ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 2. מה שימושי המחשב ? קולנוע ביתי,משחקים,עריכה גרפית ואולי החזקת שרת משחק בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים - כבד, צפייה בHD וקולנוע ביתי - כבד, עריכה גרפית - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , AC:R , PROTOTYPE 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). TOSHIBA REGZA 32" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישמש אותי בעיקר למשחקים ותוכנות גראפיות, אינטרנט אלחוטי תקציב5000-6000 שקלים חדשים. תודה חברים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברי פורום מפרטי מחשב היקרים ביליתי היום 4 שעות באיזור הביקורות שלכם ובאינטרנט בקריאה על הדברים האחרונים בשוק: מעבדים, לוחות אם, כרטיסי מסך ועוד ועוד.. אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב 3000-4000 ש"ח, לעבודה ביתית ומשחקים (ספיידרמן3 ?). כמה נקודות: שמתי לב שיש פה הרבה המלצות על מעבדי AMD. מאז ומתמיד היו לי מחשבים INTEL. מה מיוחד ב-AMD? לפחות במעבדים החדשים שלהם? הם יותר טובים מאינטל? אם כן איזה דגמים ולמה ? אני רוצה לשמור אופציה לשדרוג עתידי כמובן אבל לא מעניינים אותי כל הדברים כמו SLI, OC וכדומה. אני מקווה ליצור חלוקה שווה של תקציב בין המעבד, לוח האם והכרטיס מסך כדי שהכל יעבוד הכי טוב שאפשר. והאם כדאי 2 או 4 GB RAM (כמובן DUAL CHANNEL) ? לא צריך: מסך…
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי בהמלצות שלכם על מפרטים, הבעיה היא שאני לא ממש חזק בקטע של חלק מהרכיבים... אחי רוצה מחשב שולחני נייח. המחשב ימומש למשחקים (ע"ע פיפ"א מנג'ר, GTA, command&conquer, וכו'), צפייה סטנדרטית בסרטים (תוך שימוש קודקים וכו') ושימושים רגילים כמו OFFICE ואינטרנט (על תוכנותיה, כמו ה P2P, איי סי קיו, וכל השטויות הקטנות האלה). מחשב ב 4 וחצי אלף. (כעת אני יודע שזאת ההקצבה). בשל כך שאין לי איזה 10 אלף, אני דיי מוגבל בהוצאה, ולכן אני רוצה לתכנן מחשב שמצד אחד יהיה די זול, ומצד שני יהיה מספיק חזק וחדש, כדי שלא אצטרך להחליף את כל החלקים בו עוד שנה וחצי. שימו לב, אני לא מבקש את המחשב הסופר משוכלל. בסה"כ מחשב שיצליח להריץ את המשחקים בלי "להתעלף" במהלך הרצתם, וגם יחזיק מעמד יותר משנה…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! יש תקציב של 8000 ש"ח. אני מעוניין בכרטיס מסך חזק,רצוי RADEON... 2 ג'יגה זיכרון... כמה שיותר זיכרון בהארד דיסקים... לוח אם עם מעבד חזקים (לא עקרוני אם AMD או INTEL)... ספק חזק... מארז TOWER מרווח (חשבתי בכיוון של KENDALF LCS) לשם ביצוע קירור מים לכל רכיבי המחשב - מעבד+כרטיס מסך בנפרד יהיה קירור להארד-דיסקים... אנא עזרתכם...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הוא לחבר, במיוחד למשחקים וגלישה באינטרנט, לא מתוכנן OC תקציב: 4K תודה נ.ב: יש לציין את החנות.
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 שקל. המחשב מיועד לעבודה , לרישומים , מוזיקה וכו'. אם אפשר קישורים לחנויות או המלצות על מחשבים ניידים בסכום הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בנוגע לבחירה של מחשב נייד לעריכת וידאו. שימושים: עריכת וידאו בתוכנת Adobe Premiere CS 5.5 תקציב: עד 1500$ - קניה מארה"ב. אני צריך מידע איזה רכיבים אני צריך והכי כדאי לי מבחינת עלות-תועלת לשימוש של עריכת הוידאו דיסק קשיח ודאי צריך 7200RPM השאלה בעיקר לגבי 3 הרכיבים המרכזיים הבאים איזה מהם הכי כדאי מבחינת עלות תועלת: 1) מעבד - Core i7 יש לו כל מני דגמים (2nd Gen) 2) כרטיס מסך - GTX560M, 570M או בכלל AMD או דווקא רק Quadro 3) זכרון - 8GB או 12GB ומה לגבי התדר 4) האם יש דברים נוספים? האם משנה מה הצ'יפסט? ברגע שיהיו לי את התשובות לגבי המפרט אוכל לחפש כראוי בין כל החנויות וחברות המחשבים ולבחור את ההצעה המשתלמת ביותר. תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, באמת באמת באמת רק אם זה באמת הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ליצירת מוזיקה בלבד, עובד עם התוכנה CUBASE. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך, כרטיסי מסך, קול ורשת וכל הדברים האלה - לא צריך שום דבר, רק מה שבא עם הלוח אם. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם י…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני דיי טרוד בנוגע לקנית מחשב, התקציב שלי הוא דיי מוגבל, בערך 5000, התעניינתי בכמה מפרטים בתקציב הזה. השימושים שלי הם בעיקר לימודים, תיכנות, צפייה בסרטים, וקצת משחקים, אני כבר לא הגיימר שהייתי ככה שאני לא צריך שיהיו הגדרות מטורפות לא כזה יפריע לי מה שכן אני רוצה שהמשחק יעבוד בצורה סבבה ולא יציק לי בעין. ראיתי את המחשב הנ"ל בSKYPC http://www.skypc.co.il/pl_product~71635B~14~0.htm זה מחשב שנראה לי ממש עונה על הצרכים שלי, גם האחריות שלו היא מניחה את הדעת שהיא שנתיים, רציתי חוות דעת על המחשב, ועוד רציתי לדעת עד כמה החברה היא טובה בנוגע לניידים, רציתי גם לדעת האם מישהו יודע עד כמה התמיכה שלהם טובה בנוגע לאחריות. שאלה אחרונה למי שיודע, האם מור לוי שהם המייבאים של GI…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא ממש מצליח להבין את ההבדלים בין מעבד T לP אשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת עם המחשב שווה 2000 ש"ח יד שנייה מצב טוב דגם: TY0FSIZ מעבד: Intel Core 2 Duo T5300 1.73GHz זיכרון: 1GB דיסק: 120GB מסך: "15.4 WXGA TFT מערכת הפעלה: Vista Home Premuim DVD/RW Multi Burner אחריות: שנה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים TMS וFOX התאחדו הבעיה היא שהרבה דברים שהיו בTMS חסרים (נכון לעכשיו) באתר החדש לTMS היתה מערכת מחשב פצצתית בפחות מ4000 (3750 ליתר דיוק) אבל באתר החדש היא לא נמצאת אז עכשיו צריך לבחור משהו חדש שמתי עין על המפרט הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1748 שנראה לי די טוב חוץ מהכרטיס מסך שאני לא ממש מכיר אותו אבל מצד שני יש להם עוד הרבה הצעות למפרטים בסכומים האלה (בסביבות ה4K) ואני לא מומחה כזה גדול וקשה לי לקבוע מה הכי כדאי למטרות שלי כמו שאתם יכולים לראות יש להם מבחר די גדול. לא נראה לי שיש הבדל גדול בין המפרטים אבל בכל זאת..: http://www.tmsfox.co.il/Gamers.aspx http://www.tmsfox.co.il/Category.aspx?catCode=208&ParentID=1 המחשב הוא בש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם/ן, אני רוצה לקנות מחשב נייח עד סכום של 7000 שקל (כולל מסך). אני רוצה להתחיל לעבוד על קיובייס ובנוסף אני רוצה שיהיה חזק למשחקים אבל ממש חזק. בקרוב יהיה bioshock2 ואני אכנס בכלל לכל הז'אנר של משחקי המחשב (הייתי משחק רק בxbox). מעבד - core 2quad Q9550 או i7 920 --- כרגע אני די סגור על הc2q אלא אם כן אתם סבורים אחרת לוח אם - gigabyte ep45t-ds3r או gigabyte EX58-UD3R s1366 Core i7 --- בהתאם במעבד זכרונות - 2x2GB Corsair XMS3 DHX cl9 1333 או במקרה של i7 - 3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel cl7 1333 כרטיס מסך - פה יש לי התלבטות, עברתי כבר 100 פורומים וחוות דעת ואין לי מושג מה לעשות אופציה 1: 9800gtx+ 1gb/256bit אופציה 2: hd 4870 1gb/256bit אופציה 3: gtx 260 896…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים ובין היתר עבודה משרדית כגון FIfa , Call of dute , GTA, Redalert, MortalKombat בגדול רצוי חנות מאזור חיפה (אני חשבתי על נועה מחשבים) תודה,\
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה המחשב תציעו שיפורים החלפות וכל מיני אופציות תודה CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 811.87 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Golden Dragon Value Memory [ ¤ 307.89 ] 2 Video Cards : Asus Geforce FX 5200 V9520 VS DVI VIVO 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 756.99 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 Cases : Codegen Midi Tower L-6083-CA Front USB/Audio 400W Case w/handle [ ¤ 299.58 ] 1 …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את המפרט עשיתי בנועה מחשבים (www.noacomp) מי שיודע שימליץ לי על החנות אני הולך לקנות משמה כי זה קרוב לאיפה שאני גר (קרית טבעון). המחשב הוא בשביל גלישה באינטרנט, התכתבויות, משחקים (הרוב הרוב הרוב Counter Strike), הורדת סרטים, שירים, תוכנות ועוד. שימוש ממוצע. האם ה-1024 מיותר וביזבוז כסף ולקחת 512 או שזה מה שאני צריך להנאה מקסימלית? בקשר לחברת הזיכרון אני לא מכיר המוכר המליץ לי. איך הזיכרון? אם יש משהו אחר יותר טוב בסכום דומה אני פתוח להצעות. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שהם מפרסמים בוואלה ובאתרי מכירות אחרים מחשב נייד של DELL במחיר מאוד אטרקטיבי (קנייה קבוצתית). באתר וואלה נטען שהם היבואנים הרשמיים של דל. אך באתר של החברה לא כתוב כלום על מחשבים בכלל... בקיצור, שאלתי היא האם מישהו מכיר אותם? יצא לו לעבוד איתם? האם הם אמינים וכדאי לקנות מהם מחשב נייד? המכירה המדוברת: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1596001
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תבנו לי בבקשה מפרט ב3500 ש"ח גג.. וסיפרו לי שאתם מבינים בכל זה אז תבנו לי בבקשה.. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלי משחקים, רק לעבודות , אפילו עד 3500 אם אפשר, ואיפה אני יכול לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התכנון הוא 7,000 ש"ח, ניתן לחרוג עד כאלף כדי להכניס את הבקשות שאציין 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא מדיי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף בלי לדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. הוא אמור לשמש אותי בעיקר לתכנות (סטודנט למדעי המחשב), גלישה, קצת צפייה בוידאו ואולי גם מעט גיימינג קל. לא היה לי מחשב נייד עד כה, כך שאני לא מבין יותר מדי בחברות המומלצות, בחנויות שכדאי לקנות מהן, במשך האחריות שנחשב סביר וכו'. התקציב הוא עד 2500 ש"ח, אפשר לחרוג מעט (200-300 ש"ח) במידת הצורך. אני מעדיף לקנות מחשב ללא מערכת הפעלה כדי להוזיל את המחיר, ולהתקין בעצמי. גודל ההארד דיסק - לפחות 5000GB. כנראה שרוב הזמן אשתמש בו כשהוא מחובר לחשמל, אך נדרשת סוללה ממוצעת פלוס. חשוב לי שהמסך יהיה גדול יחסית - 15.6 אינץ'. רוצה לקנות מחנות באיזור גוש דן. מעדיף שיהיה כונן DVD, ולפחות 4GB ראם (רצוי יותר). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני החלפתי למחשב חדש, אז אני רוצה למכור את המחשב הישן שלי, המפרט הוא: מעבד: intel i7 2700k 3.5 ghz מאוורר למעבד: ARCTIC Freezer 13 PRO כרטיס מסך: nvidia gtx 680 זיכרונות: G.Skill SNIPER 4x4GB DDR3 1333Mhz כונן 1- Samsung SSD 850 EVO 120GB כונן 2- western digital 2TB 64mb צורב- dvd samsung מארז- coolermaster haf x full tower atx black case no psu ספק כוח- Corsair 850W Active PFC Modular 80+ Gold CS850M PS לוח אם- Asus P8Z68-V LE כמה הוא שווה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי לקנות xps13. ההזמנה תתבצע עוד כשבוע וחצי. הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איך כדאי להזמין. בebay יש את האפשרות הזאת - משלוח לארץ ישירות. http://www.ebay.com/itm/2015-DELL-XPS-13-Laptop-i5-5200U-QHD-3200x1800-INFINITY-TOUCH-8GB-256GB-SSD-/391136059658?hash=item5b1186a10a אני יודע שזהו Manufacturer refurbished אבל על פי התגובות של האנשים כולם מקבלים מחשבים חדשים. יכול ליהיות ששווה לקחת את הסיכון בשביל הפרש כזה במחיר? אפשר להזמין מamazon על ידי אחת חברות השילוח. אבל אז משלמים מיסי ארצות הברית. http://www.amazon.com/Newest-Model-Dell-Touchscreen-Ultrabook/dp/B00TIWQYNI/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1438009832&sr=8-2&keywords=xps+13+2015 יש את זה מאמזון UK - משלוח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: משחקים קלים (פיפא), צפיה בסרטים, אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות בHD. * תקציב: 3000-4000 * גודל המסך? 13-14 אינץ', לא מכיר הבדלים בין מט למבריק כך שנראלי לא קריטי * רזולוציית המסך? FHD - IPS * משקל רצוי? כמה שיותר קל, עד סביבות ה2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 ומעלה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם זה מועיל אז משולב, אם לא, אז 500 ג'יגה ומעלה עם אפשרות למקום להוסיף SSD. * כונן אופטי? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית? תיהיה לי אולי אפשרות לקנות בארה"ב, אז אם יהיה מחשב במחיר טוב משם, צריכה להיות אחריות כזו * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? איכות בנייה טובה ויצרן טוב. זיכרון 6-8 ג'יגה. אם אב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-