עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב. קניתי השבוע מחשב נייד חדש של MSI מדגם EX623 שנמצא באייבורי. לינק למחשב: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3161&CatCode= בעיקרון, לפני שהחלטתי לקנות את המחשב, התייעצתי עם מספר אנשים ואמרו לי שאין בעיה להתקין XP על המחשב, רק צריך לשנות הגדרות מסוימות וכו'. כאשר ישבתי עם המוכר באייבורי, והוא המליץ לי להתקין ויסטה מפני שכפתורי המולטימדיה מיועדים לעבוד עם ויסטה, או להתקין את WINDOWS 7 BETA שמנהל המעבדה שלו התקין ומאוד מרוצה מהמהירות ומהתמיכה של הדרייברים שלו. אשמח להצעות ולביקורות על ויסטה ועל WINDOWS 7 BETA ומה יותר כדאי להתקין. תודה מראש, שחר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם אני מעוניין בחוות דעת על שני מפרטים. המחשב הוא להורים שלי, שימושים עיקריים: אופיס, אינטרנט, קצת סרטים ומשחקים קלים. אני מודע שהמפרט הראשון יעמוד בדרישות, אך הוספתי את המפרט השני, במקרה ואחפוץ במשחקים תובעניים יותר כשאני בבית. נ.ב. בבקשה מפרטים מחנויות בצפון. (חיפה וצפונה) מפרט 1: שימושים כללים 3K Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX, יחידות 1 ¤390 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3941 XFX nForce® 630i Intel LGA775, יחידות 1 ¤385 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4592 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5, יחידות 1 ¤275 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4902 Samsung SATA2 640GB 16MB 7200RPM, יחידות…

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  3. אני מתלבט אם לקנות לE6400 שלי כרטיס BT של דל דגם 410 או דגם 370 כאשר ההבדל בינהם הוא תמיכה ב UWB.... עכשיו השאלה שלי היא מה UWB? כמה שימושי זה? *ההבדל עלות: 12$ (ה370 עולה 18$ וה410 עולה 30$)

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  4. msi 623 lenovo 4233-78g Acer Aspire 6930 נסיון אישי המלצות והערות יתקבלו בברכה תודה

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  5. מפרט שהרכבתי בעזרתכם... מיועד למשחקים כבדים. ללא ציוד היקפי, ללא OC , לא חייב שיהיה שקט על מסך 19 ברזולוציה של 1280X1024 בסדר גודל של עד 4 אלף עם אפשרות לחריגה. קונה מ skypc שמעתי הרבה המלצות על החנות הזאת. מה אתם אומרים? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤790 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850…

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by Le-Quak,

מחשב חזק מספיק כדי שיהיה שימושי גם עוד שנתיים כשאני אשתחרר? (חייב לקנות מחשב חדש עכשיו כי הישן שבק חיים) מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm-ליבה מרובעת לביצועים מעולם אחר זיכרון-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ-kingston -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 8400GS-512MB/DVI/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-SEGATE/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA II 32MB נפח איחסון אין סופי.. כונן -DVDRW X22 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High De…

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  7. שלום לכולם אני סטודנטית ומחפשת מחשב נייד. מעדיפה של דל או hp אך אם יש חברה אחרת מומלצת אשמח לשמוע. מסך: 13-14 אינץ' משקל - 2 ק"ג מעדיפה מסך מט שימושים: גלישה באינטרנט, אופיס. מדובר במחשב שעשוי לשרת אותי כמחשב עיקרי (לא רק לסיכומי הרצאות). כמובן שמעדיפה סוללה לזמן רב אולם, המחשב נידותו של המחשב חשובה ולכן כאן אני מוכנה להתפשר מעט. בתודה ובברכה עינת

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  8. שלום לכולם. אני מבקש המלצה על מפרט מחשב לסלון. ניסיתי לחפש לבד ואני קצת מבולבל מהאפשרויות. אני מעוניין במחשב בעיקר למוזיקה וסרטים שיחובר לטלויזיית LCD ע"י קאבל HDMI. משהו במחיר נמוך כמה שאפשר (אבל איכותי- מקסימום נוסיף קצת). חשוב לי שיהיה שקט. מעוניין לגלוש דרכו גם באינטרנט. כמו כן שאלה- האם אני מחבר את הרמקולים ישירות למחשב או יש לחבר לרסיבר ומהרסיבר לטלוויזיה? חשוב לי שתהיה איכות שמע ממש טובה אז זה די חשוב (לשמע DOLBY 5.1, האם צריך כרטיס קול נפרד?). האם אני צריך כרטיס מסך נפרד לאיכות HD או שמספיק לוח אם עם חיבור HDMI? חשוב לי שיהיה שקט מאוד, וקריר. כמו כן אם יש המלצה למעבד של אינטל (core 2 due) אני אשמח כי יש לי הנחה עליהם. כנראה שאשתמש במערכת הפעלה XP. אם אפשר חלקים…

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by XDude,

שלום, אני לפני קניית מחשב יד שניה של acer 5920.. המוכר הוא אמריקאי דתי שעלה לארץ ומוכר אותו במחיר של 2000 שקל. המחשב בלי בעיות בכלל ויש אחריות לחצי שנה אבל לא בארץ כנראה.. אלא אם כן האחריות בן לאומית. מה אתם אומרים בכללי עסקה טובה גם בלי אחריות? איך המחשב? האם ניתן לקנות אחריות כאן? כמה זה עולה וכמה עולה חריטה לעברית? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לבנות NAS לבית. עדיפות לצריכת חשמל מינימלית. שימושים: file server bittorrent client lazy web server ssh server אני כבר הרבה זמן מתלבט אם הATOM יחזיק את זה טוב. בינתיים בחרתי בלוח BLKD945GCLF2 ובשני דיסקים של 1TB. מתלבט לגבי סיסטם על SSD או על CF (איך אפשר בכלל לשים CF?) נראה לי זכרון 1G יספיק (ויחסוך עוד חשמל) צריך את עזרתכם במארז קטן ובבחירת ספק

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  11. שלום! אני היתי רוצה עזרה במפרט מחשב הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב הנתון(3400 ש"ח) ללא ציוד היקפי (יש לי מסך 19 אינץ) רק המחשב עצמו. ללא צורך ב אובר קלוק ( o.c) יש העדפה למעבד 4 ליבות אם אפשר של amd (המעבדים שלהם זולים ומצוינים מספיק לצרכים שלי) כמו המעבד Phenom II x4 Quad-Core 920 Socket AM2+ 2.8Ghz 45nm וכרטיס מסך שיריץ משחקים על הגדרות גבוהות על משחקים ממש חזקים שיוצאים היום לשוק וגם השקט טיפה חשוב אבל לא כול כך!! (זה לאמחיב את המעבד הזה אבל מחשב שיספיק לי לפחות ל3 השנים הבאותת)

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  12. המפרט צריך לכלול מעבד לוח אם זכרונות וספק. המפרט ישמש למשחקים באיכות גבוהה על מסך 24" אני חשבתי על e8400 e43 ocz 2X2 800 reaper modu82+ 425 מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  13. אני מחפש מחשב נייד חדש. דרישות: גודל המסך 13-14 אינץ. הרבה זיכרון לשימוש במטלב. שימושים: בעיקר אופיס לעבודה ומיילים. שימוש רב במטלב. הרבה מעברים של הלפטופ (בית - משרד וכו'). התקציב הוא עד 10K. (אני יודע שלצרכים האלה אפשר למצוא מחשב ב 3K, אבל אני מעוניין במחשב איכותי) מזמן לא התעדכנתי בחידושים של הלפטופים. אשמח להמלצות

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  14. שלום לחברי הפורום, אני מועניין לקנות מספר חלקים למחשב ולצרפת לחלקים קיימים שיש לי ולבנות מחשב טוב אשמח לכמה שיותר המלצות ותגובות תודה החלקים שאני צריך: מעבד לוח אם מארז מערכת קירור ספק כוח זיכרונות תקציב: 3.5 אלף צרכים( שימושים): 1. מחשב חזק לmulti tasking, עריכת גרפיקה כבדה(תלת מימד, עיצוב וידאו ועיבוד וידאו) תוכנות תלת מימד כגון maya, 3dmax, autocad כל תוכנות של adobe למניהים 2. מחשב חזק שגם יריץ כל משחק שקיים בשוק כולל farcry ברמה טובה 3. דבר נוסף אני מעוניין המחשב שיהיה ניתן לשדרג בעתיד ברמה טובה+ ובנוסף שיתאים לרכיבים עתדיים שעלולים לצאת כגון(מעבדים, כרטיסי מסך, זיכרנות) אשמח לקבל גם טווחי מחירים+ מקומות שבהם כדאי לקנות( מקומות עם שירות אמינות ואחריות) מסך קיים: מסך …

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  15. צרירפתי את המפרט מחשב שאני הולך לקנות. (ללא OC משום סוג!) - מחשב Gaming חזק מה אתם אומרים? אשמח לשמוע דעות.. בנוסף אני מתכוון לקנות סט אלחוטי של מקלדת ועכבר של מיקרוסופט Microsfot Wireless Laser 7000 שעולה קרוב ל- 600 ש"ח. *** אשמח לשמוע דעות נוספות לגבי החלפת חלקים כגון לוח, מארז (באותה רמה כי שמתי לב שזה מארז קטלני ביותר ומתוכנן ממש טוב!!!) תודה רבה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by balon007,

אני יודע שזה נמוך אבל זה מה שיש לי כרגע... איך המפרט הזה? http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6021

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  17. חברים אנ ממש צריך עזרה,איך אני מתקין ווינדוס XP במחשב אולטרה נייד עם דיסק און קי ..מחשב חדש חדש ותוכת ווינדוס גם חדשה .הבעיה היא שניתן לבצע התקנה רק דרך דיסק און קי.איך עושים את זה . קובי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by liron_e,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב עד 2500 שקל. המחשב מיועד בעיקר למשחקים. יש לי כבר כרטיס מסך (9500 GT עם 1 גיגה זיכרון) והארד דיסק (320 GB), אני לא צריך ציוד הקפי. במחשב אני צריך שיהיה 4 GB זיכרון. בנוסף אני צריך הרכבה של המחשב. תודה, לירון.

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by hararim,

שלום לכולם. יש לי נייד של DELL מדגם INSPIRON 1525 עם 2GB זיכרון ואני מעוניין להרחיב ל-4GB. א- איפה מומלץ לעשות את ההרחבה?כל חנות מחשבים או שיש מעבדות מיוחדות שכדאי לעשות את זה אצלם? ב- מה צריכה להיות העלות של דבר כזה? תודה וחג שמח

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. קודם כל אני מתנצל ששיגעתי אותכם, וזהו, מחר בעזרת השם אני נוסע להזמין את המחשב כמה הערות: 1. הכרטיס מסך מתחבר למסך 17" 2. אני מודע שהספק הוא OVERKILL ענקי... העדפתי לקחת ספקחזק מאשר כרטיס יותר טוב כי בספטמבר אני הולך לשדרג את המחשב עם תקציב דיי גדול (3000 שקל) 3. הקירור למעבד - חיפשתי קירור טוב עד 170 שקל. רעש לא מפריע לי כל עוד זה לא טרקטור. 4. עזרו לי לבחור את הכרטיס בפורום כרטיסי מסך 5. אני הולך לשדרג בעיקר את הכרטיס מסך והמסך. אם יהיה כסף אני אחליף גם את המעבד והלוח אם 6. אני הולך לבצע OC משמעותי, לא בינוני. לכן אני צריך גוף קירור טוב מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ₪561 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS…

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  21. שלום לכולם שוב, בניגוד לנושא הקודם, עדיין לא הזמנתי מחשב, איש הקשר מתעכב לו בארה"ב ולי בינתיים יש זמן לחשוב שנית על הצרכים שלי ולכן אני מבקש את עזרתכם. רשמתי את כל הפרמטרים שחשבתי עליהם. אני חייב לציין גם שכמו רבים עיקר ההתלבטות היא בין E6400 / T400/ ELITENOTEBOOK כך שאני מוכן לשמוע כל הצעה אחרת ואני יודע שיש עוד מחשבים מצויינים שאני פשוט לא מודע לקיומם. אז הנה הדרישות: תקציב- עד 1500$ ניתן לחרוג בעוד 200$ ולא חייב לנצל את כל הסכום בכל מקרה, אני מעדיף להוסיף אביזירים במידת האפשר והצורך. משקל- לא משמעותי, במובן זה שיכול לשקול בין 2-3 ק"ג. עיקר השימוש הוא משרדי ותמיד על שולחן. בחלק מן הזמן בערבים וסופ"שים יותר נייד, ושוב לא קריטי כל עוד לא מדובר במעל 3 ק"ג ואז זו כבר מועקה.…

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by יורם,

זה מפרט שאני רוצה לקנות שיתמוך בכל המשחקים הכבדים,יש לי מסך 17,לא מתכנןן לעשות oc אם אפשר לשפר אני ישמח זה יהיה מחשב לגיימרים שיתמוך לשנתיים לפחות.. http://i43.tinypic.com/20ksiz7.jpg תודה לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  23. שלום חברים יקרים! אחרי שיטוט וחיפוש ובדיקה מדי פעם כאן בפורום אני יודע שכיום מלך הביצה הראשי זה הווינד. מכיוון שכתלמיד הוא טיפה יקר לי כגאדג'ט חמוד צדדי חיפשתי לי נייד (נט בוק) לדרכים וכאלה ובזמנו מצאתי את ה-EEE המקורי הראשון בגרסאת ה-4 ג'יגה שהיום נמכר במחיר טוב של 999 ברונלייט יבואנית אסוס בארץ בגלל "אריזה פגומה". היום לפתע אני משוטט לי ברשת באתרים ומצאתי הפתעה מפתיעה- נט בוק חמוד וקטן במחיר מדהים של 898 שקל שזה ממש בדיחה טובה. הנייד נמכר באופיס דיפו ככה שיש "חנות טובה" ולא חנות קטנה שתפשוט ת'רגל.. בדקתי לי מעט מפרט עליו בכללי וקצת פרטים, סה"כ הוא יחסית "חזק"- מעבד VIA 1.2 לעומת סלרונים למינהם, מסך מגע 7 אינטש' מובנה, ג'יגה זכרון, 60 ג'יגה ועוד כל מיני פיצ'רים ממ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by argorny,

מטרות: עריכה גרפית, משחקים כבדים, סרטי HD יש דרישה ל4 ליבות בעיקר לi7 ולא תושבת אחר או משהו כזה מפרט: Intel Core i7 920 GIGABYTE EX58-UD3R OCZ Platnium 1333 CL7 2X3=6GB WD 320GB 7200rpm 16MB X2 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI- ‏Sapphire‎ NZXT ADAMS TT ToughPower 600W 6560 ש"ח עפ"י מחירון KSP איך המפרט באופן כללי לדרישות הנ"ל ואם למישהו יש חוות דעת על KSP או ניסיון עבר איתם אשמח לשמוע?

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  25. מבקש את הצעותיכם למפרט בתקציב של עד 5000 ש"ח כולל ציוד היקפי (מקלדת ועכבר אלחוטיים ורצוי מאוד גם שלט IR) ולא כולל מסך. המחשב ישמש לכל מגוון היישומים. כלומר סרטים (כולל FHD), משחקים (כבדים יותר וכבדים פחות), סימולציות הנדסיות ב-MATLAB ופה ושם גם עריכת וידאו חובבנית. מבחינת חשיבות: 1) מחיר כמובן 2) שקט (מיועד לעבוד בחדר שינה) 3) יכולת עיבוד 4) כרטיס מסך (יחובר לטלויזיה ''42 FHD) 5) כרטיס וידאו 6) שלט IR 7) מארז HTPC (רצוי אך ממש לא הכרחי) 8) תמיכה ב-Wifi (בנוסף לחיבור RJ-45 סטנדרטי) הערות: 1) כרגע לא מתוכנן OC פשוט כי אין לי מושג וחצי מושג איך לעשות את זה. 2) יש לי HD חיצוני 500M של MAXTOR בחיבור USB2 ואחד נוסף של 200M של WD (לא יודע איזה דגם...) בחיבור IDE שאני מתכנן להמשי…

• 8 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים