ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
בתקופה האחורנה הספק והמאוורים במארז שלי החליטו למרוד בי, לכן לדעתי הגיע הזמן להחליף אותם. אז ככה, אני לא צריך ספק SLI, יש לי 3 דיסקים קשיחים + צורב DVD, יש לי כרגע ספק סטנדרטי. ומאוור מעבד יש לי את המקור של אינטל. חשוב לי להדגיש שאני כן מנקה בתדירות גבוה את המאוורים וכל זה, אבל זה כבר לא עוזר. בכל מקרה, אני ישמח לתגובות והצעות ומחירים וחוות דעת בתודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת תמונות וסרטים בסיסית, אינטרנט, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב המיושן (2007) התחיל לצבור אבק ולעשות הרבה בעיות, החלטתי לגרוט אותו ולקנות חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי, עריכת וידאו קלה ומשחקים מיושנים וקלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)DELL 23," FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי מפרט לחבר אבל אני ממש לא יוד אם הספק יחזיק: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1461 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤649 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL ¤2142 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤373 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤162 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤424 מארז: ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU ¤770 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤5981 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אם אפשר הצעות לשיפור
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת כמה שווה המחשב נייד שלי מדגם dell vostro 3450 מעבד intel core i5 2430m cpu זיכרון 8GB הארד דיסק 700 GB כרטיס מסך AMD RADEON 6630M יש עליו וינדווס 7 ואחריות עד סוף שנה של דל תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני שובר את הראש כבר דיי הרבה זמן בנסיון למצוא את הלפטופ האידיאלי בשבילי ועדיין לא מצאתי משהו מתאים. אז ככה - אני דיי חדש פה אבל אני אנסה לעקוב אחרי הפורמט ואנסה להיות כמה שיותר ברור.. תודה מראש. * מטרות המחשב?- לימודים - הנדסת תוכנה, ככה שהוא צריך להתאים לסביבת העבודה של פיתוח תוכנה, משחקים - לא ברמה מוגזמת, ושישמש כמחשב ביתי בשבילי * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - numpad * משקל רצוי? פחות משנה המשקל רק שלא יהיה ענק מידי (בכל זאת הוא צריך להכנס לתיק ולהיות לי על הגב 4 שנים) * זכרון 16G * כרטיס מסך? כמה שניתן לשפר בסכום שנותר - (אני לא מאמץ את המחשב למשחקים כבדים אבל תמיד עדיף שתיהיה אופציה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ8-10 שעות לפ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב לנייד לפי הפרמטרים הבאים: * שימושים למחשב: 1. כמה מערכות הפעלה בו זמנית (Virtual BOX). 2. תכנות: java \ .net 3. אינטרנט, אופיס וסרטי HD 4. משחקים: לא ממש חשוב קצת FIFA ו Manager * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא יודע מה המשקלים הסטנדרטיים אבל חשובה מאוד הניידות של המחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם? רצוי, לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Display Port רצוי מאוד, אפשר גם HDMI. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 רצוי, מינימום 500. * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? רצוי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח + מעבד + כרטיס מסך, התקציב לשלושתם ביחד הוא 2500 גג (זה אחרי מתיחה של התקציב). הייעוד הוא למשחקים, וכמובן גם לכל השימושים מסביב (אינטרנט, מסמכים וכו'). כרגע יש לי זכרונות מסוג DDR2 של SAMSUNG, כך שאצטרך שהלוח יתאים אליהם. כמו כן, שני הדיסקים הקשיחים שלי בעלי חיבור IDE (רגיל) ולכן אצטרך שהלוח יתמוך גם בשניהם. בנוסף, אשמח אם אפשר לקבל מפרט שיהיה גם יותר זול מהתקציב המקסימלי שציינתי, כרגע יש לי P4 2400MHZ עם לוח של אינטל וכרטיס מסך RADEON 9800PRO, דיי התבעסתי ש MOH AIRBORNE החדש לא עובד לי בגלל הכרטיס מסך ומכאן השיקול לשדרג. מכיוון שכל הכרטיסים הנורמאליים של היום עובדים בממשק PCE-E אני חייב לשדרג גם את הלוח והמעבד. אלא אם, יש כרטיס מסך כלשהו שראוי לרכישה …
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה גרפית ותכני HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך וציוד היקפי כבר נבחרו מסך מחשב Dell UltraSharp U2412M 24'' LED IPS עכבר גיימרים Mad Catz Cyborg R.A.T. 7 Laser מקלדת גיימרים Mad Catz S.T.R.I.K.E.5 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אובר…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רב, מחפש מחשב שיתאים לעריכת וידאו ולמשחקים (אני גיימר דיי בינוני), וקצת OC... ללא מסך וללא מדיה אופטית. תודה מראש, שי נ.ב לא AMD
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FIFA15 PES15 NBA2K15 NFS CRYSIS WATCH DOGS ועוד... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).MAG 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש בידי התלבטות ענקית על מה עדיף. חשבתי לקנות כרטיס ATI למפרט שאני בונה אבל עכשיו אני די מתלבט או ללכת על הגירסא אחרונה של ATI הHD5970 ולהסתפק בכרטיס אחד בעל 2 ליבות או ללכת על 2 כרטיסי מסך HD5870 הגירסא אחת לפני אחרונה ולחבר CROSSFIRE השאלות שלי הם כאלו: אם אני הולך על האופציה השנייה זה לא יוצא כמו הראשונה? כי לפי מה שהבנתי הכרטיס מסך 5870 הוא חד ליבה ככה שיוצא בעצם ש2 הכרטיסים ביחד יוצרים 2 ליבות כמו ה5970 לא? וגם אם כן עדיף לעשות חלוקה מאשר שיהיה על כרטיס אחד לא? אשמח לתשובות בעניין.. דבר שני זה המפרט שבניתי אשמח לדעת מה אתם חושבים בעניין: INTEL i7-940 QUAD CORE 2.93GHZ 8MB FSB 1333MHZ TREY ₪2610 ASUS P6T WS PRO ₪1634 G.Skill DDR3 Trident 6GB Tri Channel 200…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה שתי הצעות של מחשבים נדיים ואשמח מאד אם תוכלו לעזור לי לבחור ביניהם כי אנני מתמצא בתחום זה כלל וכלל. רק לפני זה אפרט את יעודו של מחשב מבחינתי. בכללי אני אשתמש בו רק בשישי שבת (אני בצבא) ולרוב זה יהיה לצרכים של אופיס, אינטרנט, סרטים וכו'... אני פחות מאמין שיהיה לי זמן לשחק בו משחקים למיניהם. המחשב רוב הזמן יהיה בבית. והסיבה שאנני קונה מחשב נייח היא פשוט בגלל הכבלים והגודל. אשמח אם תוכלו גם להביע את דעתכם בכלל על הבחירה שלי למחשב נייד כמענה לצרכים שלי, האם קיים פתרון עדיף? להלן שני הדגמים: 1. HP ProBook 6450B - 964$ 2. LENOVO Edge - 645$ את שניהם אני קונה בארץ אז אין עלות נוספת על משלוח. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/specslist/view/91/ שאלתי בכמה מקומות ואמרו לי שהמפרט מאוד מומלץ, אני מחליף את ה-80GB בדיסק הקשיח ל-160GB של-Western Digital. אני צריך דעות על המפרט, של איזה משווק כדי לקחת את הכרטיס מסך? מה הכי זול ומשתלם? [Powercolor, Gigabite..וכל אלה..] ולאיזה חנות כדי להביא את המפרט? אני גר לא רחוק מחיפה, כך שנוח לי ל-KSP, אבל שמעתי כמה ביקורות רעות עליהם, אני בטוח שתוכלו לעזור לי :] תודה, רועי.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב HTPC המחובר לטלויזיה FHD 51" כאשר הוא משמש כמחשב לצפיה בסרטים, הורדות, משחקים חברתיים כמו פיפא, NBA ומשחקי רשת. המפרט שלו הוא: מעבד: 3.10Ghz Intel Core i3-2100 לוח: DH67BL זיכרון: 6GB כרטיס מסך: HD6770 ספק: 380 antec earthwatts SSD של 250 קשיח של 4TB נכון להיום כבר קשה לו להתמודד עם משחקים כמו ה-NBA2K15 והפיפא 15 ולכן רציתי את דעתכם/הצעתכם לשדרוג המחשב. התקציב העומד לרשותי נע בסביבות ה-1300 ש"ח. בנוסף יש לי ספק Corsair 650TX 52A @ 12V במיקרה ואצטרך להחליף ספק לשדרוג. תודה מראש חברים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועריכת סרטים ביתים ב 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב עד 4000 ש"ח. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים בד"כ באיכות HD. חשוב שהמחשב לא יקרטע בזמן הרצת הסרטים. * גודל המסך - 14 אינטש' מט, לא מבריק * משקל רצוי -שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - 5, 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - ssd בשביל מערכת הפעלה (אני חושב ש - 128GB יספיק) ודיסק של 500GB בשביל השאר או משולב. * כונן CD/DVD? צורב - לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, קניה בארץ - אחריות יצרן עדיף ל - 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - windows7 . עדיפות למחשבים של samsu…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לייעוץ בבניית מחשב לסלון שבין הסרטים יעיף קצת משחקים באוויר. מקלדת עכבר וגייםפד כבר יש. Logitech Dinovo Edge Keyboard + MX1100 + Rumble pad 2 wireless. המחשב הולך לשבת בתוך קבינה סגורה, לכן אני מעוניין לשים דגש על קירור ראוי ושקט. (אם כי אני לא מתכנן אוברלוקינג). אני אומנם לא זקוק למסך, מקלדת, עכבר ורמקולים אבל אני כן זקוק לעינית אינפרא אדום עם שלט. אין צורך בכרטיס טלוויזיה.. רק יכולת להעיף סרטי HD בצורה אינטואטיבית דרך הדיה סנטר של win7. אני רוצה להשקיעבכרטיס מסך מספיק חזק שיחזיק את המשחקים הכבדים ביותר ב-full HD על האיכויות תצוגה הגבוהות ביותר (AA..), אך הוא חייב להיות מבוסס nVidia. למרות ששמתי לב שהמגמה כאן היא להמליץ על ATI, ממעט ניסיון בת…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי בהמלצות שלכם על מפרטים, הבעיה היא שאני לא ממש חזק בקטע של חלק מהרכיבים... אחי רוצה מחשב שולחני נייח. המחשב ימומש למשחקים (ע"ע פיפ"א מנג'ר, GTA, command&conquer, וכו'), צפייה סטנדרטית בסרטים (תוך שימוש קודקים וכו') ושימושים רגילים כמו OFFICE ואינטרנט (על תוכנותיה, כמו ה P2P, איי סי קיו, וכל השטויות הקטנות האלה). מחשב ב 4 וחצי אלף. (כעת אני יודע שזאת ההקצבה). בשל כך שאין לי איזה 10 אלף, אני דיי מוגבל בהוצאה, ולכן אני רוצה לתכנן מחשב שמצד אחד יהיה די זול, ומצד שני יהיה מספיק חזק וחדש, כדי שלא אצטרך להחליף את כל החלקים בו עוד שנה וחצי. שימו לב, אני לא מבקש את המחשב הסופר משוכלל. בסה"כ מחשב שיצליח להריץ את המשחקים בלי "להתעלף" במהלך הרצתם, וגם יחזיק מעמד יותר משנה…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , לקראת שנת הלימודים החדשה החלטתי להתחדש במחשב נייד . אני נורא מתלבט בין 2 מחשבים ואשמח לקבל את עזרתכם מה לדעתכם יענה לי על הצרכים בצורה יותר טובה. בגדול אין לי יותר מידי צרכים גרפיים (אולי לשחק קצת מנג'ר , להתעסק קצת בפוטושופ וכו' ) חשוב לי שהמחשב יהיה אמין , חזק ומהיר. קשה לי מאוד עם מחשבים שנתקעים ולוקח להם שנה לחשוב. יש לי 2 אופציות 1 - לנובו , בלי מערכת הפעלה ועם אחריות לשנה http://store.pc365.co.il/product-1536-Lenovo_Ideapad_G510_59404255_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 2 - אסוס , קצת יותר יקר , אבל עם כרטיס מסך ו3 שנים אחריות. אבל המעבד לדעתי חלש יותר.. http://store.pc365.co.il/pr…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שהם מפרסמים בוואלה ובאתרי מכירות אחרים מחשב נייד של DELL במחיר מאוד אטרקטיבי (קנייה קבוצתית). באתר וואלה נטען שהם היבואנים הרשמיים של דל. אך באתר של החברה לא כתוב כלום על מחשבים בכלל... בקיצור, שאלתי היא האם מישהו מכיר אותם? יצא לו לעבוד איתם? האם הם אמינים וכדאי לקנות מהם מחשב נייד? המכירה המדוברת: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1596001
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2500 DFI Lanparty NFII Ultra 400 TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR GIGACUBE Radeon 9600PRO LE 128MB DDR Game Buster 3,100ש"ח יש לי כבר ספק, מארז , כונן וכו....
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי! ברשותי עגלה מודל 02 (במצב טוב, אגב...): Pentium 4 1.7 128MB RDRAM (יהפוך למחזיק מפתחות בקרוב) Gforce 4 mx440 Maxtor 40GB 7200rpm Creative SB live! 5.1 s-card ----------------------------------- בנוסף יש רמקולים טובים (5.1), עכבר ומקלדת, מסך ומודם (לפקס). החלטתי לרכוש את ה- Pioneer DVD-RW 111D כך שאין צורך לכלול אותו במפרט. הדרישות שלי: 1. מחשב שקט לחלוטין. בית קברות ממש. מוכן להשקיע כסף בנושא. 2. אני לא גיימר אבל ארצה לשחק ב- C&C3 בצורה חלקה (אל תצחקו עלי... אין לי מושג בדרישות של משחקים...) ??? 3. נפח אחסון גדול. 250-300GB. נדמה לי שסמסונג הם השקטים ביותר, לא? האם דיסק SATA ישן יתחבר ללוח החדש? 4. איכות. מוכן להשקיע בחברות עם מוניטין. 5. כ.מסך עם…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-