ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם? האם לשדרג קצת את המעבד? מחשב משחקים ב 1080P 144Hz. אקנה מסך "1080P 24
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט למשחקים ב-3K ללא OC וללא ציוד היקפי. הרכבתי אחד, אם יש מה לחדד תחדדו: חנות - Skypc AMD 64 3600 AM2 (ע 704שח). Albatron K8NF4-AM2 (ע 357שח). Kingston DDR2 512MB 667MHZ (ע 268שח X2 סה'ך 536שח). Westren Digital WD2500KS 250GB (ע 405שח). LEADTEK WinFast PX7600GT (ע 776שח). NEC AD5170A X18 (ע 168שח). FOXCONN TLM-454 + 350W (ע 225שח). סה"ך: 3171שח. מעבד AMD כפול ליבה בגלל הביצועים העדיפים על הPD, ובעיקר בגלל העלות הנמוכה של הלוחות. זיכרונות עם מחיר מאוד מפתה. ספק + מארז אמורים להספיק. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום חברים אני יודע שהמחיר מאוד נמוך אך אני מעט דחוק בתקציב - אשמח למפרט (יותר נכון חצי מפרט.....) ללא מסך, ללא הארדיסק, ללא צורב וללא ציוד היקפי. מטרות המחשב: אינטרנט בלבד תודה חברים!
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש למשחקים ואינטרנט בעיקר. עם מסך 22. יש משהו במפרט שכדאי לשנות? מערכת מחשב למשרד ולבית במחיר אטרקטיבי. מעבד: מבוסס Intel Core 2 Duo E8400 3.00 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX זיכרון: Cellshock / MUSHKIN DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 (P45) - ATX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100/1000 משולב בלוח האם כ. מסך: GAINWORD 4850 512MB GDDR3 - RETAIL דיסק קשיח: Seagate 500GB 32MB 7200RPM S-ATA II דיוידי : PIONEER / LG / SAMSUNG DVD-RW DL(black) SATA- bulk מאוורר נוסף למארז, שקט במיוחד: Arctic-Cooling AF Fan 120 - PWM - Exhaust/Intake מארז: THERMALTAKE STRIKE MX - 23cm Touchcolor fan ספק: Thermaltake TR2 420W - PFC - ATX 2.…
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
תראו נתנו לי כמה הצעות של מפרטים שהם לא נראים ממש טובים בשבילי ואני מבין מספיק טוב במחשבים כדי להבין את זה אבל לא מבין מספיק טוב במפרטים טובים למחשב ובשביל זה אני צריך את העזרה שלכם בקיצור אני רוצה מפרט שיהיה אך ורק למשחקים מחשב רציני שיעלו בו משחקים כמו CoD 4 , TimeShift עוד... אני צריך שיהיה כרטיס מסך מקסימום geforce 6800 gt 512 mb זיכרון מקסימום 2G ומעבד מספיק חזק כדי לשחק במשחקים כאלה מומלץ Core 2 Duo מארז שיהיה שקוף כולו או רובו (לא מכיר חברות של מארזים אז בזה אני חייב ת'עזרה) ואם אפשר לא לחרוג מ 3,800 שקל או אפילו פחות (צריך רק כונן בלי כל התוספות)... מי שמעדיף לפרט לי על מפרט טוב באייסיקיו אז בבקשה===>305242058 תודה לכל העוזרים זה באמת יעזור לי לילה טוב…
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בעקרון אני כבר יודע איזה מחשב אני הולך לקנות, יש לי מפרט, הבעיה היא לא במפרט אלא בחנות שממנה אני אקנה. שמתי לב שלדוגמא המעבד ב-סקאי פי סי יקר יותר ב-100 ש"ח מקיי אס פי. בקיצור הייתי רק רוצה שירכיבו לי את המפרט בחנות שהמחיר בה יהיה הכי הגיוני. כרטיס מסך: Sapphire/Palit ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון: DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK של חברה טובה כמו למשל KINSTON ו-G.SKILL כונן קשיח: 320GB או 500GB אם המחיר ביניהם לא גדול מדיי קרור למעבד: Arctic-Cooling Freezer XTREME מארז: Cooler Master Centurion 534+Plus Mid Tower Chassis ספק: Cooler Master eXtreme Power 500W Power Supply תודה מר…
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להקים שרת למשרד חדש שאני מקים. כבר הרכבתי שרת מחלקי מחשב בעבר... אבל השתנו דברים. אני כבר השתגעתי עם כל לוחות האם שיש היום! אני צריך לוח אם עם בקר RAID מובנה שיתן לי RAID5. או איזה בקר חיצוני. אני לא צריך פיצ'רים של גרפיקה או משהו דומה. העבודה תהיה בעיקר על קבצים שיהיו בשרת ושיגשו אליהם ממחשבים אחרים, ירוצ עליו SQL E, ועוד 2 תוכנות שרת. יבצע גיבויים בלילה. ויעבוד 24\7. אולי גם בעתיד יותקן VMWARE. תודה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש, אזדקק לעזרתכם בבניית מפרט איכותי למחשב. שידרוג הוא חלק מהחלקים ולא כל המפרט, מה שאני צריך: לוח אם מעבד קירור איכותי למעבד שיעמוד בביצועים גבוהים בזמן משחק זיכרונות מעולים. יש לי ספק כוח 520 OCZ, מאז שקניתי לפני כמה שנים. לא יודע אם זה יחזיק מעמד ויתאים ללוח אדם חדש שקיים כיום, וכרטיס מסך 480GTX, אם אני לא טועה. ובגדול לא חסר כונני קשיחים - SATA 1 קיים. דעתכם חשובה לי. ואז למפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ספציפי: משחקים, עבודה משרדית ותכני HD (…
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. אני צריך עזרה עם מפרט למשחקים כבדים: מעבד (רצוי dual core) לוח אם זכרון דיסק קשיח (לא צריך יותר מ - 80 ג"ב!!!) ספק כוח פתרונות קירור מארז (שיהיה הכי מכוער רק שיעבוד ושיתאים) את שאר הרכיבים כבר יש לי. חשוב לי שהלוח אם יהיה תומך pci-e. תקציב: 4000- 4500 ש"ח. בבקשה תחסכו בכל מקום שהוא לא הכרחי - למשל דיסק קשיח גדול, ספק כוח חזק במיוחד, מארז מגניב, קירור שאני לא חייב (לא מתכנן OC). אם זה לא מסתדר אז אני מעדיף 512 זכרון מאשר להתפשר על חלקים שאני לא יכול לשדרג אח"כ. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד למטרות לימודים וגיימינג קל, NBA 2K14 לדוגמא. הגעתי ל2 מחשבים: http://www.newpc.co.il/items/295357 ו- http://www.newpc.co.il/items/248318 שניהם בסה"כ נראים לי טובים ומתאימים לצרכים ולמחיר. רציתי לדעת איזה מביניהם עדיף, מבחינת המעבד והכרטיס הגרפי, שהם די דומים בסה"כ אבל בכל זאת... או אם למישהו יש המלצה למחשב טוב מאלו בסביבת המחיר הזה אני אשמח מאוד לשמוע להמלצתו. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1063 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤685 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ¤1163 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 מחיר: ¤574 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤1296 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ¤417 אחריות: שנה. מחיר סופי: ¤5231 האם עסקה משתלמת ? שווה להחליף רכיבים ?
-
- 10 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בשדרוג המחשב. טופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד וסרטים/סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs, Witcher 3, Dragon Age Inquisition וכל הכותרים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים, אינטרנט 24 שעות ביממה, סרטים (צפיה, הורדה, עריכה), עבודה משרדית-ביתית (תוכנות OFFICE למיניהם, תוכנות גרפיקה, תוכנות עריכת AUDIO ו - VIDEO). מערכת ההפעלה: WINDOWS XP PRO SP1 מסך: כנראה 19 אינץ'. המערכת תתבסס על מעבד אינטל, ויהיה צורב. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני צריך עזרה בבניה של מפרט אשר יתאים למשחקים לגיימינג במשחקים הבאים: counter strike , nfs ug, worms המחשב גם מיועד לצפיה בסרטים, ישומי אופיסב וגלישה באינטרנט אין צורך בספק כוח אני כן צריך מארז, במסך שאני משתמש בו הוא 20 אינץ'
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אם אני לא טועה יותר טוב לסוללה שתהיה ב 80% בערך מאשר ב 100 ועדיף שלא תיטען כל הזמן בחלק ממחשבי IBM ראיתי שיש כ לים לניהול טעינה של סוללה אבל אצל DELL לא ממש מצאתי (באתר שלהם) אני מניח שיש תוכנות צד שלישי שיכולות לעזור בעניין (או אפילו כמה פקודות ב CMD...) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המדובר במפרט כמעט מלא כי דברים כמו צורב ו CD אני לוקח מהמכונה הישנה. המארז שיש לי הוא מארז Full Server Tower ישן ולא ידוע אבל הוא בגובה של כמעט מטר שלם (מה שגורם לכל האנרמקסים בגובה 60 ב"מ להראות כמו בייבי ויש לו פוטנציאל מודינג אינסופי בערך. הקיצור יש לי עוד איזה התלבטות קלה אבל זה פחות או יותר הסיפור הסופי: AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU 704.59 Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler 108.12 Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard 527.43 Samsung Original Memory 512MB 2700 890.43 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 698.75 Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card 1,274 LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם . ברשותי מחשב שולחני 2 Intel Pentium Dual Core .אני שוקל לקנות בארהב מחשב נייד " 13 MACBOOK PRO . האם אתם חושבים שתהיה לי בעיית העברת קבצים (בעיקר תמונות ) מהמק לשולחני ומהם ? הנייד מיועד לטיפול ומיון ראשוני של תמונות שאני מצלם . תודה מראש אדי
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי קראתי מספר דיונים בפורום בינהם המלצות על ה DV5269EA ש Lior קנה ויש לי מספר שאלות בעקרון אבא שלי לא גיימר , בעיקר לאינטרנט, Office .. אולי קצת סרטים. מה שכן הייתי רוצה לדעת בביטחה שהמחשב יתמודד עם ויסטה בצורה חלקה + ממשק ה Aero. האם המחשב הנ"ל יתן לי את התמורה הזאת? אולי יש עוד המלצות בטווח מהחירים הנ"ל? חשבתי אולי לחכות קצת עד שכל הניידים ימכרו עם Vista אבל נכון לעכשיו אני רואה רק התחכמויות מצד הספקים (Vista ללא Aero - סלחו לי שאני לא זוכר את כל 14 השמות שיש למערכת ההפעלה הזאת) 6000 ש"ח זה הגג של הגג. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני קונה מחשב בימים הקרובים,לאבא שלי יש חבר שהוא תכנאי,אבא שלי רוצה שהמחשב יהיה במחיר שהתכנאי קונה את הסחורה נסו לשער את המחיר הסביר אז ככה זהו המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1033 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT IL9 PRO מחיר: ¤501 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤804 אחריות: ללא הגבלת זמן דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 מחיר: ¤441 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤205 אחריות: שנתיים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב p4 2.8ghz כרטיס מסך geforce fx5200 זיכרון 512 400MHZ ddr1 2.5cl hard disc 7200rpm 120g הלוח אם תומך רק ב DDR1 וכרטיס מסך apg x8 ואני רוצה לשפר ב 600-800 שקל בערך תציעו תודה מראש שימוש עיקרי americasarmy איכות גבוהה כרגע לא פועל טוב חשבתי בעיקר על הזיכרון והכרטיס מסך עוד 512 זיכרון וכרטיס מסך 7600gt
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני לפני רכישת המחשב הנל דרך האתר של DELL.com, ולאחר שיחה עם DELL ישראל הם אמרו לי שצריך אחריות מסוג NBD, דבר שאין אפשרות לבחור בו בעת הרכבת המחשב באתר.בשיחה עם DELL ישראל, נאמר לי שהאחריות למחשבים מארה"ב תקפה לכל הדגמים הנמכרים בארץ (ה XPS 1330 הוא אחד מהם) ולאחר התכתבות נוספת במייל עם DELL ישראל, הם החזירו לי את התשובה הנ"ל: מחשבי דל ניידים הנרכשים בחו"ל זכאים לקבל השירות בארץ ע"פ שני קריטריונים : 1. מחשב אשר נרכש עם אחריות בינלאומית (NBD) זכאי לקבל שירות ללא חיוב הלקוח עבור חלקים או עבודה. אין התחייבות לזמן התיקון מכיוון שתלוי בזמינות החלפים במחסני דל (במידה וסוג המחשב נמכר בארץ, סביר להניח שזמינות החלפים גבוהה). האחריות הינה לתיקון תקלות חומרה בלבד. 2. מחשב אשר …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את הנעוץ, אבל עבר זמן מאז ספטמבר 2009. אני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= המחשב מיועד לשימוש באופיס ואינטרנט בלבד (אין צורך אפילו שינגן סרטים ומוזיקה). ידוע לי מה הדעה הרווחת על אייבורי, אבל קניתי מהם בעבר ולא התאכזבתי, אז תחסכו ממני את הביקורת על החנות... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
היי, בשלוש+ השנים האחרונות אני משתמש לכל צרכי בלפטופ XPS L501X של DELL. לאחר הוספת 4GB של זכרון (הפך ל2X4) והחלפת הCD לSSD (מסוג M500 1220GB של INTEL) הוא די עונה על הצרכים שלי. הדבר היחיד הוא שלפעמים לוקח לו זמן בעבודה עם SOLIDWORKS. עיקר העבודה שלי עם המחשב היא עבודה עם SOLIDWORKS, דברים שקשורים בהדפסות תלת מימד, OFFICE וגלישה באינטרנט. בתקופה הקרובה אדרש להיפרד מהלפטופ ובגלל שבקרוב אתחיל ללמוד תואר שני בהנדסת מכונות ארצה להצטייד במחשב חדש שיחליף אותו. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך, אך העדיפות היא קודם כל שיעשה את העבודה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אודה לעצתכם, מוכרים את הדגם מחודש בכותרת סביב 1600 שקל. יש מקומות עם עד שנתים אחריות. שווה את הסיכון? במקרה הכי גרוע זה להחליף סוללות? לצורך שימוש משרדי עם תוכנות סטטיסיות. המטרה שיחזיק כ4-5 שנים. לגיטימי או לא משתלם?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום, למעשה זאת תהיה הההודעה הראשונה שלי :\ שמעתי שיש פה מי שמבין ויכול לעזור אז תעזרו בבקשה !! 1. מה התקציב ? ב-סביבות ה-4500 פלוס מינוס 2. מטרות ? (לדוגמה OC, עבודות משרדיות, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד) מחשב מהיר וחזק למשחקים החדשים ביותר ולסרטים. 3. האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, DVD, צורב DVD, כרטיס טלויזיה, כרטיס רשת וכו'..) לא כלום כלום כלום ! 4. האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? צורב, dvd, דיסק קשיח שלא עולה על 60 gb , כרטיס קול מתקדם 5. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך מהיר וחזק למשחקים חדשים, זכרון 512mb 6. האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? (כדי שנדע ל…
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-