ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
intel haswell cpu i7 extreme(i7-4990X) overclocked asus x79 successor motherboard (asus rampage v extreme) corsair dominator platinum ddr3 16gb ram(2800mhz, 4 cards with xmp , overclocked) OCZ RevoDrive 3 X2 PCI-Express SSD 960gb asus gtx690 (x2 sli,overclocked)(nvidia keplar) Corsair H100 CPU liquid cooling seasonic Platinum 1000W psu (80 Plus Platinum) 2x seagate barracuda 3TB HD 7200rpm (with raid 1) (liteon/pioneer/asus) bluray drive nzxt phantom 410 case(white / blue) microlab m880 speakers Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD / Sound Blaster ZxR / Asus XONAR ESSENCE STX blackmagic design intensity pro (hdmi capture card) razer mamba mouse/lycosa mirror keybo…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב מחשב לארכיטקטית, ואני צריך ייעוץ לגבי מפרט. התקציב הוא כ-4000 ש"ח כולל מסך. התוכנות העיקריות שבהן היא משתמשת הם: אוטוקאד, פוטושופ, אופיס, סקאטש-טפ וכו'. מה המפרט עליו הייתם ממליצים? במה עליי להתמקד? האם מעבד i5 יספיק או שמומלץ יותר i7? האם כרטיס מסך חיוני לתוכנות כאלו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש מקום/חנות באזור חיפה והקריות שבה יש תצוגה גדולה ומקיפה של מחשבים ניידים מישהו מכיר מקום כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, לאחר המון קריאה של כתבות + עיון מעמיק במפרטי המחשב המומלצים הגעתי למפרט הזה. ראשית, להלן השימושים שיהיו לי ודרישות שאני מציב לעצמי: 1. תקציב כולל ציוד היקפי למעט עכבר. עד 5000 ש"ח 2. שקט - זו הסיבה שבחרתי במארז זה, השאלה איך הוא מבחינת אוורור - האם כדאי להוסיף לו עוד מאוורר 120 מ"מ? 3. נפח גדול - לכן בחרתי ב HD 1T 4. משחקים - בעיקר משחקים "כבדים" , אני אוהב לראות איכות - ומבחינת יחס עלות תועלת זה הכ.מסך שמצאתי לנכון שמשתלם ביותר. אך עדיין, האם יש חלופה בטווח מחירים הזה? או בסכום של עד 100 ש"ח טובה יותר? 5. לא עושה OC - מסתפק במה שיש. לכן חוזר על השאלה מסעיף 2, האם הדיפולט של המארז מספיק? 6. מסך - חשבתי על הדל שכמעט מומלץ בכל ת'רד שראיתי, אך עדיין יקר. כחלופ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח עם זה קריטי .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, ותכני HD וגלישה באינטרנט.. משחקים כגון - Crysis 2 Black Ops Call Of Duty וכל האלו החדשים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ..? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BO2 CallOfduty Far Cry 3 ועוד כמה משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) גודל מסך…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לעבודה... אני צריך להפעיל תוכנה אחת שהמפרט שהיא דורשת זה : Windows 7 (latest Service Pack, 32/64 Bit), 2.0 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2, 2 GB RAM (4 GB recommended) חשבתי על המחשב הבא : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11940 עכשיו מה דעתכם אליו ? אפשר להשיג במחיר שלו מש'ו יותר טוב וחזק ?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האם הנייד הזה שווה http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-c02942238/15524211?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_2&a=2022 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט וקצת סרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
[table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪1466 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪44 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪353 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪550 [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 מחיר: ₪226 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני: [/td] [td] SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪525 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני…
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחפש את התמורה הטובה ביותר למחשב שהוא בעיקר לעריכה , מולטימדיה , קצת משחקים (לא גיימר כבד אבל רצוי שתהיה את האופציה ) , גלישה וסרטים. חובה i7 , 8gb זכרון עם אופציה ל-16 בעתיד. * גודל המסך? 15.6 (רצוי fhd אבל יכול להתפשר) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ ארוך 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (hdmi * בלוטות? אם יש אז לא מתנגד. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD - מעדיף ssd + hdd 7200 אבל חובה …
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום רב לכם. ראשית : 1. מה התקציב המקסימאלי ג6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - כן, אך אם הפרשי הביצועים הינו קטן, עדיף לחסוך P: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב - משחקים, אך לרוב עבודה יום-יומית 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - כן, ספק כוח 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אייבורי מחשבים 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?- כרטיס מסך בלבד לא "אחפור" לכם יותר מידי אלא אגש מיד לנקודה. מראש אצהיר שאני מעדיף לרכוש את הציוד ברשת אייבורי מכוח קירבת הסניף לביתי. המפרט עליו המלצתם (החזק ביותר ללא ציוד היקפי) מצא חן בעיניי, אך ברצוני לערוך בו שינוי קט…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אשמח לחוות דעת על המפרט הבא התקציב שלי עד 2500 והמחשב מיועד לשימוש ביתי בסיסי תודה מעבד אינטלIntel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [/r] מאוורר למעבדZalman CNPS7X LED [/r] לוחות אם למעבדי אינטלAsus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI [/r] זכרונותKingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage) [/r] דיסקים קשיחיםWestern Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX [/r] צורבי DVDLG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA OEM [/r] ספקי כוחThermaltake TR2 450W PSU Active PFC (Retail) [/r] מארזיםCorsair Carbide 200R Black Compact Case [/r] מחיר 2495
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?ai=2602220&cfm=האם המחיר הזול מטעה? איך האיכות בנייה של המחשב? ושאלה נוספת: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OK530U3CA03IL יש האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין הדגם 3217U לבין ה 2370 במעבדים?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם בהמלצת מחשב סטודנט המחשב נועד לכתיבת מלל וגלישה באינטרנט הוא צריך להיות בגודל 13 אינץ, במחיר של סביבות 2000 רצוי שיהיה כמה שיותר קל, וכמה שיותר סוללה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? סביבות 1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, 4 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI, USB 3 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) אין לי העדפה מיוחדת, אני מניח 160 רגיל * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקצ…
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן קניתי לפטופ של אסוס K55A ואיך אני יכול לבטל את האפשרות לטעינת הסוללה כאשר הוא מחובר לחשמל? פשוט מה שקרה לי עם מחשב נייד של DELL, המחשב תמיד היה מחובר לחשמל כאשר הסוללה היתה בפנים ומה שגם לזה שהסוללה נשרפה, מאז לימדו אותי בDELL שיש אופציה של ביטול טעינת הסוללה מה שאומר גם אם הסוללה במחשב והוא מחובר לחשמל הסוללה בעצם לא נפגעת. השאלה אם יש אופציה כזאת באסוס גם?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם לפחות 3 שנות אחריות, הקנייה תתבצע מ-KSP. תודה לעוזרים * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית (מחשב לסטודנט לראיית חשבון). * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? פחות מ-2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) 500G HDD * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray?…
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש ( המחשב הנוכחי שלי (נייח) חוגג השנה 9 ) אשר אוכל להשתמש בו למטרות הבאות: 1) שימוש בתוכנות השונות של אופיס (כמה במקביל) 2) גלישה באינטרנט (כמה שיותר לשוניות פתוחות) 3) צפייה בסרטי HD בצורה חלקה 4) גיימינג בינוני - כבד (קצת פחות קריטי) 5) האזנה למוסיקה חשוב לי שיהיה למחשב: 1) זיכרון ROM בעל מהירות 7200 בנפח גדול כמה שאפשר (אני מעריך שלא אצטרך מעל TB אחד אבל אם יש יותר אז מבורך) 2) לפחות שתי כניסות של USB 3 3) רמקולים מובנים איכותיים יש לציין שרוב הזמן אני ליד שקעים כך שטעינה (במחשב נייד) לא מהווה טאבו. אני מתלבט בין האפשרויות - מחשב ALL IN ONE או מחשב נייד לגבי המחיר: 6000 ש"ח כאשראני יכול להוסיף כ 500 נוספים אם זה יהיה שווה את ההוצאה. מה דעתכם ע…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש ביתי=גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וכתיבת עבודה ובנוסף עבודה משרדית והאזנה למוסיקה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לאאאאאא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.tms 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהת…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקבל פה מהמומחים מפרט למשחקים ללא ציוד עזר ומסכים, נטו מחשב בסכום של 6500 ש"ח תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים כבדים ברזולוצייה גבוהה, צפייה והקלטה של מצלמות IP 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד מקיף 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אובר קלוק? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות 8. האם ישנה העדפה…
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי כבר מעבד חזק (i73770), והמטרה להרכיב מחשב שיהיה future proof ויחזיק כמה שנים טובות ללא צורך בשדרוג, ושיהיה כמה שיותר אמין (גם אם צריך לשלם קצת יותר בשביל זה) המחשב לשימוש משרדי/ביתי ללא משחקי תלת ממד או גרפיקה כבדה (גם בעתיד לא ישמש למשחקים) לא ישמש לתוכנות כבדות במיוחד, אבל המהירות חשובה - זמן הדלקה, פתיחת חלונות חדשים וכד' מהיר כמה שיותר גם בריבוי משימות. לא מתוכנן שום OC שקט חשוב, אבל לא קריטי. אני רוצה מחשב קטן, והחלטתי להשקיע לא מעט במארז בשביל זה, אבל אני לא בטוח אם המארז לא קטן מידי , ביחוד בקשר לאוורור והתחממות (שעלולה לקצר את אורך החיים של המערכת). מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קירור למעבד: Shythe Big Shuriken…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
מחשב בן שנתיים וחצי,עבר מספר שדרוגים. אני צריך הערכה של מחיר: מעבד: i5 750 עם קירור Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם : Intel DP55WB כרטיס מסך: Twintech GTS250 ראם: 8GB 1333MHZ של קינגסטון,לא יודע תדגם המדויק. קשיחים: 500GB,250GB. לא יודע תדגמים. של WD. SSD : חדש, Crucial M4 64GB ספק: Enermax MODU 82+ 425W מארז: Fractal Design R4 אשמח להערכה כמה הוא שווה. תודה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... רציתי לדעת כמה שווה המעבד שלי i5 3570k בן כמעט חצי שנה ועם אחריות לעוד שנתיים וחצי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות מחשב חדש לשימוש משרדי בעיקר, וחשוב לי שתהיה לו עמדת עגינה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בדיסק גדול (100G זה ממש מספיק) אבל אם אפשר - שיהיה מהיר * כונן CD/DVD? צורב? לפחות כונן DVD בעמדת העגינה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה מוכרת עם אחריות תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מבקש מפרט ב 2500-3000 ₪ לעיבוד גרפי 1) 2500 ₪ תקציב מקסימאלי א) לנסות לחסוך ב) 500 ₪ חריגה מקסימאלית 2) מחשב לצורך עריכה גרפית; תכני HD א) תוכנות עיקריות - SOLIDWORKS 2013 - פרנסה - PHOTOSHOP CS6 - פרנסה - ILLUSTRATOR CS6 - פרנסה ב) רזולוציית מסך של 1080P 4) אין צורך בכונן קשיח (קיים Hitachi HDS721010CLA332 ATA) 5) לא קריטי שיהיה שקט (1 מתוך 10) 6) ללא אוברקלוק 7) הרכבת מחשב בחנות 8 ) גר באיזור השפלה 9) תמיכה בUSB3 (אם לא מייקר משמעותית) 10) אופק לשדרוג רצוי אבל רק אם לא מייקר משמעותית. הערה נוספת - הבנתי שאפשר שמערכת ההפעלה תהיה 64 ביט אבל תריץ כל תוכנה של 32 ביט, ושזה תלוי בסוג המעבד. אז זה הכרחי, ואם אי אפשר, אז המחשב יהיה מיועד למערכת הפעלה 32 ביט (ולא 64 ביט) בתודה מ…
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של ASUS מדגם K53SD עם מערכת הפעלה Windows 7. בדיקת חומרה העלתה שמשטח המגע הוא של Elantech. הורדתי את מנהל ההתקן המתאים העדכני ביותר מהאתר של ASUS והתקנתי אותו. לאחר ההתקנה ניתן להפעיל או לבטל באמצעות הממשק את התכונות השונות של משטח המגע, אבל אחד הדברים הכי חשובים שלא ניתן לעשות זה לכוון את הרגישות. המשטח כרגע מאוד רגיש וקופץ בכל מגע קטן. האם יש אפשרות לשנות זאת באמצעות לוח הבקרה של ה-Windows או כל אפשרות אחרת?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה Asus K55VD-SX421H המחשב בעל 4 ג'יגה זיכרון ובעתיד ארצה להגדיר ל8 ג'גה. זה אומר שצריך לקנות כרטיס בעל 4 ג'יגה ולהוסיף,או לקנות כרטיס בעל 8 ג'יגה? כמו כן,תוכלו להמליץ לי איזה כרטיס לקנות ? וסליחה אם עברתי על חוקי הפורום או אם כתבתי במקום לא נכון.. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-