ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת כמה שווה המחשב נייד שלי מדגם dell vostro 3450 מעבד intel core i5 2430m cpu זיכרון 8GB הארד דיסק 700 GB כרטיס מסך AMD RADEON 6630M יש עליו וינדווס 7 ואחריות עד סוף שנה של דל תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
OK אז ככה... קודם כל תודה לכל העוזרים ... וזהו המחשב שעומד להיות מוזמן (פחות או יותר ) מעבד - C2D e6400 לוח - Asus P5B DLX זיכרון - - 2 גיגה זיכרון - Corsair PC8500 twinX2 1024x2 קירור למעבד - Tuniq tower 120 מסך - כנראה CMV 938 (עוד לא סגור ) מארז - Antec p150 ( הוא כלל ספק ) ספק - מה שמגיע עם ה P150 כרטיס מסך - עוד לא סגור - מחפש משהו זול יד שניה, שיעביר לי את הזמן עד לכניסת כרטיסי ה DX10 משתי החברות שאוכל לבחור את הכרטיס הכי טוב.(מתחת ל 1000 שקל ) אני חושב שפירטתי את הכל... מה דעתכם? אם יש לכם המצלות לשיפורים וכל מיני אשמח לשמוע, התקציב 6500 שקל. (כלל מסך ) כרגע סך כל החלקים הוא 6370 - אז חסר לי כרטיס מסך מאוד זול.
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד AMD 2500 barton לוח אם Ecs תומך DualDDr זיכרון 2*256 של Hynix קירור למאורר Jet7 של Coolermaster (מאוורר רציני) כ.מסך Radeon 9500pro 128 זהו בעצם, את המארז וכל השאר אני משאיר לעצמי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנימ מעוניין במפרט למחשב לגיימרים וסרטים עד 6500 שקל(כולל LCD) אני רוצה מחשב חזק למשך 3 שנים הבאות לפחות דרישות: מעדיף מוצרים מKSP מעבד- קונרו אך ורק דיסק קשיח-250GB מינימום בנוגע לשאר תתפרעו... ותודה שוב..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברה, אני צריך להרכיב לחבר מחשב שמיועד בעיקר לעריכת וידאו (סטודיו 10) ולמשחקים (בקטנה מה שנקרא), מה שאני יודע שצריך להיות זה מעבד DULE CORE אין העדפה בין AMD ל INTEL כמובן שה אינטל יותר "תקציביים" כרגע לפחות 1G זכרון כרטיס מסך נראה לי שמינימום זה 6600GT (לא נראה לי שאפשר בתקציב משהו יותר טוב) צורב DVD מארז+ספק סבירים ולא ג'נריים כמובן. HD מינימום 200GB כמובן שבמידה ומישהו מצליח להכניס בתקציב 250 הרי זה משובח.. זהו לא נראה לי ששכחתי משהו. מקווה שבא לכם ליעץ לי
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 4000 שח אפשרי חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ברמה טובה (לא גיימר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועות הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר לחרוג ב 1000 אבל גם לא חייב לנצל תקציב עד הסוף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי: גלישה (בד"כ פתוחים אצלי כ 130 טאבים בו זמנית...) , עריכת וידאו - שימוש קל-בינוני (SONY VEGAS למשל) כתיבה ועריכת מוזיקה בשימוש בינוני/בינוני-גבוהה וידאו וסרטים - שימוש קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. יש ברשותי כרטיס קול מקצועי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך לכלול הרדיסקים פרט להרדיסק מה…
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
היי אני מחפשת בזמן האחרון נייד ללימודי אנימציה ואשמח מאוד לשמוע את דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר (קונה בארה"ב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אחלה, אבל חשוב יותר שהמחשב יהיה חזק ב) במידת הצורך - 1800 דולר אם באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב: אפטר אפקטס, פרימייר, פוטושופ, מאיה, הרמוני, דראגון פריים ושאר תוכנות אנימציה בסגנון... ושגם תהיה אפשרות לעבוד במקביל אם צריך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): פחות רלוונטי בגלל שמדובר בנייד, אבל אני בד"כ עובדת עם מסך נוסף ברזולוציית FHD, ולא ממש צריכה שהמסך של הנייד יהיה ברזולוציה גבוה יותר. כן חשוב …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי בזמנו קניתי ssd של samsung שהגיעה עם תוכנה קלה נוחה ואמינה לעשות clone יחד עם הווינדוס לשדרוג דיסק קשיח בלפטופ. ניסיתי למצוא דיסק קשיח לא של סמסונג( קצת יקרים היום) עם תוכנה כזו. אבל לא מציינים במפרטים אם כולל תוכנה או לא. מישהו מכיר מוצר כזה ויכול להמליץ עליו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל אני מתכנן להשאר עם המפרט הזה כמה שנים טובות (הקודם שלי החזיק 6 שנים) אז אני מעדיף חלקים איכותיים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? , חריגה אפשרית של לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר - הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1920X1080, א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים (תכנות) ובנוסף שימושים כלליים כמו סרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 13-14" אם אפשר בתקציב אז גם מסך מגע. * רזולוציית המסך? לפחות 768*1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, עדיף כמה שפחות כי אני אעבוד איתו הרבה מחוץ לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב - לפחות 5 שעות של גלישה באינטרנט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי ssd או עם אפשרות להרכבת ssd, לפחות 128 gb * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות 3 שנים תהיה מועדפת מאוד. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, עדיף. * האם יש לכם ה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המחיר ה'ערום' לשבב ה970M? ולמה הפער בינו ל960M עולה על 500$ (זה הפער בין מחשב נייד עם 960M לעומת מחשב נייד עם 970M)?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך מחשב ללימודים , אני מתלבט בין שני מחשבי ניידים 1 מחשב של DELL - [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע Dell Inspiron 13 7000 7348-[/h]Intel® Core™ i5*5200U Processor, 3M Cache, 2.2 GHz up to 2.70 GHz מעבד8GB Single Channel DDR3L 1600Mhz (1 x 8192MB), Up to 8 GB זיכרוןכונן קשיחHybrid 500GB (5400RPM) Sata + SSHD 8GBמודול מטמון ה*Flash מתוכנן להאיץ את תגובת המערכת ולא ניתן להשתמש בו כתוספת לקיבולת האחסון. לאניתן להסיר אותו ולמשתמש אין גישה אליו.תצוגה13.3 inch LED Backlit Touch Display with Truelife, Wide*Angle Viewing (IPS), and FHDresolution (1920 x 1080)מסך מגעIntel® HD Graphics 5500 גרפי מאיץכונן אופטי NoneHD (720p) capable webcam, Dual*Array microphone רשת מצלמתשמעHigh Definiti…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לרכוש בימים הקרוביחם מחשב שישמש כשרת ביתי למטרות למידה. המחשב יריץ מכונות וירטואליות בעיקר וישמש גם כמחשב משרדי . להלן השאלון: א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךנסות לחסוך לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה שרת שיריץ מכונות וירטואליות (3-4 מכונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SERVER 2012 R2 שימוש תמידי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://pcpartpicker.com/p/jMDfLk אשמח לחוות דעת עליו. כרטיס מסך מעבד וזכרונות כבר נמצאים אצלי. זה מפלונטר http://srv1.jpg.co.il/4/55b9037653bf1.jpg אם יש המלצה לחנות אחרת עם החלקים אשמח לדעת תודה רבה עריכה:לא מתוכנן OC או SLI
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול, מדוע נדרש לצרף לדיסק SSD גם דיסק קשיח רגיל ? בהנחה שהמחשב מיועד למשחקים ואינני מתכנן להוריד גיגות של סרטים... האם אני יכול להסתפק בדיסק SSD בלבד ? תודה רבה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אודה מאוד לעזרתכם בבניית מפרט עדכני. חשוב : שהמחשב יהיה שקט - נמצא בחדר שינה, מעבד חזק יחסית, כרטיס מסך איכותי (שיתאים למשחקים בשנים הקרובות). כמו כן האם יש המלצה לחנות באזור חיפה ? השאלון: להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3300 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא,אם אין ברירה 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים), הורדות, עבודה במספר תוכנות במקביל, צפייה בסרטים, טלווזיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בנוגע לבחירה של מחשב נייד לעריכת וידאו. שימושים: עריכת וידאו בתוכנת Adobe Premiere CS 5.5 תקציב: עד 1500$ - קניה מארה"ב. אני צריך מידע איזה רכיבים אני צריך והכי כדאי לי מבחינת עלות-תועלת לשימוש של עריכת הוידאו דיסק קשיח ודאי צריך 7200RPM השאלה בעיקר לגבי 3 הרכיבים המרכזיים הבאים איזה מהם הכי כדאי מבחינת עלות תועלת: 1) מעבד - Core i7 יש לו כל מני דגמים (2nd Gen) 2) כרטיס מסך - GTX560M, 570M או בכלל AMD או דווקא רק Quadro 3) זכרון - 8GB או 12GB ומה לגבי התדר 4) האם יש דברים נוספים? האם משנה מה הצ'יפסט? ברגע שיהיו לי את התשובות לגבי המפרט אוכל לחפש כראוי בין כל החנויות וחברות המחשבים ולבחור את ההצעה המשתלמת ביותר. תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי שישמש אותה בתור מחשב רגיל (היא לא רוצה נייח בגלל חוסר מקום). השימושים שלה הם אינטרנט, לראות סרטים/סדרות ועבודה באופיס, זה בערך מסכם את הצרכים. מצאתי 2 אופציות מעניינות שהייתי רוצה את חוות הדעת שלכם עליהן. המחשב הראשון: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5941&CatCode=315 המחשב השני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7693&CatCode=315 לגבי המחשב השני (HP) אני לא מצליח לקלוט מה הקאטצ' פה, יש לו I5 ומפרט לא רע במבט ראשון. נניח ואני מוסיף לו עוד 2GB ראם. לגבי המחשב הראשון, הוא נראה לי סבבה ועומד בתקציב.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[table] [tr] [td] מעבד [/td] [td] ATHLON II 635 Q.C AM3 AMD [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE [/td] [/tr] [tr] [td] כ. מסך [/td] [td] ATI Radeon 5450 1G-3 POWER COLOR [/td] [/tr] [tr] [td] דיסק קשיח [/td] [td] F3 1T SATA2 7200 32MB SAMSUNG [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס זיכרון פנימי [/td] [td] KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333 Mhz [/td] [/tr] [tr] [td] צורב [/td] [td] GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL [/td] [/tr] [tr] [td] מאוור למעבד [/td] [td] FREEZER 7 PRO REV2 AC [/td] [/tr] [tr] [td] ספק כח [/td] [td] IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN [/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] ENGINE PLUS AEROCOOL [/td] [/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע מה חשוב לגרפיקה.. אשמח אם תוכלו לעזור.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב לנייד לפי הפרמטרים הבאים: * שימושים למחשב: 1. כמה מערכות הפעלה בו זמנית (Virtual BOX). 2. תכנות: java \ .net 3. אינטרנט, אופיס וסרטי HD 4. משחקים: לא ממש חשוב קצת FIFA ו Manager * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא יודע מה המשקלים הסטנדרטיים אבל חשובה מאוד הניידות של המחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם? רצוי, לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Display Port רצוי מאוד, אפשר גם HDMI. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 רצוי, מינימום 500. * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? רצוי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השגתי מחיר מצויין לדעתי ב6000 שח פלוס מינוס תגידו לי איך המפרט Albatron "K8X800 ProII" K8T800 Chipset Motherboard for AMD Socket 754 CPU - AMD Athlon 64 3200+, 1 MB L2 Cache, the Only 64-bit Windows Compatible Processor - OEM OCZ Enhanced Latency Series 184 Pin 512MB PC-3200 Platinum Edition - Retail X 2 ATI RADEON 9800 PRO Video Card, 256MB DDR, 256-bit, DVI/TV-Out, 8X AGP -RETAIL SAMSUNG 120GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model SP1213C, OEM Drive Only ASUS 16X DVD-ROM/ 48X CD-ROM MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK Thermaltake Venus Silent Boost for AMD Opteron and Athlon 64 ANTEC SONATA with 380 WATT PSU דבר ראשון רציתי לדעת איך המפרט הזה והאם המארז מספיק טוב בש…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי בניתי לפני כמה דקות מפרט למחשב עכשיו מי שרוצה לתקן אותי או לבנות לי חדש שיבנה מהאתר iqpc דבר שני שהכי חשוב לי לדעת: האם המארז סונטה 3 מספיק טוב (מבחינת קירור וגודל) או שעדיף משהו אחר במארז+ספק שלא יעלו על סכום של 700 שקל תודה מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤840 לוח אם: ABIT IP35-E ¤453 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 : GV-R487-512H-B - RETAIL ¤1435 דיסק קשיח: HITACHI 500GB 16MB SATA2 7200 RPM ¤358 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤127 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPI ¤470 מארז: ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU ¤651 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, הכוונה היא לעזוב את הבית (ואת המחשב השולחני הטוב איתו) ולנסוע ללמוד - מה שאומר שצריך גם מחשב נייד וקל, וגם מחשב חזק מספיק להחליף מחשב שולחני. הכוונה היא להריץ סרטים, משחקים, וגם דברים פשוטים כמו אינטרנט וOffice. חשוב סוללה 9cell, חשוב לי trackpoint, חשוב שלא יהיה ענק ובטח שלא כבד. מסך גג 15, עדיף 14. מאוד אוהב את lenovo, השאלה היא לגבי t61 - הכרטיס מסך שהוא בא איתו, quadro nvs 140m, מה ביכולתו לעשות? אני לא מכיר אותו ולא יודע להשוות אות ולכרטיסים של מחשבים שולחניים. ובכלל - אשמח לשמוע על מחשבים שכדאי לקנות ושיענו לצרכים שלי.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-