עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Snufkin,

מחשב, בלי שום ציוד הקפי (מסך, מקלדת,עכבר, רמקולים וכד'), שיתן אופציה לשידרוג בעתיד. מבחינתי לא משנה AMD או לא, העיקר לקבל את המפרט היותר חזק. אם אפשר את שם החנות הרכבתם בה את המפרט (ועוד יותר טוב אם זה באזור חיפה).

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם אני זקוק לחוות דעת על המפרט הנ"ל שנקנה היום , אך ניתן עדיין לעשות שינויים. המחשב מיועד למשחקים,מסך 22'. intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, יחידות 1 ¤1192 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=231 ThermalTake Bigtyp 120 CPU Fan, יחידות 1 ¤207 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=371 Gigabyte GA-EP45-UD3 Intel P45 CHIPSET, יחידות 1 ¤542 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=921 OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Gold Edition CL5, יחידות 1 ¤308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=818 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ¤513 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 PALIT ATI Radeon 4870 Sonic Dual Edi…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by DiSc@MaN,

לחץ חברתי כמובן... מי אמר שהוא לא עובד בגיל מבוגר? הם ראו שהחברים קונים מחשב אז גם הם רוצים.. אני צריך שהמפרט יכלול מסך CRT 19' או LCD 17'. יש רעיונות? תודה מראש. עריכה: הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר אבל אף אחד מהם (במחיר הזה) לא כולל מסך 19 או 17 LCD.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מחפש מחשב לבית למשך 3-4 שנים לפחות בתקציב של 2000ש"ח ,לא מחשב בומבסטי אבל משהו שיספיק לתקופה הזאת להריץ משחקים ברמה בסיסית. 1.אופן תשלום : התשלום הוא באשראי (ניתנת חריגה של 100 -200 ש"ח). 2.מטרות המחשב : משחקים() הורדות וצפייה בסרטים. 3.ציוד היקפי : ללא ציוד היקפי ומסך. 4.דברים לא נחוצים במחשב : הכרטיס קול לא משנה שיהיה מובנה מצידי. 5.האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? : הקירור והעיצוב לא כל כך משנים לי ,אבל שהמחשב יראה אסתטי. 7.מערכת הפעלה ותוכנות : שהמחשב יגיע ריק ממערכת הפעלה ותוכנות. 8.צרכים מיוחדים : חשוב שיהיה כרטיס מסך טוב שיספיק לשנתיים -שלוש להריץ משחקים על רמה בינונית ,המעבד שיהיה ברמה סבירה וכנ"ל הזיכרון ,ונפח הדיסק קשיח עדיף שיהיה 500g אם בתוספת כסף…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Alon_Solo,

המחשב הנייד שלי כבר הפך לדינוזאור ואני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש התקציב שלי הוא עד 3,000 ש"ח (לא כולל מסך וציוד היקפי) אך אני לא רוצה להוציא כסף מיותר על דברים שאני לא באמת צריך. ניסיתי להרכיב מחשב בעצמי אבל העיניינים הסתבכו מאוד מאז שקניתי את ה-Pentium MMX 200Mhz שלי... לכן אני פונה לעזרתכם, אלו שנשארו עם האצבע על הדופק ולא נשארו כמוני בימים שהיה מארז אחד, ספק כוח אחד וקירור בכלל לא היה בלקסיקון. להלן השימושים שאני עתיד לעשות במחשב: * אופיס, אינטרנט (אלחוטי), מוסיקה, סרטים, משחקים קלים עד בינוניים מינוס. בעיקר סרטים, מוסיקה ואופיס. * ציוד היקפי - יש לי כבר ציוד מצויין. חשוב לי רק יציאה קואקסלית בקרטיס קול בשביל להיתחבר לרסיבר. * עיצוב, קירור ושקט - העיצוב לא חשוב עבורי…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. יכול לקנות בלונדון רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות, הרצת משחקים לא חדישים במיוחד, צפייה בסרטים 4K * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? קטן יחסית. חשוב שהמחשב יהיה קל להסתובבות, אבל שהמקלדת תהיה עדיין נוחה לכתיבה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by sapartil,

גלשתי היום במחשב עם מסך מבריק ושמתי לב שהתמונה חיוורת/צבעים חלשים, אבל כשהזזתי את המסך מילימטר אחורה התמונה הייתה הרבה יותר טובה ,כשהזזתי את המסך מילימטר קדימה שוב התמונה חיוורת. האם זה כך בגלל שהמסך מבריק ? האם זה כך בכל המסכים המבריקים ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by BoRiS.K,

צריך מחשב במיפרט עד 5 אלףףףףףףףףף גג!!! בלי הארד דיסק..בלי זיכרון (יש לי 2 של 512 של SAMSUNG) בלי סידירומים .. עם מארז די טוב:]] זה דחוף תודה :]]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by kebibas,

החלטתי להתחדש במחשב חדש ליום הולדת שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD Ghosts -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום. עברתי על כמה המלצות שלכם לדרישות של אחרים בפורום וניסתי להרכיב מחשב לבד, אבל הייתי בלבטים רבים כוון שאני כבר מזמן לא מעודכן בחומרה, ובייחוד בדרישות ל 3D. ורציתי שמישהו שמבין יעזור לי. 1. התקציב המקסימאלי - 2300, אפשר לנצל את כל התקציב , עדיף לא לחרוג, אם חייבים אז ב 200 שח. 2. שימושי המחשב: בעיקר שיתמוך בצפייה בתכני תלת מימד בקבצי MKV ו M2TS, (ברור של HD רגיל לא צריך הרבה) ומזמן לא שיחקתי במשהו ואם כבר אז שיוכל לתמוך במשחקים ברמת באטלפילד 3, COD 4, ברמה טובה. שאוכל להנות במשחקים בטלביזיה. ובעיקר צפייה בתכני תלת מימד בקבצי MKV ו M2TS, 3. המחשב יחובר לטלביזיה בלבד שאקנה בשבוע הקרוב, תלת מימד 47" LED. אני לא בטוח לגבי הרזולוציה. (כמובן FULL HD) 4. ציוד הקפי …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Shoko,

שלום לכולם, המחשב בבית של ההורים שלי כבר עתיק ומבוסס על phenom X4 945. הם מעוניינים לשדרג אותו כי הוא כבר לא צעיר וכוחו לא במותניו. את המארז (אנטק) והספק כוח (קורסאיר cx550) חשבתי להשאיר. בנוסף קיים כונן דיסקים שחשבתי להשאיר. הכרטיס מסך ילך לפח אחר כבוד. המחשב משמש בעיקר לעבודות משרדיות ולימודים + סדרות וסרטים. מה שלדעתי צריך זה: מעבד, זיכרון, לוח אם, כונן ssd ואם אין מובנה אז כרטיס מסך. הבנתי שמבחינת תמורה למחיר יש את ה- amd ryzen 3 2200g שיכול להיות כדאי אבל אשמח להמלצותיכם. קצת ביאס אותי המחירים שהזיכרונות קפצו אליהם, בתקופה שהייתי פעיל הם היו עולים גרוש וחצי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם... תקציב: 2500 ש"ח צורך: מפרט מחשב ללא אביזרים נלווים וללא כונן DVD. אמנם התקציב דל, אבל אני רוצה תמורה הולמת, לכן אני יכול להתפשר ואני מסתפק ברכיבים לא הכי חדשים שיש... כלומר, אסתפק בזיכרון DDR2 ומעבד ללא טכנולוגיית ה i7 החדשה וגם לא כרטיס מסך הכי טוב. מה שבאמת חשוב לי שבעוד שנה-שנתיים אוכל לשדרג לרכיבים הכי חדשים שיהיו, או כמעט הכי חדשים - כלומר הלוח אם צריך להוות תפקיד מרכזי במפרט הזה. לגבי השימוש, אני כן משתמש רציני, אני מריץ לפעמים מכונות וירטואליות, משחק משחקים, וכמובן ניגון סרטי HD. חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר. וזיכרון מספיק כרגע 2GB, אם אפשר לדחוף 3 מה טוב. לגבי חומרה ספציפית, אני אישית ממש בקטע של intel ו - nvidia בכל הנודע למעבד ולכרטיס מסך, אבל אתם מ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני רוצה שיהיה במפרט: מעבד של AMD זיכרון 512 לוח אם של EPOX שיהיה משו טוב מארז עם ספק כוח אם חסר משו תוסיפו אותו גם... כרטיס מסך עד השקעה של 1000 שקל בערך פלוס מינוס אני צריך להגיע לסכום של 3500-4000 אלף שקל בערך...מקסימום..! מיועד לקרוע אותו במשחקים אינטרנט מוסיקה סרטים לעשות TVRIPS לקודד סרטים לעבוד קצת בפוטו שופ..~! המחשב שלי הנוכחי דולק 80 שעות רצף בערך ואני עושה לו הפסקה של כמה שעות כל פעם.. אז אני רוצה שהמחשב יהיה חזק כמו זה אבל יותר חזק ולא יהיה קומבינה לי יש בבית (סי די רום \צורב\ מסך\ רמקולים \מקלדת \עכבר\ כרטיס טלוזיה)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מה המצב אנשים אני זקוק למפרט הזה אני רוצה לקנות מחשב בעוד חודש ככה מסך יש לי חדש של LG L1960TR אפשר לחרוג מהתקציב אבל לא בהרבה עד אלף שקל בערך כמו שציינתי למעלה המחשב מיועד לעבודה חזקה על פוטופוש וגם משחקים הכי חדשים וסרטים באיכות HD לא מעונין לעשות OC לא מבין בזה מעוניין שהמחשב יהיה שקט מעונין גם במקלדת טובה יש לי רמקולים של קראיטיב 5.1 האם יהיה לי שווה לקנות כרטיס קול טוב חדש או להתבסס על הכרטיס של הלוח האם? כמובן שאני רוצה וינדואס חוקי חדש ויסאטה וגם מעוניין בכרטיס טלויזיה טוב חשוב לי בעיקר הכרטיס מסך שיהיה חזק תודה לכל העוזרים מקווה שלא שגעתי אותכם נ.ב אני גר באזור חיפה אני ישמח לקבל המלצה על חנות מחשבים אמינה ותודה

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום יש למישהו במקרה כונן קשיח SATA או זכרון DDR2 ללפטופ ? אני שואל כאן כי זה דיי דחוף האמת. אם אתם במקרה לא צריכים אותם... או לחילופין - אפשר להחליף עליהם דברים אחרים... זה ממש יעזור! אפשר לפנות אלי במייל הבא shernoam AT hotmail.com תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by hosham,

שלום מעוניין במפרט למשחקים וכו' מתוכנן OC-לא מטורף. דרישות : 2 ג'יגה 800 MHZ 6420/6600 לוח של GIGA או ASUS.-(אולי צ'יפ P35 -אם הוא שווה את זה) 250G HD 16M מארז אלגנטי ולא מצועצע עם כפתורי כיבוי וריסט וכניסות USB ואוזניות שימצאו בחלקו העליון. כרטיס מסך-חשבתי על 8800GTS 320MB וספק שיחזיק את כל המערכת. כנראה יצוות למערכת מסך של DELL 2007WFP תודה רבה מראש,אהוד.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לנובו הודיע כי תייצר שלושה ניידים בליין ה - THINKPAD עם מעבדי Ryzen 7 Pro 3700U החדשים של AMD. אמנם לכאורה זה טיפה בים משלל המוצרים של לנובו עצמה, שלא להזכיר את שאר היצרניות, אבל דווקא בחירה של לנובו לשלב את המעבדים בניידים היוקרטיים שלה, מהווה הישג לא מבוטל עבור היצרנית האדומה. יחד עם זאת, אותם הניידים יוצעו גם עם מעבדי אינטל .....

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by LaMotta,

אני כבר הרבה זמן "מחוץ ללופ", לא מעודכן בנושאי חומרה. אבל עכשיו הגיעה שעת רכישת מחשב חדש(יומולדת 18). הכיוון כרגע הוא xp3000/3200 (939), לוח אם נפורס4 (גם בזה אני אעריך עזרה. נוטה לכיוון הGA-K8N), כרטיס מסך 6600GT (שוב, המלצות יתקבלו בשמחה). צריך המלצות על זכרונות (ראיתי מחיר טוב על ADATA, 512, 4200, DDR2... ד"א, DDR2?! מתי התקדמנו? באמת שאני מרגיש מנותק. שווה משו?). מה עוד חסר לי? מארז, ספק כוח, מסך. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by barakmitz,

שלום רב, אני מחפש טאבלט עם מערכת ההפעלה ווינדוס 7, דוגמת הICONIA. הבעיה שבICONIA הדיסק הוא נורא קטן. האם יש טאבלט עם נפח דיסק גדול? בנוסף, אני מחפש אחד שאפשר לשים בו כרטיס SIM. האם זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by meirdor,

אז ככה אני חודש הבא מתכננן לקנות נייד ירדתי מהג'יגבייט כי חשוב לי מאוד איכות החומרים של ה W566N שהיא לא משתווה לניידים מהחברות החזקות בשוק (אולי אני אמתין לסדרה החדשה של ג'יגבייט לא סגור....)בקצרה אני מדבר בטושיבה על הדגם עם הכרטיס HD2600 אבל מה שמעניין אותי זה איכות החומרים ,אחריות וכמובן כמה שפחות תקלות חומרה כדי שלא נזדקק אפילו להשתמש באחריות לעומת סדרת הPAVILION של HP .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by drorly,

שלום, אני מחפש מפרט מחשב שימש אותי בעיקר לגלישה,מוזיקה,קצת עריכת וידיאו ותמונות וגם קידוד סרטים, אולי גם קצת משחקים. חובה הרד דיסק גדול לפחות 200 צורב דיוידי כרטיס רשת אלחוטי כרטיס רשת קווי אין צורך במסך וציוד היקפי. תודה לכולם

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shirist80,

1. מה התקציב המקסימלי? - 2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - ניתן לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? - השימוש ביתי/משרדי - אופיס, אינטרנט, סרטים(HD), תוכנות נוספות קלות- עריכת אודיו ווידאו ברמה בסיסית 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - אין צורך! 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - צורב בלבד! 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט?. - מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. המחשב כרגע מוגדר על עברית במקלדת והאיזור אבל אין עברית מלאה לתפריטים וכ"ו אני מבין או שאני טועה שצריך להוריד חבילת שפה,ניסיתי ולא הצליח לי. וחשוב לי שהשינוי לעברית לא ישנה מסמכים וכל מיני הגדרות במחשב כי זה מהעבודה של אשתי אלא רק שפה. אשמח לעזרה,תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by maorcohen1991,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חזק ומהיר לעבודה שמעתי על חברת dell אבל ארצה לשמוע דעות אחרות וכמובן דגמים . סכומים :2000-3500 מטרה - צריך מחשב חזק לעבודה לאינטרנט ,עבודה עם אופיס וחיבור מרחוק עם מחשבים אחרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by AngryBirds,

אח שלי שגר בארצות הברית זכה בתחרות במחשב ALIENWARE M11X. הוא אמר לי שהוא לא צריך אותו, ושלח לי אותו בלי הקופסה, רק הדיסקים, חוברות והמחשב עצמו. הנה המפרט של המחשב Overclockable Intel® Core™2 Duo SU7300 1.3GHz (3MB Cache) 1GB NVIDIA® GeForce® GT 335M 11.6-inch WideHD 1366x768 (720p) WLED 1.3MP Web Cam Alienware M11x a/b/g/n 2x2 MIMO Wireless Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English 4GB Dual Channel DDR3 at 800MHz 320GB SATAII 7,200RPM 1 Year Basic Service Plan בכמה אני יכול למכור??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים