ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני אפתח בשאלות הקלסאיות מה התקציב המקסימאלי- - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - - 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים / מדיה בHD / כתיבת עבודות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:- מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- COD GHOST , watchdog -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- לא 5. עד כמה חשוב השקט …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אבל אך ורק עם ההבדל משמעותי. עד 2500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC, כלומר, אינטרנט וסרטים ב1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? למפרט חייבת להיות יציאת spdif בין אם זה coaxial או אופטי, חייב את היציאה הזאת בשביל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בתקציב עד 15,000 עם מסך למשחקים כבדים מאוד , מסך איכותי ביותר , זיכרון כמה שיותר ואיכותי , דיסק קשיח 200 ג'יגה מהיר !!! צורב רגיל צורב די וי די איכותי , וכונן די וי די מארז קטלני ביותר וגם יפה עם קירור חזק מאוד מעבד אינטל !!! הכי חדש שיש היום ! עכבר אל חוטי טוב !!! מצלמת אינטרנט איכותית כרטיס מסך הכי טוב שיש עם קירור תואם ! נתחיל עם זה תודה מראש לעוזרים :D
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למרות שמעבדי הAtom בשילוב הGMA950 של אינטל אמורים לספק לנו את המינימום שיתאים לגלישה\אופיס האולטרה ניידים יכולים בין היתר לספק לנו חווית משחק פשוטה ונעימה לדוגמא FEAR,CSS-S,HALO,SPORE אומנם לא בהגדרות גבוהות אך בהחלט מספק. פה מככב הASPIRE ONE מבית ACER בביצועים די נחמדים (למרות שמבחינת ביצועי מעבד & כרטיס גרפי הוא שווה ערך לרוב האולטרה ניידים המשתמשים באותה הפלטפורמה) http://www.youtube.com/watch?v=3eyXA6DLKCk&feature=fvw
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כרטיס מסך GTX470 אמור לעבוד טוב על ספק כוח Antec NEO Eco 520W שנקנה לפני חצי שנה ? במחשב יש גם מעבד i5 2500k. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון ... ברשותי לפטופ של לנובו דגם N500. בכל הקשור לגלישה באינטרנט (אני מחובר למהירות 5 מגה) - אני חווה איטיות נוראית: דפי האינטרנט נטענים במהירות מורטת עצבים ולעיתים קרובות (בדר"כ כשאני פותח 5 כרטיסיות או יותר) אני חווה ניתוקים בגלישה. במחשב השני בביתי (נייח) האינטרנט פשוט רץ וללא בעיות כלשהן, בוודאי שלא ניתוקים בגלישה. לפני יומיים ערכתי בלפטופ סריקת וירוסים חינמית, אולם המצב לא השתפר האם מישהו יוכל לייעץ מהו שורש הבעיה? אני כבר זועק נואשות.... תודה רבה רבה לכל מי שיענה ויסייע.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 בלחץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה משרדית ועריכת וידיאו בתוכנת camtasia. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב לא יהיה מיועד למשחקים בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודך מסך 13.3 או 14.1 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב? 6500 ש"ח במזומן שטרות כסף 2. מטרות המחשב? עריכת וידאו כבדה מאוד HD,עריכה כבדה בפוטושופ ופלאש. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: דרוש מסך 22 אינץ' תומך FULL HD. וגם רמקולים סבירים, רמקולים בסביבות 400 ש"ח. דרוש גם סט של מקלדת ועכבר אלחוטי MICROSOFT LASER DESKTOP 3000 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אין צורך בכרטיס קול איכותי (מספיק המובנה על לוח האם). דרוש צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד של אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב בסיסי לסטודנט, לא צריך מחשב למשחקים, רק לתוכנות אופיס, אינטרנט, סרטונים וסרטים. כעיקרון יש לי מחשב שמת לפני חודשיים ויש בו הארד דיסק 160gb, צורב, כרטיס זיכרון 1gb ddr2 וכרטיס מסך geforce 7100. אם אפשר להוסיף אותם למחשב אז בכייף.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי עסק שאני משמיע בו מוזיקה דרך המחשב. חיברתי בייומיים האחרונים כבלי hdmi ל5 טלוויזיות בעסק ומקרן אחד (עם מפצל ומגברים). המטרות שהמחשב יעשה הן: 1. ישמיע מוזיקה 2. יציג ווידאו קליפים שאני עורך (במחשב אחר) (קליפים שדורשים קצת כוח גרפי) בסגנון הבא: 3. תהיה עליו תוכנת שילוט דיגיטלי שתוך כדי הקליפים תפרסם מבצעים למטה או בכל המסך (מין מצגות כאלה). 4. אני צריך אפשרות להעביר את הממיר של יאס לתוך המחשב כדי להציג את השידורים דרך המחשב והתוכנה של הפרסום דיגיטלי. הבנתי שקוראים לזה כרטיס טלוויזיה. 5. אני צריך כרטיס קול טוב שיוציא את הסאונד בצורה איכותית כי מערכת הרמקולים לא כ"כ טובה כרגע. לפי מה שהבנתי, אני…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שהמטרה שלו זה משחקים בעיקר וגם כל שאר הדברים היומיומיים.... כמובן שרצוי AMD, וגם לוח NFORCE 4... התקציב הוא 7000 ש"ח אבל רצוי כמה שפחות... (אם זה מממממש חשוב אפשר טיפה לחרוג) אין צורך בציוד היקפי אלה רק במה שיש באמרז+המארז...(כרטיס מסך, מעבד, זיכרון, דיסק קשיח, לוח אם, צורב DVD, פלופי, ספק ומארז) אני גר בצפון ככה שאל תרכיבו לי את המפרט מלוג'יק פי סי (רצוי להרכיב מנועה)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לקנות מתנה לאחותי וגיסי מחשב HTPC,מכיוון שאני לפני הטיול הגדול אז התקציב מוגבל . לעניין. המחשב מיועד לFHD,מוזיקה ותמונות. הכי חשוב לי זה שהFHD יעבוד חלק לגמרי ללא תקיעות וגימגומים. אם יהיה אפשר להכניס כרטיס מסך לא מובנה זה יהיה מעולה. מה עוד שהמערכת תשב בסלון אז אני מעדיף מארז קטן ככל האפשר (במסגרת התקציב). HARD DRIVE של 250 גיגה יספיק מיכוון שהם מצויידים כבר בכוננים חיצוניים גדולים. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , בשעה טובה התחלתי השנה לימודי הנדסת תוכנה, אני לא ממש יודע מה הדרישות שלי מהמחשב מכיוון שאני לא בקיא במהלך הלימודים , לעומת זאת אני מתרשם שיש פה לא מעט אנשים שיודעים בדיוק מה אני צריך לתחום זה של הלמודים אז אם אין מחשב ספציפי להמליץ לי אשמח גם לקרוא דגשים מסויימים שחשוב שיהיו לי במחשב. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום היום הגיע לי הcaddy ולצערי הוא הגיע הרבה אחרי ה ssd אז בנתין אני רק עם ה ssd וה hdd מחוץ למחשב. אני לא פירמטתי את ה hdd אז מה יקרה כאשר אחבר אותו למחשב? הוא ישאל אותי בהפעלה מאיזה כונן ארצה להעלות את המחשב? אז אני אבחר בssd ואכנס למחשב שלי ומשם לפרמט אתה hdd? לא סיפור גדול? שאלה נוספת, האם המחשב יעלה לאט יותר אחרי הוספת הhdd? עכשיוהוא טס ועולה בכמה שניות בודדות, חבל לי להפסיד את המהירות הזאת כי בנתיים הנפח שלו מספיק לי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גודל המסך? הכי קטן. משקל רצוי? הכל. האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB, חיבור לאוזניות ולמיקרופון. בלוטות? לא. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבין בזה ממש , אבל אם זה זיכרון אז שיהיה מספיק מספיק לקבצי וורד ותוכנות כלשהם. צורב DVD? אם יש במחיר הזה אז כן , אך אם אין אז לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח אם זה הבדל משמעותי עד 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מאטלב, אוטקד ושאר תוכנות של הנדסה אזרחית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום. אני מחפש מפרט למחשב לעבודה בתוכנות תלת מימד, עריכת וידאו ופוסט פרודקשן. התוכנות הן- 3DS MAX, AFTER EFFECTS, PREMIER PRO, MUDBOX, UNITY3D אני יודע שבדר"כ ממליצים פה על כרטס מסך קוואדרו אבל אני בכל זאת מעוניין בכרטיס GFORCE GTX מסיבותי האישיות (השאלה היא רק איזה). התקציב כאמור הוא 9K כאשר לא חובה לנצל את כל התקציב ומאידך אפשר לחרוג במקצת (בקיצור- לא תקציב סופי אבל זה האיזור). אני מעוניין לבצע OC. מה שהכי חשוב לי זה ביצועים גבוהים בכל התוכנות, מהירות בעבודה וזמני רינדור קצרים. אני מקווה שעניתי על כל מה שצריך אבל אם חסרים פרטים אני אשמח להוסיף. המשך יום נעים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב AMD (רק מעבד, לוח אם ומארז והרד-דיסק). בתקציב עד 2500 ש"ח.. מה אתם מציעים ? (עדיף שיהיה מארז מגניב ) עריכה: אפשר להציע הצעות מקבילות גם על INTEL ..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמעט כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אינטרנט אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך מסך 20# -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ,גבוה ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות השבוע את המחשב כמפורט להלן, מה דעתכם על המפרט. המחשב מיועד למשחקים ואני לא מתכנן OC. (לא ניתן לוותר על מערכת ההפעלה) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1751 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ASUS P5B DELUXE מחיר: ¤1100 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OVERCLOCKED 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1912 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤418 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤220 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב חדש תקציב 7K למשחקים בגלל שאני כבר הרבה זמן לא בתחום אני צריך עזרה דחופה הקניה מתבצעת בעוד מס ימים באייבורי תודה מראש על העזרה 1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 ש"ח רק אם ממש צריך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבידים COD קריסיס וכולם א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול בתקציב חשבתי על Samsu…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אשמח לקבל מידע בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי. מחפש למוכר במחיר הוגן. Processor - Intel Xeon W3520 @ 2.67GHz Motherboard - ASUS Sabertooth x58 RAM - Kingston 24gb DDR3 Video Card - Radeon R9 370X 4gb Power Suppply - 460W Hard Drive 001 - SSD Transcend 256gb Hard Drive 002 - HDD Seagate 2T Case - Cooler Master Glite 330 Mid Tower תודה מראש לעונים ברק .ג.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בשבוע הקרוב ושני המחשבים הללו מתאימים לדרישות שלי, אשמח להיוועץ אתכם ולקבל חוות דעת. כעקרון אני צריך אשתמש במחשב חמש ימים בשבוע מחוץ לבית. * מטרות המחשב? אני מעוניין להתעסק בתוכנות כמו PHOTOSHOP על ידי חיבור של טבלה גראפית, לשחק במשחקים קלים (LoL), לצפות בסרטים. * גודל המסך? ה- 15.6" מושך אותי : * משקל רצוי? לא ממש משנה לי אני בחור חסון ;D * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא תיהיה לי בעיה לחבר את המחשב לשקע רוב הזמן אז לא בעיה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI לחיבור לטלוויזיה כעיקרון מילאתי את הטופס על מנת לסקור את מירב ה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אם ישנן המלצות לגבי אתרים שניתן להרכיב מפרט למחשב לבד "עשה זאת בעצמך" סטייל, אני אשמח לקבל חןחן לכם והמשך לילה נעים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:1600 • חריגה מקסימלית מהתקציב:100 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-