ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי באינטרנט מלא ולא מצאתי שום חנות... יש בכלל אפשרות לקנות אותו בארץ? או חנות מחול שעושה משלוחים לארץ? מדובר במחשב הנייד הזה: http://www.lenovo.com/products/us/laptop/ideapad/y-series/y580/
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לאחר התייעצות בפורום ועם כמה אנשי מקצוע, הוחלט. מזמין מחר בבוקר, ככל הנראה OC אבל בקטנה. HDD יש לי 2 חדשים 500GB הערות/הארות/הצעות/ביקורת, בברכה...
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן, אחרי כ-4 שנים שהמחשב שלי שירת אותי נאמנה, הלך לו ספק-הכח. כבר בערך חצי שנה אני חושב לקנות מחשב חדש, כדי שהנוכחי ישמש את אמי לצרכי הפייסבוק והמתכונים שלה, והחדש ישמש אותי בשלי, אז כנראה שבני המאיה החליטו לשלוח לי סימן וכיבו לי את המחשב לצמיתות - עד שנחזיר לו את ספק-הכח. בכל מקרה, לענייננו - אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורכי גיימינג, סרטי HD, מוזיקה, אחסון וכו'. בואו נתעמק.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K בערך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6K. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גיימינג, המון סרטי HD 1080, אחסונם, מוזיקה, אינטרנט וכו'.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופ…
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשמוע חוות דעתכם על samsung NP350V5C הבאים: מפרטים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9226 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9228 יש גם את 06IL אך לא מצאתי לו מפרט... מטרה: הורדות ושידור סרטים לטלוויזיה בנפח גבוה, HD, עבודה משרדית, משחקים לבינוניים, פוטושופ איך סמסונג כחברת לפטופים? תודה
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי קרובים בארה"ב והם מגיעים לארץ. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על לפטופ קל- בסביבות ה300$ אם קיים כזה דבר, ואם אין קל אז אפילו רגיל. השימושים הם אינטרנט ולימודים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב , בחודש הבא אני נוסע לארצות הברית ולרשותו תקציב כפי שצוין בנושא חבר המליץ לי על asus g74sx חשובה לי איכות הגרפיקה וביצועים ברמה גבוהה משמש גם לעריכת תמונות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ברשותי המחשב הנ"ל לאחר שמערכת ההפעלה שלו שודרגה מויסטה במקור לוינדוס 7. כעת אני מנסה לפרמט אותו כמקובל ע"י הקשה על alt f10 ושם הוא מכניס אותי לתפריט אחר לגמרי שלא קשור לפירמוט. אין באפשרותי לפרמט ע"י דיסק. תודה מראש למי שיכול לעזור, עודד.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקצת עזרה בנושא מכיוון ונאבדתי בשלל האופציות בשוק ולא להכל הצלחתי למצוא ביקורות או להתאים מחשב ספציפי מאחר לצרכיי... לפי הפרמטרים המתבקשים שלכם: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה הכללית של המחשב נכון לשנה הקרובה היא בעיקר לראות סרטים וסדרות, ולערוך באופן לא מקצועי סרטים ממצלמות HD כגון GoPro וכדומה, בשנה הבאה הוא יאלץ לשמש אותי גם בלימודים באוניברסיטה. * גודל המסך? מינימום: 13.3 ומקסימום: 15.6 * משקל רצוי? לא משמעותי מידי מבחינתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לזמן סוללה ארוך אך לא חובה.. בכל …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מניסיוני המחשב לא צריך להיות חזק כמו מחשב לגיימינג חשבתי ללכת על מעבד i3 לוח אם רגיל שיתמוך עד 32G זיכרון ו-HDD של 1T האם זה נכון לעשות? או שיש דברים נוספים שאני צריך לשים לב אליהם? כמו כן אני מכיר שמערכות ESX לא תומכות בכרטיסי רשת נפוצים שיש במחשבים ביתיים תודה
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
זה המפרט עליו חשבתי: מעבד Core i7 3930K קירור מים למעבד Corsair Hydro H100 לוח Gigabyte GA-X79-UD5 (שמונה חריצי זכרון לצורך אפשרות לשדרוג עתידי, תואם מעולה להאקינטוש) מארז Fractal Design R4 זכרונות 32 גיגה כלשהם (4 סטיקים של 8 גיגה) - האם לקחת 1600 או 2400 MHZ? SSD - נוטה לכיוון שתי יחידות של Transcend 720 256GB שיעבדו בSTRIPE. מקבל ציון טוב כאן: http://www.harddrivebenchmark.net/high_end_drives.html ספק- שמתי עין על SeaSonic 860W Platinum-Series Active PFC 12cm Fan Modular מקלדת- Logitech solar k750 מסך Dell U2713 2560X1040 צורב: לא קריטי, אולי אקח כבר צורב BD-RW כי המחיר שלהם די ירד. כמה התלבטויות: 1. האם כדאי להחליף את המעבד והלוח לצ'יפסט 1155 כי ההוצאה הנוספת בכסף (ב…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מק בוק פרו 13 אינצ הגרסא היקרה יותר עם מעבד i7 2.9GHz Dual Core הסיבה שקניתי אותו היא מפני שהמחשב ישמש אותי ליצירת והפקת מוסיקה עם תוכנות כמו ableton live , Logic Pro, cubase וכו׳ האם הביצועים של התוכנות הנ״ל יבואו לידי ביטוי עם מעבד i7 או ש i5 1.8GHz ייתן את אותה התמורה ? שורה תחתונה אם אני יחליף למק בוק אייר עם כונן פלאש ומעבד i5 מבחינת עבודה בתוכנות הנ״ל יהיה הבדל משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
מחשב נייד Dell Vostro 3360 מחשב נייד Lenovo IdeaPad U310 מחשב נייד Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-ALG מחשב נייד Asus X401A-WX435H אסוס מחשב נייד HP ProBook 4340s C5C76EA אחרי בדיקה שעשיתי אלו התלבטויות שלי. עדיפות ראשונה לאמינות המוצר, ובנייה מרכיבים איכותיים ובטוחים עד כמה שאפשר. שאר עדיפויות: משקל נמוך (עד 1.8ק"ג) , 13-14 אינץ' ודק. אם פיספתי משהו ויש עוד רעיונות אשמח לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 4.4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, סרטי HD, ואולי מדי פעם משחקים ועריכה גרפית קלה אבל זה פחות קריטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אולי קצת SQL SERVER אבל לא בטוח ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אסטרטגיה, CALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 . "23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך של אינטרנט ..קצת משחקים ובכללי שימוש בסיסי במחשב ..סרטים מוזיקה וכאלה . אני חייל , מחפש מחשב עם מסך 15.6 ..לא משנה המשקל ..הכי חשוב שיתאים לי ולא יחרוג יותר מידי מהתקציב . אין לי העדפה לחברה מסויימת ..רק שיגיע עם אחריות סבירה . תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). led 21'-23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח במידה וכדאי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג ועריכת סרטוני HD ממצלמת וידיאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATHMAN, assasin creed, BATTELFIELD, MAX PAYNE, Crysis 2, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1200 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועוד (אינטרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Lineage 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לחברה שלי. הדרישות הן: - תקציב עד 4000 - מעבד 5i - סוללה ל3-4 שעות עבודה - מסך של עד 14.5 אינטש - אחריות רצוי 3 שנים(משלוחים עד הבית) המחשב מיועד לסטודנטית שמתחילה ללמוד חינוך מיוחד (המחשב לא יכיל תוכנות גרפיקה או תכנות) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לשימושים בסיסיים - אינטרנט, מוזיקה וסרטים, משחקים בסיסיים מאד לילדים קטנים. התקציב הוא 1500, סטיה של 100 לפה ולשם היא בסדר, אבל לא מעבר. אשמח גם אם מושהי ימליץ לי על מייבש כביסה אישתי מייבשת על הרדיאטור וקורעת אותי עם חשבון החשמל תודה
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, איזו מערכת הפעלה הכי כדאית להתקנה על נטבוק מסוג ASUS EEE PC 1202HAB ? יש לו מעבד Intel Atom Z520 וזכרון 2GB. ווינדוס 7 או XP? ואיזו גרסא? אין לי בעיה לבטל את כל הממתקים הויזואלים של ה-7... אני רוצה את הביצועים הטובים ביותר האפשריים, בעיקר פתיחה ותפעול מהיר של תוכנות אופיס ודפדפנים. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות בEBAY מטען למחשב הנייד הנ"ל, ולא ככ מצאתי, מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מחשב נייד - מומלץ לפי הדרישות הנל?: * מטרות המחשב? הכל * גודל המסך? 13 אינצ * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? בלי * כונן Bluray? בלי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - אחריות בארץ עדיף 5 שניפ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DEL תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל את עזרתכם בקניית מחשב לפיתוח. התקציב בלתי מוגבל. עניין הביצועים הוא חשוב ביותר. אני רוצה להריץ עליו לינוקס, המשקל לא חשוב. חשוב שתהיהי אפשרות ל- docking station. בגדול, נראה לי שהמפרט של ה- ThinkPad W530 אמור להתאים לי, החסרון היחיד שמצאתי בו הוא שאין אפשרות לרכוש אותו עם SSD (יכול להיות שאני טועה ויש אפשרות?) נראה לי ש- SSD יתן לי שיפור רציני בביצועים. אני יודע שסדרת ה- thinkPad נחשבת למוצלחת, לכן הלכתי לכיוון. מה דעתכם? האם אתם מכירים מחשב אחר שיתן את אותם היתרונות? תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שוקל האם לקנות מחשב נייד קל עם מעבד ה core i5 3317u או לקנות מכשיר כמו transformer שהוא עונה על הדרישות שלי רק שאלת המעבד נשארת פתוחה. רציתי לדעת אם יש מקום שניתן להשוות ביניהם? בנוסף אם מישהו מתמצה ויכול חהסביר עד כמה גדול ההבדל בין core i5 3317u ל core i7 3517u ראיתי את ההבדל ביניהם בבאנצמארק אשאלה אעפה ארגיש בזה באמת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בחלק מהמודעות על מחשבים ניידים עם כונן משולב שכולל SSD קטן, רשום שהדיסק של הSSD הוא לCACHE ואינו נגיש. האם אני רואה אותו בווינדוס? חשבתי שאני אמור להתקין עליו את המערכת הפעלה..מה זאת אומרת "אינו נגיש"?
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-