ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civilization, GTA... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 של DELL, ו טלוויזיה 32 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שניתן בתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך מה שכן חשוב לי זה SSD …
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט על מפרט מחשב חדש חלקים שנשארים איתי מהמחשב הישן: MSI 1080 GTX SEA HAWK SEASONIC 620W M12 EVO Samsung 850 EVO 250GB Crucial MX500 240GB Seagate 2TB HDD מעוניין לקנות: מעבד + לוח אם + זכרון + קירור למעבד + SSD NVME 512GB צרכים עיקריים: עבודה מהבית כ 2-3 ימים בשבוע עם התחברות מרחוק, קצת משחקים וקצת עריכת וידאו נוטה להעדיף את אינטל בגלל חיבתי להמהרה, אבל זה לא משהו שהוא חובה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה מפרט יהיה הכי חזק והכי טוב למשחקים כבדים וישאר לאורך זמן מבין שלושת אלה? -------------------------------------------------------------------------------- מה עדיף זה: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX GIGABYTE GA-EP35-DS3L GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 1GB DDR3 - OVERCLOCK : GV-R485OC-1GH - RETAIL SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS PIONEER DVDRW DVR-115DBK X20 - PATA - BLACK G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI ANTEC SOLO w/o PSU COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W : RS-500-PCAR-A3 ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 או זה: Intel Core 2 Duo E8400 ASUS P5QL-E The…
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה דגמים של ultrabooks יש בדיוטי פרי ? פניתי לאלמ דיוטי.פרי והם לא מוכנים לגלות לא מה יש ולא מה המחירים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד בו פיפא וסימס 2 בסביבות 1500 שקל, בלי מסך, לא צריך יותר מדי דיסק קשיח, 80 ומעלה כרטיס מסך טוב כדי שיעבדו בו משחקים, גלישה טובה באינטרנט דרך ראוטר, צפייה נורמאלית בסרטים , הורדה רגילה. ואם שכחתי משהו תוסיפו. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איזה מחשב יותר טוב להרצת משחקים ויותר מהיר בקטעים של הווינדוס..: שלי: מעבד:CPU Type DualCore Intel Pentium D 945, 3400 MHz (17 x 200) לוח אם:Motherboard Name MSI 945PL Neo (MS-7236 v1) (4 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) כרטיס מסך:Video Adapter GeForce 8600 GT (512 MB) והמחשב שלי רועש הרבה כי המאוורר של המארז והספק לא יודע מה קרה להם אבל הם מרעישים מאוד..!!!! ושל אחשלי: מעבד:Intel DuelCore E2160... לוח אם:945gcm.... כרטיס מסך:Video Adapter GeForce 8600 GT (512 MB) והמחשב של אחשלי המארזים יותר טובים משלי..!!! תענו לי בכנות איזה מחשב יותר טובב..?ואיזה מחשב מריץ יותר טוב ווינדוס כאילו מהר..!!! האאא והמחשב שלי ישלו דיסק קשיח לא כזה טוב ישן.....וה…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח, תתאפשר חריגה קלה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב (שמעלה משחקים בקלות), אבל התקציב שלי לא כ"כ גבוה. מצד שני אני רוצה מחשב איכותי וחזק. הרכבתי מחשב והגעתי לכ-6500 שקלים לא כולל מסך (ולא כולל ציוד היקפי כמו רמקולים, עכבר, מקלדת, מדפסת וכו'). אני צריך עזרה איך אוכל להוריד את המחיר בלי לפגוע יותר מדי באיכות המחשב. זה המפרט של המחשב שהרכבתי: מעבד (1461 ש"ח): Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box גוף קירור למעבד (267 ש"ח): SUNBEAM TUNIQ לוח אם (598 ש"ח): GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון פנימי (491 ש"ח): OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 Gold GX XTC דיסק קשיח (627 ש"ח): Western Digital WD5000AAKS 500 GB SATA2 צורב (180 ש"ח): LG GSA-H62N X18 DVD כרטיס מסך (1932 ש"ח): ASUS nVIDIA Ge…
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שאלה אחריי החגים המחירים יורדים למחשב רגיל ונייד
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אשמח לח"ד מקצועית על המפרט הבא - הצעות לשיפור במסגרת התקציב יתקבלו בשמחה והערכה רבה! AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX ASUS A8V 939 TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII eVGA 6600GT 128MB PCI-E FOXCONN ATX TLA-570B בתודה, אבירם
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על פירמוט של מחשב נייד: 1.האים אפשר להתקין מערכת הפעלה 7, XP של מחשבים נייחים? 2.לאחר הפירמוט אפשר לעדכן דריברים כמו אצל מחשבים נייחים באתר של היצרן ע"י חיפוש הדגם? זה בעיקר מדאיג אותי שיהיה בעיה למצוא דריברים, תודה.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט שנה א'. אני צריך מחשב שיהיה גם נוח כמחשב ראשי בבית וגם כמחשב נייד באוניברסיטה. אני דיי בלבטים בין dell vostro 3360 לבין asus 402ca (יש עליו ביקורות איפשהו?) מה שאני מגדיר כחשוב זה שילוב של מפרט, גודל מסך וניידות. כמו כן משהו אחרון, מישהו קנה פה מחנות נייד נייד? האם מומלץ? אשמח לעזרתכם, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3 - 14 עדיף 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). רגיל * משקל רצוי? 1.8 קילו גרם מקסימום - אני ממש רגיש לנושא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל לקטגוריה.. שיחזיק לפחו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב lenovo דגם U550 רואים זאת גם בתמונות שתכף אוסיף.פתאום מסך כחול. אני משתמש איתו שנתיים, מעולם לא היה. אין אחריות, לכן אני אתקן לבד, עם הדרכה שלכם.צילמתי כל מידע שנראה לי רלוונטי. צילמתי גם מסך שניסיתי ללחוץ עליו שכתוב באנגלית משהו "החזר הגדרות בהם המחשב פעל" - לא עזר הפעולה הזאת.למיטב הבנתי, יש לעדכן ביוס.יש לי את כל הנדרש לעשות זאת, רק את הדבר החשוב ביותר אין לי - דגם הלוח אם שלי.איך אני אדע אותו? המחשב לא עולה.אין לי שום ספרון שום קופסא של המחשב. הכיתוב שמתחת למחשב כבר נמחק, גם את זה צילמתי, שתראו. בביוס אני לא חושב שיש מידע על הלוח אם.מה אני עושה במצב כזה? יש כאן מישהו שנתקל בתופעה והצליח למרות הקושי?מצאתי בדיוק את קוד השגיאה שלי, בדיוק מחשב, פתרו לו את הבעיה, רק …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוצע לחבר הגרפיקאי שלי המפרט הנ'ל : AMD 3200 ATHLON ATI SAPPIR 939 +PCI-EX 300 128M + LAN + SATA כרטיס מסך מובנה 2* 256 = 512 160 GB הארדיסק צורב DVD סמסונג או SONY. מארז 450W ג'נרי הצעת מחיר שקיבל ממישהו : 3436. לדעתי הוא לא צריך יותר מ-120 ג'יגה הארדיסק, הוא גם לא מוריד הרבה סרטים למחשב או משתמש במשחקים, המחשב יהיה בעיקר לעבודה גרפיקאית. הוא עובד עם פריהנד וגם פוטושופ, קבצי הפוטושופ שהוא יוצר הם קבצים מאוד גדולים שמגיעים לבערך 50 מגה. השאלה האם AMD הוא מעבד טוב ומהיר לביצוע שמירת קבצים בגודל כזה ועבודה איתו, לפי מה שאני יודע אינטל נחשבו יותר טובים בתחום המרות קבצים. והאם באמת צריך AMD 3200 ואיאפשר להתפשר למשל על AMD 3000? בכל מקרה הוא רוצה מחשב ברמה קצת מ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שם מערכת ההפעלה Microsoft Windows 7 Ultimate גירסה 6.1.7600 גירסת Build 7600 תיאור אחר של מערכת ההפעלה לא זמין יצרן מערכת ההפעלה Microsoft Corporation שם המערכת HPS-PC יצרן המערכת Hewlett-Packard דגם המערכת HP Pavilion dv2 Notebook PC סוג המערכת X86-based PC מעבד AMD Athlon Neo X2 Dual Core Processor L335, 1600 Mhz, 2 ליבות, 2 מעבדים לוגיים גירסה/תאריך של ה- BIOS Hewlett-Packard F.0C, 22/06/2009 גירסה SMBIOS 2.5 ספריית Windows C:\Windows ספריית המערכת C:\Windows\system32 התקן אתחול \Device\HarddiskVolume1 אזור ישראל שכבת הפשטת חומרה (HAL) גירסה = ''6.1.7600.16385'' זיכרון פיזי מותקן (RAM) 2.00 GB סה''כ זיכרון פיזי 2.00 GB זיכרון פיזי זמין 1.25 …
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הי, ה hptc הישן שלי מת. יש לי הארד דיסק 3.5 של 4 טרה. אני רוצה לקנות מחשב htpc חדש. דרישות: 1. חיבור לרסיבר. 2. ניגון סרטי 4k. 3. חיבור של לפחות הארד דיסקים אחד 3.5. האם nuc עם דוקינג לשני הארדיסקים הוא הפתרון הטוב ביותר עבורי? האם מחשב אחר שיש בו מקום להארדיסק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אמור לשמש בעיקר לאינטרנט,אופיס וסרטים. מסך 15.4 (רצוי מט ולא מבריק). וכמובן אחריות בינ"ל. כמו כן אם אפשר הסבר קצר או לינק להסבר לגבי הפרוצדורה של הבאת מחשב מארה"ב (מבחינת מכס, מע"מ וכו'...) אם יש איזה אתר לגבי השוואת מחירים של חנויות בניו-יורק אני גם אשמח.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
http://www.megabuy.co.il אני מעוניין לרכוש מחשב אצלהם מישהו רכש מהם פעם ?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב עדיפות גבוהה למחשב נייד אבל אולי בגלל התקציב אקח נייח בעיקר השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך אני צריך לחפש כדי לעבוד על תוכנה מאיה בעיקר. התקציב שלי3500 אבל יכול להתגמש עד 3900 בערך. אשמח לשמוע אם יש אופציות יותר זולות. 3. אין צורך בציוד נילווה 4. עם SSD 5.עדיף שיהיה שקט אבל יכול להתפשר מעט, אשמח גם להסבר מה היתרונות וחסרונות בנושא 6.אין העדפה לגודל או כל דבר כזה 7. מערכת הפעלה-windows 10 ניתן לשינוי אם יש המלצות 8.בגלל המצב (קורונה) אני צריך שהחנות תהיה מתל אביב או עם משלוחים 9.הכוונה לרכוש בימים הקרובים 10.יציאות רגילות 11. עדיף תמיד אופציה לשדרוג בעתיד 12.אני מחפש מעבד I7 בדור מתקדם ת…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך מחשב בתקציב עד 3000 שקל, עדיף 2500 אם אפשר - 3000 גבול עליון. מיועד לעבודות משרדיות, משחקים בינוניים, מולטימדיה, ולינוקס. אין צורך בציוד היקפי כלשהוא (מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים). יש העדפה לאינטל מבחינת מעבד, אבל אני לא נעול על שום דבר. עיצוב המארז לא חשוב כל כך, קירור ברמה נורמלית יספיק - יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט, אבל לא קריטי. יכול להגיע עם ויסטה, יש צורך בהארד דיסק לפחות 250 ג'יגה - מיועד ללינוקס בDual boot. אני מצטער על חוסר פירוט - עבר הרבה זמן מאז שהתעסקתי במפרטים, אז בואו נראה מה אתם מציעים ונתפתח משם. אה, שכחתי לגמרי - אני מעוניין לקנות בנועה מחשבים, אני חיפאי ואין לי כל כך זמן להתרוצץ.
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני בדרך לקנות מחשב חדש ואני דיי סגור על המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤551 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1440 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS אחריות: חמש שנים. מחיר: ¤414 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤437 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5.1 אחריות: שנה. …
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שימוש: משחקים, אינטנרט , מוזיקה , ריבוי תוכנות(יעני הרבה תוכנות בעת ובעונה אחת) oc אולי בעתיד שיהיה טוב למינימום שנתיים! ושקט מאוד הנה המפרט שבניתי: מעבד AMD Athlon II X4 620 Box ₪522 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX620WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-M720-US3 ₪357 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GM720US3 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-4-4-15 Platinum ₪437 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2404K כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪505 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ומתאפשרת חריגה אבל לא נראה לי שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית. המחשב מיועד לשימוש מקצועי ולפרנסה של צלמת. כרגע התוכנות העיקריות הן פוטושופ ולייטרום. (יש מצב שבעתיד גם עריכת וידאו אבל לא משהו משמעותי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מומלץ שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לידידה גרפיקאית לרכוש מחשב חדש לצרכי עבודה ופונה לעזרתכם בהרכבת מפרט מתאים 1. מה התקציב המקסימאלי? 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית למטרת פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe master collection- פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-