עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מחשב EXCEL MINI 1021 Atom N270 (הוא לא שלי , של מישהו שאני מכיר) המחשב די חדש, הבחור קנה אותו באיזה מבצע במשביר , קנה איזה מוצר חשמלי והציעו לו את המחשב הזה באיזשהו מחיר... לא יודע , יותר מאלף שקל... בזבוז אם תשאלו אותי בכל אופן יש בעיה עם המחשב, הוא לא עובד כשרק הסוללה מחוברת, כדי להפעיל אותו יש צורך לחבר אותו לרשת החשמל (עם השנאי לשקע) מישהו נתקל בתופעה דומה? לפתוח את המחשב להסתכל לא רציתי כי יש עליו עדיין אחריות ויש מדבקות שאם אתה מנסה לפתוח אז האחריות לא תקפה.... איפה אקסל האלה יושבים בכלל בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, יש לי כבר שנתיים מחשב נייד של טושיבה מסדרת A300 שמתי לב שמצלמת האינטרנט שלי לא עובדת. לפי תוכנת המצלמה של טושיבה כניראה שחסרים הדרייברים. לא מצאתי באתר של טושיבה את הדרייבים יש לי חלונות 7 64 ביט ULTIMATE. את המחשב קיבלתי עם ויסטה. אני זוכר שבעבר המצלמה עבדה עם המסנג'ר. יש למישהו מושג ? תודה מראש טל.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by MoRtZkInG,

היי, אני צריך מפרט לעבודה משרדית (אינטרנט, קצת סרטים, אופיס וכו'). לא צפוי בו משחקים, אבל כן חשוב שהמחשב "יטוס" - הרצון הוא לשדרג את החויה הנוכחית של המשתמשים, שהיום ממש סובלים מכל פתיחת דפדפן. נכון שכל שדרוג יעשה את זה (לעומת המחשב הישן הנוכחי), אבל המחשב הזה צפוי להיות למספר שנים רב - 5+ - אז צריך לחשוב לעתיד. תודה,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מאוד מושך אותי מחשב נייד של dell מדגם: DELL Precision M6500 עם זכרון 8 ג"ב במהירות 1333 מ"ה ואופציה להרחבה ל-16 הייתי שמח לשמוע עליו המלצות, או להיפך. כמו"כ, אנשי מכירות מחשבים מנסים לגרור אותי ממנו למחשבים מחברות אחרות כמו למשל לנובו (דגם W510), אסוס, או סוני. מי מבין החברות/הדגמים הכי טוב? מי מביניהם הכי זול, במידה והביצועים והאיכות מקבילים. איזה דגמים בחברות האחרות שהוזכרו דומים לדגם שהבאתי מ'דל'. ומה אתם יכולים לעזור לי בעניין, כדי שאוכל לקבל החלטות. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני יכול להזמין ולקבל בעזרת קרוב משפחה מארצות הברית שמגיע ארצה לפטופ בעוד חודש+. הרכבתי באתר HP ארצות הברית מחשב Pavillion dv6. רציתי intel i5, כרטיס מסך יחסית טוב, מסך "15.6, בעיקר שימוש בייתי. מצאתי גם קופון הנחה למחשב מעל 1349$. בסוף המחשב נראה כך: HP Pavilion dv6t Select Edition customizable Notebook PC XC100AV * Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit * Intel® Core i5-520M Dual Core processor (2.40GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.93GHz * 1GB ATI Mobility Radeon HD 5650 switchable graphics [HDMI, VGA] * FREE Upgrade to 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) * FREE Upgrade to 500GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection * Micros…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Zadu,

המחשב מחו''ל הגיע, דגם: HP G72-260US Notebook שאלות: 1. קיבלתי איתו כבלים אבל החיבור זה חיבור של חו''ל אז איפה אני משיג מתאם שיאפשר טעינה של המחשב בחשמל של הארץ ובחיבור לחשמל של הארץ? 2. המכס שהייתי צריך לשלם עליו זה 514 ש''ח, זה הרבה יחסית או לא? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. השאלה שלי איך האתר? למישהו יש נסיון איתם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by רז יחזקאל,

שלום אני רוצה מחשב שיהיה מהיר מאוד שיהיה שקט כמה שיותר טוב למשחקים שיחזיק מעמד הרבה זמן מה המפרט הכי טוב עד 7000 שקל? בלי מסך ומוצרים נלווים תודה רז[br]פורסם בתאריך: 16.03.2007 בשעה 20:39:35 ומתוכנן OC

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני רוצה לוח אם חדש ! וכרטיס מסך חדש . עכשיו יש לי זכרונות DDR400 CL2.53200 AMD SOCKET 939 3200+ עכשיו אני צריך המלצה ללוח טוב . עם PCI-E! וכרטיס מסך טוב תקציב 1600 ! תודה רבה חברה !

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן. אני רוצה ייעוץ והצעות לגבי מפרט מחשב עד ה3000 ש"ח גג, רצוי קצת פחות, ללא מסך. הדרישות המינימליות שלי: הלוח אם צריך להיות של חברה אמינה מספיק, תאימות ל 64 AMD מהמעבדים החדשים (לפחות 939, כאלה שאני לא אתקע אם ארצה לשדרג), תמיכה בSATA II, כרטיס קול מובנה סביר (רצוי לפחות 5.1), תמיכה בEthernet, PCI EXPRESS. מקווה שאלו לא דרישות גבוהות מדי למחיר הזה. בקשר למעבד, חייב להיות AMD64. זכרון - מ512 זה טוב, עדיף ג'יגה אבל גם ככה יש לי דרישות גבוהות לתקציב הזה. כרטיס מסך - ג'יפורס בתקווה למשהו שהוא מעל ל6600GT למרות שאהיה מאוד מסופק גם ממנו. דיסק קשיח - 80 ומעלה. מארז - כל עוד יהיה בו ספק שהוא בסדר אז אחלה, לא אכפת לי יותר מדי מעיצוב למרות שהיי, זה תמיד נחמד ציוד היקפי…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

למישהו יש מושג מתי הוא מגיע לארץ? וגם חיפשתי אותו באתר של אסוס ולא מצאתי, זאת אומרת שהוא לא יצא בכלל לשוק?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אורח רוני
    Started by אורח רוני,

שלום הרכבתי מחשב מבוסס על מפרט שהמלצתם למחשב ביתי מאוזן לשימוש כללי בתקציב המפורט כאשר יש לי בבית מארז של קולר מאסטר וספק כוח איכותי שאשתמש בהם מעבדים - AMD Socket - AM4 YD1200BBAEBOX - AMD - AMD RYZEN3 1200 - 4 Cores 3.1Ghz - 65W TDP - BOX with Wraith Stealth Cooler... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 518/508 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 PRIME-A320M-K - ASUS - A320 Chipset - AM4 - mATX - 2x DDR4 32GB 3200MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - M.2 - 4x USB 3.1 Gen 1 - 2x USB 3.1 Gen 1 ... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 298/292 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח KVR21N15D8-8 - Kingston - 8GB DDR4 2133Mhz CL15 - 1.2V - 288Pin - KVR21N15D8/8... אחריות לכל החיים …

13. Started by elior021,

היי חברים מחפש מחשב נייד בעל הדרישות הבאות זיכרון RAM 16 GB עם יכולת הרחבה עד 32GB מעבד I7 כרטיס רשת מקומי RJ45 מובנה בנוסף לכרטיס ה - WiFi דיסק SSD 256 + דיסק קשיח רגיל 1T או לחילופין SSD 512GB מקלדת מוארת מסך 15.6 משקל עד 2.8 קילו תקציב 4500 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by לורן,

היי, צריכה עזרה בבניית מפרט למחשב נייח, לצורך עריכת תמונות ועריכת וידאו - עד 7000 ש"ח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח. אפשר לחרוג ל-8000 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית ועריכת וידאו. עריכת תמונות בלייטרום\פוטושופ ועריכת וידאו באביד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של …

15. שלום לכולם, אני שוקל לרכוש מחשב חדש , ואת הישן להעביר לבנים שלי. תקציב - כפי שציינתי - כ8000 ש"ח - לא יותר , אבל אשמח אפילו להגיע ל 7000 ש"ח. יש לי 2 מסכים , אחד משמש לגלישה - כלומר ישנם כמה חלונות פתוחים במקביל. השני הינו מדגם M27Q 27 170HZ , שהוא העיקרי שלי ואיתו אני משחק. ברשותי 2 כונני SSD בנפח של 1TB , שאחד מהם אני מתכוון להעביר למחשב החדש. אז מכאן שאני רוצה שיהיה לי עוד 1TB מדור 4. חשוב להדגיש כי אין לי שום בעיה לרכוש את החלקים הבאים (אלו בלבד!) מחו"ל - אמאזון / ניואייג' (חסיד יותר של אמאזון): SSD / RAM . כרטיס מסך - אני מעדיף מהארץ - ואם אפשר אפילו באילת. אז אשמח לחנות שגם נמצאת באילת. למה ? כי רק את שלושת הח…

16. מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח לוח אם-אינטל מקורי-BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ מעבד-Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB זיכרון-2048MB PC8500-HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON כרטיס מסך-FX 9500GT-1024MB/DVI/HDTv דיסק קשיח-750GB SATA II 32MB כונן -DVDRW X20 S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-DVI+FIRE WIRE 2+HD VIDEO סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי ללא מסך

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by THE GAME START,

שלום אני חדש שמעתי שזה הפורום הכי מיקצועי בארץ אז היצטרפתי האמת שבאתי לכאן כי יש לי מיפרט שבניתי לבד לגמרי רציתי לישמוע חוות דעת מאנשים מיקצועיים הנה המיפרט Intel Core 2 Duo QUAD Q9450 4 X 2.66GHz LGA 775 12MB Box ¤1689 כמות:1 http://shirion-computers.com/product.asp?pid=CORE2D-Q9450 GIGABYTE GA-P31-DS3L ,DualDDR1066,8CH, +LAN1000 ¤349 כמות:1 http://shirion-computers.com/product.asp?pid=GIGABYTE-GA-P31-DS3L Thermaltake SOPRANO Black + WINDOW ,Tool-free, no PSU,120mm Fan, USB2.0, Audio & speaker ¤419 כמות:1 http://shirion-computers.com/product.asp?pid=Thermaltake-SBW KINGSTONE 2048MB DDR2 800MHZ CL5 ¤289 כמות:1 http://shirion-computers.com/product.asp…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by orelzion,

מעבד - Intel Core 2 Dou E8400 זכרון - ocz ddr2 4gb לוח אם - Asus P5K Pro כרטיס גרפי - ATI Radeon hd 5450

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by mwalker03,

היי קודם כל, חיפשתי המון לפני ששאלתי, לא ממש מצאתי משהו, אולי אתם תוכלו לעזור לי מטרות המחשב? סטודנט, אופיס ואינטרנט. * גודל המסך? 14 - 15 אינץ' * משקל רצוי? 2.5 ק"ג בערך אבל לא קריטי כל עוד בתחום הנורמלי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל הניתן נראה לי שמעל 5 שעות זה יהיה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו)? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא ממש חשוב, אבל SSD יהיה בהחלט נחמד (אפילו במקום הרגיל) * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל מאוד כדאי אחריות של 3 שנים. * האם בתקציב צרי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כבר תקופה ארוכה אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כזה שיתאים לגיימינג לפחות לשנה וחצי-שנתיים בלי להיתקע מאחור, אבל מטעמי חוסר זמן (צבא), לא באמת יצא לי להתעסק עם זה. עכשיו נפל עליי שבוע של חופש בהפתעה, אז החלטתי לנצל אותו כדי להשתדרג סופסוף. הנה הדרישות שלי, בהתאם לשאלון. 1. התקציב למחשב הוא בערך 3,500-4,000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קלה. 2. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג, בשאיפה למחשב חזק, שיוכל להריץ משחקים על דרישות גבוהות, ויתחיל לפגר מאחור רק עוד שנה וחצי-שנתיים (או אפילו יותר). למחשב כבר מחכה מסך של 21 אינץ'. 3. רמקולים חדשים וכרטיס קול הם בהחלט אופציה, בתנאי שלא תהיה חריגה מהתקציב הראשוני. 4. חוץ ממסך, יש צורך להחליף הכל. 5. השקט נמצא על הסולם במקום של 2-3/10. 6. לא מתוכנן אוברקל…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום פורום, בעצתכם קניתי את הNS55F ואני מאוד מרוצה! גם שדרגתי ל8 ג'יגה ראם והמחשב עובד פשוט פיצוץ! תודה רבה חבר שלי מחפש מחשב אמין, טוב שיריץ לו משחקים כמו Diablo III ויהיה איכותי. התקציב הוא 4,000 ש"ח ואפשר לחרוג עד 4,500 ש"ח במקרה ויש משהו ממש ממש שווה במחיר הזה אבל עדיף להישאר ב4,000. כמובן מינימום 3 שנים אחריות! * מטרות המחשב? בעיקר משחקים, כמו דיאבלו 3 * גודל המסך? 15.6 - 17" גדול מידי * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ, לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חובה * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מחשב שישמש בעיקר ל-Avid ו-Adobe Premiere, עריכת סרטי HD ו-Full HD. צריך יציאת HDMI. קשיח לפחות 1TB, מסך 23" ברזולוציית FHD עם פאנל כמה שיותר איכותי לעריכת סרטים, וכרטיס רשת אלחוטי. כמו כן צריך גם חלונות 7 ואופיס חוקיים. במערכת הפעלה יספיק לדעתי Home Premium, באופיס גרסה מוגבלת תספיק. צריך גם כרטיס עריכת וידאו\טלביזיה, מתוך כוונה לחבר את המחשב למצלמת וידאו. לא בטוח, אבל נדמה לי ששילוב של AMD ו-NVIDIA יעבוד פה טוב: תוכנות כאלה ינצלו אם אני לא טועה את כל ה-8 ליבות במעבד, וגם כרטיס מסך של NVIDIA שיהיה שם כי כתוב באתר של Adobe ש-Premire תומך בהאצת חומרה על גבי GeForce, Quadro ו-Tesla. פתוח להצעות אבל, אף פעם לא התעסקתי עם הנושא של עריכת וידאו. מחנות שיושבת במרכז או עושה משלו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? SOLIDWORKS, MATLAB, PHOTOSHOP ושימושים רגילים כלליים אחרים (תכני HD, גלישה, מעט משחקים בלי דרישות מיוחדות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן שימוש בינוני עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך דל 23" (1920*1080) -לאילו הגדרות…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני לא כל כך מבין בזה...אבל אני צריך כח עיבוד רציני.... מחשב 2 מעבדים (4 ליבות כל מעבד)... ללא ציוד הקפי... מה האפשרויות שלי??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Franky 4 Fingers,

יש מפרט רצוי ויש קופון של דל!! שאלה אחרונה לפני קניה: אני רוכש E6500 כל המפרט שלו הוא מצויין הדבר היחידי שמטריד אותי מעט הוא גודל ה הHD: 160GB free fall 7200 לא קטן מדי? המחשב מיועד לסטודנטית שלומדת עיצוב כך שיהיה לה על המחשב תוכנות כמו פוטושופ אילוסטרייט וכו' היא לא צריכה לשמור את כל העבודות על המחשב. בשביל זה יש כוננים חיצוניים השאלה היא אם בשביל win7 וכל שאר התוכנות ועוד טיפה שטויות (כי אין מה לעשות זה עדיין מחשב גם לפנאי ) הכונן הזה מספיק? יש עוד מחשב עם אותו המפרט בדיוק רק עם 500GB 7200 ווסטרו 1520 ו100$ פחות על מה ללכת? תודה לכל העוזר! (ולכל מי שניסה )

דיונים חדשים בפורומים