עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מראש אני יודע שמחיר כזה גבוה הוא במקצת קיצוני אבל אני בונה מחשב שיחזיק מספיק זמן בתמורה מלאה לחלקים ברמה כמעט הגבוהה ביותר אז לא צריך לפתח דיון על אם שווה או לא שווה לשלם סכום כזה למחשב בימינו. המפרט הנוכחי שעיצבתי הוא מעבד: i7 990 (המעבד לא קשור בתוך המפרט משום שאני מקבל אותו ישר מאינטל, אז הוא לא קשור במחיר ובדיון) לוח אם: Rampage III Extreme s1366 Core i7, Intel x58, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרון: 3x4GB G. Skill Ripjaw Edition Triple Channel כרטיס מסך: GTX580 UD 1536mb GDDR5 DX11 כפול שניים בשביל ה-SLI כונן קשיח: OCZ Vertex 60GB SSD Sata 2 / Caviar Black 2TB צורב DVD/Blu ray קירור : Noctua NH-D14 CPU Cooler מארז : HAF X Full Tower ATX Black-Case ספק כוח: Revolution 85+ 1250…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Akunhmnj,

אהלן, אני מחפש מפרט באיזר ה4,000 שקלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher, SKYRIM! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא 1024X1280. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מה שחשוב לי בעיקר: 13 אינץ', מעבד I3 או I5, זכרון 3-4GB, וכרטיס מסך סטנדרטי. השימושים זה בעיקר גלישה, הפעלת מספר תוכנות במקביל (אופיס, דפדפן,תוכנה יעודית של החברה בה אני עובד שלוקחת בערך 300MB ב task manager)צפייה בסרטי HD (בתקווה 1080P). חשוב לי בעיקר שהעבודה על המחשב תזרום כמו שצריך... ומחשבה על כך שהמחשב ישרת אותי ל 5 שנים. תקציב 3000 שח נתחיל מהזול ליקר: אני קונה דרך החברה שאני עובד בה וכל המחירים כוללים מעמ 1. HP ProBook 4320s WD871EA מעבד i3-350M זכרון 3 GB כרטיס מסך intel 3000 מחיר - 638$ HP 5320m WS993EA .2 מעבד I3-380 זכרון - 4GB כרטיס מסך intel 4500 מחיר - 870$ 3. HP ProBook 4330s XX985EA‎ מעבד - I5 2410M זכרון - 4GB כרטיס מסך intel 3000 מחיר - 957$ האם ההב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני שובר את הראש כבר דיי הרבה זמן בנסיון למצוא את הלפטופ האידיאלי בשבילי ועדיין לא מצאתי משהו מתאים. אז ככה - אני דיי חדש פה אבל אני אנסה לעקוב אחרי הפורמט ואנסה להיות כמה שיותר ברור.. תודה מראש. * מטרות המחשב?- לימודים - הנדסת תוכנה, ככה שהוא צריך להתאים לסביבת העבודה של פיתוח תוכנה, משחקים - לא ברמה מוגזמת, ושישמש כמחשב ביתי בשבילי * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - numpad * משקל רצוי? פחות משנה המשקל רק שלא יהיה ענק מידי (בכל זאת הוא צריך להכנס לתיק ולהיות לי על הגב 4 שנים) * זכרון 16G * כרטיס מסך? כמה שניתן לשפר בסכום שנותר - (אני לא מאמץ את המחשב למשחקים כבדים אבל תמיד עדיף שתיהיה אופציה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ8-10 שעות לפ…

5. זה הראשון http://www.tms.co.il/preview/spec/5f1p8bjw זה השני http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13326:1/6:12975:1/2:13006:1/4:13507:1/3:13124:1/9:13483:1/20:11736:1/20:12935:1/11:7424:1/18:10042:1/ * זה מחשב שמיועד לגיימניג והכרטיס מסך הזה מגיע עם אחריות לשנתיים אז ככה שזה סבבה, * אני רוצה שהמחשב יהיה שקט. * שאלה: באתר כתוב שהכרטיס דורש 750W, גם נציג וגם פורומים אחרים אמרו לי שהכרטיס יסתפק בין 620-630W. מה נכון !?!?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Yaniv,

לאחר כמה חודשים שארגנתי מחשב קומבינה מחלקים שהיו לי בבית לאמא שלי ואחותי והוא נהרס לגמרי, חשבתי לקנות HTPC שישמש גם לעבודה משרדית וגם צפייה בסדרות/סרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב ישמש לצפייה בסדרות/סרטים ועבודה משרדית. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 ו1280x1024 לעיתים רחוקות. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? אין לי מושג, מה שצריך בשביל HTPC. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איז…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by IDOnoach,

איזה כרטיס מסך עדיף ברמת המחירים הזו? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - הכוונה היאלGTX 650 TI BOOST כמובן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eliad83,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FIFA15 PES15 NBA2K15 NFS CRYSIS WATCH DOGS ועוד... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).MAG 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אני מחפש מחשב להורים שלי לשימושים בסיסיים בלבד ואשמח לקבל את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית/אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כי אני רואה שחלקם יותר יקרים וחלקם פחות.. ובטופיק מפורסם פה שמדריך איך לעשות את העניין של הוספת HDD CADDY במקום CD ROM גם מוזכר העניין הזה שבעצם גובים יותר כסף על HDD CADDY שכביכול תואם דגם מסויים כשבעצם הכל זהה למישהו יש מושג? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by bmw316,

שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב עד 4000 ש"ח. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים בד"כ באיכות HD. חשוב שהמחשב לא יקרטע בזמן הרצת הסרטים. * גודל המסך - 14 אינטש' מט, לא מבריק * משקל רצוי -שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - 5, 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - ssd בשביל מערכת הפעלה (אני חושב ש - 128GB יספיק) ודיסק של 500GB בשביל השאר או משולב. * כונן CD/DVD? צורב - לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, קניה בארץ - אחריות יצרן עדיף ל - 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - windows7 . עדיפות למחשבים של samsu…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת תמונות וסרטים בסיסית, אינטרנט, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש אנשים שהרעש של המחשב מפריע להם מאוד ובארץ אין מפרטים מומלצים למחשבים ללא רעש אני מחפש מחשב כזה , האם למישהו יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by sub16,

שלום אני צריך מפרט למחשב (ללא מסך) שישמש לצפיה בסרטים דרך הטלוויזה ולשמיעת מוסיקה ככה שצריך כרטיס קול וכרטיס מסך טובים (ככה נראה לי אני לא מבין גדול) וגם מערכת רמקולים טובה. המחשב צריך לשמש גם לגלישה באינטרנט ומשחקים קלים. כמו כן המחשב צריך להכיל כרטיס טלוויזה עם טיונר. אני לא מתכנון אוברקלוקינג רציני אולי רק שיפור המראה החיצוני של המארז. התקציב הוא בסביבות ה8000 ש"ח פלוס מינוס (רצוי לא פלוס לא יוהבו את זה בבנק )

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. P4 2.8GHz HT 512KB Cache ABit IS7-E AData 256MB DDR 400MHz זוג סטיקים (שוקל להחליף ל-OCZ או GEIL בתוספת 80 שקל) Maxtor 80GB \ 8MB Cache 7200RPM Club-3D Radeon 9200 128MB Microsoft Wireless OPTI + Mouse LiteOn DVD 16x48 Black CompuCase CI-6A19 Floppy חושב שעדיין אסור לוותר... בשורה תחתונה יוצא לי באזור ה- 4100 ש"ח בהנחה שאני קונה את כל הרכיבים משתי חנויות ומבצע הרכבה עצמית - גם על זה אני זקוק לחוות דעה. המפרט די מספק את צרכיי והייתי מעוניין לדעת על איכות המוצרים והאם יש תחליפים טובים במחירים +- זהים תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Dj_Gal,

AMD ATHLON XP 2500 DFI Lanparty NFII Ultra 400 TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR GIGACUBE Radeon 9600PRO LE 128MB DDR Game Buster 3,100ש"ח יש לי כבר ספק, מארז , כונן וכו....

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום חברה. המחשב שלי כבר בן 5 ורוצה לצאת לפנסיה בתור נגן מדיה בסלון. כבר המון זמן לא התעדכנתי במה שקורה בשוק המחשבים (ונדהמתי לגלות כמה המחירים צנחו בחלקים מסויימים בשוק). לכן אני מבקש את עזרתכם. אני רוצה לקנות מחשב חדש לפי התנאים הבאים: 1. תקציב: 4200 שקלים חדשים, כנראה במזומן. 2. מטרה: בעיקר משחקים. 3. אין צורך בשום ציוד היקפי. אני רק צריך את המחשב עצמו. בהמשך אפרט מה בדיוק. 4. אני לא צריך כרטיס קול. נראה לי כבר עדיף להשתמש במובנה שבא עם רוב לוחות האם היום (תקנו אותי אם אני טועה) 5. עיצוב המארז לא רלוונטי. אני רוצה משהו שעובד טוב. לא משהו שנראה טוב. 6. את הקנייה אני מעדיף לעשות בזיגזג (www.zigzag2000.co.il), אלא אם כן יש לכם הצעה לחנות עם אותה רמת אמינות ושירות. 7. יש צ…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ramit02,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בסיסי (גלישה באינטרנט, קצת משחקים קלים) לאחי, אין צורך בציוד היקפי ואין צורך בHD. (קיים) המחשב צריך להיות בעל מעבד של Intel חשבתי על המפרט הזה : אשמח לשמוע הערות. מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ¤555 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Asus P5QPL-VM EPU ¤467 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31261 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HK ¤346 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBHK כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce 8400GS 512MB DDR2 PCIe ¤165 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-84GS-512D2E צורב Asus DRW-24B1ST X24 SATA DVD ¤145 כמות:1 http:/…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רב, בשבוע הבא אני עתיד להשתחרר מצה"ל וחשבתי שזה זמן מצויין לקנות מחשב חדש אחרי 4 שנים זקוק רק למחשב עצמו ללא אביזרים חיצוניים נלווים. בכל מקרה שימושי העיקריים במחשב הינם סרטים וסדרות, מוסיקה, פוטושופ אינטרנט והרבה ממנו מבחינת המשחקים אני לא יודע, כי כרגע אני לא משחק ולא חושב על לשחק אבל מצד שני, במידת הצורך אם אני ארצה לשים איזה משחק או משהו בשנה הקרובה שלא תיהיה לי פתאום בעייה של תאימות התקציב הוא 2500 ש"ח ואני מעדיף מחשב מבוסס AMD בעל מארז איכותי ושקט (אני לא נוהג לכבות את המחשב אף פעם) אני רוצה לשרג גם לווינדוס 7 ב"ה אז שיריץ אותו ומהר שיהיה מחנות אמינה במרכז. (פעם קודמת קניתי בKSP ולא היו לי יותר מידי בעיות אבל אם אתם מכירים מקום יותר טוב באיזור ת"א/פ"ת וכדו.. אז…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בונה HTPC להורים שלי, המחשב יהיה רק לסרטים. 80% MKV שקיימים היום ברשת באיכות 720P וה20% יהיה על MKV 1080P מה דעתכם יעבוד טוב? ואיזה מהכרטיסים עדיף? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shay33,

מחשב אולפן ליצירת מוזיקה. ללא מסך או רמקולים, רק עם מקלדת ועכבר הכי פשוטים שיש.. תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. השימוש יהיה סרטים אינטרנט והמשחק STARCRAFT 2 לא כל כך מעניין אותי שזה יפעיל בשיא היופי אלא שיפעיל בסבבה.

23. Started by ranigoldin,

שלום לכולם רציתי לדעת כמה שווה המחשב נייד שלי מדגם dell vostro 3450 מעבד intel core i5 2430m cpu זיכרון 8GB הארד דיסק 700 GB כרטיס מסך AMD RADEON 6630M יש עליו וינדווס 7 ואחריות עד סוף שנה של דל תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. אנא חוו דעה, דברים ששכחתי, צווארי בקבוק מצחיקים... [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1396[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪122[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-Z97M-DS3H[/TD] [TD=width: 10%, align: ce…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.