ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום מעוניין בנייד לסטודנט למטרות Office ,גלישה. רצוי מסך מט וזמן סוללה ארוך ככל האפשר, כמובן לא משהו כבד במיוחד. לדעתי ניתן להסתפק בתקציב הרבה יותר צנוע ואני מניח שגם בסביבות 3.5K אפשר לעמוד במטרות. התקציב הכללי הוא המקסימום ואין חובה להגיע אליו.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם ודעתכם המקצועית בהרכבת מפרט למחשב גיימינג עד 5,000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה מראש ויום טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה למכור כ.מסך evga classified 590GTX -הכרטיס ללא אחריות -מגיע ללא קופסא - ome -יש מתאמים/כבל ליציאת hdmi מחיר על מנת למכור בלי "לשחק". חשבתי 600-700
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת כמה שווה המחשב נייד שלי מדגם dell vostro 3450 מעבד intel core i5 2430m cpu זיכרון 8GB הארד דיסק 700 GB כרטיס מסך AMD RADEON 6630M יש עליו וינדווס 7 ואחריות עד סוף שנה של דל תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 שקל. המחשב מיועד לעבודה , לרישומים , מוזיקה וכו'. אם אפשר קישורים לחנויות או המלצות על מחשבים ניידים בסכום הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט עד 6000 שקל ותומך SLI הרכבתי לו את זה איך המפרט בשביל משחקים כבדים? Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI Socket 775 ¤579 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=133 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ¤459 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=17 BFG NVIDIA GeForce 9600GT OC 512MB PCIe 2.0 ¤960 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1085 BFG NVIDIA GeForce 9600GT OC 512MB PCIe 2.0 ¤960 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1085[/ur Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rp…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסוך ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אין תוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין. 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני לא כל כך מבין בזה...אבל אני צריך כח עיבוד רציני.... מחשב 2 מעבדים (4 ליבות כל מעבד)... ללא ציוד הקפי... מה האפשרויות שלי??
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אופציה לקנות את המחשב asus 1215n ב750 ש''ח ללא בטריה(עובד רק שהוא בחשמל) רציתי לדעת אם זה שווה ואם המחשב מספיק טוב לדרישות של סרטים, עבודה משרדית, אינטרנט ופה ושם משחקים לא מהכבדים.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכול האנשים הנפלאים שעוזרים כאן לבורים כמוני. כמו שציינתי בכותרת, עברתי על המפרטים שהמלצתם כאן וגם במומלצים שלכם. וצצו לי כמה שאלות שאני מקווה למצוא להן כמה תשובות כאן. אני כרגע מחפש מחשב בעלות של 2500-3000 שח ללא מסך. וראיתי קצת חוסר התאמה, בין המפרטים המומלצים כאן ע"י חברי הפורום, לבין המפרטים המומלצים באתר. 1. למשל בכרטיסי מסך, חלק ממליצים על GF .... FX חלק על ה-TI וחלק על הרדיאון.למה? 2. או בלוחות אם החברות שונות בין ABIT לEPOX. למה? 3. בזיכרונות חלק ממליצים על 400HZ וחלק על 333HZ לאותו המעבד(AMD 2500), למה ההבדל? 4. מאיזה אתרים אתם לוקחים את המחירים? 5. האם מישהו ממכם הזמין משם כבר? כלומר אני רוצה לדעת עד כמה הם אמינים? 6. האם אתם מכירים את האתר KSP? פשוט הרכבתי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה המפרט: http://img233.imageshack.us/img233/1444/sahar21ul.jpg אני רוצה שתביעו את דעתכם, הוא כולל מסך, כולל ציוד הקפי, ולא כולל מארז.... האם זה יהיה מחשב ברמה טובה בשביל משחקים? מחכה לתשובה, ומי שאומר לא מוזמן להרכיב משהו ב6000 ש"ח בלי חריגה של שקל אחד אפילו... בהצלחה חח
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לחפש מחשב נייד, ולאחר מחקר קצר הצלחתי למצוא 5 מחשבים ניידים באתר KSP שמתאימים לצרכים שלי. הבעיה היא שההבדלים בניהם לפי המפרט נמצאים מעבר להבנה הטכנולוגית שלי ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי לבחור במחשב הטוב ביותר. אין צורך להתייחס למחירים כי הם כולם בתקציב שלי, ומבחינת הדברים החשובים (מעבד, זכרון, גודל מסך וכו') הם בדיוק מה שאני מחפשת. הבעיה שלי היא עם דברים כמו למשל מאיץ גרפי, כרטיס רשת וחלק מהחיבורים וקוראי הכרטיסים כי אני לא מבינה על מה הם מדברים אבל כן הייתי רוצה להנות מהייתרונות שלהם. יש לציין שדברים שהייתי מעדיפה לקבל מהמחשב שלי הם איכות טובה בעת צפייה בסרטים, אפשרות לחיבור המחשב למסך הטלוויזיה (לא חובה אבל עדיף), חיי בטריה ארוכים ושיקלוט …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש בידי התלבטות ענקית על מה עדיף. חשבתי לקנות כרטיס ATI למפרט שאני בונה אבל עכשיו אני די מתלבט או ללכת על הגירסא אחרונה של ATI הHD5970 ולהסתפק בכרטיס אחד בעל 2 ליבות או ללכת על 2 כרטיסי מסך HD5870 הגירסא אחת לפני אחרונה ולחבר CROSSFIRE השאלות שלי הם כאלו: אם אני הולך על האופציה השנייה זה לא יוצא כמו הראשונה? כי לפי מה שהבנתי הכרטיס מסך 5870 הוא חד ליבה ככה שיוצא בעצם ש2 הכרטיסים ביחד יוצרים 2 ליבות כמו ה5970 לא? וגם אם כן עדיף לעשות חלוקה מאשר שיהיה על כרטיס אחד לא? אשמח לתשובות בעניין.. דבר שני זה המפרט שבניתי אשמח לדעת מה אתם חושבים בעניין: INTEL i7-940 QUAD CORE 2.93GHZ 8MB FSB 1333MHZ TREY ₪2610 ASUS P6T WS PRO ₪1634 G.Skill DDR3 Trident 6GB Tri Channel 200…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשת פזורים אינספור מאמרים על ירידת מחירי ה C2D אך אין התייחסות למחירי הניידים מישהו יודע מה קורה עם זה ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם אשמח לעזרתכם, כמה לדעתכם שווה המחשב שלי? (מחיר פר חלק) מראש אני יאמר כל החלקים כמו חדשים נקנו מאייבורי לפני פחות משנה, שמורים ומטופלים + לא נעשה להם אוברקלוק+אריזות+קבלות+אחריות. מעבד i7-3770K לוח אם Asus Sabertooth Z77 זכרונות 16GB Corsair Dominator Platinum שני סטיקים של 8 ג׳יגה במהירות 1600. מארז Cooler Master Storm Stryker ללא שריטה וללא מודינג, מלבד כמה מדבקות כמו של המעבד והלוח האם שניתן להוריד בקלות. ספק כוח Seasonic Platinum 860 WATT 80+ Platinum כרטיס מסך Asus GTX780 (הרגיל עם העיצוב שדומה לTITAN) ללא אוברקלוק מהמפעל/חנות, וגם לא נעשה אוברקלוק עצמאי. אני עוד לא סגור לגבי הכוננים הקשיחים שלי אבל אני יודע כמה פחות יותר אלו שווים. אלה החל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מבטל את האפשרות הזאת? גם בhigh performance, יש הגבלה לזמן שימוש בדיסק קשיח. בשביל מה? הרי high performance לא אמור בכלל לחסוך בסוללה. מה לעזאזל מייקרוסופט חשבו לעצמם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב קטן שיישב בסלון ויוריד ויריץ סדרות וסרטים. כולל 1080p. הוא יתחבר לרשת עם כבל. לא צריך ציוד היקפי בכלל. כמובן עדיפות לשקט כמה שאפשר. הרכבתי מפרט בTMS, אשמח לקבל פידבק (או מפרט אחר אם עשיתי שם שטויות) מעבד: Intel Dual Core G630 2.7GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪280 לוח אם: Gigabyte GA-H61N-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪444 מארז: Thermaltake Element Q 200W A.PFC Black כמות: 1 - מחיר: ₪309 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪446 סה"כ: ₪1715 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שוו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש בגדול מארז (כולל ספק טוב) + לוח אם + מעבד + כרטיס מסך. הכיוון, הוא מעבד מסוג ATHLON64, נראה לי ש 3000 או 3200 (עדיף מסוג VENICE אני מניח, לא?) לוח אם, מסוג NFORCE 4, מה עדיף ? (לכל חברה יש לוח VALUE ולוח רגיל, מה ההבדלים בעיקר ביניהם) לגבי הכרטיס מסך, מה כיום הכי אופטימלי ביחס מחיר/ביצועים ? ה 6600GT PCIX ? אם לא, מה, אם כן, איזה חברה עדיף (שוב משהו במחיר סביר). לגבי מארז, שיהיה עם ספק אמין ושבהס"כ יהיה שקט ונקי מאבק...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגיד שחקתי במשחק X שעתיים , כמה זמן עליי לתת למחשב להתקרר כדאי שאוכל לחזור ? והאם יש משהו שאפשר לעשות כדי לזרז את זה ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? SOLIDWORKS, MATLAB, PHOTOSHOP ושימושים רגילים כלליים אחרים (תכני HD, גלישה, מעט משחקים בלי דרישות מיוחדות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן שימוש בינוני עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך דל 23" (1920*1080) -לאילו הגדרות…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועריכת סרטים ביתים ב 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל החברה הרציניים פה בפורום, למרות שרשמית אני חדש כאן, עוקב אחרי הפורום הזה זמן מה. למדתי שאם מציגים שאלות קונקרטיות, מנהלים דיון עינייני ובראש פתוח אפשר ללמוד לא מעט. אז במה מדובר: אחרי התלבטות ארוכה החלטתי סוף סוף על קניית מחשב שולחני חדש, שימושים: עריכת ווידאו (HD), סאונד וחטאי גיימינג. תקציב בסדר גודל של 7-7.5K כולל מסך וציוד הקיפי. הנה השאלון הרשמי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 סה"כ. 2. מה שימושי המחשב? עריכת ווידאו (HD), עריכת סאונד וחטאי גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות : Avid, Premiere, After , סטודנט לקולנוע, שי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את ה-W ? מה ההבדל בינהם ? האם כדאי לנסות ? (המטרה - מחשב לפיתוח + Photoshop, אבל נייד....) עד היום עם T61p ומאוד מרוצה, אבל כבר ישן (בן שלוש), אחרי החלפת בטרייה ועדיין קצת עייף.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב אני עובד המון עם פוטושופ ומעוניין לקנות מחשב נייח שיעבוד טוב עם הדרישות של התוכנה התקציב שלי הוא בין 3000-4500 ש"ח רק למארז ואני מעוניין להשיג את הטוב ביותר במחירים האלו 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: פוטושופ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC): לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, קוראים לי גיל, אני מעוניין בשיפור כרטיס המסך שלי, להלן פרטי המחשב ( יש לי אפשרות לCROSSFIRE) , 1. מה התקציב המקסימאלי?- 800 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 או 200 שקל מעל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מחשקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WATCH DOGS, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-