ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לשאול לגבי מחשב מיני נייד של HP מפרט מצורף לגבי מערכת ההפעלה Windows 7 Starter כמה אפליקציות ניתן להריץ במידה והזיכרון RAM הוא 1024MB אנטי וירוס, מערכת ההפעלה עצמה, ואולי עוד אפליקציה, והמחשב איטי ? מה המלצתכם לגבי מחשבים מיני נייד, תכונות שאני מחפש: סוללה 6 תאים, זיכרון שניתן לשדרג ל 2GB לגבי מערכת ההפעלה, מה עדיף Windows 7 Starter או Windows xp Home ? מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנה, מקלדת נוחה. תודה ג'יקוב. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני מבקשת הצעה למיפרט טכני של מחשב משרדי לעבודה עם תוכנת XP PRO, לחשבשבת חלונות. כולל עבודה עם שרת. תקציב עד 1500 ש"ח כולל מע"מ. ללא מסך ללא מערכת הפעלה כולל ציוד היקפי של מקלדת ועכבר כרטיס מסך וכרטיס קול OB כרטיס רשת ומודם OB עבודה משרדית שיהיה שקט תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כותרת. אני מוכר תמחשב שיש לי עכשיו ומשאיר תכרטיס מסך 5850 ותספק שנקנו לפני שבוע . אני צריך מעבד לוח אם זכרונות ומארז לא אכפת לי לנסות amd עד 2500 שקל גג תודה ספק 650w seasonic
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב נייד ומקום שבו אפשר לרכוש מחשב כזה במחיר שפוי. הדברים שחשובים לי הם: - מעבד i7 -8 ג'יגה זיכרון -כונן SSD תודה מראש לעוזרים, גיא
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין שתעזרו לי לבנות מחשב בשביל אינטרנט ולא בשביל משחקים. יש ברשותי כבר מעבד של אינטל E6700 ואני צריך רק הצעה ללוח אם, הארד דיסק, זכרון (רצוי 1 ג'יגה או אפילו 2), מארז וחשוב שהוא יהיה שקט. תודה....
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, עזרו לי עם מפרט למחשב לשימוש ביתי הכולל משחקים והצגת וידאו. תקציב מקסימאלי - 3000 , לנסות לחסוך. השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, משחקים, צפייה בתכני וידאו. מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - מתוכננת רכישת מסך בהמשך (מס' חדשים לאחר רכישת המחשב) - מסך "FHD, 22-23 לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - FPS, אסטרטגיה , RPG לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - בינוניות - גבוהות (משחקים, לא עריכה) האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 האם מתוכנן אוברקלוק (קל…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מפרט מבוסס AMD עבור עבודה משרדית בעיקר ( OFFICE + אינטרנט) שיכול להריץ סרטי MPEG בצורה מספיק טובה. צריך שיהיה כרטיס קול נחמד ( עדיף מובנה ) כרטיס רשת מובנה ( יש כרטיס מובנה ש XP לא צריך DRIVERS בשבילו ?? ). חשוב - אין לי צורך בדיסק קשיח , מקלדת עכבר ומארז ומסך. אם יש אפשרות לכרטיס מובנה זה טוב אבל שלפחות יהיה AGP לשים כרטיס אחר.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
Processor: Intel Core 2 Duo E6300 2MB. MotherBoard: Asus P5LD2 SE. Memory: 1GBX2 Kingston DDR2 667. VideoCard: Leadtek Geforce 7600GT 256MB. HardDisk: 160GB W.D 8MB Buffer. Package: Thermaltake Soprano Full ATX Silver+window ספק ב200 שקל אני לא זוכר תשם.
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת אני רוצה לקנות מחשב חדש. כאשר מבחינתי הדגש העיקרי הוא על שקט, לכן חשבתי על P180 או P150 של ANTEC בתור המארז. אשמח לקבל מפרטים כאשר רצוי ביותר ספקים שקטים. לדעתי אפשר בתקציב להכניס כפול ליבה וזיכרון של שני גיגה. אין צורך בצורב DVD ומסך. המחשב מיועד לשימוש כללי, אבל גם למשחקים. בתודה מראש לכולם, עמר
-
- 38 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניית מחשב לאחי שחי בניו יורק לצורכי עריכת וידאו וכו'. דרישות: 2 ג'יגה זיכרון. FIREWIRE-או בלוח אם ואם זה מייקר בהרבה אז כרטיס PCI. דיסק 320GIGA כרטיס מסך טוב עם VIVO. מעבד רצוי 6600-לא מתוכנן OC אבל לא יזיק מאוורר שקט. אם אשר לשלב גם הרכבה כי אין לו שמן של מוסך בחומרה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עד 2300 שקל.. הוא למשחקים רגילים כמו פיפא ופרו אבולושיין אז צריך כרטיס מסך טוב.. בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אהלן אהלן טוב המחשב שלי מזה 4 שנים נדפק (ליתר דיוק נשרף לי הלוח אם ) אני מעוניין לרכוש עכשיו מחשב חדש ואני מחפש משהו סולידי אינטרנט office להוריד קצת מוזיקה, סרטים אבל לא בקטע של להפציץ אותו במשחקים או משהו כזה אני מעוניין לקבל מפרט למחשב בן זונהההההההה בטווח מחירים של 1500 גג עד אזור ה2100, 2200 ככה ואם מישהו מכיר מקום שיכול לסדר לי מחיר סוף סופני שבו אני גם אקנה את המחשב החדש וגם על הדרך יסדרו לי גם את המחשב הקודם אני אשמח... תודה : )
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני מעוניין בצעה למשב בעלות שבין 3000 ל 3500 ש"ח , ההצעה אינה כרוכה ב מסך , cd . אודה על התייחסותכם
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי חברים, אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את הI7 הישן שלי ולעבור למערכת חדשה יותר. אז ככה אני הפרט יותר מה אני צריך. מחיר השדרוג: אין ממש מחיר אני פשוט רוצה משהו טוב שיהיה טוב גם לשנים הקרובות. חומרה שעוברת איתי מהמערכת הישנה לחדשה: SSD: samsung evo 840 120gb x2 HD: Western Digital Caviar Black 2TB x3 Sound Card: asus Xonar HDAV1.3 Deluxe Memmory: Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1600MHz X4 -------------------------------------------------------------------- החלקים שאני רוצה לשדרג הם: מעבד, לוח אם, ספק, כרטיס מסך, מארז, קירור למעבד. דרישות חשובות: המארז חייב להיות FULL ATX (יש לי עדיפות לcooler master haf x אבל אני אשמח לשמוע הצעות נוספות) על הלוח אם חייבים להיות 3-4 יציאות PCI-…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
1. תקציב 5500 ש"ח לנצל הכל ללא חריגה 2. שימוש המחשב הינו בעיקר להרצת משחק ספציפי: Flight simulator 2004\FSX * הכוונה להריץ בהגדרות הכי גבוהות שיש. * ההרצה יכולה להיות ממושכת לעיתים 12-14 שעות רצוף ! 3. אין צורך בציוד הקפי (מסכים,מקלדת,עכבר וכו) * יש צורך בדיסק צורב בלבד. 4. המפרט חייב להיות שקט ככל האפשר. * המחשב עובד לעיתים בשעות הלילה. * לא מתוכנן אוברקלוק עתידי. 5. מערכת הפעלה WINDOWS7 רגילה. 6. רכישה מאזור ת"א. 7. בקשה מיוחדת: * המחשב ירוץ עם חומרה בשם MATROX אשר מפצלת ל 3 מסכים ולכן דורשת כרטיס מסך חזק מאוד ע"מ שלא ירדו פריימים (FPS) בפיצול. תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה כללית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD, BBC, וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם בכוונתי לקנות מחשב בכעוד שבועיים מאילת אני מחפש מחשב גיימינג ועריכה (HD ו 4K קצת) תוכנת DAVINCI ו adobe premiere בצורה שאפשר יהיה לעבוד באמת בתוכנות האלה בלי תקיעות בסירטונים יש SSD ו HDD אז אין צורך,גם לא בווינדוס ולא בציוד
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב אני מעוניין במחשב חדש ועשיתי חושבים וזה בזבוז לקנות הכל חדש לכן חשבתי על רק להחליף רכיבים ספציפים. יש לי גם לוח אם עם סוקט 775 אבל יש בו מעבד סלרון, לכן אני צריך מעבד (רצוי QUAD) יש לי כבר ספק, כוננים קשיחים, כוננים אופטים, זיכרון ראם בנפח 2GB (סיכוי גדול שאני יגדיל אבל לא קשור עכשיו) והכל טוב ויפה. מה שאני מבקש ממכם חברים זה הצעה לכרטיס מסך (כמובן PCI EXPRESS) והצעה למעבד (שיתאים לסוקט 775). ואם כבר על הדרך יש לכם הצעה למארז טוב ולא יקר שיתן לי שקט אני אשמח לשמוע. התקציב שלי הוא גג 2000 שקל. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי5500 (חריגות יתקבלו לשדירוג המעבד או כרטיס מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש(מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כבדים FARCRY 4 battlefield וכדומה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)גבוהות5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא אולי קל 8. האם ישנה ה…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, חוץ מפורטנייט - Call of Duty , Overwatch, ועד.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מיועד לנער מתבגר אז חשוב קצת שופוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה אני נתקע שוב ושוב בצוואר בקבוק בעבודה על הסימולציות שלי לתואר השני בהנדסה. פעם אין מספיק זיכרון (אני עובד עם 16 ג"ב RAM) והעיבוד יכול להיות הרבה יותר מהיר (i5 3210M). מדי פעם אני גם נתקע באיזה מאמר שבו מממשים את הנושאים שאני חוקר יחסית מהר באמצעות עיבוד על CUDA במקום על CPU. כל ההקדמה הזאת זה כדי להסביר את החשק והמוטיבציה למפרט המטורף. בינתיים אין לי את התקציב לזה, אבל אולי אולי יגיע איזה גרנט וניתן יהיה לממש.. אני עובד עם MATLAB ו- c++ . לא מתכוון לבצע OC. בכל מקרה, הדגש הוא על הזיכרון (כמה שיותר מבלי להכנס לקטגוריית השרתים) וכוח העיבוד המקבילי (גם CPU וגם CUDA). זה המפרט: מעבד:[..] INTEL 3930K : CORE I7, S2011, 3.2GHz , "SROKY" - TRAY ₪2643 לוח אם: [..] ASUS P9…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני עומד לפני קניית מחשב חדש. המטרות שלי הם משחקים (גיימר מתחיל), מוזיקה, אינטרנט סרטים.... התקציב הוא 2500 ללא מסך. ברצוני לקבל דעות על המפרט הבא: מארז מחשב ומארז עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות אחריות לספק הכח ל-3 שנים שדרוג למארז HEC COMPUCASE CI-6A21 הכולל ספק (500W (HEC רק 270 ש"ח מעבד INTEL CORE 2 DUO E6550 תוספת למעבד E6750 רק 90 ש"ח לוח אם INTEL CHIPSET P35 אינטל מקורי P35 Dragontail Peak או לוח GIGABYTE P35-DS3L ניתן לשדרג ללוח MSI P35 או ASUS רק ב 90 ש"ח דיסק קשיח 250GB SATA 1&2 7200 RPM 16MB (WD,SEAGATE) זיכרון פנימי 2048MB DDR II 800Mhz שדרוג לזכרון KINGSOTN רק 35 ש"ח שדרוג לזכרון OCZ PLT CL4 בעל צלע קירור XTC לקירור מרבי רק 70 …
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב להקלטות, לא חייב שיהיה מורכב. בין המחירים 1000,1500 לא כולל מסך, ולא כולל מערכת הפעלה. עם הארדיסק 40 GB. בתודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום. יש לי חבר שגר בארה"ב והוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט ב-1400 דולר הוא אמר שהוא לא צריך כלום חוץ מחלקים בסיסיים נטו זה מה שהצעתי לו: AMD 3800+ Dual Core Manchester DFI LanParty nf4 SLI-DR XFX GeForce 7800GT Patriot XBL TCCD 2X512 2-2-2-5 WD 250GB SATA 2 ANTEC TX1050B black with 500WATT PSU סה"כ: 1386$ מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב מבקש הצעה למפרט לתלמיד אשר משתמש באינטרנט הורדות וקצת משחקים לא כבדים מעבד לא משנה אינטל או AMD אלא רק מחיר מול תועלת OC אולי בשביל הכיף לנסות ולעשות מסך 19" 1440*900 קיים תקציב עד 3500 ש"ח עדיף פחות כפול ליבה או מרובע וגם איזו תושבת עדיפה I5 נראה לי מייקר את כל הפלטפורמה ב-1000 +- אז נראה לי לא משתלם אשמח להצעות
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-