ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,347 דיונים בפורום זה
-
hallo evrebady i wont to start by saying sory for my bed spelling im caminig back from austrlia in abute manth end i wonted to if enbady hve eny cynde of expirince in soping tailand for computer parts my buget is 2000 - 3000 austrlin dolar = 7000 - 1000 shekel vidio card + memory + CPU + HDD end the rest i will probbly by in israel but from the same buget if u hve eny segestion or recomendtion ill love to here thm u r wellcom to write hibro TODA RABA
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לבנות מחשב..עם קניית חלקים.....אך עם חלקים שקיימים אצלי גם... החלקים הקיימים אצלי: מעבד INTEL CORE 2 DUO 6480 (הדגם הזה לא נמכר אני חושב בארץ .. קיבלתי אותו מארה"ב) כרטיס מסך 512 3850 ספק כוח של FSP 450 W אני צריך לוח אם שיתאים גם למעבדים חדשים יותר....זיכרונות...הארד דיסק..מארז...כונן DVD ... 1.השאלה שלי מה עדיף...לקנות את החלקים שאני זקוק להם רק ולהרכיב את המחשב בעצמי...דבר אשר לא עשיתי עדיין ..אך התעסקתי די הרבה בתחום.. או שחנות תסכים לקבל ממני את הרכיבים + לקנות את הרכיבים החסרים ולשלם להם על הרכבת מחשב... 2.אשמח לקבל מפרט טוב לחלקים החסרים ... בתודה רועי.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי x61s , יש לו רק יציאת VGA ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה פשוטה שיש לה כניסת RCA . קניתי את הכבל הנ"ל באי ביי : http://cgi.ebay.com/VGA-SVGA-to-RCA-S-Video-AV-TV-Converter-Cable-Adapter_W0QQitemZ380035119713QQihZ025QQcategoryZ41999QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting ולצערי הכבל הזה לא עוזר לי. אם אני מתחבר ל RCA המחשב אפילו לא מזהה שיש מוניטור מחובר ואם אני מתחבר עם ה S-VIDEO לא רואים כלום. האם יש דרך מסוימת שאני צריך לקנפג את החיבור הזה או שפשוט אין סיכוי שהוא יעבוד? מישהו מכיר מכשיר זול שיכול לעשות את ההמרה הזאת? תודה רבה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב לא מיועד למשחקים אז אם אפשר כמה שיותר לקצץ, חשוב לי שיהיה מסך טוב-חשבתי ללכת על האסוס 22 אינצ' שכחתי תדגם ספציפי. התקציב שצוין הוא לא כולל המסך שעולה משו כמו 1300 ש"ח. חשוב לי שיהיה צורב די וי די, 2 ג'יגה ראם כל השאר לא ממש מבין. עוד שאלה-האם מסך 22 אינצ' הוא מספיק טוב בשביל לראות סרטים דרך המחשב? תודה מראש לעוזרים...
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לאישור המפרט שבניתי באייבורי... מבחינת תאימות החלקים , והאם המאוורר + ספק הכוח מתאימים למפרט הזה לא מתוכנן OC אני מבין שזה מחשב חזק מאוד ...מעוניין לקבל תשובה לגבי החלקים הספציפיים האלו שהכל יעבוד טוב ביחד, אלו הדרישות של בן משפחה והוא לא מעוניין בשינויים לפה או לשם...אלא אם כן יש בעיית תאימות כמובן... מעבד Intel® Core™ i7-10700 Comet Lake Box מאוורר למעבד Arctic Alpine 12 CO לוח אם Asus Prime B460M-K mATX זכרון למחשב HyperX Fury 2x8GB DDR4 3200MHz HX432C16FB3K2/16 DIMM כונן SanDisk SSD PLUS 2TB SDSSDA-2T00 SATA III SSD ספק כח אקטיבי Seasonic S12III 80+ Bronze 500W …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות מחשב נייד כי אין לי מקום בדירה אבל התחרטתי אז אני צריך שתתנו לי מפרט למחשב ממש חזק שיריץ את ה gta iv והמשחקים שיבואו אחריו על הגדרות הכי גבוהות יש לי מסך 22' ואני צריך גם מארז יפה,מקורר, ושיהיה מארז נמוך קצת מהרגיל תגיבו כמה שיותר כי אני מבולבל קצת! ואני רוצה את כרטיס מסך ממש ממש טוב כמו שאמרתי שיריץ את Crysis far cry 2 ו gta iv על הגדרות הכי גבוהות לא מתוכנן שום oc פשוט שמעתי שקירור טוב מעריך חיים למחשב
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת עם המחשב שווה 2000 ש"ח יד שנייה מצב טוב דגם: TY0FSIZ מעבד: Intel Core 2 Duo T5300 1.73GHz זיכרון: 1GB דיסק: 120GB מסך: "15.4 WXGA TFT מערכת הפעלה: Vista Home Premuim DVD/RW Multi Burner אחריות: שנה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי את הנטבוק Asus 1005HA. אני לוקח אותו איתי ללימודים. במהלך ההפסקות והכל, אני משאיר אותו דלוק במצב Standby (רק סוגר את המסך) ולוקח אותו איתי בתיק. האם זה מסוכן להארדיסק או לשאר הרכיבים תלתולים כאלו ואחרים בזמן שהוא דלוק? האם הקפיצות הקלות האלה בתוך התיק תוך כדי תנועה מזיקות לו? או שאין עם זה בעיה? מומלץ לכבות אותו בזמני הליכה וכאלה? אשמח לעזרה... תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד והייתי מצליח להתחבר לרשת לפני כמה ימים עכשיו שאני מחפש רשתות אלחוטיות הוא לא מוצא ובבית יש לנו רשת אלחוטית שעוד לפטופ כן מזהה ומחובר אליה בדקתי את לחצן ה WIFI הוא דלוק פתאום הוא לא מזהה ולא מוצא אף רשת גם במקומות אחרים לא רק בבית מה יכול להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני דיי טרוד בנוגע לקנית מחשב, התקציב שלי הוא דיי מוגבל, בערך 5000, התעניינתי בכמה מפרטים בתקציב הזה. השימושים שלי הם בעיקר לימודים, תיכנות, צפייה בסרטים, וקצת משחקים, אני כבר לא הגיימר שהייתי ככה שאני לא צריך שיהיו הגדרות מטורפות לא כזה יפריע לי מה שכן אני רוצה שהמשחק יעבוד בצורה סבבה ולא יציק לי בעין. ראיתי את המחשב הנ"ל בSKYPC http://www.skypc.co.il/pl_product~71635B~14~0.htm זה מחשב שנראה לי ממש עונה על הצרכים שלי, גם האחריות שלו היא מניחה את הדעת שהיא שנתיים, רציתי חוות דעת על המחשב, ועוד רציתי לדעת עד כמה החברה היא טובה בנוגע לניידים, רציתי גם לדעת האם מישהו יודע עד כמה התמיכה שלהם טובה בנוגע לאחריות. שאלה אחרונה למי שיודע, האם מור לוי שהם המייבאים של GI…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב קטן שיישב בסלון ויוריד ויריץ סדרות וסרטים. כולל 1080p. הוא יתחבר לרשת עם כבל. לא צריך ציוד היקפי בכלל. כמובן עדיפות לשקט כמה שאפשר. הרכבתי מפרט בTMS, אשמח לקבל פידבק (או מפרט אחר אם עשיתי שם שטויות) מעבד: Intel Dual Core G630 2.7GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪280 לוח אם: Gigabyte GA-H61N-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪444 מארז: Thermaltake Element Q 200W A.PFC Black כמות: 1 - מחיר: ₪309 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪446 סה"כ: ₪1715 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שוו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כרטיס המסך חייב להיות בהכרח NVIDIA והלוח אם חייב להיות תואם SLI. אעדיף לרכוש את הכרטיס הכי חזק שיכנס לי במסגרת התקציב ובהמשך הדרך להוסיף שני. אם אפשר להכניס בתקציב הזה הארד דיסק SSD שיהיה גדול יחסית גם למערכת הפעלה וגם למשחקים אני אשמח. תודה, X
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי אחד אין יותר מידי מה לפרט מת המחשב הקודם (היה ישן מאוד ומת) לא משנה רעש לא משנה כלום! רק דבר אחד מקום הקניה TMS עריכה שונה המפרט נא לעבור תודה ^^ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X2 220 2.8Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪212 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪322 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 2 - מחיר: ₪23 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש יציאת USB3 החדשה במחשב - האם עדיין ניתן להשתמש עם דיסקאוןקי ישן יותר של USB2? (וכמובן להשאר במהירות USB2) ולהפך האם ניתן להשתמש ביציאת USB2 הישנה במחשב - עם דיסקאוןקי חדש של USB3 ? (כמובן במהירות USB2) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מבטל את האפשרות הזאת? גם בhigh performance, יש הגבלה לזמן שימוש בדיסק קשיח. בשביל מה? הרי high performance לא אמור בכלל לחסוך בסוללה. מה לעזאזל מייקרוסופט חשבו לעצמם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מרכיב מחשב לבן דודי בן ה-10, שעיקר השימוש יהיה משחקים חדשים. הצלחתי להגיע למפרט הבא, אשמח אם תתנו לי הערות לשיפור (ובמיוחד מקומות לחסוך בהם, התקציב קצת לחוץ) מסך: [..] SAMSUNG 23" 2333T WIDE C-PVA PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח - זמין במלאי ₪694 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2300 2.8Ghz - TRAY ₪775 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 ₪540 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪110 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪703 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪273 מקלדת: [..] LOGITECH DELUXE 250 BLACK - USB - זמין …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300, רק אם משפר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22-23 איינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. הוא אמור לשמש אותי בעיקר לתכנות (סטודנט למדעי המחשב), גלישה, קצת צפייה בוידאו ואולי גם מעט גיימינג קל. לא היה לי מחשב נייד עד כה, כך שאני לא מבין יותר מדי בחברות המומלצות, בחנויות שכדאי לקנות מהן, במשך האחריות שנחשב סביר וכו'. התקציב הוא עד 2500 ש"ח, אפשר לחרוג מעט (200-300 ש"ח) במידת הצורך. אני מעדיף לקנות מחשב ללא מערכת הפעלה כדי להוזיל את המחיר, ולהתקין בעצמי. גודל ההארד דיסק - לפחות 5000GB. כנראה שרוב הזמן אשתמש בו כשהוא מחובר לחשמל, אך נדרשת סוללה ממוצעת פלוס. חשוב לי שהמסך יהיה גדול יחסית - 15.6 אינץ'. רוצה לקנות מחנות באיזור גוש דן. מעדיף שיהיה כונן DVD, ולפחות 4GB ראם (רצוי יותר). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דיפדפתי בכתבות שבאתר וליקטטי את החלקים שאיתם אני רוצה לבנות מחשב אלו החלקים: לוחות אם -Z270 Taichi Extreme4 מעבד AMD Ryzen 7 1700 Pentium G4560 SOCKET Core i9 7900X כרטיסי מסך AMD, בעיקר RX 470 ו-RX 480 GeForce GTX 1060 מארז MasterCase Pro 3 תודה מחכה לתשובות כרטיסי מסך כרטיסי מסך
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הרכבתי מפרט ב-3300 ש"ח (כולל מסך) והנה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לרדת לכיוון 3000 מבלי לפגוע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, ScreenCasting, תכני HD, קצת פוטושופ ועריכות סרטונים קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אינטרנט שלפעמים ירוצו בלילה על טייס אוטומטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מקלדת, עכבר, וכרטיס רשת אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 4 6. האם מתוכנן א…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, מחפש מחשב עסקי 13.3-14 אינצ', לעבודה, תוכנות לא כבדות, אבל חשוב שיהיה חזק. צריך: 1. ביצועים (SSD, I7, 8GB) 2. לוק- עבודה מול לקוחות- רוצה מחשב שייראה מרשים ויזואלית. 3. אמין. 4. גימיקים (עט אלקטרוני, מסך טאצ') - לא חובה, אבל נראה לי כמו תוספת סבבה. הדגם שתפס לי את העין לאחר שבוע של בדיקות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932165- אסוס. יש למישהו המלצות- אשמח :-)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לאמא שלי לשימוש משרדי-ביתי. המחשב בעיקר הולך לעמוד במקום אחד בבית. השימוש הוא עבודות משרדיות בלבד. חשוב לי שהוא יהיה נוח לעבודה לאמא שלי, ולכן המסך צריך להיות יחסית גדול, לפחות 15 אינץ'. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח, כמובן שעדיף פחות, אבל אני מוכן להשקיע במחשב טוב שיעשה את העבודה. מה שכן, אני מעדיף לקנות ב-TMS או KSP בנתניה, כל מה שקניתי אצלם היה שווה את הקנייה. אבל זה לא חובה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אופיס ואינטרנט. לא הולכת להיעשות שם עבודה רצינית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל לפחות 15 אינץ', אני רוצה שהמסך יהיה גדול יחסית. לא יודע מה ההבדל בין מבריק ומאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחר אני הולך להזמין מחשב חדש אחרי הרבה התייעצויות בפורום (תודה לכל מי שעזר ). כמו שאמרתי כבר: המחשב ישומש בעיקר למשחקים ואינטרנט. את המחשב אני קונה ב-KSP. הנה המפרט: Athlon™64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי AMD ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות DDR 400 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך GIL Forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול PCI Sound Card 5.1 מארזים 2323 ATX MIDI PFC 400W Gray and Blue מקלדות MS Internet + MS Mouse Optical סה"כ: 5025 ש"ח. צורב DVD כבר יש לי לכן הוא לא כלול במפרט. א…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מפרט OC לקרוב משפחה שלי ב 7975 ש"ח,תגידו לי אם נוא טוב,אם צריך לשנות או להוסיף משהו CPU: Opteron 148 - 1550 NIS MOBO: ABIT AN8-SLI Fatal1ty - 1079 NIS RAM: Samsung Value UCCC 512mb*2 400Mhz - 580 NIS GFX: XFX 7800GT XXX Edition Black PCB 256mb VIVO - 2101 NIS HD: Westren Digital 200GB SATA2 8MB - 570 NIS DVD Burner: NEC N3550A Silver - 240 NIS PSU: HEC 425W 24Pin - 290NIS CASE: Thermaltake Soprano Sivler + Window - 491 NIS CRT: 17' Samsung SyncMaster 793DF Silver - 800 NIS KB: Logitech Codrdless EX 110 - 270NIS
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-