עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by migel565,

אחרי שראיתי הרבה מפרטים ובדקתי חלקים שונים הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪201 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪513 מארז: NZXT Phantom 410 Black כמות: 1 - מחיר: ₪563 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-620W Active PFC כמות: 1 - מחיר: ₪404 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪340 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB 3.5" Sata3 Green Video 24/7 כמות: 1 - מחיר: ₪505 כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪1150 סה"כ: ₪4565 המחשב מיועד לגיימינג בינוני עד כבד ולדברים אחרים כמו גלישה וסרטים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך (אבל לא יותר מדי) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי: עבודה משרדית - תכנות , תכני HD. שימוש משני: עריכה גרפית, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse - תדירות גבוהה, Photoshop, After Effects, Unity - תדירות בינונית-נמוכה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assasins Creed, C&C General -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by OutRaGe,

22" של סמסונג פאנל TN עם פיבוט, התאמת גובה וזווית

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. המפרט הקיים: לוח אם: GA-PH67A-D3-B3 GIGABYTE (הלוח אם חדש, הוחלף באחריות לאחר ש-H67MA-E35 B3 של MSI שבק חיים) מעבד: 3.1GHZ 6MB I5 1155 QUAD 2400 ספק כח: 12CM A PFC LITEPOWER 600W THERMALTAKE זכרון: HS VALUE PLUS GEIL 2GB DDR3 1333MHZ (יש 2 יחידות) כ. מסך: NVIDIA 560GTX 1G-5 GIGABYTE דיסק קשיח - כלשהו (מעוניין להחליף כך או אחרת) בגדול אני מעוניין בשדרוג TUNE-UP, שיהיה קצת מהיר יותר, קצת חזק יותר ושירגיש חדש. אין איזשהו שימוש מאסיבי מבחינת גיימינג ותוכנות ADOBY נכון לעכשיו. מה שכן, אני מוריד ומעלה נפחים מאוד גדולים - בעיקר דרך טורנטים. תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. דגם מארז: מארז לפנטיום 4 כרטיס מסך:ABIT SILURO FX5200 DT דיסק קשיח WD SATA2 8MB 160GB DDR (זכרונות):1GB DDR2 667MHZ CEON לוח נוכחי: אסוס P5VDC-MX-לא עובד מעבד נוכחי: אינטל פנטיום 4 PD820 2.8 2M DUALCORE צורב עם חיבור IDE ספק כוח-לא עובד האם יש ביקוש לחלקים ישנים? אני מעדיפה למכור הכל ביחד, לא הולכת לפרק חלקים.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Shual,

שלום, אני מתלבט בין שתי מפרטים ובכלל לא יודע איזה לקחת, מצד אחד המפרט היקר ישמש אותי לכמה שנים טובות ויריץ כמעט כל משחק באיכות מאוד גבוהה ורזולציה מקמסימלית, מצד שני אני לא חולה איכות ובשנים האחרונות המחשב שיש לי יותר נחשב לעגלה והתרגלתי לאיכות ביננונית מינוס במשחקים מאוד חלשים [CS 1.6 TF2..] מה שגם, במשחקים לא תמיד משתמשים ברזולציה מקסימלית[מקטין את הדמויות] לצורך העניין עד עכשיו ב-CS שחקתי על 800X600 במסך ובמחשב החדש אני לא יעבור את 1024X768 כנראה.. ומהסתכלות שלי בפורומים רזולוציה 1980X1080 לא הכי נפוצה. ושוב אני יגיד - בעוד 800~ 900 שקל אני יוכל להריץ כמעט כל משחק חלק, וגם אלה שייצאו בשנה שנתיים הבאות. במפרט הזול - עדיף לקחת במקום ה-660 את ה-XT? הבנתי שה-XT מתעלה על 66…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני סטודנט לתואר שני, עד עכשיו היה לי מחשב דל inspiron 1520 שאני מרוצה ממנו עד הגג, אך נהיה לי כבד לסחוב אותו לאחרונה, לכן אני מחפש מחשב קל וחדש. מה שאני הולך להריץ עליו זה לרוב מטלב, אופיס, אינטרנט, לא משהו מאוד כבד (מעדיף שיהיה עם I5) בעיקרון אני רוצה מחשב שיהיה קל, ויחזיק הרבה זמן סוללה, אלו המרכיבים המרכזיים בבחירה שלי. התקציב שלי נע סביבות 4000 הסתכלתי על כל מיני מחשבים, בעיקר על Dell vostro 3360, inspiron 13z וגם של אסוס vivobook ו- zen למינהם שמקבילים למפרטים. יש איזה המלצה מבינהם? (אני מאוד אוהב את דל עקב הניסיון שלי איתם) גודל המסך? - 13-14" * משקל רצוי? - קל, פחות מ-2 קילו, אפילו פחות מ1.8 * זיכרון- לפחות 4GB, עם אפשרות להרחיב * האם נדרש זמן סו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד חריגה של 50 שקל~ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים היותר חדשים, לא משהו כבר במיוחד אבל גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא משחק ברזולוציה גבוהה אבל עלול להשתנות בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מדיום-ג…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כבר כמה ימים שאני חורש אתרי סיקורים, סרטונים וחוות דעת של משתמשים למחשבים ניידים.. בסה"כ, אחותי צריכה את המחשב לגלישה, סרטונים וסרטים, תוכנות (office וכל מיני תוכנות חישוב של רו"ח). אני לא יודע עד כמה יפריע לה מסך מבריק, כי המחשב יהיה בשימוש רק בבית. אני יודע שיפריע לה מחשב איטי (מעבד איטי לא בא בחשבון), וזו הסיבה שלא הלכתי לכיוון מחשבים זולים יותר, וגם רציתי שתהיה לה את האפשרות המהירה של USB 3 כי היא משתמשת הרבה ב-flash drive. היא גם לא משחקת במחשב, בכלל (אפילו לא casual)..... ככה שכרטיס מסך לא כל כך רלוונטי, אבל משום מה היה קשה לי להתעלם מהמחשב האחרון שהוספתי שהוא גם מהיר וגם יש לו 7670M, והמחיר לא בשמיים.. אבל לא נראה לי שיהיה לה שימוש לזה. עוד משהו בעייתי זה רעש, …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Yot_Sht,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5 אפשר לחרוג ל 7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: crysis 3, arma 3, far cry 3 , gta v ..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 1080x1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? שהכרטיס מסך …

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by shukrunr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 3, Crysis 3, AC3,Metro 2033....בקיצור כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צו…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ArtCore17,

שלום אשמח לדעת מה השווי של המחשב - והאם כדאי לשדרג אותו - ואיך? מפרט המחשב שלי הוא כזה: -מעבד: E8400 C2D BOX -לוח אם: BioStar TP43D2 -זיכרון: G.Skill 4gb DDR2 -כרטיס מסך: Connect3D 4850 (ללא חיבור 6pin מספק כח - עובד מהלוח אם ישירות) -קשיח: Samsung 500gb sata2 -מארז: NZXT Tempest -ספק כח: Seasonic 500w :SS-500ET - ( הוחלף לחלש יותר של SeaSonic 430 אך ה500 עדיין נמצא אצלי) ואם ברצוני לשדרג אותו מבחינת מעבד וכרטיס מסך - מה מומלץ? (שיהיה מעודכן יחסית לזמננו) תודה מראש =)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן כולם, אני מנסה לבנות מחשב לבן דוד, אני לא הכי "בעניינים", אז אני פוחד לעשות טעויות: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪449 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W לבן - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9W CL-9-9-9-24 LP + 1.35V כמות: 1 - מחיר: ₪418 קשיח למחשב שולחני: WD 2TB 3.5" Sata 3 Caviar Black כמות: 1 - מחיר: ₪832 כרטיס מסך: Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1740 כונן…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח-עדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: .Crysis 3,Assassins Creed etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  15. יש לי כיום מחשב מבוסס: 1. Intel® Pentium E5200 2. SAPPHIRE HD 4770 512MB GDDR5 3. DELL ULTRASHARP 2209WA 4. ANTEC NSK4480 II + EarthWatts 380W המחשב סוחב יפה ובסך הכל מספק אותנו. קיבלתי הצעה למכור אותו תמורת 1500 ש"ח ולקנות לעצמי אחד חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים (HD) וגימינג בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  16. Started by Sting,

שלום חבר'ה, אז אחרי המון זמן שזנחתי את המחשב שלי לטובת אחזקת דירה שכורה, רכב ושאר חיים שדורשים היום המון כסף החלטתי לכבוד היום הולדת לנסות ולפנק את עצמי סוף סוף אחרי המון שנים במחשב מועדכן יותר שיכול להריץ משחקים בצורה מכובדת. המטרה היא מחשב בעל תמורה טובה למחיר שיכול להריץ בכבוד משחקים חדשים, שיחזיק כמה שנים טובות. על מנת לנצל את התקציב בצורה הטובה ביותר אני אדחה קניית רכיבים אשר אני יוכל לקנות בעתיד ללא בעיה (ארד-דיסקים\מסך וכו') על מנת להשקיע ברכיבים שיהיה יותר קשה לשנות אחר כך (מעבד\זיכרון\כרטיס מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עניין של תועלת אם זה שווה את זה אז אפשר לחרוג למעלה אם לא אז אפילו למטה ב) במידת הצורך- עד כמה …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by yoavbd123,

אהלן! אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית עבור אבא שלי. מבחינת החוזק של המחשב לא צריך משהו מיוחד, הצרכים הם הרבה אינטרנט, אופיס ודברים כאלה לא משהו מיוחד, לא פוטושופ או דברים כאלה, אבל כן חזק מספיק כדי לנגן קבצי 1080P. ככה שמבחינת עוצמת המחשב הוא לא צריך להיות משהו מיוחד. במקום זה מה שכן חשוב זה הנוחות והמהירות של המחשב. גודל המסך: נראה לי באזור ה 13-15, זאת אומרת לא קטן, אבל גם לא עצום אורך סוללה: שיהיה ארוך יחסית. לא מבין בדיוק מה זה אומר, אבל שיהיה מעל הממוצע משקל: שיהיה קל יחסית, נח לסחיבה שיהיה דק יחסית ומעוצב יפה. שיעבוד בצורה יעילה ומהירה. מבחינת נפח אחסון לא צריך המון, ברמה של 160 ג'יגה נראה לי ממש מספיק. אולי אופציה ל SSD כדי שהתוכנות תעלנה בצורה מהירה ויעילה יותר. …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000~3000 לשדרוג משחב גרוטאה לגיימינג א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100~ במקרים די קריטים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - המחשב מיועד בעיקר לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 crysis 3 FARCRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 24" בFULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Shadow64,

אני מתעניין במחשב מיני לסלון על תקן HTPC (HTPC ירד מהפרק עקב חוסר מקום.) הדרישות: 1. הרצת תכני HD בביטרייט גבוה, לרבות קבצי mt2s, כולל סרטי 3D 2. אחסון מקומי פחות חשוב. מרבית התוכן יוזרם ברשת קווית 1Gps. במקרה הצורך יחובר דיסק חיצוני. 3. המחשב יחובר לטלוויזיה 55" (55pfl7007k) ויעבוד ברזולוציה של FHD. על הפרק, שני מחשבי מיני: 1. Sapphire Edge VS8 - 4H000-10-40G http://ksp.co.il/?uin=17638 2. ה- NUC החדש של אינטל: Intel BOXDC3217IYE http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDC3217IYE (כמובן שיצורפו לו כ. זיכרון 8Gb וכונן mSATA של 64-128Gb) מי משניהם עדיף? מי ימלא את תפקידו טוב יותר? תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לנצל[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]אין טעם לחרוג[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300]משחקים[/glow] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. [glow=red,2,300]FPS כמו קרייסיס 3 [/glow] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). [glow=red,2,300]1680X1050[/glow] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום,אני בזמן האחרון נתקל קשיים לנגן קבצי בלוריי בצורה מושלמת,הדיבאגינג של הויאלסי אומר לי שהוא זורק פריימים. המחשב שלי הוא: phenom II 920 4 GB RAM 4770 כשאני נכנס להגדרות של הנגנים ואומר להם להשתמש ב GPU התמונה בכלל מקרטעת וזה לא צפי בכלל. השאלה היא ,האם יש כרטיס מסך שיכול לעשות את העבודה במקום שילוש? אם כן איזה? אם לא,איזה שילוש בתקציב מינימלי ינגן בלוריי כמו שצריך?

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  22. המחשב הנוכחי שלי נקנה לפני כ5 שנים והוא היה (ויחסית עדיין) סוס עבודה די חזק. אבל לאחרונה אני מרגיש הוא מתחיל להתעייף וחשבתי על להתחדש בקרוב עם מחשב חדש. המפרט הנוכחי שלי הוא Intel E6600 core 2 due Gigabyte 965P-DS3 4GB ram 800mhz Gforce 450gts (שנקנה לפני שנה בגלל שה8800 gts נשרף) Aurora 3d full tower case Enermax liberty 400W השאלה שאני רוצה לשאול לפני שאענה על כל השאלות של מה שאני מחפש במחשב חדש זה האם שווה לי להשקיע בהוספת זכרון למחשב כדי לשרוד איתו עוד קצת, הוא לאחרונה קצת מקרטע בעיקר בווינדוז. הבעיה שזכרון כמו שיש לי יקר לעומת הזכרונות החדשים ויש לי 4 זכרונות של ג'יגה ככה שלהחליף ל8 אומר להחליף את כל הזכרונות ולכן חשבתי לשדרג ל6 בתור התחלה. בכל מקרה הנה הפירוט של מה …

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by alon276,

תקראו למטה | | | | | /\

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by OferS16,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעוד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.MW3, BF3 ,קרייסיס 2 וכולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:רמקולי…

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ללא חריגות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כל הסכום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים(SHUGON2,קרייסיס 2 וכו) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.( SHUGON2,קרייסיס 2 וכו) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?יש צורך במסך,אין העדפה ספציפית,משהו טוב אבל לא יקר גם יותר מדי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא קריטי 6. האם מ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים