ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
אני חשבתי על מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KV8 Pro sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB A-DATA /VT דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB מארזים HEC Compucase CI-6A19 מחירון עבודות במעבדה Assembly Computer (new compon.) מחיר 2840 ¤ מה דעתכם? יש לי מספר שאלות האם הכרטיס מסך הוא 128 ביט? האם ksp שמים מדבקה על המארז שאם פותחים אותה מעבדים את האחריות? ומה אתם אומרים על הזיכרון למה הוא יותר מידי זול וזה מחשיד? אםם אם יש לכם הצעות אחרות (רצוי מאוד מ ksp אני באשקלון והזה החנות הזולה הכי "קרובה " שאני מכיר ) התקציב שלי הוא עד 3000 שח ללא ציוד היקפי צריך הרכבה,השימושים הם בעיקר עבודה משר…
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלם יש ברשותי Dell Latitude E5500 עם 4 גיגה זיכרון. בביוס מזהה ומשתמש ב כל הארבע, הבעיה היא שחלונות 7 מזהה 4 אבל משתמש רק ב2 גיגה. אני אמור לראות שימוש לפחות ב 3 גיגה האם המחשב משתמש בזיכרון הנוסף לעצמו? האם יש תוכנה שתפתח לי את יתר השימוש בזיכרון?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, המחשב הנייח בדרך למות. שנה הבאה רק אתחיל ללמוד, אבל אם מחליט לקנות מחשב, אז כבר אלך על נייד. את המחשב אוכל לקנות בארה"ב, לכן טווח המחירים לארה"ב יהיה בין 3000-4500 ולארץ 5500. מטרות המחשב? שימוש משרדי, להריץ סרטים באיכות גבוהה (1080p), חיבור המחשב לטלויזיה בין היתר, הרצת PS3 Media Server לדוגמה והרצה של הרבה ישומים בו זמנית. * גודל המסך? 14יהיה בסדר, אך אפשר 13 או 15. * משקל רצוי?מתחת ל2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?רצוי 5+, אך אפשר לרדת ל-4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חובה, רצוי ESATA' אך לא קריטי. * בלוטות? …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למחשב למשחקים לילד קטן... לא צריך איזו גרפיקה בשמיים הוא ישחק משחקים ממש פשוטים... עדיף כמה שיותר זול... ועוד משהו אני צריך קישור לחנות שאני ירכיב את המפרט\יזמין את המחשב. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכם! אני רוצה לקנות מעבד מסוג AMD 64 ולוח אם.אבל שלא יהיה יקר בצורה מטורפת... יש המלצות?
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מרכיב מחשב לעיצוב גרפי לאחי, המפרט עד עכשיו כולל: - מעבד E6420 של אינטל כמובן - לוח אם של גיגהבייט P35 DS3R - זכרון קינגסטון 2X1GB 800MHZ - כרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS 320M עכשיו... כמובן שיש צורב והארד דיסק סבבה זה לא רלוונטי... השאלה שלי היא כזו, דבר ראשון, האם הרכיבים במפרט הנ"ל יעבדו כמו שצריך ביחד... דבר שני, האם כדאי לשדרג או לוותר על אחד הרכיבים מכיוון והוא לא ממש תורם הרבה או מצד שני פוגע באופן משמעותי בביצועים. הסיבה שאני שואל את זה היא מכיוון ומישהו מבין עניין אמר לי שהמעבד במפרט הנ"ל לא חזק כמו הכרטיס מסך... ככה שאני למעשה זורק את הכסף סתם עוד הערות ותובנות יתקבלו בברכה. תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. היה לי עד כה מחשב שולחני נהדר לדעתי ששירת אותי קצת יותר מ 8 שנים. לא מזמן לוח האם שלו מת, ולאחר עזרה כאן בפורומים החלטתי שעדיף לי לקנות מחשב חדש. לרוב השימוש העיקרי זה עבודות משרדיות אינטרנט וכו. ביחד עם הורדות לא קטנות. הבעיה האישית שלי שיש לי הרגל לעבוד על מלא תוכנות במקביל מה שאומר למשל לגלוש בדפדפן בעל הרבה טאבים פתוחים, מוזיקה, סרטים, המרה של סרט, חילוץ הורדה מווינראר ועוד כ 2 הורדות ברקע... (זה רק דוגמא ככה) אני בשנים האחרונות לא משחק אבל בהחלט עכשיו יש לי את הפנטזיה להצליח לשחק ב GTA4 עם מחשב בלא יותר מ 3K. אשמח אם זה יהיה אפשרי אבל אני מבין שכנראה לא. אז קודם כל כמו שבטח הבנתם מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך אני לא צריך. בנוגע למסך אני רק אציין שיש לי מסך LCD יחסי…
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום כולם... אחי דפק את המחשב שלו לגמרי הפעם אז אני צריך מחשב חדש בשבילו. התקציב הוא 2000 שקל. בעיקר אופיס/אינטרנט/סרטים... אם אפשר לדחוף מעבד טיפה מהיר בשביל המשחקים זה יהיה אחלה. אז כמו שכתבתי, אני צריך הכל חוץ מספק שיש לי (500 של TT וכרטיס מסך 9800GT) לא צריך ציוד היקפי. אני גר בראש-העין (מרכז למי שלא שמע על החור) אז אעדיף חנויות שקרובות אליי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לוח אם : GA-K8NXP-SLI AMD K8 Socket 939 nVidia nForce SLI, FSB2000, DDR400DC, FX, x 2 S8C, Lan 1GB, PCI X 16 X2, RAID, SATA II, 1394b, NFW מעבד: A M D - SOCKET 939 AMD 64BIT DUAL CORE Box 3800+, 512KB x 2 Cache, Manchester כרטיס מסך: nVidia PCX6600GT DUAL GPU ! 256MB DDR3, MEM CLOCK 1120 TV, 256BIT, DVI, GT VERSION, 2 X GPU !! זיכרון: KINGSTON DDR 512MB PC400 CL2.5 X2 הרדיסק: WESTERN DIGITAL 7200 RPM 16MB SATAII 250GB SOny 1.44 FDD מארז שקוף + נאון ATX2, 480W, USB ספקATX2 שלוש שנים אחריות על כל החלקים של ג'יגה ביט חצי שנה אחריות אצלי בחנות סה"כ 7490 שח כולל מעמ
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
תודה ל וטוס לוקוס על העזרה התמיכה והחשיבה הנכונה AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL 1,220.31 ש"ח .EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX 648.15 ש"ח .SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL 1,461.69 ש"ח COMPUCASE CI-6920\6a21 400w ATX (Black & Blue) TOWER CASE 554.28\470 ש"ח WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 576.63 ש"ח Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - RED 67.05 ש"ח 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 1,144.32 ש"ח סך הכל לתשלום: 5,672.43 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 5,502.26 ש"ח קירור למעבד אני יקנה לאחר שאני יראה טמפ' ואולי גם OC לעתיד קונה את זה בשבוע הקרוב ! בעזרת השם מחכה למשכורת
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, התחלתי השנה תואר בעיצוב פנים. נדרש ממני לרכוש לפטופ חזק במיוחד שיחזיק את כלל תוכנות העיצוב למיניהם בקלות ( אוטוקאד, רייו, פוטושופ..ועוד תוכנות קצת יותר כבדות) *מטרות המחשב? עבודות עיצוב לתואר ראשון. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 אינץ, אני לא יודעת מה ההבדל בין מבריק למאט, מה שיותר מתאים לעיצוב.. * משקל רצוי? 3 ק"ג +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו שהוא לא סטנדרטי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 4xusb3.0, vga, hdmi, mini display port, thunderbolt * כונן אופטי? אופציה נחמדה, שוב לא חובה. *הכי חשוב הוא כרטיס מסך הגרפי שיהיה מעל 700. (מומלץ בסביבות 760-770) *זיכרון? מעל 8 . * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, 3 שנים אחריות ( לא מאק כי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אחרי שנהרס לוח אם כולל זכרונות ,נשאר רק מעבד i7 2700k וכרטיס מסך. הוחלט לקנות לוח אם סיני של חואנאן x79 זכרונות 32G ECC ואני לא יודע איזה מעבד E5 לבחור שהיה יותר טוב מ i7 2700k . (המחשב משמש לעריכת וידאו ) אלו המעבדים שאני לא יודע מה הכי טוב בינהם: 1)Xeon Processor E5-2650 V2 2)Xeon Processor E5 1620 V2 3)Xeon E5-2637 v2 4)Xeon E5 2690 5)Xeon E5 2689 אשמח לעזרה בבחירה. תודה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב ב-5200 ש"ח כולל מסך +רמקולים סבירים+ מקלדת ועכבר טובים המחשב מיועד למשחקים לא ל-oc וכרטיס מסך מספיק טוב בשבילי זה ה-6600gt ואני גם מעדיף את ה- (amd s(939 תודה מראש יניב
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 13 אינטש' שיכלול את הדברים הבאים: משקל: כ-2 ק"ג בממוצע (עדיף פחות...) כונן DVD מובנה (לא חיצוני) שיהיה יחסית דק (אני לא יודע לתת מספר מדיוק של ס"מ אבל דק כי אני טס הרבה לחו"ל והוא בתיק גב) אחריות לשנתיים מינימום חיי סוללה הארוכים ביותר למחשב בגודל זה מעבד חזק (מהיר שניתן להריץ עליו מספר יישומים במקביל) וכמובן רצוי שיהיה יפה אני לא כל-כך מבין בתחום ולכן פניתי לעזרתכם, אני מצאתי שני דגמים שנראו לי טוב: Dell Studio XPS 13 Asus F6V עכשיו, השאלה היא אם הם מתאימים לדרישותיי? אם כן, באיזה מהם לבחור ועם איזה מפרט? במידה ולא, על איזה מחשב הייתם ממליצים שעונה על דרישותיי? עקרונית אני חשבתי על תקציב של 7,500 ש"ח אבל אל תתייחסו אליו אם יש מחשב מצויין…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
cpu : axp1700 0.13micron JIUHB0302 + fan MB : Epox 8RDA+ Nforce2 daul ddr400 Memory :Winbond 256mb DDR 400mhz\3200 X2 Video Card : Connect3D Radeon9700 not the pro version Arctic silver 3 Vantec aeroflow VA4c7040 amd case : compucase super midi tower CI6919 Black +300W HEC Vantec stealth 80mm case fan 4351 שקל , כולל משלוח עד הבית. או'קי , כרטיס מסך , אין לי עוד כסף , וזה הכי זול 1600 שקל. עם אובר קלוק קטן הוא יגיע כמעט לפרו. ואמרו לי שכל הכרטיסים של ATi מיוצרים כמעט באותה איכות , ככה שאני מעדיף את זה על פני hercules prophet 9500 pro שיש הבדל של 200 שקל בינהם לטובת ה 9700 כמובן. במארז יש לי 2 מקומות למאווררים 80ממ מקדימה , אחד כבר יש לי , אז קניתי עוד 1 רק. ואני מקבל…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר מתלבטת מעל לחודש איזה מחשב נייד לקנות אז אשמח מאד לקבל המלצות. אני צריכה את המחשב בעיקר למסמכים - אופיס, אקרובט וכו', אינטרנט, סקייפ... לא גרפיקה והמוני סרטים. אבל, כן יש לי הרבה מאד מסמכים, ספרים סרוקים וכד', אז צריך שיהיה לו מספיק זיכרון. חשוב לי שהוא יהיה מהיר (אני כבר כמה שנים עם מחשב נורא איטי וזה משגע אותי) ושיהיה קל כי אני סוחבת אותו הרבה. מאותה סיבה גם חשוב לי שהוא יהיה חזק ועמיד ככל האפשר. מצד שני, שהוא לא יהיה קטן מדי כי אני עובדת עליו כל היום ו-12 אינצ' זה כבר קטן מדי. מבחינת מחיר, הייתי שמחה למצוא מחשב טוב בין 3000 ל-4000 שקלים, אבל אני מוכנה להוציא עד 5000 בשביל מחשב באמת טוב. תודה רבה מראש על העזרה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. אני קונה מחשב חדש רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב שבניתי ב logicpc? 1.האם הוא יחזיק לי משחקים כבדים ומשחקים חדשים שיצאו בעתיד כגון nfs:most want וכדומה? המפרט: מארז: Sunbeam Transformer Gaming P/S not include Blue Case 569 ¤ צורב: LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4163BB Black 16x16x24x16x32 309 ¤ מעבד: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 819 ¤ קירור למעבד: Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 59 ¤ כונן קשיח: Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 597 ¤ מקלדת: Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard 81 ¤ לוח אם: Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 669 ¤ זיכרון: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 3…
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הצעה למפרט מחשב (ללא ציוד הקפי) בתקציב גמיש של עד 5K אך שיצדיק את עצמו לפי צרכי (עדיף לחסוך): תדיר+ הגדרות גרפיות גבוהות: עריכת תמונות בכמה תכנות כבדות שעובדות במקביל של אדובי: lightroom, photoshop, photomatix. תדיר+פרנסה: עבודה מהירה ובמקביל של כמה תכנות כבדות: מטלב+ ויזואל+ תכנה להצגת גרפיקה ... אין צורך לכלול מערכת הפעלה אך צפויה עבודה בשתי מערכות הפעלה במקביל (win7+linux). חיבור למסך 24 אינץ' 1920x1200 השקט חשוב (ציון 4 מתוך 5) דרוש צורב חשוב מאוד לשמור על אופק שדרוג מחשב (ציון 4 מתוך 5) חשוב מאוד שיגיב מהר (5 מתוך 5), היום יש לי מחשב נייד LG F1 DUAL CORE והסבל ניכר. אזור מגורים: פתח תקוה תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך מפרט ללא מסך ב2000 ש'ח כולל הרכבה בבקשה לא לחרוג המפרט מיועד לדודה שלי היא לא גיימרית או משהו היא משתמשת בעיקר באינטרנט עבודות מוזיקה וכו
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי לכולם. במהלך החיפושים למחשב 15+ אינצ', משך את תשומת לבי הנייד הזה מחברת HP השימושים שלי - בגדול DESKTOP REPLACEMENT, צפייה בסרטים HD, תוכנות אופיס, פוטושופ לפעמים, ומעט מאוד משחקים. תקציב - פחות מ 5000 ש"ח הנייד הזה לדעתי משלב מבנה חזק ועמיד, ומפרט לא רע בכלל. מה שטוב שעם כל הקופונים שישי כרגע לניידים מחברת HP, ניתן לקנות מפרט מרשים ב 800$ בלבד! ِ * Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) * Intel® Core2 Duo Processor P7450 (2.13GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) * FREE Upgrade to 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) from 3GB DDR2 System Memory (2 Dimm) * FREE Upgrade to 320GB 7200RPM SATA Hard Drive from 250GB 7200RPM SATA Hard Drive * 512…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב,רציתי לשאול האם באמת שווה לקנות את משטח אוורור ללפטופ ואם כן,איזו חברה עדיפה ואיזה דגם מתאים ללפטופ שלי שהוא טושיבה L650-10H לדעתי גודל המסך הוא 15.6 תודה רבה ליאור
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, לאחר באמת המון חיפושים בהמון חורים ברשת, התלבטויות ואין ספור מפרטים שמצאתי אני צריך את עזרתכם. אז כרגע זה המחשב שלי: Qosmio X505 - השקעתי על המחשב סביבות ה8,700 - מרגיש פראייר כיום, דאז הייתי הולך הרבה למפגשי גיימינג וכד' בארץ, ובתור ילד בן 15 זה היה נראה לי הגיוני להשקיע את כל כספי במחשב כזה וכמובן שבדיעבד במחיר כזה נייח היה ממשיך איתי עוד כמה שנים. המחשב איתי כרגע כבר כמה שנים טובות ובזמן האחרון כבר בקושי מספק את העבודה מבחינת גיימינג ועריכה. אין צורך להגיד שהמסך כבר שבק חיים ואני משתמש במסך מאולתר שהבאתי מחבר. לענייננו, מחשב נייח בסביבות ה4,500 גג של הגג 5,000 וגם זה אני חושב שמוגזם. במידה ואפשר גם בפחות זה תמיד טוב, נשדרג מקס' …
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב חזק לשימוש מקצועי בעיקר לתפירת פנורמות ענקיות (עשרות-מאות ג'יגה לפנורמה) מאלפי תמונות ועיבוד קבצים ענקיים הכוללים שכבות רבות בפוטושופ. כמו כן שימוש משני של עריכת וידאו בפרמייר / אפטר. מבקש את חוות דעתכם התקציב המקסימלי כולל שני מסכים 8000 ש"ח תוכנת תפירת הפנורמות העיקרית שלי היא PTGUI PRO אני זקוק למעבד החזק ביותר שאני יכול להשיג ומקסימום RAM וכן נפח גדול בדיסק קשיח לקבצים זמניים שנוצרים במהלך העיבוד דרישות המערכת: http://www.ptgui.com/support.html#2_31 http://www.ptgui.com/support.html#2_16 זה המפרט: מארז Coolermaster CM690 340 ספק כח Hec Win+ Power 700W Retail 440 קרור Scythe Mugen II Rev.b 190 לוח אם GIGABYTE P67A-UD3…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש laptop חדש (ראשון שלי) שישמש אותי לעבודה ולמידה מהבית. כלומר השימושים העיקריים: הרבה אינטרנט והרבה קריאת מסמכים, כתיבת קוד, מיילים וכדומה. אני מעוניין במסך בגודל סטנדרטי כלומר 15.6 אינץ'. לא מעוניין בקטן, וגם לא בגדול ומפלצתי למרות שהניידות פחות חשובה לי. אני מנסה להחליט האם לקנות laptop עם רזולוציה 1920X1080 או 1366X768. באופן כללי איכות וחדות התמונה מאוד חשובים לי, אני בדרך כלל בן אדם ששם לב להבדלים כאלו ומוכן לשלם את ההפרש כדי לקבל איכות טובה יותר. (לא שאני משווה, אבל אתמול ראיתי mac נייד עם רזולוציית ratina גבוהה מאוד והכל היה נראה ממש חד ומדהים, היה תענוג לראות את זה). הסיבה שאני חושש לקנות FullHD היא שאני מפחד שהכול יהיה קטן מדי ולא קריא. המוכר…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-