ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, אני צריכה לקנות השבוע מחשב ואני זקוקה לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח, אפשרות לחריגה אם זה מוצדק 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: הנהלת חשבונות, עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס עם דגש ל- EXCEL, מוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס, חשבשבת, PRIORITY ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בינוני ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא מיועד למשחקים בכלל 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. צריכה עכבר, מקלדת ורמקולים 4. האם יש …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לשמוע הצעות למחשב שמיועד בעיקר לתוכנות גרפיקה (פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין ועוד) ולפעמים תוכנות כמו פריימייר ודומיו ועוד יותר לפעמים משחקים כדוגמת COD ודומיו.. חשוב לי שיהיה לוח עם תמיכה בUSB3 (אם כבר אז כבר) וגם תמיכה בכרטיסי PCI-E (יותר מאחד..) עוד דבר שחשוב, הארד דיסק בנפח גבוה. שיתן ביצועים טובים לעבודה 24 שעות עם המחשב. הטופס מהנעוץ: . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב, אפילו חריגה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כל מה שמצוין בדוגמא א) יש לציין את התוכנות…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לצערי הרב לאחר 7 שנים של 0 תקלות המקבוק פרו שקיבלתי במתנה מאבי, מת. וזה בא בתזמון הכי גרוע שיכול להיות בדיוק תתקופת מבחנים וכל הלימודים והעבודות שלי הם על המחשב! לכן אני זקוק לעזרתכם בבהילות לגבי קניית מחשב נייד חדש (לצערי אין תקציב לקנות מקבוק חדש) כדי שאוכל לחזור לעבוד במהירות ולהשלים פערים! מצרף את הפורמט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 אלף שקל (קונה באילת ולכן יש הנחת מע"מ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג גג 500 שקל במידה אם השדרוג שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בהמון ישומי אופיס פתוחים במקביל,…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי ביקש ממני למצוא לו חנות טובה ואמינה במחיר טוב שמוכרת ibm x31 עכשוי לשאולת : בדקתי בpch האם האתר שם מעודכן וניתן להזמןי מהם ? שמעתי מישוה שאמר שהם לא עידכנו מאז אפריל ... בksp זה סתם זלב בזאוס הזה אני יודע מה הם מוכרים. ופנדה לא מצאנו מה שרצינו בדיוק ככה צריך משהו כזה : המסך שיהיה 12.1 inch (אפשר גם יותר) 512 ram בסטיק אחד (כדי שתהיה אפשרות הרחבה בעתיד) מעבד centrio 1.4 ומעלה (מקווה שכתבתי נכון) וcombo - די וי די וצורב אם אפשר צורב די וי די. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לפני רכישת המחשב הנל דרך האתר של DELL.com, ולאחר שיחה עם DELL ישראל הם אמרו לי שצריך אחריות מסוג NBD, דבר שאין אפשרות לבחור בו בעת הרכבת המחשב באתר.בשיחה עם DELL ישראל, נאמר לי שהאחריות למחשבים מארה"ב תקפה לכל הדגמים הנמכרים בארץ (ה XPS 1330 הוא אחד מהם) ולאחר התכתבות נוספת במייל עם DELL ישראל, הם החזירו לי את התשובה הנ"ל: מחשבי דל ניידים הנרכשים בחו"ל זכאים לקבל השירות בארץ ע"פ שני קריטריונים : 1. מחשב אשר נרכש עם אחריות בינלאומית (NBD) זכאי לקבל שירות ללא חיוב הלקוח עבור חלקים או עבודה. אין התחייבות לזמן התיקון מכיוון שתלוי בזמינות החלפים במחסני דל (במידה וסוג המחשב נמכר בארץ, סביר להניח שזמינות החלפים גבוהה). האחריות הינה לתיקון תקלות חומרה בלבד. 2. מחשב אשר …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, חוץ מפורטנייט - Call of Duty , Overwatch, ועד.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מיועד לנער מתבגר אז חשוב קצת שופוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מה אתם חושבים על המפרט הבא? Price list updated 06-06-2005 מעבד ?AMD? Athlon64 3000+ (S-939 לוח אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 דיסק קשיח? WESTERN DIGITAL 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD צורב? DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 מארז? Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA 690 1 690 Total price 3375 ¤ בנוסף יש המלצות לכרטיס מסך בטווח של 500-600 ש"ח ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב בעיקרון אמור לשמש כמובן לישומי אופיס , אינטרנט ומולטימדיה אבל הבעיה הקטנה שהוא גם רוצה שתהיה לו אפשרות לשחק במשחקים.. הוא לא איזה גיימר אלא משחקים בקטנה אבל עדיין אמרתי לו שזה יהיה בעייתי בסכום הזה.. המפרט כמובן לא כולל מסך מי שיכול לעזור תודה רבה..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל תודה למי שנכנס. עכשו.. זה המפרט שלי כרגע intell pentium 4 1.7 (@2000) mother board Asus p4b-m 450 SDRAM (unkown companys) 133 mhz (3 sticks 256 128 64 ) CD burner Asus X32 X12 X40 Case unkown company MIDI G force 2 MX 400 3com network adapter creative sound blaster אממ.. זה כל מה שחשוב לשדרוג אז ככה אני רוצה להחליף 4 דברים את הזכרונות את המארז את הלוח אם ואת הכרטיס מסך אני לא הכי מבין בלוחות אם.. אבל אני רוצה אחד טוב ואמין (ועם יותר מ3 PCI כמו הטרנטא שיש לי עכשו) AGP 8 X הכנה לרדאון/GF קיצר אחד אמין וטוב הכי חשוב שיתמוך ב DDR2 (אם ככה קוראים לזה ? ) ושיהיה לו 3 + חריצים לזכרונות זכרונות אני רוצשיהיה לי בסהך הכל 450-512 ככה של חברה מוכרת (שנ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין בעזרתכם לבניית מפרט בסביבות ה 4000 שקלים עם כיוון לפלוס אם וכאשר אבין שזה נחוץ לי,עיקר העיסוק במחשב יהיה גרפיקה דו ממדית אשמח אם במפרט יהיה קירור די טוב למעבד (משהו בסביבות 250 ש"ח ) תודה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות סמסונג מחו"ל מהסידרה החדשה יש למישהו מושג מה קורה עם האחריות בארץ כשאני קונה בחו"ל
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2000 שקל אני צריך: לוח אם מעבד אמד זכרון מארז פלופי עכבר מקלדת סי די רום כרטיס מסך דיי פשוט מה שיכנס... אם אפשר גם צורב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
Motherboard: MSI Z270 PC Mate LGA1151 Processor: Intel Core i5-7600K Kaby Lake @ 3.8 (oc up to 4.2)- Tray Memory: G.Skill Ripjaw-V 2x8GB DDR4 @ 3000Mhz Graphics: Asus nVidia GeForce GTX 1060 DUAL- 6GB GDDR5 Cooling: Antec Kuhler H2O H600 Casing: CoolerMaster CM590 III 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת גרפיקה קלה, תכני HD (4K), עבודה משרדית. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך ובספק כוח (קיים ספק Antec Modular 520w) 4. עד …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם אתם אחלה פורום אנשים טובים יש פה עקב שהמחשב הישן שלי מת אני החלטתי לא לתקן אותו וכבר לקנות חדש מעוניין במחשב חזק למשחקים וגם לעריכה וידאו אני מעוניין להריץ את ויסטה תודה מראש!!! לא מתוכנן לעשות OC יש אפשרות לחרידה אבל לא רצינית עכבר ומקלדת ורמקולים יש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב חדש עומד להיוולד , אבל אני עדיין עובד על ה"דנ"א" שלו ???. נתון שאשמח אם תקחו בחשבון קשור לעובדה שעיקר השימוש המשחקי שלי במחשב סובב סביב MMO בשם Eve Online. אחד הדברים הידועים ביותר לגביו הוא שהוא מאד אוהב לכתוב, והרבה, לזכרון, ולא רק לנדיף. למיטב הבנתי כונן SSD משפר מאד את הביצועים של הקליינט. אין ספק שכרטיס מסך אמור להיות אחד החלקים היקרים, אם לא היקר במפרט הזה, וזה בסדר. עם זאת, אם יש "פשרת" SLI אני מוכן להקשיב. למרות שהשמשחק אינו תומך ב-dual screen אני מתעתד לשחק על המחשב עם יותר מקליינט אחד (Dual accounting). לצורך העניין יש לי כבר מסך אחד שרכשתי לפני פחות מחודש - "24 של LG. עם זאת, אני מעוניין במסך נוסף בגודל דומה. למעשה, אני מעוניין בשני מפרטים - האחד הוא מע…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום. אני מחפש מפרט למחשב לעבודה בתוכנות תלת מימד, עריכת וידאו ופוסט פרודקשן. התוכנות הן- 3DS MAX, AFTER EFFECTS, PREMIER PRO, MUDBOX, UNITY3D אני יודע שבדר"כ ממליצים פה על כרטס מסך קוואדרו אבל אני בכל זאת מעוניין בכרטיס GFORCE GTX מסיבותי האישיות (השאלה היא רק איזה). התקציב כאמור הוא 9K כאשר לא חובה לנצל את כל התקציב ומאידך אפשר לחרוג במקצת (בקיצור- לא תקציב סופי אבל זה האיזור). אני מעוניין לבצע OC. מה שהכי חשוב לי זה ביצועים גבוהים בכל התוכנות, מהירות בעבודה וזמני רינדור קצרים. אני מקווה שעניתי על כל מה שצריך אבל אם חסרים פרטים אני אשמח להוסיף. המשך יום נעים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות בעוד כחודשיים מחשב חדש התקציב שלי הוא 6000 ש"ח אני מעוניין לקבל מפרט הכולל בתוכו: לוח אם, מעבד, זיכרון, מארז+ספק, כונן קשיח, מערכת קירור במים בשביל oc מאוור וכל הדברים הקטנים אני לא צריך מסך וכרטיס מסך עכשיו קניתי חדש 9800pro אז בבקשה אם אוכל לקבל את המפרט הטוב ביותר עבור תקציב זה תודה! ולהזכיר שוב מעוניין לקנות בעוד כחודשיים אז אם שמעתם על משהו חדש שיצא במשך התקופה הזאת תרשמו את זה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב קולנוע ביתי לסלון בערך 3.5K (הארדיסק גדול ככל שניתן ואם אפשר SANDY BRIDGE) שיהיה אסתטי ויעיל לצורך הזה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש ULTRABOOK סביב המחיר 5K-6K, צריך להחזיק סביב ה3-5 שנים. רזולוציה מינימאלית FHD גודל מסך לא משנה העיקר שיהיה ULTRABOOK. כמובן שיהיה בעל SSD. אשמח אם יריץ DOTA 2 על MIN-NOR אבל ממש לא חובה. מחכה להמלצות מחברי הפורום. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר די הרבה זמן לא בתחום של החומרה (בערך חצי שנה) והרבה דברים השתנו (כנראה) , אז אני מבקש שתבנו לי מפרט : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6,000 (בבקשה בלי חריגות) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים די כבדים , אינטרנט , צפייה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD (עדיפות ל730B של סאמסונג) , מקלדת ועכבר פשוטים , רמקולים פשוטים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב DVD (צריך כונן DVD) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה לפחות 160GB בHD . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפ…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תצורת המחשב הנוכחית שלי לא טובה לי ואני רוצה להתחיל להרכיב מחשב שיתבסס על ביצועים שקטים מפרט המחשב: Gigabyte GA-7N400L AMD Athlon XP 2600+ Barton @ 2244MHZ (204X11) Coolermaster Aero7lite WD Caviar JB 120GB 2X256 400MHZ Generic , 333MHZ GeiL ATi Radeon 9500Pro with VGA Silencer3 @Core: 340 Mem :301 vantec nexus fan contoller יש לי מארז סימבדה מעצבן ורועש (רעש של מאווררים, רעש של זמזום) אני מעוניין במארז שקט (התקציב למארז בלי ספק - משהו כמו 500 שקל) חשבתי על antec sonata , אבל אנימעוניין במארז בעל מימדים קטנים : antec overture , מארז שוכב, שמתאים ל standart atx וכרטיסים רגילים, קראתי עליו ביקורת שבה נאמר שהקירור במארז הזה גרוע והמעבד שם הגיע לעליה של איזה 20 מעלות הבד…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מארז לפנטיום 4 ידית מלמעלה - מארז יפה אני ראיתי אותו פתח איורור בצד מתאם אודיו וUSB קידמי בצד למטה 20 שקל זכרון DDR 512Mb 400MHz CL2.5 וCorsair כונן1.44 ספק כוח 2FAN REAL איכותי מעבד AMD Athlon 64 3000+ Venice Socket 939 לוח MSI K8N Neo4 Platinum NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII PCI-X: Ati Radeon X300HM-128MB מקלדת מולטימדיה אינראנט רמקולים עכבר אופטי 3390 ש"ח *כעיקרון אני די מסופק מהעיסקה אספקה תוך מספר ימים *העיסקה הזו בלי מסך -600 שקל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=29&CatCode= לא ניראה לי שמותר לפרסם סורי אני יערוך מקסימום בסה"כ הוספתי 500 שקל ל2890 ושיניתי לוח אם 240 שקל ספק 95 שקל הו…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ אני חדש פה וצריך את העזרה שלכם P: אני צריך מפרט של 4 אלף שקל בנתים מה שהציעו לי .. מKSP : מעבד E8500 לוח אם P35 כרטיס מסך 8800 ספק כוח 650W זיכרון ראם 2GB של קינג סטון מארז : Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS מivory : מעבד E8400 לוח אם P35 כרטיס מסך : 9600GT OC משהו כזה 500GB מקום 4GB RAM מארז EZ Cool משהו 300 שקל ספק כוח 500W מTMS : http://tms.co.il/preview/spec/h81kfvr6 טוב מה הכי טוב ומה אפשר עוד לשפר ? עריכה : מחיר 4000 שישמושים משחקים וOC אולי
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר כמה חודשים שארגנתי מחשב קומבינה מחלקים שהיו לי בבית לאמא שלי ואחותי והוא נהרס לגמרי, חשבתי לקנות HTPC שישמש גם לעבודה משרדית וגם צפייה בסדרות/סרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב ישמש לצפייה בסדרות/סרטים ועבודה משרדית. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 ו1280x1024 לעיתים רחוקות. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? אין לי מושג, מה שצריך בשביל HTPC. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איז…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב לשימוש משרדי = 10 טאבים פתוחים בפיירפוקס + וורד +אקסל+ סרט divx וגם לשיתוף קבצים. דרישות נוספות: שיהיה בגודל קטן, דהיינו לא יותר מ-30 ס"מ לכל מימד. מקום לשני דיסקים קשיחים+צורב. (כרגע אני קונה רק דיסק אחד אך רוצה אופציה להוספה) שיהיה שקט. זה חשוב מאד. עדיף שיהיה מארז לא מכוער. עדיף שכניסות ה-USB והאוזניות והכפתורים יהיו למעלה או באמצע.(המחשב מונח על הרצפה). אני לא מתכנן OC אלא אם תגידו שאפשר ושזה לא יפגע בביצועים ובשקט. מעבד של אינטל.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-