עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by PqX,

אבקש את עזרתכם ודעתכם המקצועית בהרכבת מפרט למחשב גיימינג עד 5,000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה מראש ויום טוב.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. 2 קומפלקסים למחשב גיימנג לא רע בכלל מתלבט במה לבחור... אודה לייעוץ, כמובן פתוח להמלצות/הארות בעניין תודה מראש

3. Started by proview,

1. מה התקציב המקסימאלי?4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ברשת למחשב יחוברו 2 מסכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1650-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4.…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. תובעני הכוונה לניגון סרטי HD והמשך עבודה שוטפת כולל רכישת ווידאו ממצלמות, הקלטה מ DVR או טיונר הורדת קבצים והעלאה, גלישה ועריכת תמונות ומסמכים השאלה אם זה מתאים ואם לא להמתין שהחומרות החדשות יקבלו קצת ביקורות...

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by alanir,

אני מעוניין להרכיב מחשב חדש. אני לא מבין כלום בזה ומסתמך על המפרטים המומלצים שקיימים באתר. השאלה - מי ירכיב את המחשב? האם יש חנות אמינה באזור הרצליה/רעננה/רמת השרון שניתן לפנות אליה עם המפרט ולסמוך על זה שלא יעבדו עלי? האם רשתתות כחמו אייבורי אמינות לצורך כך? אשמח להמלצות. תודה, עמית

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by ging19,

שלום. החלטתי להרכיב מחשב חדש, מאחר והאחד שלי פשוט כבר לא עומד בעומס... יש לי תקציב של כ4500-5000 שקלים, ואני לא מחשיב את עצמי כגיימר מטורף, אבל אני משחק במשחקים בעלי גראפיקה ברמה מאוד גבוהה-CRYSIS ועוד... רציתי לדעת אם למישהו יש הצעות כלשהן לרכיבים. (אני לא זקוק למסך, עכבר, מקלדת, רמקולים וצורב ). גם כן, תהיתי לגבי מעבד האינטל i7 920 8MB TRAY. האם הוא יתאים לגיימינג? תודה. נ.ב- האם יש הבדל משמעותי בין מאוורר מעבד SPIN Q http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001239&id=C_00001242&cid=C_00000010&name=SpinQ&ov=n&ovid= ערכו- 280 שקלים ל- V1 AX http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001168&id=C_00001…

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by MacGyver192,

עבור משחקים כמו GTA וסימולטור טיסה של מיקרוסופט 2020 * מערכת הפעלה - אתקין בעצמי * מסך - בינתיים אסתדר עם מה שיש לי מאוד אהבתי את המארז החדיש של ANTEC דגם STRIKER ועליו הייתי ומעוניין להרכיב את המחשב. השאלה העיקרית היא התאימות בין הרכיבים השונים כמו הזכרונות, לוח ומעבד והיתר. שאלה נוספת היא האם ניתן להשיג את הרכבים במחיר יותר זול? הרכיבים שכבר יש לי - GPU - MSI 1080 TI 11GB - PSU - Antec 750W Bronze - HDD -Samsung 970 PRO M.2 MZ-V7P512BW 512GB SSD הרכבים בהם אני מעוניין: - לוח אם - ASUS ROG STRIX Z590 - מעבד אינטל Intel Core I7 10700 2.9Ghz 16MB Cache S1200 - Tray - זיכרון למחש…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. היי, אחרי המון זמן של המתנה לשחרור מהצבא ולהגעה של מעבדי ה-Skylake החדשים, הגיע הזמן להרכיב את המחשב החדש שאמור לשרת אותי לשנים הקרובות.. כרגע אני מחזיק בלפטופ Lenovo Y580, אחלה של לפטופ עם מעבד Intel i7 3630QM וכ.מסך nVidia GTX660m, אומנם מחשב מדהים, אבל לא מספק את הצרכים שלי, בעיקר כי מדובר בלפטופ שלא ניתן לשדרוג.. לפני שאני מתחיל בפורמט של בקשת עזרה בבניית מפרט, אני אתחיל ב דגשים חשובים: 1. המחשב הזה אמור לשרת אותי לפחות ל-5 שנים הקרובות, אני יודע שזה קצת מוגזם עם המהירות שהטכנולוגיה משתנה היום, אבל אני בטוח שבטווח מחירים הזה זה אפשרי באיזושהי צורה.. 2. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד, מהסיבה שיש סיכוי שהוא יהיה על השולחן, וגם אם לא - הוא נמצא בחדר שינה וכנראה יה…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by averaraz,

ברצוני לקנות חלקים למחשב ולבנות אותו בעצמי, ברשותי עומד ספק בסיסי מארז שקיבלתי מחבר וכרטיס מסך x300. מה אתם אומרים על המפרט הבא: K8M890M2MA-RS2H AM2, DDRII800, Chrome9, PCI-E 260 ש"ח ksp Sempron 64 3200+ (Socket AM2) 180 ש"ח ksp LG 16x 40x White dvd 105 ש"ח ksp 80GB 7200RPM, 8MB, SATA wd 215 ש"ח ksp 1GB TwinMOS ddr2 667 210 ש"ח ksp סה"כ : 970 ש"ח זוהי הפעם הראשונה שאני ארכיב מחשב לבד מקווה שלא אתקל בבעיות, פשוט זה מעניין אותי להרכיב לבד.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  10. שלום אני צריך בדחיפות להרכיב מחשב חדש ועוד לשבוע הקרוב אשמח לקבל ממך סיוע לגבי מפרטו התקציב העומד לרשותי הוא 6000 ש"ח המפרט יתבסס אך ורק על מעבד אינטל המעבד- INTEL 2.4 דיסק קשיח- 60GB 7200 כרטיס מסך- כנראה RADEON 9000 PRO 128MB לגבי שאר הרכיבים אני זקוק לעזרתכם(לוח אם!!!, זיכרוןDDR OR RDRAM ואיזה דגם???, מסך-17 איזה???? וזהו פחות או יותר) בבקשה הגיבו להודעה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by zik125,

שלום לכולם לאחרונה המחשב שלי נפטר ולצערי צריך להרכיב משהו חדש וכרגע אני די הולך לאיבוד אז אשמח להכוונה בתור התחלה מצאתי את שני אלה :ASUS Maximus VI EXTREME LGA 1150 Intel Z87 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard Intel Core i7-4770K Quad-Core Desktop Processor 3.5 GHZ 8 MB Cache BX80646I74770K מבחינת צרכים חשוב לי שהקופסא תהיה שקטה במיוחד ואם אפשר שתראה נורמלי,משחקים לא כל כך קריטי אבל תכני HD כן אשמח להכוונות נוספות מבחינת כרטיס מסך שיתאים לשניים הנ"ל, כוננים קשיחים וקירור רצוי אין צורך בציוד היקפי שאלה נוספת האם יש כבר בשוק מסכי מחשב 4K תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kooki,

אני מעוניין להרכיב מחשב חזק מאד שיתאים בעיקר למשחקים כבדים. שמעתי על כל מיני תוספות למערכת כגון קירורי מים, מאווררים מיוחדים ועוד כל מיני. מישהו יכל לכוון אותי כדי להרכיב מחשב חזק ? דבר נוסף, אני מהוד השרון, אם מישהו מכיר חנות מקצועית שמתעסקת עם חלקים כאלה (רצוי מהוד השרון או מפ"ת). כל מי שדיברתי איתו עד היום יכול להזמין לי דברים, אבל אני מחפש מישהו שיש לו הכל כי אני רוצה לראות באמת ולא בקטלוג. תודה על העזרה רוני

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  13. אני מעוניין בעזרה בהרכבת השילוב הטוב ביותר למעבד של אינטל ולוח אם עם כרטיס מסך מובנה בשווי 1200 ש"ח *יש מצב שבעתיד אני אוסיף ללוח אם כרטיס מסך בנפרד. *המחשב מיועד לאינטרנט וסרטים. תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Yaniv Tzach,

שלום לכולם, אני מעוניין שתעזרו לי להרכיב מחשב נייח כולל ציוד היקפי (מסך ומקלדת, לא צריך עכבר). התקציב שלי הוא 3000 ש"ח ואני לא מוכן לחרוג. שימוש המחשב הוא לצורך משחקים בינוניים (כמו league of legends באיכות הגבוהה ביותר) וגם לצורך צרכיי כסטודנט. אני מעוניין במחשב שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד ואני לא צריך שתכלילו ווינדווס ואופיס ושאר התוכנות. הקנייה מתוכננת למחר בצהריים ככה שמה שתגידו זה מה שיקרה. תודה לעוזרים. יניב

15. שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב שלי לא ממש מצליח להחזיק קיובייס כשאני מעמיס עליו VST. יש לי מחשב שהוא 2.67GHZ ו3 ראם זכרון. core 2 due ולוח של אינטל שאת שמו אני לא זוכר. התקציב שלי הוא 3000. 3500 במקרה שיש מציאה מטורפת שחבל לפספס. אני לא צריך שום דבר נלווה פרט לעכבר ומקלדת (כרטיס קול חיצוני כבר יש). חשוב שיהיה לו שני כוננים קשיחים (לא מחיצות) בשביל להפריד בין הפרוייקטים לבין מערכת ההפעלה והתוכנות עצמן. התוכנות שאני אעבוד איתן הן קיובייס (5 ובעתיד 6) וVST מאוד כבדים כמו trilogy, ivory וכו'. ולפי מה שקראתי כאן מערכות 32 ביט לא מנצלות יותר מ3 ורבע ראם אז גם מערכת של 64 ביט. יש לכם המלצות מסויימות? כי אני יכול לבנות מחשב לגיימר אבל ממש לא לעריכה מוזיקלית, ויש …

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. הי לכולם. אני חדש פה. אשמח לקבל מפרט למחשב שיתאים לVR עם אוקולוס קווסט (לא החדש שיצא, לא שזה משנה). הדרישות הן: 1. עדיף שיהיה על המארז יציאת USB-C 2. שיתמוך בWIFI 5GHz 3. עד 5000 שקל (אפשר גם באילת, אני נוסע לשם לפעמים) אשמח אם לא תחסירו שום חלק, גם אם הוא מובן מאליו לרוב. כי אני חסר ניסיון בהרכבת מחשבים, ואני צריך לדעת בדיוק מה לקנות. תודה.

17. עבר הרבה זמן מאז שקניתי מחשב, ואני כבר לא הכי מעודכן בשוק. לכן, אני אשמח לקבל הצעות להרכבת מחשב חדש. ניסיתי להרכיב מחשב כך שכל רכיבי החומרה יתאימו זה לזה באופן אופטימלי, אבל אני לא ממש בקיא (האמת שזה בעיקר שלא קראתי מספיק את המפרט של כל רכיב ורכיב). תקציב: 1500-2500 (ואם אני ממש לא ריאלי, אשמח לדעת כמה עליי לחרוג) יישומים עיקריים: בעיקר עבודה בC וMATLAB , אבל גם למשחקים (משחקי גוף ראשון / אסטרטגיה) מסך: קיים כבר מסך 23 אינץ של LG אין צורך בציוד היקפי (לא צריך כוננים ,צורבים, מקלדת, רמקולים) צריך: מעבד, לוח, זכרונות, כרטיס מסך, מארז גדול, ספק, ומאווררים שקט: השקט של המארז לא ממש קריטי לא מתוכנן אובקלוק – (בעיקר כי אני לא יודע איך לעשות, והאם כדאי, ומה ההשלכות ) מערכות ה…

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by thasson,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. רכיבים טובים אך לא מיותרים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ללא הגבלה למרות שאני לא ממש רואה צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הרצת מכונות ווירטואליות (עד 4 מכונות במקביל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF, NFS, SNIPER ELITE, AEROFLY RC7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 מסך…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Yuvmas,

קניית מחשב לגיימרים. עבודה ברזולוציה גבוהה למשחקי מכוניות ולשוטינג. עד 5500 לא יותר מ6000. מחשב מאוורר מאוד ושקט שיתחבר לטלוויזיה. והאם השלט של אקס בוקס מתאים ונוח למשחקים שירוצו על גבי הטלוויזיה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by Jenovav,

היי חבר'ה, בקרוב אתחיל ללמוד אנימציה, ולשם כך אצטרך מחשב הגון שיוכל להתמודד עם תוכנות גרפיות כבדות לתלת מימד, ותוכנות אדובי למינהן(פוטושופ, אפטר, אילוסטרייטור). מה שבגדול מחייב כרטיס גרפי מרשים וכוח עיבוד חזק. אינני מעודכן ברכיבים החדשים בשוק, ואשמח לשמוע את המלצותיכם. תודה!

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  21. היי, אני מתכנן לקנות מחשב עבור עיצוב, תלת מימד וסרטונים (יריץ תוכנות של פוטושופ, אילוסטרייטור, סינמה 4D, אפטר אפקטס, פרימייר), והתקציב שלי הוא 5000 - 5500 שקלים. אין צורך במסך, עכבר, מקלדת ודברים כאלו. אשמח לעזרה תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. חבר שלי רוצה לקנות מחשב והוא רוצה שיהיה בו את הדברים הבאים :,מעבד,לוח,זיכרון,הארד דיסק,כרטיס מסך,סידירום,פלופי ומארז . הוא מוכן להשקיע עד 3500 : והמחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים ,לא מתוכנן אוברקלוק. תודה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. מעבד amd4800am2 לוח מחפש המלצות ללוח טוב שייתן מענה טוב לא יקר וזיכרון גם מחפש המלצות לאיזה אצטרך כרטיס מסך כבר אמור להגיע לי אשמח על עזרה בנוגע לזה כי אני לא רוצה להישתגע אשמח עם תתנו הצעות זולות ותמורה גבוה לביצועים

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by natanbs,

שלום חברים אני צריך עזרה בהרכבת מחשב למשחקים חשבתי על המפרט הבא: מעבד : CORE I5 760B לוח אם : GA-P55A-UD3 זיכרונות : KINGSTONE 2*2GB כרטיס מסך התלבטות בין : NVIDIA460 ATI6850 1. כרטיס המסך של ATI יש לו תצוגה של תלת-מימד? 2. איזה גודל ספק-כח מתאים למערכת יש לכם המלצה על דגם? 3. איזה מארז הייתם ממליצים, אני מחפש מארז שקט בלי תוספות של תצוגות מנורות וכו' שתהיה יכולות להוסיף עוד דיסקים. 4. אם יש שינויים במפרט שהייתם ממליצים. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ערב טוב אני סטודנט בשנה א לעיצוב תקשורת חזותית ואני מעוניין לקנות מחשב שיחזיק מעמד עד סוף הלימודים שלי (4 שנים) כרגע אני עובד עם פוטושופ ואילוסטרייטור (CS3), אבל אני מניח שבעתיד הקרוב אתקדם לתוכנות נוספות כמו אין דיזיין ופלאש. מאוד חשוב לי מסך גדול ואיכותי יש לי תקציב של כ-$2000 תודה רבה, שיר

• 7 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.