עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני צלם ואני צריך מערכת שתטיס Lightroom2 ו CS4 בלי בעיות. המסך שיש לי כיום הוא 24" של DELL. אני לא משחק משחקים אז פחות דגש על כרטיס גרפי (יש לי כיום 8500GT) למרות שהCS4 יודעת לנצל את הGPU. מערכת ההפעלה תהיה Vista 64. אני צריך זכרון בנפח 4 גיגה לפחות ושיהיה מספיק מהיר כדי שלא יהיה צוואר הבקבוק (פוטושופ זוללת זכרון). בואו נתחיל קודם במעבד. quad או dual? חשוב שתהיה לו יכולת OC, כדי לסחוט עוד קצת ביצועים כאשר אצטרך. ראיתי את הבנצ'מרק הבא, http://www.tomshardware.com/reviews/Intel-Core-i7-Nehalem,2057-29.html אני לא יודע איזו בדיקה בדיוק הריצו על PS, אבל נראה שה E8400 נותנת תמורה לא רעה לכסף לא?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by I7210I,

שלום חבר הביא לי מחשב LG X110 שיש לו בעיה כשהוא עולה מתקבלת שגיאה בSYSTEM שחסר איזהשהו קובץ יש איכשהו דרך להגיע למחיצת שיחזור במחשב הזה ומשם לעשות פירמוט מסודר??? אם לא איך? יש לי את הסידקים המקוריים אבל אין לי כונן נייד ובמחשב עצמו אין כונן תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by boom,

הציעו לחבר את ההצעה הנל *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 1.8G (לא סלרון)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב INTEL 850E מתוצרת אינטל MARYVILLE2 או MSI 850E MAX לזכרון RDRAM * R-DRAM זכרון 128M 800MHZ SAMSUNG המהיר ביותר, לא DDR *כרטיס מסך לא משולב GeForce NVIDIA MX 2 400 64M *מסך מג MAG 17 ניתן לבחור מסך אחר בתפריט מסכים אשר מופיע בתחתית הדף *כונן סידי רום 52X *דיסק 40G מהיר סיגייט, W.DIGITAL או מקסטור *מודם פקס רוקוול או 56K ESS *כונן דיסקטים 1.44 יפני *כרטיס קול 128 3D * 2 רמקולים+ מגבר עגולים 3D *מארז פנטיום 4 מפואר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות *עכבר מקצועי+גלילה *מקלדת PS2 מקצועית+משענת סהכ 3900 שח האם הצעה סבירה? אם לא- איזה מפרט ניתן להרכיב- אינטל/AMD (כול…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by sivan787861,

מעבד:Intel i5-3330יתרת אחריות: 23 חודשים בארץ קרור למעבד:Intel Original Cooling for socket 1150-1155 up to 95Wיתרת אחריות: ללא אחריות לוח אם:Gigabite Z68P-DS3יתרת אחריות: 23 חודשים זכרונות:1x Corsair 4GB DDR3 1600MHZ CL11יתרת אחריות: 23 חודשים בארץ 1X Crucial 4GB DDR3 1600MHZ CL11יתרת אחריות: 24 חודשים דיסק קשיח: Western Digital WD Black 1TB 64MB + SSD Samsung 840 EVO Series 250GB 2.5" Sata 3 יתרת אחריות: חמש שנים על הארד דיסק ושלוש שנים על הSSD כרטיס מסך:Sapphire HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOSTיתרת אחריות: 30 חודשים ספק כח:Seasonic SS-600BT 600W ECיתרת אחריות: 30 חודשים מארז:CoolerMaster 690 כולל חמישה מאוורריםיתרת אחריות: ללא אחריות בקר מאווררים:Scythe Kama Meterיתר…

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  5. Started by new_shady,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לתיכנות וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה מהיר עם SSD, סוללה טובה ולא כבד מידי. חשבתי על LENOVO YOGA 2 PRO. מה דעתכם על 13 אינץ' לתיכנות (אני לומד מדעי מחשב) ומה אתם חושבים על הרזולוציה הגבוהה של המחשב? עלולה ליהיות בעייתית? 3200 x 1800 Lenovo Yoga 2 Pro 2in1 13.3" TouchScreen Laptop Intel Core i7 8GB Memory 256GB Solid State Drive Yoga 2 Pro - 59418309 - Best Buy

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Tov_Tov,

יש לחברה שלי מחשב נייד HP compaq cq60 - 220ej המחשב דיי ישן אבל עדיין עושה את העבודה, לאחרונה היא התחברה ל100 מגה בהוט, בחיבור קווי היא מקבלת 70 מגה ובאלחוטי 15-20 המחשב הנייד שלי (חדש יותר) מקבל 100 בקווי ו50-60 באלחוטי לכן הבעיה היא לא בתשתית. רוב השימוש שלה במחשב נעשה באלחוטי ובעיקר משמש לצפייה ישירה מתוכן XBMC. בקיצור אני מניח שהכרטיס רשת מיושן ופשוט לא תומך ב100 מגה, צירפתי שני תמונות שבהם ניתן לראות את הNetwork Adapters ומאפייני הDuplex & speed. עכשיו יש לי כמה שאלות בהנחה ואני צודק לגבי כרטיס הרשת: 1) כמה פשוט ואם בכלל ניתן לבצע החלפה של כרטיס רשת פנימי במחשב הנייד הנ"ל ? 2) איזה כרטיס רשת יכול להתאים? האם גם כרטיס רשת שמתחבר בצורת USB יעשה את העבודה? 3) שא…

• 4 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. Started by yshekel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב איכותי ללא כרטיס מסך. משחקים לעתים רחוקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. השאלה מה כדי amd or intel וכמו שאמרתי בסביבות 4200 תודה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  9. מדור המפרטים עבר עדכון מלא לאחר זמן ממושך. מטה תמצאו את כל הדיונים שהובילו לעדכון, ובסופו תמצאו דיון מתמשך על המפרטים שעודכנו, שם תוכלו לצרף הערותכם. _______________________________________________________________________ שלום לכולם. התלבטתי לא מעט, האם זה הזמן לעדכן את מדור המפרטים החדש או לחכות עוד קצת, ממספר סיבות. העיקרית שבהן היא שהשוק נמצא במצב ביניים כשעדיין לא בשלו טכנולוגיות חדשות וישנות עדיין לא ספגו ירידת מחיר משמעותית. בתחום כרטיסי המסך כעמט ולא היו שינויים מאז העדכון הקודם, בשוק המעבדים I7 הוצג - אבל בסוקט זמני, עם לוחות שלא מיועדים לצרכן הממוצע. DDR3 עדיין יקר להחריד. דעתי האישית היא שמדובר בזמן רע לקנות מחשב, לאור המיתון, לאור ההיצע, ומהרבה היבטים טכנולוג…

• 184 תגובות
    • 59.3k צפיות
  10. דברים שחשובים: מסך 15 LED CDROM זמן סוללה. מעבר לזה, לא ממש משנה תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  11. Started by MetalHead,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6300. אשראי כנראה. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול מובנה בלוח אם יספיק כל עוד הוא 5.1 לפחות וכונן דיסקטים גם לא צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שיותר טוב כרגע ויחזיק לפחות 4 שנים (כמובן שלא במיטבו אבל שיהיה בשימוש עד אז). 6. האם נו…

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  12. שלום רב, יש לי התלבטויות בין מספר דגמים - מסך "13.3: Lenovo Thinkpad EDGE HP ProBook Dell Latitude E4300 לגבי התת דגמים - אני לא סגור. - מה שחשוב לי במחשב זה זמן עיבוד הנתונים שלו. הרצת תוכנות כבדות. (לא גרפיקה) ומשך עיבוד הנתונים שלו. (לא הייתי רוצה להמתין הרבה זמן עד שקובץ יטען / יקומפל...). מבחינת עיצוב - מסך "13.3 לא מבריק. במידה ואתם מכירים מחשבים ניידים דגמים אחרים שיכולים להתאים לי. אשמח לשמוע גם עליהם.... תודה לכל אלו שעוזרים...

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלומות אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש עוד השבוע... אז ככה הסכום שאני יכול לעמוד עליו הוא 7K.. אבל אם החריגה היא לטובה באופן משמעותי אז אפשר להגיע עד 8K.. אז זה המפרט שבניתי לי ואני צריך עזרה דחוף... amd 64bit 3500+ 939 1670 DFI lanparty Nforce4 ultra 939 1200 A-DATA 512MB X2 400mhz 780 xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E 2700 W.D SATA 200GB 660 ATX FullTower Supertalent alum. 450 סה"כ : 7460 שקל... הבעיות שיש לי איתם... 1) הזיכרון, זה זיכרון ADATA פשוט, לא הויאסטה 500.. האם כדי לקנות את זה ? או לשלם עוד כסף בשביל הויאסטה שטוב ככל הנראה ל-OC והאם אם הזכרונות האלו אני יכול לעשות OC ? 2). המעבד, האם כדי את זה או את ה 3200 ? הבדלים של 200HZ אבל האם זה באמת נותן כזה הבדל ?…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אני חושב על לקנות מחשב במחיר הנ"ל המערכת צריכה להיות בלי מסך, אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים שיוצאים לשוק מחשב במחיר כזה יוכל לעמוד בדרישות נכון? אודה לכם אם תכתבו לי מפרט, ואם יש פה חילוקי דיעות בין אינטל לAMD אשמח אם תסבירו למה עדיף כל אחד... תודה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  15. אני לא צריך מחשב חזק... המחשב יהיה לעבודות כתיבה ושמיעת שירים בלבד.. אני בן אדם שאוהב תמיד לקנות חדש אז אל תדברו איתי על יד שנייה כמה כסף אני צריך? ומה מומלץ? אה ודבר אחד חשוב לי אני צריך שיהיה הרבה מקום להרבה שירים. (בסיביבות 80 GB רק לשירים..) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  16. Started by sharbiv,

אהלן אני אציין מראש שאין לי הרבה מושג מה הולך עכשיו בשוק ומה טוב ומה פחות טוב. המחשב האחרון שקניתי היה לפני חמש שנים ואני מבסוט עליו אבל הגיע הזמן להתחדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? ---- באיזור ה4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?------ לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד----- 400-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -----משחקים בעיקר, אבל שיריץ סרטי HD בלי בעיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--- לא משחקים כבדים, אבל שאם אני ארצה אז שלא תהיה לו בעיה להריץ אותם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 34 תגובות
    • 4k צפיות
  17. שלום חברים אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג' 3D לסלון הבית ולהלן דרישותיי. אציין שזה המפרט השני שאני מרכיב בעזרתכם מתנצל מראש על כך שסטיתי מהטופס המקובל, אני חושב שבצורה הזו תבינו אותי טוב ותסייעו לי ביתר קלות להשלים את החסר בצורה הטובה ביותר. אופן שימוש הרצת משחקים חדשים בהגדרות המקסימליות 1080P ובתלת מימד, על מסך 40" Sony EX720. {הדגמים הספיציפיים שמצויינים מטה לא מוכרחים להיות קיימים במפרט אבל מאוד אשמח לקבל עליהם פידבקים.} מעבד Intel® Core™ i7-3820 - 10M Cache, 3.60 GHz {15 Intel® Core™ i7-2600K - 8M Cache, 3.40 GHz {13 Intel® Core™ i7-2700K - 8M Cache, 3.5 GHz {16 עדיפות לביצועים אמיתיים - לוח אם ? DDR3 | SATA III אופציה לבלוטות' מובנה…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by shaihood,

אני מחפש המלצה למחשב נייד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. בעל מסך 17 אינץ, 500 גיגה ומעלה (בעדיפות ל 500), אין צורך במערכת הפעלה, לפחות יציאת USB3 אחת ,מעבד i5 עם 6 גיגה ראם לפחות וסוללה בעלת שישה תאים ומעלה. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר דק (אם מישהו מכיר את הדגם פיזית זה יהיה מעולה). תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  19. אשמח לדעת כמה שווה המחשב הזה כולל כל החלקים. והאם כדאי לי במקום למכור את הכל ביחד לפרק את המחשב לחלקים ולמכור בנפרד כל חלק (איפה הרווח יהיה יותר גדול?). אז זה המפרט (כל החלקים עובדים מצויין): מעבד: P4 2.4C 2400ghz (אני לא זוכר מה בדיוק הC אומר אבל זה יותר טוב מה2.4 רגיל) לוח אם: Asus P4P800 Deluxe זכרון: 256x2 DDR 400mhz כ. מסך: Asus Geforce 4 TI 4600 128MB דיסק קשיח: 80GB Western Digital 7200 RPM 8MB Buffer, ועוד אחד אותו דבר בדיוק בדיוק של IBM HITACHI צורב דיסקים: Asus 52x24x52x צורב די.וי.די: של LG x16 צורב מדהים!!! DVD+-RW תומך בכל הפורמטים של הצריבה. מארז של Compucase הרגיל הזה הלבן (מארז מצויין עם 2 מאווררים אקסטרא בתוך המארז) מאוד מאוד אמין. מסך של TFT של MAG דגם 7…

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  20. שלוםרב, אחותי סיימה לא מכבר את לימודה כמעצבת גראפית ופנים. היא התחילה לעבוד מהבית והיא צריכה מחשב. המשימה לקנייתנו לפלה עלי כי אין לה מושג והאמת גם לי לא ממש. קיבלתי מפרט שנראה לי חזר מספיק ולא יקר, מה דעתכם עליו? פרטים: אחריות: מחיר: מארז ezicool k100 12 לוח אם intel/gigabyte/asus p35 36 מעבד intel core2duo 6550 1333 mhz 36 זיכרון 1024 mb ddr2 800 36 כרטיס מסך 8600 gt 256 mb ddr3 36 כרטיס קול opti 6.1 36 דיסק קשיח hitachi/wd 250gb sata2 16mb 36 כונן תקליטורים 12 צורב dvd x-18 lg/philips 12 מקלדת multimedia 12 עכבר multimedia 12 רמקולים 12 כונן פלופי 12 תוספות: מסך philips 190cw/lg1953/ 1:3000/ 19" 36 מדפסת …

21. Started by genia,

/

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  22. המחשב ישמש אותי למשחקים + לימודים זקוק למחשב + מסך + מקלדת עכבר. התקציב 4000 ש"ח תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  23. לפני הכל - תודה גדולה ל !_Nike_! שהרכיב איתי את המפרט - תודה גבר!!! המפרט הוא למשחקים ושימוש ביתי רגיל - לא מתוכנן אוברקלוק... רציתי לדעת מה אתם חושבים - המפרט בסדר? אפשר לקצץ במשו? צריך לשנות משו? AMD ATHLON XP 1700 ORIGINAL BOX [376 NIS] ABIT NF7 NFORCE 2 [659 NIS] TRANSCEND 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 [238*2=476 NIS] WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version [481 NIS] ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM [1,168 NIS] LITE-ON DRW 48X24X48 RETAIL [337 NIS] Mitsuni floppy 1.44 [54 NIS] COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB [338 NIS] or 3R SYSTEM AIR Cyber Blue [437+50=487 NIS] HEC 300ART WATT PSU [185 NIS] SubTotal [4223 NIS] לא כולל עכ…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. החלטתי כבר כמעט לגבי כל הפריטים שירכיבו את המחשב החדש אני צריך עזרה במספר נושאים. המפרט כרגע הוא כזה: מארז: NZXT CA-SW810 לוח אם: ASUS P8Z68 DELUXE\GEN3 מעבד: Intel Core i7 2700k זכרונות: CORSAIR Vengeance 8GB DDR3 2133 MHZ דיסק קשיח 1: OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB דיסק קשיח 2: Western Digital Caviar Black 1.5TB 7200RPM SATA 6GB\s כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 680 SC 2MB הרכיבים החסרים הם: ספק -? איזה ספק יחזיק מערכת כזו במחשב של SLI בעתיד ודיסק קשיח נוסף. קירור - ? חשבתי על קירור מים למעבד כדוגמאת H80 או H100 . יהיה צורך בקירור מים גם לכרטיס מסך? יש אפשרות לקנות את הדגם עם הקירור מים המובנה. אם למישהו יש עוד תובנה לגבי הרכיבים שנבחרו אשמח לשמוע. ערב טוב

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  25. למשחקי מחשב חזקים (cod4), כולל ציוד היקפי, 7000 ש"ח. והאם זה טוב מסך רחב?, האם זה צורם בעין?

• 11 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.