עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yitzchaking,

אני מתלבט האם כדאי לי לנצל את זה שאימי נמצאת בארה"ב ולבקש ממנה לקנות את ה RX480 . היא חוזרת עוד כשבוע ולכן אני צריך להזדרז עם העניין. אין לי עדיין מחשב לחבר אליו את הכרטיס... אבל אני רוצה להקדים ולהשיג את הכרטיס יחסית בזול. ( כ-230$?) ולקנות מחשב בארץ ללא כרטיס מסך. 1. האם זה כדאי? 2. האם יש חלקים אחרים שכדאי ואפשר לבקש ממנה לסחוב? 3. לגבי הכרטיס עצמו איזה חברה הכי איכותית? (ג'יגהבייט, אסוס וכדו')

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by amirx19,

אני מחפש לדעת מהו נתון פליטת החום של מעבד אם יש כזה דבר בכלל.תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by r1v,

כמו שאמרתי, תקציב 5000 ש"ח, ללא חריגות. מיועד למשחקים כבדים, ל-OC די גדול, אני מאמין משהו כמו 3.6, ואולי קצת יותר. הממ.. ללא ציוד היקפי (רק קופסא), וזהו. http://tms.co.il/preview/spec/hngctpe8 רציתי לשאול לגבי הלוח, האם הוא מספיק טוב בשביל OC? ומה הצפי של ה-OC למעבד הזה, ניתן להגיע ליותר מ-3.6 על טמפרטורות יציבות? תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. תקציב: 20000 ש"ח. מטרה: פיתוח ובדיקת משחקי וידיאו כולל תלת מימד, אנימציה, תוכן וידיאו. הרצת VMWARE לא כולל: מסך, מקלדת, רמקולים, כרטיס TV. קירור ושקט: חשובים, עיצוב חיצוני: לא חשוב. צריך יציאת HDMI לא מתוכנן OC מעדיף XP PRO, לא צריך רשיון, אבל רוצה הרכבה+בדיקה בחנות. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. 1.חבר'ה אני ממש צריך עזרה.. אין לי שווווום מוסג בבניית מחשב עכשיו יש לי תקציב ממש גדול (20 אלף ש"ח+) אני צריך שתעזרו לי לבנות מחשב מפציץ.. אלה המטרות שלי: עריכת אודיו, עריכת וידאו ומשחקים התקציב גדול אז אל תתפשרו בשום דבר המפרט צריך להיות בלי כרטיס קול ובלי מסך אל תרחמו עליי עם הכסף =) זאת הבעיה של אבא שהוא הסכים לא שלכם 2.דרך אגב יש כבר nForce 4? אם כן אשמח אם תכניסו לי למפרט את הכרטיס הטוב ביותר + 2 כרטיסי 6800Ultra ... 3.מה דעתכם על המסך הזה: Mitsubishi Diamond Pro 22 2070SB ויש לי בקשה.. אני רציני מאוד בקשר לזה ויש כאלה שיגידו שאני סתם רושם ואני רציני אני באמת רוצה את המחשב הטוב ביותר כי אם אני יכול להרשות לעצמי אז למה לא?? אל תתפרשו במחיר - אם זה טוב א…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by it_amit,

שלום לכולם, אני טס לארה"ב עוד חודשיים ואני רוצה לקנות שם נייד כנראה של סוני. במקרה שמתי לב שבאתר של סוני התפרסמו השבוע 3 סדרות חדשות לניידים שמבוססות על הפלטפורמה החדשה של אינטל, שיווקם יחל בחודש הבא: סדרה Z: מסכי 13.1" קלילים (1.5 קילו +-) וחזקים. סדרה SR: מסכי 13.3" בסיסיים וזולים יותר (1.8 קילו) סדרה FW: מסכי 16.4" למשחקים עם פרופיל קטן יותר מה 17". אני מתעניין בסדרת ה SR וראיתי שכרטיסי המסך בסדרה הם או מובנים מדגם 4700MHD או יעודיים מדגם ATI Mobility Radeon HD 3470 . רציתי לדעת האם ההבדל ביניהם לבין הפלטפורמה הקודמת (X3100 ו 8400GS) משמעותי ואיפה הוא בא ליידי ביטוי (משחקים, 3D...)? לינק לאתר: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/StoreCatalogDisplay?la…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by spitzi,

היי, כרטיס מסך GTX470 אמור לעבוד טוב על ספק כוח Antec NEO Eco 520W שנקנה לפני חצי שנה ? במחשב יש גם מעבד i5 2500k. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yogev_23,

רבותי מתכוון לקנות מחשב נייד, שבבית יחובר לתחנת עגינה (docking station) שתיהיה מחוברת לחשמל, כך שהוא יישאר דולק 24 שעות ביממה (לפחות כאשר הוא בבית, אני לא מדבר על סיטואציה שאני בחוץ ונגמרת הסוללה - מן הסתם). א. האם במצב שהמחשב בבית מחובר לתחנת עגינה ומחובר לחשמל - זה עדיין מכלה מחיי הסוללה? או שכשאשר המחשב בחשמל הסוללה לא מנוצלת אפילו במאומה (שזה טוב, בהתחשב בכך שאורך חיי סוללות הוא לא יותר משנה-שנתיים אם הבנתי נכון. תקנוני בבקשה אם אני טועה). ב. יש טעם לקנות אל-פסק למחשב נייד? נכון שהוא מחובר לסוללה, אבל הבנתי שבנפילות מתח זה לא תמיד מציל. אז לקנות מייצב מתח זה לא בעיה, השאלה אם שווה גם להשקיע באל פסק. כי אם יש הפסקת חשמל כאשר אני לא בבית, ונגיד קרה המצב ה"טוב" שהמחשב לא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by miz,

אני חושב לקנות סמסונג מחו"ל מהסידרה החדשה יש למישהו מושג מה קורה עם האחריות בארץ כשאני קונה בחו"ל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. לפני כחודש החליפו לי לוח אם במסגרת האחריות במחשבב נייד DELL XPS M1530 עקב בעיה בחיבור של המחשב לחשמל.אחרי החלפת לוח האם התחילו לי בעיות עם ממצב שינה לעיתים קרובות וכן לעיתים אני שומע ציפצופים מאזור שמתחת למחשב(אם למישהו יש דל XPS M1530 אז באזור המאוורר מתחת)אני שומע את הרעשים גם מתי שהמאוורר לא פועל.הרצתי את כל בדיקות הדיאנוסטיק ולא קיבלתי שגיאה.מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Intel Pentium 4 prescott (E) 2.8Ghz 800fsb Dual ddr 256x2 400Mhz Asus P4P800s se Western digital H.D 40Gb 2M VisionTek Xtasy radeon 9100 128Mb 128bit מפרט זה עלה לי בסביבות ה 2600. (התחשבו בזה שאת כרטיס המסך השגתי ב150!)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. זה מחשב למישהי מבוגרת שרוצה אותו לטובת הנכדים שלה, ככה שהוא לא צריך 8800, או איזה קואד, בחרנו 1950PRO, וE6750 כבסיס. שקט - חשוב, עיצוב- חשוב בשביל שתרגיש שהקניה הייתה שווה את ההוצאה. על שאר המפרט אני צריך אישור, עברתי על דפי ההיסטוריה של הפורומים וככה בחרנו חלקים: מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3254 -1046- שקל לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 REV 3.3 (QUAD REDY) INTEL 965P HD AUDIO GBL http://zap.co.il/model.asp?model_id=463438 -551- שקל זיכרון OCZ 2048MB DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-4-4-12 http://zap.co.il/model.asp?model_id=484794 450 שקל הארד דיסק Western Digital 320GB 3…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב כאשר יש לי כבר מעבד I5-6600 ולוח אם GA-H170M-D3H. המחשב לאינטרנט ואופיס אולי טיפה משחקים. מתחבר למסך 23". יש לי גם כרטיס מסך 4850 (האם כדאי לי לחבר אותו?) ויש גם כונן קשיח SSD. אז למעשה אני צריך את שאר החלקים. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה כדאי עד 1000-1200. עדיף מחנות בחיפה או הקריות. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שבת שלום. אני מחפש מפרט למחשב לעבודה בתוכנות תלת מימד, עריכת וידאו ופוסט פרודקשן. התוכנות הן- 3DS MAX, AFTER EFFECTS, PREMIER PRO, MUDBOX, UNITY3D אני יודע שבדר"כ ממליצים פה על כרטס מסך קוואדרו אבל אני בכל זאת מעוניין בכרטיס GFORCE GTX מסיבותי האישיות (השאלה היא רק איזה). התקציב כאמור הוא 9K כאשר לא חובה לנצל את כל התקציב ומאידך אפשר לחרוג במקצת (בקיצור- לא תקציב סופי אבל זה האיזור). אני מעוניין לבצע OC. מה שהכי חשוב לי זה ביצועים גבוהים בכל התוכנות, מהירות בעבודה וזמני רינדור קצרים. אני מקווה שעניתי על כל מה שצריך אבל אם חסרים פרטים אני אשמח להוסיף. המשך יום נעים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by r0ckY,

שלום, אשמח אם תרכיבו לי מפרט עד 3.5K עם סטייה קלה עד 100₪ לגיימינג בעיקר. הדרישה העיקרית שלי, שהמחשב יחזיק לי שנתיים שלוש ושאוכל לשחק בהגדרות טובות במשחקים. המסך שלי הוא 22" ברזולוציה 1600x1200 כמו כן יש אפשרות ל OC קל. ללא ציוד הקפי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Demagh,

הלפטופ שבק חיים פתאום, לאחר שהושאר עם המכסה סגור למשך לילה, כמו תמיד. בעת ההדלקה ינתן לשמוע את הכונן הקשיח מתחיל להסתובב והנורה של המתח נדלקת, אבל המסך נשאר שחור. אפילו splash אין. בדקתי שה-RAM במקום, הכונן הקשיח עובד, הוצאתי סוללה בשביל לאפס ביוס, כלום. רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by lirancoh85,

אני יודע שזה לא הרבה כסף אבל זה מה יש ??? אני מעדיף AMD

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, היום הייתי בסניף אופיס דיפו ורציתי לבוא לקנות מחשב Compaq CQ61 והייתי סגור עליו, רק שהיה להם כיביכול את אותו המחשב רק 3 מפרטים שונים, ואפילו שאלתי בביקור אחר שלי ממזמן, האם זה אותו דגם, אבל מפרט שונה ואמרו לי כן, וככה חשבתי ולכן בסוף לא הלכתי על המפרט הזול (3000) אלא על אחר טיפה יותר טוב שעולה 3200, אבל חשבתי זה אותו מחשב. באתי הביתה פתחתי וראיתי שזה בכלל Compaq 610, שזה בכלל מקלדת לא מלאה ושונה לגמרי ואני כמעט בטוח לא נוח לי (עוד לא הפעלתי, אני טוען 6 שעות את הסוללה) עכשיו האם כדי לי להחזיר את זה? כי אולי בכל זאת המחשב הזה יותר טוב ואני כבר אשאר איתו, אבל מאוד מפריע לי העובדה שזה מחשב שונה, לאחר שהייתי סגור כבר על אחד שמתאים לי, ואפילו יותר זול. אז מה יותר טוב CQ6…

19. Started by tidan31,

שלום! רכשתי לנובו y-70 סיימתי להגדיר את ההגדרות הראשוניות וכל הלילה הוא נמצא באותו מצב של טעינה ולא סיים האם זה נורמלי? ברצוני לציין שעל המחשב יש הארד דיסק של 1tb 5400rpm+8gb ssd והאם היה צריך להטעין אותו לפני ההגדרות ואם כן כמה זמן טעינה ראשונית? האם צריך ללחוץ לחיצה קצרה או ממושכת על כפתור ההדלקה על מנת להדליק אותו? בפעם הראשונה לחצתי לחיצה ממושכת האם זה נורא?

20. Started by ron_n,

שלום לכולם, אבקש לקבל המלצות למפרט לפי הדרישות הבאות: תקציב: 3,500 ש"ח שימושים: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, עריכת תמונות, משחקים בעלי גרפיקה פשוטה דרישות נוספות: עבודה אמינה למשך כמה שנים, ריבוי משימות, אין כוונה לבצע OverClock רכיבים דרושים: מארז צריך לכלול מספר גדול של יציאות USB, לא יזיק אם יהיה אסתטי ספק כוח מעבד זכרון פנימי קירור נוסף למעבד אם יש צורך לוח אם צריך לכלול: כרטיס רשת, מספר גדול של יציאות USB, כרטיס קול כרטיס מסך כונן קשיח צורב DVD התקציב יכול להתגמש לטובת שיפור משמעותי ביחס ביצועים/מחיר. האם יש טעם בהמתנה להמשך ירידת מחירי המעבדים בשוק הישראלי? האם צפוי עדכון של המפרטים המומלצים באתר בעקבות שינויי המחירים וכניסתם של המעבדים החדשים? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by MonoMan,

תצורת המחשב הנוכחית שלי לא טובה לי ואני רוצה להתחיל להרכיב מחשב שיתבסס על ביצועים שקטים מפרט המחשב: Gigabyte GA-7N400L AMD Athlon XP 2600+ Barton @ 2244MHZ (204X11) Coolermaster Aero7lite WD Caviar JB 120GB 2X256 400MHZ Generic , 333MHZ GeiL ATi Radeon 9500Pro with VGA Silencer3 @Core: 340 Mem :301 vantec nexus fan contoller יש לי מארז סימבדה מעצבן ורועש (רעש של מאווררים, רעש של זמזום) אני מעוניין במארז שקט (התקציב למארז בלי ספק - משהו כמו 500 שקל) חשבתי על antec sonata , אבל אנימעוניין במארז בעל מימדים קטנים : antec overture , מארז שוכב, שמתאים ל standart atx וכרטיסים רגילים, קראתי עליו ביקורת שבה נאמר שהקירור במארז הזה גרוע והמעבד שם הגיע לעליה של איזה 20 מעלות הבד…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום אבקש את עזרתכם ברכישת מחשב חדש שאינו מיועד למשחקים אלא לגלישה בלבד +הורדת סרטים + מסך 19 אינטצ' . מתלבטת האם לרכוש באייבורי. אני גרה במודיעין . תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. החיסכון הוא חשוב. יחד עם זאת אם אין ברירה, אני לא רוצה לפגוע ביחס עלות/תועלת. משהו בסביבות הפלוס מינוס 300 ש"ח. אבל אם יש הצעות טובות, אשמח לשמוע הכל. אם יש דברים שאני מפספס או מעריך לא נכון את המחיר וכו'... אשמח לשמוע תיקונים והצעות. אני מעדיף לחרוג ולקבל את מה שצריך מאשר להשקיע 2000 ש"ח ולאבד אותם. כך שאם צריך חריגה מהחריגה- אשמח לשמוע נימוקים. מישהו שאני מכיר בכלל אמר לי שהתקציב שלי למחשב ברמה שאני ורצה צריך להיות לבסביבות ה3000 ש"ח... 2. שימושים צפויים- אהה... מחשב ביתי. אינטרנט (הרבה (מאוד) טאבים שפועלים בו זמנית. ז"א גם דפים פעילים ולא רק פאסיבים שיצרכו אולי רק זיכרון. שמעתי שגם פיירפוקס זולל מעבד), משרדי כללי, וירטואליזציה תמידית של כמה מכונות במקביל, כל מינ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1093 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤650 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2327 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL ¤1140 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤312 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K ¤390 מארז: NZXT HUSH w/o PSU ¤487 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤181 ספק כוח: HEC 400W : 400TRT-F - 20/24 PIN - ATX12V Ver. 2.2 ¤255 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT ¤470 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤7100 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il זה המפרט שבניתי …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by neshro,

אהלן, לצערי, קניתי מחשב מחורבן באייבורי עם יכולת גראפית של מחשבון כיס, על אף שהובטח לי ש"הוא יריץ fifa כמו נינג'ה..." כן כן... טוב, עכשיו, כל רצוני בחיים זה משחק קצר וקולח של Battle Field 2 מה ביקשתי?!?!?!?! טוב, אז לא מספיק שהמחשב מסריח, הוא גם הגיעה עם ויסטה... אין צורך להוסיף דבר... הויסטה פשוט מסרבת בתוקף להפעיל את המשחק ופחות או יותר מצפצפת על כל בקשה שלי... אז חוץ מלהעיף את הויסטה בכל המדרגות ולהתקין XP, אשמח אם תמליצו לי על צעדים לשדרוג המחשב שיוכל להריץ משחקים באופן סביר+. או, שזה תשובה מקובלת עלי, תגידו שהמחשב לא יכול להשתדרג וכדי שאני אמצא חברה במקום לחשוב על משחקים, סתם, שתגידו לי שהמחשב מחורבן ושכדי שאני יתחיל לחסוך למחשב חדש ושאני יעביר את המחשב הזה לסב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים