עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: AMD Athlon 64 3400+ לוח אם: Gigabyte GA-K8NNXP +S-ATA +Raid +SB +FireWire זכרון: DDR 1024MB (512x2) 400MHz PC3200 kingston דיסק קשיח: W.D 500(250X2) GB S-ATA 7200RPM 8MBuffer כרטיס מסך: ATI Radeon 9800XT 128MB +TV +DVI סי.די.רום: ASUS X 52 מסך : "MAG 786PFS 17 האם המחשב שלי חזק? מה זקוק לשדרוג....? ....ואיך לעזעזל אני יכול לצרוב את הביוס של הכרטיס מסך שלי? ואם להשתמש בווינדוס XP 32 סיביות או 64 סיביות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. קודם כל שלום... אני הייתי Fredy מזמן בפורום אבל עשיתי הפסקה של חצי שנה אני מצטער על התקציב הנמוך... המחשב הוא לא למשחקים כבדים כ"כ... אבל שיהיה טוב... חשבתי על מפרט בסגנון הזה, אבל לא חישבתי את המחירים. זה רק ניחוש שזה יתאים לתקציב: AMD AXP 1800+ GB GA-7VAX GB Radeon 8500 LE TEAC Floppy, או סתם משהו סטנדרטי... 256MB 266Mhz DDR-ram... חברה סטנדרטית, לא צריך משהו מיוחד... Generic CD-ROM - אתם תמליצו על חברה מארז סטנדרטי - ספק 300/350 וואט (נראה לי שצריך 4 אמפר) HD 20/40 GB גם סטנדרטי אבל עדיף SEAGATE/MAXTOR/W.D אין צורך במודם! יש כבלים מסך "17 CRT! נראה לי סטנדרטי של MAG! ציוד הקפי - מקלדת, עכבר, רמקולים - הכל סטנדרטי - עכבר אופטי. אם יתאים לתקציב אז אולי סא…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. -------------------------------------------------------------------------------- היי חבר'ה כבר הרבה זמן אני מחפש מחשב קטן שאוכל לשים בתיק צד שלי מצורפת תמונה (ושמתי גם את הדל שלי 15 אינץ' להשוואה): http://www.cue.co.il/i/cue-3mr5ps8h54.jpg מאז CES חשבתי לקנות את ה VAIO P יש לו עיצוב מהמם, הוא קל מאוד לעומת נטבוקים אחרים, ויש לו גם אחלה ביצועים הבעיה היחידה איתו היא המחיר.. 900 פאקינג דולר! עכשיו יש לי שותף עסקי שטס לארה"ב במהלך מרץ ושאל אותי אם אני רוצה שהוא יקנה לי משהו, ישר חשבתי על ה P. ההשתתפות שלי תהיה חצי מהמחיר, דהיינו 450$ השאלה אם שווה לקנות אותו בהתחשב בזה שזה עולה יל רק 450$ או שעדיף לי לקחת נטבוקים אחרים שעולים פחות עכשיו כמו שאמרתי ה2 שיקולים שלי שבגללם אהבת…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by bobby323,

מעבד AMD 2500 barton לוח אם Ecs תומך DualDDr זיכרון 2*256 של Hynix קירור למאורר Jet7 של Coolermaster (מאוורר רציני) כ.מסך Radeon 9500pro 128 זהו בעצם, את המארז וכל השאר אני משאיר לעצמי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הי, מחר כנראה אקנה מחשב נייד, אני די סגור על הדגם והכל, ההתלבטות היחידה של היא איזה קופיגורציה של מחשב לקחת, האופציה הראשונה היא SSD של 256 GB, והאופציה השניה היא 1TB+128SSD הבדל במחירים לא כזה משמעותי, אך מה ששאני דואג לגביו הוא שהדיסק קשיח הרגיל ביחד עם הSSג יזלול לי את הסוללה במהירות. כעקרון, אני לא חייב את הTB הנוספים, (למרות שתמיד טוב שיש,) אך שאלתי היא עד כמה ההבדלים בין 2 המחשבים יורגש מבחינת זמן סוללה? תודה מראש אלו הדגמים אגב: https://ksp.co.il/?uin=43307&select=.268..271..132..4809..211..2183..2185..2640..2639..466. https://ksp.co.il/?uin=43405&select=.268..271..132..4809..211..2183..…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by psybrain,

דעתכם על המפרט למשחקים , שיפור, הוזלה יעול תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, אני הולך להתחיל ללמוד בקרוב מדעי המחשב ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד לטובת הלימודים. בתחום המחשבים הניידים אני הדיוט גמור ולכן אני צריך עזרה בנושא זה. דרישות *תקציב - עד 4000 ש"ח. ניתן לחרוג במעט אם יש לכך הצדקה לדעתכם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית ופנאי (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטי HD) + עבודה ייעודית לסטודנט מדעי המחשב (תכנות, אני מניח שאצטרך מחשב יחסית חזק לכל החישובים והאלגוריתמים), בספק אם יהיה לי זמן בכלל לשחק במחשב ככה שתחום הגיימינג לא ממש רלוונטי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - בין 13 ל-15 אינץ'. אני מניח שיש עדיפות למאט בגלל שאהיה בסביבה מוארת באוניברסיטה, עם זאת שמעתי שיש ציפויים של Anti-Glare למסכים המבריקים ככה שאני ממש לא יודע.. *…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום. אני צריך לרכוש סוללה למחשב נייד מסוג dell inspiron 1545 מה הדגם של הסוללה? איזה אני צריך לקנות? כמה תאים(אני פשוט ממש לא מבין בזה כלום)? כמה זה עולה בארץ? והאם כדאי לקנות מאיביי ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כמו כן אין צורך במסך. מפרטים מבוססי אינטל ו AMD יתקבלו בברכה 4 ג'יגה זכרון ו 1 טרה כונן קשיח. עדיפות שהמארז יהיה שקט ככול האפשר תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. את המפרט עשיתי בנועה מחשבים (www.noacomp) מי שיודע שימליץ לי על החנות אני הולך לקנות משמה כי זה קרוב לאיפה שאני גר (קרית טבעון). המחשב הוא בשביל גלישה באינטרנט, התכתבויות, משחקים (הרוב הרוב הרוב Counter Strike), הורדת סרטים, שירים, תוכנות ועוד. שימוש ממוצע. האם ה-1024 מיותר וביזבוז כסף ולקחת 512 או שזה מה שאני צריך להנאה מקסימלית? בקשר לחברת הזיכרון אני לא מכיר המוכר המליץ לי. איך הזיכרון? אם יש משהו אחר יותר טוב בסכום דומה אני פתוח להצעות. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של לנובו, כבר שנה ומשהו, אני מרוצה ממנו, אך כמה אותיות מהמקלדת לא נלחצות יפה (צריך ללחוץ טיפה עם יותר לחץ). אני רואה שיש די הרבה לכלוך שם. האם יש לכם המלצות לגבי ספריי ניקןי למקדלת של לפטופ? תודה, יוסי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by niravr01,

היי, אני צריך את עזרתכם... אני מעוניין לקנות נטבוק לעבודה יומיומית, לא משחקים, לא מתחמם הרבה וסוללה שתחזיק הרבה זמן המחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד: 1600 ש"ח. יש כמה נטבוקים שמצאתי, ארצה את תגובתכם: 1. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK1015PEM&cfm=7E05AFD1 2. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK2102010ej 3. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK1018BK455 4. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN193F769per **אם יש דגמים אחרים שאתם ממליצים, אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by itay127,

אני צריך מפרט ב 2400 שקל מקסימום! המחשב מיועד לעסקים ולמשחקים קטנים אבל ממש קטנים..(מקסימום מקסימום פיפא שזה גם בהגזמה) אני צריך גם מצלמת אינטרנט פשוטה ביותר, מארז עם חלון ואורות שיהיה יפה.. ללא ציוד הקפי.. ואני מתקין עליו ויסטה אולטימייט.. לא מתוכנן OC..

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by teliran,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? מיועד למשחקים א) אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקים חדשים כגון BATLLEFIELD 4, WATCHDOGS, CRYSIS 3, AC 4המשחקים ישוחקו על מסך 22 אינץ' 1680*1050 אבל בקרוב ארכוש מסך חדש FHD אז להתייחס גם לזה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by idobh2,

שלום לכולם, וקודם כל תודה על העזרה! מה שאני צריך זה מעבד, לוח, זכרונות (4GB), הארד דיסק 2TB, כרטיס טלויזיה עם חיבור RCA ומארז HTPC, יציאת HDMI. לפני ההמלצות, מע דעתכם על המפרט הבא? Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray 590 EG43M-S2H s775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E,VGA,HDMI 490 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 400 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II WD10EADS X 2 910 Ruby Orb Silent CL-P0391 155 WinTV-PVR-150 MCE-Kit PCI FM Analog + Remote 390 JSPTech T-280D HTPC Black ATX HTPC With 400W 290 סה"כ 3225 שימושים יהיו לתכני FHD, מוסיקה, סתם סרטים, והורדות - כל מה שצריך ממחשב מדיה=) יש דרכים להוזיל מבחינת עלות תועלת את המפרט הנל? מפרט חדש לגמרי? אשמח …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב ביתי, לצרכים בינתיים לחלוטין, ללא שימוש במשחקים מורכבים או תוכנות מורכבות. משהו הכי הכי בסיסי. אני רוצה לאפשר לעצמי לצפות בסרטים בצפייה שיירה ולהוריד סדרות. אני עונה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הורדה לצפיה בסרטים שאני מורידה דרך ה TV ע"י כאבל HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. המחשב מיועד למשחקים, עריכת וידאו (בסיסית), הפקת מוזיקה (כנ"ל, לכן כרטיס קול מיוחד לא נכלל ויקנה בצורה נפרדת). החלטתי שיהיו 2 HD, כי הבנתי שבמקרה של הפקת מוזיקה, שקיימת הרבה עבודה על קבצים, רצוי מאוד שיהיה דיסק קשיח נפרד לכל התוכנות (VST's, קבצי אודיו) לשם עבודה בצורה יעילה יותר. המפרט: מעבד: core 2 duo E8400 3 ghz לוח אם: GA-EP43DS3L Intel P43+ICH9 זכרון: Corsair 4gb (2x2gb) DDR2 800 כ. מסך: GForce 9800GTX 512 דיסק קשיח: WD 160G AAJS דיסק קשיח נוסף: WD 500G 16MB 500AAKS CD/DVD: משהו של LG (לא נראה לי שצריך אפילו לפרט) כרטיס קול: AC-97 8Channels כ. רשת / מודם: מובנה קייס: Termaltake WING RS 100 Piano-Black PSU / UPS: FSP 400W ATX400-PNR, 120mm FAN, Sata X2 תמחור: 4650 ויש …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מחפש פרט למחשב נייד בתקציב של עד 10,000 ש"ח - בעל התכונות הבאות - - קל כמה שיותר (לא יותר מ- 2.2 ק"ג ועדיף הרבה פחות). - כונן פנימי. - כרטיס גרפי סביר פלוס. - איכות בניה טובה. - 512MB זכרון לפחות. - בהתאם למגבלות התקציב. למרבה האבסורד אחד המחשבים שנתקלתי בהם הוא ה Sony סדרה S, (הכולל אמנם R9200 המעט מיושן אך מספק בהחלט ואינו מבוסס על תשתית הסונומה) ובעוד המחירים של מוצרי סוני בחו"ל נחשבים למנופחים - דווקא כאן בארץ כאשר לשאר היצרנים אין שום בושה ולנפח את מחירי מוצריהן - הסוני נראה כעסקה המשתלמת ביותר נכון לעכשיו. לעצתכם אודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לנובו מחדשת לנו את סדרת מחשבי וטאבלטי היוגה המפורסמת שלה, עם תוספת של אנדרואיד, גדלי מסך שונים, גרסה אחת עם מקרן מובנה והרבה אשטון קוצ\'ר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%90%d7%91-%d7%95%d7%95%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a7%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%90%d7%a9%d7%98%d7%95%d7%9f-%d7%a7%d7%95%d7%a6%d7%a8-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן, אז ככה לא השתמשתי במחשב הנייד הזה הרבה זמן (מחשב נייד MSI). בפעם האחרונה שהשתמשתי בו (לפני כמה חודשים) גם אז הוא לא עבד ונראלי שהתעסקתי לא נכון עם הווינדוס או משהו והוא נפגע, אין לי מושג מה קרה אז. בכל מקרה, עכשיו כשדלקתי אותו זה עשה כל מיני עידכונים (הנה תמונה אחרי ההודעה הזאת כשאני לוחץ על Finish הווינדוס לא עולה וזה מראה לי כמה אפשרויות כדי לתקן את זה: אני רק רוצה לציין שניסיתי את האפשרות הראשונה (Startup Repair) אך לאחר כמה דקות זה אומר שזה לא הצליח לתקן את הבעיה. ניסיתי גם את האפשרות האחרונה ברשימה להתקין מחדש את הווינדוס אבל זה נותן לי שגיאה "windows could not display the images available for installation" אשמח לעזרה =/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. היי חברים, אני מאוד אשמח לעזרה שלכם מכיוון שאני לא מבין הרבה בעולם המחשבים. אני מחפש לבנות מחשב שיעזור לי לDAY TRADING שאני עובד בו כבר כבר חודשים מהבית. בנוסף בסופ"ש פה ושם אני ארצה לשחק משחקי יריות כמו ה BF V או הCALL OF DUTY . אני לא מחפש הכי גיימינג שיש . זה יותר לעבודה במסחר יומי. רציתי לקנות לפטופ חזק שלMSI או משהו. אבל יש לי כבר נייד Microsoft Surface Laptop 2 עם 8GB RAM.. I5אבל אני שם לב שהוא מתחמם הרבה שאני עובד. לעומת שאני רק משתמש בו לרשום דברים בWORD או דברים של OFFICE או אתרים.. אני על המחשב הרבה שעות ביום בין אם זה למחקר או למסחר . אבל חושב שאם יהיה לי מחשב נייח חזק . זה יגרום למחשב SURFACE להשאר לתקופה יותר ארוכה. הייתי מעדיף נייד כי אני טס (לא בתקו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by MoRtZkInG,

היי, אני כבר כמה חודשים מתלבט לגבי האולטרבוק האידיאלי בשבילי. מה חשוב לי: שיהיה יפה שיהיה קל ודק שיהיה מהיר (SSD, זיכרון) וחזק שלא יהיה מקבוק אייר (רתיעה שלי מאפל). היה נדמה לי שצימצמתי את זה ל-Samsung Series 9 ול-Asus Zenbook מרוויז'ן שאחרי התיקונים כמובן (אבל אני לא נעול - אם יש לכם המלצות נוספות - אני אשמח לבדוק ולקרוא), אבל אני לא מצליח להחליט. יותר מזה - שני חברים שלי קנו עכשיו מחשבים, אחד את האסוס ואחד את הסמסונג - ויצא לי לשחק איתם ולראות אותם יום יום... ועדיין אני לא מצליח להחליט. מצד אחד האסוס זול יותר משמעותית (והוא מגיע עם קייס מגניב! ) מצד שני הסמסונג יפה יותר. למעשה הדבר היחידי שמפריע לי בסמסונג זה הרזולוציה שלו שהיא לא FHD משום מה.... השאלה האחרו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מארז: מארז ידית כסוף שחור USB קדמי זיכרון: 1GBDDR2 533MHZ צורב: DVD X18 DUAL LAYER הארד דיסק: 160 GB 8MB SATA 2 כרטיס מסך: MSI GF NX7300GT 256 MB לוח אם: MSI P4M890M-L DDR2 VGA מעבד אינטל: PD915 2.8 DUAL CORE כרטיס קול: 7.1 OB מסך: DVI 8MS 203B 20" SAMSUNG הכל: 4250 שקל.. איך?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by orios,

אני צריך חוות דעת על המפרט הבא: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX GIGABYTE GA-P35-DS3 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 ASUS DVD-ROM QUIET TRACK- BLACK- RETAIL CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL (שתי סטים של אלה 4GB סה"כ) GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-FSCA1ANB CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME GAMER Zalman CNPS9700 LED 110MM Fan MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD - BLACK Logitech G5 Laser Mouse WolfKing Warrior LG LCD 22" L226WTQ 2ms DVI XFX GeForce 8800GTS 640MB (אוברקלוק ל600/1025) HEC AcePower 580W

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ברשותי מחשב ישן של LG חיבורי ה USB אינם פועלים ברצוני לחבר למחשב USB Wireless Internet האם יש חיבור אחר במחשב שבאמצעותו על ידי מתאם אוכל לחבר אינטרנט אלחוטי?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים