ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? מטלב\סוליד ווארקס * גודל המסך? 13.2--->14 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? צורב. אך הבנתי שברוב האולטרה בוקס זה לא קיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ברמת העיקרון, אין לי העדפה לחברה מסויימת, אך חשוב שתיהיה אחריות לפחות ל3 שנים, ושרמת הגימור תיהיה גבוהה(לא מחשבי פלסטיק למינהם שברגע שמרימים אותם מהאזור של הבטריה שומעים קליקים - היה לי נ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בהרכבת מפרט. בעקרון חשבתי ללכת על המפרט הכי יקר במפרטים כי אני רוצה מחשב מעולה לכמה שנים טובות: http://hwzone.co.il/?printPage=yes&item=137642§ion=293&peri=0 האם כדאי לי לעשות בו שינויים בהתאם לצרכים שלי? תודה רבה לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ואין צורך לבזבז ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פוטושופ ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג …
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, פעם אחרונה שקניתי מחשב נייח הייתה לפני 7 שנים אולי, לכן פונה לעזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בהכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידאו, עבודה משרדית, ריבוי תוכנות, תכני HD (הקרנה לטלוויזיה), גיימינג בעדיפות נמוכה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) . 1650X1080 מסך 22", יחובר גם לטלוויזית LED 32". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3.…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לכנות כרטיס מסך נוסף בשביל לעשות SLI עם זה שקיים אצלי כבר ואולי גם מעבד חדש, בשביל להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות(כמו Battlefield 3',Tera online). המחשב שלי הוא: Intel core i7 CPU 960 @3.20 Motherboard: Asus Sabertooth X58 670 Graphics Card: Gigabyte Nvidia Geforce Gtx PSU: Seasonic 1000w Platinum אם יש צורך בנתומים נוספים תגידו לי. רציתי לדעת מאיזה מותג(לדוגמא:ASUS, MSI, וכו') כדי לקנות את כרטיס המסך והאם כדי לי לקנות גם מעבד חדש. התקציב שלי הוא עד 4000 שקלים תודה. אה כן כמעט שכחתי להגיד, אני מעוניין לרכוש ב KSP.
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש מחשב נייד להורה מבוגר. דרישות בסיסיות , אינטרנט, עיבוד תמלילים ברמה נמוכה. מסך 15 + קל ככל שניתן. מחיר מהווה מגבלה (עד 2400 ש"ח כולל מע"מ) תודה רבה לכל המשיבים, חיים
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
OCZ Obsidian 4GB (2 x 2GB) DDR3 SDRAM 1600Mhz G.Skill Dual Channel 8GB kit (4GBx2) DDR3-1333Mhz GIGABYTE GV-R585OC-1GD Radeon HD 5850 (Cypress Pro) 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card w/ ATI Eyefinity חשבתי על כיוון כזה: 4GB- 130 8GB- 190 HD5850- 450-500
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
טוב, אז המחשב שלי מת אחרי כשלוש וחצי שנות שירות נאמן יחסית... הגעתי למסקנה שאני לא משחק מספיק בשביל להצדיק הוצאה של מאות שקלים על כרטיס מסך, ושאם יום אחד זה ישתנה, אני פשוט אקנה קונסולה וזהו. אי לכך, אשמח לעזרתכם מהרכבת מפרט למחשב ביתי בסיסי אך אמין, שיוכל להתמודד עם הנטייה שלי לפתוח מלא לשוניות במקביל מבלי לקרוס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הייתי שמח להסתפק גם ב-1500 ש"ח, אם המחשב יתן ביצועים סבירים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, חיבור לטלויזיה, וצפייה בתכני HD. אני נוהג לפתוח הרבה לשוניות במקביל, …
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט ביחס לתקציב שלי, אני חושב שהפקתי את המפרט המירבי ביחס לתקציב, אבקש דעה על המפרט מה אתם אומרים? מפרט לצורכי משחקים כמו BF2, COD BLACK OPS, FIFA 13 מידי פעם, גלישה באינטרנט, שקט, חלק... התקציב הוא 2300 פלוס מינוס, איך המפרט ביחס לתקציב? זה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/z2fp36jsוגם מה עדיף מבין שניהם הראשון או זה? מעבד: Intel Dual Core G640 2.8Ghzקירור למעבד: אינטל מקורי לוח אם: MSI B75MA-E33זיכרון: 4GB DDR3 1333MHZ כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD7770 1GB GDDR5 מארז: Gigabyte Luxo X140 1X120MM ספק כח: FSP 400W HCN 32A@12V כונן קשיח: 500GB 7200RPM SATA3 כונן אופטי: DVD-RW X22-X24
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח-אם בחרתי Gigabyte GA-H77-DS3H מערכת קירור גם נבחרה שמתאימה ל i5-i7 שעוהל 200 ש"ח אחרי הנחה. ג'ל טרמי אין צורך,כי יש לי artic silver 5. kvm ואולי כפול בשביל הפרדה של הקול, מהעכבר,כרטיס מסך וה usb ואולי רק kvm אחד לכולם. GeForce 630GT 2048MB ואחרי זה להחליף אותו. עד איזה רמה של משחקים הוא יעיל וכמה הוא תומך ב hd? ב, כרטיס רשת אני צריך להחליט בין ה 2 האלה: TPLINK USB TL-WN722N או בכרטיס הזה: Edimax PCI-X 7612<blockquote>1, חשוב לומר ששני המחשבים יהיו צמודים עם kvm שהאחד ליד השני למעשה ובשלב הבא יהיה ארון שלכל אחד מהם יהיה תא משלו, כאשר למחשב הזה כבר יש שני כרטיסים אלחוטיים,יש עכבר ומקלדת שמחוברים באותה צורה ואחרי שהמחשב הבא יהיה פעיל הם יהיו מחוב…
-
- 34 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך מכם עזרה בבניית מפרט לסטודנט. השימושים הם עבודה עם תוכנות גרפיות לשרטוטים וקצת משחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K ורצוי לחסוך אם אפשר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אבל לא בצורה שתנמיך את הביצועים משמעותית. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ-6K. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית (שרטוטים) וקצת משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים חדשים בסגנון FPS... לדוגמא COD וכו'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט מחשב 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרצת מכונות וירטואליות, משחקים, וגראפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ (תדיר), VMWARE (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.WOW , CSGO , BATTLEFIELD 3 ובכללי משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאיל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אחרי שעברתי על לא מעט מחשבים ניידים יש לי כמה מחשבים ניידים שאני לא מצליח להחליט איזה מהם אני מעדיף והאם ההפרש מחירים משתלם. להלן המחשבים : Lenovo Z500 i5/i7 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9892 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9893 Lenovo Y580 i7 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9894 או להתפשר על איכות ולקנות ASUS קצת פחות טוב ולהוסיף לו 4GB זיכרון : K55VJ http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9824 מה אני מאבד במקרה הזה ? כרטיס מסך פחות טוב ( 660M משמעותית הרבה יותר טוב מ 635M ). 4 גיג'ה זיכרון שאני אוסיף לו בכל מקרה + 150 ש"ח. 250 גי'גה פחות בדיסק קשיח וללא SSD. תאורת מקלדת לא קיימת בדגם הזה של אסוס. מצלמת רשת קדמית לא באיכות HD ? או בכלל i5 מהדגם…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכם חברים, יש לי מחשב נייד בן שנתיים hp pavilion g6 מתחמם מאוד בעבודה רגילה על שולחן. ניסיתי קצת לראות אם אפשר לפתוח אותו ולהגיע למאווררים ולנקותם, אבל לא הצלחתי. יש לכם רעיון אולי מה לעשות? בינתיים אני צריך או לשים את המחשב חצי באוויר איפה שחורי האוורור או להגביה אותו מהשולחן בעזרת איזו קופסה או משהו. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעוניין לרכוש שרת בייתי (לשימוש אפליקציות ASP.NET MVC / WEB SOCKETS ) באופן עקרוני השרת הוא להדגמות (ככה שאני צריך מקסימום ביצועים מינימום תעבורה ) השרת יהיה אצלי בבית מאחורי חיבור של 100MB (וישמש בעיקר להדגמות מוצרים ולא יכלול תעבורה יותר מידי גדולה ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמה שימושים: הרצת שרת IIS 8 שכולל אפליקציות ASP.NET MVC ושימוש ב WEB SOCKETS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vi…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשרות לחסוך תמיד עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחקים החדשים !! BF3 CRYSIS3 PES 2013 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני מתכנן לקנות מחשב נייד, ולאחר סקירה ברחבי האינטרנט הגעתי למחשב שמתאים לתקציב שלי ולפי הבנתי הכי משתלם. המטרה בקניית המחשב הוא מחשב לשימוש יומיומי וגיימינג ברמה בינונית (אני לא גיימר כבד במיוחד). מצאתי את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=17707 ע"פ notebookcheck.net כרטיס המסך מריץ משחקים רבים באיכות נמוכה-בינונית וחלק גם באיכות גבוהה. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html מה דעתכם, והאם יש לכם המלצות אחרות במחיר זה (לא יותר מהמחיר של המחשב הנ"ל)? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
* משקל רצוי - פחות חשוב לי כרגע *גודל מסך - 15.6 אינצ' * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא. רוב הזמן העבודה עם המחשב תיהיה בסביבת מקורות חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, HDMI * בלוטות - לא חובה, רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מה הסטנדרט היום? אני מניח ש0.5T יספיק לי.... * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד מס' דברים חשובים מבחינתי - *יכולת הרצת תוכנות עיבוד תמונה - לייטרום / פוטושופ וכו' (לא הולך להוציא מהן את המיץ).*מסך טוב (מה זה טוב? אחד שלא ישנה את הצבעים שלו בכל זוויות שהוא זז למעלה / למ…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
המחשב בן כמעט 5 שנים שלי די קורס ולשימושים שאני צריך(עריכת מוסיקה) הוא היה די מגביל מלכתחילה אז החלטתי לשדרגו. התקציב שלי מוגבל עכשיו, אז חשבתי להשאיר את ה: 1. מארז 2. ספק כוח - 520W 3. כרטיס מסך - Nvidia 9500GT 4. דיסקים קשיחים 5. מקלדת, מסך, צורב וכו' עריכה: OK, אז החלטתי ללכת על i5 3470 כבסיס, ועכשיו השאלה היא איזה לוח אם, ספק חדש, ומאוורר מעבד חדש לקנות. אני מניח שראם אני אלך על איזשהי חברה ידועה-קורסיר או קינגסטון בDDR 3 1600 ואין יותר מדי מה להתחבט שם - אני חושב שאעדיף כרטיס אחד של 8 ולא שניים של 4(זה משנה?) כדי שיהיה יותר קל לשדרג לעוד זיכרון בעתיד-גם ככה אין הבדל או כמעט אין הבדל במחיר. התקציב הוא סה"כ בין 1500ל-2000(לא יותר)
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש חבילת קונקטורים DC של כל מיני סוגים מכל מיני דגמים של מחשבים, עד היום אני קניתי מהאינטרנט רק בבודדים לא מצאתי חבילות שיש בהם אוסף שמכיל כמה סוגים... האם מישהו מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודת שוטפת SQL וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 * 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושם יומיומיים, ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. lol, skytim, crysis וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן. לפני מספר ימים שלחתי בקשה למפרט של מחשב, אך הומלץ לי לפעול לפי השאלון. אז תודה רבה מראש למי שיוכל לעזור לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמה שימושים: הכי חשוב הוא יצירה והפקה (Cubase) והפעלת פרוייקטים כבדים. בנוסף לגיימינג מקצועי, כרטיס מסך בסביבות הרמה של GTX550Ti וגם עבודה בפוטושופ ואפטר אפקטס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase, After Effects, Photoshop, Sony Vegas ב) במידה והמחשב …
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב בסכום של עד 2000 ש"ח אם זה קריטי אז חריגה של 500 ש"ח לא יותר מטרות המחשב? עבודה בעיקר עם אופיס ואינטרנט * גודל המסך? הגודל הכי קטן של נייד שיכול להכיל צורב * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שתיהיה סוללה שמחזיקה הרבה זמן אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאה בסיסית למקרן * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן צריך שיהיה כונן+ צורב * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בינלאומית אבל אני צריך אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מעוניין לקנות נייד עקב מעבר למעונות בחודש הבא, לשימוש משרדי וצפייה בהרצאות/סרטים בעיקר. אולי גיימינג קליל ביותר.. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? אינני יודע מהו משקל סביר לנייד, חשוב שלא יהיה כבד מדי, אך זהו לא פקטור מרכזי.. לא אתנייד איתו בין שיעור לשיעור, רוב הזמן יישאר בחדר (לימודי הנדסה.. קשה לפתור משוואות על נייד). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ארוך במיוחד אך גם לא סוללה שתיגמר לפני 10 בבוקר, כנ"ל לא פקטור מרכזי.. רוב הזמן יהיה ליד שקע חשמלי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אינני מבין גדול בנושא אך למיטב …
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-