עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ozi123,

Quad6600 geforce 8800 gts 512 3 gig לוח אם GIGABYTE מארז וספק כח מובנה 500W סונטה 3 תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. שלום , אני צריך עזרה לגבי רכישת מחשב -בארה"ב עד -500 $ . אלו 4 הדגמים שנראים לי מתאימים . הםא יש דברים שיכולים לפסול אחד מהדגמים ? האם חלקם מומלצים יותר או פחות : [list type=decimal] [*]Lenovo - IdeaPad Laptop / Intel® Pentium® Processor / 15.6" Display / 4GB Memory / 500GB Hard Drive – Silver 369$ http://www.bestbuy.com/site/Lenovo+-+IdeaPad+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Pentium%26%23174%3B+Processor+/+15.6%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Silver/2762943.p?id=1218349684658&skuId=2762943 [*]ThinkPad Edge 030255U Notebook AMD Athlon II Dual-Core P360(2.30GHz) 15.6" 2GB Memory DDR3 1066 320GB HDD 7200rpm DVD±R/RW ATI Radeon HD 4250 495$ http://www.new…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם. לפני כחודשיים עידכנתי את הגרסה של ווינדוס ל8.1 דרך החנות של מיקרוסופט. הנייד שלי Samsung Ultrabook NP530U4E נקנה לפני כ7 חודשים וכמובן הגיע עם עותק מקורי של ווינדוס 8. לאחר העדכון, התגלו לי לא מעט בעיות של דרייברים, הנה החלק העיקרי שלהן: 1. בהירות המסך-מקשי הFN לשליטה במהירות המסך לא משפיעים. אני רואה את השינויים בבאר הזה של הבהירות (עולה או יורד בהתאם למה שאני לוחץ) אך בפועל בהירות המסך לא משתנה. יש לה שני מצבים כרגע: אם אני פותח את המסך (בין אם ממצב שינה או מצב כבוי) כאשר המחשב מחובר לחשמל אז הוא עולה על בהירות מירבית ונשאר כך גם כאשר אני מנתק את החשמל. אם אני פותח את המסך כאשר הוא לא מחובר לחשמל, זה על בהירות מאוד נמוכה ולא משתנה גם אם אני מחבר לחשמל. שוב, …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Yaniv,

המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/qjgrphb2 עדיין מתאים לבקשות שלי פה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533785

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. ככל הנראה אני יהיה באילת עוד כשבועיים וחושב לקנות מחשב שמה עקב חוסר מע"מ. כלומר באזור 9,500 ש"ח מחוץ לאילת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עיצוב והדמיית מודלים 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) נכון לעכשיו - solidworks. ייתכן תוכנות כגון מאיה, וסימולציות למניהן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. . לדוגמ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. האם המחשב שבניתי הוא טוב? אין לי בעיה להשקיע את הסכום שיצא! האם אין לי טעות בהרכבה של המחשב? וכול החלקים יחד יעבדו טוב, וכמו שצריך ? המחשב למטרת אינטרנט, משחקים כבדים, משחקי רשת, מוזיקה, סרטים .... הצעות לשיפור, או לחיסכון יתקבל בברכה מפרט מחשב תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by LielZ,

אוקיי ידידה של אחי מגיעה אלינו הביתה בשישי הבא עכשיו אני רוצה להתשדרג מהלפטופ הנוכחי התציב שלי הוא 1200 דולר והיא יכולה לקנות לי מbest buy אחרי חיפוש מעמיק ברשת החלטתי ללכת על ה asus laptop G73JH-BST7 מה אתם אומרים עליו הוא יריץ לי משחקים חלק?בעיקר pes11 cod css וכאלה והאם הוא שווה את המחיר תודה מראש http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174;+Core%26%23153;+i7+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Black/1257894.p?id=1218243761956&skuId=1257894

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by wiz,

המפרט מיועד לאחים הקטנים שלי. המטרה היא מחשב שיחזיק הרבה שנים, שיהיה חזק במשחקים ושיהיה נוח ונעים לעבוד איתו באופן כללי. אשמח לשמוע כל קיצוץ שאתם יכולים לחשוב עליו! אני יודע שבמארז אפשר לחסוך הרבה, אבל האחים שלי מאוד רוצים את המארז הזה. אני מתכנן לרכוש גם מפנדה וגם מזיגזג כך שהמחירים מעורבבים. -AMD ATHLON 64 3200 BOX MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb 1986 ש"ח. -קירור למעבד : ThermalRight Xp 120 299 ש"ח. -WD Sata 8Mb 7200 RPM 80 GB 416 ש"ח. -Sapphire Raedon 9800 Pro 128 MB 1461 ש"ח. -512MB Twinmos PC3200 567 ש"ח. -Liteon 52X32X52 Black Retail CD/RW 196 ש"ח. -Mitusumi Black Floppy 70 ש"ח. -Microsoft Basic Keyboard 69 ש"ח. -MicroSoft Basic O…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ביקשו ממני להרכיב מחשב בתקציב של 4,500 ש"ח, כולל מסף CRT 17", דיסק 200GB וצורב DVD. אחרי חמש דקות באתר של זיגזג, המפרט הראשוני נראה ככה: 334.25 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE מארז 598.15 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX לוח אם 974.3 AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache מעבד 285.98 512MB TwinMos DDR PC3200/400 זכרון 657.41 GIGABYTE RADEON X1300 PRO DDR2 256MB כרטיס מסך 613.63 WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II דיסק 313.46 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (black) צורב 692.59 ViewSonic CRT 17" E70 - E2 Series מסך עוד 200 ש"ח לשונות (עכבר, מקלדת, רמקולים וכו') והגעתי ל- 4,700 ש"ח. אופס. אני בטח אצליח לגלח כמה שקלים מהמחיר אם הקניה תתב…

10. Started by shirist80,

1. מה התקציב המקסימלי? - 2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - ניתן לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? - השימוש ביתי/משרדי - אופיס, אינטרנט, סרטים(HD), תוכנות נוספות קלות- עריכת אודיו ווידאו ברמה בסיסית 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - אין צורך! 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - צורב בלבד! 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט?. - מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. טוב אני הולך לקנות מחשב בעוד שבוע וחצי בערך והמון אנשים הפנו אותי לפה השימוש העיקרי זה תיכנות ומשחקים התקציב היה בהתחלה 5000 אחר כך 5500 ועכשיו הוא בתקציב הזה עם אפשרות חריגה של עד 500 שקל (יענו 6000) אז אחרי התייעצויות עם אנשים וקבלת טיפים הרכבתי את המפרט הבא(מהחנות skypc) אבל הוא לא סופי ויש לי כמה שאלות(למטה אחרי המפרט): עריכה (כמה דברים שלא כללתי בכותרת ) ====================== לא צריך ציוד הקפי במחשב חשוב שקט ברמה סבירה שלא ירעיש מדי - בכל אופן אני לא יושן עם המחשב דלוק אוברקלוק כנראה לא מתוכנן בזמן הקרוב צריך בניית מחשב במעבדה מערכת הפעלה לא צריך חוקית מטרות כמו שאמרתי תיכנות ומשחקים ובאיזה משחקים (אני מניח ש fifa nba red alert 3 gta san andres אני אוהב בעיקר אסטר…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום חברים יקרים אשמח אם תעזרו לי לגבי הצעה למחשב חדש.... קראתי ביקורות והצעות שונות ובניתי לעצמי מפרט מחשב, הייתי מאוד שמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט הנ"ל. אני אשמח לשמוע הצעות לשיפור המפרט או לקבל הצעות למפרט דומה לזה. כמה דגשים ברשותכם: חשוב לי שהמעבד יהיה מהדגם החדש של אינטל LGA775 או אם יש הצעה אחרת אשמח לשמוע. אני מעוניין בלוח חזק שיתן תמיכה ב LAN וב G LAN שיהיה בעל 8 ערוצי אודיו ועוד. ברשותכם הנה המפרט שאני מדבר עליו: מעבד Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530 לוח אם ECS PF4 Extreme או דגם PF21 זיכרון Twinmos 512MB DDR400 DDR2 שני זכרונות סה"כ 1GB דיסק קשייח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce 6200 with TurboCache 256MB צורב LG 52X…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מבין* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שיותר קל - המטרה היא להסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יום עבודה באיזי - אופיס בעיקר, שמונה עשר שעות של אופיס. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא מבין בזה, אבל אני מתכנן לחבר אותו למסך בבית לצורך הקרנת סרטים. * Bluetooth? לא חובה *…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ac1240,

מעוניין במחשב נייד למשחקים עד 3000 שקל משחקים כמה שיותר כבדים ללא אפשרות חריגה

15. Started by maorcohen1991,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חזק ומהיר לעבודה שמעתי על חברת dell אבל ארצה לשמוע דעות אחרות וכמובן דגמים . סכומים :2000-3500 מטרה - צריך מחשב חזק לעבודה לאינטרנט ,עבודה עם אופיס וחיבור מרחוק עם מחשבים אחרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום. אני צריך מפרט למחשב ב- 3000 כולל מסך (עדיף ''17) , לא משנה לי אם המערכת מבוססת על AMD או Intel. כולל עכבר ומקלדת וכמובן הרכבה של המחשב (אין צורך בווינדוס) תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום , מבקש לקבל המלצה למחשב עבור סטודנטית (תואר שני) , בדגש על הנקודות הללו (לפי סדר חשיבות). 1. מסך 13.3 אינץ . 2. זמן עבודה ארוך ככול האפשר. 3. קל. 4. יפה. מצרף את הדרישות לפי שאלון הפורום : * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט , שיתאים גם לסרטים, תוכנות ואינטרנט * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בהכרך , אם כי תמיד טוב יציאת HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה מינימום * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות ל-3 שנים * האם בתקציב צרי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, בהשקעה של עד $1000, ללא מסך . אני הולך לקנות ב-newegg וחבר שלי יביא לי את החלקים, אז אני הולך להתבסס על המחירון שלהם. כמו רוב הגיימרים ה"תקציביים" , אני רוצה כרטיס מסך ומעבד שהם דרגה אחת\שתיים מתחת ל"טופ", וככה לשמור על יחס מחיר/ביצועים מקסימלי. 1. אשמח להצעותיכם, או לקומבינציות שונות בהתבסס כל דף המפרטים באתר. 2. אני יכול לחכות עם הרכישה 3-4 חודשים, אז אם צפוי שחרור חדש בתחום המעבדים/כרטיסי מסך, אשר יגרום לנפילה במחירים של רכיבי "דרגה שתיים", בבקשה הגידו לי. 3. אני רוצה לעשות OC רגיל לכרטיס מסך, אבל לא למעבד. אנא קחו את זה בחשבון. אשמח לכרטיסי מסך שקל ללהמהר אותם או כאלה שכבר OC מבמפעל. 4. בדף המפרטים הרבה הצעות באות עם …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. בהמלצתו של Chevy נסעתי לשניידר מחשבים ברחובות כדי לרכוש את ה-Asus X550 רק כדי לגלות שהוא בכלל לא במלאי, והחבר'ה שם הבהירו לי היטב שמחשב בלי כרטיס מסך יקרטע לי בפוטושופ ובאדובי פרימייר ושאין מצב שארכוש מחשב טוב בתקציב של 2300 ש"ח, אז לצערי אני נאלץ לקנות מחשב יד שנייה שוב עם מפרט חזק יותר ובמחיר שפוי יותר. מטרות המחשב: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטי FHD וסרטונים באיכות 4K ביוטיוב, עריכה גראפית קלה [פוטושופ, Adobe Premiere Elements], משחקים קלים [כגון GTA IV]. הכנתי רשימה מיד2, אשמח אם תגידו לי מה הכי טוב, וכמובן גם מה שווה או לא שווה [לא עוזר לי שהמפרט טוב אם המחיר לא משתלם]. אגב, לא בכולם כתוב אם יש כרטיס מסך או לא, אז אשמח אם תגידו לי. אגב, האם מה שהוא אמר לג…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by sgsg,

שלום, אני מחפש נייד שיהיה רוב הזמן נייח וישמש בעיקר לצרכים משרדיים - אינטרנט, פאוור-פוינט ואופיס, וגם קצת צפייה ב- HD. * גודל המסך: 15 מאוד רצוי מסך מט, זה הקושי הגדול ביותר בחיפושים שלי. * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש רלוונטי, אבל עדיף שהמחשב יוכל לעבוד יותר מחצי שעה בלי חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320 ג'יגה ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל יש עדיפות לאחריות ארוכה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא צריך מ"ה אם ההבדל גדול, אפשר לחרוג ב- 100-200 ש"ח. אני אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי לדגמים רלוונטים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום חבר'ה, אני מעוניין במחשב נייד, יש לי כל מיני סיבות ,זה לא ממש רלוונטי לרכישה אז אני לא אציין אותן, על כל פנים, שאלתי היא בכותרת, לפני שתשאלו, אני לא מעוניין להפעיל בו יותר מידי משחקים ,זה לא משנה לי, אני מבין שאם הוא יפעיל טוב COD4 אז גם אחרים יפעלו בצורה דיי טובה, נא להתייחס לבקשה הספיציפית ,תודה רבה מראש. ד"א, אם אתם חושבים שיש גם בפחות אז סבבה, ואני מצפה להפעיל את המשחק ברזו' המקסימלית של המסך.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. האם קיימים בארץ/בחול(אבל עם אחריות בינלאומית שתופסת בארץ) ניידים קטנים (11-13) עם כרטיס מסך טוב לגיימינג? כשאני מדבר על טוב אני מתכוון למשהו שמריץ FPSים עדכניים ברזולוציה הטבעית של המסך של אותו נייד על הגדרות מלאות...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שימו לב! - עזרו לנו לעזור לכם! ע"י ציות של חוקים אלה, תחסכו לנו עבודה ולכם עוגמת נפש. - מומלץ מאוד לפתוח את הדיון ביום הרכישה או מקסימום מספר ימים לפני. החומרה משתנה ומתעדכנת באופן יומי לכן אם המפרט נבנה עבורכם אפילו שבוע-שבועיים לפני- כנראה שהמחירים לא יהיו מאוד רלוונטיים ובאותו הסכום הייתם מקבלים מפרט עדיף. - במידה ואתם רוצים מפרט חלקי- רשמו את החלקים שאתם כן צריכים וציינו את הדגמים של הרכיבים שיש לכם (על מנת לבצע תאימות). - ככל התתנו יותר מידע בפוסט הראשי, כך המפרט יהיה מותאם יותר עבורכם ויהיה לנו קל יותר להרכיב אותו (ו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Tom Naveh,

היי, מחפש לקנות (כנראה בארהב) לפטופ שעיקר שימושו יהיה תכנות (אבל מטבע הדברים גם קצת הורדות/משחקים וכדומה). תקציב למען הסבירות עד 1200-1300 $. חשוב שתהיה לו חומרה חזקה ואני גם מעדיף מסך יחסית גדול (עם 13 אני כנראה אצטרך לחפש גם מסך). יש כמה דברים שהיו לי קצת יותר חשובים אבל אשקול לוותר עליהם אם יהיו המלצות לשנמוך: i7, 512 ssd, 12GB ram יש כל מיני לפטופים שעונים לדרישות הללו אבל משום מה לא הצלחתי למצוא לפטופים "כבדים" או סטנדרטיים עם ספסיפיקציות טובות.. רוב מה שראיתי עם נתונים כאלו היו דווקא ultrabooks..שזה אחלה אבל אם אני לא צריך משהו מאוד נייד זה סתם לשלם יותר. אני יכול לקחת דגמים בסיסיים יותר ולשדרג את החומרה שלהם אבל מאחר וכמעט…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט עד 6000 שקל ותומך SLI הרכבתי לו את זה איך המפרט בשביל משחקים כבדים? Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI Socket 775 ¤579 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=133 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ¤459 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=17 BFG NVIDIA GeForce 9600GT OC 512MB PCIe 2.0 ¤960 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1085 BFG NVIDIA GeForce 9600GT OC 512MB PCIe 2.0 ¤960 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1085[/ur Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rp…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים