ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,454 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מפרט בנוי לתקציב של בערך 7500 אלף ורציתי לקבל עליו חוות דעת. חשוב לציין שמחשב זה הוא מחשב למטרות גיימינג. אני לא מהמשדרגים הכבדים וכאשר אני קונה את המחשב אני מצפה שהוא יחזיק לי כמה שנים טובות וכמו כן שיהיה מסוגל להתמודד עם כל דבר שאני אפיל עליו כרגע ובעתיד. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1489 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤574 כונן קשיח Westren Digital WD3200JS 320GB ¤396 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB ( 1024MBx2 ) 800Mhz CL4 ¤792 כרטיס גרפי LeadTek WinFast PX8800 ULTRA 768MB PCIe ¤3051 צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD ¤144 מארז ללא ספק GIGABYTE Poseidon ¤401 ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W ¤619 הכל מסתכם כ-7500 ש"ח לערך.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שנשרף זה לוח אם, ספק והרדיסק. אני מתכוון למצוא עבודה ולקנות DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 MemoryX2 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD החלקים שכבר יש לי הם: AMD Athlon 64 3000 Venice Leadtek 6600GT EXTREME TT BigTyphoon ושני סטיקים פשוטים 512MB של Twinmos שאני מתכוון למכור(אגב בכמה אני יכול למכור אותם?) תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש לגימינג כבד ונתקלתי במפרט המוכן הזה באייבורי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 מה דעתכם עליו? הוא חזק? ואיך הוא יריץ משחקים כמו BF4 לדוגמה? עריכה: הוספתי את השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בערך בין 5000-5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דברים בסגנון של BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה במפרט, עד 2500 ש"ח. אני צריך רק : מארז+ספק לוח-אם מעבד זכרון כרטיס מסך כל השאר כבר קיים אצלי...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעצתכם. לצורך תחנת גיימינג קל לילד בן 10 שמשחק בעיקר פורטנייט ( ולא משחקים כבדים) יש לי תחנת עבודה ישנה (של עבודות תלת מימד) שמעוניין לשדרג אותה. תקציב של 1,000ש"ח. המפרט העיקרי שלה הקיים: מעבד i7-2600 זכרון 16GB 1300GHZ לוח אם - לוח אם Asrock P67 Extreme4 - https://www.asrock.com/mb/Intel/P67%20Extreme4/index.asp windows 10 64 bit יש HD רגיל נפח גדול. 1. איזה כרטיס מסך בסיסי לצורך של פורטנייט הייתם ממליצים. 2. האם המעבד, הזיכרון + כרטיס מסך בסיסי לגיימינג (פורטנייט) יספיק להריץ פורטנייט ומשחקים לא כבדים בצורה סבירה? 3. איזה מסך 24" סביר הייתם קונים לצורך זה? הייתם הולכים על 27" במקרה הזה? ושאלה אחרונה. האם עדיף לל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, מה דעתכם על המפרט הבא ועל המחיר המוצע? כיצד אפשר לשפר את המפרט (חשוב כרטיס מסך מאוד טוב לעבודה של עיצוב גרפי) לוח אם ASUS P4P800S Hyper-Threading Technology Support Dual DDR400 AGP x8 Technology 5PCI 6 Channel Audio & SoundMAX Digital Audio System S/PDIF-out on Back I/O Port 10/100 Mbps LAN Supports Max. 8 USB2.0 Ports Support 2 Serial ATA 150MB/s 2 ATA 100 מעבד Intel P4 2.8Ghz HT זכרון Kingstone 512GB DDR 400Mhz דיסק קשיח IBM/Hitachi 60GB 7200rpm סי.די.רום LG x52 צורב Samsung x52x48x52 With 8MB Buffer כוננן דיסקטים Panasonic כרטיס מסך Palit nVidia GeForce FX5200 128MB TV Out DVI כרטיס רשת מובנה Intel כרטיס קול מובנה SoundMax Digital…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין להשקיע עד 6000 ש"ח. הצרכים הם: משחקים, סרטים, מוסיקה, הורדות, גלישה באינטרנט. עד היום השתמשתי ב-INTEL ו-GEFORCE? [יש הבדל כלשהו בסוג/צורת העבודה]. האם כדאי לעבור ל-AMD ו-RADEON? [יש הבדל כלשהו בסוג/צורת העבודה?]. מה ההבדל הגדול בין ה-QUAD ל-I7? תעזרו בבקשה בבנית מפרט שיחזיק לפחות ל-4 שנים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://pcpartpicker.com/p/jMDfLk אשמח לחוות דעת עליו. כרטיס מסך מעבד וזכרונות כבר נמצאים אצלי. זה מפלונטר http://srv1.jpg.co.il/4/55b9037653bf1.jpg אם יש המלצה לחנות אחרת עם החלקים אשמח לדעת תודה רבה עריכה:לא מתוכנן OC או SLI
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין במחשב נייד שהוא גם מחשב וגם טאבלט. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט אופיס וסרטים * גודל המסך? לא קריטי, לא פחות מ11 * רזולוציית המסך? לצערי לא מבין בזה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שעדיף, אבל לא על זה תיפול ההחלטה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? כמו שאמרתי, שהמסך עצמו יהיה גם טאבלט אז בגדול המחשב עצמו הוא בעיקר ללימודים, (ישומי אופיס ואינטרנט) והטבאלט לסרטי HD ולמשחקים לא מטורפים במיוחד. אני מעדיף שהמחשב יהיה של חברה אמינה ומוכרת חשוב שהמסך יהיה איכותי ויכול להציג סרטי HD.. אם אתם מכירים מחשב כזה שגם חזק מבחינת החומ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, שיוכל גם להריץ תוכנות כבדות (למקרה הצורך), שיהיה מהיר ושיוכל לשמש לכל שימוש בעצם.. * גודל המסך? 14 +- * רזולוציית המסך? שיהיה איכותי (לא מבין במספרים). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? בסביבות ה2קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי שיחזיק הרבה זמן..(איזור ה4 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי מעדיף SSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם צבע שחור, נוח לשימוש, מקלדת נוחה ו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מפרט שאני רוצה אבל יש התלבטות לגבי הלוח/כרטיס מסך מעבד - Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz דיסק קשיח - 500GB (איזה כדאי?) זיכרון - קינגסטון 2 ג'יגה צורב DVD LG X 22 מארז -ATX ספק - HEC TRT 400W (איך הספק הזה?) מקלדת פשוטה ועכבר לוג'יטק USB ולגבי לוח/כרטיס מסך אני מתלבט בין: GA-EP43-DS3L + כרטיס nVIDIA GeForce 9400GT 512MB או - GA-EG43M-S2H ובלי כרטיס מסך (לא נכנס בתקציב) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388955.0
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד ובגלל שאני עוד בצבא(שנה וחצי למניאק) חבל לי להשקיע ולקנות אחד חזק משום שאני בקרבי והסיכויים שהוא ישבר/יגנב גבוהיים לצערי. אשמח לעזרתכם(לא מתמצא בתחום המחשבים הנידיים) למצוא מחשב זול עם מסך סביר שיספק את הצרכים שלי שהם תוכנות אדובי למניהם(לא הולך לערוך סרטים בAE אבל שלא שתיהיה אופציה לאיזה עבודה קטנה שם) ואיזה משחקונים קלאסים. מחפש משהו בסביבות ה1500 עם נטייה ל2000. תודה! אם יש לכם בדרך טיפים איך לשמור על המחשב בצבא אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 6000 ש"ח אפשר לנצל את כולו אבל בלי לחרוג. השימוש המרכזי הוא משחקים בהגדרות גבוהות, משחקים כבדים כמו קרייסיס וכו' בהמשך אני אקנה מסך חדש אז אני לא יודע לאיזה רזולוצויות הוא יחובר. אין צורך בציוד היקפי כמו מקלדת עכבר ורמקולים. רצוי שהמחשב יהיה שקט אבל לא קריטי נראה לי ברמת ה7. לא מתוכנן שום OC אין צורך במערכת הפעלה, אבל כן הרכבה בחנות. אני גר באזור באר שבע, אם יש חנות טובה באזור אני אשמח לקנות משם (רק לא KSP). בקשה מיוחדת: יש צורך בקירור איכותי, החדר שהמחשב נמצא בוא נורא חם ודרוש קירור טוב למחשב. לא מתכנן שדרוג מסיבי בעתיד. תודה מראש, לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר ביקשתי את עזרתכם בבניית מפרט למדיה סנטר אך הרכישה לא יצאה לפועל ונדחתה במעט לצערי. היום יש ברשותי מעבד i5-2500K 1155 חדש, ואני מנסה לבנות מפרט סביבו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD בלבד, מרכז מדיה ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דוד שלי רוצה לקנות מחשב לבן שלו(בן 15) והבן שלו משחק הרבה משחקים כבדים , הם גרים באוסטרליה , הרכבתי לו מפרט מחנות טובה באוסטרליה יצא בסביבות ה6000שקל... 2000דולרים אוסטרליים.. , תגידו אם יש משהו לשפר : Manufacturer Model Description Price Quantity AMD ATHLON64-3000+BOX AMD ATHLON 64 3000+ (2GHZ, 512K CACHE, HYPERTRANSPORT, 64BIT, SOCKET754) + RETAIL BOX $355.00 Gigabyte GA-K8NPRO Gigabyte GA-K8NPRO S754/FSB1600/DDR400/6USB/2SATA/4PATA/LAN/LAN/RAID/AGP8X. $220.00 Western Digital WD1200JD Western Digital WD1200JD 120gb 7200rpm 8mb SATA $165.00 LG F700P LG Flatron F700P 17" Monitor $269.00 Gigabyte GV-N59X128D Gigabyte GV-N59X128D nVIDIA,FX5900XT/128…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את המפרט הזה ממקום אחר http://www.tms.co.il/preview/spec/jftnlgke טוב? לא טוב? חבר אמר לי שאיפלו הכרטיס מסך יכביד על הספק הזה 1. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינד כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF GTA5 שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי חוות דעת על על שני לפטופים מה עדיף להביא.. יש לציין שיש לי עדיפות קטנה על הdell inspiron אבל מה שתגידו ככה אני יעשה! את הלפטופ שאני מחפש הוא למטרת גיימינג ועיצוב גרפי (הטופ שאפשר להביא במחירים האלו 4k-5k) משחקים כמו gta iv, battlefiled 3 , crysis ראיתי ביוטיוב שהם מריצים יופי ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע אני אפילו אשמח! טוב המחשבים הם: dell inspiron 7720 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041 Lenovo IdeaPad y510p http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23437&cf=zap תודה לעוזרים! הקנייה מתבצעת בעוד יומיים בערך חייב את עזרתכם במהרה! ואם יש לכם משהו אפילו טוב יותר להציע - אשמח לשמוע! (4k-5k)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד(סוג מחשב)+מפרט טכני,אני עובד עם סקצ"אפ ואוטוקאד,שיהיה חזק ומהיר ושלא יתקע תודה מראש תודה 0
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן השימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול כל סוגי המשחקים מרוצים אסטרטגיה ויריות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וחצי-שנתיים מחשב בנוי מבאג אם הבטחות די שקריות שהוא יחזיק להרבה זמן על משחקים חזקים ומה לא, אחר כך הסבירו לי שהייתי צריך לבנות מחשב ומה לא ושיצאתי פראייר, לא הייתי מאוד בקיא אז וקצת מיהרתי ברכישה כנראה, בכל מקרה כבר היום הוא לא ממש מריץ משחקים שאני רוצה להריץ, ומשחקים כמו Far Cry 3 נגיד הוא מריץ על ההגדרות הכי נמוכות בFPS לא נעים, די נמאס לי ואני רוצה להריץ משחקים כמו Watch Dogs וAC4 ומה לא, קיצר השדרוג ובנייה ממש מבלבל אותי ואני רוצה לדעת אם אפשר לשדרג מחשב שנקנה ולא נבנה? ואם זה יוצא משתלם או שעדיף פשוט לבנות מחשב חדש? זה המחשב שקניתי: HP Pavilion p6-2300sj Desktop PC Product Specifications באג מחקו אותו ולא מצאתי כבר חנויות שמוכרות אותו אז זה מה שמצאתי …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני סוף סוף משדרג, והפעם אני רוצה מכונת HTPC שתתחבר ל-LCD 37'. אני מעוניין בפלטפורמה מבוססת אינטל (נטייה למעבד E5200), בעיקר בגלל שאין ל-AMD מתחרה בשבילו באותו טווח מחירים, ויכולות ה-OC שלו. ולהוסיף כרטיס מסך תקציבי שייתן לי אפשרות לשחק במשחקים עדכניים. התקציב הוא עד 3000 ש"ח, כולל ציוד היקפי של עכבר ומקלדת בלבד. (לא צריך מסך ורמקולים). אני מעוניין במפרט שמתאים ל-OC בתוך מארז HTPC (עם איוורור מתאים וכו'). בינתיים הצלחתי לבנות את המפרט הבא - מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: ASUS P5QL-CM ¤549 כרטיס מסך: XFX PCI-EX 2.0 RADEON HD4830 512MB GDDR3 : HD-483X-YDFC - RETAIL ¤613 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אז כמו שהבנתם, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, הראשון שלי. תקציב זה לא הבעיה פה, אלה רק לבחור את המחשב המתאים. אני חושב ש ה Hp Dv 6515 יתאים לי, זה בעיקר למשחק אחד - Pro Evolution... ככה שהכרטיס מסך מספיק חזק בשבילו והשאר זה סרטים וכ'דומה מישהו מכיר את הדגם המסויים הזה ? תודה , איתי
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני נמצא בתהליכי שדרוג למחשב שלי ואני אפרט את המפרט החדש אך מתלבט בקשר לספק כח, המחשב מיועד לגיימינג קל. לוח אם: Asus MAXIMUS VII RANGER intel socket 1150 Z97 ATX SATA6GB/S DDR3 motherboard PC מעבד: i5 4690k כרטיס מסך Amd radeon 7700 HD (כרגע אין לי כסף לשדרג אותו והוא מספיק לי) זיכרונות 8גיגה 1333 ddr3 כרטיס קול X Fi creative 2 דיסקים קשיחים. (לא ssd) יש לי בבית ספק כח 500w של jtc האם לדעתכם זה יספיק או שצריך לקנות חדש? כי ממש לא בא להוציא עוד כסף כרגע.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוםםםםםםםםם סוף סוף הגיע הזמן המתאים וקניתי מחשב חדש ! לפני כשבועיים בטח חשבתם שמדובר במחשב "של טכנאים/ערוץ הקניות..." אבל זה לא ! חבר של אבא שלי הביא לי מחשב חדש והחלפתי את הישן איתו ... הוריד לי 1500 שקלים ! שווה ? ד'א הוא מין טכנאי מניאק כזה אבל בגלל שהוא חבר טוב טוב של אבא שלי הוא הסכים לקחת תמחשב הישן שלי ולהוריד אלפייה :] מפרט המחשב החדש : Intel p4E 2.8ghz 800 Asus p4p -800E Deluxe 512 DDr333 GeXcube radeon 9800 pro 128mb 256bit מארז שקוף עם אולטרא סגול ושלושה מאווררים ..עם ספק ג'ינרי 400W LOL סלחו לי אני לא יודע איך קוראים למארז :-\ מפרט המחשב הישן : intel p4 1.5 mhz 256 sdram לוח אם של אסוס לא זוכר geforce4 440MX 64bit וזהו אז מה אתם אומרים ? היה …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אופציה לקנות את המחשב asus 1215n ב750 ש''ח ללא בטריה(עובד רק שהוא בחשמל) רציתי לדעת אם זה שווה ואם המחשב מספיק טוב לדרישות של סרטים, עבודה משרדית, אינטרנט ופה ושם משחקים לא מהכבדים.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-