ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, להלן 2 מחשבים: http://ksp.co.il/?uin=17838 http://ksp.co.il/?uin=18017 אני מחפש מחשב מתאים למטרת לימודים(4 שנים לפחות-עמיד) ושימוש אישי - גלישה, הרצת סרטים כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר, שניתן יהיה להפעיל עליו מספר יישומים במקביל מבלי ש"ייחנק". הרצת משחקים הם לא שיקול(אין כל כך זמן לזה) המחשבים לעיל הם המתאימים ביותר שמצאתי ומכיוון שאני לא הצלחתי להחליט אני מבקש מכם לחוות דעה ולעזור לי לבחור מחשב מתאים. תודה רבה לכל מי שעוזר ומקדיש עבורי מזמנו!
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש - בעיקר למשחקים. אני יכול להשיג מעבדי אינטל בהנחה משמעותית - i5-3570k ב-600 שקל או i7-3770k ב-800 שקל. המחשב הנוכחי שלי בן אולי שנתיים, חלקים כמו ספק כוח ומארז שאני לא בטוח מה החשיבות שלהם אפשר להעביר? לא צריך ציוד הקיפי. התקציב די גמיש, אבל אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר. שיריץ חלק משחקים חדשים בזמן הקרוב, לא צריך על הגדרות מטורפות. תודה רבה (:
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
העלתי מוקדם יותר בקשה לעזרה בבחירת מחשב אבל כנראה שסיבכתי עם יותר מידי פרטים. אני אנסה הפעם לתמצת את השימושים הצפויים במחשב ואוסיף כמה אפשרויות שראיתי באינטרנט: השימושיים העיקריים במחשב הם עבודות על מסמכים כגון וורד, אקסל (בעיקר שימושים חשבונאיים ולכן יש יתרון מסוים למקלדת מלאה), מצגות וכד'. מעבר לכך המחשב משמש לצפייה בטלוויזיה ובסרטים באמצעות האינטרנט. התקציב הוא סביב ה- 2,500 ש"ח. גודל מסך 14 או 15.6 (בתקווה שהוא לא גדול מידי) כל מה שקשור למעבד, זיכרון ופרטי חומרה אחרים, אני לא מבין בזה ולכן קשה לי לדעת מה ועד כמה החשיבות של כל פריט חומרה (בעצם, במה חשוב יותר להשקיע). אשמח לקבל המלצות להעדפה של אחת האפשרויות ו/או טיפים שיעזרו לי להחליט. תודה! 1- http://www.p1000.co.il/s…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,וקצת עריכת מוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 ,וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3-4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, כנראה בעתיד גם MATLAB, משחקים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יומיומי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA VI , BF3, ומשקי FPS אונליין... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 37'', FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר על מחשב לילדה בגיל 12, לשימוש באינטרנט, אופיס, סרטים וקצת משחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות...100-150 ש"ח אם זה ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אופי, אינטרנט וקצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע, אבל לא משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לה מסך LG לד…
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000+ שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יומיומי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM, BF3 , SimCity , -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. רזולוציה 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו ואודיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premier/AfterEffects/Cubase 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד הקפי וכרטיס קול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה חברים אני מחשב מחשב שבעיקר ישמש אותי לסרטים ואינטרנט אולי קצת תוכנות כמו מאטלאב. הייתי רוצה שהמחשב ירגיש מהיר. שאני אהנה להשתמש בו. הייתי אותה לנסות לעשות אותו קטן יותר מהסטנדרט אם זה אפשרי(מארז קטן) אשמח לעזרה. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן אבל אפשרי לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: תכני HD. אינטרנט. ומשחקי אסטרטגיה אולי(starcraf) אבל הכי חשוב זה חווית משתמש רוצה שהמחשב יטוס ולא יתקע.) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשהו כבד כמו שרשמתי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קלים. משחק באקסבוקס בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש לחבר, נייד בתקציב של עד 2800 ש"ח, הנטייה היא ל-DELL. חשוב שהמעבד יהיה לפחות i3 ו-4 ג'יגה זיכרון. שימושי המחשב יהיו: אינטרנט,משחקים קלילים(לילדים),סרטים,משרדי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד. עניתי על השאלון בתקווה שזה יתמצת נכון את הדרישות שלי. בנוסף, צירפתי בסוף קישורים לכמה אופציות שראיתי ברשת. הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא יודע לתמחר את ההבדלים בין כל ההצעות ברשת. לדוגמא עד כמה מהירות המעבד משפיעה (למשל 2.2 לעומת 1.8) וכמה שווה לשלם יותר בשביל זה. ככה גם לגבי זיכרון וכד'... דבר נוסף, ראיתי שרוב המחשבים מגיעים ללא מקלדת נומרית וזה פרט שהוא חשוב לי לעבודה השוטפת. לא יודע להגדיר עד כמה חשוב ביחס לשאר הפרמטרים, תלוי עד כמה הם קריטיים (מהירות, זיכרון וכד'). * מטרות המחשב- מצד אחד עבודה על מסמכים: word, excel וכד'. מצד שני- המחשב משמש לצפייה בטלויזיה ובסרטים באינטרנט. * גודל המסך- יש לי עכשיו 14 אינץ'. אני לא רוצה קטן יותר …
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך המפרט ואם יש פה משהו מבוזבז שאפשר לחסוך בו, ועד כמה שווה להוסיף כונן Ssd ? מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪879 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 מחיר: ₪213 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-DS3H כמות: 1 מחיר: ₪532 מארז: באנדל Define R4 Black,Titanium + Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪850 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 מחיר: ₪158 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪460 כרטיס מסך: Sapphire 7850 1GB GDDR5 HDMI DP כמות: 1 מחיר: ₪948 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה …
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים בערך רכשתי מחשב נייד מסוג HP 7200EJ להפתעתי לאחר פתיחת המחשב ראיתי אור צהוב בקצה המסך בפניה שלי לחברה אמרו והצהירו בפני שזו תופעה תקינה של המסך וכי זליגת אור יש בכל מסך לד לדעתי עבדו עלי, המוצר באיכות ירודה לא אמור להיות זליגת אור בכוונתי להגיד תביעה בנושא צרפתי תמונות אשמח לשמוע הארות/הערות
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבטת בין שני מחשבים ניידים, ואשמח לעזרה. תקציב- כ- 3000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, אולי בעתיד קצת עריכת סרטים, אבל ברמה מאוד בסיסית, ובתוכנות קלות יחסית. אני עורכת סרטים בתוכנה איכותית במחשב השולחני בבית ההורים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. המחשב בדרך כלל מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) אני לא כל כך יודעת מה זה אומר, אז אני אשאיר שאלה זו ריקה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bl…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום, צריכה המלצות לקניית מחשב לסטודנטית. בעיקר עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ואולי קצת תכנות. חשוב שהמחשב יהיה קל -עד 2ק"ג ועמיד. שלא יתחיל לקרטע אחרי שנה-שנתיים. חשבתי על מחשבים האלה: http://wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=837175 או http://www.speed4u.co.il/pl_product~IN-RD33-6645~65~137.htm מה דעתכם? דרישות המחשב: * גודל המסך? לפחות 13' * משקל רצוי? פחות מ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. לפחות 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 G כדאי שילוב * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה, אבל טוב אם יהי…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוח אם: Gigabyte GA-Z77-HD4 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4407#ov הדרישות ללוח האם: שיהיה כמה שיותר חיבורי SATA לפחות 5 שיהיה בגודל ATX ויתאים לתושבת 1155 המעבד: Intel Core i3-3225 Ivy Bridge ספק כוח: Corsair VS550 דרישות: שיהיה לפחות 3 חיבורי חשמל 4Pin למאווררים. האם יספיק לשני כרטיסי המסך הרשומים מטה? קירור למעבד: Antec Kuhler H2O 620 Liquid Cooling System דרישות: קירור מים זול ולא יקר זיכרונות: Corsair XMS3 DD3 1600 16GB X2 Sapphire AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 או שעדיף אחד כזה? Sapphire AMD Radeon HD 7770 1GB GDDR5 שני כרטיסי מסך למערך CrossFire מבקש את דעתכם על המפרט הנ"ל, לגבי שאר החלקים יש לי כבר חדשים.
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
תקציב- עד 5000 חריגה- עד 6000 (אם יש חריגה של עד מאה שקל מעבר ל 6000 אז גם בסדר) ייעוד- מחשב גיימינג כבד (באטלפילד 3, aliens:colonial marins-כבר בפרה אורדר , בורדרלנדס 2, סקיירים, פאר קריי 3 ועוד) חשוב השקט של המחשב (מסולם של 1-10 בערך 7 או 8 ). ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר וכו') רזולוציה- 1920X1080 לא מתוכנן OC ואם יהיה אז קל... כנראה שיהיו שדרוגים עתידיים אז חשוב גם לשמור על האופציה הזו פתוחה. בנוסף- אין צורך לכלול במחיר מע' הפעלה או תוכנות אחרות (אנטיווירוס ועוד) תודה.
-
- 27 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן חברה. מחשב נייד פשוט,למטרת גלישת באינטרנט ועבודה משרדית (אופיס וכד') את הטוב ביותר בתקציב הנ"ל... תודה מראש! שבוע טוב אנשים
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עד 4.2K כולל מסך.ניתן לחרוג רק מעט 200-300 שח חשוב לי שיריץ משחקים בהגדרות גבוהות,שיהיה שקט, בין 500GB ל1TB כונן קשיח אני רוצה מסך בין 22-24" FHD עם חיבור HDMI שיתחבר למחשב 8GB RAM ואיפשהו באזור המרכז (גר בתל אביב) מקווה שזה מספיק,תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שבת שלום חברים! אני מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של אינטרנט, אופיס וכיוצא בזה, וללימודים אני מעוניין שהמחשב יהיה 14" או יותר ושיהיה די קל נוסף על כן חשוב לי ביצועי המחשב, עדיפות לIVY BRIDGE אולי ואם אפשר בתקציב אולי גם SSD בתור דיסק למ"ה אשמח לעזרה מכם, ולכל עצה שהי! תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך עזרה בהרכבת מחשב לחבר , המחשב ישמש רק למשחקים בעיקר FPS . המחיר המבוקש הוא 4K ,אפשר חריגה קטנה (עד400). ללא ציוד היקפי . אם אפשרות לOC קל בעתיד . כולל SSD , וכרטיס מסך של nvidia. זה המפרט שיש לו כרגע : Nvidia GTS250 מעבד: i7 930 @ 2.80 GHZ זיכרון:RAM 8GB מסך FULLHD תודה רבה לכל העוזרים , והמשך יום נעים
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
1. התקציב שלי הוא 3200 ש"ח, אבל אני מעדיף לא לנצל את כולו. 2. המחשב ישמש בעיקר לתיכנות בעזרת Visual Studio 2012. אני גם רוצה להריץ משחקים חדשים על המחשב, בעיקר משחקי מרוצים דוגמת Dirt2. 3. אין צורך בציוד הקפי 4. המחשב צריך להיות אצלי בחדר, אז אני מעדיף שלא יעשה אור ועדיף שיהיה גם שקט 5. עם יש מעבד + לוח אם שמאפשרים לעשות OC פשוט, אני מעוניין. עשיתי פעם כבר OC לכרטיס מסך שלי. 6. מבחינת תוכנות, אני רוצה להשתמש בווינדוס 8 שכבר יש לי על הלפטופ (כשיגיע המחשב בחדש, אני זורק אותו) 7. לא חשובה לי החנות, רק שתהיה בעזור תל אביב 8. אני מתכנן לשדרג אותו לפחות פעם אחת לפני שאני אעבור למחשב חדש בעתיד בנתיים מושך אותי המחשב הזה: http://hwzone.co.il/specslist…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים קלים כמו sims 3 וצפיה בסרטים. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?פחות 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?4 שעות יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi וvga חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? גודל מינימלי של 500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?מהחברות המוכרות יותר... תודה רבה! שכחתי להוסיף את התקציב, עד 3500 שקל
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה וראיתי את כל ההודעות בנושא הרכבת מחשבים ואני אשמח אם תעזרו לי גם בנושא. אני מחפש מחשב שיהיה בסלון. בעיקר לצפיה בסרטים, גלישה וגם קצת משחקים כמו פיפא או GTA. חשוב לי שיהיה מארז קטן, משהו בסגנון הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=Sohoos603 ורצוי יותר קטן אם יש.. בינתיים יצרתי את המפרט הזה במגבלות המלאי שלהם: מעבד Intel Pentium G860 3.0Ghz Tray ₪334 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IG860T לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H ₪444 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95H7701 כונן קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1000GB SATA3 64MB ₪375 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST1000DM003 מארז Sohoo s603 Media Center+S…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מהמקסימאלי.. אם חייב אז תגידו ולטובת מה ואני אחשוב על זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן.. SONY VEGAS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו BF3 FC3 וכל מה שיצא בעתיד הקרוב.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL U2312HM 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-