ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום! מחפש לשדרג מחשב קיים כדי לשפר את הביצועים שלו קצת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נאמר עד 100-200 ש"ח, אבל רק אם זה באמת באמת משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? כרגע המשחק שאני הכי חורש עליו הוא EU4 ובמקום שני Civ:BE. שני המשחקים רצים על המחשב, אבל מאוד לאט ועם גרפיקה הכי נמוכה. זה המחשב המשני שלי (בבית של אמא) ולכן אני לא מתכנן לשדרג אותו לרמת-על, רק מספיק כדי שלא יהיה לי משעמם בסופ"שים שאני כאן. להלן מפרט החומרה הקיים(הוצאתי את החלק הרלוונטי מdxDiag): ------------------ System Information ------------------ Time of this…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב : intel pIII 450 64 mb וכרטיס מסך ישן של 3DFX רציתי לדעת אם שווה לשדרג אותו או שכבר כדאי לקנות חדש מה המחירים של שדרוג ושל קניה בהנחה שאני רוצה מחשב ממוצע שעובד טוב היום....
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! יש תקציב של 8000 ש"ח. אני מעוניין בכרטיס מסך חזק,רצוי RADEON... 2 ג'יגה זיכרון... כמה שיותר זיכרון בהארד דיסקים... לוח אם עם מעבד חזקים (לא עקרוני אם AMD או INTEL)... ספק חזק... מארז TOWER מרווח (חשבתי בכיוון של KENDALF LCS) לשם ביצוע קירור מים לכל רכיבי המחשב - מעבד+כרטיס מסך בנפרד יהיה קירור להארד-דיסקים... אנא עזרתכם...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד חדש ( Dell XPS 1330 ) יש לי תחושה מוזרה שהוא מעט איטי, כיצד אוכל לבדוק זאת? המלצות לתוכנות בנצ'מרק? תודה מראש, יניב.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש את ה YOGA PRO של לנובו http://ksp.co.il/?store=eilat&select=.268..271..159..213..1913.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ואני רואה שההבדל בין הדגמים זה רק סוג המעבד. השאלה שלי פשוטה: האם בעבודה יומיומית רגילה (גלישה, אופיס וכדומה) ישנם הבדלים כה גדולים בין I3 ל I7 המצדיקים עוד 2000 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודש החליפו לי לוח אם במסגרת האחריות במחשבב נייד DELL XPS M1530 עקב בעיה בחיבור של המחשב לחשמל.אחרי החלפת לוח האם התחילו לי בעיות עם ממצב שינה לעיתים קרובות וכן לעיתים אני שומע ציפצופים מאזור שמתחת למחשב(אם למישהו יש דל XPS M1530 אז באזור המאוורר מתחת)אני שומע את הרעשים גם מתי שהמאוורר לא פועל.הרצתי את כל בדיקות הדיאנוסטיק ולא קיבלתי שגיאה.מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עוזר לידידה במציאת מחשב עבור עבודתה. היא עושה דוקטורט ועוסקת בעיבוד כמויות גדולות של נתונים (כרגע תוכנות כמו R ומטלב, ייתכנו גם גרפיות בהמשך). הדרישות לפי הרשימה: * מטרות המחשב - שימוש כללי ובעיקר עיבוד נתונים * גודל המסך - 15 +/-, לא משנה מבריק / מאט * רזולוציית המסך - FHD, עדיף לא ללכת לכיוון 2K / 4K מסיבות של חיסכון בכוח עיבוד וזמן סוללה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי - לא עניין עקרוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא עניין עקרוני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. * Bluetooth - כן (היום כבר סטנדרט, לא?) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לפחות טרה לאחסון. אם נכנס SSD בתקציב למערכת הפעלה, מצוין. * כונן או…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שהמטרה שלו זה משחקים בעיקר וגם כל שאר הדברים היומיומיים.... כמובן שרצוי AMD, וגם לוח NFORCE 4... התקציב הוא 7000 ש"ח אבל רצוי כמה שפחות... (אם זה מממממש חשוב אפשר טיפה לחרוג) אין צורך בציוד היקפי אלה רק במה שיש באמרז+המארז...(כרטיס מסך, מעבד, זיכרון, דיסק קשיח, לוח אם, צורב DVD, פלופי, ספק ומארז) אני גר בצפון ככה שאל תרכיבו לי את המפרט מלוג'יק פי סי (רצוי להרכיב מנועה)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם אתם אחלה פורום אנשים טובים יש פה עקב שהמחשב הישן שלי מת אני החלטתי לא לתקן אותו וכבר לקנות חדש מעוניין במחשב חזק למשחקים וגם לעריכה וידאו אני מעוניין להריץ את ויסטה תודה מראש!!! לא מתוכנן לעשות OC יש אפשרות לחרידה אבל לא רצינית עכבר ומקלדת ורמקולים יש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לקנות מתנה לאחותי וגיסי מחשב HTPC,מכיוון שאני לפני הטיול הגדול אז התקציב מוגבל . לעניין. המחשב מיועד לFHD,מוזיקה ותמונות. הכי חשוב לי זה שהFHD יעבוד חלק לגמרי ללא תקיעות וגימגומים. אם יהיה אפשר להכניס כרטיס מסך לא מובנה זה יהיה מעולה. מה עוד שהמערכת תשב בסלון אז אני מעדיף מארז קטן ככל האפשר (במסגרת התקציב). HARD DRIVE של 250 גיגה יספיק מיכוון שהם מצויידים כבר בכוננים חיצוניים גדולים. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום, לחברה שלי יש לפטופ lenovo 3000n200 והייתי רוצה לדעת האם אפשר לקבוע במשטח המגע (במידה ואני לא ברור הכוונה לחלק שמדמה את העכבר) את האופציה של קליק שמאלי של העכבר כשלוחצים במרכז ההמשטח.. האם יכול להיות שדרייברים מסויימים לא הותקנו או שזאת בעצם הוראה שצריך להפעיל בויסטה או שלחילופין פשוט אין את האופציה הזאת בלפטופים של lenovo. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אם אני מביא מחשב מחו"ל (לצורך העניין של HP), הוא מגיע עם אחריות בינלאומית של שנה. אני יכול להרחיב אותה פה בארץ לשנתיים או 3?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המחשב שהרכבתי ב KSP ממה שקצת קראתי על הרכיבים באינטרנט בעזרת אחת ההזעות שמצאתי ב KSP אשמח לשמוע חוות דעת Processor: Intel Intel Core i5 9600K 3.7Ghz 9MB Cache s1151v2 - Box CPU Cooler: Arctic Freezer 34 eSports Edition Green CPU Cooler Motherboards for Intel: Asus TUF Z390M-PRO GAMING (WI-FI) LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP Memory: HyperX FURY Black 16GB DDR4 3466MHz CL19 VGA Cards: Intel HD Graphics 630 Solid-State Drives (SSD): Samsung 860 EVO M.2 MZ-N6E1T0BW 1TB SSD Sound Card: On Board 7.1 Channel Audio Net Device: On Board 10/100/1000 Power Supply: Corsair 450W Active PFC 80+ Bronze CX450 P…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 שקל. המחשב מיועד לעבודה , לרישומים , מוזיקה וכו'. אם אפשר קישורים לחנויות או המלצות על מחשבים ניידים בסכום הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרה דחוף שאוכל לקנות מחשב עד תחילת הלימודים. גודל מסך וזמן סוללה פחות עקרוניים לי. חשוב לי הביצועים של המעבד-שיעבוד טוב,לא ייתקע גם בהפעלת חלונות ותוכניות רבים. שאני אוכל להשתמש בו בכל מה שקשור לתכנות וכד'. לא צריכה יותר מדי זיכרון בדיסק הקשיח אך גם פה-שיעבוד מהר בלי להיתקע. 1.האם סדרת המעבדים core i3/5 טובים? עד כמה ההפרש משמועתי בין 3 ל-5? 2. האם אני זקוקה לכטיס מסך טוב? 3. האם להסתפק בשנה אחריות או שכדאי להרחיב? 4. איך המעבד הזה: Intel Dual Core T4500/T4400 במהירות 2.30Ghz מטרות המחשב:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אולי קצת עריכה גרפית , תכנות לסוגיו השונים * גודל המסך:13+ * משקל רצוי-פחות חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי עלה צורך במחשב חדש, המחשב יהיה לשימוש בסביבת אופיס ואינטרנט 1. הדרישות הן מאוד פשוטות - א. מסך טאץ' (כ 15") ב. הוא צריך להיות מהיר. לא גיימינג מהיר אבל אחד שמהירות התגובה והעבודה עליו תחשב חלקה גם בשביל אדם צעיר. (יש ניסיון לא נעים עם מחשב שהוזמן לאבא שלי לפני כמה שנים, עם אותה מטרה - סביבת אופיס ואינטרנט - והתסכול לעבוד עליו הוא כל כך גדול שכיום הוא מעלה אבק..) שאלה נוספת היא האם שווה להזמין אותו מאמזאון או פה בארץ? יש לי ניסיון עם קניית מחשב גם פה בארץ וגם באמאזון ושניהם סבבה.. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול : אם רכשתי מחשב נייד של דל בארה"ב ויש לי אחריות של שנה עליו. האם אני יכול לממש את האחריות גם בארץ מול דל ישראל? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני נמצא בתהליכי שדרוג למחשב שלי ואני אפרט את המפרט החדש אך מתלבט בקשר לספק כח, המחשב מיועד לגיימינג קל. לוח אם: Asus MAXIMUS VII RANGER intel socket 1150 Z97 ATX SATA6GB/S DDR3 motherboard PC מעבד: i5 4690k כרטיס מסך Amd radeon 7700 HD (כרגע אין לי כסף לשדרג אותו והוא מספיק לי) זיכרונות 8גיגה 1333 ddr3 כרטיס קול X Fi creative 2 דיסקים קשיחים. (לא ssd) יש לי בבית ספק כח 500w של jtc האם לדעתכם זה יספיק או שצריך לקנות חדש? כי ממש לא בא להוציא עוד כסף כרגע.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחשב שיריץ לי את הGTA.Iv על איכות בינונית ושיעבוד לי סבבה יש לי מסך 17 אינץ'. לא חשוב לי הרעש . לא חשוב לי אוובר קלוק. העיקר שיריץ לי את המשחק ואני יוכל לשחק.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אופציה לקנות את המחשב asus 1215n ב750 ש''ח ללא בטריה(עובד רק שהוא בחשמל) רציתי לדעת אם זה שווה ואם המחשב מספיק טוב לדרישות של סרטים, עבודה משרדית, אינטרנט ופה ושם משחקים לא מהכבדים.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש את המחשב הזה: Chuwi Lapbook Air Notebook https://www.gearbest.com/laptops/pp_827413.html הוא מאוד זול ( 1400 ש"ח, משלוח חינם) להביא אותו לארץ יעלה 1638 וייקח עד שבועיים (מוסיפים רק מע"מ) מבחינת ביצועים הוא מספיק לי (שימושים משרדיים) מסך - נראה טוב 8GB SSD מאוד דק סוללה עד 8 שעות נשמע ממש טוב, מישהו התנסה בחברה הזו ? יש קאטצ'? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי את המחשב הזה https://www.bstudent.co.il/Dell-Inspiron-3583-15-6-Ci5-8265U-8GB-256GB-SSD-AMD-wIN10h-3y.html הוא מומלץ או שיש משהו אחר במחיר הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים ובין היתר עבודה משרדית כגון FIfa , Call of dute , GTA, Redalert, MortalKombat בגדול רצוי חנות מאזור חיפה (אני חשבתי על נועה מחשבים) תודה,\
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שיקולי נוחות ובעקבות העובדה כי אני עתיד להיות סטודנט באוקטובר החלטתי לרכוש מחשב נייד. *מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס), משחקים (COD וכדומה , בהגדרות גרפיקה נמוכות-בינוניות ) מדי פעם, לא כשימוש עיקרי. צפיה בסרטים HD (יהיה מחובר ל LCD32 חשוב שתיהיה יציאת HDMI ) אינטרנט (גלישה עם טאבים מרובים). * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: לא קריטי * סוללה: זמן עבודה של 2.5 שעות סביר מבחינתי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI DVI * בלוטות: מעדיף שיהיה ( במידה וזה פוסל מחשב אפשר לוותר ) * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB, אם ניתן עדיף 500 * צורב DVD: כן המחשב עצמו ישמש אותי בבית גם כנייח. הוא יחובר לסט של מקלדת ועכבר אלחוטיים ולמסך Samsung SyncMasterP2350 בגודל של 23…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר משתלם? זה המפרט המלא של המחשב הימני: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=580 תודה לעונים. הידע שלי בנושא הוא מינימלי, אז השתדלו לבוא לקראתי בתשובות בבקשה :-[
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-