עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם , פונה אלייכם המקצוענים. . מה התקציב המקסימאלי? 7000שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן, לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ( Maya , Zbrush ,Photoshop , After Effects ) + משחק WoW (ובין לבין משחקים חדשים שיוצאים (לא בקטע של גיימר)) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya Zbrush - לומד כרגע, מתכוון להשקיע בתחום (תדירות גבוה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: WoW ומשחקי רשת , לא יותר מזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. לקחתי מפרט בנוי מראש מאייבורי, "שידרגתי" חלקים בראש, בחנתי, חקרתי וסקרתי. האם המפרט הנ"ל טוב, או שיש צורך להחליף בו רכיבים שלא מומלצים? מארז Thermaltake VL80001W2Z V3 ספק כח Enermax 450W מעבד Intel Core i5 2400 3.1GHz לוח אם Asus P8H67-ML X דיסק קשיח Western Digital 1TB 7200rpm 32MB זכרון פנימי Kingston 4GB DDR3 1333MHz כונן אופטי LG SATA DVD x22 כרטיס מסך POV Nvidia Geforce 520GT 1024MB מחיר המפרט הכולל הוא בסביבות ה2700 ש"ח, אבל גמישות עד ל3000 במידה ועדיף חלקים יקרים יותר... המפרט מיועד למשחקים בינוניים כמו סימולטורי טיסה ולסרטי HD, ללא תוכנות כבדות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by aviaderi,

שלום לכולם, אחותי צריכה מחשבים ללימודים שלה. במסגרת הלימודים היא תעבוד עם התוכנות הבאות: photoshop, illustrator ומאיה. נכון להיום, היא עובדת רק עם הפוטושופ והאילוסטרטור המפרט שיש לה בבית הוא פנטיום 4, 2.66GH, עם גיגה וחצי זיכרון. המפרט בן 4-5 שנים וסוחב את שתי התוכנות האלה כמו גדול. אני מאמין שעם מאיה הוא פחות יסתדר ולכן אני צריך את עזרכתם. התקציב רשום בכותרת. *שאלה: האם ניתן לקחת מחשב המפרטים המוצעים בעיתון ופשוט לשדרג לו את הכרטיס הגרפי וזה יספיק? תודה לעוזרים אביעד עריכה: הסתכלתי על המפרטים המומלצים והרכבתי את זה. זקוק לדעתכם: מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5000+ 2.6GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 370 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 7310 Light AM…

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  4. חבר שלי מעוניין לקנות מחשב למטרות גיימינג כבד, והוא מעוניין לקנות אותו דווקא מאייבורי מחשבים (שיקולי מיקום וכדומה). המפרט הכי טוב שהצלחתי להרכיב לו בתקציב הנ"ל (עדיף לא לחרוג) הוא: Amd Phenom 2 9550 לוח אם Gigabyte דגם GA-MA790X-UD4P 4 GB זיכרון קינגסטון 800 MHZ. Radeon HD 4870 Vapor-X 1024MB GDDR5 HD WD 500GB ספק כוח HEC 500 WATT מארז Thermaltake WingRS 201 סה"כ מחיר למפרט הנ"ל: 3,500 ש"ח. יש לכם הצעות לשינויים שלא ייקרו משמעותית את מחיר המחשב? ויש לי התלבטות נוספת לגבי הזכרון. האם כדאי לקחת לוח אם שתומך ב-DDR3? ואם כן איזה? נ.ב אל תציעו חנויות אחרות הוא סגור על סניף מסוים של אייבורי.

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by kobi_sion,

קראתי באתר את הביקורת על המעבד החדש של אינטל core 7i אני מכוון לרכוש מחשב למשחקים, הורדות וכו כמה כסף אמור לעלות מחשב כזה ? (ראיתי מחשב כזה מורכב - ב6000 ש"ח -התקציב שלי עד 4000) האם כדאי לרכוש מחשב כזה או לרכוש מחשב פחות משוכלל עם מעבד פחות חזק האם במשחקים בכלל יהיה הבדלים ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by I7210I,

שלום יש לי נטבוק ויש לי נטסטיק איתו,יש אפשרות לעשות שהנטבוק יהיה ראוטר? תודה

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  7. מעבד : Intel conroe 1.86G 1066MHZ/1.86G/CORE2DUO/S775 לוח אם : GigaByte 81945GZME I S775\SATA2\GL\DD2\A\PE זכרון : Generic 2G/DDR2/667M כרטיס מסך : 7900GT של Nivdia מארז : Case EA6A19 Black HE 775/Prescott ATX מאוורר נוסף למארז 12CM ATX דיסק קשיח : Westren Dig. SATA II 160G\7200\3M\SATA II צורב DVD : LG GSA4167B BULK +/- 16X IDE DVD כרטיס קול : Creative X-FI Platnium 24BIT X-FI Platnium מקדלת : Logitech Deluxe Key עכבר : Logitech OptiCAL WHE מה דעתכם על המחשב ?! ביום ראשון אני מקבל אותו..

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  8. -------- 1. מה התקציב? 5000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים, OC קטן בעתיד בשביל שיפור FPS. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: ספק כוח, דיסק קשיח, DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כבר יש לי מארז אז זה לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שהמחשב יוכל להחזיק משחקים שיצאו בשנתיים הקרובים על הגדרות טובות, אני לא צריך ציוד לקירור המעבד והכרטיס מסך כי אני לא מתכנן את ה OC לזמן הקרוב, אני מעדיף לקנות מפנדס ונועה -------- זה המפרט שלי לשדרוג המחשב, אני צריך לדעת אם הספק כוח ליברטי 4…

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה) ? משחקים, תכנות, סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Visual studio, Solidworks ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מעוניין במסך איכותי. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? starcraft 2, call of duty, crysis 2 וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכ…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by aviking21,

הי שלום לכולם ... אני מחפש מחשב כבר כמה זמן ולא מצליח להחליט מה אני צריך אז ככה אלה הדרישות ללא oc בכלל רצוי אינטל שההיה שקט לפחות גיגה זיכרון לא מיתכוון לשדרג בשנתיים הקרובות בכלל צריך מחשב כולל הכל (מקלדת סבבה עכבר רמקולים ומסך 19 דק שההיה כמה שיותר טוב במסגרת התקציב) אז ככה שימושים עיקרים שלי הם אינטרט והורדות אבל בעיקרון אני רוצה גם כרטיס מסך כי אחים שלי משחקים לפעממים מכוניות וכל מני דברים אז כרטיס מסך עד 500-600 ההיה מצוין יופיו של המארז לא משנה לי ממש רק שההיה 4 יואס בי מאחור ושתיים מקדימה תודה לכולכם אתם עושים עבודה פצצה פה בפורום

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by MihaDude99,

היי לפני כמה ימים מצאתי מחשב נייד במחיר יחסית זול (לדעתי) מישהו יכל לעזור לי?, להגיד לי עם הוא יריץ משחקים כמו: ARMA 2, Call Of Duty Ghost, Battlefield 4 על איכות טובה?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by zion789,

קיבלתי הצעה מהטכנאי שלי בסביבות ה3700 אבל עם החלקים שאני ארצה להחליף אני מאמין שזה יהיה 4500, http://ivory.co.il/product.asp?productid=313&CatCode= אני רוצה להחליף את הלוח אם לג'יגהבייט(בתוספת של 90 ש"ח),והכרטיס מסך ל8800GT או ל8800GTS שייצא בדצמבר,עוד משהו שאני מתלבט במפרט זה המעבד כפול ליבה האם להשאר עם ה6550 או לשדרג ל6750 או לQ6600 או לחכות לפנריןןן אני מבולבל רצח תעזרו לי להחליט תודה

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  13. שלום לכולם , מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט , אופיס , תכנות אולי קצת אוטוקאד וכדומה , משחקים (BF 3 ) , בגדול אני רוצה שהמחשב יחזיק לי לתקופה ארוכה . * גודל המסך? לא יותר מ 16" (רצוי בסביבות ה15) * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI , ESATA , USB * בלוטות? אין לי צורך מיוחד * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB יותר חשוב שיהיה 7200 סל"ד * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך מיוחד אם יש אפשרות לקבל כחלק מובנה …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by guyco,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ייקנה באילת, תקציב באילת 5000 ש"ח (כלומר מחיר רגיל בערך 6,000 ש"ח), מתאפשרת חריגה (באיזור 1000 ש"ח חריגה, עדיף לא להשתמש בה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים (לימודי משפטים - המון לקרוא ולכתוב), מולטי-טסקינג + גלישת אינטרנט כבדה (ריבוי טאבים), עבודה משרדית, ולמידה + שימוש בכלי ועזרי AI. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, בין 15.6 אינץ' ל16.3 אינץ', ושלא יהיה "מחשב גיימינג" עם הרבה אורות וצבעים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מו…

15. Started by liran_elbaz,

יש לי מחשב נייד של HP שקניתי מחול בקיץ ואמרו לי שהוא מחשב תותח לסרטים ומשחקים יש לו יציאת HD כרטיס מסך של READON HD ו-8GB ראם והורדתי השבוע סרט HD באיכות 720P והוא קצת נתקע לי אני לא מבין למה מישהו יכול לעזור לי זה המפרט של המחשב : http://www.eritech.com/hp-pavilion-dv6-6145dx-amd-quad-core-a8-3500m-1.5ghz-8gb-ram-640gb-hdd-dvdrw-amd-radeon-hd6620-with-512mb-video-15.6-inch-754.ht אגב לא יודע שקניתי את המחשב היה רשום 2.2GHZ פה רשטן 1.5 לא יודע למה.. וגם ראיתי סדרה השבוע ב720P ולא נתקע לי אני חייב עזרה תודה !

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by bull,

שלום לכולם, את רוב המפרט כבר בניתי, והא נראה כך: לוח אם GA-P35 DS3R מעבד e6550 box זיכרון corsair 2gc2g667kb דיסק קשיח למערכת הפעלה WD360 ADFD 10000 RPM דיסק קשיח לאחסון מידע WD2500AAKS ספק כח ANTEC 430 NEO מארז P182 הצרכים שלי הם משחקים כבדים COH SUPREME COMMANDER סרטים והורדות, וייתכן בעתיד גם עריכת וידאו. ההתלבטות שלי היא בלוח אם בכרטיס המסך ובדיסק הקשיח, לגבי הכרטיס מסך: אני עובד עם רזולוציה של 768*1024 ואני יודע שאני לא צריך כרטיס חזק בשביל זה, אבל בכל זאת אין לי מושג מה לחפש. לגבי הדיסק הקשיח: כדי לקנות את 10000RPM של WD או כדי להשקיע ב RAID 0, אני צריך בעיקר שקט כשאני צופה בסרטים או כאשר אני יושן. לגבי הלוח אם, אני צריך שתהיה לו יציאת FIRE WIRE…

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by roih3,

מחשב לא בעיקר מחשקים אגא גם לדברים אחרים. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  18. חייב מפרט למשחקים עם עכבר מקלדת וווינדוס. בתקציב של 3000 שקלים חייב עם כפול ליבה של אינטל. תודה מראש!~

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא כאלה יותר מדי שמאמצים תמחשב world of warcraft שמאוד מאמץ תמעבד ו overwatch שמאמץ יותר תכרטיס מסך וcs go פה ושם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  20. חבר קונה מחשב, ובעזרתי בנינו מפרט ששימושיו הם משחקים ועבודה משרדית, כאשר הוא הולך לשחק על מסך 22 אינץ'. הוא לא מתכוון לעשות שום OC. הנה המפרט: Intel® Core™2 Quad Processor Q9450 - 1630 shekels EP35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, PCI-E‎ - 590 shekels ‏HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ - 995 shekels ‏ST3500320AS - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ - 318 shekels ‏Compucase CI-6A21 - 220 shekels W0070 - TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) - 199 shekels 2 סלוטים של זיכרון ddr2 800mh יש לי כבר. הסכום הוא : 3953 שקלים. (המפרט הוא מ-KSP) -יש לי התלבטות בלוח אם ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ - אחד שהמליצו עליו שעולה 5…

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  21. שלום, עם תקציב של 800$ (קונה בניו אג), בסוף גירסתי עוד קצת והגעתי ל818$. אחרי אין ספור שאלות, טענות ושטויות כאלו ואחרים, הינה המפרט הסופי שהתקבל (בבקשה תגידו לי שהכל בסדר =[ ) Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM EVGA 320-P2-N815-AR GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card- Retail Antec earthwatts EA430 ATX12V v2.0 430W Power Supply - Retail G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-2GBNQ - Retail GIGABYTE GA-P35-S3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard - Retail Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz LGA 775 Processor Model BX80557E…

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מכונות ווירטאליות, עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, virtual box, office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Hitman, HON, Dota2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' + 42 אינץ' 1920-1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני רוצה לקנות נייד בימים הקרובים שישמש אותי בעיקר בבית ללימודים. אשתמש בעיקר באופיס,sql ותוכנות קלות. איזה גודל לדעתכם כדאי לקנות בהנחה שאני לא מחבר את המחשב לשום מסך חיצוני? תמיד עבדתי עם 15 אבל חשבתי גם על 14 כדי שיהיה יותר נוח כאשר ארצה לנייד את המחשב, אבל אני לא רוצה שיהיה קטן מדי כי אני עובד עליו הרבה בבית וגם המקלדת של ה14 קטנה יותר. מה דעת המומחים? אף פעם לא ירדתי ממסך 15 אינץ' בניידים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. * מטרות המחשב? לדוגמה: משחק פוקר ולומד מדי פעם. מתכנן לחבר אותו למסך גדול בעמדה בבית ורוצה את האפשרות לקחת אותו איתי * גודל המסך? פחות חשוב, 13" ככה * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?שיהיה אפשר לחבר מקלדת ועכבר נראה לי סטנדרטי * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חושב שאני יכול להסתדר עם SSD256 וללא כונן קשיח. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן כי אני קונה בחו"ל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? היה לי ASUS שנגנב והיה מצויין. …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הנה:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1240 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD5 - B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪1370 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 - מחיר: ₪599 ספק כוח: Seasonic SS-850AT 850W Active PFC 4X PCI-E 70A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪638 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪607 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪263 קשיח למחשב שולחני: WD 2.0TB Sata II 64MB Caviar Green כמות: 1 - מחיר: ₪443 כרטיס מסך: Sapphire ATI 695…

דיונים חדשים בפורומים