עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ROEY--1,

שלום.. אני רוצה לבנות מחשב..עם קניית חלקים.....אך עם חלקים שקיימים אצלי גם... החלקים הקיימים אצלי: מעבד INTEL CORE 2 DUO 6480 (הדגם הזה לא נמכר אני חושב בארץ .. קיבלתי אותו מארה"ב) כרטיס מסך 512 3850 ספק כוח של FSP 450 W אני צריך לוח אם שיתאים גם למעבדים חדשים יותר....זיכרונות...הארד דיסק..מארז...כונן DVD ... 1.השאלה שלי מה עדיף...לקנות את החלקים שאני זקוק להם רק ולהרכיב את המחשב בעצמי...דבר אשר לא עשיתי עדיין ..אך התעסקתי די הרבה בתחום.. או שחנות תסכים לקבל ממני את הרכיבים + לקנות את הרכיבים החסרים ולשלם להם על הרכבת מחשב... 2.אשמח לקבל מפרט טוב לחלקים החסרים ... בתודה רועי.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Xvertigo,

מעבד: AMD Athlon64 3500+ (Socket 939) לוח אם: Gigabyte GA-K8NXP-9 זכרון: 2x512MB DDR400 (Micron) כ. מסך: Gigabyte GV-RX80T256V (ATi X800XT) PCIE כונן קשיח: Maxtor DiamondMax 10 - 250GB SATA, 16mb Buffer מארז: Chieftech Tower, 2x120mm fans+dust filter ספק כוח: Enermax 550W 24Pin connector צורב DVD: LG 4163B DVD-RW (x16) מסך: Viewsonic LCD VP912S 12ms, 19" ,DVI כ. דיסקטים: Teac 1.44mb מקלדת: Microsoft Multimedia keyboard עכבר: Logitech MX510 רמקולים: Creative Inspire G380

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by oriki9999,

שלום לכולם, קניתי עכשיו בארה"ב דיסק קשיח 7200rpm כדי להחליף את ה5400 המעפן שקיבלתי עם המחשב. כשקניתי את המחשב לא קיבלתי דיסק של מערכת ההפעלה, אבל קיבלתי עליו איזה כונן ריקוברי (אני לא חושב שזאת התקנה מלאה של ווינדוס). בכל אופן, את הדיסק קשיח עצמו (פיזית) אני יודע להחליף (נראה לי ), אבל האם יש דרך לקבל מערכת הפעלה חוקית להתקין עליו, לאחר שאני אחליף את הדיסק הקשיח? (כי הרי יש לי וינדוס חוקי על הנייד כרגע). לא נראה לי הגיוני שאני אצטרך לקנות וינדוס חדש רק כי אני מחליף דיסק קשיח. תודה רבה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ALAV,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת חשבוניות ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ שימוש תדיר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ראשון לציון 9. מתי מתוכננת קניית…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nbd,

השגתי מחיר מצויין לדעתי ב6000 שח פלוס מינוס תגידו לי איך המפרט Albatron "K8X800 ProII" K8T800 Chipset Motherboard for AMD Socket 754 CPU - AMD Athlon 64 3200+, 1 MB L2 Cache, the Only 64-bit Windows Compatible Processor - OEM OCZ Enhanced Latency Series 184 Pin 512MB PC-3200 Platinum Edition - Retail X 2 ATI RADEON 9800 PRO Video Card, 256MB DDR, 256-bit, DVI/TV-Out, 8X AGP -RETAIL SAMSUNG 120GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model SP1213C, OEM Drive Only ASUS 16X DVD-ROM/ 48X CD-ROM MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK Thermaltake Venus Silent Boost for AMD Opteron and Athlon 64 ANTEC SONATA with 380 WATT PSU דבר ראשון רציתי לדעת איך המפרט הזה והאם המארז מספיק טוב בש…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, נתבקשתי לקנות מחשב נייח ביתי עבור ילד בכיתה ח' שצריך לעשות כל מיני עבודות תכנות כחלק ממגמת סייבר, המחשב הנוכחי שלו שבק חיים והוא צריך חדש בדחיפות. המחשב לא מיועד למשחקים אלא רק לתכנות וגלישה. למיטב ידיעתי הם משתמשים בסביבות עבודה בשביל פיתון, C וג'אווה - לא יודע באיזה כלים בדיוק. התקציב לנושא הזה מוגבל, באיזור ה 2000 ש"ח. מכיוון שאני כבר מזמן לא מעודכן אשמח לעזרתכם (למשל, האם צריך להשקיע במעבדי הדור ה 8 של אינטל או שעדיף לנצל את הכסף לרכיב אחר) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, ברצוני לקבל עזרה במפרט למחשב. הרצון - מארז קטן ככל האפשר (לא HTPC) רצוי עומד ולא שוכב. המארז יעמוד מאחורי מסך 22 אינץ. ושקט ככל שניתן. מעבד - intel i5 יקנה ע"י חבר מאינטל במחיר זול יותר. לכן התקציב למחשב ללא המעבד כ1300 שקל המארז צריך להיות מסוגל לקלוט לפחות עוד דיסק קשיח נוסף (אני לוקח מהמחשב הישן). שימושים: אינטרנט, עבודה משרדית וצפיה בסרטים. אין צורך בכרטיס גרפי מיוחד אסתפק בקיים בלוח אם. שיהיו כניסות USB ויציאת DVI למסך אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה. השקט חשוב (7 מ10) לא מתוכנן אוברקלוק (OC) העדפה לחנות באזור חיפה והקריות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מחפש מפרט למשחקים ב-3000 עד 3500 ש"ח בדגש על משחקים

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. גיס שלי קיבל את הצעת המפרט הזו (מיועד לויסטה): מעבד Intel Core 2 Duo E2140 זכרון 2 x 1 GB Kingston DDRII 667 MHz צורב DVDx20 Samsung Dual Layer כרטיס קול Integrated 8-channel כרטיס מסך Geforce 8600GT 512MB לוח אם Intel 965 GA-965GMS2 רשת Lan 10/100 דיסק קשיח 320 GB SATA II 16MB מארז עם 4 מאווררים = ספק 500 וואט Samsung 19" 931c LCD אני בטוח שאפשר להביא משהו יותר טוב בסכום הזה (בלי חריגה בבקשה)... נ.ב. הוא לא גיימר כבד

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by camelboy,

1. מה התקציב המקסימאלי- 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)- משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-dragon age1-2, fallout 3, skyrim וכדו'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב-בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט-קירור למעבד, כרטיס מסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)-לא חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה-קל עד בינוני 6. נכון לעכשיו אני צריך, כוננים קשיחים (עד T1 רצוי מאוד שיהיו 2) כרטיסי זיכרון (2X4 …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לילה טוב לכולם! קניתי לפני כשנה מחשב נייד מדגם HP tx2500 המחשב בעל מסך מגע ומסתובב. כמה חודשים אחרי שקניתי את המחשב המסך שלו הישתחרר טיפה, זאת אומרת שהוא חופשי על הציר שלו ולא נוח לעבו איתו ככה. אחרי כמה חודשים שזה ככה שלחתי אותו לתיקון והם באמת החליפו מסך ולוח אם בגלל עוד בעיה נוספת שהיתה עם חריץ ה SD. עכשיו כעבור כמה חודשים שוב המסך השתחרר ובנוסף לזה הלך לו הכרטיס מסך וגם המחשב מתחמם יתר על המידה. השאלה מה אני יכול לעשות עם זה? אני לא רוצה שתיגמר לי האחריות ואז אני לא יוכל לתקן אותו. לא קניתי את המחשב הזה לשנתים. אפשר להגיד להם שיחליפו לי את המחשב למחשב אחר או משהו כזה? או להאריך אחריות? מה אתם מציעים לי לעשות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שעונה על הדרישות הבאת: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא בסביבות ה7000 ש"ח, ניתן לחרוג למעלה בסביבות ה500 שקל אם זה יוסיף המון. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב, אני מפנק את עצמי לכבוד הכניסה לקבע ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ופיתוח תוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית, מעבר למשחקים התוכנה היחידה שתהייה בשימוש רחב זה Visual Studio. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…

13. שלום לכולם רציתי להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד, כרגע חושב בכיוון: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887035 HP 250 G3 J4T62EA תקציב: 2500 שקל מקסימום * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים בעיקר WEB), צפייה בסרטים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13+ עדיף מאט * רזולוציית המסך? HD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? יותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מעבד: AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוח אם: ?AMD? GIGABYTE K8NS-Ultra (s939) זכרונות: DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos x2 כרטיס מסך: PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 250GB SATA 7200 8MB WD2500JD כונן דיסקטים: Teac/SONY 1.44 צורב DVD: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 מארז: HEC Compucase CI-6A19 300W מחיר: 5265 ש"ח ב-KSP המחשב מיועד למשחקים, בגראפיקה גבוהה, שיחזיק לפחות שנה ללא שידרוגים. מה אתם אומרים, מה יש לשפר?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ASSEM,

היי, יש כרגע מבצע של סטודנטים בבק לאומי,נטבוק לנובו ב 1500 שח קישור למפרט http://students.leumi.co.il/LeumiCnt/MediaServer1/208018_lenovo_netbook.pdf בעיקרון זהמעבד N280 עם זיכרון 1 גיגה ו דיסק 160 גיגה, סוללה 6 תאים השאלה האם מישהו התנסה עם המחשב הזה בעבר? ישלו ביקורת המלצה? או דגם אחר במחיר דומה או טיפה מעל, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by -Blaze-,

מעוניין לקנות בימים הקרובים, מעדיף מKSP כי יש להם סניף ליד הבית שלי. בניתי את זה: לצערי בKSP לא מראים את המחיר של כל רכיב בנפרד, אבל אפשר לראות שהמחיר הכולל הוא 4700 (אני משלם במזומן). (קירור למעבד יקנה בנפרד) איך הוא אמור להתמודד עם משחקים חדשים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, זה המפרט שבניתי לחבר. הוא כמעט זהה למפרט שבניתי לפני חודשיים, וראיתי שהמון השתנה, בעיקר ירידות מחירים של AMD-ATI. המערכת שבניתי מבוססת על INTEL כי יצא לי הכי זול, אבל אשמח לשמוע על מערכת דומה של AMD באותו מחיר. ועוד שתי הערות חשובות: **אין לו טעם במעבד חזק יותר מ-6300-400 **בחרתי ב8800 רק כי ראיתי בנצ'ים שבהם הוא לוקח את ה2900, אבל אם אתם יודעים אחרת תשנו בכיף Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4Mb Box 960 ¤ 1 ASUS P5N-E SLI NFORCE 650I 795 ¤ 1 OCZ 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 5-5-5-15 620 ¤ 1 SEAGATE 250GB 7200RPM SATAII 16MB 420 ¤ 1 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION 2260 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 245 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 620 ¤ 1 סה"כ 5…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by maxite,

היי חבר'ה, אני עובד באופן תמידי ואגרסיבי על התוכנות הבאות: מערכת הפעלה: Win7 Ultimate Adobe Photoshop Adobe Illustrator VS 2010 Ultimate Expression Studio 4 MS SQL Server WE 2008 העבודה באמת אגרסיבית ואפשר להגיד שאני מוציא את כל המיץ של התוכנות האלו. עד עכשיו עבדתי על לפטופ (חזק של טושיבה) ולצערי נשבר המסך. אני לא מתכוון לתקן אותו כי בכל מקרה תכננתי לשדרג למשהו יותר קיצוני. המחשב הפעם יהיה נייח. ביקשתי הצעת מחיר לגבי החלקים הבאים: לוח אם INTEL לא זכור לי הדגם הקונקרטי אבל משהו סביר - תומך בכל הפונקציונאליות של המעבד הנדרש. מעבד I5 גם לא זוכר את הדגם הקונקרטי אבל הוא מהיקרים בI5 זכרונות קינגסטון סה"כ 8 GB במהירות 1333 (למרות שהמהירות הזו זניחה כמעט לחלוטין). הארד דיסק 500G…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי אשמח להמלצה לכונן או כוננים האמינים ומהירים ביותר, SSD, למטרת התקנית מערכת הפעלה עליהם החיבור המהיר ביותר הוא 3.1? יש טעם לקנות כונן M.2 עם מתאם USB זה נותן יתרון כלשהו במהירות? או שהUSB יהווה צוואר בקבוק תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? סביבות החמש אלף... אם ממש ממש משתלם לחרוג קצת למעלה אז אפשרי (נניח עד 200 שקל יותר?) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: אז ככה... המחשב בעיקרון למשחקים. אפילו דיי רק למשחקים... הוא רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ את כל המשחקים על ההגדרות הכי גבוהות גם עוד שנה שנתיים ואפילו יותר... אמרתי לו שזה קצת בעייתי אבל ניראה מה תוכלו לעשות המחשב גם מן הסתם לשימושים לימודיים ומשרדיים... בקשר לרזולוציה תיראו בסעיף הבא 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. בקשר למסך... בעיקרון אני מאמין שאפשר להקציב איזה 1000 שקל ככה למסך בנוסף לתקציב למחשב...…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-100 2. מה שימושי המחשב? משחקים, גלישה, אופיס, תכנות, סרטים HD, מוסיקה, גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה (כבד, המון טאבים במקביל, הרבה מעבר בן תוכנות, סוגים שונים של דפדפנים פתוחים במקביל) אופיס (תדיר, בעיקר Word ו Excel, לפעמים Access) תכנות (תדיר, Visual Studio, SQL) Lightroom/Photoshop (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LoL, Dragon Age, Witcher 3, Dark Souls 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, ותודה רבה על העזרה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (עריכת תמונות בתוכנת פוטושופ למתחילים) * גודל המסך? 13-14 * רזולוציית המסך? עדיפות שיהיה HD/FHD * משקל רצוי? קל משקל עד 2 קילו (עדיף פחות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, שיספיק ליותר או בערך 4-5 שעות * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD- אשמח אך לא חובה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: חשוב לי שלא יהיה שחור, אשמח אם יהיה בצבעים אך לא חובה (נגיד כתום,אפור, כחול) אין לי התנגדות …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ymss69,

טוב אחריי שנתיים עם המחשב הגיע הזמן להשתדרג. המחשב מאוד מאוד מספק אותי כיום, פשוט 2 דברים מפריעים לי: 1. רעש- שאחרי בדיקה נוצר מהאוורר של המעבד ומהמאוורר של הכרטיס מסך. 2. תקיעות בצפייה בHD, שאני מנסה להריץ או משהו הסרט נתקע פשוט כי המעבד על 100 אחוז. השימושים שלי הכי בסיסיים בעולם:אינטרנט,מוזיקה,סרטים, אבל ויש אבל כאן... המחשב אף פעם לא נכבה! המחשב הוא תחנת העבודה של הבית, תמיד בהורדות, תמיד בשימוש בעצם המחשב הראשי, עכשיו אני רוצה לחבר אותו לLCD שקניתי על מנת לצפות בסרטי בלו-ריי וHD-DVD. המחשב כיום- D920 ASUS P5WD2-E 975X 2 GIGA DDR2 800MHZ- 512X4 ד.קשיח - 250 פנימי +320 חיצוני. כרטיס מסך-7600GT ספק אנרמקס 525W מארז אורורה המקורי. תודה לעוזרים ולעונים.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by AcidBurn10,

שלום חברים אני צריך המצלמה לכמה דגמים של מחשבים נייד באיזור ה-6500-7000 ש"ח אני חושב על 3 החברות "הגדולות" HP,DELL,SONY ... פלטפורמה חדשה (סנטרינו2) של אינטל (ICH9M). אם יש המלצות לחברות אחרות אשמח לשמוע. שיהיה דיסק גדול 250 ומעלה זיכרון לפחות 3 ג'יגה , חיבורי HDMI , כמה שיותר USB , וגם TV-OUT. מצאתי דגם אחד של HP עד עכשיו: HP Pavilion dv1190ej עולה בסביבות ה-6500 ... תודה !!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by חיפושית,

מעבד אינטל core duo , זיכרון G3, מסך 15, 3 שנות אחריות, מחיר בסביבות 2800. הדרישות שלנו מהנייד לא גבוהות. כתיבה, גלישה מתונה (לא הורדות מסיביות, לא גיימינג). מצד אחד לא צריך את חוד החנית הטכנטלוגי אבל בכל זאת משהו אמין ויעיל ואפקטיבי לאורך זמן. מישהו מכיר ויכול להמליץ? ואם כן - מה ידוע לגבי הסוללה (במפרט הטכני לא כ"כ מצאתי התייחסות לזה) תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.