ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
אמנם אני קצת מנוסה בתחום, אבל עדיין לא בטוח, זה מפרט לחבר. אני בעיקר חושש על הספק. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪899 קירור למעבד: ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪120 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 זיכרון: Corsair 4Gb CMV4GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪142 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות:…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים! יש לי אפשרות לרכוש מחשב נייד בארהב ותהיתי באם תוכלו לייעץ לי לאיזה כיוון ללכת או אפילו דגמים ספציפיים אם אפשרי. אני סטודנט ומחפש מחשב נייד שהסוללה שלו תחזיק הרבה זמן מעמד, מסך לא קטן (בין 16-17 אינץ נחשב דיי גדול לא?). בנוסף המחשב ישמש להרבה סאונד ומוסיקה, סרטים בhd ומשחקים. חשוב שיהיה מקום אכסוו גדול, נגיד טרה וחצי ומעלה ואם נכנס בתקציב, גם כונן ssd לא יזיק. אז התקציב הוא עד 1200 דולר. אני מודה לכם מאוד חברים
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אם אפשר תעבירו לפורום כמה המחשב שלי שווה כי לא שמתי לב שהוא קיים בכלל או שתשאירו פה איך שנוח כתבתי את זה אחרי שקראתי את החוקים ולא ראיתי את הפורום "כמה המחשב שלי שווה" כמו שרשום בכותרת AMD Redeon 6600 Series אני רוצה להתעדכן לכרטיס קול יותר עדיף לי כי שקניתי אותו הייתי עם המלצה של אח והוא המליץ לי על כ"מ עכשיו רציתי לדעת כמה הוא שווה ינסה למכור אותו מאמין שבמחיר מופחת כי באמת חוץ מזה שרואים חלק וברור וזה לא כל כך משנה לי כי במשחקים אני לא נוגע התחלתי להתקמד יותר במוזיקה וברצוני לעבור לכרטיס קול + קניית מסך לפיצול וזהו בקיצור אני מבקש בבקשה הערכה כמה שווה הכרטיס כמו שרשום לעיל תודה רבה לעוזרים !
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנייד Notebook לסטודנטית שצריכה Office ואינטרנט אנחנו אני יודע ש Notebook יספק את הסחורה אבל אני לא מכיר את הדגמים שיש היום ומה מומלץ יותר, אשמח להמלצה על דגם וחברה מכם. תודה לעונים, מייק
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
תקציב- עד 5000 חריגה- עד 6000 (אם יש חריגה של עד מאה שקל מעבר ל 6000 אז גם בסדר) ייעוד- מחשב גיימינג כבד (באטלפילד 3, aliens:colonial marins-כבר בפרה אורדר , בורדרלנדס 2, סקיירים, פאר קריי 3 ועוד) חשוב השקט של המחשב (מסולם של 1-10 בערך 7 או 8 ). ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר וכו') רזולוציה- 1920X1080 לא מתוכנן OC ואם יהיה אז קל... כנראה שיהיו שדרוגים עתידיים אז חשוב גם לשמור על האופציה הזו פתוחה. בנוסף- אין צורך לכלול במחיר מע' הפעלה או תוכנות אחרות (אנטיווירוס ועוד) תודה.
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את המחשב שלי למטרות משחק ואני ישמח עם אנשים מנוסים בנושא יעזורו לי . אני רוצה מפרט יחסית טוב ל OC שעד כ15-20% OC למעבד לצמיתות ועם מחיר מאוד מגובל יחסית . דברים שהם לא נחוצים מכוון שקניתי אותם כבר הם : כרטיס מסך : בבעלתו כרגעה GTX 660 אני מאמין שזה כרטיס מסך טוב ויחזיק לזמן מה ספק כוח : יש לי ספק כוח לא גנרי ואיכותי כך שגם ספק כוח לא צריך בעיקר חשוב שהיה מעבד חזק וטוב למשחקים וגם שהיה לוח אם טוב ל OC תקציב לכל עסק הזה 2000 שקל בנוסף לא ממש אכפת לי איך יראה המארז , לא צריך את כל הלדים ויופי שלו .. העיקר שהיה כמה שיותר זול . ועם כדי בכלל לקנות מחשב חדש כבר? או לקנות חלקים ? אומרים שיותר זול לקנות מחשב חדש מאשר לקנות אותו בחלקים , אז לא ממש אכפת לי העיקר שה…
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני דגמים של מחשבים ניידים בשימוש של גיימינג למשחקים כמו Battlefield 3 ומשחקים עדכניים נוספים וכמו כן גם בשימוש של צפייה במולטימדיה באיכות גבוהה, גלישה ועריכת מסמכים. הדגם הראשון הוא Lenovo Z500 i7 GT 635M: http://ksp.co.il/?select=&uin=17957 הדגם השני הוא MSI GE60 i5 GTX 660M: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9719 ההבדלים העיקריים בין השניים מסתכמים: במשקל (ה-Lenovo שוקל 2.2 ק"ג, וה-MSI שוקל 2.5 ק"ג) במעבד (ב-Lenovo i7 3632QM Quad Core, וב-MSI i5 3210M Dual Core) בכרטיס המסך (ב-Lenovo GT 635M 2GB, וב-MSI GTX 660M 2GB) בדיסק הקשיח (ב-Lenovo 1TB 5400RPM, ב-MSI 750GB 7200RPM) במסך (ב-Lenovo 1366x768, וב-MSI 1920x1080) במחיר (ה-Lenovo עולה 4290 ש…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מסך: 12"-15" שימושים: עבודה באופיס גלישה באינטרנט, מיילים תוכנות עיצוב כמו photoshop, flash דיסק קשיח: אין חשיבות יותר מדי, אבל בכל זאת, תמיד טוב שיש.. כונן אופטי: כן יציאות: hdmi usb כמובן - הכי הרבה שאפשר *** יש לי צורך גם למחשב לערכת וידאו לשימוש בתכונות כמו premiere, pinnacle prostudio 9/10. המליצו לי להפריד בין מחשב לעבודה למחשב לעריכת וידאו, למחשב נייד אחד ומחשב נייח אחד. השאלה היא אם כדאי להביא מחשב נייד אחד שיכלול לי את כל השימושים ולא ישקול והגודל שלו לא יהיו יותר מדי. אין לי בעיה להוסיף לתקציב עד 3000 ש"ח אבל העניין הוא שאני לא מעוניין להתסובב עם "מפלצת". אם י משהו כזה אשמח למחשב שיכלול את שני השימושים. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי מחשב ASUS 1005PG המסך שלו תקול , עכשיו אני לא יודע איזה מסך יש לו 10.1 או 10.2 ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני צריך סוללה למחשב דל ווסטרו 1525
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לתכנן את המחשב החדש שאני מתכנן להרכיב בשבועות הקרובים. אני מעצב תעשייתי שעובד בעיקר בתוכנת solidworks. זאת תוכנה שעובדת ב open-gl, ולא תומכת כל כך בריבוי מעבדים/קורים/ת'רדים. אני מעורב בפורום אחר שעוסק בתוכנה ושם ייעצו לי חד משמעית על קניית מעבד 3770K. במסגרת התקציב שלי זה המעבד שיתן לי ביצועים מצויינים ותמורה טובה לכסף. חוץ מהמעבד, יש לי עכשיו כרטיס מסך ATI firepro 5800, שאני ממשיך איתו בינתיים למחשב החדש. חוץ משני הרכיבים האלו, אני צריך מכם עזרה בבחירת שאר הרכיבים למחשב. יש לי כרגע במחשב 2 כוננים WD 2TB RAID1, האם לדעתכם אני אוכל להעביר אותם בלי לפרמט למחשב החדש? אם הם SATA, האם יש הבדל במהירות בכוננים אם אני קונה כוננים זהים רק SA…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אדריכלות (תוכנות כמו autodesk,sketchup) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autodesk,sketchup וכדומה - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא למשחקים אבל מסך 1680*1050 או 1920*1080 אני מניח 3. הא…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימאלי - בערך 5000 ש"ח. אם אפשר לחסוך סבבה, אם יש סיבה טובה לחרוג מהתקציב - נחרוג. 2. מיועד לסלון - צפייה בתכנים מהאינטרנט (VOD למיניהם) ותכני HD, גלישה באינטרנט, משחקים לילדים, ניגון מוזיקה, ובעתיד אולי הקלטה מממיר של YES וקצת גיימינג (כשהילדים יגדלו, אבל כנראה נחליף מחשב כשנגיע לשם - הגדול שלי בן שנתיים...) 3. ציוד היקפי - המחשב יהיה מחובר לטלויזיה בסלון ולרסיבר אז אין צורך במסך או רמקולים. צריך המלצה על מקלדת אלחוטית משולבת עכבר עם אותיות בעברית. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - נראה לי שאני אמור להסתפק בכרטיס מסך מובנה במעבד/MOBO, לא צריך נפרד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 9. חשוב לי שיהיה שקט, כי הוא מיועד לנגן סרטים. המחש…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, קיים ברשותי מחשב שרובו בן כ- 6 שנים ולמרות שהוא עובד (כמעט) בלי בעיות אני מרגיש בחוסר ביצועים מסוים בעיקר במולטיטאסקינג וזמני טעינה במשחקים. על כן, התחלתי לחשוב שאולי כדאי לי לשדרג אותו קצת אבל לשמור חלק מהחומרה הקיימת כדי להוזיל עלויות. פשפשתי קצת במדור יד שניה אך לא מצאתי יותר מדי דברים מעניינים. התקציב שלי הוא לכל היותר 2000 שקלים, בלי חריגה. מטרות המחשב הם גלישה באינטרנט (טאבים מרובים) האזנה למוזיקה, עבודה עם אופיס ומשחקים מזדמנים - דברים כמו sw:tor, coh, warhammer 40k, ויריות למיניהם. אני משתמש במסך 22" של דל ברזולוציה של 1680*1050. אינני צריך צורב, דיסק קשיח, ספק וציוד היקפי, המפרט הנוכחי שלי נמצא מתחת לתמונת הפרופיל. (לצורך העניין הספק הוא sii 520w של סיסו…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב נייד קטן ללימודים באונ'. הדרישות הן: [font=]סוללה חזקה, מהיר, סוחב, קטן, קל, שיהיה מספיק זכרון [font=]אני מתלבט בין הדגמים האלו: Dell Inspiron 13z IN-RD31-6264 Asus X301A-RX220H Asus X301A-RX236H Asus X301A-RX122H HP ProBook 4340s C5C76EA Dell Vostro 3360 VM-RD33-6432 בבקשה מכם, בחרו לי את המחשב הכי ממולץ מהרשימה הנ"ל. אני מאוד מעריך את עזרתכם!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי בהמלצת הפורום את המפרט למטה, הייתי מעוניין לקבל המלצה לשדרג את הכרטיס מסך מעבר לכרטיס המובנה. התקציב מאוד מאוד מוגבל והייתי רוצה כרטיס מסך חיצוני שנותן ביצועים טובים יותר באופן משמעותי מהכרטיס המובנה. זה לצורך עריכת סרטונים קצרים (לא לעבודה, תחביב) וצפייה בסרטים ב HD. אני לא משחק בכלל במחשב. עדיף ב KSP כי עדיין לא אספתי את המחשב. להלן המפרט: מעבד אינטל Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות G.Skill 1x8GB DDR3 1333Mhz כרטיסי מסך On Board IntelHD Graphics 2500 …
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תלוי על מה זה בא בחשבון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה באינטרנט, קריאת ספרים, צפייה בסרטים, והאזנה למוזיקה, כתיבת עבודות בוורד אקסל ופאוור פוינט, =מחשב לשימוש ביתי ומשרדי \3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב מאוד ביחס לתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק ?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם י…
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אז מצאתי 3 דגמים שנראים לי מועמדים סופיים לבחירת מחשב נייד UltraBook, ואני צריך את עזרתכם בבחירתו : 1. Samsung S9 NP900X4D-A01IL http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=17166&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap 2. Dell XPS 14z UltraBook XP-RD33-6045 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1952&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 3. Samsung 530U3B A01IL http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=1866 והנה הפירוט שחשוב לי : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) החלפת מחשב נייד קודם - בעיקר לסרטים FHD, למשחק Counterstrike: Global…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל גיימינג בנוני עד כבד כמו gta iv,far cry ac3 lol וכו' הסכום שלי ה וא עד 4000 עם חריגה של עד 200 שקלים. יש לי מפרט פה של מחשב נחמד: http://m.ksp.co.il/product.php?uin=17535 http://www.ksp.co.il/product.php?uin=17535 איך שווה או לא, ואם משהו יודע כמה הוא נוח?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב עבור סבא שלי, בעיקר אינטרנט ופוטושופ ומשחקים קלים, חשוב לי חנות באזור המרכז שאפשר לסמוך על האחריות שלה, את המפרט הבא הרכבתי באייבורי (שמנסיון, תמיד היו שם אם היו לי בעיות, אני לא יודע מה הלך הרוח בפורום לגבי הם), אם יש לכם הצעות לחנויות אחרות אשמח לשמוע. הרכבתי 2 מפרטים, הינה הם לפניכם: 1. http://i.imgur.com/6MAD5fk.jpg 2. http://i.imgur.com/SxGMTxj.jpg שני המפרטים מבוססים על A6-5400K, ההבדל בין שניהם הוא שבראשון יש SSD במקום HDD, אבל זה בא על חשבון קירור ייעודי למעבד (יש צורך?), וספק כוח פחות אפקטיבי (אני חושב). אני מבקש חוות דעת כללית בנוגע למפרט, ואם יש לכם הצעות לשיפור/שינוי החנות, אשמח לשמוע!
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מדובר על גיימינג כבר, אבל שימו לב... אני משיג מעבד ודיסק קשיח SSD בערך בחצי מחיר, אני עובד באינטל .... תודה לכל העוזרים... לא נדרש מסך וציוד היקפי !
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין לקבל הצעה למפרט: התקציב הוא עד 2000 ש"ח, אבל כמה שאפשר לחסוך - עדיף. המחשב ישמש בעיקר את סבא שלי (כלומר סקייפ ואינטרנט, לפעמים גם hearts ), אבל מידי פעם גם בני המשפחה מגיעים לבקר, והם גם רואים סרטים, ואפילו ב 720P אין צורך בציוד היקפי, ואין צורך מיוחד בשקט (סבא בכל מקרה לא שומע הו-הא...) אבל מצד שני - שלא יהיה רועש יותר מידי (לא "טרקטור"). אשמח לקבל הצעה עם מערכת הפעלה (windows 7 home נראה לי שהכי תתאים לו), ואם ההתקנה בחנות לא יותר מידי יקרה - עדיף. מבחינת החנות עצמה - עדיף מחנות באיזור המרכז, ואם לא - באזור אשדוד, ואם גם זה לא אפשרי - באיזור השרון. זהו, בעצם. תודה לכולם! ~ יונתן
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים שמי עוז ואני חדש באתר ובפורום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 2000 ש"ח שישמש אותי לעבודה והמטרה בעבודה אתו זה בעיקר לאינטרנט מהיר שיחות וידאו, ניגון קבצי וידאו ומצגות כשמה שחשוב לי בו מבחינת תפקוד זה סוללה טובה וחסכונית, שלא יהיה כבד מדי ושהדיסק קשיח שלו יהיה מינימום 500 ג'יגה. מישהו יכול להמליץ על חברות טובות? Dell? HP? או חברות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שימושים - אינטרנט, אופיס ותכנות. תקציב גמיש חנות עדיף RSM או חנות אחרת בת"א מה שחשוב זה: -חיבור USB3 אחד לפחות. -יציאות VGA + DVI. -כרטיס מסך מובנה. אין צורך בקירור למעבד. המפרט סבבה? או שיש הצעה משופרת? Intel IVY Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 55W Tray, יחידות 1 ₪588 [url]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4028[/url] Gigabyte GA-B75M-D3V Socket 1155 B75 CHIPSET VGA+DVI, יחידות 1 ₪343 [url]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3695[/url] A-Data Premier 8GB (8GBx1) DDR3 1600Mhz CL11 1.5v AD3U1600W8G11, יחידות 1 ₪195 [url]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3859[/url] סה"כ מחיר לכל המוצרים:[b]₪1126[/b] המפרט הורכב באתר:[url]http:…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אהלן. אודה לכם מאוד אם תמליצו מנסיונכם על נייד, אין צורך במעבד חזק, אפשר DUAL CORE, לשימוש די בסיסי. אני חייב להתקין עליו XP כיוון שהמשתמש לא מעוניין בשום אופן בווינדוס 7 כך שאם מישהו מכיר מנסיון מחשב שיש לו דרייברים זמינים ל XP- זה מאוד יעזור. תודה רבה. יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-