ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
רופא שאני מכיר מחפש המלצה למחשב. המחשב צריך להריץ תכנת הדמיה שהדרישות שלה הן מעבד i5 ו־4G RAM. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך אפשר בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס והצגת הדמיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנה של הדמיות שדורשת מעבד i5 ו־4G זיכרון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! חלק מהרכיבים כבר קניתי באמאזון, את השאר מtms אילת. AMD Ryzen 7 3700x TMS 1229 ROG STRIX 2080 Super OC TMS 3116 MSI B450 TOMAHAWK MAX TMS 495 Corsair (2X8GB) 3600 Vengeance Amazon 258 Sabrent 2TB NVMe M.2 SSD Amazon 1068 Meshify C Blackout Tempered Glass TMS 399 Noctua NF-P12 Amazon 49 X3 Corsair RM750x 750W TMS 450 Aorus FI27Q TMS 2453 סה"כ 9600. המסך הוא 2k 165hz. השימושים הם בעיקר גיימינג כבד. אשמח לשמוע חוות דעות והצעות לשיפור. אני דיי נעול על המפרט, אז אשמח לדעות מנומקות ולא סתם אמירות... תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב לצורך מישרדי לשימוש מסיבי הפעולות שאני צריך הם מאגר הלקוחות שלכל לקוח מצורף ההזמנה כקובץ סרוק(ככל הנראה ארכוש תוכנה מסוימת לצורך זה ) שימוש בקטלוג תמונות כ-3000 להצגת המוצרים יש צורך במערכת הפעלה רצוי וינדוס 7 אופיס יש צורך בכרטיס רשת להתחברות למחשבים נוספים 2 יציאות בחזית+קורא כרטיס צריך מקלדת +עכבר מסך לא ברור עדיין התקציב לא מוגבל כמובן בגבול הסביר קיבלתי הצעה ורציתי לקבל חוו"ד ספק 12 + BLACK Z835 + (2+1)USB • מארז GIGABYTE GA-B85 VGA+DVI • לוח ראשי INTEL CORE-i5 4460 3.2GHZ 6M CORE2DUE • מעבד צלעות + DDR-3 1600 • זיכרון ראשי 8 גיגה קינגסטון SSD מסוג GB128 • דיסק קשיח מהיר ראשי Western Digital • דיסק קשיח 500 גיגה כחול DVD-RW • צורב INTEL • כרטיס מ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הנני מעוניין לרכוש מחשב חדש. אני לא מבין גדול בעיניין המפרט, לכן אשמח לקבל הצעות. התקציב שעומד ברשותי כרגע הינו עד 3000 שקל. הייתי מעוניין לדעת אם בסכום כסף זה אוכל להרכיב מפרט איכותי כלומר: שיריץ משחקים חדשים על גרפיקה טובה + , שימוש נוח בפוטושופ ברמה חובבנית + אכות שמע (סאונד) פחות או יותר שתהיה כמה שיותר גבוהה למקסימלית, אך כמובן שיעמוד בתקציב שציינתי. כמובן שאוכל להנות מסרטים באכות HD גבוהה . וזהו בערך ... תודה רבה לכל מי שיתרח לעזור..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר הרבה (מאוד זמן) אני מחפש מחשב וחשבתי לנצל את המבצעים כדי סוף סוף לקנות אחד. דרישות: * מטרות המחשב? סטודנט למדעי המחשב (לעוד שנה לפחות) , עבודות תכנות (כנראה לכיווון של אנדרואיד ואפליקציות) ושימוש אישי (אינטרנט, קצת סרטים - משחקים יתרון) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מתלבט בין 14 ל15.6 (על פי הדרישות שלי) .. אני מניח שעדיף מאט ? * רזולוציית המסך? יותר גבוה מHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? פשוט שתהיה מקלדת נוחה * משקל רצוי? מן הסתם עדיף כמה שיותר נמוך... לא חובה שיהיה משקל נוצה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פה מגיע ה-TradeOff הרציני בין ביצועים לזמן סוללה.. רציתי להתייעץ מה מספיק לפי הדרישות שלי *…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש את הבן שלי (13)במיוחד למשחקים. (שנינו לא מבינים במיוחד במחשבים) הוא קונה היום את המשחק Assassin's Creed: Brotherhood תקציב: אשמח לקבל הצעה למחשב שלא יעבוד על המינימום דרישות של המשחק -מאידך אנחנו בהחלט לא משופעים בכסף זה אומר שנקנה את המתאים בלי להשתולל תקציבית מערכת הפעלה-כרגע יש לו במחשב הישן windows xp pro שיאפשר לו להתקין במחשב החדש ולחסוך עלויות מאידך- אם המלצתכם ל windows 7 נשקול את זה - ומעבר לזאת האם לעבור ל 16BIT ואז זה יחייב לעבור ל windows 7 הבנתי ממנהל הפורום שההמלצות שלכם למפרטים יברו עדכון רציני עוד החודש- אבל אשמח לקבל תשובה דיי מהר (הבן לוחץ) תודה מיקי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד-Q6600 GO מחיר 1461 כרטיס מסך HD2900פרו אמור לעלות פחות מי 1500 שקל מארז nzxt lexa blackline תגידו אם הוא לא מתאים 521 כרטיס קול m-audio revolution 7.1 574 כרטיס טלוויזיה avertv go 007 230 זיכרון-4 גיגה OCZ DDR2 667 CL4 GOLD GX XTC 447X2=894 לוח אם ASUS P5K SE 739 ספק enermax liberty 500 547 כוננים- asus drw-1814blt שחור 174 ארד דיסק westren digital wd2500ks 250gb 340 סיכום 6980 וצריך להוסיף קירור למארז טוב אז ככה כרטיס קול אני לא יקנה וזה יוריד לי במחיר כמו כן חלק מהמחירים יתעדכנו ויצאו כרטיסים חדשים אז אני מבקש שיפורים בהתאם להיום בתודה קרירין
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! החלטתי להקדיש את החופש בשביל להרוויח כסף במטרה לקנות לסבא וסבתא מחשב חדש, הידע שלי קצת מוגבל ולכן פניתי אליכם. הייתי רוצה מחשב כולל הכל, חשוב לי שהמקלדת תתמוך גם ברוסית (למרות שזה משני), רמקולים פשוטים, ומסך סביר לישיבות ארוכות. בנוגע למפרט הפנימי - חלקים שיצליחו להשאיר אותי באיזשהו אופן עם ראש נקי המשחב בעיקר מיועד לאינטרנט, Word, ואולי קצת משחקי רשת פשוטים בשביל סבא. הייתי רוצה כמובן מחשב במינימום כסף - אשמח לקבל מפרטים, ובמקביל לשמוע המלצות. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לבנות מחשב..עם קניית חלקים.....אך עם חלקים שקיימים אצלי גם... החלקים הקיימים אצלי: מעבד INTEL CORE 2 DUO 6480 (הדגם הזה לא נמכר אני חושב בארץ .. קיבלתי אותו מארה"ב) כרטיס מסך 512 3850 ספק כוח של FSP 450 W אני צריך לוח אם שיתאים גם למעבדים חדשים יותר....זיכרונות...הארד דיסק..מארז...כונן DVD ... 1.השאלה שלי מה עדיף...לקנות את החלקים שאני זקוק להם רק ולהרכיב את המחשב בעצמי...דבר אשר לא עשיתי עדיין ..אך התעסקתי די הרבה בתחום.. או שחנות תסכים לקבל ממני את הרכיבים + לקנות את הרכיבים החסרים ולשלם להם על הרכבת מחשב... 2.אשמח לקבל מפרט טוב לחלקים החסרים ... בתודה רועי.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך המפרט שלי?? (הספק יחזיק את הכרטיס מסך הזה?) מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 X2 2GB GDDR3 DX10.1 HDTV 4xDVI PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור Scythe Ninja II 6 Heat Pipes CPU Cooler מארזים NZXT TEMPEST (No PSU) ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin) מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל 10 סה"כ 5215 ש"ח 1. מה התקציב? 52…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב לשימוש משרדי = 10 טאבים פתוחים בפיירפוקס + וורד +אקסל+ סרט divx וגם לשיתוף קבצים. דרישות נוספות: שיהיה בגודל קטן, דהיינו לא יותר מ-30 ס"מ לכל מימד. מקום לשני דיסקים קשיחים+צורב. (כרגע אני קונה רק דיסק אחד אך רוצה אופציה להוספה) שיהיה שקט. זה חשוב מאד. עדיף שיהיה מארז לא מכוער. עדיף שכניסות ה-USB והאוזניות והכפתורים יהיו למעלה או באמצע.(המחשב מונח על הרצפה). אני לא מתכנן OC אלא אם תגידו שאפשר ושזה לא יפגע בביצועים ובשקט. מעבד של אינטל.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני צריכה המלצות למחשב נייד - ללימודים יש לי תקציב של 2000-2500שח ( -\+ 400-500 ש"ח רק ובמקרה וזה ישפיע המון על מפרט המחשב להוסיף את ההשקעה הזו , לטובה כמובן ) מה חשוב לי במחשב ? מקלדת -- שתהיה נוחה לכתיבה ( יש לי עכשיו נייד של ACER extensa5620Z ואני מאוד אוהבת את המקלדת שלו ) מבחינה טכנית , אני לא מבינה גדולה במחשבים , אבל חשוב שיהיה מחשב שיחזיק מעמד מס. שנים טובות תודה ,,
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild war 2 , BF3 , GTA 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל (גמיש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב, עבודה משרדית בעיקר ומעט עריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר למשחקי מחשב ( LOL, Overwatch, Battlefield 4 etc.) מעט עריכת ווידאו עם AVID ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין LOL, Overwatch, Battlefield 4 etc וכל משחק חדש שיוצא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB+ קירור שמורכב עליו ראם 4GB כונן קשיח 500GB צורב סטנדרטי של LG מארז Ez Cool H-60 ספק כוח SeaSonic 520W
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני קונה לחבר מחשב, הוא לא משחק ולא ישחק. סה"כ לשימוש ביתי רגיל - אינטרנט + מיילים ואופיס. הוא לא ישדרג אותו בתקופה של 3 שנים ככל הנראה ולכן לקחתי 64 3000+ ולא איזה סמפרון. מה שאני רוצה לדעת זה האם יש טעם ללכת על DUAL DDR או רק סטיק אחד של 512 ? הם יש באמת הבדל בביצועים במערכת כזו ? וגם, האם ידוע לכם על בעיית תאימות בין הזכרונות ללוח הזה? מפרט: Athlon 64 3000+ (S-754) 1 720 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) Nforce3 250 1 410 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA /VT 2 125 250 כרטיסי מסך? ASUS כמות מחיר סה"כ V9520 GF FX5200 128MB,TV 1 320 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה שווה המחשב הבא ASUS G53JW i7-740qm מעבד nvidia gtx460m כרטיס מסך crucial m4 256gb SSD hitachi 320gb HD 15.6 FHD DVD BURNER במצב חדש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלם לחברי הפורום. המחשב הגיע לגיל 8 ושבק חיים. שני שימושים עיקריים למחשב: 1.שימוש ביתי - גלישה, מייל, אופיס, youtube וכדומה 2. קצת משחקים - לרוב RPG מהסוג של PILLARS OF ETENITY ומדי פעם סימולטורים אבל לא חייב שיהיו על ההגדרות הכי גבוהות תקציב - 3500 ש"י ללא מסך או ציוד היקפי מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 סה"כ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, גלישה ואופיס. משחקים אבל לא החדשים ביותר עם הגרפיקה המטורפת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזד…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת לקנות לפטופ לאחותי שגרה בארצות הברית אשר יתאים למינימום דרישות להריץ תוכנה מסויימת של העבודה שלה. השאיפה היא לקנות לפטופ כמה שיותר פשוט וזול שיעמוד בדרישות. להלן המפרט של מינימום הדרישות : Processor :Intel 2nd Generation Core i3/i5/i7 Operating :System Microsoft Windows 7 Memory :4 GB RAM Disk Space :4 GB of free hard disk space Video Card: Dual port graphics adapter with 128 MB of memory, 64 MB per port. Supporting DirectX 9.x or higher Display Settings : 1280x1024x16 bit or higher Network Adapter "Network adapter with TCP/IP Services enabled אני לא כל כך מבינה בדרישות הגרפיות שדרושות. מצאתי את הלפטופ הבא של dell , אבל אני לא בטוחה אם הוא מתאים : http:/…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם באמת ישפיע אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעל 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג עם דגש על תאימות (Oculus Rift) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Oculus Rift וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 3840X2160 ב4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי אתמול את האסוס U31, שהמליצו לי עליו כאן, ואני מאוד מרוצה, חוץ מבעיה אחת. החל מהפעם השנייה שהפעלתי את המחשב, מופיעה לי ההודעה הבאה בכל הפעלה מחדש: ACMON Error Failed to prepare Critical file! Chameleon Engine out of service! אני לוחץ ok וההודעה נעלמת והכל בסדר, אבל ההודעה ממשיכה להופיע. מחקירה קצרה באינטרנט הבנתי שזה בעיה במחשבים של אסוס, אבל לא ממש הבנתי איך פותרים אותה. למישהו יש נסיון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים (תכנות) ובנוסף שימושים כלליים כמו סרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 13-14" אם אפשר בתקציב אז גם מסך מגע. * רזולוציית המסך? לפחות 768*1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, עדיף כמה שפחות כי אני אעבוד איתו הרבה מחוץ לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב - לפחות 5 שעות של גלישה באינטרנט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי ssd או עם אפשרות להרכבת ssd, לפחות 128 gb * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות 3 שנים תהיה מועדפת מאוד. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, עדיף. * האם יש לכם ה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי בניתי לפני כמה דקות מפרט למחשב עכשיו מי שרוצה לתקן אותי או לבנות לי חדש שיבנה מהאתר iqpc דבר שני שהכי חשוב לי לדעת: האם המארז סונטה 3 מספיק טוב (מבחינת קירור וגודל) או שעדיף משהו אחר במארז+ספק שלא יעלו על סכום של 700 שקל תודה מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤840 לוח אם: ABIT IP35-E ¤453 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 : GV-R487-512H-B - RETAIL ¤1435 דיסק קשיח: HITACHI 500GB 16MB SATA2 7200 RPM ¤358 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤127 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPI ¤470 מארז: ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU ¤651 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* בין 4500 ל5000 ש"ח * גודל המסך - 15.6 אינץ' * לא יותר מ2.7, 2.8. * זמן סוללה לא כל כך משנה. אני מאמין שהמחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל * יציאת ווידאו כלשהי אחת תספיק... יש לי מספיק מתאמים בבית * bluetooth לא משנה * 500 ומעלה * צורב DVD... אממ, עדיף * לא נדרשת אחריות בינלאומית. * העדפות לחברה כלשהי - Dell, או HP בגדול המחשב ישמש לווירטואליזציה(virtual box) של לא יותר מ3 מכונות בו זמנית, מעט visual studio, ומעט CSS או BF:BC2 בזמן הפנוי, זה לא יהיה נורא אם הוא לא יוכל להריץ משחקים. יש שלושה דגמים שאני כרגע מתלבט בינהם - http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=4164 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6946&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.a…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-