ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קונה מחשב חדש בקרוב, לא רוצה OC ולא רוצה SLI, אין לי כח וחשק להתעסק עם זה.. לא מתכנן לשדרג בעתיד, אני מחליף מחשב כל שנתיים-שלוש, יש לי וינדוס לא צריך לרכוש, יש לי ציוד הקפי ויש מסך 23 אינצ' 1920 1080, מעדיף לא לנצל את כל התקציב, עברתי על מפרטים מומלצים ונראה לי שאני דיי סגור על המפרט, חוץ מדיסק קשיח, חשבתי על מעבד I5-2500K, לוח מבוסס על P67 - אולי Asus P8P67M זיכרון 2x4gb ddr3 1600 כי זה לא כלכך יקר.. כרטיס מסך כנראה GTX570 ספק כח, מארז, מאוורר - סטנדרטיים, ראיתי כבר הרבה המלצות פה אני פשוט אבחר, לדעתי מה שנשאר זה דיסק קשיח, ואני דיי רוצה SSD, עבור מערכת הפעלה.. אז רציתי לדעת מה זה ה6GB שראיתי שיש בלוח, ויש גם דיסקים SSD שהם 3GB ויש 6GB אז צריך 6GB כדי שהלוח ינוצ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ובן דוד שלי רוצים לקנות מחשבים חדשים. לי אין כל כך תקציב (1700 בערך) ואני לא ממש מתכוון לשחק יותר מדי אני יותר גולש באינטרנט רואה סרטים אבל פעם ב... בכל זאת אוהב לשבת על איזה משחק או שניים לא ממש חשובות לי הגדרות. לבן דוד שלי יש יותר כסף (2700) והוא יותר בקטע של משחקים. ישבתי בKSP וקיבלתי 2 הצעות: אחת בשבילי: מעבד: E2180 לוח: GIGABYTE 945GCM-S2L זיכרון: 2X1GB KINSTON DDR2 667MHZ דיסק קשיח: WD 160 GB SATA2 8MB כ.מסך: POINT OF VIEW 8500GT 512MB GDDR2 ספק: THERMALTAKE 430W מארז HJA-6000. צורב: 212 של פיוניר כרטיסי רשת וקול מובנים. יצא 1760 כולל הרכבה ובדיקות. ואחד בשביל בן דוד שלי: מעבד: E4700 לוח: GIGABYTE P31-S3G זיכרון: 2X1GB KINGSTON DDR2 800MHZ כ.מסך: GIGABYTE 8600G…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני דיי טרוד בנוגע לקנית מחשב, התקציב שלי הוא דיי מוגבל, בערך 5000, התעניינתי בכמה מפרטים בתקציב הזה. השימושים שלי הם בעיקר לימודים, תיכנות, צפייה בסרטים, וקצת משחקים, אני כבר לא הגיימר שהייתי ככה שאני לא צריך שיהיו הגדרות מטורפות לא כזה יפריע לי מה שכן אני רוצה שהמשחק יעבוד בצורה סבבה ולא יציק לי בעין. ראיתי את המחשב הנ"ל בSKYPC http://www.skypc.co.il/pl_product~71635B~14~0.htm זה מחשב שנראה לי ממש עונה על הצרכים שלי, גם האחריות שלו היא מניחה את הדעת שהיא שנתיים, רציתי חוות דעת על המחשב, ועוד רציתי לדעת עד כמה החברה היא טובה בנוגע לניידים, רציתי גם לדעת האם מישהו יודע עד כמה התמיכה שלהם טובה בנוגע לאחריות. שאלה אחרונה למי שיודע, האם מור לוי שהם המייבאים של GI…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב AMD (רק מעבד, לוח אם ומארז והרד-דיסק). בתקציב עד 2500 ש"ח.. מה אתם מציעים ? (עדיף שיהיה מארז מגניב ) עריכה: אפשר להציע הצעות מקבילות גם על INTEL ..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוםםםםםםםםם סוף סוף הגיע הזמן המתאים וקניתי מחשב חדש ! לפני כשבועיים בטח חשבתם שמדובר במחשב "של טכנאים/ערוץ הקניות..." אבל זה לא ! חבר של אבא שלי הביא לי מחשב חדש והחלפתי את הישן איתו ... הוריד לי 1500 שקלים ! שווה ? ד'א הוא מין טכנאי מניאק כזה אבל בגלל שהוא חבר טוב טוב של אבא שלי הוא הסכים לקחת תמחשב הישן שלי ולהוריד אלפייה :] מפרט המחשב החדש : Intel p4E 2.8ghz 800 Asus p4p -800E Deluxe 512 DDr333 GeXcube radeon 9800 pro 128mb 256bit מארז שקוף עם אולטרא סגול ושלושה מאווררים ..עם ספק ג'ינרי 400W LOL סלחו לי אני לא יודע איך קוראים למארז :-\ מפרט המחשב הישן : intel p4 1.5 mhz 256 sdram לוח אם של אסוס לא זוכר geforce4 440MX 64bit וזהו אז מה אתם אומרים ? היה …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, באמת באמת באמת רק אם זה באמת הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ליצירת מוזיקה בלבד, עובד עם התוכנה CUBASE. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך, כרטיסי מסך, קול ורשת וכל הדברים האלה - לא צריך שום דבר, רק מה שבא עם הלוח אם. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם י…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בערך 4000 שקל, לא במזומן שטרות (אבל גם לא תשלומים - תשלום אחד בכרטיס אשראי) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, הורדות (שרת קבצים), סטרימינג של וידאו למחשבים אחרים, תכנות והרצת Database-ים של אורקל (כלומר מינימום 4 ג'יגה זכרון). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא - המחשב הישן יעבור דירה וכנראה ש…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מעוניין בקנייה של HTPC. המחשב ישמש להקלטה ממיר דיגיטלי של הוט (לכן חובה להוסיף כרטיס מקליט). בנוסף, הוא גם משמש כמחשב הראשי שלי. פתוח בקביעות, לכן חשוב שיהיה שקט. צריכה להיות אפשרות לחיבור בין מסך LCD לשימוש של המחשב, לבין חיבור לטלויזיית LCD לשימוש עם הטלויזיה... ושאוכל במקביל גם לעבוד על המחשב וגם לראות טלויזיה במסך השני. כמו שאמרתי, התקציב הוא 4000 ש"ח בערך - אפשר לחרוג קצת... רצוי שהרכיבים יהיו זמינים בחנות למיר, http://www.lamir.co.il/computers.asp אשמח לעזרה, תודה !
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב למשחקים, כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים DVD) מה אתם אומרים? מסך- האם כדאי מה שרשמתי או דגם אחר? מקלדת ועכבר - הכי פשוט שיש. (לא אלחוטי) רמקולים - איכות טובה אך לא במחיר גבוהה מדי (עד200) מתלבט בין מעבד אינטל ל AMD? (אני מעוניין ב אינטל אבל האם זה שווה לי מבחינת כבך מול תמורה). קונה ב IQPC לכן אם יש לכם הצעות לשיפור תרכיבו בבקשה באתר שלהם http://www.iqpc.co.il/Home/BuildComputer.asp מסך: [..] SAMSUNG LCD 23" 2333T WIDE C-PVA PANEL - זמין במלאי ₪827 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - TRAY - זמין במלאי ₪1029 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 - זמין במלאי ₪729 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במל…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי - 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב- עריכת מוזיקה וצרכים משרדיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - אין צורך בכונני SSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (9- חשוב מאוד) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אשמח להצעה שכוללת מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עם TMS היה לי נסיון טוב בעבר, אבל לא חייב. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא - פרט אולי להפוך אות…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לחפש מחשב נייד, ולאחר מחקר קצר הצלחתי למצוא 5 מחשבים ניידים באתר KSP שמתאימים לצרכים שלי. הבעיה היא שההבדלים בניהם לפי המפרט נמצאים מעבר להבנה הטכנולוגית שלי ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי לבחור במחשב הטוב ביותר. אין צורך להתייחס למחירים כי הם כולם בתקציב שלי, ומבחינת הדברים החשובים (מעבד, זכרון, גודל מסך וכו') הם בדיוק מה שאני מחפשת. הבעיה שלי היא עם דברים כמו למשל מאיץ גרפי, כרטיס רשת וחלק מהחיבורים וקוראי הכרטיסים כי אני לא מבינה על מה הם מדברים אבל כן הייתי רוצה להנות מהייתרונות שלהם. יש לציין שדברים שהייתי מעדיפה לקבל מהמחשב שלי הם איכות טובה בעת צפייה בסרטים, אפשרות לחיבור המחשב למסך הטלוויזיה (לא חובה אבל עדיף), חיי בטריה ארוכים ושיקלוט …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב קטן שיישב בסלון ויוריד ויריץ סדרות וסרטים. כולל 1080p. הוא יתחבר לרשת עם כבל. לא צריך ציוד היקפי בכלל. כמובן עדיפות לשקט כמה שאפשר. הרכבתי מפרט בTMS, אשמח לקבל פידבק (או מפרט אחר אם עשיתי שם שטויות) מעבד: Intel Dual Core G630 2.7GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪280 לוח אם: Gigabyte GA-H61N-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪444 מארז: Thermaltake Element Q 200W A.PFC Black כמות: 1 - מחיר: ₪309 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪446 סה"כ: ₪1715 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שוו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא עד כ-4,000 ש"ח עם חריגה עד 200 ש"ח מעל לתקציב זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, גיימינג (לא חובה את המשחקים הכי חדשים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ארצה להתקין …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי לקנות xps13. ההזמנה תתבצע עוד כשבוע וחצי. הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איך כדאי להזמין. בebay יש את האפשרות הזאת - משלוח לארץ ישירות. http://www.ebay.com/itm/2015-DELL-XPS-13-Laptop-i5-5200U-QHD-3200x1800-INFINITY-TOUCH-8GB-256GB-SSD-/391136059658?hash=item5b1186a10a אני יודע שזהו Manufacturer refurbished אבל על פי התגובות של האנשים כולם מקבלים מחשבים חדשים. יכול ליהיות ששווה לקחת את הסיכון בשביל הפרש כזה במחיר? אפשר להזמין מamazon על ידי אחת חברות השילוח. אבל אז משלמים מיסי ארצות הברית. http://www.amazon.com/Newest-Model-Dell-Touchscreen-Ultrabook/dp/B00TIWQYNI/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1438009832&sr=8-2&keywords=xps+13+2015 יש את זה מאמזון UK - משלוח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני טכנאי רשתות ומידיי פעם מתכנת אני לא משחק במחשב יש לי עכשיו AMD 2500+ זיכרון כרוזיר DDR 400 756M CL 2.5 הרדיסק SATA 250 G WD כרטיס קול הרקולס 7.1 נהרס לי הלוח אם חשוב לי שהמחשב יזוז מהר אז אני רוצה מעבד + לוח אם + כרטיס מסך + צורב חדשים תקציב 2000 +- התקציב לא משנה כל כך הביצועים ויחסית לתועלת חשוב לי עדיפות ללוח אם של אסוס וחשוב שהוא יתמוך ב DDR 400 כי יש לי זיכרונות טובים כאלו לא אכפת לי אינטל או אי אמ די אם אני לא משתמש במשחקים מה אתם אומרים על האופציה של כרטיס מסך על הלוח ??? (אני פוחד מירידת ביצועים של המחשב כתוצאה מזיכרון משותף) ב KSP ראיתי את הלוח אם ASUS P5B-VM s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E, VGA שעולה 725 יש לו כרטיס מסך Media Accelerator 3000 מה א…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימוש יהיה סרטים אינטרנט והמשחק STARCRAFT 2 לא כל כך מעניין אותי שזה יפעיל בשיא היופי אלא שיפעיל בסבבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לרכוש מחשב חדש, מחשב למשחקים, תקציב כולל: 10000 שקל (גמיש מעלה במקצת) 1. מעבד I7 6700 משיג ב170$ (יורד מתקציב כללי) 2. אוזניות חוטיות LOGITECH G633 אקנה מאמאזון (115$) - יש המלצות אחרות ? (יורד מהתקציב הכללי) 3. כרטיס מסך 1080GTX אקנה מאמאזון 640$ ג'יגהבייט/אסוס/זוטאק הזול מביניהם (יורד מתקציב כללי) תקציב שנשאר בהנחה ואתם מסכימים עם מה שרשמתי למעלה (6300 שקל) דרישות למחשב (נשאר: מסך, מארז, זיכרון, SSD, הארדיסק, מקלדת מכאנית, עכבר, משטח לעכבר, ספק, מאוורר למעבד, לוח אם, שכחתי משהו?): 1. מסך 4K 27" IPS ומעלה (יצליח להיכנס בתקציב ? שמתי עין על "27 Dell LED IPS 4K P2715Q) 2. שיהיה שקט (מאוורר לא מקורי של אינטל - Ar…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב ממש בקרוב עד 5000 ש"ח על בסיס אינטל או AMD, אינטל על בסיס נואטווד או AMD על בסיס 64 סביות המחשב אמור לשמש לגלישה באינטרנט, הורדות וכמובן גם משחקים אין צורך בצורב- יש לי חדש באריזה שאני מתכוון להתקין. בתןדה מראש !
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
core i5 4570/ לוח אם: asus pryphon z87. זכרון 2*4 GB dd3 1600MHZ kingston סטיק הכחול. קירור של SYTCH katana. כרטיס מסך: GTX 780 3GB ASUS. מארז: corsair [h=1]עם חלון Corsair Carbide 300R Compact[/h]ספק כח 620W SEASONIC BROZE SSD 250GB SAMSUNG. הארד דיסק 1 טרה של סיגייט. צורב LG. מחשב פצצה לגיימינג מריץ הכל אבל הכל על אולטרה נקנה לפני שנה בערך מה אומרים כמה שווה? מוכר אותו מיידית מי שרציני שידבר איתי יש קופסאות יש חשבוניות יש הכל נקנה מKSP. המחשב שמור בקנאות מצה חדששש דנדש כאילו עכשיו קנית אותו מהחנות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים מחפש מחשב נייד בעל הדרישות הבאות זיכרון RAM 16 GB עם יכולת הרחבה עד 32GB מעבד I7 כרטיס רשת מקומי RJ45 מובנה בנוסף לכרטיס ה - WiFi דיסק SSD 256 + דיסק קשיח רגיל 1T או לחילופין SSD 512GB מקלדת מוארת מסך 15.6 משקל עד 2.8 קילו תקציב 4500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשים ניידים כאלה קטנים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי ביקש ממני למצוא לו חנות טובה ואמינה במחיר טוב שמוכרת ibm x31 עכשוי לשאולת : בדקתי בpch האם האתר שם מעודכן וניתן להזמןי מהם ? שמעתי מישוה שאמר שהם לא עידכנו מאז אפריל ... בksp זה סתם זלב בזאוס הזה אני יודע מה הם מוכרים. ופנדה לא מצאנו מה שרצינו בדיוק ככה צריך משהו כזה : המסך שיהיה 12.1 inch (אפשר גם יותר) 512 ram בסטיק אחד (כדי שתהיה אפשרות הרחבה בעתיד) מעבד centrio 1.4 ומעלה (מקווה שכתבתי נכון) וcombo - די וי די וצורב אם אפשר צורב די וי די. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט לגיימרים עד 7000 ש"ח הדרישות שלי הן שיכנס בתקציב לוח SLI , כרטיס 8800GTX וזהו בעקרון. המפרט לא יכלול בתוכו מסך, מקלדת , עכבר , רמקולים. תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקלקל לי המחשב הישן (כבר 6+ שנים, נתקע כל הזמן, אחרי בדיקות של דיסקים וזכרונות לבד הגעתי למסקנה שזה לוח האם\צ'יפסט). אני רוצה לבסס את המפרט על הרכיבים הכי זולים שתומכים בטכנולוגית הכי אחרונות, לשמור על אופק שדרוג מירבי. לכן: Intel Sandy Bridge Core i5 Gigabyte GA-PH67-UD3 1. תקציב - 2500~ 2. שימושים - עריכה גרפית כבדה (שרטוט, תלת מימד) 3. יש את כל הציוד ההיקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים נדרש צורב sata כי הישן הוא ide. 5. יש כבר דיסק קשיח sata חדש. 6. חשיבות השקט = 7 (חשוב אבל לא קריטי עד כדי הכפלת מחיר המארז בשביל זה) 7. לא מתוכנן אוברקלוקינג 8. מ"ה - לא. הרכבה - כן. 9. חנות שיש לה כבר Sandy Bridge במלאי. 10. בחרתי את לוח האם עם תמיכה לאחור (PCI) ולע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-