עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ben060,

http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?ai=2602220&cfm=האם המחיר הזול מטעה? איך האיכות בנייה של המחשב? ושאלה נוספת: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OK530U3CA03IL יש האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין הדגם 3217U לבין ה 2370 במעבדים?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  2. מבקש את עזרתכם בהמלצת מחשב סטודנט המחשב נועד לכתיבת מלל וגלישה באינטרנט הוא צריך להיות בגודל 13 אינץ, במחיר של סביבות 2000 רצוי שיהיה כמה שיותר קל, וכמה שיותר סוללה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? סביבות 1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, 4 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI, USB 3 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) אין לי העדפה מיוחדת, אני מניח 160 רגיל * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקצ…

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  3. אהלן קניתי לפטופ של אסוס K55A ואיך אני יכול לבטל את האפשרות לטעינת הסוללה כאשר הוא מחובר לחשמל? פשוט מה שקרה לי עם מחשב נייד של DELL, המחשב תמיד היה מחובר לחשמל כאשר הסוללה היתה בפנים ומה שגם לזה שהסוללה נשרפה, מאז לימדו אותי בDELL שיש אופציה של ביטול טעינת הסוללה מה שאומר גם אם הסוללה במחשב והוא מחובר לחשמל הסוללה בעצם לא נפגעת. השאלה אם יש אופציה כזאת באסוס גם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. עם לפחות 3 שנות אחריות, הקנייה תתבצע מ-KSP. תודה לעוזרים * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית (מחשב לסטודנט לראיית חשבון). * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? פחות מ-2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) 500G HDD * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray?…

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  5. שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש ( המחשב הנוכחי שלי (נייח) חוגג השנה 9 ) אשר אוכל להשתמש בו למטרות הבאות: 1) שימוש בתוכנות השונות של אופיס (כמה במקביל) 2) גלישה באינטרנט (כמה שיותר לשוניות פתוחות) 3) צפייה בסרטי HD בצורה חלקה 4) גיימינג בינוני - כבד (קצת פחות קריטי) 5) האזנה למוסיקה חשוב לי שיהיה למחשב: 1) זיכרון ROM בעל מהירות 7200 בנפח גדול כמה שאפשר (אני מעריך שלא אצטרך מעל TB אחד אבל אם יש יותר אז מבורך) 2) לפחות שתי כניסות של USB 3 3) רמקולים מובנים איכותיים יש לציין שרוב הזמן אני ליד שקעים כך שטעינה (במחשב נייד) לא מהווה טאבו. אני מתלבט בין האפשרויות - מחשב ALL IN ONE או מחשב נייד לגבי המחיר: 6000 ש"ח כאשראני יכול להוסיף כ 500 נוספים אם זה יהיה שווה את ההוצאה. מה דעתכם ע…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by eliortomer,

מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש ביתי=גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וכתיבת עבודה ובנוסף עבודה משרדית והאזנה למוסיקה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לאאאאאא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.tms 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהת…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by gilgol,

שלום רב, אני רוצה לקבל פה מהמומחים מפרט למשחקים ללא ציוד עזר ומסכים, נטו מחשב בסכום של 6500 ש"ח תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים כבדים ברזולוצייה גבוהה, צפייה והקלטה של מצלמות IP 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד מקיף 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אובר קלוק? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות 8. האם ישנה העדפה…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. יש לי כבר מעבד חזק (i73770), והמטרה להרכיב מחשב שיהיה future proof ויחזיק כמה שנים טובות ללא צורך בשדרוג, ושיהיה כמה שיותר אמין (גם אם צריך לשלם קצת יותר בשביל זה) המחשב לשימוש משרדי/ביתי ללא משחקי תלת ממד או גרפיקה כבדה (גם בעתיד לא ישמש למשחקים) לא ישמש לתוכנות כבדות במיוחד, אבל המהירות חשובה - זמן הדלקה, פתיחת חלונות חדשים וכד' מהיר כמה שיותר גם בריבוי משימות. לא מתוכנן שום OC שקט חשוב, אבל לא קריטי. אני רוצה מחשב קטן, והחלטתי להשקיע לא מעט במארז בשביל זה, אבל אני לא בטוח אם המארז לא קטן מידי , ביחוד בקשר לאוורור והתחממות (שעלולה לקצר את אורך החיים של המערכת). מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קירור למעבד: Shythe Big Shuriken…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  9. מחשב בן שנתיים וחצי,עבר מספר שדרוגים. אני צריך הערכה של מחיר: מעבד: i5 750 עם קירור Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם : Intel DP55WB כרטיס מסך: Twintech GTS250 ראם: 8GB 1333MHZ של קינגסטון,לא יודע תדגם המדויק. קשיחים: 500GB,250GB. לא יודע תדגמים. של WD. SSD : חדש, Crucial M4 64GB ספק: Enermax MODU 82+ 425W מארז: Fractal Design R4 אשמח להערכה כמה הוא שווה. תודה

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  10. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... רציתי לדעת כמה שווה המעבד שלי i5 3570k בן כמעט חצי שנה ועם אחריות לעוד שנתיים וחצי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eranw,

שלום. אני מחפש לקנות מחשב חדש לשימוש משרדי בעיקר, וחשוב לי שתהיה לו עמדת עגינה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בדיסק גדול (100G זה ממש מספיק) אבל אם אפשר - שיהיה מהיר * כונן CD/DVD? צורב? לפחות כונן DVD בעמדת העגינה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה מוכרת עם אחריות תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by bangom,

מבקש מפרט ב 2500-3000 ₪ לעיבוד גרפי 1) 2500 ₪ תקציב מקסימאלי א) לנסות לחסוך ב) 500 ₪ חריגה מקסימאלית 2) מחשב לצורך עריכה גרפית; תכני HD א) תוכנות עיקריות - SOLIDWORKS 2013 - פרנסה - PHOTOSHOP CS6 - פרנסה - ILLUSTRATOR CS6 - פרנסה ב) רזולוציית מסך של 1080P 4) אין צורך בכונן קשיח (קיים Hitachi HDS721010CLA332 ATA) 5) לא קריטי שיהיה שקט (1 מתוך 10) 6) ללא אוברקלוק 7) הרכבת מחשב בחנות 8 ) גר באיזור השפלה 9) תמיכה בUSB3 (אם לא מייקר משמעותית) 10) אופק לשדרוג רצוי אבל רק אם לא מייקר משמעותית. הערה נוספת - הבנתי שאפשר שמערכת ההפעלה תהיה 64 ביט אבל תריץ כל תוכנה של 32 ביט, ושזה תלוי בסוג המעבד. אז זה הכרחי, ואם אי אפשר, אז המחשב יהיה מיועד למערכת הפעלה 32 ביט (ולא 64 ביט) בתודה מ…

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  13. ברשותי מחשב נייד של ASUS מדגם K53SD עם מערכת הפעלה Windows 7. בדיקת חומרה העלתה שמשטח המגע הוא של Elantech. הורדתי את מנהל ההתקן המתאים העדכני ביותר מהאתר של ASUS והתקנתי אותו. לאחר ההתקנה ניתן להפעיל או לבטל באמצעות הממשק את התכונות השונות של משטח המגע, אבל אחד הדברים הכי חשובים שלא ניתן לעשות זה לכוון את הרגישות. המשטח כרגע מאוד רגיש וקופץ בכל מגע קטן. האם יש אפשרות לשנות זאת באמצעות לוח הבקרה של ה-Windows או כל אפשרות אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני רוצה לקנות את המחשב הזה Asus K55VD-SX421H המחשב בעל 4 ג'יגה זיכרון ובעתיד ארצה להגדיר ל8 ג'גה. זה אומר שצריך לקנות כרטיס בעל 4 ג'יגה ולהוסיף,או לקנות כרטיס בעל 8 ג'יגה? כמו כן,תוכלו להמליץ לי איזה כרטיס לקנות ? וסליחה אם עברתי על חוקי הפורום או אם כתבתי במקום לא נכון.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by yamamoto,

בסדר חבר'ה צמצמתי ל 2 דגמים רק תעזרו לי לבחור http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13359 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13705 בעקרון הנתונים שלהם די דומים ועם מסך מגע (אני לא מבין מה הטעם בWIN 8 בלי מסך מגע) וגם פחות או יותר במסגרת התקציב בערך 4.5 לאסוס יש קצת יותר זיכרון אבל לסמסונג יש SSD אמיתי 128 מטרות המחשב? הרבה אינטרנט ווידאו + עריכה של סרטים ותמונות (אני לא מסוגל להשתמש במחשב מקרטע {חייב עוצמה}) * גודל המסך - לא יותר מ15.6 ולא הכי משנה לרוב המחשב יהיה מחובר למסך גדול יותר * משקל רצוי? לא כ"כ חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך 4 שעות עבודה נראה לי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - יציאת לחיבור מסכים גדולים * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מס…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  16. אוקי הנה עברו להם 5 שנים מאז שהתיעצתי אתכם כאן על המחשב הנוכחי שלי, שנקנה מ TMS ושירת אותי נעמנה כול השנים הלא קלות הללו . אני ממש לא גיימר רצני אבל אם אני משחק אז אני רוצה שזה יעבוד טוב וברמות הגבוהות שמאפשר המשחק. כרגע אני נהנה ממשחק "world of tanks" ורוצה שהגדרות תצוגה יהיו במקסימום ולפעמים גם אני מטיס ברשת "Flight sim". כמו כן אני רוצה שהמחשב ישרת אותי ויוכל לספק את הצרכים שלי כמה שנים קדימה כמו שלמעשה היה עם המחשב הנוכחי שלי . אז התקציב הוא 2500-2700 והשמח מאוד לראות את המלצתכם ! תודה !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by iTripleE,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, וגיימינג - שיוכל להריץ את המשחקים החדישים (כמו Battelfield 3, FarCry 3) על רמה גבוהה שיהיה כיף לשחק באיכות טובה ובלי תקיעות, אני לא מחפש דברים משוגעים וגם לא חובה שהדברים ירוצו ב-1080P - אם המחשב יוכל להריץ הכל על רזולוציה של איזור ה720p זה יהיה מעולה. * גודל המסך?: סביבות ה15 אינץ' - רזולוציה של 720P או 768X1366 תעשה את העבודה * משקל רצוי?: לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?: לא ממש, כמובן שאני לא רוצה משהו שיחסל את הסוללה בשניות, אבל בסך הכל רוב העבודה איתו תהיה במשרד ליד חיבור לחשמל ורק מידי פעם אקח אותו לנסיעות, אז בסך הכל אני צריך משהו ממוצע כזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : עדיף שיהי…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. אדובי אפטר אפקטס, פרמייר, פוטושופ ואילוסטרייטור: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1466 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪40 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪767 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 קירור למארז: Fractal Design 120MM כמות: 1 - מחיר: ₪53 זיכרון: Kingston 16GB KINGSTON KIT(8Gx2) Hyper-X RED XMP כמות: 1 - מחיר: ₪547 קשיח למחשב שולחני: SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪525 כרטיס מסך: Gigabyte GTX650 2GB GDDR5 P…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by asmon,

- אין צורך בציוד היקפי ולא בצורב - השימושים הם בעיקר משרדיים, הרבה multitasking אך גם צפיה בסרטים באיכות HD. משחקים אינם פקטור. - למחשב יחוברו 2 מסכי 22"-24" - יש לי Hard Drive די ישן של WD מדגם wd10eads, אני לא יודע אם הוא יהווה צוואר בקבוק במערכת לכן לא יודע אם יש צורך בכונן חדש. - בגלל הMULTITASKING הרב, יש צורך ב8 ג'יגה זכרון לפחות. - שהמערכת לא תהיה מוגבלת לשדרוג, לדוגמה אם ארצה להוסיף SSD, אז שלא יהיה לוח שתומך רק בSATA2 מה שיגביל לי את מהירות העברת המידע. - חשובה מאוד מידת השקט של המערכת. - במידת הצורך, ניתן לחרוג מהתקציב לסיכום אני פשוט צריך מערכת שקטה ויציבה מבלי להתפרע בתקציה שלא לצורך. תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  20. שלום לכולם, אני עושה עכשיו סקר שוק לגבי כרטיסי מסך ל-PC שאני מרכיב. הצרכים שלי הם ברובם סטנדרטיים (גלישה באינטרנט, אופיס, תוכנות שירות נפוצות [צריבה וכו'] וכו') אבל הפעם יהיה גם דגש על מחשב שמסוגל להריץ משחקים בצורה טובה ואפילו מצוינת אם התקציב יאפשר זאת. דוגמאות למשחקים שארצה להריץ: Mass Effect 3, Skyrim ו-GTA5 במידה וייצא ל-PC. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא עד 900 ש"ח לכל היותר. מצאתי כמה דגמים של כרטיסי מסך שנראים לי מתאימים והייתי רוצה המלצות או ביקורות עליהם מכם, אם אפשר. (המחירים בסוגריים נלקחו מהאתר של אייבורי, אבל אין לי כוונה לקנות שם בהכרח אלא רק לקבל מושג על סדרי הגודל של המחירים): Asus AMD Radeon HD 7770 V2 1GB HD7770-DC-1GD5-V2 (מחיר - 755 ש"ח) Gigabyte AMD Radeo…

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by gmpc,

אהלן, הגיע הזמן לשדרג את המחשב, יחד עם זאת חשבתי כבר להשאיר את המחשב הקיים, לרכוש חדש ולחבר אותם ב KVM בכדי לעבוד עם 2 מחשבים במקביל (מפאת חוסר מקום). אשמח לקבל הצעה למפרט שמיועד לתפעול שוטף + משחקים בתקציב של עד 2500 ש"ח (כולל מארז ואוורור שקט) המחשב שקיים היום: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz 3GB Ram Radeon HD4850 Corsair 550W PSU 2 דיסקים, 700 ו 300 ג'יגה ציוד הקפי ומסך 22" האם כדאי להשאיר את הספק הקיים ולהתקין ספק זול יותר במחשב הישן? אודה להמלצות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  22. Started by Panta,

1. תקציב עד 2000ש"ח א, יש עוד מקום לחסוך מהמפרט? ב, חריגה עד 200ש"ח 2. מטרת שימוש א, 99% Word ב, 1% אינטרנט. ג, בשום אופן לא למשחקים. ד, רזולוציה 800x600 מקסימום 1200x1024 מסך ביחס 4:3 בלבד. ה, הגדרות גרפיקה נמוכות 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך במקלדת עכבר ומסך. 5. חשיבות שקט 5. 6. לא מתוכנן OC. 7. כולל Win8/7 - ו-Word 2010 - שוקל התקנה עצמית. 8. רכישה מתוכננת מ- TMS ת"א 9. SATA 2 מספיק, אין צורך ב FW RAID USB3. 10. לא מתוכנן שדרוג 11. חייב כרטיס מסך מובנה. NZXT Source 210 Black ₪265 Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray ₪268 Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 ₪305 Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 ₪118 SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk ₪249 קירור I…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by OHANA,

שלום רב, החלטתי להשתדרג במחשב נייח חדש. אך, נוכחתי לגלות שהבחירה די קשה לנוכח המבחר. הנני סטודנט והדרישות ההתחלתיות שלי היו מחשב ל"סטודנטים" כלומר, גלישה באינטרנט ותוכנות אופיס. אך, אחרי חשיבה ממושכת החלטתי להתאמץ עוד טיפה כדי לא להחליף מחשב עוד 3-4 שנים. תקציב: עד 2000 ש"ח (עדיף כמה שפחות) שימוש: אינטרנט, תוכנות אופיס, סרטים ובעתיד אולי אפילו משחקים. נתונים: רק intel, עדיפות למעבד 4 ליבות, לוח אם מתאים כמובן, דיסק קשיח 500GB, כרטיס מסך מובנה(אם יהיה צורך אשדרג בעתיד) אחריות: 3 שנים ציוד היקפי: אין צורך ללא מערכת הפעלה או תוכנות כלשהן. כל הצעה תתקבל בברכה!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  24. Started by alex188,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד הדומה במפרט (בעיקר במשקל) דמוי MACBOOKAIR כמה נקודות חשובות: מסך 13' ומעלה. דיסק קשיח SSD לא משנה מה הגודל מספיק גדול שיהיה אפשר להתקין עליו WIN וכמה תכונות חשובות, השאר יכול להיות בדיסק קשיח שני. משקל: 1.4 או פחות (פחות זה טוב). בעידן של WIN 8 נחמד אם המסך יהיה מגע ועדיפות לנשלף (אבל רק עדיפות ! אני לא מוכן שזה יבוא על חשבון גודל המסך כמו במקרים של אסוס שזה אומנם נשלף אבל המסך 11). זמן סוללה סביר של לפחות 8 שעות. מה יעשה במחשב? המון אינטרנט אלחוטי (חשוב שרכיב ה-WIRELESS יהיה איכותי, במחשב הלא מתקדם יחסית שלי HP620 אני מצליח לקלוט בכל זמן ובכל מקום, לעומת חברי עם מחשבי ACER\ASUS כל הזמן בוכים שהם קולטים בקושי) . מידי…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  25. יש לי היום מחשב נייד חשוב לי שיהיה מחשב איכותי ומעוצב, שקט, מסך 15.6, סוללה לאורך זמן, לא מתחמם, מקלדת מלאה נומרית ואחריות יצרן. השימושים שלי הם רק אופיס ואינטרנט. אין לי מגבלת תקציב. 1) איזה מחשב יכול להתאים לי ? 2) יש המלצות לחנות \ אתר אינטרנט לרכישה ? (רק משווק מורשה ולא ייבוא מקביל). תודה תודה תודה גיל

• 3 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים