ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
דרוש סתם איזה מחשב ללא ציוד היקפי לסבתא שלי. הדרישה היא שיהיה זול. כמו כן שיהיה מחנות באזור המרכז. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי למצוא בעבור ה DELL XPS M1330 שהגיע במקור עם VISTA אז ניסיתי למצוא לו דרייברים ל XP ויש הרבה דרייברים שאני לא מוצא כמו (sigmatel sta c9228x @ intel 82801hbm (audio card וגם דרייברים אחרים. משהו יכול לעזור לי בזה? זה דחוף לי מאד תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, חבר טוב שלי עכשיו טס לאנגליה, ואני רוצה שהוא יקנה לי שם מחשב, אבל אני לא יודע כלכך מה לבחור... ביום יום אני עובד אינטסבי על המחשב (vmware רץ כמעט תמיד ולפעמים יותר מאחד) אז ככה שאני צריך כוח עיבוד חזק אם זאת אני רוצה אחד שלא יהיה ענק (ככה בין 11-13 גג 14 אינץ') ושהחשמל שלו יהיה סביר (לפחות 4-5 שעות לא מחובר לחשמל) כונן קשיח לפחות - 500GB תקציב עד 5000
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ידידה מחפשת מחשב ללימודי תקשורת חזותית בבצלאל השאיפה עד 3000, אבל גמיש כמובן שרצוי פחות אם אין צורך במפלצת* מטרות המחשב? לימודים, תקשורת חזותית (adobe suite בעיקר) * גודל המסך? רצוי משהו נוח, לדעתי 15.6" * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לדעתי עיקר העבודה תהיה בדירה או באוניברסיטה היכן שיש חיבור לחשמל אבל רצוי כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB מינימום * צורב DVD? מומלץ אך לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מתוך נסיוני הייתי מעדיף שהיה 4GB RAM ולא 2, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שנשרף זה לוח אם, ספק והרדיסק. אני מתכוון למצוא עבודה ולקנות DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 MemoryX2 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD החלקים שכבר יש לי הם: AMD Athlon 64 3000 Venice Leadtek 6600GT EXTREME TT BigTyphoon ושני סטיקים פשוטים 512MB של Twinmos שאני מתכוון למכור(אגב בכמה אני יכול למכור אותם?) תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: - התקציב המקסימלי למחשב- 4000 ש"ח - לנצל את כולו - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - השימושים הצפויים של המחשב: עריכת וידאו מקצועית מהבית, בעיקר בתוכנות פרימייר cs5 ואדיוס. - ציוד היקפי: חשבתי על מסך של יחס של 1:50000 xerox 22 full HD 2ms. חוץ מזה את שאר הציוד המקצועי ארכוש בנפרד. - חשוב שהמארז יהיה שקט. מערכת הפעלה: - חשוב לכלול מערכת הפעלה win7 64 bit כללי: חנויות שיש להם מעבדת שירות בבאר שבע כגון: ksp או ivory, חשוב שיהיה חיבור: usb-3, חיבור FireWire, מחשב שיכול לעמוד ברינדורים ארוכים ובקובצי עבודה בפורמט HD. שכל הרכיבים ישתלבו בצורה טובה לניצול מלא של האנרגיה והספק ביצועים טוב. תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה במפרט, עד 2500 ש"ח. אני צריך רק : מארז+ספק לוח-אם מעבד זכרון כרטיס מסך כל השאר כבר קיים אצלי...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד של ASUS A52J חדש שניקנה לפני חודשיים, המחשב הזה משמש אותי כמחשב נייח כלומר רוב הזמן פועל ודולק למרות שהשימושים שלי בו זה לא למשחקים אלא רק לסרטים HD ואינטרנט. רציתי לשאול מה דעתכם, האם אני צריך לקנות משטח קירור? אם כן מה אתם ממליצים לי? תודה ~!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לדעתכם לגבי המפרט הבא (בהקשר למחשב גיימינג וסרטי 3D בעיקר): Processer: Intel Core i7 2600 L3 Cache s1155 (3.4 Quad) MotherBoard: Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 (LGA1155) DDR3 2133, 2xPCI-E Memories: G.Skill 2x4GB DDR3 2133Mhz PC3-170000 Kit F3-170000CL9D-8GBXLD Hard Disks: x2 Western Digital Caviar Black 1TB 64MB 720RPM Sata III WD1002FAEX PSU: Corsair TX 650W V2 Series Active PFC 14cm Fan PSU CMPSU-650TXV2 Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan Case: Thermaltake M9 Mid Tower Black Case With Window No PSU VI1000BWS 1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חשוב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת תמונות וסרטים בסיסית, אינטרנט, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העברתי מפורום כרטיסי מסך. חבר ביקש ממני לעזור לו לבחור בין 2 מחשבים ניידים של DELL כמה שהבנתי מהמפרטים, בראשון יש 4 ג' זיכרון ובשני 2 ג' וההבדל המשמעותי השני הוא בכרטיס מסך. בראשון- NVIDIA Quadro NVS 160M, 256MB With Express Card ובשני- Integrated Intel Mobile GMA X4500HD Shared איני יודע עד כמה ההבדלים חשובים. בכסף, ההבדל הוא של כ200 דולר. מה דעתכם? נייד א' דגם המחשב New!!! Dell Latitude TM E6400 Intel 45 Express Chipset מסך רחב 14.1 Wide XGA +active matrix (LED Display ) displays resolution 1280*800 pixels Include Integrated 0.3 Mega Pixel Camera with Microphone מעבד Intel® " Core Duo 2" Processor P8600 Model ( 2.40 GHZ , 3MB Smart L2 Cache , 1066MHZ FSB ) זיכרון…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מחשב למישהי מבוגרת שרוצה אותו לטובת הנכדים שלה, ככה שהוא לא צריך 8800, או איזה קואד, בחרנו 1950PRO, וE6750 כבסיס. שקט - חשוב, עיצוב- חשוב בשביל שתרגיש שהקניה הייתה שווה את ההוצאה. על שאר המפרט אני צריך אישור, עברתי על דפי ההיסטוריה של הפורומים וככה בחרנו חלקים: מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3254 -1046- שקל לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 REV 3.3 (QUAD REDY) INTEL 965P HD AUDIO GBL http://zap.co.il/model.asp?model_id=463438 -551- שקל זיכרון OCZ 2048MB DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-4-4-12 http://zap.co.il/model.asp?model_id=484794 450 שקל הארד דיסק Western Digital 320GB 3…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם ודעתכם המקצועית בהרכבת מפרט למחשב גיימינג עד 5,000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה מראש ויום טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בשבוע הבא אני עתיד להשתחרר מצה"ל וחשבתי שזה זמן מצויין לקנות מחשב חדש אחרי 4 שנים זקוק רק למחשב עצמו ללא אביזרים חיצוניים נלווים. בכל מקרה שימושי העיקריים במחשב הינם סרטים וסדרות, מוסיקה, פוטושופ אינטרנט והרבה ממנו מבחינת המשחקים אני לא יודע, כי כרגע אני לא משחק ולא חושב על לשחק אבל מצד שני, במידת הצורך אם אני ארצה לשים איזה משחק או משהו בשנה הקרובה שלא תיהיה לי פתאום בעייה של תאימות התקציב הוא 2500 ש"ח ואני מעדיף מחשב מבוסס AMD בעל מארז איכותי ושקט (אני לא נוהג לכבות את המחשב אף פעם) אני רוצה לשרג גם לווינדוס 7 ב"ה אז שיריץ אותו ומהר שיהיה מחנות אמינה במרכז. (פעם קודמת קניתי בKSP ולא היו לי יותר מידי בעיות אבל אם אתם מכירים מקום יותר טוב באיזור ת"א/פ"ת וכדו.. אז…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הרכבתי מפרט ב-3300 ש"ח (כולל מסך) והנה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לרדת לכיוון 3000 מבלי לפגוע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, ScreenCasting, תכני HD, קצת פוטושופ ועריכות סרטונים קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אינטרנט שלפעמים ירוצו בלילה על טייס אוטומטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מקלדת, עכבר, וכרטיס רשת אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 4 6. האם מתוכנן א…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מהחדשים ביותר ועד הישנים, וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS, BATTLEFIELD, GTA, COD, וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי גבוהה שיש. המחשב כנראה יחובר לטלוויזיה בסלון, המחשב הוא בשביל חבר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני שובר את הראש כבר דיי הרבה זמן בנסיון למצוא את הלפטופ האידיאלי בשבילי ועדיין לא מצאתי משהו מתאים. אז ככה - אני דיי חדש פה אבל אני אנסה לעקוב אחרי הפורמט ואנסה להיות כמה שיותר ברור.. תודה מראש. * מטרות המחשב?- לימודים - הנדסת תוכנה, ככה שהוא צריך להתאים לסביבת העבודה של פיתוח תוכנה, משחקים - לא ברמה מוגזמת, ושישמש כמחשב ביתי בשבילי * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - numpad * משקל רצוי? פחות משנה המשקל רק שלא יהיה ענק מידי (בכל זאת הוא צריך להכנס לתיק ולהיות לי על הגב 4 שנים) * זכרון 16G * כרטיס מסך? כמה שניתן לשפר בסכום שנותר - (אני לא מאמץ את המחשב למשחקים כבדים אבל תמיד עדיף שתיהיה אופציה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ8-10 שעות לפ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני נמצא בתהליכי שדרוג למחשב שלי ואני אפרט את המפרט החדש אך מתלבט בקשר לספק כח, המחשב מיועד לגיימינג קל. לוח אם: Asus MAXIMUS VII RANGER intel socket 1150 Z97 ATX SATA6GB/S DDR3 motherboard PC מעבד: i5 4690k כרטיס מסך Amd radeon 7700 HD (כרגע אין לי כסף לשדרג אותו והוא מספיק לי) זיכרונות 8גיגה 1333 ddr3 כרטיס קול X Fi creative 2 דיסקים קשיחים. (לא ssd) יש לי בבית ספק כח 500w של jtc האם לדעתכם זה יספיק או שצריך לקנות חדש? כי ממש לא בא להוציא עוד כסף כרגע.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניתן וכדאי להשפר ביצועים (מהירות תגובה בעבודה, מספר תוכנות במקביל) של המחשב הנ"ל לשימושים כלליים לא למשחקים? מפרט קיים Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H Chipset : AMD 785GX Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz Physical Memory :Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4200 Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) Hard Disk : samsung HD103SJ (1000 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapte4 1. כרטיס מסך חיצוני ישפר ? אם כן איזה ? 2. זיכרון נוסף ישפר ? אם כן איזה ? 3. המהרה של המעבד ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לאוניברסיטה בתקציב המצוין בכותרת, לקניה בישראל. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה וכו'. גודל המסך: 13.3'' משקל רצוי: בסביבות ה-2KG (כמה שיותר קל). נדרש זמן סוללה ארוך! (5-6 שעות מינימום) אין צורך ביציאות מיוחדות, בלוטות או כונן אופטי. גודל מינימלי לכונן קשיח: 250GB. אחריות: שנתיים מינימום. אין העדפה לחברה. בדקתי כבר מספר דגמים ואני מתלבט בין שלושה: -DELL INSPIRON N3010 (למיטב הבנתי החיי סוללה די קצרים, ויש הרבה דגמים http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=613) - SAMSUNG 300V3A01IL (לא מצליח למצוא עליו ביקורת או נתון על חיי סוללה) - Asus U35JC i5-460M 2.53GH אודה לכם אם תוכלו להציע לי מחשב או להמליץ לי מהדגמים שהבאתי. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לעוזרים מעבד i7 לוח אם GAX58UDR3 כרטיס מסך 5850 ATI מה לא הולך עם מה כי יש כאלה שאמרו לי זה לא מאוזן למה הכוונה האם יש משהו שלא מתאים זה לזה או מה? אשמח להסבר בשפה לא מקצועית למי שלא מבין
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: משחקים קלים (פיפא), צפיה בסרטים, אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות בHD. * תקציב: 3000-4000 * גודל המסך? 13-14 אינץ', לא מכיר הבדלים בין מט למבריק כך שנראלי לא קריטי * רזולוציית המסך? FHD - IPS * משקל רצוי? כמה שיותר קל, עד סביבות ה2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 ומעלה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם זה מועיל אז משולב, אם לא, אז 500 ג'יגה ומעלה עם אפשרות למקום להוסיף SSD. * כונן אופטי? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית? תיהיה לי אולי אפשרות לקנות בארה"ב, אז אם יהיה מחשב במחיר טוב משם, צריכה להיות אחריות כזו * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? איכות בנייה טובה ויצרן טוב. זיכרון 6-8 ג'יגה. אם אב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המפרט שלי?? (הספק יחזיק את הכרטיס מסך הזה?) מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 X2 2GB GDDR3 DX10.1 HDTV 4xDVI PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור Scythe Ninja II 6 Heat Pipes CPU Cooler מארזים NZXT TEMPEST (No PSU) ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin) מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל 10 סה"כ 5215 ש"ח 1. מה התקציב? 52…
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב HTPC המחובר לטלויזיה FHD 51" כאשר הוא משמש כמחשב לצפיה בסרטים, הורדות, משחקים חברתיים כמו פיפא, NBA ומשחקי רשת. המפרט שלו הוא: מעבד: 3.10Ghz Intel Core i3-2100 לוח: DH67BL זיכרון: 6GB כרטיס מסך: HD6770 ספק: 380 antec earthwatts SSD של 250 קשיח של 4TB נכון להיום כבר קשה לו להתמודד עם משחקים כמו ה-NBA2K15 והפיפא 15 ולכן רציתי את דעתכם/הצעתכם לשדרוג המחשב. התקציב העומד לרשותי נע בסביבות ה-1300 ש"ח. בנוסף יש לי ספק Corsair 650TX 52A @ 12V במיקרה ואצטרך להחליף ספק לשדרוג. תודה מראש חברים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכה גרפית דו ותלת מימדית * גודל המסך? 15.6' נראה אולטימטיבי * רזולוציית המסך? לפחות FHD וips * משקל רצוי? עדיף עד 2.5 קילו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין בעיה בנטול ssd כל עוד יש כונן אופטי שאפשר להעביר אליו את הכונן ולשים ssd בפנים. * כונן אופטי?עדיף ראה פוסט קודם * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק אם מדובר בקנייה מחו''ל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אוהב את אסוס אבל לא קריטי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מעבד i7 חזק (HQ) ', כרטיס מסך אנוידיה , חיבור פנימי sata3 (כדי לחבר SSD)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-