ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני רוצה אותו עם לפחות 250GB , INTEL , לא AMD ואני יודע הוא יותר זול אותו דבר , אבל לא , רק INTEL ! 2GB זיכרון כרטיס מסך חזק בעדיפות ל-8800GT וכדאי שגם יהיה חיבור HDMI. מארז לא צריך משהו מוגזם איזה HEC 6A19 שחור בעדיפות ראשונה . ורק מ-KSP זאת האפשרות היחידה שלי לבנתים. תודה לכולם ושוב אני חוזר:רק אינטל,ובחנות KSP , מי שרוצה בחנות אחרת לייעץ לי שלא ירכיב,אלא אם זאת חנות ברמת גן תל אביב
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום ! אני צריך מחשב משרדי, לאינטרנט וסרטי HD... איזה מהמפרטים האלה עדיף לקנות ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
INSPIRON N5110 I-5+BLUE ט''מק : N5110-3010 כללי יצרן DELL INSPIRON N5110 I-5 + GRAPHIC דגם Genuine Windows 7 Home Premium 64 BIT הפעלה מערכת שפות מערכת ההפעלה עברית, אנגלית, רוסית OFFICE STARTER 2010 WORD+EXCEL STARTER נלוות תוכנות צבע כחול גרפיקה 15.6in High Definition WLED תצוגה גודל רזולוציית תצוגה 1366X768 NVIDIA GEFORCE 525M GT 1GB גרפי כרטיס מצלמת אינטרנט YES לוח אם ערכת שבבים Intel® HM67 מעבד Intel i5-2430 Mobile CPU מעבד זיכרון חריצי זיכרון 2 8GB (2 x 4096) DDR3 1333 נפח אחסון כוננים אופטיים DVDRW-/+ גודל דיסק 640GB 5400RPM מאפייני הרחבה 1 USB 2.0 2 USB 3.0 1 USB/eSATA 1 Video VGA YES HDMI 1 RJ-45 1 AUDIO מיקרופון 1 8-in-1 Media Card Reader הרחבה חריצי התקני ק…
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מסך, התקציב הוא בין 3500 ל-4000 שקל כולל מסך דק. אני מנסה לחפש ולברר על מפרטים מומלצים, וקיבלתי מפרט מסוים שאשמח לקבל ביקורת עליו- מה להוסיף, מה לשנות, מה בסדר ומה ממש נוראי... מטרת המחשב- עבודה משרדית, לפעמים הרבה חלונות פתוחים, תוכנות, אבל לא דברים כבדים מדי... בלי דגש על משחקים, שיריץ את המינמום, והכי חשוב- שיעבוד מהר וחלק. אוסיף גם שאני בדיוק קונה גם מערכת סאונד, כנראה JBL ENCOUTNER, כך שאם תוכלו להמליץ באותה הזדמנות על כרטיס קול שמתאים למערכת הזאת, או שאולי בכלל הכרטיס קול המובנה מספיק טוב, אשמח. לוח אם GA-945GCMX-S2(rev. 6.6) (http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ClassValue=Motherboard&…
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
במידה ועניין התקציב הוא נמוך מידי לדרישות אני מוכן להתגמש כלפי מעלה אין לי צורך בהכי חדש, רק במה שיעבוד ויתאים לצרכיי תודה מראש לכל העונים, תומר
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן אחרי כמה שנים של הפסקה החלטתי לחזור לעניינים עם מחשב נורמלי שישמש אותי למשחקים, וכל שאר הפרטים השוליים (אינטרנט סרטים וכו'). השימוש העיקרי- משחקים. תקציב- 2500 שקל, אפשרות לחריגה קטנה אם מדובר בחלקים ששווים את התוספת (נניח עד 200 ש"ח חריגה). תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתי נראה עוד מחשבים שתומכים בThunderbolt חוץ מMacBook Pro? לפי מה שאני יודע Thunderbolt תומך עד 10 Gb/s אבל בעתיד הוא כנראה יתמוך ב100 Gb/s מה שאומר שהוא יוכל להיות תקן חיצוני במקום PCIe 2.0 x16 שתומך בעד 64 Gb/s וגם PCIe 3.0 x16 לא יהי רחוק מי זה הוא יתמוך עד 128 Gb/s, ככה שיש ל זה סיכוי לא ? ראיתי מן כונן חיצוני לכרטיס מסך של נייח לנייד http://www.hwtools.net/Adapter/PE4L.html ואת זה http://www.villageinstruments.com/tiki-index.php?page=ViDock מה הם שווים ועד כמה הצוואר בקבוק יפריע ? הסבר על העניין, לי זה נשמע מעניין אבל הייתי רוצה לשמוע עוד דעות בעניין. יש עוד משהו שאני לא מבין בניידים מה זה 1G VRAM בכרטיסי מסך ? 1. זה אומר שבמחשב עם 4G DDR יהיה 1+4 2. זה אומר שבמחש…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציות 1920X1200 - 1900X1080 כרגע על הגדרות בנוניות \ גבוהות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3\4 ARMA3 GTA וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש או לאפטופ או Asus EEE Pad Transformer הדברים שחשובים לי הם: המחשב צריך להיות כמה שיותר קל המחשב צריך להיות מרשים המטרה הראשית היא להשתמש בו ללימודים כמחברת המטרה המשנית היא לשחק בו עכשיו, היתרון של הTRANSFORMER זה שהוא עונה על הכל , רק עם חיסרון אחד ע-נ-ק - המסך שלו קטן :-( ועם השתקפות בשמש. מנגד נתקלתי בMacbook Air - אך לצערי הרב אי אפשר לשחק בו כלום ובנוסף לכך המסך שלו לא מט :-( לכן אני סקרן ,יש איזה תחליף לMacbook Air ? שיהיה דק וקליל, עדיף גם שיהיה סקסי, ואם כבר הוא עולה סכום לא מבוטל שיהיה אפשרות לשחק בו. בנוגע לכסף....אני פתוח לכל הצעה , החל מהASUS שעולה 2500 ועד לSAMSUNG שעולה 8000 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב לאחותי, בעיקרון לשימוש בתוכנת אוטוקאד, צריך מעבד ליבה כפולה וחזר, כרטיס זכרון DDR2 של 1-2 GB, מסך 19 עם 2-5MS, כרטיס מסך חזק מאד, לוח אם- עדיף אינטל או אסוס עם P35, צורב במהירות של 20X לפחות. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחשב למשחקים בעיקר, לא כל-כך כבדים (מקסימום gta3, וכאלה משחקים מאוד נדירים אצלנו.) אני וסבא שלי מעוניינים לקנות מחשב חדש (חלק מהרכיבים נשארים מהישן), די דומה אבל קצת שונה: amd axp 1700+ אם אין אצל מי שאנחנו קונים אצלו אז 1800. לוח אם (אותו דבר גם לי): של gigabyte אין צורך בraid!!! רק 3 pci, אם יש lan וכרטיס קול OB זה מצויין, לא צריך יותר מזה ואפשר להסתפק בpci 1 תמיכה בddr 333, האם זה נכון שאם אני משתמש ב266 אז אני אמתח את קצה יכולתו של הלוח אם זה לוח 266 ועדיף לקנות 333? טוב ממילא בעתיד אולי נחליף את הזיכרון אז כדאי 333 כדאי (לא חובה) תמיכה בata 133 לא חשוב יכולות אוברקלוק!!! הכרטיסים שאנו מתלבטים ביניהם: ga-7vrxp/ga-7vrx אם יש יותר זולים שעונים על הדרישות שלנ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב שמטרתו בעיקר משחקים... התקציב הוא בין 2000-3000 ש"ח.שימושי המחשב: משחקים, תכני HD וכדומה... משחקים לדוגמא שישוחקו על המחשב : COD BF בנוסף גם משחקי RPG... ההגדרות הגרפיות שמיועד המחשב: בינוניות - גבוהות. עד כמה חשוב השקט בסולם של 6. איזורים אפשריים לקניית המפרט - הוד השרון, פתח תקווה, כפר סבא, רעננה. קניית המחשב מתוכננת לימים הקרובים... המחשב צריך להיות כמובן עם חיבור usb,אוזניות,מיק,עדיף שיהיה גם hdmi. תודה למציעים!
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-100 (תלוי בציוד היקפי) 2. מה שימושי המחשב משחקים, גלישה, אופיס, תכנות, סרטים HD, מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה (כבד, המון טאבים במקביל, הרבה מעבר בן תוכנות, סוגים שונים של דפדפנים פתוחים במקביל) אופיס (תדיר, בעיקר Word ו Excel, לפעמים Access) תכנות (תדיר, Visual Studio, SQL) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LoL, Mass Effect 2, Witcher 2 וכמובן D3 כשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
רכשתי אתמול מחשב דגם HP PAVILION 1179EJ עם כרטיס מסך 9600M GT הכרטיס הזה חזק במיוחד והוא יוכל לשמש כל גיימר התמודדות הכרטיס במשחקים COD5 HIGH DX10 נצפה עם 34 FPS GTA IV MEDIUM 30 FPS על הגדרות גבוההות בשאר האפשרויות CRISIS במערך HIGH DX9 נצפה עם 35 FPS NBA2K על ההגדרות הכי גבוהות FARCRY2 41 FPS HIGH ועוד בקיצור מי שרוצה מכונת משחקים ניידת זה המחשב בישבילו או יותר נכון הכרטיס נתונים על הכרטיס: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9600M-GT.9449.0.html
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמונות ראשונות להתרשמותכם....תהנו: פתוח לראווה ומריץ ויסטה שימו לב לגובה שלו ביחס ל-ASUS A8Jn שלי פתוח, ביחס ל-A8Jn עוד תמונות בהמשך
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה ללא מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים אני מחפש מחשב שמתאים גם למשחקים... תודה
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מיועד להריץ "שרת טביעת אצבע" תוכנה מאוד קלה מן הסתם כנראה שיותקן עליו WIN7..
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק אם אין פגיעה בביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אך רצוי להמנע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר MATALAB, C ושימושים אוניברסיטאים. מעט גיימינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. שימוש תדיר לסטודנט באוניברסיטה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22 אינטש FHD אך גיימינג משני מאוד בחשיבותו. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מוגדר כרגע אבל משהו מזדמן ואקראי. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות למפרטי מחשב עד 3000 ש"ח ללא מסך ומבוססי אינטל (לא AMD). המחשב הוא לרוב לשימוש ביתי אבל אמור להחזיק תקופה ארוכה (אם אפשרי..) תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
תכונות עיקריות: על מנת להתחיל בתהליך ההזמנה נא הזן מס' ת.ז. האתר מאובטח בטכנולוגית כל המוצרים באתר נשלחים מעבד סוג: Intel Core Duo מהירות המעבד: 1.73 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T2080 BUS SPEED 667 MHZ זכרון נפח:2048 MB מהדורה מיוחדת! מהירות:667 NHz סוג זכרון:DDR 2 אפשרות להרחבה עד:4096 MB נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מסך גודל המסך: 15.4 אינץ קריסטלי רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel ® GMA950 (up to 256MB מסך: Fine Bright Technology כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כ…
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הקודם הלך לעולמו אז אני מחפש מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FOOTBALL MANAGER 2013,fifa 2013,BF3,GTA,BORDERLANDS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום הצעת מחיר למפרט הזה אחרי ים בלאגן וכבר שנה אני מנסה לקנות מחשב ואמרו לי לחכות לקונרו אז היום עשיתי צעד משמעותי רק צריך לקחת והכל טוב דיסק קשיח - WD 320 GB, 7200 RPM 16MB מאוורר למעבד - THERMALTAKE BigTyphoon ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W כרטיס מסך - ?Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I AVIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER סה"כ: 3500 איך ? שאר הדברים יבואו אחר כך בעוד קומבינה איכשהו
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך עזרה די דחופה לגבי מפרט מחשב שהרכבתי. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולאינטרנט... אני לא גיימר כבר מדי, אבל בכל זאת המחשב צריך לסחוב משחקים בצורה טובה. אני גם לא מתעסק עם אוברקלוקינג. המפרט מ-KSP: מעבד AMD: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם למעבד AMD: ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות: DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) twinmos דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיס מסך: GIGABYTE 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E צורב: DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 מארז: HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) מסך: Chi Mei CMV 743A 17'' LCD 8ms. כל המפרט אמור לעלות בסביבות ה-4200 ש"ח במצבו הנוכחי (אין …
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤466 לוחות אם Gigabyte GA-EP43C-DS3 ¤544 מארזים RAIDMAX APEX NO PSU ¤161 ספקי כח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ¤263 זיכרונות A-DATA 4GB DDR2 800 Gaming CL5 ¤322 כרטיסי מסך ATI Power Color ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤791 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤125 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2672 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It איך יצא ? אני מרכיב לחבר אתם מוזמנים להציע ..
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-