ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן, ביקשו ממני המלצה למחשב+מסך מחשב בשביל שימוש בC++ וC SHARP, המחשב צריך להיות כולל מסך. מסך חשבתי על הDELL 2312 אבל בקשר למפרט אין לי מושג ואשמח לקבל אחד כזה. (אם ייצא יותר זול, מה טוב) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, שמעתי מחבר שהפורום הזה הוא הטוב ביותר לדברים מהסוג הנ"ל, אני כבר לא מעודכן במה שיש היום בשוק, לכן אשמח בעצתכם. המפרט שאני מבקש הוא ספציפי ומיוחד, בתקציב של עד 5000 ש"ח: לוח אם ומעבד - הכי חשוב מבחינתי - do your best כרטיס גרפי לא כזה מעניין - לא אשחק עליו בכלל, אלא בעיקר עבודה רציפה ותוכנות כבדות שתי יציאות למסכים (dvi עדיף) - אם צריך כרטיס גרפי מיוחד לזה אז סבבה שתי יציאות PS2 למקלדת ועכבר (במחשבים החדשים יש רק יציאה אחת משולבת) רמקול מובנה בפנים כונן floppy כונן DVD קורא כונן DVD צורב (חייבים להיות נפרדים!) ללא דיסק קשיח, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר. חיבורי SATA מארז - עדיפות לקטן כמה שיותר. RAM: זכרון DDR3 ו8 ג'יגה לפחות (חשוב מאוד שיהיה חזק מהיר והרבה ממנו)…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HP ENVY 17 series Operating system: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Processor: Intel® Core i7-720QM Quad Core processor (1.6GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.8 GHz Memory: 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard drive: 640GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card: 1GB ATI Mobility Radeon HD 5850 Graphics [HDMI] Display: 17.3" diagonal HD+ HP BrightView Infinity LED Display (1600 x 900) Primary optical drive: SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support (Slot Load) Personalization: HP TrueVision HD Webcam Networking: Intel Wireless-N Card with Bluetooth Included Software Bundle: Corel® PaintShop Photo Pro X3 +…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שם קישור ל2 הלפטופים בksp כיוון ששם מפורט המפרט המדויק שלהם שמשתנה מחנות לחנות. Dell g5 15: https://ksp.co.il/m/uin/49837&ref=select Hp pavilion gaming 15: https://ksp.co.il/m/uin/74614&ref=select הדברים שחשובים לי (בסדר יורד): איזה לפטופ ייתן ביצועים טובים יותר במשחקים כבדים? לאיזה לפטופ יש מסך טוב יותר? לאיזה לפטופ יש קירור טוב יותר? עמידות לטווח הארוך (שימו לב שhp עם אחריות לשנה לעומת dell עם אחריות ל3). איזה מהם עמיד יותר? שירות הלקוחות של איזו חברה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בגלל העומס הרב שלי בלימודים אני שוקל למכור את הלוח והמעבד של המערכת הראשית שלי ולעבור ל2500K בHTPC המעבד הוא 4770K BOX עם ביטוח OC של אינטל (שימכר איתו)שמסוגל לעשות 4.5GHZ במתח 1.225 הלוח ללא אחריות מדגם Asrock Z87 Killer עם תמיכת SLI וכרטיס רשת Killer. נ.ב - על הלוח יש פרופיל יציב למעבד עם מתח Offset ככה שבמנוחה המעבד כאילו בסטוק כמה אתם אומרים אפשר למכור את הרכיבים ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולא להוריד באיכות אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המחשקים החדשים שיצאו בתקופה האחרונה ומה שיצא בקרוב ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
CPU AMD Price Units Total Athlon XP 2000+ copper fan 590 1 590 M.BOARDS for AMD ASUS Price Units Total A7V8X(KT400)AGPx8,USB2.0 790 1 790 MEMORY DDR 400 Price Units Total 256MB Twinmos 470 1 470 VGA CARDS ASUS Price Units Total V9280 Ti4200 128MB,TV,DVI,AGPx8 1090 1 1090 HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 720 1 720 Floppy/CD/DVD CD-ROM Price Units Total ASUS x52 150 1 150 Total price + system assemly 4000 ¤ הכריס מסך כמובן יוחלף ל Leadtek Ti440 או Ti4200 X8 איזה טוב יותר ? יש הצעות שיפורים בטווח של ה- 4400 ש"ח .... תודה לכול העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישה של ZENBOOK של אסוס, אשמח לשמוע ממי שיש לו את המחשב. המחיר בארץ מטורף, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=806509. לעומת זאת, בארהב: http://www.bhphotovideo.com/c/product/821614-REG/ASUS_UX31E_DH52_UX31E_DH52_13_3_Notebook_Computer.html הפרש גדול מאוד, מה גם ש- B&H עושים משלוחים לארץ, משלוח עם UPS מהדוסים בניו יורק לארץ הקודש יעלה 92$ לפי האתר שלהם. ככה שיוצא 1092$ כולל המשלוח, שהם 4106 ש"ח. למחיר הזה אני צריך להוסיף רק מעמ או גם מכס? מה הנוהל במקרים האלו? אני יודע שעל לפטופים משלמים רק מעמ אבל אף פעם לא הזמנתי לפטופ במשלוח UPS תמיד מישהו הביא לי (קניתי כבר 2 נטבוקים של אסוס מ-B&H). גם אם אני מוסיף 16% מעמ, עדיין החיסכון הוא באיזור ה-7…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? ניסיתי ולא הצלחתי... אם אי אפשר, תנסו לעשות מחשב בלי מסך. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך מפרט למחשב עם עכבר מקלדת מסך רמקולים ומכשיר משולב זול כנראה X75 של לקסמרק (לא הכרחי) המפרט מקסימום עד 4200 ! ואם אפשר לסחוט את כל הביצועים מהמחיר ועוד דבר מה אתם אומרים על זה..: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1106649 ויותר חשוב מהכל לציין מאיפה לקנות את המפרט במחיר זהה. התשלום במזומן !
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי להתייעץ בקשר למחשב גיימינג שאני מתכנן להרכיב בעיקרון אני יותר מחפש המלצות על חלקים ומאיפה להזמין אותם, התקציב שלי הוא בין 3.5 ל4.5 אלף, עדיפות למעבד של אינטל ולוח של אסוס, אבל אם מישהו חושב שזו טעות אני אשמח לשמוע וללמוד. אהיה אסיר תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה המחשב הקים שלי עושה בעיות ואני ינסה למכור אותו בקרוב וצריך תחליף חשבתי בהתחלה על מיני מאק אבל בארץ זה מאוד יקר יחסית למה שהוא נותן במיוחד הדגם שרציתי (וכן אני יודע שמיני מאק לא מתאים למשחקים כבדים ) בכל מקרה אני רוצה לבנות מחשב קטן אבל שעדין יוכל להריץ משחקים כמובן רכיבים שלא מיצרים המון חום וצורכים טונות חשמל וניראה עם אפשר לדחוף הכל למארז קטן -לא מצפה לגודל של מיני מאק אבל כמה שיותר קטן לא משנה לי AMD או אינטל ולא משנה לי הנווידה או AMD בכרטיסי מסך
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אופיס, אינטרנט ומשחקים (פרו אבלושן CALL OF DUTY וMOH א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש אופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 23 אינץ' חדש של סמסונג 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מעוניין בכטיס רשת אלחוטי תקן N4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן DVD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? רמה של 7 מתוך 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב? 6500 ש"ח במזומן שטרות כסף 2. מטרות המחשב? עריכת וידאו כבדה מאוד HD,עריכה כבדה בפוטושופ ופלאש. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: דרוש מסך 22 אינץ' תומך FULL HD. וגם רמקולים סבירים, רמקולים בסביבות 400 ש"ח. דרוש גם סט של מקלדת ועכבר אלחוטי MICROSOFT LASER DESKTOP 3000 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אין צורך בכרטיס קול איכותי (מספיק המובנה על לוח האם). דרוש צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד של אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הם מציעים שם ניידים במחירים נוחים עד מחשידים.מישהו קנה מהם פעם? טענות? הערות? המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כל מי שמכיר את המחשב בקישור הבא: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=11759078 אנא שישלח לי תגובה האם יש יציאה של S-Video ושל קומפוזיט במארז הזה? כי במפרט שלו לא ציינו זאת. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel מעבד i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte לוח אם Socket LGA1150 KVR16N11-8 - Kingston זיכרון ראם 8GB DDR3 1600MHz Sapphire כרטיס מסך AMD Radeon HD7950 Crucial (SSD) 256GB MX100 Series Seagate כונן קשיח 2TB - 3.5 inch [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD]GX900-550 - Antec מארז+ספק כוח Antec GX900 550W Army Edition MidiTower 3x120mm Fans included - Fan controller - USB3.0 Front ports - Dust Filters - With Antec VP-550P Arctic קירור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 Samsung צורב SAMSUNG DVD-RW Burner DELL מסך 24 inch LED AH-IPS - FullHD 1920x1080 resolution התקציב המקסימלי הוא 5K לנצל את כול …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים, עריכת וידאו (בסיסית), הפקת מוזיקה (כנ"ל, לכן כרטיס קול מיוחד לא נכלל ויקנה בצורה נפרדת). החלטתי שיהיו 2 HD, כי הבנתי שבמקרה של הפקת מוזיקה, שקיימת הרבה עבודה על קבצים, רצוי מאוד שיהיה דיסק קשיח נפרד לכל התוכנות (VST's, קבצי אודיו) לשם עבודה בצורה יעילה יותר. המפרט: מעבד: core 2 duo E8400 3 ghz לוח אם: GA-EP43DS3L Intel P43+ICH9 זכרון: Corsair 4gb (2x2gb) DDR2 800 כ. מסך: GForce 9800GTX 512 דיסק קשיח: WD 160G AAJS דיסק קשיח נוסף: WD 500G 16MB 500AAKS CD/DVD: משהו של LG (לא נראה לי שצריך אפילו לפרט) כרטיס קול: AC-97 8Channels כ. רשת / מודם: מובנה קייס: Termaltake WING RS 100 Piano-Black PSU / UPS: FSP 400W ATX400-PNR, 120mm FAN, Sata X2 תמחור: 4650 ויש …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד אינטל Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל eVGA nForce 680i SLI Conroe 1333Mhz, DDRII 1200, 2xPCI-E, 2xGBL זכרונות DDR II 800 1GB Corsair XMS2 CL5 דיסקים קשיחים Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS 7950GT 512MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E כרטיסי קול CREATIVE X-Fi XtremeAudio כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders Sony DVD±R AWQ170A x18 Black מארזים Thermaltake Armor Jr VC3000BWS מסכים SAMSUNG 740BF 17'' LCD 2ms DVI מחירון עבודות במעבדה Assembly - New Computer more than 4000nis מחיר 9065 ¤ נו שווה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משקל: עד קילו וחצי מסך: 11.5' עד 12.5'. מחיר: עד 2500 מסך מגע + מקלדת נשלפת ז"א המסך הופך לטאבלט שימושים בסיסיים כמו אינטרנט אופיס מיילים פייסבוק... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אבקש עזרה בהמלצות למפרט לשרת NAS - אני זקוק למארז, לוח אם, מעבד, צורב DVD וזכרונות עם הנתונים הבאים: 1. המארז הכי קטן שניתן להשיג שיוכל להכיל 4-5 דיסקים קשיחים וכונן DVD , עדיף שיהיה בצורת "קוביה" (דהיינו לא גבוה וצר) 2. השרת יעבוד 24/7 לכן הדגש הוא על חיסכון בחשמל, זאת אומרת המעבד הכי חסכוני שיש. 3. כמה שיותר שקט, אם ניתן להשתמש בקירור פאסיבי ולהוריד מאווררים, מה טוב. 4. אני אשתמש ב RAID בתוכנה לכן אין צורך בבקר על הלוח. 5. אין צורך לכלול דיסקים קשיחים (אקנה בנפרד) התקציב גמיש, חשוב לי שיהיו הדרישות שהזכרתי וסה"כ המפרט הוא די צנוע, אני מניח. תודה מראש - barduck
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לעוזרים, מחפש מחשב לסטודנטית לעיצוב פנים. * מטרות המחשב? רינדורים,autocad, אופיס, אינטרנט, סרטים * גודל המסך? 15 אינץ' - מבריק * משקל רצוי? ~2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ~5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3.0 יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין. SSD לא דרוש. * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אחריות ל-3 בתקציב - יתרון. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה לכולם,
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300, רק אם משפר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22-23 איינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. הי אני רוצה לקנות מחשב בשבילי, מחשב לגיימינג ועריכה של סרטונים, תמונות. התקציב הוא 5500 ולא ניתן חריגה בתקציב. 2. אני גם מעוניין לקנות ציוד הקפי (הציוד ההקפי לא כולל את התקציב של ה5500 והתקציב המירבי לציוד ההקפי הכולל הוא 3500 ש"ח). הציוד ההקפי כולל: מקלדת, עכבר, פד שולחן שאני מעריך בערך שגודלו צריך להיות בסביבות המטר לרוחב על 40 סנטימטר, מסך גיימינג איכותי (צריך להיות עם רזולוציה טובה ועדיף 144hz, מאמין שהוא יעלה בסביבות ה1000,1500 ש"ח) ואוזניות. (חשוב לציין שאני רוצה שכל זה יהיה של גיימינג, עדיפות לאורות אך לא חייב). 3. אני רוצה במחשב 3 חיבורים של HDMI וחיבור של SSD. 4. פחות חשוב לי שקט הפעילות של המחשב אבל אני מקליט סרטונים למדיה החברתית…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן מעוניין בקנייה של HTPC. המחשב ישמש להקלטה ממיר דיגיטלי של הוט (לכן חובה להוסיף כרטיס מקליט). בנוסף, הוא גם משמש כמחשב הראשי שלי. פתוח בקביעות, לכן חשוב שיהיה שקט. צריכה להיות אפשרות לחיבור בין מסך LCD לשימוש של המחשב, לבין חיבור לטלויזיית LCD לשימוש עם הטלויזיה... ושאוכל במקביל גם לעבוד על המחשב וגם לראות טלויזיה במסך השני. כמו שאמרתי, התקציב הוא 4000 ש"ח בערך - אפשר לחרוג קצת... רצוי שהרכיבים יהיו זמינים בחנות למיר, http://www.lamir.co.il/computers.asp אשמח לעזרה, תודה !
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-