ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
המחשב ישמש לדחיסת אודיו/וידיאו (זה בעצם הרעיון שהחברה שבה אני עובד מפתחת, שיטת חדשנית לדחיסת אודיו וידיאו), לגלישה. ומאוד נדיר משחקי מחשב של הילדים שלנו. עם המחשב נצטרך גם מסך דק (לא כל כך חשובים האינצים, אבל חשוב דק כי אין הרבה מקום לתקוע אותו), ציוד הקפי פשוט;מקלדת עכבר ורמקולים. נצטרך את ה3.06 של אינטל, פשוט כי הוא היחיד שתומך בהייפר ת'רד שעל זה אנחנו מתבססים בתוכנה. נצטרך גם את הAUDIOGY2 בשביל כמה תכונות שבו. התקציב הוא 14000 שקל. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה מדעי המחשב ואני אצטרך מחשב נייד לשימוש יומיומי שישרת אותי לכמה שנים הקרובות, אני צריך ניידות מלאה, כלומר מחשב שיהיה קל נוח וחיי סוללה ארוכים. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט,סרטים, כתיבת קודים וקימפול כנראה בהמשך * גודל המסך? 14" , רצוי מט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768, אם אפשרי בתקציב אז FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי פחות מ 2 קילו, לא יותר מ2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך סיספיק ליום לימודים כ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כרגע אין צורך אבל שיהיה מקום וM2 כדי להחליף לSSD בעתיד, בינתיים 500GB SATA …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה המחשב צריך להיות שקט לחלוטין!!! שיהיה לו כרטיס מסך טוב שיהיה אפשר לשחק משחקים ברזולוציה גבוהה. חשבתי על המארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/mozartsx_vc7000.asp אם למישהו יש הצעות אחרות אז בכיף חנות באיזור המרכז. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
1.לא אוכל לחרוג מ4 אלף 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22' * באיזה סוג משחקים תשחקו? מאמריקס ארמי עד קרייסיס * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי, כל ספק ומארז מחברה טובה יעשו את העבודה (יש לי ניסיון ככה שאני לא מדבר בתיאוריה) 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מ…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לפטופ חדש לצורך לימודי משפטים. התקציב הוא 3000 שקל אך גמיש לתוספות. אציין רק כי מפאת הפשטות של הצורך עבורו אני צריך את המחשב (הקלדה בוורד ואינטרנט) אבקש אם אפשר לשאוף למחיר כמה שיותר נמוך. חשוב מאוד מקלדת טובה ונוחה. * מטרות המחשב: הקלדה מרובה בוורד פלוס שימוש באינטרנט. (לא צריך משחקים סרטים ותוכנות). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13.3 אינץ' או 14 אינץ', לא יותר מכך. מסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר track…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ראיתי שיש הודעה דומה למחשב לצרכי עריכת וידאו, במקרה שלי השימוש הוא למשחקים ושימוש כללי לזמן הלימודים (צריך להחזיק 4 שנים) אם יש למישהו הצעות על דגמים/חנויות שאפשר לקנות מהם משהו עד המחיר המדובר אני שמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי חברה אני חדש פה ורציתי שתמיעו לי מפרט למשחב טוב שיוכל להריץ ויסטה בקלות ועדיין לא יחרוג מ2800 שח (ללא מסך וללא כרטיס מסך מכיוון שלי יש כבר 7300GT)
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T 1 מארזים WING RS 101 Front mesh grill, Tooless , BLACK 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC 1 זיכרונות CORSAIR 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon 3850 256MB DDR3 Retail 1 צורבים SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK 1 מסכים LG 19" L1970HR 2MS 1:2000 DVI 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L 1 קשיחים למחשבים שולחניים 1 Western Digital 160G 1600AAJS (Single Platter SATA Power only) המפרט הזה בול בתקציב, במקרה ואתם מתבססים על המפרט הזה תנסו לא לחרוג מעלה. המפרט למטרות משולבות משחקים עבודה וסרטים. שאלה: מה זה ה"Single Platter SATA Po…
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל 1 מ-3 הלפטופים הללו. מה עדיף? ASUS K50IJ-443 ASUS K50IJ-432 ASUS UL20A SU2300 3GB מה הייתם לוקחים? תודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אפשר גם לחרוג טיפה מהתקציב. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. המחשב לא ישמש למשחקים או פעילות גרפית כבדה אחרת. ברוב הזמן הוא ישמש כמחשב נייח לכל דבר ככה שמשקל/אורך חיי סוללה פחות חשוב אני לא פוסל לקנות מסך בנפרד. המחשב צריך להיות חזק- הוא יריץ מכונות וירטואליות (לעיתים, גם שתיים במקביל) ויעבוד קשה. תקציב- עד 5000 שח. הומלץ לי על ה-dell vostro 3750. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
תקציב עד 3700 שקל,אפשר להתגמש קצת מטרת המחשב להריץ בצורה חלקה משחקים חדשים וכמו כן לשמש אותי לעבודה עם מכונות וירטואליות. לוח אם : ASUA P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E מעבד : Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core BOX זיכרון : 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך : GIGABAYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ספק כוח: ANTEC Basiq 550W 12cm PSU VP550P (Retail
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי אני צלם ואני צריך מערכת שתטיס Lightroom2 ו CS4 בלי בעיות. המסך שיש לי כיום הוא 24" של DELL. אני לא משחק משחקים אז פחות דגש על כרטיס גרפי (יש לי כיום 8500GT) למרות שהCS4 יודעת לנצל את הGPU. מערכת ההפעלה תהיה Vista 64. אני צריך זכרון בנפח 4 גיגה לפחות ושיהיה מספיק מהיר כדי שלא יהיה צוואר הבקבוק (פוטושופ זוללת זכרון). בואו נתחיל קודם במעבד. quad או dual? חשוב שתהיה לו יכולת OC, כדי לסחוט עוד קצת ביצועים כאשר אצטרך. ראיתי את הבנצ'מרק הבא, http://www.tomshardware.com/reviews/Intel-Core-i7-Nehalem,2057-29.html אני לא יודע איזו בדיקה בדיוק הריצו על PS, אבל נראה שה E8400 נותנת תמורה לא רעה לכסף לא?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר הביא לי מחשב LG X110 שיש לו בעיה כשהוא עולה מתקבלת שגיאה בSYSTEM שחסר איזהשהו קובץ יש איכשהו דרך להגיע למחיצת שיחזור במחשב הזה ומשם לעשות פירמוט מסודר??? אם לא איך? יש לי את הסידקים המקוריים אבל אין לי כונן נייד ובמחשב עצמו אין כונן תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הציעו לחבר את ההצעה הנל *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 1.8G (לא סלרון)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב INTEL 850E מתוצרת אינטל MARYVILLE2 או MSI 850E MAX לזכרון RDRAM * R-DRAM זכרון 128M 800MHZ SAMSUNG המהיר ביותר, לא DDR *כרטיס מסך לא משולב GeForce NVIDIA MX 2 400 64M *מסך מג MAG 17 ניתן לבחור מסך אחר בתפריט מסכים אשר מופיע בתחתית הדף *כונן סידי רום 52X *דיסק 40G מהיר סיגייט, W.DIGITAL או מקסטור *מודם פקס רוקוול או 56K ESS *כונן דיסקטים 1.44 יפני *כרטיס קול 128 3D * 2 רמקולים+ מגבר עגולים 3D *מארז פנטיום 4 מפואר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות *עכבר מקצועי+גלילה *מקלדת PS2 מקצועית+משענת סהכ 3900 שח האם הצעה סבירה? אם לא- איזה מפרט ניתן להרכיב- אינטל/AMD (כול…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד:Intel i5-3330יתרת אחריות: 23 חודשים בארץ קרור למעבד:Intel Original Cooling for socket 1150-1155 up to 95Wיתרת אחריות: ללא אחריות לוח אם:Gigabite Z68P-DS3יתרת אחריות: 23 חודשים זכרונות:1x Corsair 4GB DDR3 1600MHZ CL11יתרת אחריות: 23 חודשים בארץ 1X Crucial 4GB DDR3 1600MHZ CL11יתרת אחריות: 24 חודשים דיסק קשיח: Western Digital WD Black 1TB 64MB + SSD Samsung 840 EVO Series 250GB 2.5" Sata 3 יתרת אחריות: חמש שנים על הארד דיסק ושלוש שנים על הSSD כרטיס מסך:Sapphire HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOSTיתרת אחריות: 30 חודשים ספק כח:Seasonic SS-600BT 600W ECיתרת אחריות: 30 חודשים מארז:CoolerMaster 690 כולל חמישה מאוורריםיתרת אחריות: ללא אחריות בקר מאווררים:Scythe Kama Meterיתר…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לתיכנות וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה מהיר עם SSD, סוללה טובה ולא כבד מידי. חשבתי על LENOVO YOGA 2 PRO. מה דעתכם על 13 אינץ' לתיכנות (אני לומד מדעי מחשב) ומה אתם חושבים על הרזולוציה הגבוהה של המחשב? עלולה ליהיות בעייתית? 3200 x 1800 Lenovo Yoga 2 Pro 2in1 13.3" TouchScreen Laptop Intel Core i7 8GB Memory 256GB Solid State Drive Yoga 2 Pro - 59418309 - Best Buy
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחברה שלי מחשב נייד HP compaq cq60 - 220ej המחשב דיי ישן אבל עדיין עושה את העבודה, לאחרונה היא התחברה ל100 מגה בהוט, בחיבור קווי היא מקבלת 70 מגה ובאלחוטי 15-20 המחשב הנייד שלי (חדש יותר) מקבל 100 בקווי ו50-60 באלחוטי לכן הבעיה היא לא בתשתית. רוב השימוש שלה במחשב נעשה באלחוטי ובעיקר משמש לצפייה ישירה מתוכן XBMC. בקיצור אני מניח שהכרטיס רשת מיושן ופשוט לא תומך ב100 מגה, צירפתי שני תמונות שבהם ניתן לראות את הNetwork Adapters ומאפייני הDuplex & speed. עכשיו יש לי כמה שאלות בהנחה ואני צודק לגבי כרטיס הרשת: 1) כמה פשוט ואם בכלל ניתן לבצע החלפה של כרטיס רשת פנימי במחשב הנייד הנ"ל ? 2) איזה כרטיס רשת יכול להתאים? האם גם כרטיס רשת שמתחבר בצורת USB יעשה את העבודה? 3) שא…
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב איכותי ללא כרטיס מסך. משחקים לעתים רחוקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה מה כדי amd or intel וכמו שאמרתי בסביבות 4200 תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מדור המפרטים עבר עדכון מלא לאחר זמן ממושך. מטה תמצאו את כל הדיונים שהובילו לעדכון, ובסופו תמצאו דיון מתמשך על המפרטים שעודכנו, שם תוכלו לצרף הערותכם. _______________________________________________________________________ שלום לכולם. התלבטתי לא מעט, האם זה הזמן לעדכן את מדור המפרטים החדש או לחכות עוד קצת, ממספר סיבות. העיקרית שבהן היא שהשוק נמצא במצב ביניים כשעדיין לא בשלו טכנולוגיות חדשות וישנות עדיין לא ספגו ירידת מחיר משמעותית. בתחום כרטיסי המסך כעמט ולא היו שינויים מאז העדכון הקודם, בשוק המעבדים I7 הוצג - אבל בסוקט זמני, עם לוחות שלא מיועדים לצרכן הממוצע. DDR3 עדיין יקר להחריד. דעתי האישית היא שמדובר בזמן רע לקנות מחשב, לאור המיתון, לאור ההיצע, ומהרבה היבטים טכנולוג…
-
- 184 תגובות
- 59.7k צפיות
-
-
דברים שחשובים: מסך 15 LED CDROM זמן סוללה. מעבר לזה, לא ממש משנה תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6300. אשראי כנראה. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול מובנה בלוח אם יספיק כל עוד הוא 5.1 לפחות וכונן דיסקטים גם לא צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שיותר טוב כרגע ויחזיק לפחות 4 שנים (כמובן שלא במיטבו אבל שיהיה בשימוש עד אז). 6. האם נו…
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי התלבטויות בין מספר דגמים - מסך "13.3: Lenovo Thinkpad EDGE HP ProBook Dell Latitude E4300 לגבי התת דגמים - אני לא סגור. - מה שחשוב לי במחשב זה זמן עיבוד הנתונים שלו. הרצת תוכנות כבדות. (לא גרפיקה) ומשך עיבוד הנתונים שלו. (לא הייתי רוצה להמתין הרבה זמן עד שקובץ יטען / יקומפל...). מבחינת עיצוב - מסך "13.3 לא מבריק. במידה ואתם מכירים מחשבים ניידים דגמים אחרים שיכולים להתאים לי. אשמח לשמוע גם עליהם.... תודה לכל אלו שעוזרים...
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלומות אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש עוד השבוע... אז ככה הסכום שאני יכול לעמוד עליו הוא 7K.. אבל אם החריגה היא לטובה באופן משמעותי אז אפשר להגיע עד 8K.. אז זה המפרט שבניתי לי ואני צריך עזרה דחוף... amd 64bit 3500+ 939 1670 DFI lanparty Nforce4 ultra 939 1200 A-DATA 512MB X2 400mhz 780 xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E 2700 W.D SATA 200GB 660 ATX FullTower Supertalent alum. 450 סה"כ : 7460 שקל... הבעיות שיש לי איתם... 1) הזיכרון, זה זיכרון ADATA פשוט, לא הויאסטה 500.. האם כדי לקנות את זה ? או לשלם עוד כסף בשביל הויאסטה שטוב ככל הנראה ל-OC והאם אם הזכרונות האלו אני יכול לעשות OC ? 2). המעבד, האם כדי את זה או את ה 3200 ? הבדלים של 200HZ אבל האם זה באמת נותן כזה הבדל ?…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-