עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם ולכל מי שעזר לי להרכיב את המפרט הרכבתי את המחשב לפני חודש כבר אבל המסך הגיע רק היום הדברים היחידים שעברו מהמחשב הישן הם הצורב והמקלדת המפרט: Intel ?Core2 Duo E6600 GIGABYTE GA-965P-DS4 NVIDIA Geforce 7600GT (GIGABYTE GV-NX76T256D-RH) ?1GB Kingston? (667) Western Digital 250 GB, SATA II, 16MB, 7200 ?Thermaltake Soprano VB1000SWS? Thermaltake ?TR2 Power W0062 420W Silent ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? LCD 20" SAMSUNG 203B ?Logitech G5 Laser Gaming Mouse? Zboard Gaming Keyboard עלות בערך 7000 ש"ח כולל המסך(1700) והעכבר(320) שוב תודה לכולם

2. Started by taltola,

בניתי מפרט למטרת גיימינג כבד. אשמח לדעת מה דעתכם עליו? http://www.tms.co.il/preview/spec/5zex2fmg [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪936[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  3. Started by zurkin1232,

שלום לכולם. אני מעוניין במחשב נייד, בתקציב של 4000 ש"ח. השימושים: גלישה באינטרנט, קצת אופיס, סרטים (ע"י חיבור לטלוויזיה). צנוע סה"כ. חובה 512MB זיכרון, חובה WIFI, חובה TV-OUT / S-Video. יהיה נחמד לקבל Bluetooth וקורא כרטיסים. בינתיים נתקלתי במחשבים הבאים כמועמדים ראויים: 1. Lenovo 3000 C100 2. HP Pavilion DV6102EU 3. Toshiba Satellite L30-134 המפרט של הראשון די טוב, רק שהמסך הוא 15" ולא 15.4" (אני חושב...). השני נראה לי שילוב טוב של כל העולמות... מעבד סביר, זיכרון בסדר, כונן גדול, מסך טוב... מה דעתכם? יש עדיפות לאחד מהם? האם יש המלצות נוספות? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ReDeOn,

שלום, אני לא מחפש מחשב שלם ב2500 אלה רק מארז, לוח, מעבד, זכרון (ואולי כרטיס מסך) המחשב לרוב הוא לעריכה וקצת מולטימדיה. אני חייב להזכיר שיש לי כרטיס טלווזיה + כרטיס DV + כרטיס קול 7.1 אז הלוח לא יכול להיות של 2 סלוטים.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by The_Israeli,

אהלן חברה קודם כל מודה מראש על הסיוע... באוקטובר אני מתחיל לימודים, מחפש לקנות מחשב נייד. תקציב: עד 5000 ש"ח. משקל: לא רלוונטי, שיהיה כבד מצידי מסך: רצוי כמה שיותר גדול, לא צריך מסך מגע דרישות\שאלות נוספות: 1. מיועד בעיקר לעבודות סטודנטיאליות וצפיה בסרטים\סדרות. 2. יהיה נחמד אם אוכל לשחק עליו Diablo 3 בעתיד וזה ירוץ כמו שצריך. מעבר לזה לא צריך שום משחק אחר 3. אם אפשר שהתקציב יכלול עכבר טוב. 4. כמו כן צריך המלצה לתיק נוח לסטודנט למחשב נייד, שיהיה בו מקום גם למחברות ושלא יהיה יקר מדי. לא צריך להיות חלק מהתקציב של המחשב. 5. אם אפשר גם המלצה היכן עדיף לי לקנות... 6. בגדול אני צריך את המחשב לפני ה-11 לאוקטובר, ככה שאם לפני זה צפויות ירידות מחירים ושווה קצת לחכות ע…

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  6. הייתי לפני שעתיים ב KSP הזנתי תמחשב יגיע עוד 1-7 ימים בכ"מ לא יכל לחכות חחח הינא המפרט

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  7. אחותי כל הזמן על קו ת"א ניו-יורק ומחפשת מחשב נייד איכותי עבור שימושים לסטודנטית טרייה וצפייה בסרטים . היא קונה אותו בארה"ב, איזה דגם הכי מומלץ. נראה לי 13.3 או 14 הכי יתאים בתודה, עומר. תקציב פתוח.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 ש"ח חריגה נוספת 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בעיקר, צפיה בסרטים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידית 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: גודל עד "14 בלבד, עדיפות למחשב קל והעדפה למסך מגע

9. יש לי מפרט למחשב, אני לא ממש מבינה בזה והייתי שמחה לשמוע ממי שמבין האם זה מחשב שמתאים לצרכים שלי. אני צריכה מחשב מספיק חזק בשביל אוטוקאד ופוטושופ, מקלדת נוחה ומסך רחב, ולא יקר.. :s05: - מעבד ליבה כפולה AMD athlon 64X2 - זיכרון 2G 667z - הרדדיסק 160GB SATA - מסך 15.6" WXGA Crystal - כרטיס מסך לא משולב ATI X1200 256M - מקלדת מלאה - צורב DVD RW MULTY DL - מערכת הפעלה Vista basic - כרטיס רשת אלחוטי 3945ABGN - סוללה 6 cell liion - 2.7 ק"ג מצלמת אינטרנט איכותית. - שנה שירות איסוף והחזרה. -שנה סיוע בשליטה מרחוק. -הכנת המחשב להתחלת עבודה מיידית. -התקנת תוכנות נדרשות על ידי הלקוח. -סה"כ 3200 ¤ כולל מע"מ. תודה

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  10. אהלן חבר'ה לפני שבוע בערך עזרתם לי מאוד אבל היה תקלה קטנה הציעו לי מחשב עם כרטיס מסך 5870 1G ב-750 אבל המבצע היה של פסח ועכשיו זה עולה 1000 זה שינה לי את כל המחיר המפרט שאני בונה ורצוי שיהיה משם זה של RSM עם מסך של פוג'יקום 22 לד צריך את העזרה שלכם לבנות מחשב טוב אני בונה מחשב שם וכל פעם מגיע ל3900 זה לא מסתדר לי זה מה שבניתי בלי מארז וספק ואני צריך מארז וספק תודה לכולם ושיהיה אחלה יום אגב לא צריך צורב דיוידי או משהו כזה עוד שאלה קטנה אם אני משאיר את המארז והספק כמה זה ישנה? מה התפקיד של הספק וכמה זה ישנה מה המארז? Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪821 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Re…

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  11. Started by Dman86,

שלום רב לכולם, אני משתמש חדש חדש טרי טרי. שמעתי המון על הפורומים שלכם מחבר טוב וכבר הרבה מאוד זמן שרציתי להירשם. אני מצטער מראש שאני לא פותח בת'רד היכרות, אבל גם זה יגיע. בנתיים יש לי שאלה - אני רוצה לקנות מחשב נייד, מגבלה תקציבית, עד 4500 שח. מצאתי 2 דגמים שמצאו חן בעניי בוואלה שופס. Dell or Acer? ההתלבטות היא כזאת: ה Dell מגיעה עם אחריות ל3 שנים + תיק למחשב (כזה) ה Acer לשנה בלבד ה Dell יותר יקר ב 700 שח ה Acer מגיע עם מצלמה מובנית של 1.3 מגה פיקסל (נדמה לי) ה Dell מגיע עם Bluetooth ה Dell עם מערכת הפעלה של VISTA בעברית :-\ (יש אפשרות להתקין באנגלית?) ה Acer עם מערכת הפעלה של VISTA באנגלית המסך של Acer מבוסס על טכנולוגית CrystalBrite המסך של Dell מבוסס על טכנולוגית Tru…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by rk666,

בגלל הלימודים יצאתי קצת מכל התחום של קריאת Reviews והיום אני מרגיש שאני בכלל לא יודע מה הולך פה, אחרי כניסת AMD64. אני מחפש מפרט טוב, אפילו טוב מאוד, למשחקים (לאח שלי...). המחשב יהיה מבוסס AMD 64 (שווה בכלל לחכות לסוקט 939?) לוח אם (לא זוכר דגמים, משהו בסגנון הEPOXים והABITים, לא ASUSים למיניהם, יקר מידי, סומך עליכם) כרטיס מסך מהדור החדש (בסגנון 6800FX לדוגמא) בין חצי ל1 ג'יגה זיכרון (לא צריך CORSIAR, טווימוס מספיק בהחלט ), הרד דיסק (מקסטור WD, סיגייט, לא הכי משנה) של 120 GB, עדיף שיהיה SATA. צורב DVD. לא צריך מסך. כרטיס קול, כמו אודיוג'י 2, (הבנתי שהכרטיס שמגיע עם הלוחות האלה לא משהו) ורמקולים. מארז עם ספק נורמלי,(HEC, ENERMAX, ANTEC, TT) (מארז מאוורר, ויחסי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ברצוני לבנות מחשב בדרישות הבאות 1 מחשב הכי שקט שאפשר (לא רק מארז אלה כל החלקים והמאווררים) המחשב בחדר שינה והוא דלוק בליליה. 2 מחשב חזק ככל האפשר לצורך סרטים HD, מעט משחקים למסך 22 אינץ, והרצת הרבה תוכנות ביחד 3 המחיר שציינתי ללא ציוד הקפי וללא מסך 4 ברצוני לבחור רכיבים שנותנים את התמורה הגבוה ביוצר לכסף הכוונה מעבד הכי משתלם כרטיס מסך הכי משתלם וכו...לא כדאי לדעתי להוסיף עוד 500 שקל למעבד יותר חזק שמשפר מהירות רק ב 5 אחוז 5מערכת מבוססת אינטל. גמיש במחיר כלפי מעלה או מטה ברצוני שהמחשב יחזיק לפחות 3 שנים(כרטיס מסך שיש לא יציאה לטלווזיה) תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 (יש מצב לחרוג ל 3500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למידה ותוכנות הנדסה לסטודנטים (הנדסת חשמל) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונןSSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? צריך שיהיה שקט אבל לא מצפה שיהיה בלי רעש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ממש לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  15. Started by qqaaz,

הי אני צריך מפרט למחשב לעריכה גרפית מה עדיף : pentium d 3.4 או core 2 duo e6300 עד כמה חשוב 2 ג'יגה זיכרון לעומת 1 ג'יגה

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by Raanan30,

שלום. יש לי לנובו N100 3000 בן 4 שנים שנהרסה לו חצי מהמקלדת. "נהרסה" דהיינו הרבה מקשים תלושים ולא נמצאים כבר והרבה מאלה שכן נמצאים בכלל לא עובדים ולא מגיבים (כשאני כן צריך להשתמש במחשב הזה מדי פעם אני משתמש במקלדת USB חיצונית) שאלתי, האם קיימת בכלל אופציה כזאת להחליף מקלדת בלפטופים? ואם כן, זה משהו שאני יכול לעשות לבד?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, שמתי לב שישנה נטיה להמליץ כברירת מחדל על ספקים בעלי הספק גבוה למדי (550 וואט לכל הפחות, ואף 650 וואט) עבור מפרטים "בינוניים" לכל דבר ועניין. אני תוהה מהי הסיבה לכך. ניתן הרי למצוא שלל בחינות שמראות שצריכת ההספק של מערכת "בינונית" היא סביב ה 250 - 350 וואט. לדוגמה, הבחינה הזו של Gamers Nexus, אתר רציני מאוד. דיון נעים

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by lazy,

דרישת המחשב היא שיחזיק ל-3 שנים בערך, שלא יקרוס כאשר אני מנסה קצת לערוך סרטים (לא ברמה מקצועית), שיתמוך במשחקים ברמה גרפית בינונית (בעיקר משחקי אסטרטגיה) ויאפשר לי לעבוד עם סביבת פיתוח לג'אווה. זה המפרט הראשוני. תרגישו חופשיים לשנות אותו כך שיתאים למחיר היעד שהוא 5000 ש"ח כולל מסך 17 אינץ' דק. מעבדי אינטל P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5S800-VM (SiS 661FX) S775, vga, sata,lan זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 (מתכוונת לקנות 2 כאלה) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך ASUS GF FX5200 128MB, TV כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On B…

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by iska52,

שלום! אני סטודנטית ורוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ולאופיס.. תקציב: עד 3000 ש"ח המליצו לי על המחשב הזה- http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=H4R68EA&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 13.3 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 2 קילו, ממש עדיף שישקול כמה שפחות.. * האם נדרש זמן סוללה …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by sbarbz,

התקציב שלי נתון לעד 1000 ש"ח . לא מאמין שאוכל למצוא יותר טוב, בשביל זה אתם כאן ;D בעיקרון שאר הדברים אני לוקח מהמחשב הנוכחי שלי, דיסקים קשיחים כווננים וכרטיס מסך . nvidia 7800GT 512MB DDR3 אני ישאר איתו כי אין לי כסף כרגע .. בהמשך אולי כן

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by Doron G,

שלום רב לכל חברי הפורום! . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ואינטרנט בצורה חלקה ומהירה., תכני HD,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.SIMS 3 PES 2013 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לעבוד בהגדרות רזולוצייה גבוהות 3. הא…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by AI2006,

אני צריך מפרט למחשב טוב שיחזיק הרבה שנים,לשימוש ביתי(עבודות ומשחקים לא ממש כבדים) התקציב הוא עד 5500 ש"ח,כולל מסך 17 אינץ' דק וכולל צורב DVD.אני צריך גם המלצות על חנויות מחשבים טובות אם אפשר.תודה מראש.

23. המפרט הוא ככה אני צריך להוסיף לו רק כרטיס מסך שיהיה טוב בין 800-1000 מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L כונן קשיח Seagate ST3250310AS 3.5" 250GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק NZXT Guardian 921 Black ספק כח HEC 500VN 500W בבקשה חייב השלמת כרטיס מסך למפרט הנ"ל

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. Started by IDOnoach,
    • 0 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by bennnn,

היי קניתי לפניי 6 ימים נייד טושיבה, פתאום היום כשמחשב מונח רגיל יש רעשים מהרדיסק תיקתוקים כאלו והמחשב נתקע. אם המחשב מוטה לצד ימין כזה כמו נדנדה שהצד של ההרדיסק למעלה אז המחשב עובד רגיל!!!!!1 מה הבעייה? אולי משהו בחיבורים? לפתוח ולראות?? ההרדיסק הוא 60 גיגה תודה לעוזרים צריך עזרה דחוף...כי קניתי\את זה באייביי ואין החזרות...

• 3 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים