עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Gal763,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עבודה משרדית - לא חייב רמה מטורפת של מחשב...אבל שיהיו לו ביצועים טובים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות לאיזור ת"א ר"ג גבעתיים

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. היי, חבר שלי מהלימודים צריך לקנות מחשב לצרכי אנימציה ושימוש בתוכנות כגון: פרימייר, אפטר אפקטס, פוטושופ, מאיה וכו' (אם כי תלת לא תהייה ההתמקדות המרכזית). התקציב הוא עד 6000 ש"ח כולל מסך דברים חשובים: ssd כרטיס של nvidia (עובד טוב יותר עם התוכנות) + אמרו לי שכדאי ללכת על i7 אשמח לכל עזרה\עצה בנושא תודה!

3. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד של Apple, אני מאוד אוהב את המוצרים של אפל והחלטתי שאני רוצה לנסות להתעסק עם המערכת הפעלה שלהם מקינטוש. אני רוצה לקבל עצות מיכם האם כדאי לי לקנות את המקבוק פרו 13 אינץ' החדש עם המסך רטינה. אני מבקש, לא להתייחס לכסף, אני רק שואל אם זה כדאי והאם המערכת נוחה וקל להתרגל אלייה. והשימושים כמובן: עבודה מסיבית עם תוכנות כבדות לעריכה, גלישה באינטרנט ומה שמסביב, חשוב לי שהמחשב יגיב מהר ולפי מה שהבנתי במערכת מקינטוש היא באמת מהירה. אז אשמח לייעוץ מיכם, ושוב לא להתייחס מהבחינה הכלכלית כי אני יודע שזה לא משתלם ובכסף הזה אפשר להביא מחשב עם חומרה יותר חזקה ובלה בלה בלה. אני רוצה להתעסק עם מקינטוש. תודה לכם אנשים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by avraham13,

אני עורך בavid ו- premiere, ו- אפטר אפקט. אני מחפש לקנות מחשב עריכה לנ"ל מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by G3nius,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש - בעיקר למשחקים. אני יכול להשיג מעבדי אינטל בהנחה משמעותית - i5-3570k ב-600 שקל או i7-3770k ב-800 שקל. המחשב הנוכחי שלי בן אולי שנתיים, חלקים כמו ספק כוח ומארז שאני לא בטוח מה החשיבות שלהם אפשר להעביר? לא צריך ציוד הקיפי. התקציב די גמיש, אבל אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר. שיריץ חלק משחקים חדשים בזמן הקרוב, לא צריך על הגדרות מטורפות. תודה רבה (:

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. . 1.מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין בזה ולא ממש משנה לי כמה העיקר שהכל יהיה כלולל ביחד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by token_toker,

שלום, לכל מי שיכול לעזור, אני מחפש נייד עסקי עם תחנת עגינה מקורית עם אפשרות חיבור לשני מסכים. מסך עד 14". משקל עד 2 קילו. שיוכל להריץ קבצים בסיסיים של אוטוקד לצפיה בעיקר. כולל אפשרות למודם סלולרי. סוללה שתספיק לפחות לחמש שעות עבודה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 של א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים , מטלב ותוכנות תיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : דיאבלו 3, סטארקרפט 2 , cod.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ 1600x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  9. אז ככה הבנתי שהמאק בוק פרו בא עם כרטיס מסך מובנה בגרסה של ה13 אינץ' וזה הגדול מסך שאני מחפש אז הוא ירד לצערי מהפרק אז ככה אני מעוניין שיהיה לנייד מעבד i7 חזק עם ssd ושיהיה יחסית קל ,מאלומניום או משהו בסגונן הברזלי ולא מפלסטיק תודה... מה אתם אומרים עליו? למרות שאין לו כרטיס מסך http://www.sony.com.au/product/svt13127cg

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by dp92,

קודם כל אני רוצה להתגיש שיש ברשותי hd7850 1gb ראיתי כמה בנצמארקים שאומרים שhd7850 CF חזק יותר מ7970 בכ10~30 תלוי במשחק עכשיו יש מצב שבעתיד הקרוב אשתרג למסך WQHD אז אצתך עוד זיכרון רק בשביל לוודא, amd מאפשרים cf בין כרטיסים עם כמויות זכרון שונות? (אני כמעט בטוח שקראתי שכן) אז יש לכלולל בתקציב hd7850 2gb אם אפשר אני רוצה לעשות oc למעבד ולכרטיסי המסך יש לקחת את זה בחשבון וגם ssd עם 120gb ועוד 1tb קשיח עם אפשרות להוסיף בעתיד cache drive לקשיח אין צורך במערכת הפעלה וכונן דסקים חשבתי על משהו כזה: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סוג[/td][/tr][/table][table][tr][td]תמונה[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table]יצרןאתרזמינותאיפוס כמות מעבד אינטל …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by רועי אלגרבלי,

זה מפרט לשימוש ביתי ומשרדי כמו גלישה באינטרנט שימוש באופיס וצפייה בסרטים המפרט בנוי בעיקר על ביצועים ושקט והתקציב שלו עד 2500 שקל מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪565 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Samsung 4GB DDR3 1600 1.35V כמות: 2 - מחיר: ₪133 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 …

12. [table][tr][td][/td][td]סוג[/td][td]תמונה[/td][td]שם המוצר[/td][td]יצרן[/td][td]אתר[/td][td]זמינות[/td][td]איפוס[/td][/tr][/table] כמות [/t]מעבד אינטל :[table][tr][td]Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Asus P8Z77-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, HDMI, DVI, DP[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24[/td][/tr][/table]1כרטיסי מסך :[table][tr][td]Asus GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/td][/tr][/table]1דיסקים קשיחים :[tabl…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  13. שלום רב, אני זקוק למפרט לעריכת תמונה ווידאו. שימוש בתוכנות כגון Adobe Photoshop, Premier, Avid, autoCAD, Solid Works... התקציב הינו עד כ5,000 שקלים. אשמח גם לדעת אם ישנו צורך להקצות סכום נוסף עבור השימושים הנ"ל... מילאתי גם את השאלון בסטיקי החוקים:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by MeniAdam,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 19'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? בינוניות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כולל DVDRW 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שדרוג כרטיס מסך בעתיד

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  15. Started by swisaman,

AMD PHENOM II X4 955 8GB KINGSTON 1333MHZ GIGABYTE GA-790XT-USB3 SCYTHE MUGEN II -כמה אפשר לקבל על השילוש הדיי ישן הזה?אחריות לעוד 4-5 חודשים.

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  16. שלום רב, אני צריך מחשב במחיר סביבות ה-2000 ש"ח שאוכל לבנות עבור עבודה בתוכנות אדובי, בדגש על תוכנת Adobe After Effects SC5 שידוע לי שהתוכנה כבדה ודורשת משאבים מהמחשב. כרגע יש לי מחשב intel e8400 והאפטר זז לאט למדי. במפרט, שאשמח אם תוכלו לעזור ולבנות לי, אני מאמין שצריך להיות כלול מעבד i5, בבעלותי כרטיס מסך גרפי gtx260 וכבר מסך מחשב של 22 אינץ יש לי, אז אוכל בכך לחסוך ולחברו למחשב החדש שיהיה בשביל שאגיע לסכום ה-2000 ש"ח. תודה רבה מראש לעוזרים, נ.ב: נראה לי כדאי להסתמך על מחירי ksp?

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by ben060,

זה דגם שהמליצו לי בחנות. למרות שהמעבד לא מהדור החדש. מה שחשוב לי במחשב זה איכות בנייה, משקל נמוך ויכולת לשרת לטווח של שלוש שנים בערך. יש גם את הדגם של samsung s03il שגם הוא נראה לי סביר. מצד שני יש את הs300/400. ואפילו את ה e330. בעיקרון השימושים הם של סטודנט. אולי משחק קטן פה ושם אבל לא משהו רציני. אשמח לשמוע! בן

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  18. Started by Zreus,

RAM: 4GB מעבד: Intel®coretm i3-2350M CPU 2.30 GHZ AMD Radeon HD 7610M איך? יריץ לי משחקים?

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  19. בעקבות לדיון שפתחתי לפני כשבוע לגבי קניית מחשב נייד, החלטתי ללכת על אחד עם כרטיס מסך מובנה, אבל עם מסך מגע. הנה הקישור למחשב מחשב הנייד מיועד: עבודה משרדית (office, access, visual studio 2010), צפיה בסרטים. החלטתי ללכת על מסך מגע בגלל windows8. האם המחשב שווה 3750 שקל? אם לא, יש אלטרנטיבות עם מסך מגע? או שלא כדאי ללכת על נייד עם מסך מגע? תודה.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי מכל הסוגים, קונטר סטראייק. משחקי ספורט כמו פיפא וPES. אם המחשב יריץ באטלפילד 3 על אולטרה יהיה מעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20.1 המסך, יכול להיות שיחובר אליו 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  21. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? 2-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi הכי חשוב * גודל מינימלי וסוג של כומן קשיח - לפחות 320 (פחות קריטי מעל כי המחשב מיועד לסטודנט) * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, קונה את המחשב בארץ אבל שיהיה אחריות של 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, עדיף שלא אם זה מוריד את המחיר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל זה פחות קריטי אם יש משהו טוב אחר חשבתי גם על המחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Forest14,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בלי להוריד באיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- FARCRY3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 - 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  23. אורח rotem956
    Started by אורח rotem956,

היי, קודם כל שאפו לאחראיים על המדריכים לקנייה ועל המפרטים המומלצים! זה מאוד עזר לי :-* אני לפני קניית מחשב. אני לא צריך משהו מפוצץ, בכלל לא, ובכל זאת, רציתי להתייעץ אתכם פה. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא לחלוטין משרדי - אינטרנט, וורד, נגן מוזיקה. אני גם רואה המון תכני וידאו באינטרנט, אם זה ביוטיוב, ואם זה במאקו, או רשת, או ווינט, או ספורט5. במחשב הנוכחי והסופר-סופר-ישן שלי, הרבה פעמים אני נתקל בבעייתיות מסוימת להריץ סרטונים מסוימים באתרים מסוימים. אני לא חושב שאמורה להיות בעיה כזאת במחשב חדש, אפילו בתקציב של 1000 שקל, אבל חשוב לי להדגיש את הנקודה הזו בכל זאת, למקרה שאני טועה. שימושים נוספים, של פעם ב... זה קיובייס (תוכנה להקלטה ועריכת מוזיקה). המחשב שלי לא מיועד להיות מחשב…

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. תגידו לי אם ההצעה טובה או שיש למישהו הצעה יותר טובה בבקשה Intel i5 3570 3.4-3.8mhz Scythe Katana 4 Gigabye H77-D3H MSI GT640 2GB DDR3 Corsair 4GB 1600Mhz Antec 400W NeoEco Intel SSDrive 120GB 330 series

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  25. אין אפשרות לחרוג מהסכום 3000 שח שימוש המחשב יהיה ל- סרטים, תכנות , סוגי התכנות HTML, C,C#,C++' JAVA, ומשחקים פעם ב.. אין צורך בדיסק קשיח , יש לי 2 של 500GB , אין צורך בכרטיס מסך יש לי, ואין צורך בציוד היקפי. חשוב שיהיה שקט מאוד אין כוונה לעשות אובר קלוק, אין צורך במערכת הפעלה המפרט כולל מעבד Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core 920 שח מאוורר למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler 65 שח לוח אם Gigabyte Z77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 565 שח זיכרון למחשב Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 400שח צורב פנימי Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata 140 שח ספק כח SeaSonic ECO-400 400W Active PFC 80+ 12cm Fa…

• 1 תגובה
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים