עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך בבקשה כמה מפרטי מחשב לנייך המיועד למשחקים ותכנות כבדים ושיפעל מהרר עדיף אינטל. לא כולל מקלדת עכבר מסך ורמקולים ואגב אין לי שמץ של מושג מה זה OC מישהו יכול להסביר.... התקציב עד 3,000 ש"ח תודה מראש.....

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש אפשרות כזאת? ניסיתי ולא הצלחתי... אם אי אפשר, תנסו לעשות מחשב בלי מסך. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי, מה שיגרור שיפור הכרחי של הספק אין לי בעיה ספציפית עם ATI היה לי כרטיס אחד שלהם וכרטיס אחד של NVIDIA. אבל עדיף כרטיס של NVIDIA אני לא מעוניין להוציא יותר מ 1200 על הכרטיס. כמו כן אני מקווה שלא יהי צורך לשפר חלקים אחרים במחשב בשביל להתאים לכרטיס החדש. המפרט שלי רשום בצד אינני עוקב אחרי שוק הכרטיסים ולכן אני מבקש יעוץ כאן. חשוב לי להדגיש: אם הכרטיס שאתם מציאים (מי שלא תהיה ) אינו מצריך שדרוג של חלקים אחרים חוץ מהספק, אנא הימנעו מהצעות שדרוג נוספות.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by AmorphisM,

שלום חבר'ה! אני צריך עזרה בבניית מחשב שכולל הכל (כן, גם מסך) שהחלק החשוב ביותר בו הוא המאיץ הגרפי, אז אפשר להתפרע וגם להציע כרטיס ב 2500 ש"ח. חשוב שהמחשב יהיה חזק בלסחוב בקלות משחקים מהכבדים ביותר שיש בשוק וגם לפחות חלק מהעתידיים (כמו Crysis למשל). הרשימה הראשונית כוללת - מעבד - Intel Duo Core E6400 כרטיס מסך X1900 XT לוח אם Gigabyte GA945PS3 שני זכרונות 512MB Corsair אבל אפשר בכיף להציע משהו שונה לחלוטין, כל עוד זה איכותי. אין כרגע חנויות מועדפות ולכן לא הבאתי. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ruety,

שלום, אני זקוקה דחוף לעזרתכם... אז ככה..המחשב הנייד הזקן והטוב שלי הלך לעולמו, ואני נואשת למחשב חדש. אני צריכה מחשב שיכול לעמוד בעומס של סביבת עבודה כמו ECLIPSE לדוגמה,בתוכנות כמו MATLAB וכמובן לצרכים טריויאלים כמו גלישה וכתיבת מסמכים. כמו כן אני מסתובבת איתו הרבה לכן חשוב שהוא יהיה קל יחסית(מתחת ל-2 קילו) וכן רצוי שהסוללה תהיה חזקה(אם כי לא חובה, יש לי היכן להטעין אותו.). סדר העדיפויות שלי הוא כזה: 1.מעבד חזק ומהיר 2. משקל קל שאפשר לשאת 3.מחיר 4. זמן סוללה. כל שאר הנתונים ממש לא חשובים לי. * גודל המסך?לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שהיא תחזיק 5-6 שעות, אבל זה לא עקרוני(לא על זה יפול ויקום דבר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, אני מחפש לקנות את מחשב נייד מהדגם לעיל, זאת מכיוון שיש ברשותי כבר מחשב אחד כזה ואני רוצה שהסוללות והמטענים ישמשו את שניהם. לפי בדיקה שלי (בזאפ) המחירים נעים מ4000 עד 8000 שח, מה שחשוב לי הוא לא המחיר הנמוך ביותר, אלא השרות שאקבל לאחר קניית המחשב. אני מעוניין בשרותי תמיכה וטכנאות עד בית הלקוח, עדיף עם התחייבות לזמן תיקון(SLA). בקיצור שירות ברמה גבוהה. מי יכול לספק לי שירות כזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by sharpi,

* מטרות המחשב? : MATLAB, הרצת סימולציות, תכנות, שימוש לסטודנט באוניברסיטה. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? קל , לכל היותר 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות * בלוטות? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אחריות 3 שנים חובה: I5 מסך מט. תקציב עד 4500 ראיתי את asus zenbook ux31a שאני יכול להשיג במחיר 4300. האם מחשב זה יעבוד ללא בעיות עבור השימושים שלי? או שלא? הכי חשוב לי שהמחשב לא יקרטע וגם אם אני אריץ סימלציות בינוניות + הוא לא יתקשה לעבוד.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי לכולם, אני צריכה לקנות השבוע מחשב ואני זקוקה לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח, אפשרות לחריגה אם זה מוצדק 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: הנהלת חשבונות, עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס עם דגש ל- EXCEL, מוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס, חשבשבת, PRIORITY ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בינוני ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא מיועד למשחקים בכלל 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. צריכה עכבר, מקלדת ורמקולים 4. האם יש …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. חבר שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, אז הוא לקח הצעה למפרט (אני מעדיף לא להזכיר את שם החנות ) שהיה די גרוע יחסית לתקציב לדעתי. התקציב הוא 12000 והמפרט צריך לכלול מחשב בלי כרטיס מסך(הוא יביא את זה בנפרד), עם מקלדת, עכבר ומסך דק 21 אינץ. השימושים הם בעיקר משחקים והתוכנה Gmax (תוכנה לגרפיקה של משחקים אני חושב... ואין לי מושג אם AMD יותר טובה בה או אינטל)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Sagi Ovadya,

נתחיל בלציין שאני קונה איפה שהכי זול. !! מה שמביא אותי לאילת מה שמביא אותי לksp/ivory אם יש שם עוד חנויות חומרה אשמח לשמוע עליהם. אני חייב לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי ישן ואני חייב מחשב חדש. אני מעוניין במחשב לשימוש כללי אך גם כזה שיוכל להריץ משחקים חדשים. הסתכלתי על מפרטי הגיימינג באתר, והסיבה שאני כאן ולא הולך על אחד מהם אוטומטית היא שאני רוצה לברר האם אין שינויים שאפשר להכניס בהם בעקבות יציאת דגמים חדשים ו/או הורדות מחירים ו/או מבצעי סוף שנה. למשל הרכבתי מפרט הרבה יותר אטרקטיבי. אני אראה לכם את המפרט שבניתי ובאמת שאם מישהו מביא לי הצעה יותר טובה זה יהיה קצת מטורף אז ככה: המחיר לכל החבילה: 4440שח. מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אשמח להערות לשמוע הכל יע…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום , אני מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים: גלישה באינטרנט , עבודה עם מיילים , office , חיבור למקרן חיצוני (לצורך הצגת מצגות) מדובר במחשב למרצה/ מורה בקורסים ברחבי הארץ. כתבתי שהתקציב הוא עד 4000 ש"ח , אך אין באמת סף אמיתי - כלומר: אם תביאו לי מחשב ב5k ותסבירו מדוע אני מוציא עוד 1000 , אז בכיף. עדיפויות: 1. מסך 15.6 , כן - מסך גדול. 2. מקלדת נוחה וגדולה - אין ממש צורך במקלדת מלאה ( המספרים בצד ימין לא חשובים לי). 3. DELL (אלה אם כן תגידו אחרת). 4. אחריות טובה. נקודה חשובה: לפי הצרכים שתיארתי , מחשב נייד ב2.5k יעשה את העבודה בצורה מעולה++ ,אז אם אתם מציעים משהו יותר יקר - אני צריך הסבר. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by LielZ,

אוקיי ידידה של אחי מגיעה אלינו הביתה בשישי הבא עכשיו אני רוצה להתשדרג מהלפטופ הנוכחי התציב שלי הוא 1200 דולר והיא יכולה לקנות לי מbest buy אחרי חיפוש מעמיק ברשת החלטתי ללכת על ה asus laptop G73JH-BST7 מה אתם אומרים עליו הוא יריץ לי משחקים חלק?בעיקר pes11 cod css וכאלה והאם הוא שווה את המחיר תודה מראש http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174;+Core%26%23153;+i7+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Black/1257894.p?id=1218243761956&skuId=1257894

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by SpidiMan,

אהלן ! אני בקרוב רוצה לקנות מחשב חדש. התקציב הוא עד 5000 שקל. במפרט אני לא צריך את החלקים הבאים: סידירום/צורב/דיוידי, כונן תקליטונים, זכרון פנימי, מארז. המחשב בעיקר למשחקים. יש הצעות ? תודה !

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני צריך מפרט בתקציב עד 15,000 עם מסך למשחקים כבדים מאוד , מסך איכותי ביותר , זיכרון כמה שיותר ואיכותי , דיסק קשיח 200 ג'יגה מהיר !!! צורב רגיל צורב די וי די איכותי , וכונן די וי די מארז קטלני ביותר וגם יפה עם קירור חזק מאוד מעבד אינטל !!! הכי חדש שיש היום ! עכבר אל חוטי טוב !!! מצלמת אינטרנט איכותית כרטיס מסך הכי טוב שיש עם קירור תואם ! נתחיל עם זה תודה מראש לעוזרים :D

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב. כיוון שאני בור ועם הארץ במחשבים ניידים, רציתי בבקשה לקבל הצעה כאן מהמומחים לגבי מחשב נייד (חשבתי על DELL או טושיבה) המחשב מיועד לגרפיקה ועבודות עם תוכנות של Adobe וכמובן עריכות וידאו, סרטים, ותוכנות בסיסיות כמו WORD ו OFFICE המחשב לא מיועד למשחקים כבדים, אולי משחקים פשוטים. וכמובן גם אינטרנט. חשבתי שזה יהיה נחמד אם יהיה שילוב של מערכת הפעלה של WINDOWS 7 גירסת ה HOME מספיק לא? (היא לא רוצה VISTA מנסיון עבר שלה) התקציב זה עד 4200 אם אפשרות לחריגה קטנה בלבד אם זה עניינים שוליים. חשוב שהמסך של המחשב יהיה לפחות 15 אינ'ץ ומעלה. כמו כן חשוב האחריות ורצוי מאוד חנות באיזור המרכז. המחשב לא מיועד בשבילי אלא לידידה שלי שלומדת את התוכנות הנ"ל אשמח והעריך מאוד לשמוע את הצעותכם…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כמו כן אין צורך במסך. מפרטים מבוססי אינטל ו AMD יתקבלו בברכה 4 ג'יגה זכרון ו 1 טרה כונן קשיח. עדיפות שהמארז יהיה שקט ככול האפשר תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MaStRiX,

P 4.2800 800MHTZ,512KB ASUS-P4P800 512MB,KINGSTON 400MHTZ DDR SDRAM PC 3200 HD: 160GB,7200 8MB Buffer WD,40GB Stage 2MB Buffer 7200 RMP,80GB WD 7200 8MB Buffer Radeon 9800SERIES 256MB 256BIT PAliT צורב די וי די של LG,דגם לא זוכר..אבל משהו מוכר מארז סטנדרטי,כונן DVD אממממ וזהו אני חושב כמה אתם חושבים עולה בסה''כ? וגם תפרטו כמה כל חלק עולה בערך.. תודה מראש לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Eli_1982,

אני מעוניין לדעת כמה שווה השילוש (לוח אם, מעבד, זיכרון) הבא: לוח אם MSI P67A-C45 מעבד Intel Sandy Bridge i7-2600K זיכרון G.skil – 4G 1600Mhz הייתי מעוניין לדעת מה המחיר הריאלי לבקש על כל החבילה במידה וארצה למכור. תודה! אלי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם! אני מעוניין להרכיב קופסא בלבד ללא ציוד היקפי. יש לי מסך 19" של BENQ. זה המפרט שאני מתכוון לקנות מה דעתכם? מעבד: Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 לוח אם: GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרון: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסק קשיח: Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיס מסך: Zotac 8400GS Gen2 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E כרטיס קול: On Board 5.1 Channel Audio צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשת: Wired Products On Board 10/100/1000 מארז: HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) ספק כוח: Golden Tiger 550W Real, 12c…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם! אני חדש בפורום והגעתי במקרה ושוטתי לי בהנאה ברחבי המפרטים. קודם כל המון ידע יש פה וכיף לראות שכולם משתפים את כולם בנסיונם, אז תודה לכם. שנית, אני מתלבט בין שני ניידים של Dell שמטרתם תהייה עבודה על גרפיקה ועריכת וידיאו. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי השוואה, רק סופרלטיוים על אחד מהם. את שניהם אני מתכוון לשדרג ל 2 GB זיכרון והארד דיסק 120 GB 7200RPM ואלו האפשרויות: Inspiron 1520 http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=30 או Inspiron 6400 http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=28 ובנוסף, משהו עם נסיון יכול לתת חוות דעת על החנות? רב תודות מראש למגיבים, adry.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Motix,

שלום לכולם. יש לי עסק שאני משמיע בו מוזיקה דרך המחשב. חיברתי בייומיים האחרונים כבלי hdmi ל5 טלוויזיות בעסק ומקרן אחד (עם מפצל ומגברים). המטרות שהמחשב יעשה הן: 1. ישמיע מוזיקה 2. יציג ווידאו קליפים שאני עורך (במחשב אחר) (קליפים שדורשים קצת כוח גרפי) בסגנון הבא: 3. תהיה עליו תוכנת שילוט דיגיטלי שתוך כדי הקליפים תפרסם מבצעים למטה או בכל המסך (מין מצגות כאלה). 4. אני צריך אפשרות להעביר את הממיר של יאס לתוך המחשב כדי להציג את השידורים דרך המחשב והתוכנה של הפרסום דיגיטלי. הבנתי שקוראים לזה כרטיס טלוויזיה. 5. אני צריך כרטיס קול טוב שיוציא את הסאונד בצורה איכותית כי מערכת הרמקולים לא כ"כ טובה כרגע. לפי מה שהבנתי, אני…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, הרכבתי באתר של החנות פלונטר מחשב בשווי 3681 ש"ח: מעבד ₪ (+1,424) - Intel - BX80677I77700 - i7-7700 Kaby Lake Quad core CPU - 3.6 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 65W TDP - Box לוח ₪ (+388) - MSI - H110M-GAMING - H110 - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133MHz - Red LED - Intel® i219 LAN - Game Boost technology - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4 x SATA 6Gb/s - 6x USB 3.1 - 6x USB 2.0 - VGA - HDMI - DVI - mATX (24.3x20.6cm) זכרון ₪ (+494) - Transcend - JM2400HLB-8Gx2-PC - 16GB (2x8GB) 8GB DDR4 2400Mhz 1.35V - With New PC Only - JetRam ספק ₪ (+289) - Antec - VP650PM -…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Motherboard: MSI Z270 PC Mate LGA1151 Processor: Intel Core i5-7600K Kaby Lake @ 3.8 (oc up to 4.2)- Tray Memory: G.Skill Ripjaw-V 2x8GB DDR4 @ 3000Mhz Graphics: Asus nVidia GeForce GTX 1060 DUAL- 6GB GDDR5 Cooling: Antec Kuhler H2O H600 Casing: CoolerMaster CM590 III 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת גרפיקה קלה, תכני HD (4K), עבודה משרדית. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך ובספק כוח (קיים ספק Antec Modular 520w) 4. עד …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dr11,

אהלן חברה, * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, עריכות. * גודל המסך? 15 + מאט * רזולוציית המסך? מעדיף FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב רצוי אולטרה בוק, שאיפה לדור רביעי של אינטל , עם מסך בסביבות ה15 אינץ, חשוב שהמסך יהיה מאט ולא מגע. מאוד חשוב לי שבמקלדת שלו בחלק הימני יהיו הקיצורים למספרים. תודה רב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Lishay,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 - 3500 ש"ח (אין צורך בכל הרכיבים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה טוב, אבל אפשר גם בטווח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. ושימוש כללי כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי, אם כן לא משהו כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים