עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. איך המפרט ?? כדאי לשנות משהו ? Antec "Plus1080AMG" Full Tower ATX 430W Gray AMD Athlon 64 3000 Socket 939 WINCHESTER Tray ZALMAN CNPS7000-ALCU MSI K8N Neo4 Platinum nForce4Ultra Gigabyte ATI RADEON X800XL 256Mb 256Bit PCI EXPRESS "GV-RX80L256V" VIVO RETAIL Samsung 160GB / Serial-ATA150 / 7200RPM 8MB Floppy Disk Drive 1.44MB / 3.5", White -BULK NEC "NEC-3520A" Double Layer DVD±R/W/DL 16X Silver Microsoft Multimedia HEB/ENG White&Gray-Bulk Box LG 17" Flatron F700P 0.24 mm 1600x1200 GeIL Value Dual Channel PC3200 400MHz "GE1GB3200BDC" / 1GB 512MB x 2 CL2.5 -Retail

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Eargasm,

חשובה הניידות שלו ומעבר לזה רק להוציא את הכי טוב למחיר. הכרטיס מסך יכול להיות on board אבל שיהיה מהחזקים יותר ולא משהו חלש מידי. יחליף toshiba z900, שהבעלים הייתה מרוצה ממנו וצריכה שדרוג. עוד פרט חשוב זה שהוא יהיה חזק, לא משהו שישבר בנפילות (כמו הXPSים הישנים) מומלץ ואפילו עדיף לקנות מארהב (להביא לארץ תשאירו לנו) תודה לממליצים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Eidanos,

מחפש בתקופה האחרונה נייד חדש ואובד עצות מכמות המבחר והדגמים. המחשב צריך להיות בין 14-15.6 אינצ לא כבד מידי. למרות שהשימוש הוא משרדי בעיקר וצפייה בסרטים, אני בכל זאת רוצה מחשב חזק ומהיר מאוד. חשוב לי העיצוב ושיהיה במשקל נשיאה סביר. מתחבר לעיצוב של אפל אבל לא בהכרח. בנוסף שהמחשב והרכיבים יהיו מדגם חדש ככל האפשר. טווח המחירים רחב יחסית - 4,000 שח למחשב ש״עושה את העבודה״ עד 7000 שח למחשב שבאמת שווה את המחיר. מחפש הכוונה כי הלכתי לאיבוד באינטרנט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 - 7,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש…

4. Started by Anjelica,

אני מתלבטת בין 3 מחשבים: Studio 1545 Dell http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8116&perur=2&t=1&c=441 * ידוע לי שעל המחשב הזה יש אחריות עד 3 שנים + טכנאי עד הבית (אן משהו בסגנון) Toshiba Satellite L500-12T http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7801&perur=2&t=1&c=339 HP Pavilion DV6-1330 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8026&perur=4 המחשב הוא למטרות: - לימודים - גלישה - הורדות:מוזיקה, סרטים - משחקים - תוכנות גרפיקה תודה,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by deso,

היי, אני חדש פה, אני רוצה לקנות מחשב חדש כבר... 6 חודשים ;D הנה המפרט האחרון שבחרתי... יש לי קצת דילמה עם זה.. אנא תנו לי את הדעה המלאה על כל חלק בבקשה :'( המחשב על סך: 5000 ש"ח. נתחיל: לוח אם- חברה- MSI 945P Platinum כרטיס מסך- חברה- MSI PCI-EXPRESS NX6600GT TD128E דיסק קשיח- חברה- WESTERN DIGITAL 120GB SATA II 8MB מעבד- חברה- Intel 3GHz Pentium 4 64-bit 2M זכרון (1)- חברה- KINGSTON 1GB 533MHZ DDR-2 צורב- חברה- LG DVD X16 +-D.LAYER 4167 כרטיס טלוויזיה- MSI - לא ידוע איזה.. מחירו 350 ש"ח. מארז CHENBRO XPIDER II ספק 450WT - לא ידוע מפרט, 150 ש"ח. שמעתי ש64 ביט לא תומך בכמה תוכנות ויש לזה בעיות... אצל הכרטיס מסך אין מפרט על הזכרון.. אם יש כרטיס מסך עם TV INPUT+OUTPUT אנא ה…

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 0torpedo,

שלום, אני הכנתי מפרט מחשב, רציתי לקבל חוות דעת ממכם עליו\ הצעות לשיפור \ הערות. בנוסף יש לי 2 שאלות: 1. מה ההבדלים בין לוחות אם. אני רואה לוח אם שתואם את החלקים שאני צריך ב400~ שקל ועוד אחד ב1000+ .. מעבד,ראם, כ.מסך אני יודע מה הסיבה להבדל בין המחירים. אבל בין לוחות אם - לא. אז אשמח להסבר. 2. למה כ.מסך 2GB עולה יותר זול משני כ.מסך של 1GB (מן הסתם אותו אחד) מה ההיתרונות, אם בכלל, בין שניהם. הערות : **יש לי במחשב מ2008 מעבד I7 920 2.66GHZ 8MB כדאי להשאיר אותו? הוא יותר טוב מI5? (למרות שהוא על מחשב כבר 4-5 שנים יש לו תושבת 1366 ככה שאם כן הלוח אם צריך גם לשנות. **האם כדאי להוסיף עוד ראם? מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray 915₪ לוח אם…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DiSc@MaN,

לחץ חברתי כמובן... מי אמר שהוא לא עובד בגיל מבוגר? הם ראו שהחברים קונים מחשב אז גם הם רוצים.. אני צריך שהמפרט יכלול מסך CRT 19' או LCD 17'. יש רעיונות? תודה מראש. עריכה: הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר אבל אף אחד מהם (במחיר הזה) לא כולל מסך 19 או 17 LCD.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם. אחרי התיעצויות רבות בפורום מעבדים אני חושב שהגעתי להחלטה ולהלן המפרט שהרכבתי. מטרת המחשב: אינרנט, הורדות, משחקים (לא מהכבדים ביותר. משהו לא מחייב להעברת הזמן), תוכנות כגון: פוטושופ, MATLAB, PSPICE לא לשימוש יום-יומי ולא במטרה להריץ את כולן במקביל. היום המחשב שלי, פנטיום 1.4 מתמודד לא רע עם כל אלו, עם כי לאט יחסית. בכל מקרה: מעבד: AMD Athlon64 3200+ Venice 1000NIS לוח אם: Abit AN8-Ultra 790NIS זכרונות: TwinMos 512MB CL2.5 X2=1024MBTotal 270NIS כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 6600LE 256MB 128bit GV-NX66L256D 565NIS http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=2285&osCsid=23a2127d442b904d52609a26fa1e0504 כונן קשיח: Western…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by AviramH,

היי, יש לי את המפרט הזה כרגע: AMD Phenom II X4 945 Box מעבד זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 II Advanced ספק כח Seasonic S12II 520W PowerColor Radeon 5770 HD עוד 2 הארדיסקים ללא SSD (לא זוכר מה הם וכנראה שזה לא משנה גם) אני שוקל אולי פשוט לקנות מחשב חדש ב4K... העניין מה עדיף, אם אפשר לשדרג את המחשב הנוכחי ב2K ולהגיע למצב של להריץ את המשחקים החדשים (בעיקר אני רוצה BF4 על הגדרות גבוהות יחסית). תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Nachum987,

שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מט? עדיפות למסך גדול יחסית מכיוון שישמש ללימודים עד 15'' נראה לי סביר(קריאת טקסטים וכו') עדיפות למט. * רזולוציית המסך? שיציג היטב טקסטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל האפשר, לפחות 4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או כל תת דגם שלו ניתן לחבר מתאם * Bluetooth? לא חשוב במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שילוב של SSD, או רק SSD ולמחשב אחבר HDD נייד * כונן אופטי? לא דרוש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצויה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא *…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים, אינטרנט, צפייה בתכני HD, עריכת מוזיקה ועריכת וידאו (לא משהו רציני) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase, PowerDirector - משתמש מדי פעם, לא שימוש עיקרי למחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs COD BLACK OPS, GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני זקוק לעזרה להמלצה למפרט טוב יש לי samsung 850 evo 250 gb ו אני זקוק להמלצות לגבי המפרט שבניתי Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מעבד Arctic Alpine 11 PLUS CPU Cooler מאוורר למעבד Gigabyte GA-H170M-D3H LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI לוח אם Kingston ValueRAM 2x8GB DDR4 2133Mhz CL15 Kit ראם Corsair 650W Active PFC 80+ VS650 PSU ספק Corsair Carbide 200R Black Compact Case No PSU מארז פתוח להצעות אחרות אין לי נסיון בתכום לא בטוח לגבי המפרט הזה וזקוק לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by IdanS,

לאחרונה שמתי לב בפורום שנוטים להמליץ על מחשב כזה או אחר מהסדרות האלו של פיג'יטסו. כמה דיונים אפילו היללו ומהליצו בחום על המחשב הזה, כאילו הם בעצמם מוכרים אותו. השאלה שלי היא - האם ממליצים עליו בחום בגלל שהוא פשוט כ"כ זול יחסית למפרט שהוא מציע? או שזה בגלל שהוא באמת כ"כ טוב? מישהוא באמת בדק או התנסה או השתמש לאורך זמן במחשב של פוג'יטסו מהסדרות האלו ויכול באמת לעמוד על טיבו או מגרעותיו, כמו איכות החומרים, המסך, זמן והספק סוללה, פיזור חום, איכות הסאונד שלו, מה מגיע באריזה וכו'? אני אשמח לשמוע ממישהוא שיש לו היכרות והתנסות אישית עם מחשב כזה, כי אני מחפש מחשב לצרכי WIN7, אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים ב-HD, משחקים ותוכנות גראפיות לא כבדים במיוחד... ויכול להיות שמחשב מאחת הסדרות…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by OutRaGe,

היי מחשב בערך בן 5 המפרט: AMD Phenom II x4 810 GB MA770T-UD3P 8GB RAM - סטיק אחד של 4 ג'יגה בערך בן שנתיים WD 640GB HD6670 - חדש יותר משאר המחשב צורב DVD מארז וספק של חברות פחות מוכרות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. לנובו הודיע כי תייצר שלושה ניידים בליין ה - THINKPAD עם מעבדי Ryzen 7 Pro 3700U החדשים של AMD. אמנם לכאורה זה טיפה בים משלל המוצרים של לנובו עצמה, שלא להזכיר את שאר היצרניות, אבל דווקא בחירה של לנובו לשלב את המעבדים בניידים היוקרטיים שלה, מהווה הישג לא מבוטל עבור היצרנית האדומה. יחד עם זאת, אותם הניידים יוצעו גם עם מעבדי אינטל .....

16. Started by wombat,

בקרוב אבקר בארה"ב ואני רוצה לנצל את ההזדמנות לקנות מחשב נייד. אני מחפש מחשב חזק יחסית - corei5/7 דור שלישי או רביעי (לא U), לפחות 8GB זכרון, מסך מט וכרטיס מסך נפרד. כרגע שמתי עין על סדרת ה latitude ב dell outlet. האחריות שהם מציעים באתר (האאוטלט של דל): 3 Year ProSupport and 3 Year NBD on-site service after remote diagnosis בהנחה והדגם (Latitude כלשהו) נמכר בארץ, יש דרך לדעת אם האחריות תקפה בארץ (חוץ מלהתקשר אל דל ישראל)? נניח שראיתי דגם עם 4GB זכרון, זו בעיה להוסיף עוד 4GB מבלי לבטל את האחריות? והחלפת כונן אופטי בדיסק קשיח או SSD? (מגיגול אני רואה שבארה"ב זה לא ישפיע על האחריות, לא מצאתי מידע לגבי הארץ) כל עוד רשום Anti Glare זה אומר שהמסך מאט? יש דרך לדעת מה הפאנל של ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by iceberg,

היי, מה דעתכם על המפרט הבא, מיועד לצרכים סטודנטיאליים - OFFICE, INTERNET ,PDF, קבצי מצגות PWR גדולים האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה זיכרון, בגלל ה ויסטה? מפרט טכני מעבד Intel® Core 2Duo Processor T72500(2GHz) 800MHz FSB ,2MB L2 cache מעבד זיכרון 1GB DDR2 (667MHz, Dual Channel Support, Up to 4GB) (1slots) זיכרון תצוגה 14.1" WXGA (1280X800) GLARE, Fine Bright Technology סוג ATI Xpress 1250 כרטיס גרפי דיסק קשיח 120GB SATA דיסק קשיח כונן DVD Super- Multi (DVD-R/RW+R/RW,RAM) צורב תקשורת 802.11b/g WLAN , Bluetooth(BlueCore4) אלחוטית 56KBPS MODEM מודם 10/100 Ethernet רשת יציאות (XD/SD/MMC/MS/MS Pro) קורא זכרונות ExpressCard/34 תקשורת מהירה יציאות נוספות 3USB,VGA,R…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בשעה טובה אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי. עיקר השימושים שלי הם פוטושופ! יש לי כיום SSD 500GB של סמסונג מסוג EVO 850 ועוד כמה הארד דיסקים חדשים אז אין לי צורך בהם. תודה מראש על העזרה! בברכה, אורי 1. מה התקציב המקסימאלי?8K כולל מע"מ.....אני הולך לרכוש ללא מע"מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לכיוון 7K כולל מע"מ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה בפוטושופ ואולי משחקים פעם בעשור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש כבד בפוטושופ …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הבדלי מחיר ולמה? מה ההבדל בינהם: כרטיס מסך EVGA GTX980 Ti Classified ACX 2.0+6GB GDDR5 מעבד Core I7-4790k 4.0GHz לוח אמ Gigabyte GA-Z97X - gaming GT LGA1150 intel Z97 DDR3 זיכרון G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1866Mhz PC3-14900 Kit CL9-10-9 ספק כוח Corsair CS750M Modular 750W Gold Active PFC 12cm Fan דיסק קשיח Seagate Desktop SSHD 2TB 64MB MLC/8GB דיסק קשיח Samsung 850 EVO Series 2.5 Inch 250GB SSD קירור מים corsair hydro H80i Gt High Perfoemance Liquid CPU Cooler CW-90600017 מארז Coolermaster CM strom TROOPER Window Black ATX Case no PSU 6 מאורר למארז Corsair 120mm Fan red LED לאומת כרטיס מסך Geforce GTX 750 TI …

20. היי חבר׳ה! אחרי הרבה זמן שאני עם מחשב גרוטאה שנקנה לפני כמה שנים ב1,000 שקל, הצלחתי לשכנע את ההורים שלי לעזור לי בקניית מחשב חדש. הם 1,000 אני 1,000. אני צריך מחשב למשחקים יחסית פשוטים (Minecraft משחק עיקרי, אולי גם lol ואם אהיה נואש MS) וגם להורדת סרטים ודברים כאלו. חשוב לי מאוד שמשחקים כמו מיינקאפט ירוצו במקסימום שלהם, זתומרת (מי שמשחק ידע) Far distance, max fps וכו׳. כמו כן, חשוב לי גם שיהיה לי נפח דיסק גדול בשביל הסרטים (2TB הכי טוב). חשוב לציין שאני עכשיו בתאילנד וחשבתי לקנות דברים כמו ראם סטיקס והארד דיסק פה כי ממש ממש זול כאן ואני יכול לקנות דברים שהייתי קונה בארץ פי 2 זול יותר. לגבי הדברים הנוספים: אני לא יכול לחרוג מהתקציב כי זה כל הכסף שיש לי. אני לא רוצה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Jinjis Han,

אני נוסע לאילת בספטמבר והחלטתי אם כבר אני שם לנצל ולקנות את המחשב החדש על הדרך. הרכבתי מפרט, חשוב לי לשמוע חוות דעת (אם אפשר להוזיל אפילו גם יתקבל בברכה). בעיקרון אני מתכנן לעשות OC (רק כי אני אוהב) בגלל זה הוספתי קירור כזה ומעבד מכפלה פתוחה. אם יש הערות הארות אשמח לשמוע. תודה! מעבד אינטל : מק"ט: #34586 Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray אתר יצרן עמוד מוצר המוצר זמין בסניף זה איפוס 1 מאוורר למעבד : מק"ט: #20318 Noctua NH-D14 CPU Cooler אתר יצרן עמוד מוצר בדיקת זמינות בסניף אחר איפוס 1 לוחות אם למעבדי אינטל : מ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

למישהו יש מושג מתי הוא מגיע לארץ? וגם חיפשתי אותו באתר של אסוס ולא מצאתי, זאת אומרת שהוא לא יצא בכלל לשוק?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by co11,

שלום , פתחתי אשכול בעבר , (לפני שבוע שבוע וחצי) ומאז התקציב עלה לי ל5000 אוקיי אני מחפש המלצה למפרט לשימוש כללי אינטרנט לרוב אבל גם משחקים לרוב אני מחפש מפרט של AMD לא של Intel ! מארז יפה כבר מצאתי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1534&products_id=6444 שאלה האם המארז בא אם הדבר הכחול הזה למעלה?זה נראה לי מודד טמ' אם אני לא טועה.. מקלדת , מסך , וכו' יש לי אז לא צריך.. תקציב עד 5000 ש"ח... ביום ראשון (מחר) אני קונה את המחשב

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by gingel,

יש לי פה מפרט, לא של מחשב על רציתי תגובה לגבי המחירים ואם הרכיבים תואמים אחד את השני, ואם יש מקום לשיפור. יש לציין כי המחיר הסופי הוא 2360 ולא 3000 כמו שרשום שם. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by DakloN,

שלוםם אני צריך המלצה למפרט מלא למשחקים.. חשבתי לקנות בכלל פנטיום ואז ראיתי שכולם הולכים על AMD.. אני לא מכיר אותם כל כך.. הם יותר חזקים?? בכל מקרה אני צריך מפרט רציני למשחקים בסכום של 13000 בערך. לא כולל מסך.. ולא כולל כרטיס קול וצורב שיש לי אותם כבר... אז זה יחסוך קצת ויאפשר דברים טובים יותר.. כל העוזר יתקבל בברכההההה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.