום. לאחר הרבה נושאים בפורום הזה, והרבה יעוץ מצד integral (תודה רבה לך ד"א, היית אחלה ) החלטתי לחכות קצת לפני שאני קונה מחשב. המפרט שהרכבתי הפעם הוא כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם: ASUS P5W DH Deluxe זכרון: OCZ DDR2 PC2-4200 53MHZ Gold 1024MB Dual Channel דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך: BFG GeForce 7900 GTX OC 512MB PCI-E ספק כוח: ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W (הספק שהמלצת לי פעם שעברה.) מארז: COOLER MASTER Centurion 2 CAC-T02 מסך: MAG AX986 19" CRT מחיר: 9600 ש"ח. כמה שאלות בנוגע למפרט: א, האם שווה להוריד את המעבד הזה ולשים E6400 במקום? האם אני יקבל את אותם הביצועים בערך? ב, האם הלוח אם הז…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by noodle,

שלום לכם, זקוק להמלצה למחשב נייד לסטודנטית בתקציב של 2000-2500 ש"ח, ניסיתי לחפש בעצמי ולמעשה לא מצאתי שום דגם נורמלי. רוב הדגמים שמצאתי מגיעים עם מהירות דיסק קשיח 5400RPM . בכל מקרה אם אין אז מבקש המלצה לדגם הכי מתאים בתקציב בבקשה. * מטרות המחשב? אינטרנט וצפייה ברטים * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד חלק חשוב לטעמי זה אח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, נתבקשתי לבדוק מחשבים ניידים למנהלים הבכירים בחברה. השימושים הם עבודה משרדית רגילה , קצת יישומי אופיס , אינטרנט , דוא"ל חיבור מרחוק למשרד. הדגשים הם: 1. חשוב שהמחשב יראה מהודר יפה וסקסי . בכל זאת מנהלים בכירים אוהבים להשוויץ. 2. חייב להיות כמה שיותר קל ודק. 3. המסך חייב להיות לפחות 15". 4. המעבד המבוקש הוא Core 2 Duo. 5. סוללה שתספיק ל - 4 שעות ומעלה. כמה שיותר - יותר טוב. 6. חייב להיות בו כרטיס רשת אלחוטי ו - Blue tooth. 7. יציאת Fire Wire. 8. יציאת VGA למסך חיצוני. 9. יציאת S-video. 10. אפשרות להכנסת כרטיס מודם סלקום אלחוטי לחיבור אינטרנט. 11. לפחות 1GB זיכרון מהיר. 12.COMBO CDR\DVDR זהו זה...רשימת המכולת הסתיימה ישנם רעיונות? אודה לעזרתכם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Fortunes,

אהלם חבר'ה! אני כרגע בארהב והחלטתי שיש צורך בנייד. גם כדי להעביר את הזמן וגם ללימודים באוקטובר (הנדסת תקשורת למתעניינים). בכל מיקרה- אני בור וארץ בתחום. מה שכן אני צריך מחשב טוב שידע להריץ גם משחקים מפעם לפעם. כמו כן אין לי מושג לגבי מחירים וטכנולוגיות, אתרים או רשתוץ שאפשר לרכוש בהם..נאדה. כמובן שהצצתי והלפטופים נורא זולים כאן אך עדיין אין לי שמץ של מושג מה אני צריך.. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, בניתי מפרט למחשב גיימינג ואני אשמח לחוות דעת ועצות ייעול! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) Lol Dota witcher3 BF4 skyrim וכו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 אפשרות לחריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש זיכרון Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 וכונן SSD WD Blue SN500 500GB NVMe Internal SSD - Gen3 PCIe 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט וקצת סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1050x1680 אולי אפילו 1080x1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו? לא ידוע * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רוצה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד לסטודנטית למשפטים, שמתי עין על המחשב הזה: "13.3 Asus ZenBook UX305FA-FC051H https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12279 מצד אחד- כונן SSD, מסך FULLHD מט IPS איכותי, קטן, דק ושוקל רק 1.2 אבל מצד שני, מעבד M5Y10 וזכרון 4GB. את עניין הזכרון אפשר לפתור בקלות ע"י הוספת עוד סטיק בכ160 ש"ח (למרות שאני לא חושב שיש צורך, מה אתם חושבים?), אך האם המעבד יעמוד בעומסים הנדרשים (כרום עם כמות כרטיסיות פתוחות, כמה וורדים, PDF וכו')? * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודי משפטים (אינטרנט, אופיס, וכו') ומולטימדיה (סרטים...). * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך?FULLHD * משקל רצוי? נמוך מאוד 1.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחד…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by טלוש,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש עיסקי. השימוש הוא לצורכי הצגה בתנאי תאורה קשים (בחוץ) של מסמכים ותמונות. על זמן הסוללה להיות ארוך ככל הניתן, ויכולת חיבור למסך חיצוני לצורך הצגת סרטים (בבית - HDMI רצוי..). חשבתי על המחשבים המוצגים בנושא עקב הצ'יפסט הטוב שיש לשניהם PM55. אשמח להמלצות לגבי יתרונות וחסרונות של כל דגם, או המלצות לדגמים נוספים. תודה, טל

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום! חבר שלי טחון בצורה עצבנית והוא רוצה לקנות מחשב עד 12000 שקל ללא מסך!!! מארץ יפה ואפקטיבי! radeon 9800xt 1024 זכרון עדיף שהיה חברה מוקרת כמו corsair ,ocz זה גם היה לאוברקלוק חמוד יענו מ 3.2 ל3.6 וכול"...- אז גם קרור סבבה או שעדיף לחקות למעבדים החדשים תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים