עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by happyshasha,

הי, אני מחפשת כרגע מחשב נייד שיתאים לי גם ללימודים וגם להתמכרות הקלה שיש לי לאינטרנט, לפייסבוק ו.... לסימס.... האם יש למישהו הצעה טובה או לפחות טיפים לגבי מה עליי לחפש במחשב? תודה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כרגע זה המפרט שסגרתי עם אייבורי, עדיין אני יכול לשנות (שילמתי מקדמה) יום שיש זה כבר מגיעה אז מחר אני צריך להחזיר תשובה אם ארצה לשנות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793 + שדרוג לדיסק Western Digital 500GB SATA2 16MB Buffer -ו20 ש"ח שמתי לב לכרטיס מסך שהוא חלש, בהוספה של עד 100 שקל יש כרטיס יותר טוב של זה של 1024? יש לי מהמחשב הישן את הכרטיס קול הזה http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=502 האם שווה להרכיב אותו? מ ה3 מה יותר טוב? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog...&db46632=46974 המחשב דיי זמני, וקונים ממני אותו במחיר ששילמתי, לכן אני לא משקיעה הרבה בו, אבל מן הסתם מחפש להוציא את הטוב ביותר במחיר הזה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותר…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?2000,מזומן 2. מטרות המחשב? צפייה בהרבה סדרות,משחקים קלים מאוד,עבודות משרדיות,גלישה והורדות ארוכות... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כלום. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שלא יהיה רועש. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא...(אולי) 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?ל…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום אני רוצה להזמין את המחשב הנ"ל בזיגזאג מחשבים מה אתם אומרים על המפרט האם יש משהו להחילף\ לשפר? כי אני די מתלבט בקשר לספק כוח אם הוא טוב... : AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL- 1,220 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL- 1,461 Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC- 362 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA- 429 Thermaltake Extreme VOLCANO 12- 169 זיכרון 1024 מגה 400 מגה הרץ של TWINMOSS יש לי כבר בבית לוח- אם EPOX K8DAJ כך גם מארז.... תודה לכל העוזרים אל תתבישו להציע!!!!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. זה מחשב למישהי מבוגרת שרוצה אותו לטובת הנכדים שלה, ככה שהוא לא צריך 8800, או איזה קואד, בחרנו 1950PRO, וE6750 כבסיס. שקט - חשוב, עיצוב- חשוב בשביל שתרגיש שהקניה הייתה שווה את ההוצאה. על שאר המפרט אני צריך אישור, עברתי על דפי ההיסטוריה של הפורומים וככה בחרנו חלקים: מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3254 -1046- שקל לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 REV 3.3 (QUAD REDY) INTEL 965P HD AUDIO GBL http://zap.co.il/model.asp?model_id=463438 -551- שקל זיכרון OCZ 2048MB DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-4-4-12 http://zap.co.il/model.asp?model_id=484794 450 שקל הארד דיסק Western Digital 320GB 3…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by michfir,

שלום, לאחרונה בן משפחה ביקש ממני לחקור את עניין המחשב, הוא רצה בהתחלה מחשב נייד עד 3000 שקל, לא בדקתי ממש את המחשבים הנידיים, אבל נראה לי אפשר להשיג הרבה יותר במחשב PC במחיר הזה. המחשב צריך להיות בסיסי, כרטיס מסך שיכול להריץ משחק כמו SIMS2, כרטיס קול עדיף שיהיה מובנה, מסך... אינטרנט. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה בOFFICE של מיקרוסופט ופעם ב... משחק. דיסק קשיח, אני אקח בין 80-120 GB.. תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by AmosC,

שלום אני מחפש מחשב נייד לבן שלי. המחשב ישמש בעיקר כמחשב ביתי ולא ינוייד הרבה, כך שמשקל של 3 ק"ג זה בהחלט סביר. מסך של 15.4 נראה כאופציה מועדפת. צרכים: מעבר לאינטרנט/אופיס - מדי פעם תיכנות ופוטושופ, ומשחקים כגון סימס ומשחקי פלאש באינטרנט (אם כי ייתכן שבעוד שנה-שנתיים הוא יתעניין גם במשחקים מעט יותר כבדים). חשבנו על HP 6860 (כאן: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711807) שבא עם שנתיים אחריות בינלאומית, אבל רציתי לדעת אם יש דגם מקביל של DELL. התלבטות נוספת: כאן בפורום ראיתי התייחסויות לכרטיסי מסך בעייתיים של Nvidia, אבל לא מצאתי הסבר מפורט לבעייה ולסיכון. האם מישהו יכול להסביר מעט יותר? האם בכלל לשימושים שציינתי יש צורך בכרטיס מסך עצמאי או שה-3100 הסטדנרטי יכול להספי…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by amit2792,

שלום לכולם אני רוצה לדעת עם המחשב שווה 2000 ש"ח יד שנייה מצב טוב דגם: TY0FSIZ מעבד: Intel Core 2 Duo T5300 1.73GHz זיכרון: 1GB דיסק: 120GB מסך: "15.4 WXGA TFT מערכת הפעלה: Vista Home Premuim DVD/RW Multi Burner אחריות: שנה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. דיווח עדכני מצייר תמונה עגומה למדי עבור שוק ה-PC, לאחר כשנתיים של יציבות יחסית. חלונות 10 אשמה בהכל? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/תקווה-או-קריסה-שוק-המחשבים-האישיים-התכ/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by BenSalem2,

מחפש מחשב נייד עד 2500 למטרת לימודים וקצת כללי (גלישה סרטים וכו') את הרעיון של מחשב נייד עם כרטיס מסך גרפי חזק אני לא מעודד עדיף נייח או פלטפורמה אחרת PS3 וכו' בגדול שנה ב' אצלי מלאה בתכנותים JAVA מתקדם ורשתות תקשורת מחשבים מה שבאמת חשוב לי זה מהירות אז עדיפות למעבד חזק זכרון פנימי 8 יספיק (תמיד אפשר לשדרג) ודיסק קשיח 1 טרה או פחות ואני אקנה 1 טרה חיצוני תודה מראש בן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני צריך שתגידו לי אם המפרט שבניתי בסדר ואם אתם יוכלים אז לשנות את מה שחשבתם שלא בסדר. התקציב הוא 5000 כדי בלי חריגה, אם כן אז 200 לכל היותר. המחשב נועד למשחקי סינגלפלייר דרשניים כמו the witcher. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-B150M-D3H DDR3 LGA1151, Intel B150, DDR3, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by neo690,

משקל: עד קילו וחצי מסך: 11.5' עד 12.5'. מחיר: עד 2500 מסך מגע + מקלדת נשלפת ז"א המסך הופך לטאבלט שימושים בסיסיים כמו אינטרנט אופיס מיילים פייסבוק... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אשתי צלמת והיא זקוקה למחשב מתאים. להלן הפרטים: רוב השימוש שלה במחשב הוא עם photoshop ו-lightroom ולעיתים רחוקות עריכת וידאו עם premier (כמובן שגם אינטרנט, עריכת מסמכים וגם משחקים פה ושם אבל זה לא העיקר). מכיוון שהשימוש במחשב יהיה תדיר (זו עבודה), אנו זקוקים למחשב יציב, שלא יתקע ושיעבוד מהר עם התוכנות. המחשב צריך להיות מסוגל לקרר את עצמו טוב. אין צורך במערכת הפעלה. בנוסף למחשב, אנחנו זקוקים להמלצה על מסך טוב שאפשר לכייל אותו (עד 1500 ש״ח). הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לקבל מכם חוות דעת עבורו או רעיונות איך אפשר להוזיל את המחיר: מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integr…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני צריך המלצה ללוח + מעבד + כרטיס מסך, התקציב לשלושתם ביחד הוא 2500 גג (זה אחרי מתיחה של התקציב). הייעוד הוא למשחקים, וכמובן גם לכל השימושים מסביב (אינטרנט, מסמכים וכו'). כרגע יש לי זכרונות מסוג DDR2 של SAMSUNG, כך שאצטרך שהלוח יתאים אליהם. כמו כן, שני הדיסקים הקשיחים שלי בעלי חיבור IDE (רגיל) ולכן אצטרך שהלוח יתמוך גם בשניהם. בנוסף, אשמח אם אפשר לקבל מפרט שיהיה גם יותר זול מהתקציב המקסימלי שציינתי, כרגע יש לי P4 2400MHZ עם לוח של אינטל וכרטיס מסך RADEON 9800PRO, דיי התבעסתי ש MOH AIRBORNE החדש לא עובד לי בגלל הכרטיס מסך ומכאן השיקול לשדרג. מכיוון שכל הכרטיסים הנורמאליים של היום עובדים בממשק PCE-E אני חייב לשדרג גם את הלוח והמעבד. אלא אם, יש כרטיס מסך כלשהו שראוי לרכישה …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי וגם למכור את מה שיש לי כרגע אז זה מה שאני רוצה למכור p5q asus - לוח אם quad2core q9550 12 cache- מעבד ddr 2 6 gb - שלושה זכרונות כל אחד 2 גיגה כמה זה שווה לדעתכם? הציעו לי עליהם 550 שקל לא עבר oc

17. שלום רב, מעוניין לקבל את עצתכם לגבי מפרט המחשב שברצוני לרכוש (מיד לאחר שאני יקבל את הגושפנקה האחרונה מכם). המחשב מיועד לשימושים רב תכליתיים החל מגלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בתכני HD , עבודה מול PhotoShop ברמה מאוד מאוד בסיסית, וכמובן משחקים (הכותרים החדשים שכולכם וודאי מכירים), רזולוצית מסך FHD 1920X1080 . מעוניין גם בתמיכה של USB3.0 . OC לא צפוי. כמו כן חשוב לציין שלא כול יום אני רוכש מחשב, ולכן אני מודע לחשיבות של מערכת חזקה ככל שתהיה, בתקציב הנ"ל (3500 ש"ח) למען אריכות ימים טכנולוגיים. אין צורך בציוד היקפי ובמערכת הפעלה. להלן סקיצת המפרט שהרכבתי: מעבד: Intel Core i5 650 Socket 1156 3.2Ghz Tray ₪848 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1631 קירור למעבד: מאוורר C…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי, אני עומד לקנות היום ב"ה מחשב חדש, Categories Products Price Qty מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz 1MB FSB800 OEM ¤446 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤564 1 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 ¤409 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤1460 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤260 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤455 1 מארזים Coolermaster CM 690 Black RC-690 ¤457 1 Total Price : ¤4051 אין צורך בהרדיסק, צורב, או ציוד הקפי. אני יודע שניתן לקצץ בזכרון ובספק, אבל אני גם מעוניין שהמחשב יהיה מוכן לשדרוג אפשרי למעבד QUAD בעוד שנה+- אשמח…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nati086,

שלום לכולם, חברה שלי צריכה מחשב נייד ללימודים והשימוש שלה הוא אופיס גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וזהו אין איזה משחקי רשת או משהו כזה יכול להיות שיהיה שימוש בתוכנה כבדה כמו קודי אבל לא יותר מזה. עכשיו המלצתי לה על הדגם Lenovo Ideapad U41-70 80JV006MIV בגלל המשקל בגלל שהוא דק בגלל המסך הלא גדול וגם אני חושב שבכללי החומרה מספיקה לה וגם היה לה תקציב של עד 2500 ש"ח והיא קנתה את המחשב מאילת. עכשיו מישהו אמר לה שהמחשב לא טוב כי הוא עם מעבד I3 ולא I5 לפחות והוא ייתקע לה מלא למרות שלי יש במחשב הנייח I3 ואני מסתדר איתו טוב השאלה שלי האם טעיתי בבחירה כי הוא מחשב קל משקל ודק מאוד וגם את הזיכרון הראם אפשר לשדרג וגם את הדיסק קשיח.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מה יותר משתלם? זה המפרט המלא של המחשב הימני: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=580 תודה לעונים. הידע שלי בנושא הוא מינימלי, אז השתדלו לבוא לקראתי בתשובות בבקשה :-[

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מחפש מחשב לבית למשך 3-4 שנים לפחות בתקציב של 2000ש"ח ,לא מחשב בומבסטי אבל משהו שיספיק לתקופה הזאת להריץ משחקים ברמה בסיסית. 1.אופן תשלום : התשלום הוא באשראי (ניתנת חריגה של 100 -200 ש"ח). 2.מטרות המחשב : משחקים() הורדות וצפייה בסרטים. 3.ציוד היקפי : ללא ציוד היקפי ומסך. 4.דברים לא נחוצים במחשב : הכרטיס קול לא משנה שיהיה מובנה מצידי. 5.האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? : הקירור והעיצוב לא כל כך משנים לי ,אבל שהמחשב יראה אסתטי. 7.מערכת הפעלה ותוכנות : שהמחשב יגיע ריק ממערכת הפעלה ותוכנות. 8.צרכים מיוחדים : חשוב שיהיה כרטיס מסך טוב שיספיק לשנתיים -שלוש להריץ משחקים על רמה בינונית ,המעבד שיהיה ברמה סבירה וכנ"ל הזיכרון ,ונפח הדיסק קשיח עדיף שיהיה 500g אם בתוספת כסף…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. דגם ראשון: Dell Studio 1537 T3200 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1365 דגם שני: DELL Inspiron 1545 T6400 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1380 ההבדלים בינהם זה מסך, מעבד. חוץ מזה הנתונים די זהים והמחיר גם. הצרכים, עבודה בסיסית של אינטרנט ואופיס. רצוי מסך איכותי ביותר. זמן סוללה ארוך. ושיהיה נוח לעבודה ממושכת. אז מה אתם אומרים, על מה ללכת? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by sapir006,

אהלן, אני ספיר, ערכתי עד עכשיו בתוכנות ADOBE והתחלתי להיכנס לחום האנימציה ולעבוד עם תוכנת מאיה קניתי מחשב שהיה מיועד לה]עיל לי ברמה בסיסית וטובה את תוכנות אדובי וזה מה שהוא באמת עשה, אך עכשיו כשהתחלתי להתעסק עם המאיה הבנתי שאני צריכה משהו רציני יותר. אני אשמח עם תעזרו לי להרכיב מפרט רציני בשביל מחשב תותח, ברמה הכי גבוהה שאני אוכל להגיע עם התקציב( עד 10000 שקל) המחשב שכרגע ברשותי מורכב מ: intel core 2 Duo CPU E6750@2.66Ghz RAM של 2 GB וכרטיס מסך Radon X1300/X1550 series אני אשמח לקבל פה עזרה וייעעוץ לגבי מפרט כולל ושוב לרמה גבוה של ביצועים במאיה, המחשב לא מיועד למשחקים אך ורק לעבודה עד 10,000 ש"ח בנוסף, המליצו לי על הכרטיס מסך 8800 Ultra 768MB ורציתי לשאול מה ד…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן, הודעה ראשונה כאן בפורום... אני רוצה לקנות מחשב חדש- שיהיה שקט כמה שאפשר, אני סטודנט והמחשב על השולחן לידי ולכן חשוב שיהיה כמה שיותר שקט (שאוכל ללמוד בשקט). אני משתמש בו בדר"כ לכל מיני תוכנות אבל כרגע יש לי 2.6 GHZ עם 512 מגה זיכרון והוא איטי ממש. אני סטודנט למדעי המחשב וכן מריץ תוכנות ב C++ ו JAVA וכו'. אני לא משחק על המחשב בכלל אבל לא שולל אפשרות כזו בעתיד ואני רואה בו סרטים. פירוט: 1. תקציב- 4000. 2. מטרות המחשב:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. לא צריך ציוד היקפי. 4. לא צריך מסך מקלדת ועכבר. 5. יש העדפה למעבד וללוח אם של אינטל- אני יכול לקבל 50% הנחה. 6. אני רוצה שהמארז יהיה מעוצב, בלי יותר מדי גאדג'טים, חלק ונקי- ב…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מחפש ULTRABOOK חזק. עדיפות גדולה ל 16GB זכרון. מישהו שמע משהו על ה TOSHIBA הזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים