עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הנה המטרות: * מטרות המחשב? בעיקר מחובר לטלוויזיה לסרטים\סדרות + משחקים (skyrim, fallout, mount&blade) * גודל המסך? 15" עדיף מאט אבל לא קריטי כי רוב הזמן יהיה מחובר לטלוויזיה * רזולוציית המסך? אני יכול להסתדר בלי FHD (טלוויזיה 32") * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן! * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? יהיה נחמד אבל לא חיוני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מהמלצות Dell * מחיר - בין 3500 ל4000 ש"ח אני מתלבט…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. רוב הזמן הוא סתם ישמש לצפייה ביוטיוב, מיילים, ואינטרנט סתם... חשוב לי שיהיה אפשר לצפות בחומר בקידוד x265 ללא קרטועים וללא עייפות של המחשב. הייתי רוצה שהוא יאכל בלי מלח הפעלת סרטים של 4K בקידוד x265 ללא בעיה כלל אפילו שכרגע המסך שלי הוא בכלל ברזולוציית FullHD, אבל אם במקרה ארצה להחליף בעתיד למסך של 2K או 4K הייתי רוצה שאוכל לצפות באיכות הגבוהה יותר בלי לשנות כלום במחשב (מלבד החלפת המסך כמובן). (עם המחשב הנוכחי שלי זה פשוט לא מתאפשר. פירוט למטה). מלבד זאת אני לא שחקן רציני ונניח שהגבול העליון מבחינת מה שאני רוצה לשחק בו יהיה המשחק crysis 3 שיצא ב2013 והיה כניראה מפלצת ממה שאני זוכר מבחינת כרטיס מסך שהוא זקוק לו. אז הייתי רוצה שמשחקים ברמה שלו (ומאו…

3. הרכבתי מחשב דיי טוב לדעתי והיתי רוצה את דעתכם. Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + חלון +3 מאווררים Intel P4 2.4 256 samung ddr לוח אם P4S533 Audio ASUS ספקANTEC 380v השמח לשמוע תגובות תודה.(כל שאר הרכבים כבר יש לי לכן אני מתלבת בקשר לחלק הזה של המחשב.)

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. שלום לכולם לפני זמן מה נאמר לי להמתין שיגיע לוחות אנפורס4 וכו',ואכן המתנתי.אני צריך מחשב חזק,מהיר,איכותי ויציב,אין צורך ב-o.c ,לא גיימר רציני,העדפה ברורה ל-amd עקב 64it על בסיס של pci express בלבד תודה מראש נ.ב זקוק להמלצות לחנויות אמינות בלבד [גם דרך הרשת] אני צריך המלצה לחלקים הבאים: 1 -מעבד מהיר וחזק למשחקים האחרונים שיצאו לשוק ולצפייה בהמון סרטים וכו' 2 -לוח אם מתקדם ושיהיה לו אפשרות לשדרוג עתידי 3 -זכרונות איכותיים ומהירים לפחות 1 ג'יגה 4 -כרטיס מסך חזק -pci-express 5 -מארז ללא ספק מובנה,שיהיה דגש על אוורור לא מעניין אותי אם הוא מכוער 6 -ספק כח [הספק+דגם] לפחות 420w איכותי 7 -קירור למעבד ולכ.מסך ואני רוצה שתמליצו לי שכל הרכיבים יעבדו בהרמוניה מושלמת ובתיאום מוחלט[…

• 42 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. יש לי מארז Uber Chakra שקניתי לפני שנה ואני רוצה לשדרג את מה שיושב בתוכו (שקניתי ב2005). 1. התקציב גבוה יחסית, עומד על 5000 שח במזומן והוא מעט גמיש. 2. מטרות המחשב הן בראש ובראשונה לעריכת וידאו בAVID, ולעבודות גרפיקה בפוטושופ ודומיו. משחקים וסרטים הם בעדיפות משנית, אני מאמין שכרטיס מסך טוב מספיק יריץ לי את 3 FALLOUT לכשיבוא הזמן. 3. אני צריך לוח אם שיתאים למארז. (יש לי ארבעה זכרונות 512M DDR2 מלוח האם הנוכחי), אני מעדיף מעבד INTEL סתם מתוך הרגל. 2. כרטיס מסך ממש טוב לוידאו (מבוסס Nvidia) שיכול לנגן שני מסכי מחשב פלוס יציאת טלויזיה Composite. באולפן העריכה שאני עובד בו משתמשים בעיקר בכרטיסים מסדרת QUADRO, שזו הדרישה של חברת AVID אבל מנסיון אני יודע שזו דרישה למטרות "ביטוח"…

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. שלום אני מעוניין כבר הרבה זמן לקנות מחשב נייד לעבודה משרדים וקצת משחקים.. המחשב לא הולך לצאת מהבית, מקסימום לגינה אז המסך יהיה 15.6" בלבד. חשוב לציין שאני לא מתכוון לשחק הרבה ואם אני ישחק זה יהיה במשחקים לא כבדים (PES2012 / FIFA וכאלה ..) המחיר כמו שציינתי יהיה 3K עם חריגות קלות.. ווינדאוס: 7 מעבד: I3 מהסידרה החדשה של אינטל Sandy Bridge 4GB זיכרון לפחות, כרטיס מסך לא מובנה, חיבור USB3.0 החדש!!! וכמובן אחריות 3 שנים. ראיתי בזאפ מחשב של ASUS שיצא לא מזמן והוא נמכר כרגע רק בחנות אחת. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=13457 מה אתם חושבים עליו? כדי לקנות?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by avi326,

שלום כולם.. אני רוצה לקנות מחשב נייד אך אני מתלבט מה יותר טוב לצרכים שלי. שלושתם של לנובו. יש את: ‏Lenovo ThinkPad SL510 NSLQ9IV‎ Intel® Core 2 Duo Processor T5870, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB 3GB DDR3 1066MHz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB 250GB Sata ווינדוס 7 והשני: ‏Lenovo G550 NTDK3IV‎ Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6500, 2.1GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 4 GB HD 320GB Sata ווינדוס ויסטה השלישי: ‏Lenovo G550 NTD99IV ‎ CPU Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4300 2.1GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB Memory 4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 4 GB HD 320GB Sata ווינדוס 7 שאר המפרט של שלושת המחשבים דומה פחות…

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  8. שלום חברים בניתי מפרט חדש לאחר שבקשתי פה מספר פעמים שיעזרו לי בבניית מפרט, כיוון שיום יום המחירים משתנים והרכיבים משתנים על בסיס קבוע החלטתי לבנות מפרט חדש קצת ולקבל חוות דעת מכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by iNsTinct,

אני מחפש מחשב נייד ללימודים, אפשר המלצות בבקשה. תקציב עד 3500. תודה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  10. Started by zam,

היי לכולם. רוצה לעזור לחבר טוב שעובד בראיית חשבון. הקיים שלו התעייף והוא רוצה מחשב חזק ומהיר. הוא עובד עם 2 מסכים במקביל, וגיבוי מתבצע בענן. המלצות על תחנות עבודה מוכנות של מותגים גם הולך אם זה כדאי ומשתלם האם כדאי להוסיף אל פסק אם כן איזה? האם יש צורך בכרטיס מסך, או שניתן להסתפק במאיץ מובנה? ותודה מראש למי שיכול לעזור 1. תקציב המירבי - 5000 ש"ח 6000 ש"ח מקסימום כולל חריגה 2. שימושי המחשב - עבודה משרדית ראיית חשבון תוכנות OFFICE ושע"ם (למי שמכיר אני אישית לא) 3. ציוד היקפי - אין צורך 4. רכיבים בסיסיים - אין רכיבים שניתן להעביר 5. חשיבות שקט פעולת המחשב - 7 מתוך 10 6. הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …

11. Started by SuBeX,

שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב לשימוש משרדי בעיקר. הבעיה היא שבעתיד אני רוצה אפשרות לשדרג אותו למחשב למשחקים וסרטים, אבל לא ל-OC. בעצם אני צריך הצעה למחשב של גיימרים, בלי כרטיס מסך טוב ובלי רמקולים. שהכל יהיה ברמה, חוץ מהדברים האלו. רק שלכרטיס תהיה יציאת TV. עוד אילוץ (מסיבות של חוסר מקום) זה שצריך מסך LCD ''17. גם כאן, משהו סטנדרטי....... אני חסיד של INTEL עד היום, אז אני מעדיף אותם, אבל גם AMD יתקבלו.... ואם מישהו יכול לענות לי על זה, אז האם יש הבדל בין מעבדים של שתי החברות היום, או שזה כבר זניח? תודה מראש לכל מי שעוזר.... ותרגום לכותרת - התקציב הוא בסביבות 4500 ש"ח..... שוב, תודה מראש...

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מחפש מפרט מחשב עבור משחקים . משחק מידי פעם אבל רוצה להריץ את המשחקים על האופציות הגבוהות. תקציב מקסימום 5000 ואפשר לחרוג קצת. דיסק קשיח וDVD אעביר ממחשב אחר. המפרט שיש לי בראש הוא: intel I5 2500 Gigabyte P67X-UD3 Crucial M4 64GB /128GB Gigabyte/gainward 560 TI OC/ 570 (with good colling 2 or 3 fans) מארז - לא סגור חשבתי על ה thermaltake V9 - חשוב לי USB 3 מקדימה. ספק corsair 650TX or 750 או ספק אחר טוב. פתוח לשמוע על רעיונות הוזלה או רכיבים אחרים. אין לצערי חנויות מקצועיות באיזור חיפה והקריות!!

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by Triumph87,

היי, אשמח אם מישהו יוכל לחוות את דעתו על המפרט הזה. המטרה היא למשחקים בהגדרות גבוהות. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... 838/821 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 1 - GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi... 284/278 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 1 - AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series... 333/326 ₪ כרטיסי מסך - ATI PCIe 1 - SR9294GD5HDu…

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  14. אני גיימינג בינוני. משתמש בWIN 7 64BIT לא מתכנן לעשות אובר קלוק. מעוניין במסך עם רזולוציה של 1920*1200 לפחות 24 אינץ ומעלה , עם החיבור הכי טוב וחד לכרטיס מסך שיש במפרט. [TABLE=width: 617, align: left] [TR] [TD]מעבד [/TD] [TD]Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray [/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר למעבד [/TD] [TD]Arctic Cooling Freezer 13 CO CPU Fan [/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם [/TD] [TD]Asus Z97-K LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI [/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרונות [/TD] [TD]G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך [/TD] [TD]Asus GTX770 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  15. חבר'ה אני רוצה להזמין את המפרט כבר מחר... אני מזמין מTMS דרך משלוח של שליח שבא אליי הביתה.. המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe BOX E6550B ¤ 957 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח FSP Real 400W 60THA Noise Killer ¤ 211 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 414 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 Retail ¤ 1143 1 צורבים LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black ¤ 186 1 אשמח לדעות בהקדם האפשרי.. תודה למי שיעזור

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  16. Started by LaLa_LooP,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד בטווח מחיר 4000-5000 ש"ח 17"+ 16:9 שימוש רב תכליתי (גרפיקה, משחקים סטנדרטים) מצאתי בKSP מחשב שניראה לי: ‎ מחיר 4900 קישור : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=9542 (נחשבים ניידים==>ACER==>המחשב האחרון) אשמח לחוות דעת ולהצעות אחרות טובות יותר אם יש....???!!! תודה מראש!.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן, מי שאין לו כוח לקרוא את כל התיאור המלא מוזמן לדלג ישר לשאלות. אז ככה: קניתי אתמול באילת ב-KSP את המחשב הנייד הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24993&cf=zap. (הלינק הזה הוא לא של KSP אילת, אבל נתתי אותו בכוונה כי בו המפרט של המחשב הכי מסודר) עדיין לא נגעתי במחשב, לא פתחתי אותו, אפילו לא חיברתי לחשמל מהסיבה הפשוטה שאני מתלבט אם להתקין בו SSD של 120 GB שעליו תרוץ מערכת ההפעלה לצד ה-ההארד דיסק הקיים של ה- 1TB. אני רוצה להתקין SSD לפני פתיחת המחשב ולפני הרצת \התקנת הווינדוס שמגיע עם המחשב, כדי להימנע מסיבוכים מיותרים בהמשך. אני עובד הרבה עם 'אפטר אפקטס' שהיא תוכנה כבדה לעריכת אפקטים בוידאו ועובד גם עם תוכנת פרימייר לעריכת וידאו (פחות כבדה) ובנוסף עובד ע…

• 12 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. Started by goolim,

אנא חוו דעתכם על המפרט הבא: Intel Core i7 960 3.2Ghz BOX , יחידות 1 ₪1482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1688]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1688 GigaByte GA-X58A-UD3R X58 CHIPSET, יחידות 1 ₪1213 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1526]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1526 Kingston Hyper X Blu 12GB Kit (4GBx3) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3227]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3227 Westren Digital 1TB 64MB Green Sata3 WD10EARX, יחידות 1 ₪714 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3307]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3307 GigaByte GeForce GTX560Ti 1024MB GD…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by Eusrr456,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות + גראפיקה 2D/3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio , photoshop , Maya 3D– כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך גדול יחסית ~22inch 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ofirdamr,

שלום, יש לי כרגע פנטיום 2.4 עם זיכרון 256 לוח אם של ASUS P4S8X-X כרטיס מסך GFORCE4, וכונן קשיח 60 ג'יגה אני לא רוצה לקנות חדש אלא לקנות חלקים ולשדרג. את החלקים אני מתכוון לקנות בתאילנד, אז הכוונה היא לקנות חלקים פנימיים.. הייתי מעדיף לשדרג רק את מה שחיוני למשחקים ולשיתוף קבצים, כי המחשב בסך הכל בסדר. הבעיה גם שאני לא יודע אם אני מחליף כרטיס מסך אז אני גם צריך להחליף לוח אם...ואם צריך להוסיף מאווררים.אם כדאי לשנות זיכרון... אודה לעזרתכם..

• 14 תגובות
    • 838 צפיות
  21. שלום חברים רציתי את עזרתכם בהצעה לשדרוג מכיוון שאני חווה בעיות בעריכת ווידיאו או אפילו בצפיית חומרי גלם באיכות HD 1080. לפי הבדיקות שערכתי במחשב אחר הבנתי שבאמת יש בעיה אצלי במחשב וכנראה שבמעבד בגלל שלפי בדיקות הזיכרון לא עובר את ה-1GB אלא רק המעבד מגיע לפיקים או פשוט מתמלא מאוד מהר. כיום זהו המפרט שיש לי: Pentium D 2.8 2GB זיכרון לוח: Asus P5LD2 SE כרטיס מסך: Asus radeon 1950X עכשיו אני לא יודע איזה מעבד ניתן להרכיב על הלוח אם כי אומנם רשום על הקופסא תואם Core2duo אבל גם רשום גירסא 2.0R אז הבנתי שהוא מוגבל בסוג המעבד הנכנס. ובנוסף אני לא כל כך מבין בזה אבל רשום גם שהצ'יפסט שלו הוא 945P אם זה משנה משהו. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי פה מה צריך לשדרג-מעבד בלבד? מעבד ולוח אם?…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לצערי :\ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וכמעט כל משחק חדש שיוצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 22 אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by monkeyjuice,

שלום! אני נמצאת בארה"ב, אני עושה פה סמסטר ואני צריכה לפטופ ללימודים. אני לומדת איור ואנימציה אז המחשב צריך להיות לשימושים האלו. בגדול, הוא צריך להתמודד בכבוד עם תוכנות האדובי למינהן (פוטושופ, פרימייר, אפטר) בדגש על פוטושופ (אין לי כוונה לערוך איתו קבצי וידאו כבדים וכאלה..) המסך צריך להיות 15" לפחות, ושיהיה לא מאוד גרוע או אפילו טוב, אם קיים דבר כזה. התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח (~1000 $) תודה!

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  24. אני משחק משחקים כבדים מחפש מחשב נטו למשחקים שהמחשב גם יעלה לי בלינוקס אבל זה לא צריך לדאוג בלי עכבר מקלדת ומסך או רמקולים כל השטויות אני מדבר תכלס מחשב ואל תציעו לי לא amd ולא ati מה אתם אומרים לשפר?

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  25. שלום ! קניתי מחשב נייד חדש של FUJITSU SIEMENS ESPRIMO 6535-9 אני מנסה להתקין ווינדוס אקס פי וזה טוען את כל הקבצים ובסוף ההתקנה מעלה לי מסך כחול עם שגיאות... 000000000000000000.07F משהו כזה.... ניסיתי עם 3 סוגים של ווינדוס, בכולם הוא עושה את זה, והם ווינדוסים תקינים שעבודים לי במחשב הרגיל ב BOOT. מה אני צריכה לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.