עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000-2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימושים הם רק למשחק WOW בגרפיקה הכי גבוהה שאפשר (אני יודע שזה אפשרי כי משהו קנה מחשב ב-2000 ש"ח והכל רץ לו על ההגדרות הכי גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? מה שצריך בשביל מחשב חדש (אין לי שום כוונה להעביר ממחשבים ישנים) 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by פי סי אדמין,

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=5730925

3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף 5000 אלא אם כן החריגה באמת שווה את זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל ה6000 בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by m0sh,

טוב חבר שלי ביקש שאני יכין לו מפרט ואמרתי שאני יבדוק קודם פה 8.5 כולל מסך לoffice וגם משחקים יעני 6600GT יספיק הכרטיס גרפי הכי משתלם כרגע... תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי אלו הם המחשבים http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/hye-c02018681/9257101 http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama-c02102901/9258237 http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/0c8ad95f-0deb-444b-9d61-78686141f153 (בHP האופציה השניה) כן אני מחפש לקנות מחשב נייד בדיל שלא עולה על ה2000 ש"ח (לפחות לא בהרבה) אבל כמובן שאני לא רוצה לקנות מה שבא ליד לכן אני אשמח אם תייעצו לי האם אחד מהם שווה את זה אין לי העדפות מסוימות ואינני זקוק לפונקציות מיוחדות, כל מה שאני מחפש זה מחשב אמין ועמיד בשביל גלישה וסרטים תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by kdani,

מישהו מכיר את ה-W ? מה ההבדל בינהם ? האם כדאי לנסות ? (המטרה - מחשב לפיתוח + Photoshop, אבל נייד....) עד היום עם T61p ומאוד מרוצה, אבל כבר ישן (בן שלוש), אחרי החלפת בטרייה ועדיין קצת עייף.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by *BYZ*,

רקע: הלפטופ חזר מתיקון בגלל שנשפך עליו שוקו עכשיו כשאני מחבר רמקולים אני שומע רק ברמקול אחד. אם אני מכניס את החיבור עד הסוף אני שומע באחד אבל כשאני מכניס עד החצי אני שומע ברמקול השני עשיתי בדיקה של הרמקולים עם mp3 והם בסדר עשיתי בדיקה של הרמקולים המובנים של הלפטופ והם בסדר (עשיתי בדיקה של הרמקול הימני והשמאלים בנפרד) יכול להיות שהחיבור עצמו של הלפטופ נדפק??

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by puNani,

שלום! אבי מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב נייד. גיבשנו ביחד רשימה של פיצ'רים שמוכרחת להיות: א. לפחות 3 כניסות USB ב. תקשורת אלחוטית (עדיפות לדגמים בהם יש זוג-אנטנות) ג. לפחות 512MB זכרון (עדיף DDR2 אבל גם DDR ב333MHZ יהיה סביר) ד. לפחות 30GB ה. מבחינת מעבד, הבנתי שהכי טוב זה Pentium 4 M, לפחות במהירות 1.6Ghz (האם עדיף מעבד P4 שהוא לא M ומגיע למהירויות של 3Ghz?) ו. מסך 15" ז. משקל נמוך ככל האפשר, עדיף פחות מ-3ק"ג התקציב הוא בין 6000 ל9000 שקלים. המחשב ישמש בעיקר לעבודות משרדיות כגון עבודה בWORD, POWERPOINT, OUTLOOK, וחשוב מאד שהוא יעבוד מהר ולא ייקרטע אם יועמס במספר רב של מסמכים. צימצמנו בינתיים את האפשרויות ל LG LS55, IBM ThinkPadR50, Dell D505, HP NC6120, כאשר…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by maxite,

היי חבר'ה, אני עובד באופן תמידי ואגרסיבי על התוכנות הבאות: מערכת הפעלה: Win7 Ultimate Adobe Photoshop Adobe Illustrator VS 2010 Ultimate Expression Studio 4 MS SQL Server WE 2008 העבודה באמת אגרסיבית ואפשר להגיד שאני מוציא את כל המיץ של התוכנות האלו. עד עכשיו עבדתי על לפטופ (חזק של טושיבה) ולצערי נשבר המסך. אני לא מתכוון לתקן אותו כי בכל מקרה תכננתי לשדרג למשהו יותר קיצוני. המחשב הפעם יהיה נייח. ביקשתי הצעת מחיר לגבי החלקים הבאים: לוח אם INTEL לא זכור לי הדגם הקונקרטי אבל משהו סביר - תומך בכל הפונקציונאליות של המעבד הנדרש. מעבד I5 גם לא זוכר את הדגם הקונקרטי אבל הוא מהיקרים בI5 זכרונות קינגסטון סה"כ 8 GB במהירות 1333 (למרות שהמהירות הזו זניחה כמעט לחלוטין). הארד דיסק 500G…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by OutRaGe,

היי מחשב בערך בן 5 המפרט: AMD Phenom II x4 810 GB MA770T-UD3P 8GB RAM - סטיק אחד של 4 ג'יגה בערך בן שנתיים WD 640GB HD6670 - חדש יותר משאר המחשב צורב DVD מארז וספק של חברות פחות מוכרות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by amirx19,

אני מחפש לדעת מהו נתון פליטת החום של מעבד אם יש כזה דבר בכלל.תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by zvired123,

ניסיתי למצוא בעבור ה DELL XPS M1330 שהגיע במקור עם VISTA אז ניסיתי למצוא לו דרייברים ל XP ויש הרבה דרייברים שאני לא מוצא כמו (sigmatel sta c9228x @ intel 82801hbm (audio card וגם דרייברים אחרים. משהו יכול לעזור לי בזה? זה דחוף לי מאד תודה

13. Started by idan663,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים\עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 WATCH DOGS וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - הכול בלי יוצא מן הכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P(מסך 24') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. תקציב: 20000 ש"ח. מטרה: פיתוח ובדיקת משחקי וידיאו כולל תלת מימד, אנימציה, תוכן וידיאו. הרצת VMWARE לא כולל: מסך, מקלדת, רמקולים, כרטיס TV. קירור ושקט: חשובים, עיצוב חיצוני: לא חשוב. צריך יציאת HDMI לא מתוכנן OC מעדיף XP PRO, לא צריך רשיון, אבל רוצה הרכבה+בדיקה בחנות. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tomer_S,

שלום לכולם אני אפתח בשאלות הקלסאיות מה התקציב המקסימאלי- - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - - 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים / מדיה בHD / כתיבת עבודות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:- מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- COD GHOST , watchdog -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- לא 5. עד כמה חשוב השקט …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכול חבריי הפורום היום בשוק מחשביי הנייד אפשר לרכוש מחשב בלי מערכת זה מבחינת זה שההוצאה הכספית יותר על הרכיבים שבמחשב ולא על המערכת הפעלה קיצור מה יותר טוב? ואם נגיעה למסקנה שיותר טוב מחשב נייד שנקנה ללא מערכת הפעלה איזה ווידוס צריך להתקין עליו פשוט מה שמורידים מהאינטרנט או ווינוד מיוחד למחשב שבה עם בנדל מיוחד תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. בוקר טוב למומחים אני מעצב גראפי וקיבלתי הצעה על מחשב, הייתי שמח אם הייתם עוברים עליו ואומרים לי מה דעתכם. המטרה המרכזית של המחשב הוא שימוש בתוכנות גראפיות ואולי קצת משחקים. תודה מחשב הכולל: מעבד INTEL E8500 GHZ 3.16 6 MB לוח אם INTEL TOPSFIELD P43 1333 MHZ . זיכרון פנימי 800 KINGSTON MHZ 4GB DDR II. דיסק קשיח 320 GB W\D 16 MB 7200 II SATA . כרטיס מסך GEFORCE 8500 GT 512 MB צורב DVD LG . כרטיס קול AC 97 (על הלוח) כרטיס רשת 10\1000. ספ אלחוטי מקלדת+עכבר מיקרוסופט 2000 מארז 500 W P.4 (USB בחזית). 2950 תוספת לכרטיס מסך GEFORCE 9500GT 1024 MB 160 תוספת למעבד E8600 3.33 6 MB 360 תוספת לדיסק 500 SATA II SEAGATE 90 מסך "22 תו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by alonkl,

מה שחשוב לי במחשב זה שיהי מהיר חלק, אין צורך במשחקים או תוכנות גרפיות מתקדמות, עבודה משרדית, יישמושים כבדים, בחרתי סנייד הנ"ל כי חשובה לי הקומפקטיות, שיהיה "נייד" במלוא מוב המילה. למישהו יש הצעה טובה יותר?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by wgs time,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 שח. ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך ורמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב.. אבל אם אפשרי אז שיהיה קצת שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לאת 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופיס ווינדוס.. האם יש אפשרות שז…

20. Started by davyekulan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדים, סרטים/סדרות באינטרנט. רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה (LG 47') ולראות דרכו סרטים (אפשר?). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הכנת מצגות ועריכת סרטונים ביתיים (ממצלמה רגילה, מסמארטפון). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כאמור רוצה לחבר לטלוויז…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן אני צריך שתעזרו לי בלשדרג את המחשב שלי חלקים לפני הכל אני מבין שחובה לקנות כרטיס מסך וספק חדש אני צריך המלצות אם יש אולי עוד חלקים שצריך לשדרג שהם ממש גרועים בגדול אין לי תקציב כי אני אחסוך כסף לפי כמה שאני צריך.. ככה שאני צריך מטרה כזאת אבל המטרה זה לא לעבור את ה-2000 ש"ח להתמקד רק במה שבאמת חייבים לשדרג!! זה המפרט של המחשב: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 72…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ExetRox,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים במיוחד וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ושאר המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך מסך ואני גם לא סגור על הגודל כל כך אבל אני חושב ש-22 אינץ' זה סוג של ברירת מחדל. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Eargasm,

חשובה הניידות שלו ומעבר לזה רק להוציא את הכי טוב למחיר. הכרטיס מסך יכול להיות on board אבל שיהיה מהחזקים יותר ולא משהו חלש מידי. יחליף toshiba z900, שהבעלים הייתה מרוצה ממנו וצריכה שדרוג. עוד פרט חשוב זה שהוא יהיה חזק, לא משהו שישבר בנפילות (כמו הXPSים הישנים) מומלץ ואפילו עדיף לקנות מארהב (להביא לארץ תשאירו לנו) תודה לממליצים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by the stig,

אז ככה, המחשב ישמש למשחקים, צפייה מרובה בסדרות, סרטים ואינטרנת. בנושא המסך אני צריך דיעה מכם על איזה גודל מומלץ לי ללכת שמתאים למטרות הנל ואשר ניכנס בתקציב, הכיוון ל22 האם המסך מספיק גדול או שאפר גם להסתפק ב19\20 ? יש לשים דגש על אמינות , הארדיסק\שתי הארדיסקים בנפח של מינימום טרבייט אין חשיבות לעיצוב, אין צורך ברמקולים, לא מתוכנן OC נושא השקט לא קריטי אבל רצוי במידה ומתאפשר הקניה מתוכננת להתבצע בTMS ק.אתא אם זה משנה תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shit,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...ur=2&t=1&c=583 מחשב נייד Packard Bell Easynote TM85JO199IL מחשב נייד Packard Bell מדגם Easynote TM85JO199IL, עם מעבד i5-430M, דיסק קשיח בנפח 500GB וזיכרון פנימי4GB הפתרון המושלם למולטי-טסקינג עם השילוב המצוין של ניידות, פונקציונאליות וסטייל מפרט טכני: * מעבד: Intel Core i5-430M, 2.26GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Premium 64bit באנגלית, עברית או רוסית * מסך: 15.6´´ HD LED LCD * רזולוציה: 1366x768 * זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz * דיסק קשיח: 500GB 5400RPM * כרטיס מסך: Nvidia GE Force GT320 1GB * כונן: DVD Multi Burner * תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n חיבורים: * 3 xUSB * HDMI * VGA * RJ-45 * קורא כרטיסים א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים