ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מחשב לאחותי הקטנה , בעיקרון המחשב הוא לאינטרנט סרטים מוזיקה וכו.. אבל אני צריך שהמחשב יריץ את המשחק סימס 3 ... אז אני מתלבט כרגע לגבי המחשב הזה : http://ksp.co.il/?select=.268..271.....e=0&maxprice=0 מה אתם אומרים? מה שמציק לי בו זה המעבד כל השאר מעולה , השאלה היא האם המעבד הוא טוב ? ואיך הוא בהשוואה ל I3 או I5?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כמה סביר לשלם על מסך מחשב בן חצי שנה שנראה במצב טוב, שכרגע עולה באיזור 900-1000 ש"ח בחנויות? המסך עדיין באחריות. תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייד שיהיה בשימוש בעיקר בבית, אבל שיהיה אפשר גם להוציא אותו מהבית מידי פעם, בלי לשבור את הגב. אני צריך שהנייד יכלול כונן DVD (ויהיה מסוגל לעשות גם Boot מה-DVD), ואני צריך שהמסך של המחשב הנייד יהיה מסך מאט. שני הדברים האחרונים הם סופר קריטיים: צורב DVD, ומסך מאט. אחרי שיחה עם חברים, המליצו לי על ה-3460. ה-3360 לא יהיה רלוונטי כיוון שאין לו כונן DVD.. (בניגוד ל-3350 שהיה לו.. אבל ב-60 הורידו את הכונן DVD כי המחשב בעצ נהיה Ultrabook) השאלה שלי, האם באיזור המחיר הזה - סביב 3K, יש עוד מחשב נייד ששווה לי לבדוק לפני שאני מחליט וקונה? השימושים שלי הם מגלישה, ועד פיתוח תוכנה בעזרת Visual Studio. לא ממש אשחק במשחקים, לכן זה לא משפיע בכלל. אודה לאנשים שהיו בהת…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אם אני קונה מחשב נייד של יצרן כלשהו, האם כל יצרן יאפשר לי לקנות בנוסף למחשב, גם מאוורר ספייר למעבד? הסיבה שאני רוצה לקנות אחד כבר על ההתחלה, היא כדי שלא יקרה מצב שאחרי כמה שנים המאוורר נדפק, ואז לא אוכל למצוא מאוורר שבדיוק מתאים לצורה הפנימית של המחשב(כי הרי כל דגם של מחשב נייד מיוצר בצורה קצת אחרת, בניגוד למחשבי Desktop שם יש סטנדרטים של גודל וצורה), לכן עדיף שיהיה לי מאוורר אחד נוסף מראש, ולא אחרי כמה שנים להתחיל לחפש או לשלם מחיר מופקע. אודה לכם אם אתם יודעים האם כל יצרן של מחשב נייד מאפשר לקנות חלק כזה ספייר. (ספציפית אני שוקל את Dell, אבל יש סיכוי גם ל-Acer או ל-Samsung) תודה רבה card
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מה עדיף? הם עולים פחות או יותר אותו הדבר , התקציב שלי דיי נמוך 2000 שח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2756 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8829 הראשון הוא מחשב של AMD השני של INTEL, לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. במחשב הראשון של AMD יש USB3 , זכרון מהיר יותר, כרטיס על המעבד מהיר הרבה יותר,ואם מוסיפים לו כרטיס מסך אז זה בכלל הרבה יותר מהיר, ספק כוח חזק יותר, 2 מאווררים במארז, אבל הוא צורך יותר חשמל והארכיטקטורה של המעבד פחות טובה. במחשב השני של INTEL, כרטיס מובנה במעבד הוא חלש, המעבד Ivy Bridge , זכרון איטי יותר, צורך פחות חשמל, ספק כוח חלש יותר, מארז עם מאוורר אחד, וחייבים לקנות כרטיס מסך, ואין לו יציאת USB 3 אבל נראה שבאופן כללי המעבד טוב יותר? אני לא מבין בד…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אוקיי אז מפרט OC רציני שבארץ יצא באזור ה7-8 אלף שקל לא כולל מסך (עם מסך 9.5+) בNEWEGG יעלה לי 6.8K כולל משלוח עד הבית דרך חברה שנותנת לי כתובת בארה"ב וקונה אותו בשבילי.. המפרט הוא: Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz (3.8GHz Turbo) CORSAIR Hydro Series H80 High Performance Liquid CPU Cooler ASRock Z77 Extreme4 LGA 1155 Intel Z77 CORSAIR Vengeance LP 16GB (2 x 8GB) DDR3 1600MHZ (PC3 12800) GIGABYTE Radeon HD 7970 3GB 384-bit GDDR5 Windforce X3 Intel 330 Series 120GB SATA III SSD (500MB/s Read 450MB/s Write) Seagate Barracuda 2TB 7200 RPM 64MB Internal Hard Drive Rosewill CHALLENGER Black Gaming ATX Mid Tower Computer Case CORSAIR Professional Series HX65…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר קצת לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 זה הכי הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Max Payne 3, GTA V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000₪ מה שימושי המחשב: עריכה גרפית, עבודה משרדית האם יש צורך בציוד הקפי : מקלדת, עכבר, רמקולים פשוטים ומסך 22 אינץ' האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס (לא לקנות) והרכבת מחשב. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור הדרום תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 2,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה על מסמכי אופיס וצפייה בטלויזיה וסרטים באמצעות האינטרנט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ??? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס מערכת הפעלה בעברית, פחות חשוב הגרסה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מסך 14-15.6. עדיפות למקלדת מלאה אבל לא על חשבון תכונות משמעותיות קצת קשה לי להחליט במה כדאי להתמקד ועל מה אפשר לוותר (מהירות, זיכרון וכד') ומה מתוך אלו נחשב מהיר/איטי, קריטי או פחות. אשמח לקבל עזרה וייעוץ! יש לי כמה אופציות שראיתי ברשת, אם זה עוזר: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7750578 http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7750270 http://www.p1000.co.…
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי מדובר בלפטופ של Lenovo G550 הדגם עם מעבד t6600 core2duo 2.2Ghz זכרון 4Gb ddr3 1033mhz HDD-500GB 7200RPM מסך 15.6 כרטיס מסך של geforce 210M 512MB סה"כ הלפטופ במצב טוב מאוד ללא תקלות,שריטות או משהו בסגנון תודה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אם למשהו יש חוות דעת על המפרט, אשמח לשמוע. 1. מעוניין עד 10K. 2. 500 גג. 2. משחקים א+ב. תוכנות בסיסיות ומשחקים מהקלים ביותר ועד הכבדים ביותר, רוצה הכל על MAX. ג. 1920X1080 3. מסך ומערכת הפעלה 8 RETAIL 4. צורב DVD, לפי המפרט שאני רשמתי פה. 5. לא משנה. 6. OC ל 4.5GHZ 7. כן מערכת הפעלה 8 RETAIL 8. TMS בבקשה רק דבר אחר, אני מעוניין ב 670 GTX במיוחד בגלל המבצע שקיבלתי מקיריל, אז בבקשה לא להגיד לי שאין לי צורך בזה, זה הדבר היחיד שאני לא מתפשר עליו הנה המפרט שאני מזמין מחר [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1147[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][t…
-
- 80 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
********* עדכנתי את הנושא נא לקרוא שוב ********* לפני כן לא הייתי בטוח בדברים ולא רשמתי הכל בבירור. עכשיו הכל פה. אז אם קראת לפניכן נא לקרוא שוב כי זה שונה, תודה. . מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל וכמובן לחסוך אם זה משהו לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד איזה 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות, LOL וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד רגיל, בעל כרטיס מסך חלש שבעיקרון נועד לשימוש בייתי משרדי ככה שסוללה לא ממש חשובה במקרה הזה. מה שכן חשוב זה המחיר, התקציב מאוד מוגבל ואפילו יד 2 יעזור לי מאוד אם יש לכם המלצות כלשהן אני אשמח תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום, לאחר מס' שנים שהנייד שלי שירת אותי נאמנות, הוא הלך לעולמו.. ואני עומדת בפני רכישת מחשב חדש, אני לא מבינה במפרט כל כך, אז אשמח לעזרתכם אני עובדת המון במחשב, רוב העבודה שלי היא במחשב, אבל מסתכמת באופיס ומיילים בעבודה שלי אני מאוד ניידת (אין לי משרד קבוע) ויש לי בעיות גב, לכן צריכה מחשב קל משקל עד כמה שאפשר, ודק שנכנס לתיק בקלות גודל המסך שמתאים לי הוא 11.6 אינץ אני צריכה מחשב יציב, אני נכנסת עוד שנה ללימודים באוניברסיטה וצריכה מחשב שיוכל להחזיק עכשיו כמה שנים אבל, וכאן המלכוד, התקציב שלי הוא דל, אני מוכנה להשקיע עד 3000 שח, במקרה חריג אוכל להוסיף עוד כמה מאות אבל מעדיפה שלא. אשמח מאוד לעזרה! מודה לכם מראש
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? הרבה עבודות משרדיות, הרבה כתיבה, משחקים קלילים, קצת סרטים, מוזיקה, פוטושופ בקטנה עריכות בסיסיות. * גודל המסך? כרגע יש 15.4 וזה בסדר גמור, אפשר טיפה יותר קטן ואפשר טיפה יותר גדול. * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל שיהיה נוח להעביר אותו מידי פעם ממקום למקום אבל בעקרון יהוא יהיה רוב הזמן במקום אחד 1.5, 2? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הוא יהיה רוב הזמן בבית מחובר לחשמל אז לא חייב זמן סוללה ארוך במיוחד אבל כמובן שיהיה נחמד אם יהיה זמן סביר (לא יודע להגדיר כמה זה סביר בשבילי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא חייב. * בלוטות? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משהו מיוח…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד לצורכי לימודים. חשוב לי בעיקר שהוא יהיה אמין ולא יקרתע אחרי שנים בודדות. עדיף שהוא יהיה עם RAM טוב (שיאפשר גלישה בהרבה לשוניות במקביל). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (לימודים) * גודל המסך? 13-14'' * משקל רצוי? פחות מ-2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, 4+ שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אבל עדיף 2-3 USBs * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות ל-3 שנים (עדיף לקיחה מהבית) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא Dell.…
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה נוחה ומהירה בלייטרום ושיהיה זריז באינטרנט ואופיס אבל מה שבאמת חשוב זה הלייטרום אני מצלם עם מצלמה שמוציאה פלט בגודל של 25M 3. אין צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? תלוי אם זה מתאים לשאר המפרט: יש מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חמודים, אני רוצה לקנות מחשב חדש, מיועד בעיקר למשחקים וסרטי HD. רצוי שיהיה בעל אופציות שדרוג עתידיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן - תלוי עד כמה זה שווה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, RTS, כל מה שחדש בקיצור -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 19" (1…
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חברים שלום המחשב אמור להריץ סימולציות בתוכנות: soildworks,abaqus,ansys ותוכנות לאלמנטים סופיים נוספות. המחשב מיועד לעבודה בעומס ולאורך זמן. המחיר המקסימאלי הוא 5.6K (לפני מע"מ) אם אפשרות קלה לחריגה. לא חשוב אם המחשב ירעיש ברמה סבירה. לא מתוכנן OC. חשוב שהמערכת תהייה יציבה. מה אתם אומרים על המפרט הזה: מעבד INTEL I7-3770 3.4G/8M L1155 לוח אם INTEL DH77EB EB LAKE LGA1155 ATX זיכרון KINGSTON DDR3 PC600 8G צורב DVD SONY DVDRW SATA X24 דיסק קשיח WD 3.5" 2TB 7200RPM 64 כרטיס מסך PNY QUADRO 2000D Dual DL-DVI 1GB DDR5 מארז HEC CI-6GR1 COUGAR Evolution Super Midi Tower ATX ספק מתח HEC COUGAR-A760 760W 12V 24P 8SATA 2PCI-E 1x12cm יש לי מספר שאלות: 1) האם נחוץ SSD וכמה הוא יתר…
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים לרוב, ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יומיומי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM, HEROES 6, CIVILIZATION 5 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות, סופר אולטרה לא כל כך מענין : 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מפרט לעמדת עבודה למפתח המשתמש בתוכנות: Visual studio. flash builder, flash professional וכל הכלים הנלווים מסביב (profiler, sniffer, DB queries, office וכו'). שימוש בכמעט כל התוכנות במקביל. אין צורך בציוד היקפי (יש 2 מסכים, מקלדת עכבר וכו'), צריך רק את המארז + רכיבים פנימיים. חשוב ביותר - אחריות עסקית ל-3 + שירות תיקונים בעסק בזמן קצר (רצוי באותו יום). לא מחפש זול, מחפש אמינות רכיבים ושירות. קנינו בזול ועכשיו אנחנו משלמים בגדול... תודה!
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
עשיתי סינון ראשוני בזאפ: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db147729=250926&db710529=3275989&orderby=price ומכאן אני צריכה את עזרתכם. הצרכים שלי: אינטרנט ואופיס, ולראות סרטים מדיי פעם אך לא חובה לא מפורט למי יש מסך מט, ולגבי המעבדים השונים של אינטל (תתי סוגים של I3), אז למשל עשיתי השוואה בגוגל http://processors.betanews.com/compare/39-968/Intel-i3-2370M-vs-Intel-i3-3110M ואני רואה את השוני במפרט הטכני, אבל איך בדיוק ההשפעה של זה על מה שבפועל אני עושה עם הלפטופ לא ממש ברור לי. אני יודעת שלצרכים הפשוטים שלי (שלא כוללים גיימינג וכוחות עיבוד גדולים) כמעט הכל יהיה סביר, השאלה שלי היא איך אני ממקסמת את מה שאני משלמת למה שאני מקבלת. למשל - האם ההבדל בב…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא להציק לגבי זה שהמפרט חלקי, אין לי עוד פרטים. זה מה שמציג המוכר. אם תוכלו להתייחס רק לפריטים המוצגים. Intel I7 2600K 3.4GHZ (אחריות לשנתיים וחצי) Asus P8H61 S1155 (אחריות ל 3 שנים) גוף קירור - Scythe Katana 3 (אחריות לשנה) צורב חדש LG X22 CD/DVD זיכרון - 8GB - Patriot Extrme 2 Divison DDR3 1600MHZ (אחריות לכל החיים) מארז - 210 - Gigabyte Isolo וכן אני יודע שמי שהרכיב את המפרט לא גאון...
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של אסוס מדגם U35JC עם כרטיס מסך nvidia geforce 310m המחשב לא באחריות וכל פעם כשהוא מתחמם אחרי שאני רואה סרט או עובד איתו בתוכנות אחרות המסך פשוט נעלם ואני צריך לכבות את המחשב להדליק מחדש והמסך חוזר ככל הנראה הבעיה נגרמת בגלל שהכרטיס מסך נדפק ומתחמם יותר מידי ניסיתי לנקות את המחשב בלחץ אוויר לא עזר. כמובן שהמחשב כבר לא באחריות... השאלה שלי היא אם ניתן להחליף את הכרטיס מסך בדגם הזה ? או שגם בלפטופ שלי הוא מולחם ללוח אם....
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום יש לי תמחשב הזה http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01581478&cc=ad&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_r1002_usen_c-001_title_r0001 מערכת הפעלה WIN7 (64BIT) השאלה האם קנייה של 2 זיכרונות מאלו http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=3445 יפעלו טוב ויתאימו? אם לא אז בבקשה להגיד לי איזה יתאימו יש לי כרגע X2 1GB DDR2/SODIMM Transcend 667MHz
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-