עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהסכום המקסימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ( לא מרבה לשחק אבל רוצה להריץ משחקים חדשים שיצאו עכשיו באיכות מקסימלית ) מקודד וידיאו אז שיתאים בהתאם וכמו כן כמובן רואה סרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות קידוד וידיאו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 3 קול אוף דיוטי החדש והצורך במהירות -מהי הרזולוציה הטבעית…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by davyekulan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדים, סרטים/סדרות באינטרנט. רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה (LG 47') ולראות דרכו סרטים (אפשר?). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הכנת מצגות ועריכת סרטונים ביתיים (ממצלמה רגילה, מסמארטפון). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כאמור רוצה לחבר לטלוויז…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. זה מפרט למשחקים ש"ח Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE- 2370 ש"ח 860 ASUS A8N-SLI s939, NF4, 2xPCI-E, GBL ש"ח 960 1Gb 400MHz Corsair (CMX) CL2 ש"ח 475 WESTERN DIGITAL 160GB 7200 8MB WD1600JB ש"ח 3190 ASUS 7800 GTX 256MB, DDR3, 2xDVI, VIVO, PCI-E ש"ח 50 FLOPPY Teac/SONY 1.44 (Black ש"ח 190 CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) ש"ח 130 DVD Philips 16x 50x Black ש"ח 675 TThermaltake Xaser III VM-3000A midi

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כמו הדיון השני עבור רכישות מחו"ל. מי שמעוניין לקחת יוזמה ולעשות ריכוז קבוע ומתעדכן בדף הראשי מוזמן (אני אקשר פה אליו). מבחינתי מספיק לעקוב אחרי ההודעות האחרונות. ! Have fun

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ccc,

יש לי 2000 שקל אני צריך: לוח אם מעבד אמד זכרון מארז פלופי עכבר מקלדת סי די רום כרטיס מסך דיי פשוט מה שיכנס... אם אפשר גם צורב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by itay127,

אני צריך מפרט ב 2400 שקל מקסימום! המחשב מיועד לעסקים ולמשחקים קטנים אבל ממש קטנים..(מקסימום מקסימום פיפא שזה גם בהגזמה) אני צריך גם מצלמת אינטרנט פשוטה ביותר, מארז עם חלון ואורות שיהיה יפה.. ללא ציוד הקפי.. ואני מתקין עליו ויסטה אולטימייט.. לא מתוכנן OC..

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by karelson,

שלום אני רוצה לשאול בקשר למעבדים של מחשבים ניידים, אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל יש שלוש מעבדים כיום בשוק: INTEL CORE DUO או CORE 2 DUO ומעבד של AMD TL50 X2. ישנם הבדלים במחירים כמובן ואני לא יודע מה יותר טוב או מה מומלץ. אני צריך את המחשב לעבודה משרדית ולימודים בעיקר , הרבה גלישה ועבודה אם אופיס ומידי פעם לעבודה אם גרפיקה או סתם תוכנה אחרת. אני גם רוצה להריץ מידי פעם משחקים לא חזקים ולא על הגדרות הכי גבוהות...... תוכלו לעזור לי ,בבקשה, בנושא המעבדים. בברכה,

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני לא מבין על מה חושבים אנשים כשהם קונים מסך "מראה", ועוד לא כזאת איכותית אלא עקומה כמו משהו זול עשויי מפלסטיק. נמאס לי מהשטויות האלה, השאלה היא האם המדבקה הזאת, כמו שמוכרים ב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1517&CatCode=443 למשל, האם זה באמת מסדר את זה כמו שצריך או שזה עוזר במקצת ומחשיך את המסך, מישהו ניסה את זה? אם זה באמת לא עוזר, אבקש המלצות למחשבים עם מסכים נורמליים בבקשה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14469 המחשב מיועד לשימוש בסיסי. המחיר ביחס למפרט של הנייד הספציפי הזה ממש מצוין. מה דעתכם על הניידים של אייסר בכלל ועל השירות שלהם? תודה.

10. Started by gansta,

שני דברים ראשון אני חדש דבר שני אני צריך מפרט ב 5500 אני צריך מחשב אם הכל חוץ מדי וי די וצורב די וי די אם מערכת הפעלה והרכבה והתקנה בלי רמקולים עם מסך וצורב

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by alergic,

אחרי חיפוש מייגע ברחבי הרשת הגעתי לשני המחשבים הנל: Lenovo B5400 MB824IV http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-b5400-mb824iv?aff=Zap מחיר זול. מעבד M עם כרטיס מסך סביר(למרות שרשום 1GB לא מצאתי שיש גרסא כזו, בכל מקרה אברר עם החנות לפני קניה) Toshiba Satellite L50-A-1D5 http://www.winprice.co.il/Product.asp?PID=L50-A-1D5&Cat2ID=0&Cat2Cat1ID=17&Rnd=05/12/2014%2018:17:42 הבדל של 800 שח מהקודם. מעבד I7 4700M רשת GIGABIT השאלה המתבקשת האם 800 ש"ח הבדל שווים את הבדל הביצועים בין המעבדים ושאר ההבדלים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם. החלטתי לרכוש מחשב All In One שתופס פחות מקום, עדיפות למשך טאצ'. עכשיו אני שואל כי מצאתי במבצע מחשב HP TouchSmart 520-1010is מסך 23' טאצ' מעבד i3-2120 כ.מסך Radeon HD 6450A 1GB זיכרון 4GB DDR ודיסק קשיח 1 TB מחיר 5184ש"ח ואני מתלבט גם על המחשב Dell Inspiron one 2320 touch מסך אותו דבר מעבד i3-2000 כ.מסך מובנה מחיר 4000ש"ח בכל מקרה תהיתי איזה מחשב רגיל נייח אני יכול לקנות במקסימום עלות/תועלת במקסימום 5000ש"ח למשחקים בעיקר ועריכת תמונות ווידאו טיפה . וגם איזה מחשב all in one מומלץ לדעתכם תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מטרת המחשב לעיבוד תמונה (לייטרום & פוטושופ) ויצירת סרטונים (כולל 4K) וכן למשחקים שונים, רצוי בגרפיקה גבוהה כמובן. המחיר שהתקבל הינו בסביבות 16-17 אלף ש"ח. במידת הצורך אפשרי להגדיל התקציב. מספר שאלות: האם המפרט הבא הוא אופטימלי/תקין, האם כל החלקים יעבדו יחד? האם להישאר עם אינטל או להחליף את המעבד ולוח האם ל AMD: למשל 1700X/1800X ולוח של אסוס כגון PRIME X370-PRO ? האם שווה להמתין מספר שבועות להגעת i9 (לבחור בו ובסוקט החדש או להורדת מחירים שאולי תהיה) ? המחשב מיועד לתקופה ארוכה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Symphozis,

יש לי חבר רוצה לקנות מחשב Geforce PCX 6600G PCI-E 256 TV/DVI Intel Pentium 4 2MB 3Ghz 64Bit 775 GA-81945PLG INTEL945PL FSB800 INTEL 865GV DDR 400 VGA ON BOARD AGP 5 CHANNEL AUDIO PC1x3 LAN SATA 2 512MB DDR2 533Mhz 3700 512MB DDR2 533Mhz 3700 160GB 7200RPM S-ATA-2 8Mb DVD-RW X 16 SONY 8 CHANNEL IN/out 10/1000 Mbps A-top alien silver 500W multimeda heb/eng/rus 3D scrolling Silver/bLACK USB COLOR bLACK p.m.P.O: 400W אני אומר שזה לא שווה תגיבו על המפרט ועם אתם חושבים יש יותר טוב בבקשה לפרט מטרה למשחקים בלי מסך תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכול האנשים הנפלאים שעוזרים כאן לבורים כמוני. כמו שציינתי בכותרת, עברתי על המפרטים שהמלצתם כאן וגם במומלצים שלכם. וצצו לי כמה שאלות שאני מקווה למצוא להן כמה תשובות כאן. אני כרגע מחפש מחשב בעלות של 2500-3000 שח ללא מסך. וראיתי קצת חוסר התאמה, בין המפרטים המומלצים כאן ע"י חברי הפורום, לבין המפרטים המומלצים באתר. 1. למשל בכרטיסי מסך, חלק ממליצים על GF .... FX חלק על ה-TI וחלק על הרדיאון.למה? 2. או בלוחות אם החברות שונות בין ABIT לEPOX. למה? 3. בזיכרונות חלק ממליצים על 400HZ וחלק על 333HZ לאותו המעבד(AMD 2500), למה ההבדל? 4. מאיזה אתרים אתם לוקחים את המחירים? 5. האם מישהו ממכם הזמין משם כבר? כלומר אני רוצה לדעת עד כמה הם אמינים? 6. האם אתם מכירים את האתר KSP? פשוט הרכבתי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Gogo80,

דרישות מיוחדות: * שיכלול מעבד c2d שיהיה חזק יותר מ-Athlon 3000 64. * שיכלול זכרון בנפח 1024 DDR2 בתזמונים סבירים ושל חברה טובה. * שייבנה ב-noacomp או בחנות אינטרנטית סבירה ואמינה. * אין בעיה עם זה שזה לא יכלול הרכבה, את זה אוכל לעשות לבד. * שיכלול מארז ואם אפשר גם צורב DVD (לא חובה). * שיכלול כרטיס מסך בטכנלוגיית PCI-E עם לוח נחמד... שיהיה טוב יותר מכרטיס 9600XT אם אפשר. אם התקציב לא מאפשר אנא רשמו זאת, במידה וכן אשמח להצעות ולקישור האתר בו נבנה המפרט תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני הולך לקנות את הנייד בארה"ב כשאהיה שם בעוד שבועיים מסך: אני מעוניין ב-13" מעבד: i3 מספיק ? או שעדיף i5 ? זיכרון: 4 ג'יגה DDR3 מה שחשוב לי זה שאיכות החומרים תהיה גבוהה והנייד יהיה קל וזמן בטרייה ארוך ככל הניתן (אם צריך אני אשדרג את הסוללה לסוללה חזקה יותר) תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אז לפני הקנייה פשוט ניסיתי לבות מפרט מקביל לזה שכמעט סגרתי ב-KSP דרך זיגזג ורציתי לשמוע מה עדיף ולמה?? ודרך אגב שמעתי ביקורות לוטות על KSP (השירות והאחריות), לעומת זיגזג ששמעתי דברים יחסית טובים.. תתקנו אם טעיתי למפרטים: המפרט של KSP (מפרט סגור אם קונים ב-KSP זה רק זה...) מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI K8T-FSR (s754),sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB Kingmax BGA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כוננים- FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים Combo MSI 48 x 24 x 48 + DVDx16 מארזים ATX MIDI 400W usb,p.stab. מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MS Optical + roll רמקולים 400 W …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Cooler-Master,

איך השילוש הזה מהחנות KSP? מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 960 960 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AV8 (s939) sata,GBL 1 590 590 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA 2 230 460 סה"כ 2010

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Sargon,

מה המחשב(לא יד שניה) הכי זול שאני יכול לקנות בשביל לבנות ארקייד בסלון? אני מעוניין לקנות ארבעה סטיקים של XARCADE שעכשיו במבצע BLACK FRIDAY. http://www.xgaming.com/store/arcade-joysticks-and-game-controllers/product/x-arcade-solo-joystick/ רציתי לחבר אותם לOUYA שלי אבל הOUYA קצת מעפן. בקצרה אני צריך מחשב לסלון, לחבר לטלווזיה 1080p כדי שאוכל לשחק משחקי אמולטור על המחשב הזה עם ארבעה סטיקים של XARCADE. יש גם לXARCADE חבילה של איזה כמה מאות משחקים שאפשר לקנות אז רצוי לעבוד עם החבילה הזו במקום להוריד רומים לא חוקיים. רצוי גם שהמחשב הנייח לסלון לא יהיה בגודל של DESKTOP רגיל אלא יותר קומפקטי כמו ה NUC למשל. יש לכם המלצה למחשב כזה זול שאפשר לחבר לטלווזיה בסלון, לחבר ארבעה XARCADES…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. בעקבות קנייה מוצלחת של מחשב נייח, שמחתי לחזור שוב להמלצות. תקציב - (3500) מטרות המחשב - אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים הייצ' די, עריכה גרפית פוטושופ גודל המסך? 15' משקל רצוי לא כבד מידי נדרש זמן סוללה ארוך לפחות 3 שעות בלי מטען יש צורך ביציאות מיוחדות, HDMI גודל מינימלי של כונן קשיח לפחות גיגהבייט320 לא נדרשת אחריות בינלאומית נדרש בלוטות' מצלמה מובנת, wireless, וכן מקרופון אך לא חובה תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מחפש בגדול מארז (כולל ספק טוב) + לוח אם + מעבד + כרטיס מסך. הכיוון, הוא מעבד מסוג ATHLON64, נראה לי ש 3000 או 3200 (עדיף מסוג VENICE אני מניח, לא?) לוח אם, מסוג NFORCE 4, מה עדיף ? (לכל חברה יש לוח VALUE ולוח רגיל, מה ההבדלים בעיקר ביניהם) לגבי הכרטיס מסך, מה כיום הכי אופטימלי ביחס מחיר/ביצועים ? ה 6600GT PCIX ? אם לא, מה, אם כן, איזה חברה עדיף (שוב משהו במחיר סביר). לגבי מארז, שיהיה עם ספק אמין ושבהס"כ יהיה שקט ונקי מאבק...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. המחשב אמור לעמוד בכמה קריטריונים: - כונן של מעל 80GB. - משקל של לא יותר מ2.5 ק"ג. - מסך 15 אינץ' (או יותר). - זמן סוללה סביר (מעל 3-4 שעות נחשב סביר בעיני). - המחשב ישמש בעיקר עבודה מרובה עם OFFICE, EMAIL ואינטנרט, אבל בכמויות מסחריות (5 חלונות מכל אחד בדרך כלל). כמו כן גם מדי פעם עריכה גרפית קלה. רצוי שיהיה בנוי טוב ולא ישמש כמיני תמור חימום כמו המחשב הנוכחי. תודה מראש על העזרה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ChaTemp,

היי לכולם, אבקש עזרה בבניית מחשב שכזה בעדיפות מ KSP (אלא אם כן יש המלצה לחנות אחרת באיזור חיפה בלבד) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 גג גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא שחקן כבד אלא מזדמן אז קצת משחקים, קצת סרטים, קצת מכל דבר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בכל ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, מחשב חדש מאפס 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב אך לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כל אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by liron_e,

מעבד - Intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray קירור למעבד - Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155 לוח אם - MSI P67A-C43 B3 P67 CHIPSET זיכרון - Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3/4GBX2 מארז - Hec Cougar Solution Front USB3 Black + XFX 450Watt P1-450S-XXB9 - ProSeries כרטיס מסך - Gainward ATI Radeon HD4850 512MB DDR5 הארד דיסק - OCZ Vertex 4 2.5'' 128GB SSD SATA III תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.