ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו נצלו הכל .. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לתוכנות עריכת תמונות / וידאו באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - borderlands 2 , MW3 , FC3 , BF3 ועוד .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מסך 27אינטש , samsung syncmaster SA950 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין במחשב שנמכר כאן: http://www.buy2.co.il/o/9fa485ac-b9d3-42e8-9c12-f98ed1bd5129?utm_source=getitall&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_9fa485ac-b9d3-42e8-9c12-f98ed1bd5129 בפרט, האם הוא מסוגל להריץ כמו שצריך משחקי מחשב מודרניים, האם יוכל להריץ במידה כזו או אחרת משחקים שייצאו בשנה-שנתיים הבאות( לא בהכרח על הגדרות גבוהות), והאם אפשר להשיג באותו מחיר מפרט יותר טוב למטרות הנ"ל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב אם יש שיפור משמעותי בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6.5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף באיזור חיפה חשבתי על מפרט כזה: מפרט זה הורכב ב - http://…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב בסביבות 4K ללא מסך. אני צלם והדרישות הם לנפח איחסון גבוה ומהיר ככל שניתן (אך לא נדרש כונן SSD, היות וזה שמערכת ההפעלה תעבוד מהר לא ייתן לי כלום. אני צריך מהירות קריאה ורישום מהHD הגדולים ששם מירב התמונות נמצאות). מינימום 2TB אך שיהיה מקום בעתיד לעוד כונן כזה לפחות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר. משחקים - אם ניתן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - פוטושופ, לייטרום, במקב…
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב עוצמתי שישרת אותי לפחות לחמש שנים הבאות ללא צורך בשדרוג, התקציב המקסימלי הוא 4,000 עם עכבר ומקלדת, ללא אפשרות לחריגה. (התקציב המקסימלי המקורי היה 3,500 אז אם אפשר גם בפחות מ4 אני רק אשמח) שימוש המחשב יהיה בעיקר לגלישה/הורדות הכנת עבודות ועיצוב בפוטושופ ולבסוף גם גיימינג האמת שאני סטודנט ואין לי כל אחד זמן לשחק.. אבל מידי פעם כשיצא משחק מעניין אני אשמח שאוכל להריץ אותו ללא בעיה. משחקים : בעקרון אני מחפש מחשב שיריץ לי את GTA 5 חלק ללא תקיעות על הגדרות גרפיקה הכי גבוהות או בינוניות + כל פעם שיוצא GTA אני משדרג את המחשב, ולכן זה חשוב לי מאוד שיהיה עוצמתי מספיק על מנת שיוכל להריץ אותו. עוד משחקים לדוגמה הם קרייסיס, היטמן אבסולושן ופאר קריי 3. ר…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום לאחרונה אחותי ביקשה ממני לנסות ולבנות לה מפרט של מחשב המיועד בעיקר למשחקים. האמת היא שאני לא מבינה גדולה במחשבים ובדקויות הקטנות של יצירת מפרט שלם, את המחשב שלי בניתי לפני כמה שנים ע"פ עצות שקיבלתי ממכם בפורום (מחשב נהדר דרך אגב). לכן אני פונה אליכם בבקשה למפרט: 1. התקציב המקסימלי למחשב הינו 3500 ש"ח ולא ניתן לחרוג למעלה. 2. מחשב נדרש להרצת משחקים בסגנון: סקיירים, סימס ומשחקי MMO (רזולוצית מסך של עד 1920/1080). 3. אין לה צורך בציוד היקפי או בווינדוס ולא יתבצע OC במחשב. דעתי: מכיוון שהיא לא תנקה או תשמור עליו. מה שאחותי צריכה הוא מחשב עמיד בעל יכולת שרידות תחת הר של אבק וזבל שבלי ספק יועמס עליו. לכן אני שמה דגש על קירור, סינון אבק,…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
HP TouchSmart 520-1047c Core i5-2400S 2.5GHz All-in-One PC General Features: All-in-One desktop design Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit pre-installed w/CoA Intel Core i5-2400s 2.5 GHz, 3 MB Intel Smart Cache, 5 GT/s DMI, Intel Hyper-Threading Technology Intel H61 chipset 6 GB DDR3 RAM (supports up to 8 GB) 1.5 TB (Terabyte) hard drive DVD±RW drive Intel HD graphics Integrated IDT 92HD91 high definition audio with Beats audio and high performance speakers Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN Integrated 802.11n Wireless LAN Integrated Webcam 6-in-1 Media Card Reader Power and hard drive LEDs 23-inch Touchsc…
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP IVORY TMS מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): בארץ מתי מתוכננת הרכישה: עוד שבוע-שבועיים תקציב: 4500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:אין יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר יותר טוב. חברת המחשב הניד המועדפת : סומך עליכם חח מערכת הפעלה מועדפת:רצוי וינדוס 8 גודל כונן קשיח מועדף: חצי טרה ומעלה משקל הנייד המועדף: שלא יהיה כבד מדי גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי: כמה שיותר. צבע המחשב הרצוי: שחור אפשרויות נוספות במחשב: מעבדו i7, זכרון 8GB מה מטרת שימוש המחשב? משחקים כמו COD החדש, FAR CRY וכו' וגם משחקים שאמורים לצאת כמו SPLINTER CELL וכו' ברמה גבוה עבודה משרדית , מערכת מהירה ללא תקיעות אינטרנט מוזיקה סר…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני שואל בשביל ידידה - נשפך מים על המחשב הנייד (בן 3 חודשים סך הכל..) ובמעבדה זיהו קורוזיה בלוח אם + מקלדת. האם הגיוני שעלות התיקון 1000 שח? תודה למשיבים. ליאור.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
דגם satellite c655 celeron cpu 900 2.20ghz 2.0gb ram מעבר לזה שהוא בסדר בשבילי לעבודה ,אינטרנט,סרטים (תומך HD) וכו' אני מאוד מרוצה ממנו מעניין אותי לדעת אם יש אופציה לשדרג אותו מבחינת הפעלת משחקים קצת יותר מתקדמים מהיכולת שלו (אפילו שידרוגים בקטנה לשפר אותו ברור לי שלהפוך אותו לסוס משחקים צריך לקנות מחשב אחר חדש) ואם כן איזה רכיבים אתם ממליצים כמה עולה ואיך עושים את זה ?... (: תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? SOLIDWORKS, MATLAB, PHOTOSHOP ושימושים רגילים כלליים אחרים (תכני HD, גלישה, מעט משחקים בלי דרישות מיוחדות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן שימוש בינוני עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך דל 23" (1920*1080) -לאילו הגדרות…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט, סרטים ומוזיקה. יחליף את הנייח (וישאר כמחשב יחיד) לכן חשוב שיהיה מספיק חזק בשביל להפעיל כמה דברים במקביל (אבל לא עבור תוכנות כבדות או משחקים) * גודל המסך? 14'-13' (נייד מספיק אך לא קטן מדיי) * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI , VGA , USB3 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) חשוב שיהיה קשיח כמה שיותר גדול (*שאלה למטה*) ובנוסף כדאי שיהיה ניתן לשלב גם SSD קטן בעתיד. * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינל…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ולהרכיב את המפרט החזק והאיכותי ביותר הניתן להרכיב עם תקציב זה!!! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כגון אינטרנט ואופיס ורצוי שתהיה למחשב יכולת ביצועית סבירה... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא מיועד לתוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רזולוציית FHD ו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? עד כ- 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך- מקסימום ביצועים לרף שאני אצטרך במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מטרות המחשב? עבודה משרדית, תכני FHD בצפייה במחשב ובחיבור למסך פלאזמה 54 FHD, הורדות אימיול, צפייה ישירה בתכני FHD. לא מיועד לגיימינג * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו סביר, יהיה בעיקר בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, FHD USB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- עדיפות למהיר (7200) לא חשוב הנפח,יחובר לחיצוניים. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? כתלות במחיר-לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את המחשב כנראה מחר על הבוקר אז אשמח לתגובה מהירה ממי שיודע. אני מתלבט כרגע בין המחשב הבא של לנובו : http://ksp.co.il/?uin=18136 לבין המחשב הזה של אסוס : http://ksp.co.il/?uin=17341 טכנית, המפרט של הלנובו יותר מרשים גם בגלל ה-SSD וה8GBRAM אבל בעיקר בגלל הכרטיס מסך שלו, שלמיטב ידיעתי עוקף בסיבוב את הכרטיס של האסוס, הקטע שללנובו רק שנה אחריות לעומת 3 שנים באסוס, יש לו מסך 768X1366 ולא 1080P כמו באסוס, ובנוסף - מדובר בלנובו - חברה בעלת שם פחות טוב ואני מאמין שאיכות בנייה פחות טובה, ועוד משהו - לפי מספר אנשים שידברתי איתם - המחשבים של לנובו נוטים להתחמם. אני בגדול שואל פה אתכם, מה אתם הייתם מעדיפים לקחת, והאם גם אתם שמעתם על בעיות התחממות או בעיות כל…
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, Crysis 3, FC3 ומשחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) . DELL U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אבל עם זה עולה פחות ועומד בדרישות אז שיעלה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל המשחקים החדשים bf3 bf4 cod crysis -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
פרסמתי אותו כמודעה ב"יד שניה" של הפורום, רציתי לדעת כמה יהיה הוגן לקחת עליו (מחיר כולל המסך) AMD Phenom II x4 920 2.8GHz G.Skill 4GB RAM (2x2) 800MHz Hitachi 500GB HDD 7200RPM Sapphire HD5770 Seasonic 550W PSU CoolerMaster Cenurion 590 Case אני לא סגור על הדגם של הלוח אם, אני רק יודע שהוא של BIOSTAR.. המסך עובד מצויין, רזולוצייה 1920X1200 FHD דגם T220P של סמסונג תודה.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
http://usa.asus.com/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G73Jh/#specifications מעבד i7-720QM כרטיס מסך רדאון 5870 8 GB RAM 500 + 500 מערך RAID דואל SATA כונן בלוריי מסך 17" full hd המחשב בן 3 (שנים), הסוללה כבר די גמורה, אבל חוץ מזה עובד והכל תקין. כמה אני יכול לקבל עליו היום ביד 2?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני רועי , ואני משתמש במחשב חלש מאוד . אני משתמש ב: *גיימינג *יצירה והפקה - Cubase *עיצוב גרפי ווידאו - Photoshop, After Effects ויש לי מחשב גרוע ביותר: Pentium ® 2Ghz, 3G RAM, Intel GMX ואני צריך מחשב חדש. טווח מחירים: 2000-3500. אני צריך מעבד חזק (i7) עם מהירות גבוהה, לפחות 8GB ראם, וכרטיס מסך כמה שיותר טוב (מינימום הרמה של - GTX550Ti) תודה רבה , רועי
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני מעוניין להריץ על המחשב Windows 7, את גרסת ה-Office העכשווית. (וכמובן לגלוש באינטרנט) בונוס מבחינתי יהיה אם יהיה ניתן לראות סרטים בהבחנה גבוהה, אבל אסתדר גם אם המחשב לא יתמוך בזה. מה המחשב הזול ביותר שיוכל לעשות את העבודה? אציין שאני לא זקוק לכונן אופטי, או לכונן קשיח. (אשמור את הכונן של המחשב הקודם)
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט מחשב מתאים עד 2500 ש"ח. השימושים הכבדים ביותר, מעבר לאלו היום-יומיים כגון אופיס וכו', הם בתוכנות Illustrator ו-Photoshop עם קבצים גדולים ב-300DPI. חשוב שהמחשב ירוץ חלק כשתוכנות אלו פתוחות בנוסף לשני מסמכי וורד, iTunes וכמה טאבים ב-Chrome. חשוב שלמחשב יהיה שני חיבורי USB3 ש לי כרטיס מסך HD 5450 שלדעתי מספיק טוב עבור שימושים אלו, וכמו כן מאוורר למעבד Alpine 11 Pro rev. 2 במחשב לא יבוצע אובר-קלוק ואין צורך בציוד הקפי. את המחשב ארכיב בעצמי, לכן פחות חשובה לי החנות, למרות שאשמח לחנות באזור הצפון (אפילו KSP) תודה לכל העוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב: לוח אם: G31M-ES2C מעבד: CORE 2 DUE 7500 זיכרון: 2GB כרטיס מסך: GEFORCE 8400GS האם אני צריך לשנות משהו במחשב שלי ואם לא מבקש מיפרט מלא של מחשב (החברה שלי לחצת עלי כי עוד מעט יוצא GTA 5) תודה
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit יע"מ Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz 36 °C Yorkfield 45nm טכנולוגית RAM 4.00 GB כפול-ערוץ DDR2 @ 398MHz (6-6-6-18) לוח אם Intel Corporation DP43TF (CPU 1) גרפיקה SyncMaster (1920x1080@60Hz) NVIDIA GeForce 9600 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) (CardExpert Technology) כוננים קשיחים 932GB Seagate ST31000520AS ATA Device (SATA) 21 °C כוננים אופטיים TSSTcorp CDDVDW SH-S223B ATA Device DTSOFT Virtual CdRom Device שמע High Definition Audio Device מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-