ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מפרט ב7000 עם מסך lcd, צורב די וי די, כרטיס טלוויזיה שיוכל להתחבר לממיר של יס, מעבד מהיר, וכרטיס מסך טוב... המחשב לא יעבור אוברקלוק אבל צריך להיות מהיר גם בלי...אהה ושיהיה גם מארז יפה ואיכותי...
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לפשפש בשוק מאיזור הבלאק פריידי, והמסקנות שלי עד כה (ייתכן שהן מוטעות בשל חוסר ניסיון) שלהזמין מחול יתן לי יחס תמורה למחיר גבוה יותר מאשר לקנות בארץ, בנוסף למותגים הגדולים קיימת אחריות בינלאומית שאפשר לממש גם כאן בארץ. גם הבנתי שאני מחפש מחשב גיימינג קל בעל סוללה סבירה כך שאוכל לבצע בו שימושיים יומיים ובתנועה. אז רציתי חוות דעת בנוגע לדגמים והמפרטים הבאים כי קשה לי לקבל פרופורציות מתוך החודש שאני מפשפש. אשמח לדעת מה אתם חושבים על התמורה למחיר והאם ישלכם הצעות למפרטים דומים משתלמים יותר דגם: lenovo ideapad L340 מעבד: i5 מדור 9300H כרטיס מסך: GTX 1650 4gb RAM: (עם אופציה לשדרוג) 8GB ddr4 רזולוציית מסך: 1080×1920 דיסק ק…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO ועוד משחקי פעולה/הרפתקאות עדכניים (כדוגמת COD: WW2 ודומיו ועוד). פחות מכיר בעצמי, המחשב מיועד לאחיין. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך ירכש בנפרד, אז אם יש הכוונה שצריך בשביל המסך, אשמח לקבל.…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ודיאבלו 3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: דיאבלו 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD 23 Dell -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4.…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני בונה לבן של חבר מפרט שמיועד למשחקים ולשימוש כללי המפרט חייב להיות מחנות אחת "כדי שיהיה למחשב אבא" (הם אינם מעוניינים לבנות מחשב,נוחות וכן הלאה) הילד בן 12 ומתחיל להתעניין במשחקים. המפרט לקוח ממבצעי ksp עם שינוי במארז ובסוג הזיכרון יש גם אפשרויות שדרוג למסך דק ולכרטיס מסך(למטה) 1.איל הלוח של abit שבמפרט? 2.האם כדאי לשדרג למסך דק שבמבצע ? 3. האם כדאי שדרוג הכרטיס מסך שבמבצע? מעבדי ?AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT AX8 v2.0 s939, K8T890, PCI-E, SATA, HT 2000, F.Wire זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 (שונה מזיכרון שבמלאי) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך Galaxy 6200LE Max …
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט לp4 נייד. המחשב עצמ חייב להכיל 1.8ghz+ ,dvd,צורב. וכרטיס מסך שיחזיק סרטים וגם משחקים לא הכי טובים וגם אני לא מצפה שיפעלו ברמה הגבוהה. המחשב הוא להכול משחקים,סרטים,עבודה. עד 5000 שקל אפשר לחרוג לעד 6000 . תודה רבה לכל מי שמנסה לעזור
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מישהו אמר לי משה כזה שבמחשבים שבהם מותקן WINDOWS 8 אז המחשב לא באמת נכבה שעושים לו כיבוי אלא הוא במצב חסכון בסוללה ,אם כך איך באמת מכבים אותו כדי שלא יקח סוללה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מזמין מחשב ממש בשבוע הקרוב מKSP במחיר של 6K.... היום סתם יאצ לי לראות וגיליתי שאם אני אזמין מחול מחשב (לפחות חלקים עיקריים) אני יכול לחסוך לפחות 1000 שקל!! רציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון אם אתרים מחול שעושים משלוחים לישראל והם אמינים, והאם תיהיה בעיה כלשהיא עם הזמנה מחול (אחריות, מכס, כל דבר....) אני מקווה שזה המקום המתאים לשאול.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס/אינטרנט/סרטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך באופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המחשב שקניתי דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ¤ 1 ASUS P5W DH Deluxe 1690 ¤ 1 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 1260 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 520 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 2400 ¤ 1 CREATIVE X-Fi XtremeMusic 750 ¤ 1 PIONEER DVDR DVR111 BLACK/WHITE 295 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 770 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 700 ¤ 1 ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 50 ¤ 2 THERMALTAKE BIGTYPHOON 275 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 11120 מחיר סופי מזומן : 10500 עכשיו אני רק צריך להיות סגור על מסך LCD או טלויזית LCD ולהביא משהו פצצה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני אדריכלית, מחפשת מחשב נייד שיתאים לעריכה ותלת מימד (רינדורים ברמה בינוניית). אני משתמשת בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, 3d max, רויט, ריינו, אוטוקאד. תודה, חן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אמא שלי בקשה ממני לארגן לה מחשב, חשבתי לקנות לה מחשב נייד ( היא גם העדיפה ) כי אין לה הרבה מקום בחדר, וכי מידי פעם במקרה הצורך אני יוכל להשתמש בו. המחשב רוב הזמן יהיה בבית לכן משקל לא חשוב. לא ישומש למשחקים וכו' - כרטיס מסך הכי בסיסי ( שיריץ דברים בסיסים כמו ENEMY TERRITORY גם לא חובה אם זה ישפיע על מחיר. ) ישומש בעיקר לאינטרנט ולהורדת סרטים, תכונות אופיס וכו' . אני עוד מעט מתחיל ללמוד קורס של .NET וחשבתי שזה יכול להיות שימושי בעיקר השימוש הוא בתוכנה VISUAL STUDIO לפי הידוע לי ולפעמים אני גם עובד כ WEB MASTER ומשתמש בתוכנות כמו DREAMWEAVER.. FRONT PAGE.. PHOTOSHOP וכו' לא יודע איזה דרישות יש לזה? ( נראה לי גיגה וחצי של זכרון פנימי יספיק לגמרי ). עד כמה …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb BOX 1,135 Gigabyte GA-N650SLI-DS4 650i SLI LGA 775 884 OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Gold GX XTC 5-5-5-12 OCZ2G8002GK 625 Leadtek WinFast PX7600GS TDH Extreme 256MB 638 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless W/Lock 500 Watt Gaming Case 397 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Silver 198 סך הכל: 3,876 ש"ח לצערי אני בא מתחום הגיימינג, והיה קשה לי קצת לעשות את ההפרדה. המחשב בשימוש יום יומי של פוטושופ + עבודה משרדית (אינטרנט, מסנג'ר, וכו'). התקציב הוא עד 4,000, כאשר כמובן עדיף כמה שפחות. כמו כן רצוי שהוא יהיה שקט כמה שיותר. לא צריך: ציוד היקפי, HD ומסך. יש לציין שהמסך הוא 21", ככה ש…
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה הזמנתי היום מחשב חדש... הנה המפרט מה דעתכם? מארז Gigabyte Aluminium Triton Black Blue Led מעבד Intel Pentium D 940 Dual Core 3.2Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box קירור למעבד Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan לוח אם ASUS P5LD2 Intel 945P chipset זכרונות Crucial 1GB kit PC2-5300 3-3-3-12 DDR2-667 Ballistix BL2KIT6464AA663 קונן קשיח Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS כרטיס מסך ASUS EN7600GT GeForce 7600GT 256MB PCIe צורב דוי.וי.די LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black קונן דיסקטים Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black ספק כח Thermaltake 470W PFC 120mm 24/20 pin 2 rail
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש עזרה בקניית מחשב נייד בעיקר יהיה לעבודה משרדית , תוכנות וסרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אם יש הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , סרטים HD, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוקר בפייסבוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מצורף מפרט שהרכבתי למחשב משרדי. אין דרישות מיוחדות, לא הולך להתבצע על המחשב עיבוד מיוחד או גיימינג. החשיבות העיקרית שיחזיק לאורך זמן ויהיה אמין. אשמח לדעות על המפרט ואם יש חלקים שלא תואמים אחד לשני אשמח לדעת. תודה! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702867064 - Intel - Intel Pentium G4560 Kaby Lake Dual core CPU - 3.5 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - Intel® HD Graphics 610 - 54W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 283/277 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-B250M-DS3H - Gigabyte - 1151 - B250 - mATX - 4x DDR4 64GB 2400MHz - VGA - DVI…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי רציתי לדעת איך הזכרונות הללו האם שווים את התמורה או לא. Corsair Vengeance CMSX16GX3M2B1600C9 http://www.corsair.com/en-us/vengeance-16gb-high-performance-laptop-memory-upgrade-kit-cmsx16gx3m2b1600c9
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בערך כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת בקרוב והשנה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, 1000 מקסימום 2. מה שימושי המחשב: ישמש לכתיבה בOneNote עם עט מגע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הטאבלט ישמש אותי מידי יום בבית ספר לסיכומים (במקום מחברת) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יהיה נחמד אם אפשר, אבל ממש לא הכרחי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win8 pro (לא חובה א…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בעוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכנת מסמכים, מצגות, אינטרנט וסרטים- עבור ילד שהתחיל כתה א א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב שישמש בעיקר ל-Avid ו-Adobe Premiere, עריכת סרטי HD ו-Full HD. צריך יציאת HDMI. קשיח לפחות 1TB, מסך 23" ברזולוציית FHD עם פאנל כמה שיותר איכותי לעריכת סרטים, וכרטיס רשת אלחוטי. כמו כן צריך גם חלונות 7 ואופיס חוקיים. במערכת הפעלה יספיק לדעתי Home Premium, באופיס גרסה מוגבלת תספיק. צריך גם כרטיס עריכת וידאו\טלביזיה, מתוך כוונה לחבר את המחשב למצלמת וידאו. לא בטוח, אבל נדמה לי ששילוב של AMD ו-NVIDIA יעבוד פה טוב: תוכנות כאלה ינצלו אם אני לא טועה את כל ה-8 ליבות במעבד, וגם כרטיס מסך של NVIDIA שיהיה שם כי כתוב באתר של Adobe ש-Premire תומך בהאצת חומרה על גבי GeForce, Quadro ו-Tesla. פתוח להצעות אבל, אף פעם לא התעסקתי עם הנושא של עריכת וידאו. מחנות שיושבת במרכז או עושה משלו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לחברה שלי עד 1500 שח (כמובן רצוי פחות) אם זאת המחשב אמור להיות להרבה שנים, כמו המחשב הקודם שלה ז"ל שפעל ללא דופי משהו כמו 6 שנים . הדרישות הם בעיקר : * עבודה משרדית * סרטים (לא אמור להיות HD למרות שבטח כל מעבד מריץ את זה בקלות) * מוזיקה. רצוי שהמחשב יהיה חסכוני בחשמל ושקט .... אין צורך בציוד היקפי. חשבתי על Intel עם Core I3 (שכולל כרטיס מסך בפנים) או כמובן AMD (שגם יכלול כרטיס מסך בפנים) אודה מאד לעוזרים .
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש לבית. מחשב שירוץ חלק בכל היישומים היום-יומיים (דפדפן לדוגמא) וגם שלא תהיה בעייה לעבוד עם תוכנות כמו autocad, office, eclipse ועוד... שאלתי מישהו שמבין והוא נתן לי קישור למחשב הזה והמליץ לי גם לשדרג לכרטיס מסך שנמצא ראשון (הכי פשוט) ברשימת השדרוגים בחלק של כרטיסי מסך בעמוד של המחשב (מדובר בgt630). רציתי לשאול מה דעתכם בעניין והאם יש לכם הצעה טובה יותר? תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, תכנות JAVA, אופיס ואוטוקאד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-