עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לימודים (תכנות) ובנוסף שימושים כלליים כמו סרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 13-14" אם אפשר בתקציב אז גם מסך מגע. * רזולוציית המסך? לפחות 768*1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, עדיף כמה שפחות כי אני אעבוד איתו הרבה מחוץ לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב - לפחות 5 שעות של גלישה באינטרנט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי ssd או עם אפשרות להרכבת ssd, לפחות 128 gb * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות 3 שנים תהיה מועדפת מאוד. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, עדיף. * האם יש לכם ה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ela4ever,

שלום הרכבתי לפני מס' ימים מפרט עם חבר באתר של חברה לספקים. כאשר הלכתי עם המפרט לחנות מחשבים המחיר שהם נתנו לי היה יקר יותר ב 900 שקל. אז חשבתי אולי אתם יכולים לעזור לי להוריד עלויות ולהחליט מאיזו חנו גם לקנות. אז ככה אני גרה בבאר שבע אז אין לי הרבה אפשרויות לחנויות. והחנות שממנה הרכבתי את המפרט הזול יחסית נמצאת בראשון לציון. השאלה היא עם עדיף לקנות ממקום כזה כשהשירות שלו כל כך רחוק ומצד שני זו גם לא חברה גדולה אז יש חשש שיקרה לה משו ב 3 השנים הבאות. מצד שני גם החנות בבאר שבע לא מסבירת פנים מבחינת איכות שירות ויש עליה די הרבה תלונות... אם תוכלו לייעץ לי בנושא החנות זה יהיה נחמד. בקשר למפרט יש כמה דברים שאני לא בטוחה בהם ואולי אפשר לשנות אותם כדי להוזיל את המחיר. (ספק , מאר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום חברים יקרים אשמח אם תעזרו לי לגבי הצעה למחשב חדש.... קראתי ביקורות והצעות שונות ובניתי לעצמי מפרט מחשב, הייתי מאוד שמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט הנ"ל. אני אשמח לשמוע הצעות לשיפור המפרט או לקבל הצעות למפרט דומה לזה. כמה דגשים ברשותכם: חשוב לי שהמעבד יהיה מהדגם החדש של אינטל LGA775 או אם יש הצעה אחרת אשמח לשמוע. אני מעוניין בלוח חזק שיתן תמיכה ב LAN וב G LAN שיהיה בעל 8 ערוצי אודיו ועוד. ברשותכם הנה המפרט שאני מדבר עליו: מעבד Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530 לוח אם ECS PF4 Extreme או דגם PF21 זיכרון Twinmos 512MB DDR400 DDR2 שני זכרונות סה"כ 1GB דיסק קשייח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce 6200 with TurboCache 256MB צורב LG 52X…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by h-lior,

שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם :-) אני סטודנט למדעי המחשב...זקוק לחוות דעת על מחשב נטבוק של asus ה- 1215N. אני זקוק למחשב סופר נייד...קליל, קומפקטי, עם סוללה טובה אבל גם ביצועים לא רעים. חוץ מהדברים הרגילים(אינטרנט+אופיס) אני גם מקמפל תוכניות בויזואל סטודיו... השאלה, האם לדעתכם, מחשב עם מעבד אטום(אפילו שהוא דגם שווה ודו ליבתי D525) יכול להריץ טוב את התוכנה ? האם לדעתכם יעשה את העבודה? אני לא מקמפל דברים כבדים אך בכל זאת תוכניות בינוניות... כמו כן...לאיזה מעבד אחר מקביל המעבד הזה? בהשוואה לסדרות הקיימות...? ככה אוכל לקבל פרספקטיבה. המון תודה, ליאור.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by barodoy,

קניתי לפני יומיים את הG510, אני בינתיים מרוצה חוץ מבעיה אחת. במחשב יש שני כרטיסי מסך, אחד מובנה של אינטל וRadeon 8750M שמיועד לפעולות גרפיות רציניות יותר כמו משחקים. הגדרתי בתוכנה של הרדאון שבמשחקים שבחרתי הוא יכנס לפעולה, אבל זה לא קורה. בהגדרות הגרפיות של המשחקים כתוב שהכרטיס הפעיל הוא האינטל ואין אפשרות בחירה בין שני כרטיסים. חיפשתי באינטרנט פתרון, ראיתי שבחו"ל נתקלים בבעיה הזאת אבל הפתרון שמציעים הוא לבחור בתוכנה של רדאון להפעיל את הכרטיס, אבל לי זה לא עובד. יש לי את הדרייברים העדכניים ביותר שלנובו סיפקה לכרטיסים, שניהם מזוהים במנהל ההתקנה, אבל הרדאון פשוט לא נכנס לפעולה. אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ggilon,

שלום רב החלטתי להתחדש בנייד שולחני חדש. רוב הניידים במחירים שאני מחפש משתמשים במעבד בעל סיומת U- הבנתי שזה אומר שהוא בעל צריכת אנרגיה נמוכה אך לא מצאתי הסבר לגבי כמה זה פוגע בביצועים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס וקצת עיבוד בפוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eido300,

חיפשתי כמה מחשבים ולצערי אני לא מבין בזה כל כך, אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בנושא, איך אני יודע כמה ליבות יש למחשב? ומה זה בכלל? מה ההבדל בין intel atom ל intel core? איזה מהם יותר טוב? איך אני יכול לברר אם המעבד טווב? כמה זיכרון צריך? מה זה GHz? מה זה ddr3? איך אני בודק אם הכרטיס רשת טוב או שהוא לא משהו? מה לגבי כרטיס מסך, מאיץ גרפי ודיסק קשיח? בקיצור, אני צריך שמישהו יסביר לי את הנושא, כי כבר נמאס לי כל הזמן לישאול אנשים... אני יודע שזה יכול להיות הרבה חומר אבל בכל זאת אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בנושא, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שבוע טוב איזה נייד מהניידים שבקישור עדיף https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,16638,16636 באחד המעבד יותר חזק אבל הכרטיס גראפי פחות בשני הכרטיס גראפי יותר והמעבד קצת פחות בהתחשב בעובדה שזה עבור חבר שלא משתמש שימושי גיימינג כבדים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מחשב נייד משמש לקריוקי, טושיבה a300 כבר בן שבע שנים, אבל מה, כשמחברים למיקסר אפשר לשים את העוצמה של הווליום במחשב על 100 אחוז, ויוצא סאונד טוב ונקי ובלי עיוותים. זאת בניגוד, למחשבים אחרים , ישנים או חדשים, מיצרנים שונים, שצריך לשים את העוצמה על 30 או 50 אחוז עוצמה כדי שיצא סאונד טוב. עכשיו השאלה היא, כדי להחליף את הגרוטאה במחשב חדיש, ולא חשוב התקציב, איך יודעים אם לא תהיה ירידה ברמה של הכרטיס קול ?

10. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גודל המסך? הכי קטן. משקל רצוי? הכל. האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB, חיבור לאוזניות ולמיקרופון. בלוטות? לא. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבין בזה ממש , אבל אם זה זיכרון אז שיהיה מספיק מספיק לקבצי וורד ותוכנות כלשהם. צורב DVD? אם יש במחיר הזה אז כן , אך אם אין אז לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shit,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...ur=2&t=1&c=583 מחשב נייד Packard Bell Easynote TM85JO199IL מחשב נייד Packard Bell מדגם Easynote TM85JO199IL, עם מעבד i5-430M, דיסק קשיח בנפח 500GB וזיכרון פנימי4GB הפתרון המושלם למולטי-טסקינג עם השילוב המצוין של ניידות, פונקציונאליות וסטייל מפרט טכני: * מעבד: Intel Core i5-430M, 2.26GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Premium 64bit באנגלית, עברית או רוסית * מסך: 15.6´´ HD LED LCD * רזולוציה: 1366x768 * זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz * דיסק קשיח: 500GB 5400RPM * כרטיס מסך: Nvidia GE Force GT320 1GB * כונן: DVD Multi Burner * תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n חיבורים: * 3 xUSB * HDMI * VGA * RJ-45 * קורא כרטיסים א…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. חוו"דים כלשהם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by haimvrt,

שלום יש לי מחשב ישן עם מפרט: המפרט מחשב הוא: מעבד - CPU Type DualCore IntelCore 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם- Motherboard Name ASUS P5QL-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit Lan, IEEE-1394) כרטיס מסך - 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) זיכרון- System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2SDRAM) שתי סטיקים של 2gb מארז- coolmaster 590 ספק כוח - Hiper HPU-4M630 Power Supply אני רוצה לשדרג אותו שיפעיל את משחקים הכבדים מאוד לשנה זו מה שאני צריך זה : לוח אם כרטיס מסך מעבד + קירור זיכרון אשמח להמלצה תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Hierophant,

שלום וחג שמח, בשבוע שעבר רכשנו LCD של Philips- דגם (42PFL7403 (42" Full HD 1080p 3ms 100Hz. הטלויזיה תגיע בימים הקרובים, והחלטנו לקנות מחשב חדש שיחובר באופן קבוע לטלויזיה וישרת אותנו רק לצרכי הורדת סרטים\סדרות וניגונם דרך המחשב. התקציב כרגע עומד על סביבות ה 2500 ש"ח, אך במידה ועל מנת לא להתפשר על האיכות, יש להוסיף כסף, ניתנות חריגות. המחשב כמובן לא יכלול מסך, רמקולים ושאר ציוד היקפי. אשמח לקבל הצעות לבניית המפרט למחשב. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Snufkin,

מחשב, בלי שום ציוד הקפי (מסך, מקלדת,עכבר, רמקולים וכד'), שיתן אופציה לשידרוג בעתיד. מבחינתי לא משנה AMD או לא, העיקר לקבל את המפרט היותר חזק. אם אפשר את שם החנות הרכבתם בה את המפרט (ועוד יותר טוב אם זה באזור חיפה).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by bob24,

היי, אז אני מחפש מפרט למשחקים בלבד עד 4000 ש"ח. -אך ורק מפרט ללא ציוד היקפי - עדיפות לI5/I7 - אם אפשר בחנות שעושים בה OC. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות בקיץ הקרוב מחשב נייד לקראת הלימודים שלי שמתחילים באוקטובר. ידידה שלי טסה לארה"ב בקיץ ומאפשרת לי להביא איתה מחשב נייד שאני אזמין משם. אני עדיין מתלבט איזה מחשב לקנות. כמו שאמרתי המטרה העיקרית שלי היא ללימודים, אבל אני גם אשתמש בו למטרות תכנות ואולי אפילו משחקים. האם משתלם לקנות בארה"ב או שהפרשי המחירים לא משמעותיים? ראיתי שאפשר למצוא מחשבי DELL די בזול בחנות KSP. ההפרש לא גדול לעומת ארה"ב (1500 שקל בערך) אבל עד כמה אפשר לסמוך עליהם? האם האחריות על המחשבים הניידים היא אצלהם או דרך היבואן? כי עד כמה שאני יודע השירות של KSP על הפנים. אין לי נסיון רב במחשבים ניידים אז אני לא יודע אם מחשב עם 15.4" מסך הוא כבד מכדי להסתובב איתו ביום יום. אני אשמח אם תוכלו לתת ע…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by MaC_MaN,

אני מעוניין במחשב נייד חזק שיוכל להריץ Windows 7 (64bit) + 3VMs עליו, התקציב הוא נע בין 5K-7K, מסך 15.4 לפחות משקל לא רלוונטי כל כך, סוללה שתחזיק לפחות 5 שעות מינימום, כונן קשיח 120 SSD, בלוטות? לא משנה. יציאות מיוחדות HDMI/dvi,Esata (למרות שלא קריטי) האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש לכם משהו להמליץ? חשוב לי שגם האחריות עליו תהיה של מישהו אמין ומוכר. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000-2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימושים הם רק למשחק WOW בגרפיקה הכי גבוהה שאפשר (אני יודע שזה אפשרי כי משהו קנה מחשב ב-2000 ש"ח והכל רץ לו על ההגדרות הכי גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? מה שצריך בשביל מחשב חדש (אין לי שום כוונה להעביר ממחשבים ישנים) 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום רב, מבקש עזרה בהרכבת מחשב משפחתי רב תכליתי (לא לגימיניג) עבור משפחה עם ילדים קטנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - רב תכליתי, סרטים, אינטרנט, מעט משחקים פשוטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - מקלדת + עכבר + רמקולים. אני מקצה 250 ש"ח לרכיבים אלו 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך בכרטיס מסך בשלב זה. מקווה לרכוש בקרוב למחשב שלי כרטיס 1070 ולהעביר למחשב הזה את הכרטיס …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by london22,

היי שאלתי בעבר אבל על all in one וזה לא אפשרות וצריך מחשב רגיל. זה מחשב שיושב בחנות (את המארז לא רואים אבל את המסך כן) ולכן צריך מסך שנראה יפה וגם שהיה נוח לשימוש של לקרואו מסמכים וכו' כמו כן אשמח על המלצה למקלדת +עכבר שנראים טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ₪ חריגה 1000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי אקסל גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן מסך יפה (הולך לעמוד בחנות) מקלדת ועכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מתכוון לקנות השבוע מחשב חדש, אין צורך בציוד היקפי למעט מסך. הנה המפרט שהרכבתי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1068 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Gigabyte GA-P67A-UD3 P67 CHIPSET, יחידות 1 ₪701 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2256 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪274 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 NZXT Phantom, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2206 SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪397 http://www.rsm.co.il/…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Divo31,

שלום , זקוק בדחיפות לעצה. התקציב- 3000 שקל. הצורך- מחשב אולפני לעריכת סרטים ומוזיקה. מירב הפעןלןת שלו הם רנדרים כבדים לסרטים ותוכנות כמו פרימייר אפטר וקיובייס. מדובר בעמדת חירום אחרי שהמחשב הקודם קרס. יכולות עיבוד גבוהות, כרטיס מסך טוב, ברור שלא הכי מקצועי בתקציב הדל אבל משהו מינימאלי שלא יקרוס תחת עומס רנדרים. מי יכול להמליץ לי על חברה/תוצר ואיפה לקנות? תודה רבה במיוחד תומר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by *BYZ*,

רקע: הלפטופ חזר מתיקון בגלל שנשפך עליו שוקו עכשיו כשאני מחבר רמקולים אני שומע רק ברמקול אחד. אם אני מכניס את החיבור עד הסוף אני שומע באחד אבל כשאני מכניס עד החצי אני שומע ברמקול השני עשיתי בדיקה של הרמקולים עם mp3 והם בסדר עשיתי בדיקה של הרמקולים המובנים של הלפטופ והם בסדר (עשיתי בדיקה של הרמקול הימני והשמאלים בנפרד) יכול להיות שהחיבור עצמו של הלפטופ נדפק??

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי דיסק מקורי של ווינדוס 7 אני לא מצליח להיכנס לביוס במחשב נייד חדש שקניתי היום לחצתי על כל המקשים החל מ f1 ועד f12 אף אחד מהמקשים לא הביא אותי לביוס, מי שמכיר את הבעיה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.