ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,454 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מקווה שיש פה מישהו שיוכל לעזור לי, אני מחפש מפרט למחשב שתפקידו העיקרי יהיה למטרת הקלטה של מצלמות בעסק אני לא יודע אם צריך לשים דגש על מרכיבים מסויימים לכן אני צריך את העזרה שלכם השאיפה שלי היא מחשב במחיר כמה שיותר זול, כאשר מעבר לשמירת הוידאו מהמצלמות יש צורך בגלישה רגילה באינטרנט. אשמח לכל עזרה ועצה לגבי על איזה מרכיבים לשים דגש יותר ואם צריך לשים לב למשהו מיוחד. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שחשוב לי בעיקר: 13 אינץ', מעבד I3 או I5, זכרון 3-4GB, וכרטיס מסך סטנדרטי. השימושים זה בעיקר גלישה, הפעלת מספר תוכנות במקביל (אופיס, דפדפן,תוכנה יעודית של החברה בה אני עובד שלוקחת בערך 300MB ב task manager)צפייה בסרטי HD (בתקווה 1080P). חשוב לי בעיקר שהעבודה על המחשב תזרום כמו שצריך... ומחשבה על כך שהמחשב ישרת אותי ל 5 שנים. תקציב 3000 שח נתחיל מהזול ליקר: אני קונה דרך החברה שאני עובד בה וכל המחירים כוללים מעמ 1. HP ProBook 4320s WD871EA מעבד i3-350M זכרון 3 GB כרטיס מסך intel 3000 מחיר - 638$ HP 5320m WS993EA .2 מעבד I3-380 זכרון - 4GB כרטיס מסך intel 4500 מחיר - 870$ 3. HP ProBook 4330s XX985EA מעבד - I5 2410M זכרון - 4GB כרטיס מסך intel 3000 מחיר - 957$ האם ההב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: 5,000 ש"ח, חריגה של 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט?: אין צורך ב-SSD או בכונן קשיח. המחשב הקודם כולל קירור מעבד cooler master hyper 212 שאני חושב שאפשר להשתמש בו....? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב: חשוב אבל לא קריטי מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?: אין צורך מיוחד באוברקלוק, אבל אם יהיה משתלם לעשות מפרט עם אוברקלוק אז אין בעיה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס?: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: לא. העיקר שייצא כמה שיותר זול. גרים בא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי מחשב נייד כבר כמעט 5 שנים, לא מזמן היתה לו בעיה שהמסך החשיך ללא התראה (אפשר היה לראות באמצעות פנס מקורב שהמחשב עובד רגיל רק בלי תאורה) עלה החשד שמדובר באינוורטר, פירקתי את האינוורטר הישן וחיפשתי את אותו הדגם באיביי, 2 וחצי דולר זה המחיר של הרכיב הזה. אחרי שהגיע האינוורטר החדש חיברתי אותו למחשב והכל עבד כשורה , חזרה התאורה. עכשיו יש בעיה אחרת אחרי כמה דקות שהמחשב עובד המסך מחשיך אוטומטית כל כמה שניות\דקות באופן אקראי כדי להחזיר את המסך למצב הרגיל אני לוחץ כל פעם על הלחצן [שסוגרים את המכסה מסך ומרימים] הבעיה היא שזה לא מפסיק וכל כמה שניות זה חוזר על עצמו שוב ושוב....... מיותר לציין שכיבוי הצג וכל שאר הדברים בהגדרות צריכת חשמל - מבוטלות... וגם שהבעיה היא לא בלחצן ע…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 1, Rainbow six siege, Far cry primal ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צור…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה הרכבתי מפרט בשווי 4.3 אלף ואני רוצה את חוות הדעת שלכם כי אמרו לי שמאוד מבינים פה באתר ..... יש לי שאלות למטה מתחת למפפרט .. .! המפרט הוא לשימוש גיימינג כבד . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל .. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf3 codmw3 crysis 2 gta וכל המשחקים הכבדים ... שעוד יצאו בהמשך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי שבק חיים סופית אחרי 4-5 שנים אז אני יצרך חדש.. יש לי תקציב בין 2-3K וראיתי גם מודעות מסוימות של מחשבים מורכבים- השאלה מה עדיף? לקחת מחשב מורכב מחברה או להרכיב מחשב מההתחלה? לדוג' מה בנוגע למחשב הבא של זד? הם בכלל שווים משהו? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=739247 או שעדיף לי להרכיב מחשב דרך המלצות באתר עם תוספת במחיר? אני לא משתמש כבד- אז אין צורך במשהו רציני אבל השאלה איפה מתשלם יותר לקנות? תודה מראש.. בקשר לדרישות 1. מה התקציב המקסימלי?- 3000 שח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.- משחקים סרטים גלישה- ב) צייינו האם תשתמשו בהן…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביקשו ממני להרכיב מחשב בתקציב של 4,500 ש"ח, כולל מסף CRT 17", דיסק 200GB וצורב DVD. אחרי חמש דקות באתר של זיגזג, המפרט הראשוני נראה ככה: 334.25 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE מארז 598.15 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX לוח אם 974.3 AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache מעבד 285.98 512MB TwinMos DDR PC3200/400 זכרון 657.41 GIGABYTE RADEON X1300 PRO DDR2 256MB כרטיס מסך 613.63 WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II דיסק 313.46 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (black) צורב 692.59 ViewSonic CRT 17" E70 - E2 Series מסך עוד 200 ש"ח לשונות (עכבר, מקלדת, רמקולים וכו') והגעתי ל- 4,700 ש"ח. אופס. אני בטח אצליח לגלח כמה שקלים מהמחיר אם הקניה תתב…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב 1000 ש"ח - אפשר לחרוג 100 עד 200 ש"ח מטרות השדרוג אני לומד C++,VC, בניית משחקים, תכנות בכללי אני שולט בהמון שפות ואני רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי(אני רוצה לשדרג מעבד) באיזו מערכת הפעלה תשתמש ?ווינדוס XP או WINDOWS 7 HOME PREMIUM.מעדיף את 7 . מסוג 32BIT מפרט נוכחי http://www.upf.co.il/file/36918915.html אפשרויות רכישה האם יש חנות שממנה אתה לקנות את הרכיבים?א.א מחשבים או כל חנות מחשבים אחרת באשקלון, באג או KSP אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. באיזו עיר אתה גר?אשקלון האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה?לא יודע, מעדיף שלא את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? כן הרכבה עולה עד כ- 100 שקלים. הערות…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ישמש אותי בעיקר למשחקים ותוכנות גראפיות, אינטרנט אלחוטי תקציב5000-6000 שקלים חדשים. תודה חברים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב מחדש בעיקר לצרכי גרפיקה (פוטושופ ולייטרום) ומשחקים. אני מתלבט בעיקר בין מעבדי ה-Intel החדשים לבין ה-AMD. לעניות דעתי, נדמה שה Intel החדשים הם הדבר הבא, עם כל הטכנולוגיות החדשות שהוכנסו לתוכן, בעוד ה AMD ישנים ומ"דור קודם". אשמח אם תתקנו אותי. שאלה נוספת - אני מתלבט האם להתקין מערכת הפעלה 64 או 32 ביט. האם יש בעיית תאימות למערכות הפעלה של 64 ביט לתוכנות גרפיקה עדכניות ולמשחקים יחסית חדשים (אני משתמש בעיקר ב Steam).? האם יש עדיפות ל-64 ביט? שאר המידע מפורט להלן: 1. מה התקציב המקסימלי? 3,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 400 ש"ח אם יש בכך צורך ממשי. 2. מה הם השימושים הצפויים של…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הנייד הנוכחי שלי התיישן כבר, ואני מחפש המלצה למחשב נייד חדש. המחשב ישמש לצרכי עבודה: בניית אתרים (פחות עיצוב גרפי) וקוד (לא יהיו קומפילציות כבדות), ענייני משרד (office excel אימייל) ויהיה כלי העבודה העיקרי שלי. הדרישות הם שיהיה נוח לעבודה ממושכת אבל יהיה יעיל גם לניידות (עבודה ברכבת, טיסות לחו"ל וכו'). ייתכן וארצה להריץ עליו מכונה וירטואלית מדי פעם לצרכי בדיקות. תקציב - ~3000 לרכישה בארץ עם חריגות קלות. זמן סוללה ארוך - יש חשיבות משקל - יש חשיבות (אני אמור לנסוע די הרבה עם המחשב) כונן קשיח - אין חשיבות לנפח גדול במיוחד, עדיפות ל SSD למטרות מהירות תמיכה בתחנת עגינה - ממש לא חובה (אפשרי מחוץ לתקציב) האם נדרשת אחריות בינלאומית - רצוי, אחריות בארץ חובה. רישיון למערכת…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מחשב דיי בסיסי, לגלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה וצפייה בסרטים - עם כוונה לחבר את המחשב לטלוויזיה בעלת חיבור HDMI. המחשב יהיה אצלו בחדר ככה שעדיף שיהיה יחסית שקט. כדי להמליץ לו על מסך 22' או 19'? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפש לקנות מחשב להורים. נדרשת עבודה על win 7 עם תוכנות משרדיות וצפייה בסרטים. דרוש מסך וציוד היקפי, המסך לדעתי 22-23. שקט מארז בינוני-טוב, לא מדובר על חדר שינה אבל שיהיה נעים לעבוד. איזור מגורים: ת"א (KSP מושלמים מבחינת מיקום, אם אפשרי שם...) רשמתי במחיר 3k כמחיר מצוי, אין סיבה להצמד אליו, פשוט לא נראה לי שמחשב כזה יעלה יותר מ-3k... תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בלי מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים, הארד דיסק וכרטיס קול. אני צריך שהמחשב שיריץ משחקים שיוצאים עכשיו כמו ביושוק, ריינבו סיקס וכו' אני גם ממש הייתי רוצה שהוא ינצל כמה שיותר את המסך שלי(samsung 226bw) תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח, חריגה מועטה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, צפייה בסרטים (הכל ב-4K) ועבודה משרדית פשוטה. אני מעוניין לשחק בכותרים נוכחיים תחת הגדרות הגרפיקה הטובות ביותר. המחשב יחובר למסך מחשב ולשתי טלוויוזיות (פרטים למטה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן.. אני רוצה להזמין מודם סלולרי שעובד בהתקן PCMCIA הספציפי שאני מדבר עליו הוא בעל חיבור PCMCIA type II , 1 אני לא ככ מבין מה זה אומר.. לא מבין בהתקן הזה.. האם ה G550 יעבוד עם כל חיבור PCMCIA הקיים היום? תודה ..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אזמין נייד מארה"ב באינטרנט. המפרט שאני רוצה זהה אצל DELL studio 15 וHP DV6T (שניהם מסך 15.6" עם core 7 לניידים). "הבעיה" היא, שHP מציע לי בדיוק את אותו מפרט, ב400 דולר פחות.. הכצעקתה? אשמח לשמוע חוות דעת על ניידים של HP, כי זה מפתה אך איני רוצה לעשות טעות אם הם בעייתיים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, המפרט דרוש לסרטי HD הורדות,עבודה בריבוי משימות כולל פתיחת קבצים דחוסים במקביל.המפרט צריך להיות בעל מעבד I5 לפחות (אפילו 3450 אם אפשרי אלא אם כן אתם ממליצים אחרת) עדיפות ללוח אם של גיגהבייט שכולל יציאות SATA3 וUSB3 לא חייב להיות סופר דופר אבל סביר וטוב.יש לי נסיון עם לוחות של גיגהבייט כבר שנים ואני מאוד מרוצה מהאיכות והאמינות שלהם.זכרון של 8 גיגה 1600 MHZ לפחות או אולי אפילו יותר אם יש צורך. בגדול אני הולך להריץ מערכת 64 ביט על המחשב הזה ורוצה שיעבוד לי כמו חמאה חלקה שמורחים על לחם.לא רוצה תקיעות למיניהם או קפיאות או כל דבר כזה.השדרוג הוא לכבוד יום הולדתי שחל בקרוב.הסכום הוא 2000 ש"ח אבל לא חייבים לנצל את כולו אלא אם כן יש באמת צורך לפי הדרישות שלי. ועוד שאלה…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שנמצא ללא שימוש כבר תקופה די ארוכה ואני חושב למכור אותו, כמובן תלוי מה הערך שלו, אם זה ממש גרושים אני אתרום אותו לקרוב משפחה. מארז: גנרי - ללא שם. לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L (תושבת 775, 4 חיבורי SATA2) מעבד: Intel Pentium E2140 (תדר שעון 1.6GHz, שתי ליבות), קירור סטוק של אינטל זיכרון: samsung DDR2 800MHz 2 x 2GB דיסק קשיח: WD 1TB green ספק כח: גנרי 400W מאוררים: 1 קידמי 120מ"מ scythe gentle typhoon ומאורר אחורי 80 מ"מ תוצרת thermaltake עם בקר לשינוי מהירות יש לי גם כרטיס מסך gainward מבוסס GTS 450 עם 1GB של זיכרון GDDR5 שאני עוד מתלבט אם למכור או לא. מאוד אשמח לקבל הערכה של שווי המחשב. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי x61s , יש לו רק יציאת VGA ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה פשוטה שיש לה כניסת RCA . קניתי את הכבל הנ"ל באי ביי : http://cgi.ebay.com/VGA-SVGA-to-RCA-S-Video-AV-TV-Converter-Cable-Adapter_W0QQitemZ380035119713QQihZ025QQcategoryZ41999QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting ולצערי הכבל הזה לא עוזר לי. אם אני מתחבר ל RCA המחשב אפילו לא מזהה שיש מוניטור מחובר ואם אני מתחבר עם ה S-VIDEO לא רואים כלום. האם יש דרך מסוימת שאני צריך לקנפג את החיבור הזה או שפשוט אין סיכוי שהוא יעבוד? מישהו מכיר מכשיר זול שיכול לעשות את ההמרה הזאת? תודה רבה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת חשבוניות ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ שימוש תדיר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ראשון לציון 9. מתי מתוכננת קניית…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אממ אני חדש פה וצריך את העזרה שלכם P: אני צריך מפרט של 4 אלף שקל בנתים מה שהציעו לי .. מKSP : מעבד E8500 לוח אם P35 כרטיס מסך 8800 ספק כוח 650W זיכרון ראם 2GB של קינג סטון מארז : Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS מivory : מעבד E8400 לוח אם P35 כרטיס מסך : 9600GT OC משהו כזה 500GB מקום 4GB RAM מארז EZ Cool משהו 300 שקל ספק כוח 500W מTMS : http://tms.co.il/preview/spec/h81kfvr6 טוב מה הכי טוב ומה אפשר עוד לשפר ? עריכה : מחיר 4000 שישמושים משחקים וOC אולי
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קיבלתי לאחרונה שתי הצעות של מחשבים נדיים ואשמח מאד אם תוכלו לעזור לי לבחור ביניהם כי אנני מתמצא בתחום זה כלל וכלל. רק לפני זה אפרט את יעודו של מחשב מבחינתי. בכללי אני אשתמש בו רק בשישי שבת (אני בצבא) ולרוב זה יהיה לצרכים של אופיס, אינטרנט, סרטים וכו'... אני פחות מאמין שיהיה לי זמן לשחק בו משחקים למיניהם. המחשב רוב הזמן יהיה בבית. והסיבה שאנני קונה מחשב נייח היא פשוט בגלל הכבלים והגודל. אשמח אם תוכלו גם להביע את דעתכם בכלל על הבחירה שלי למחשב נייד כמענה לצרכים שלי, האם קיים פתרון עדיף? להלן שני הדגמים: 1. HP ProBook 6450B - 964$ 2. LENOVO Edge - 645$ את שניהם אני קונה בארץ אז אין עלות נוספת על משלוח. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-