ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,407 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להרכיב לי מפרט בלי כרטיס מסך בלי מסך מקלדת עכבר שיהיה בו מעבד DUAL CORE ולוח אם שאני יוכל לשדרג בעתיד לכל כרטיס מסך וזיכרונות ומארז עם USB ולא אכפת לי איך נראה המארז רק שיהיה לו הרבה USB רגיל הסכום שאני יכול עד 2000 שקל (סטודנט מה אני יעשה)ואיפה אני יכול לקנות בבסכום הזה בחנות טובהעם אפשר אתר תודה ביי
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן קניה של חלקים חדשים למחשב שאני ישים במארז שכבר קיים אצלי ומתכנן להשאיר גם את הספק כח וכרטיס מסך, ומתלבט אם לקנות הכל ולא להשאיר כלום. אני צריך עזרה בלהבין אם המארז והספק כח יחזיקו את המחשב החדש ועל הדרך אם לדעתכם שווה להשאיר את הכרטיס מסך או להחליף (המטרה שיחזיק משחקים חדשים כמה שנים בהגדרות סבירות ושירוצו חלק) מחשב מיועד לגיימינג ועריכת וידאו קלה. מתלבט אם הכרטיס מסך יחזיק לי הרבה זמן או שעדיף שכבר אחליף הכל.. זה החלקים החדשים: מעבד אינטל: http://www.ksp.co.il/?uin=23152 ]מעבד אינטל Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: http://www.ksp.co.il/?uin=13196 ]קירור למעבד Noctua NH-U9B SE2 1 לוחות אם …
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית צפייה בסרטים/סדרות, פתיחת טאבים רבים בדפדפן 20-30, צפייה ביוטיוב, חיבור מחשב לטלוויזיה חכמה, שימוש בכרטיס טלוויזיה ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). XviD4PSP 5 שימוש לעיתים על מנת להמיר פורמטים של תכנים ולעיתים גם לקודד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RED ALERT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט, לצערי אני כבר לא כל כך מעודכן בחומרה הקיימת (מלבד תחום הSSD). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500- 1000 (תלוי עד כמה זה יעשה את ההבדל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, מכונות וירטואליות, בוט מכמה מערכות הפעלה. גיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים, ויטצ'ר 3. אמנם ישנים, אבל עדיין חשובה לי היכולת לשחק גם בחד…
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט - לשימושים ביתיים צנועים (i3 4160 יספיק לדעתי). מבחינתי להסתפק במחשבים המומלצים מהמדור (בגלל זה לא מילאתי שאלון) - אבל אני צריך עזרה בשני עניינים: 1. פעם היו חנויות בצפון שיכולת להרכיב אצלן מפרט - TMS, NOA - כולן נעלמו. מישהו מכיר חנות מהצפון שתיתן 3 שנות אחריות כמו החנויות במרכז ומבחר סביר של דגמים? אין לי חשק ליסוע לתל אביב בשביל דיסק קשיח תקול או מאוורר שנתקע. 2. אני שוקל לטובת האמינות והשירות בבית הלקוח ללכת על מחשב מותג (לנובו, דל). מכירים חנות שאפשר לעשות קסטומיזציה של המחשבים האלה? למשל להוסיף זכרון / להגדיל כונן קשיח / להוסיף SSD תודה
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תרכיבו לי מפרט מתאים לבקשות, אם זה אפשרי כמובן, ואם אפשר שיהיה לינק לכל חלק, תודה רבה! =] 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים - מקסימום גרפיקה, מעט פוטושופ, סרטים בFHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא מעודכן כ"כ, בעיקרון ננסה הכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
תקציב: 5000 ש"ח אך קיימת גמישות. (לא כולל מסך) שימושים: תכני HD, אכסון בנפח גבוה (סרטי HD), עריכת וידאו (ברמה לא מקצוענית אבל עדיין), גלישה מרובת כרטיסיות (לדוגמא 7-9 כרטיסיות בו זמנית של יוטיוב). המחשב לא מיועד למשחקים ואני כמעט ולא משחק, אבל אני לא אוהב הגבלות, ובמידה ויצא איזה משחק אני רוצה שיעלה לי בצורה טובה. משחקים שעשו לי את זה בעבר: Rainbow Six Vegas , Portal, Red alert 3, Sims 3 לא צריך לא אופיס ולא ווינדוס ולא כלום, רק הרכבת מחשב בחנות. עדיפות כמעט בלעדית לKSP קריות, גר בקריות דגשים: לפחות 2TB זיכרון קשיח תמיכה בפורמטים הכי חדשים של HDMI כל סיפור הUSB3 שלא יצא לי לשמוע עליו יותר מידי, עדיפות לתמיכה. מארז יפה עדיפות עם אורות ואיזו דופן שקופה, USBים מקדימה של המא…
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה שתרכיבו לי מפרט ב2.5K חשוב שיהיה בו את הדברים הבאים: 2X1024MB זיכרון פנימי ו דיסק קשיח 250GB את הסוג של הדיסק קשיח והזיכרון פנימי אני משאיר לכם לבחור אבל שיהיה סוג טוב לא הכי טוב אבל שלא יתקלקל אחרי יומיים עכשיו אני רוצה שתרכיבו שני מפרטים : 1. שמיועד להיות בו OC 2. שלא מיועד ל OC תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6300ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 6000-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב שלי נפל, והלוח אם נדפק. זה הסיפור... אז אני צריך מחשב חדש, כי לקנות לוח אם חדש, משמע זכרונות חדשים, כי הם כבר ישנים. וכל זה, אז כבר צריך מעבד חדש... בלה בלה בלה בכל אופן יש לי דילמות. נתחיל במה שאני לא צריך. אני לא צריך מסך, עכבר, מקלדת, ורמקולים. ויש כמה דברים שאני יכול לנצל מהמחשב הקודם, כמו מארז, floppy ו CD (מה עוד אני יכול לנצל ממנו?) או שבעצם אם אני כבר קונה מחשב חדש, אז כדאי לי לקנות CD חדש? אולי כיום יש יותר אייכותים ממה שהיה לפני שנתיים וחצי... אז מה אני רוצה. בעיקרון אני נוטה למפרט מבוסס Amd ו ATI... אני יותר אוהב אותם. אלא אם כן לחברות השניות יש יותר מה להציע לי. אין לי מושג בלוחות אם לאמר את האמת. בקשר למעבד, חשבתי על AMD 3200 או 3000.... …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל ייעוץ לגבי מחשב משחקים בסיסי, ללא OC, כאשר המסך יקנה בנפרד ('22), במחיר של 2500 שקלים, ללא חריגה. לא אבצע שום OC למחשב. המשחקים הם משחקי פעולה בגוף ראשון, כמובן שבתקציב כזה לא מחייב על ההגדרות הגבוהות ביותר, העדפה לקנות את המחשב באזור המרכז. תודה
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולכם ותודה מראש על העזרה, מעריך מאוד להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 שקלים חדשים – 4500 שקלים חדשים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. – GTA V, Far Cry 4 וכל השאר באותו סדר גודל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' – 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח להתייחסות לגבי המפרט הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב הם לצורך משחקים ברמת בינונית גבוה, תכני hd בשביל מסך hd 1080*1920 , במקביל ירוצו הרבה תוכנות כמו דפדפנים ועוד אז נראה לי שחשוב שיהיה מעבד חזק שיתמוך בריבוי משימות. מתוכננת גם עבודה מזדמנת עם תוכנות כבדות כמו סוליד וורקס ופוטו שופ. (בעיקר דורשות מעבד חזק אני מניח). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום. אני מועניין לרכוש מחשב חדש עד 3 אלף שקל. עבור משחקים בעיקר, רציתי לדעת מה המפרט האולטימטיבי עבורי, בתקציב זה. איני צריך ציוד היקיפי, רק מפרט מחשב בלבד. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בשעה טובה ולאחר שנמאס לי מהקירטועים החלטתי להיפרד ממערכת ה-Athlon XP 2500+ שלי ששירתה אותי נאמנה (עם שדרוגים מסויימים) במשך קרוב לשמונה שנים. אני רוצה להשקיע סכום כסף נכבד במערכת שתשרת אותי נאמנה. הקצבתי לפרוייקט 10K, אבל אני חושב שאפשר כנראה להשיג את המטרה בהרבה פחות. חיפשתי בפורום, קראתי את הדביקים והסתכלתי על חלק מהמפרטים המומלצים. נטיתי לכיוון המפרט מקסימאלי (לרוב מוגזם) לשימוש כללי אבל אני לא בטוח שהוא מתאים לי. אני משתתמש בהרבה מאוד תוכנות כבדות ובהם בסיס נתונים, תוכנות JAVA ופלאש, במקביל. אני ממש לא גיימר, אבל יבוא לי בטוב שתיהיה לי את האפשרות לשחק סטארקראפט 2 ברזולוציה סבירה. אני מתכנן שזה יהיה מחשב ללא מעט שנים, חשוב לי שהמחשב יתמוך בפורמטים עתידיים למיניהם במידה…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, אני עובד משמרות ערב לבדי ודי משתעמם בעבודה על המחשב הפרימיטיבי שם... מה גם שאני רוצה להתחיל ללמוד גרפיקה בקרוב ועל המחשב שם פשוט זה בילתי אפשרי להתקין תוכנות גרפיות.. גם מסיבות כי זה מחשב לעבודה ואם אני דופק משהו אז די אכלתי אותה אפשר לאמר... לכן חשבתי על לשים מחשב במארז של LANBOX ולסחוב את המחשב לעבודה כל פעם... מה אתם מציעים לי? 1) את המחשב הרגיל שלי בבית לשים פשוט במארז הזה.. המחשב כולל 8800 GTS מעבד 6400 על אובר ל 3000 מגה הרץ עם קירור של זלמן 9700 עם לוח של אסוס 650 I. 2)לקנות מחשב עם חלקים קרירים יותר כי המארז די קטן ולא מאוורר? אם כן אז תציעו איזה חלקים כדי לי לקחת עד 5000 שקל. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, GTA 5, Fallout 4, Dota2, League of Legends נכון לרגע זה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, דגם המסך הוא Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות. בגדול לא אכפת לי יות…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?4200 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב?משחקים כבדים גלישה באינטרנט וכו' 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב כונן דיסקטים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב?7? 8. הרכבת מחשב בחנות 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי שלי הוא באזור החמש אלף, אך אפשר לחרוג לאזור השש אלף אם נחוץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי שלי זה משחקים כבדים, (BFV, Froza Horizon, ומה שייצא בעתיד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? המחשב לא חייב להיות שקט לגמרי, אבל עד כמה שאפשר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן oc. …
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200-300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית , תכני HD , תכנות כמו AFTEREFFECTS,PHOTOSHOP, תכנות לצרכי VISUAL EFFECTS ,תלת מימד , עריכת וידאו וכו, לצרכי פרנסה באנימציה ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רזולוציה 1920X1080 מסך 23" -…
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מסך כנראה אני קונה סמסונג T220P 22 המחשב מיועד בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים. אם אפשר להרכיב תמחשב בפנדה או בנועה כי אלה האופציות היחידות שלי. תודה!
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב HTPC-NAS, אשמח לעזרתכם בנושא המפרט. המחשב מיועד לשמש כשרת NAS ביתי ובו-זמנית יחובר לטלוויזיה כמחשב HTPC לצורך צפייה בתכני וידאו (בעיקר 1080P/720P). הדרישות הבסיסיות הן: * לפחות 4 יציאות SATA. * יציאת HDMI. * חיבורי USB3. * גודל mATX או mini-ITX. * תושבת 1155. חשבתי על המפרט הבא: מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪555 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪468 מארז: LIAN-LI Cube Case PC-V351B Aluminum Black כמות: 1 - מחיר: ₪581 ספק כוח: TR2 RX SERIES 450W 140mm/PCI-E/SATA/DUAL 12V RAILS/ A.PFC MODULAR כמות: 1 - מחיר: ₪261 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON SINGLE STICK כמות: 1 - מחיר: ₪57 סה"כ: ₪1922. 1. ק…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שהשלמתי עם העובדה שהמחשב שלי התישן מאד ושאין טעם לשדרג אותו (זה יהיה בזבוז כסף) החלטתי לבדוק אופציה של רכישת מחשב חדש. 1. התקציב נע בין 3500 ל4500 ש"ח (עדיף שזה יהיה משהו טוב באמצע) במזומן 2. המחשב הוא מחשב משפחתי ומשתמשים בו לצרכים מגוונים: אינטרנט, אופיס, ICQ, מסנג'ר, פוטושופ, שיתופי קבצים, מעט מאד משחקים קלים, שמיעת שירים וצפיה בסרטים. [לפעמים תוכנות מסויימות כמו ICQ ומסנג'ר פתוחות יותר מפעם אחת]. 3. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל. 4. יש לי העדפה לרכיבים מהדור החדש (הארדיסק SATAII של WD או משהו מוכר אחר, מעבד כפול ליבה [לא סמפרון, סלרון ודומיהם] וכו'..), צורב DVD, הרבה יציאות USB (משהו כמו 4 קדמיות ולפחות 6 אחוריות), כמות מספיקה של זיכרון RAM (שלא יהיה …
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בעזרתכם להרכבת מחשב חדש. מה התקציב המקסימלי -4000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך-לנצל את כל התקציב. במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-אפשר ב300-400 שח. מה שימושי המחשב-גלישה ומשחקי מחשב אילו משחקים ישוחקו על המחשב-משחקי תפקידים בעיקר אבל גם overwatch היא אפשרות. גם משחקי אסטרטיה יכולים לבוא בחשבון. מה הרזולוציה של מסך-אין צורך במסך כי קניתי כבר חדש. …
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היי, עברתי פה הרבה שרשורים, ולא מצאתי משהו שהתאים לי בדיוק. אני מחפש המלצה למפרט עבור מחשב מדיה סלוני, בתקציב של עד 2300 / 2500 שקל. המפרט צריך להתבסס על מערכת קטנה פיזית ככל האפשר, ללא כונן אופטי, עם זכרון ראם של 4 גיגה, כונן SSD למערכת הפעלה ואפליקציות, כונן HDD בנפח של 2 או 3 טרה, ללא שלט, מומלץ שיהיה ניתן לכבות ולהדליק את המחשב באמצעות שלט שירכש בנפרד. חשוב לי גם שיהיה שקט מאוד, כיוון שהולך לחיות בסלון שמאוד קרוב לחדר שינה של ההורים שלי. נדרשת יכולת צפייה בסרטים ב 1080p ואפוציונאלי בלו-רי. אין צורך במערכת הפעלה, יותקן עליו openelec עם xbmc. ראיתי את המפרט המומלץ, מחפש חלופה נוספת. אשמח לעזרה בנושא. נ.ב. נא לא להציע לי מחשבי intel nuc, המחיר שלהם לא מצדיק את ר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-