ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,454 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים (עם העדפה קלה לכיוון טושיבה), מה לדעתכם עדיף? Toshiba Satellite U500-1EZ מפרט טכני: מעבד: Intel Core i3-330M, 2.13GHz, 1066MHz, 3MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Premium 64bit צבע: חום מפואר עם מקלדת בגימור שחור מט מסך: 13.3´´ WXGA Toshiba TruBrite רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 4GB 1066MHz DDR3 דיסק קשיח: 320GB 5400RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce G 310M CUDA 512MB כונן: DVD SuperMulti תקשורת אלחוטית: Wireless LAN 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1 סוללה: Li-Ion מימדים: 317x230.6x29.5~38.2 מ"מ (ג x א x ע) מצלמה עם Face Recognition ומיקרופון מובנים אחריות לשנתיים ע"י מפעיל מחיר: 4,992₪ (באג) HP Pavilion DM3-1100ej מעבד: Intel Core 2 Duo SP9300 2.26GH…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך המצלמה לכמה דגמים של מחשבים נייד באיזור ה-6500-7000 ש"ח אני חושב על 3 החברות "הגדולות" HP,DELL,SONY ... פלטפורמה חדשה (סנטרינו2) של אינטל (ICH9M). אם יש המלצות לחברות אחרות אשמח לשמוע. שיהיה דיסק גדול 250 ומעלה זיכרון לפחות 3 ג'יגה , חיבורי HDMI , כמה שיותר USB , וגם TV-OUT. מצאתי דגם אחד של HP עד עכשיו: HP Pavilion dv1190ej עולה בסביבות ה-6500 ... תודה !!!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקשה לעזרה בבחירת מחשב נייד עד 4000 (עדיף באזור K3.5) מיועד לעבודות עם SOLIDWORKS ,תוכנות דומות ושימושים פשוטים . חשוב שיהיה קל -1.7 KG מקסימום מסך FHD מערכת הפעלה לא חשוב כלל העדפה ללא כונן אופטי עדיפות לSSD אך לא כזה קריטי אין עדיפות לחברה עדיפות לכרטיס מסך טוב בשביל התוכנות (עדיפות NVIDIA) יציאת HDMI תמיכה ב4K מינימום 8 גיגה ראם לא קריטי החנות-מעדיף אזור צפון (חיפה) אחריות יבואן\חברה חשבתי על כמה אפשריות : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17003 http://ksp.co.il/?uin=31608 http://ksp.co.il/?uin=30526 אשמח לעוד הצעות תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , אני עומד לשדרג את המחשב שלי. אני לא מתכונן לשדרג את הכל - יש לי הרדדיסק של Samsung - 250GB SATA2 שקניתי לא מזמן , ויש לי 2 סטיקים של 512 (400 Mhz). אני עומד לשדרג את המעבד , לוח אם וכרטיס המסך. הבעייה היא שמי שמספק לי את המחשב עובד רק עם ASUS (ולא , אני לא יכול לקנות ממישהו אחר... :\ ). אז חשבתי ללכת על AMD לשם שינוי (הייתי עם אינטל עד היום) למעבד חשבתי על ה Venice 3200/3000 - אבל רציתי לדעת אם ההבדל ביצועים בין השתיים האלה ל 3500 משמעותי ? מה בעצם הכי עדיף לי לקחת מהשלושה ? (ההבדל מחירים בין ה 3000 ל 3200 לא משמעותי בכלל אז חשבתי ללכת על ה 3200..) ללוח אם הייתי לוקח את ה DFI כי אני רואה שכולם ממליצים עליו ..אבל שוב אני מוגבל רק ל ASUS - אז אני מתלבט בין ה A8N-SLI…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים\עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 WATCH DOGS וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - הכול בלי יוצא מן הכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P(מסך 24') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מפרט ב7000 עם מסך lcd, צורב די וי די, כרטיס טלוויזיה שיוכל להתחבר לממיר של יס, מעבד מהיר, וכרטיס מסך טוב... המחשב לא יעבור אוברקלוק אבל צריך להיות מהיר גם בלי...אהה ושיהיה גם מארז יפה ואיכותי...
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המחשב שבניתי הוא טוב? אין לי בעיה להשקיע את הסכום שיצא! האם אין לי טעות בהרכבה של המחשב? וכול החלקים יחד יעבדו טוב, וכמו שצריך ? המחשב למטרת אינטרנט, משחקים כבדים, משחקי רשת, מוזיקה, סרטים .... הצעות לשיפור, או לחיסכון יתקבל בברכה מפרט מחשב תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי ביקש ממני למצוא לו חנות טובה ואמינה במחיר טוב שמוכרת ibm x31 עכשוי לשאולת : בדקתי בpch האם האתר שם מעודכן וניתן להזמןי מהם ? שמעתי מישוה שאמר שהם לא עידכנו מאז אפריל ... בksp זה סתם זלב בזאוס הזה אני יודע מה הם מוכרים. ופנדה לא מצאנו מה שרצינו בדיוק ככה צריך משהו כזה : המסך שיהיה 12.1 inch (אפשר גם יותר) 512 ram בסטיק אחד (כדי שתהיה אפשרות הרחבה בעתיד) מעבד centrio 1.4 ומעלה (מקווה שכתבתי נכון) וcombo - די וי די וצורב אם אפשר צורב די וי די. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אפתח בשאלות הקלסאיות מה התקציב המקסימאלי- - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - - 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים / מדיה בHD / כתיבת עבודות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:- מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- COD GHOST , watchdog -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- לא 5. עד כמה חשוב השקט …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיפדפתי בכתבות שבאתר וליקטטי את החלקים שאיתם אני רוצה לבנות מחשב אלו החלקים: לוחות אם -Z270 Taichi Extreme4 מעבד AMD Ryzen 7 1700 Pentium G4560 SOCKET Core i9 7900X כרטיסי מסך AMD, בעיקר RX 470 ו-RX 480 GeForce GTX 1060 מארז MasterCase Pro 3 תודה מחכה לתשובות כרטיסי מסך כרטיסי מסך
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב למומחים אני מעצב גראפי וקיבלתי הצעה על מחשב, הייתי שמח אם הייתם עוברים עליו ואומרים לי מה דעתכם. המטרה המרכזית של המחשב הוא שימוש בתוכנות גראפיות ואולי קצת משחקים. תודה מחשב הכולל: מעבד INTEL E8500 GHZ 3.16 6 MB לוח אם INTEL TOPSFIELD P43 1333 MHZ . זיכרון פנימי 800 KINGSTON MHZ 4GB DDR II. דיסק קשיח 320 GB W\D 16 MB 7200 II SATA . כרטיס מסך GEFORCE 8500 GT 512 MB צורב DVD LG . כרטיס קול AC 97 (על הלוח) כרטיס רשת 10\1000. ספ אלחוטי מקלדת+עכבר מיקרוסופט 2000 מארז 500 W P.4 (USB בחזית). 2950 תוספת לכרטיס מסך GEFORCE 9500GT 1024 MB 160 תוספת למעבד E8600 3.33 6 MB 360 תוספת לדיסק 500 SATA II SEAGATE 90 מסך "22 תו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני הולך לקנות מחשב בעוד שבוע וחצי בערך והמון אנשים הפנו אותי לפה השימוש העיקרי זה תיכנות ומשחקים התקציב היה בהתחלה 5000 אחר כך 5500 ועכשיו הוא בתקציב הזה עם אפשרות חריגה של עד 500 שקל (יענו 6000) אז אחרי התייעצויות עם אנשים וקבלת טיפים הרכבתי את המפרט הבא(מהחנות skypc) אבל הוא לא סופי ויש לי כמה שאלות(למטה אחרי המפרט): עריכה (כמה דברים שלא כללתי בכותרת ) ====================== לא צריך ציוד הקפי במחשב חשוב שקט ברמה סבירה שלא ירעיש מדי - בכל אופן אני לא יושן עם המחשב דלוק אוברקלוק כנראה לא מתוכנן בזמן הקרוב צריך בניית מחשב במעבדה מערכת הפעלה לא צריך חוקית מטרות כמו שאמרתי תיכנות ומשחקים ובאיזה משחקים (אני מניח ש fifa nba red alert 3 gta san andres אני אוהב בעיקר אסטר…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון ... ברשותי לפטופ של לנובו דגם N500. בכל הקשור לגלישה באינטרנט (אני מחובר למהירות 5 מגה) - אני חווה איטיות נוראית: דפי האינטרנט נטענים במהירות מורטת עצבים ולעיתים קרובות (בדר"כ כשאני פותח 5 כרטיסיות או יותר) אני חווה ניתוקים בגלישה. במחשב השני בביתי (נייח) האינטרנט פשוט רץ וללא בעיות כלשהן, בוודאי שלא ניתוקים בגלישה. לפני יומיים ערכתי בלפטופ סריקת וירוסים חינמית, אולם המצב לא השתפר האם מישהו יוכל לייעץ מהו שורש הבעיה? אני כבר זועק נואשות.... תודה רבה רבה לכל מי שיענה ויסייע.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מחשב חדש שישמש אותי ביקר לאינטרנט ושטויות, ומדי פעם משחקים, מחשב רגיל כזה, אבל שיריץ משחקים יפה ויחזיק הרבה זמן מעמד. אל תשימו ציוד היקפי, אבל תשימו כרטיס רשת אלחוטי, שיהיה טוב שהאינטרנט לא יתנתק לי כל שנייה, ויש לי ספק די חדש FSP ATX-400PN, אז אם הוא מספיק טוב אז תורידו מהרשימה גם ספק. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
Intel® Core i5 480M Intel® Core i7 720QM מה עדיף מבין שני המעבדים? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי. עיקר השימושים שלי הם פוטושופ! יש לי כיום SSD 500GB של סמסונג מסוג EVO 850 ועוד כמה הארד דיסקים חדשים אז אין לי צורך בהם. תודה מראש על העזרה! בברכה, אורי 1. מה התקציב המקסימאלי?8K כולל מע"מ.....אני הולך לרכוש ללא מע"מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לכיוון 7K כולל מע"מ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה בפוטושופ ואולי משחקים פעם בעשור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש כבד בפוטושופ …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש עזרה ביצירת מפרט בסכום של 2500-3000 לOC די רציני, אני שואף להגיע ל4GHZ ואף יותר, על ידי קירור אויר בלבד. צריך קירור חזק ושקט, מארז קריר ושקט, ספק שיחזיק טוב את המערכת. חוץ מזה המפרט ישמש למשחקים על מסך 22' (אני לא פריק של רזולוציות אדירות אבל שאוכל להינות מהמשחק). התלבטות בין e5200 ו-e7200. מי מהם משתלם יותר ויעיל יותר בOC ? תודה עריכה שכחתי לציין, לא אכפת לי איך המארז נראה, ככה שעדיף להתמקד בביצועים מאשר מארז יפה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של 4500 ש"ח ואם אצתרך לחרוג אז לא יותר מ 5000 ש"ח השימושים שלי הם : סרטים,אינטרנט(גם אלחוטי),הורדות, ומידי פעם משחקים כמו NEED FOR SPEED- UNDER GRAUND 2 או RED ALERT 3 (כמו-כן אם יצא בקרוב עוד משחקי אסטרטגיה כאלו אני מעדיף שיהיה לי את היכולת להפעיל אותם - לא משהו בסגנון פעולה שאז צריך כרטיס חזק מאוד) וגם שאני יוכל לראות סרט במקביל להורדות, אני צריך להעביר את המחשב פעם בשבוע בין 2 דירות אז לא "מפריע" לי משקל אך שלא יהיה 4 ק"ג כי עדיין אני אצתרך לסחוב אותו מידי פעם. חשוב לי שיהיה בו: 250GB(הרד דיסק) , (זיכרון) 2GB, מסך "15 ומעלה(סרטים..) ועדיפות ל XP (למרות שאפשר להסתדר גם עם ויסטה) אני קונה אותו ל 4 שנים לפחות אז חשוב לי שהוא י…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. תקציב 2500 כולל מסך 2. שימושי המחשב הם אינטרנט, אופיס והרצת סרטי HD. 3. יש צורך בציוד היקפי - מסך 22", רמקולים, מקלדת ועכבר. 4. חשוב שיהיה שקט. 7. לא מתוכנן OC. 8. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. 9. מעדיף לרכוש את המחשב מ zigzag. 10. אם אפשר בתקציב הזה לקבל יציאת HDMI זה יהיה מצוין. תודה רבה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לדעתכם לגבי המפרט הבא (בהקשר למחשב גיימינג וסרטי 3D בעיקר): Processer: Intel Core i7 2600 L3 Cache s1155 (3.4 Quad) MotherBoard: Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 (LGA1155) DDR3 2133, 2xPCI-E Memories: G.Skill 2x4GB DDR3 2133Mhz PC3-170000 Kit F3-170000CL9D-8GBXLD Hard Disks: x2 Western Digital Caviar Black 1TB 64MB 720RPM Sata III WD1002FAEX PSU: Corsair TX 650W V2 Series Active PFC 14cm Fan PSU CMPSU-650TXV2 Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan Case: Thermaltake M9 Mid Tower Black Case With Window No PSU VI1000BWS 1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חשוב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא גם חושב לקנות מחשב נייד (אמרתי לו שלקנות מחשב נייד למשחקים וזה זה טירוף אבל הוא לא מקשיב לי) אקיצר הוא רוצה מפרט של שני מחשבים אחד נייד ואחד שישב לו שם בבית כל מפרט בהגבלה של 6000-7000 ש"ח כולל מסך
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב החלטתי להתחדש בנייד שולחני חדש. רוב הניידים במחירים שאני מחפש משתמשים במעבד בעל סיומת U- הבנתי שזה אומר שהוא בעל צריכת אנרגיה נמוכה אך לא מצאתי הסבר לגבי כמה זה פוגע בביצועים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס וקצת עיבוד בפוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב חדש שיספיק לי לכמה שנים. מחשב שנועד לעבודה שלי (אינטרנט, אופיס וכדומה) וגם למשחקים אבל אני לא גיימר כבד כך שזאת לא ה-מטרה הראשית שלי בו. רצוי שיריץ משחקים אפילו על הגדרות בינוניות, ושיהיה מספיק טוב לכמה שנים עד לשדרוג עתידי. אני גם מעוניין במסך 17 אינץ' LCD במסגרת התקציב הזה, ואם אפשר (בגלל שאני מאיזור הצפון) אז מ KSP או חנות דומה אחרת שיש לה ייצוג הולם גם באינטרנט. התקציב שלי קצת מצומצם אז עדיף לא לחרוג בכלל מה 6 אלף, ועל המפרט לכלול גם הרכבת מחשב (למערכת הפעלה אני אדאג). אין לי העדפה לאינטל או AMD אבל אשמח אם מישהו יסביר לי לפי איזה שיקול לבחור מהשניים האלו. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-