ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הגיע זמני להשתדרג במחשב חדש אך אני לא יודע בכמה אוכל למכור את המחשב הנוכחי. מדובר במחשב שנקנה לפני בערך 6-7 שנים אבל עבר הרבה החלפות של חלקים וחומרה כדי להתאים אותו לכרטיס עריכה שקניתי. דגם כרטיס מסך: GT 430 של Nvidia System Manufacturer: INTEL System Model: DP43TF BIOS: BIOS Date: 01/07/09 15:28:41 Ver: 08.00.10 Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 4096MB RAM בנוסף לכל מה שמוצג, למחשב יש כרטיס עריכה מדגם: Matrox RT.X2 והבעיה שאני לא יודע אם הדגם הוא LE , SD או רגיל. תמונה ראשונה photo share תמונה שנייה free image hosting תמונה שלישית image upload תמ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום פורום חביב השבוע אני הולך ליקנות מחשב חדש אני צריך מחשב למשחקים! 1. מה התקציב? 7000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים! ופה ושם עבודות.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.אני צריך:רמקולים,מסך,מקלדת+עכבר וצורב קומבו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחש…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצערי המחשב לא החזיק מעמד ואני נאלץ לקנות עכשיו אחד חדש (במקום לחכות למעבדים החדשים...), זה מפרט שהרכבתי, אני חושב שאין הרבה מקום לשפר, אבל אני פתוח להצעות. הצרכים שלי הם מהירות (עבודה בעריכה גרפית 2D, אני אעשה OC, לא קיצוני) עם דגש על שקט. מה שאין במפרט, אני לא צריך כרגע. תודה מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1321 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤262 לוח אם: Gigabyte GA-X38-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤971 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤750 קירור למארז: Arctic Cooling 12 PMW 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤40 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤578 קשיח למחשב ש…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי ב-tms.co.il: יש משהו שהוא deal breaker במפרט? [table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD FX-4100B Bulldozer 3.6Ghz 95Watt 4 Core AM3+ BOX[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪398 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-970A-D3[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪494 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אם ממש חייבים אז במעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו 4K באוויד ופרימייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי צריכה מחשב נייד שישמש לאינטרנט ואופיס ובהמשך לעיצוב פנים ויעבוד עם פוטושופ ו sketch up . היא רוצה של אפל בצבע לבן, לי אישית זה נראה שזה מייקר את העסק. אם אני צודק פשוט תמליצו לי על נייד טוב מספיק שאוכל להשיג בצבע לבן. כמובן שעדיף כמה שיותר זול אבל יש תקציב של עד 6500 ש״ח
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל אני מתכנן להשאר עם המפרט הזה כמה שנים טובות (הקודם שלי החזיק 6 שנים) אז אני מעדיף חלקים איכותיים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? , חריגה אפשרית של לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר - הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1920X1080, א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לשפר את הביצועים שלו לשימוש כללי (אופיס קצת משחקים וגם סרטים)? להלן המפרט : Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H Chipset : AMD 785GX Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz Physical Memory :Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4200 Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) (עליו מורכב הווינדוס) Hard Disk : WDC (80 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapte בתמורה להוצאה מינימאלית של 500 ש"ח מה ייתן לי שיפור משמעותי ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לSTARCRAFT 2 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על DOOM 3 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3. האם יש צורך ב…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה ראיתי מחשבים ניידים מתחת ל2000 שח. המעבדים שלהם די חלשים אני רוצה לדעת האם אוכל לבקש שיחליפו לי את המעבד בדגם חדש יותר? ואם כן בכמה זה ייקר את הקניה? מטרות המחשב? גלישה, צפיה בסדרות וסרטים באיכות HDTV לסדרות וסרטים באיכות 480p -720P כמו-כן אופיס- וורד, ושיהיה דק עד כמה שאפשר. * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? בסביבות ה 2+ * האם נדרש זמן סוללה ארוך עד כ4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאה לטלויזיה, שלפחות שניים מהUSB יהיו באותו צד, קורא כרטיסים SD * בלוטות? אפשרי אך לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250-350 * כונן CD/DVD? צורב? לא מחייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, המחשב ירכש בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, החלטתי לקנות מחשב גיימינג חדש שיהיה גם חברותי לתוכנות של הקלטה ועריכת סאונד תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 300 שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד, עריכת אודיו. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: watch dogs, bf4... •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: Cubase, FL... • באיזו מערכת הפעלה תשתמש? 64 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב? לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד? לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,וקצת עריכת מוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 ,וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז הדרישות שלי...המממ....פוטושופ...תוכנות לעריכת שפות תכנות ועוד כמה תוכנות של מייקרוספט. וכמובן כמה משחקים...קאונטר סטרייק,HALF LIFE.. וכמה משחקי מירוצים. המפרט: מעבד: Intel Pentium D820 לוח אם: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 זיכרונות: Geil 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer SATA II HDD כ.מסך: Gainward Geforce 6600 GT Ultra/1980 PCX 256MB מארז: Sunbeam Samurai Gaming P/S not include Silver Case ספק כוח: Antec SmartPower SL350 Power Supply צורב דיוידי: NEC ND-3520AW 16/4/24/48/16/48 Bulk סידי רום: RICHO או LG כונן 1.44: '5,FDD Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3 מאוורר נוסף למארז Enermax 80mm 2 Ball Be…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את הויסטה נקי (בלי הזבלה של היצרן) הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה (בישראל) http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/vista_drivers.jsp?macId=&LNG=33&mode=allMachines&userOS=&action=search&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=178&selProduct=784&selShortMod=780&selOS=26&selType=all&country=all&language=all&search= המערכת הפעלה היא ויסטה עכשיו, מאיזה שהיא בסיבה הוא לא מציג לי את האייקון של עוצמת האלחוט ליד השעון, ככה שאין לי מושג מה הולך. למישהו יש נסיון עם התקנה של הדרייברים של טושיבה? דגם: Satellite L300 1A3 תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אח שלי שגר בארצות הברית זכה בתחרות במחשב ALIENWARE M11X. הוא אמר לי שהוא לא צריך אותו, ושלח לי אותו בלי הקופסה, רק הדיסקים, חוברות והמחשב עצמו. הנה המפרט של המחשב Overclockable Intel® Core™2 Duo SU7300 1.3GHz (3MB Cache) 1GB NVIDIA® GeForce® GT 335M 11.6-inch WideHD 1366x768 (720p) WLED 1.3MP Web Cam Alienware M11x a/b/g/n 2x2 MIMO Wireless Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English 4GB Dual Channel DDR3 at 800MHz 320GB SATAII 7,200RPM 1 Year Basic Service Plan בכמה אני יכול למכור??
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי את המחשב הבא לפני כ4 שנים בערך הוא עשה עבודה טובה אך אני מרגיש שBF3 אי רץ עם הגדרות מאוד נמוכות למה שהתרגלתי.. מה אתם מציעים לי לשדרג או להחליף כבר הכל? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5QL-E כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ספק כח Enermax Pro82+ 525W כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro עכבר אופטי G500 מסך DELL U2410
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2000 שקל אני צריך: לוח אם מעבד אמד זכרון מארז פלופי עכבר מקלדת סי די רום כרטיס מסך דיי פשוט מה שיכנס... אם אפשר גם צורב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת בכמה למכור דגם:asus g75vw bbk5 מפרט: מעבד i7 3610qm זיכרון ראם 16 גיגה 1600mhz.(מגיע עם 8 אני הוספתי עוד) קשיח: wd 1tb כרטיס מסך nvidia gtx 660m . גודל מסך: 17.3 אינץ רזולוציית מסך:1920x1080 אחריות לעוד שנתיים וחצי.(אחריות בינלאומית לא משנה איפה אתה מתקן אתה משלם למעבדה שולח את הקבלה ומקבל את הכסף בחזרה) נקנה לפני 4 חודשים במצב מעולה מריץ את כל המשחקים על הגדרות גבוהות מאד. מגיע עם מערכת הפעלה win 7 home&premium 64 Bit ועם קוד בקבלה או באתר של אסוס לשדרוג בחינם לwin8
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 prescott (E) 2.8Ghz 800fsb Dual ddr 256x2 400Mhz Asus P4P800s se Western digital H.D 40Gb 2M VisionTek Xtasy radeon 9100 128Mb 128bit מפרט זה עלה לי בסביבות ה 2600. (התחשבו בזה שאת כרטיס המסך השגתי ב150!)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשאול בקשר למעבדים של מחשבים ניידים, אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל יש שלוש מעבדים כיום בשוק: INTEL CORE DUO או CORE 2 DUO ומעבד של AMD TL50 X2. ישנם הבדלים במחירים כמובן ואני לא יודע מה יותר טוב או מה מומלץ. אני צריך את המחשב לעבודה משרדית ולימודים בעיקר , הרבה גלישה ועבודה אם אופיס ומידי פעם לעבודה אם גרפיקה או סתם תוכנה אחרת. אני גם רוצה להריץ מידי פעם משחקים לא חזקים ולא על הגדרות הכי גבוהות...... תוכלו לעזור לי ,בבקשה, בנושא המעבדים. בברכה,
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב איזה נייד מהניידים שבקישור עדיף https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,16638,16636 באחד המעבד יותר חזק אבל הכרטיס גראפי פחות בשני הכרטיס גראפי יותר והמעבד קצת פחות בהתחשב בעובדה שזה עבור חבר שלא משתמש שימושי גיימינג כבדים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל הערכת מחיר לדברים באים: 1. מסך DELL 24" דגם 2407WFP 2. מחשב נייח הכולל (נמכר כיחידה אחת, עם כל החומרה) מארז LIAN LI PC80 מעבד אינטל E4500 + קירור tuniq tower 120 לוח אם asus p5q pro ספק כוח corsair 550vx כרטיסי זיכרון g.skill 1gb x2 כרטיס מסך 8800gt 512mb כרטיס קול creative x-fi pro דיסק קשיח seagate 1tb 3. רמקולים logitec z5500 4. מחשב נייד dell vostro 3350 2330m
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הרכבתי מפרט ב-3300 ש"ח (כולל מסך) והנה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לרדת לכיוון 3000 מבלי לפגוע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, ScreenCasting, תכני HD, קצת פוטושופ ועריכות סרטונים קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אינטרנט שלפעמים ירוצו בלילה על טייס אוטומטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מקלדת, עכבר, וכרטיס רשת אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 4 6. האם מתוכנן א…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד בעל האפשרויות הבאות: הרצת matlab+LABVIEW בצורה רציפה בלי תקיעות במקביל - הרצה במקביל את שתי התוכנות הנל. יציאת VGA 4 כניסות של USB RJ-45 וינדוס 10. 15 אינצ' איכות מסך לא קריטית. לא מיועד לסרטים. 300 גיגה לפחות אין חובה לCD אבל כדאי. מה שחשוב לי זה שהמחשב הזה יעבוד תקופה ארוכה עם התוכנות הכבדות שרשמתי. שאפשר יהיה לעבוד בנוח. מבחינת תקציב 4000-4500 בערך. יש גמישות מסויימת אבל אחריות 3 שנים לפחות. הערה: יש לי מכשירים בעלי יציאת SERIAL שאם יש בנייד יציאה כזו, זה מצויין. אם לא, לא נורא מקסימום אחבר ממיר דרך USB. חשוב אולי שתהיה אפשרות לDocking Station עם הרבה יצי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-