ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
המחשב הנייד הוא דגם: Satellite A300-17S TOSHIBA מוכרים אותו במבצע ב-012 145 ל36 תשלומים התחייבות לשנתיים אל תתיחסו להתחייבות שימו לב למחיר שלו והאם זה משתלם ואיך הוא מהבחינה הטכנית הוא טוב הוא שווה? http://012.net/sales.aspx?docID=8563&FolderID=55〈=he&tabn=0
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אממ אני חדש פה וצריך את העזרה שלכם P: אני צריך מפרט של 4 אלף שקל בנתים מה שהציעו לי .. מKSP : מעבד E8500 לוח אם P35 כרטיס מסך 8800 ספק כוח 650W זיכרון ראם 2GB של קינג סטון מארז : Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS מivory : מעבד E8400 לוח אם P35 כרטיס מסך : 9600GT OC משהו כזה 500GB מקום 4GB RAM מארז EZ Cool משהו 300 שקל ספק כוח 500W מTMS : http://tms.co.il/preview/spec/h81kfvr6 טוב מה הכי טוב ומה אפשר עוד לשפר ? עריכה : מחיר 4000 שישמושים משחקים וOC אולי
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=asus%20u3s רציתי לשאול אם זה משתלם מבחינת ביצועים וכל מה שמסביב. וגם לקבל את חוות הדעת שלכם בנוגע למוצר. אני רוצה את המחשב הזה בגלל היחודיות שלו הלוק היוקרתי והמותג כמובן. ראיתי כמה ביקורות שהוא קיבל שם ציונים טובים. ראיתי תמונות בNewegg רואים שהוא מאובזר היטב. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220222&Tpk=asus%20u3s המחשב מיועד בעיקר לגלישה במקומות ציבוריים,בעבודה למשחקים פה ושם וצפיה בסרטים זה פחות או יותר מה שאני רוצה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי המחשב הנ"ל. http://reviews.cnet.com/laptops/lenovo-3000-c100/4507-3121_7-31750373.html?hhTest הוא בא עם 256MB. כעת אני רוצה להרחיב את הזכרון . הבנתי שאפשר להרחיב עד 2 GB כמה שאלות ברשותכם: 1. כמה סלוטים של זכרון יש במחשב הזה? (עוד לא פתחתי לראות) כלומר, אם אני ירצה לשדרג ל 2 GB ויש רק סלוט אחד אז אצטרך לקנות סטיק אחד של 2GB 2. סוג הזכרון שמתאים הוא : DDR2 533MHZ מה קורה אם אשים במחשב זיכרון מסוג DDR2 667MHZ ? המחשב יעבוד בכלל או שיעבוד אבל הזכרון יעבוד במהירות 533 ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Acer מציגה לפטופ גיימינג עם מסך ברזולוציית 4K, מהראשונים מסוגו במחשבים ניידים, בנוסף לטאבלט מוגדל שמכיל 5 מצבים שונים לתפעול באריזה אחת נוחה ועם שבב 14 ננומטר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%a8-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-4k-%d7%95%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%93%d7%99/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כ. מסך, לגיימינג כבד כמובן , ומעדיף כמה שיותר חדש, לחכות כמה שיותר זמן לקנייה הבאה. עוד לא בררתי דגמים, אבל הכיוון זה דור הכי חדש, ובסביבות 1500. הבנתי שאם קונים אז עדיף זכרון פנימי של יותר מ-2G? בנוסף, אני חושש מהיווצרות צוואר בקבוק מאחד הרכיבים (בעיקר המעבד נראה לי?) שיהפוך את הקנייה ללא משתלמת. מפרט: AMD Phenom II x4 955 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H RAM קצת מצחיק, יש 2 סטיקים של 2G ועוד 2 של 4G, כולם DDR3 Radeon HD 5850 1GB SeaSonic 520W המלצות? עצות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי - 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב- עריכת מוזיקה וצרכים משרדיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - אין צורך בכונני SSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (9- חשוב מאוד) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אשמח להצעה שכוללת מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עם TMS היה לי נסיון טוב בעבר, אבל לא חייב. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא - פרט אולי להפוך אות…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב לסטודנטית, יקנה בסין אם ההפרש יהיה משמעותי. חשוב שיהיה במשקל נמוך ושלא יהיה צורך לשדרג אותו בשנים הקרובות. * מטרות המחשב? לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3-15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לתאורה במקלדת, חשוב שתהיה אפשרות לבצע חריטה למקלדת בארץ (מקום מומלץ?) * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 128, אם אפשר SSD * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינל…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב עבור עריכת ווידאו וגרפיקה. הרכבתי לי את המפרט המצורף, אשמח לקבל כל הערה ו/או הארה שלכם תודה מראש מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כרטיס מסך Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק Intel 120GB SSD 520 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CW120A3K5 Retail צורב פנימי Samsung SH-224BB DVD±RW x24 Black Sata ספק כח Corsair TX550M 550W Modular Active PFC 14cm Fan מארז Thermaltake Element T Midi Tow…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות בEBAY מטען למחשב הנייד הנ"ל, ולא ככ מצאתי, מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (באמצע, lol למי שמכיר), צפיה בסרטים, מוזיקה(משהו סביר... הכי פחות חשוב, לא צריך להגזים בנושא הזה) * גודל המסך? 11.6 * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 5+ שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi וחיבור למסך גדול, בין אם זה החיבור הלבן לבין אם החיבור הכחול, שניהם מקובלים :-) * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מבין בשמות האלה סורי אבל כונן של 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? כן,אם אפשר צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא :-) רק שתיהיה מוכרת ולא משהו חדשני…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , לפי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם הסיבה ממש מוצדקת , עד 8k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. אבל 90 % עבודה משרדית לכן אין צורך להגזים עם כרטיס מסך. לפעמים מתעסק עם vmware. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בח…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, חלפו מספר שנים מאז שכתבתי כאן בפעם האחרונה (מספר גבוה מספיק בכדי שאשכח את היוזר שלי...) אני סוף סוף משתדרג ומעוניין בחוות דעתכם על מפרט שהרכבתי לאחר התלבטויות רבות רבות השימושים: בגדול, עריכת וידאו vegas\פרימייר\AE קידודים כבדים, פוטושופ וחבריו לעריכת 2D, יצירת מודלים תלת מימדיים גדולים ע"י ACAD בעיקר, שימוש כמדיה סנטר-בעיקר עבור מערכת סאונד איכותית, וכל זה במולטיטאסקינג פסיכי בשלב זה אני לא רוכש כ.מסך, אלא אם יש הצעות שאסור לפספס... מסך מקלדת ועכבר ירכשו בנפרד צפוי OC בעתיד הרכיבים ירכשו בקס"פ אילת הרכיבים: מארז כבר יש ולא יוחלף, thermaltake soprano לוח אם: z77 maximus V gene \ ג'יגבייט D3H כלשהו ובנוסף כרטיס קול - מה עדיף? מעבד: i7 3770k קירור למעבד: Noctua …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט למדעי המחשב. אני צריך מחשב נייד שישמש אותי בתכנות בעיקר בסביבה של netbeans, visual studio2010 וגם קצת בסביבה של sql server. שיטוטים קצרים שלי הביאו לי את המפרט הבא: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3479 אבל מאחר ואני רוצה שהוא יישמר להרבה זמן חשבתי לנפח את הזיכרון ל-4 ג'יגה כרגע אני מתקצב את עצמי באיזור המקסימלי של 3500 ש"ח בערך תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעזור לחבר למצוא פאנל, לאחר שמסך המחשב שלו ניזוק. מדובר במסך 16" של HP Pavilion dv6-1050us עד כמה שהיה ידוע לי, הפרמטרים היחידים שצריך לבדוק הם: גודל המסך וסוג התאורה. הוא לעומת זאת העיר את תשומת ליבי, לכך שבהצעה לקניית פאנל "מקורי" ישירות מ-HP, כתוב: 512357-001 16inch widescreen BrightView BV display panel IMR, with web camera and microphone אני לא מבין כל כך מדוע אזכור המצלמה והמיקרופון השתרבב לכאן, וזה קצת ערער לי את הבטחון בנוגע לגנריות של החלק הזה, שחשבתי שאפשר להחליף בכל מסך שעונה לקריטריונים שכתבתי בהתחלה. אשמח לקבל עצה בנושא. תודה מראש, אלמוג.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד - IBM, THINKPAD, T42. אני רוצה לקנות מסך חיצוני (19-24, לא החלטתי עדיין) ולחבר אותו למחשב. אשמח אם תעזרו לי בכמה שאלות שיש לי - 1) מה אני צריך כדי לעשות את זה? (כבלים, הגדרות..). 2) האם יכולה להיות בעיית רזולציה בהתאמה שבין הנייד למסך? 3) אם לדוג' אני מתכנן לקנות עוד כמה חודשים מחשב נייד קטן עם מסך 10 אינץ', ולחבר אותו למסך החיצוני - תהיה בעיה כלשהי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לעוזרים מעבד i7 לוח אם GAX58UDR3 כרטיס מסך 5850 ATI מה לא הולך עם מה כי יש כאלה שאמרו לי זה לא מאוזן למה הכוונה האם יש משהו שלא מתאים זה לזה או מה? אשמח להסבר בשפה לא מקצועית למי שלא מבין
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יכול לחוות את דעתו לגבי נוחות הקריאה בנייד בגודל 14" בין הרזולוציות: 1366x768, 1600x900 ו-1920x1080? השימוש העיקרי שלי הוא כתיבה בוורד וגלישה באינטרנט. עד כמה ההבדל משמעותי? האם ברוזלוציות הגבוהות הטקסט הופך לקטן ובלתי קריא?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (עיצוב גרפי מקצועי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks - פרנסה. Keyshot - פרנסה. Photoshop, Ilustrator, inDesign, AfterEffects - פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מויעד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מפרטי מחשב גיימינג רציתי לדעת מה דעתכם תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן עם המפרט הבא, שמשמש בעיקר לאינטרנט ואופיס: מעבד: AMD Athlon X4 630 2.7Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX לוח אם: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2/AM3 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1333 CL9 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 1000Gb 16MB AAKS כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black בתקופה האחרונה (ואחרי הרבה שנים) המחשב כבר די איטי. חשבתי לשדרג אותו מעט, ורציתי להתייעץ אם זה אופציה בכלל, ואם משתלם. הכיוון היה לשמור על או…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אני מתחיל ללמוד אבטחת מידע ודיברתי עם כמה תלמידים והמורה גם אמר לי שצריך לפחות 8 גיגה ראם וI7 ומעלה (אפילו 12 גיגה ראם מומלץ) אז ככה התקציב שלי הוא עד 3500 - 3800 אזור קנייה אילת הייתי מעדיף מסף 15.6 (עדיפות ל FULL HD) אממ וזהו תודה לעוזרים ולהכוונה המקצועית אם תינתן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב 2400 שקל מקסימום! המחשב מיועד לעסקים ולמשחקים קטנים אבל ממש קטנים..(מקסימום מקסימום פיפא שזה גם בהגזמה) אני צריך גם מצלמת אינטרנט פשוטה ביותר, מארז עם חלון ואורות שיהיה יפה.. ללא ציוד הקפי.. ואני מתקין עליו ויסטה אולטימייט.. לא מתוכנן OC..
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב למשחקים בתקציב די נמוך (זה מה שמאפשר התקציב) המפרט צריך להיות לא במחיר המתקרב ל3000 אלא במחיר המתקרב יותר ל2500.אם אפשר שתהיה התעניינות בנושא מכיוון שהנושא הקודם שפתחתי ירד לטמיון כבר אחרי 4 תגובות.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-