עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. עברתי על כמה המלצות שלכם לדרישות של אחרים בפורום וניסתי להרכיב מחשב לבד, אבל הייתי בלבטים רבים כוון שאני כבר מזמן לא מעודכן בחומרה, ובייחוד בדרישות ל 3D. ורציתי שמישהו שמבין יעזור לי. 1. התקציב המקסימאלי - 2300, אפשר לנצל את כל התקציב , עדיף לא לחרוג, אם חייבים אז ב 200 שח. 2. שימושי המחשב: בעיקר שיתמוך בצפייה בתכני תלת מימד בקבצי MKV ו M2TS, (ברור של HD רגיל לא צריך הרבה) ומזמן לא שיחקתי במשהו ואם כבר אז שיוכל לתמוך במשחקים ברמת באטלפילד 3, COD 4, ברמה טובה. שאוכל להנות במשחקים בטלביזיה. ובעיקר צפייה בתכני תלת מימד בקבצי MKV ו M2TS, 3. המחשב יחובר לטלביזיה בלבד שאקנה בשבוע הקרוב, תלת מימד 47" LED. אני לא בטוח לגבי הרזולוציה. (כמובן FULL HD) 4. ציוד הקפי …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by יעקב לוי,

שלום לכולם. הסיפור הוא ארוך, אבל אני אנסה לקצר. קניתי מחשב לפני חודש, בשעה טובה, אחרי הרבה התלבטויות, מחשב ASUS מסדרת Vivobook S 14 Flip OLED TP3402VA, במפרט מעבד I5-13500H. קישור לזאפ: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1202110&q=vivobook s14 tp3402va-kn051 לאחר שבועיים המחשב התקלקל, סיפור ארוך ולא מעניין כ"כ. לא בהכרח קשור לאמינות של ASUS. החברה זכתה אותי במחשב חדש אצל המוכר, שאמר לי שנגמר לו במלאי ללא צפי לחידוש. הברירה שנשארה לי היא כזו, או להמתין כשבועיים שלושה ולקנות את אותו מחשב ממנו רק עם מעבד I7-13700H, (שזה בעצם המחשב הזה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1193875&q=vivobook s 14 flip oled tp3402va-kn057)…

3. Started by shlomom,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 רצוי מאוד מאט? * רזולוציית המסך? מה שיוצא אני מרוצה * משקל רצוי? אין דרישה – כמובן קל יותר עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, ,) 500GB * כונן אופטי? אפשרי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי או שלפחות האחריות לא מחייבת את זה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? קצת ל-Dell אבל לא הכרחי. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם – צבע ירוק. משהו בולט שיהיה ירוק.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני צריך מחשב בתקציב כ-5000 ש"ח ללא צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה המטרות העיקריות של המחשב : תיב"מ CAD-CAM (תיכנון ויצור בעזרת מחשב) - SolidWorks , Solidcam, Cimatron, AutoCad, CATIA + תכני HD עבודה משרדית לא למשחקים לא מתוכנן אוברקלוק למחשב ללא מסך ויתר הציוד ההיקפי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אז...לפני כמה זמן ביקשתי עזרה וכמובן שעזרתם לי (: אבל אני עדיין לא ממש שלם עם זה במה שהמליצו לי היה את הGeForce Ti 4600 אז לגביו...אין לו תמיכה בDirect x 9 ואת זה אי אפשר לסדר כי כמו שאתם יודעים זה בחומרה אז אין סיכוי שזה יסתדר... ואני עדיין לא יודע על מה ללכת...Amd או Intel המפרט שהצעתם לי נלקח מהמפרטים הממולצים שלכם (: ב5000 ללא מסך http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=games&price=5000&monitor=no תודה ((((:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי?4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ועוד משחקים חדשים כבדים call of duty battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אורח ג.
    Started by אורח ג.,

שלום לכולם, מחפש מחשב HTPC לסלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לפחות עד 2000. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יושב בסלון מחובר לטלוויזיה (HDMI). קודי, סרטים לא בסטרימינג, מוזיקה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קודי, דפדפן, נגן מוזיקה כלשהו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

8. Started by Kenny,

טוב , אין לי שמץ של מושג בלאפטופים אני בקטע של מחשב ביתי בלבד . בכל מקרה , מישהו הציע לי מחשב נייד , ב400 שקל. כל מה שהוא יודע עליו כרגע , זה שזה פנטיום 3 , (מעל 1000 מגה הרץ , לא יודע עד כמה מעל....) 256 זכרון , 40 גי'גה הרד דיסק. וכרטיס מסך אתם יודעים , הכי מעפן שיש... לא משהו שמיועד למשחקים בכל מקרה , מן הסתם שמבחינת המחיר זה משתלם.. אבל בכל זאת יש לי מספר שאלות , אממ מחשב כזה , מסוגל להפעיל משחקים בצורה סבירה? יש למישהו כאן מחשב עם מפרט זהה , ויכול לתת לי פחות או יותר דוגמא למשחקים שרצים נורמלי ולמשחקים שבקושי זזים? (אני לא מצפה ליותר מידי , כן ?) אממ , במחשב נייד , אפשר להוסיף זכרון כמו במחשב רגיל? או שזה כרטיס? או שאי אפשר לשדרג את הזכרון? בעבודה מאומצת... כמה …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך לא על חשבון ביצועים משמעותיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר-כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM BF3 WOW וכדומה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL FHD 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - אולטרה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ג'רי46,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורכי עבודה (תוכנות סטטיסטיות על מסדי נתונים) . אורך חיי סוללה לא מעניין אותי והמחשב יעבוד כ-10 שעות ביום . שאלתי היא מה עדיף מבחינת מהירות ואיכות העבודה: דיסק 16GB hybrid SSD + 5400RPM או דיסק 7200RPM

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אשמח לקבל ביקורות עליו במיוחד על הדגמים של ה17.3 גודל מסך X7 V2 CF1 X7 V2 CF2 תודה, חזי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם באמת ישפיע אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעל 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג עם דגש על תאימות (Oculus Rift) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Oculus Rift וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 3840X2160 ב4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

13. Started by dimster12,

מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, והתוכנה "חשבשבת" למי שמכיר. * גודל המסך? מינימום 13. * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, יש דרישה לווינדוס 7. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. מתכוון לקנות מחשב נייד בשבועיים הקרובים. השימוש עיצוב פנים. תודה מראש לכל העוזרים. יש לציין את התקציב המשוער 3000. אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל ירכב בישראל או בארה"ב * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, ותלת מימד) autocad 2d וגם sketchup * גודל המסך? 13-14 * רזולוציית המסך? כמה שיותר כמובן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, אבל ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אבל לא חייב. כמובן יותר גדול יותר טוב. * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב * האם נד…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Shtupel,

Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb 2,050 ש"ח Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 258 ש"ח DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1,183 ש"ח OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB Gold XTC Dual Kit 4-4-4-8 770 ש BFG GeForce® 7900GT OC 256MB PCIe 2,141 ש"ח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 395 ש"ח NEC DVD X 16 DV5800 Black 134 ש"ח NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 288 ש"ח SunBeam Transformer Black case 377 ש"ח OCZ ModStream Power Supply 450W 575 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 68 ש"ח Logitech® G5 Laser Mouse 465 ש"ח Logitech® Internet Pro Keyboard Black Oem Black Russian 89 ש…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מעוניין במפרט לקניית מחשב נייד חדש למטרת לימודים, שימוש בגרפיקה ואינטרנט (אלחוטי). התקציב שלי הוא בסביבות ה- 5000 ש"ח. אני רוצה שתיהיה לי בעתיד אפשרות להשתמש עם ווינדוס ויסטא שמתוכנן לצאת. וגם שמעתי שצריכות לצאת טכנולוגיות חדשות. האם לקנות עכשיו או שכדאי לחכות עם הקנייה? תודה מראש, גיל. נ.ב: ראיתי את המחשב הזה. מה דעתכם. http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=10267477

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by SoapSeller,

כמו שכתוב בכותרת, מפרט לגרפיקה דו מימדית(כבדה) בלבד. התקציב הוא עד 7000 ש"ח, לא נדרש ציוד הקפי כלל. עריכה: יתבצע OC(קל) יש עוד דיסק טרה F1 שיצטרף ל-raid1. אני מעדיף לקנות מזיגזג או RSM. הרכבתי את המפרט הזה בזיגזג, הצעות יתקבלו בברכה. Intel Core I7 930 2.8 GHz 45nm 8mb - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10855{23}47 - קירור מצויין למעבד: לא תודה כמות: 1 מחיר: 1,382 ש"ח ( למזומן:1,341 ש"ח ) Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler AM2 / 775 / 1366 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10060 כמות: 1 מחיר: 290 ש"ח ( למזומן:281 ש"ח ) GIGABYTE GA-EX58A-UD3R (X58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_in…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by over,

היי לכאורה אין התלבטות R ו T נחשבים משמעותית יותר טובים מHP . אבל לאחרונה אני קורא שמאז שהסינים נכנסו לעניין זה לא מה שהיה פעם , אז מה כדאי HP שמקביל ל R ו T . או עדיין אחד מסדרת ה R ו T בכל מחיר עדיף על כולם ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אתגר.. התקציב לחוץ ולא מאפשר גמישות כמעט לחלוטין. מה נדרש? מחשב כולל מסך בתקציב שבכותרת, לא יבוצע OC.. פרט למעט גיימינג, המערכת מיועדת לעבודה עם פוטושופ, Cubase 5, ZBRUSH, וגם Corel VideoStudio Pro. המפרט שאני הצלחתי להרכיב בתקציב הלחוץ הזה מופיע להלן: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪276 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 500W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪399 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 16…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by chap123,

חברה פרסמתי צורך במחשב נייד מקודם אבל אני שוקל אופצייה קיצונית שאף אחד מכל האנשים באתר הזה לא ייתן לי מחשב נייד ע"פ הדרישות שנתתי בהודעה ואני אצטרך לקנות מחשב בייתי... אז ככה אם למישהו יש הצעה עבור מחשב חזק במחיר שנתתי בכותרת (ואם אפשר עם מסך דק 19 אינצ' ומעלה אבל לא חייב) מוזמן להציע לי מפרט טוב... רק דבר אחד אני לא מוותר.... חובה מארז Thermaltake !! 8)

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני רוצה לקנות מחשב נייד קומפקטי (לא משקולת פלסטיק בגודל 15.6) אני מעוניין במחשב שיהיה מספיק חזק כדי להחליף את המחשב שלי בבית (שיש לו סך הכל מעבד E5200 ו4gb זכרון) כשהוא מחובר למסך ומקלדת חיצוניים ושיהיה נוח לקחת אותו איתי במקרה הצורך לצבא מתי שאני יסגור וכאלה. דרישות: לא צריך כרטיס מסך טוב, שיהיה משהו בסיסי שמריץ 720P. עדיף שלא יהיה צורב - סתם משקל מיותר. שיהיה כמה שיותר דק ובצבע שחור או מתכתי, לא פלסטיק צבוע לכסוף (שזה הדבר הכי מגעיל שקיים ). bluetooth - עדיף שיהיה מובנה שיהיה לפחות 2gb זכרון עם אפשרות ל4. שיעלה עדדדד 2500 שקל רצוי מאוד שיהיה מבוסס על i3 אבל אם יש core2due ממש משתלם ומאוד איכותי פיזית אני אשקול גם את זה. שיהיה איכותי, שירגיש יוקרתי ולא קקה ס…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by fredy2,

אני צריך מפרט למחשבים לשימוש כללי עם מעבד חזק והרבה זכרון -- אני לא מתכון לעשות שימוש לגימינג אבל אני רוצה לשמור את האפשרות להוסיף כרטיס מסך בעתיד ולהעביר את המחשב הלאה. הרכבתי מספר מפרטים לפי ההמלצה הכללית באתר, אבל אני לא בטוח לגבי הפרטים ואנחנו יודעים ש the devil is in the details מספר שאלות לגבי המפרטים: 1. שמתי לב שבהרבה מקרים המחירים הממולצים באתר נמוכים מהמחירים באתרים השונים, ושבאתרים שונים מחירים עבור אותם חלקים יכולים להיות שונים דרסטית. זה בסדר? 2. אף פעם לא השתמשתי במארז micro-atx האם הוא יתאים לדרישות שלי, והאם הספק שבחרתי מתאים? --ואולי כרטיס מסך בינוני בעתיד הרחוק. 3. קירור למעבד, הייתי בחנות היום והמליצו לי לא ל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מחפש הצעה למחשב נייח לעריכת סרטים. שימוש בתוכנות Adobe כגון Premiere / After Effects. המחשב מיועד למישהי שעובדת בתחום מדי פעם אבל לא באופן עקבי או אינטנסיבי. תקציב - 5K, אפשר לחרוג במידה ויש סיבה טובה. אם אי אפשר להרכיב ב-5K אשמח לקבל הצעה הגיונית שעונה על הדרישות. *למען הסר ספר אפשר גם 6K ומעלה אם זה חובה. שימוש - עריכת סרטים בתוכנות Adobe, אינטרנט, אופיס. ללא משחקים וכדומה. ללא ציוד היקפי. צריך את כל רכיבי הבסיס. אין חשיבות מיוחדת לשקט. לא יבוצע OC אלא אם יגיע באחריות מהחנות. צריך לכלול ווינדוס והרכבת מחשב באחריות. אין העדפה לחנות ספציפית. אזור מגורים עפולה / בית שאן. קניית מחשב מתוכננת במהירות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by daniel89,

אהלן, אני צריך מחשב נייד חדש בתקציב של עד 3000 ש"ח (+-) לסטודנט שיחזיק הרבה שנים. אפשר גם מחו"ל אם יותר זול באמת. דרישות ומטרות הן: עדיף שלא ישקול יותר מ-2 ק"ג. 8GB RAM, כונן SSD של לפחות 256GB, מעבד I5 דור 7 לפחות מסך FHD, חיבור HDMI (או מיקרו HDMI). התחלתי להסתכל וראיתי שיש המון דגמים לכל החברות עם הבדים ממש קטנים ולכן אני צריך את עזרתכם. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, Lenovo 50-70 מתאים לצרכים שלי, אבל אומרים שהוא פולט הרבה חום. האם זה צריך להטריד אותי? האם זה פוגע בתקינות שלו? קישור לפרטים מדויקים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14657 תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים