ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
במידה והתקציב שלי לא הגיוני אתם מוזמנים להציע אחד אחר שעונה על הדרישות אבל חורג מהתקציב. הבקשה שלי קצת כללית מכיוון שאני לא יודע בדיוק מה אני רוצה, אם הייתי יודע כנראה לא הייתי מפרסם. אני רוצה לקבל המלצה מהפורום לגבי המחשב שיספק את הצרכים שלי. למה מיועד המחשב? - תכנות (Java, Assembly, Cpp, שפות Web, אנדרואיד, LabView...) - לימודים (באופן צפוי: דפדפן, Office...) ? אם זה בא בלי הוצאות נוספות גדולות מדי אז שגם יתאים לתוכנות עיצוב וגרפיקה (Photoshop, Illustrator...) גודל המסך? 14+ * רזולוציית המסך? מה שעדיף. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? סטנדרטי, אין צורך בNumpad. * משקל רצוי? 2.5 קילו מקסימום, כמה שפחות יותר טוב. * האם נדר…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Intel® Celeron® M processor 585 (2.16 GHz) 2GB 160GB 5400 15.4" WXGA 1280X800 TruBrite Vista Home Premium Intel GMA X4500 Up to 1340MB DVD Super Multi drive Wireless LAN (802.11b/g) מחשב מספר 3 פה: http://www.mixerv.co.il/toshiba.htm עכשיו יש מבצע שממש שווה לי בגללו אחריות לכל החיים פרטים: http://img179.imageshack.us/img179/8463/mivtza.jpg שווה ללכת על זה? אם לא יש לי אחד חמוד שמצאתי http://ivory.co.il/product.asp?productid=3855&CatCode=315 אם לא... תנו הצעות למחשב דומה בעיקר לעבודות, סרטים, אינטרנט ותוכנות [GUITAR PRO וכאלה..] ואולי טיפה למשחקים קלים [CS...] עד 3000
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן אמא שלי רוצה לקנות לאפטופ, בעיקר לאינטרנט, מיילים וכו' - לא משהו רציני. חשוב מאוד גם שהוא לא יתחמם ולא יהיה רועש כי אני חוזה שהיא לא תכבה אותו יותר מדי אם בכלל. יש מצב טוב שהוא יחובר לטלויזיה לצורך צפייה בסרטים אז אני צריך גם שיהיה לו יציאת DVI או HDMI, וכמובן BT ו- WIFI לצורך אינטרנט ורשת. משקל לא רלוונטי כי הוא הולך להיות בשימוש רק בבית כנראה, וגם סוללה לא כ"כ קריטית בדיוק מהסיבה הזאת. אין צורך במע' הפעלה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד 3ghz של אינטל. הוא רוצה להחליף כמה רכיבים במחשב שלו, ולהתאים אותם למעבד. לוח אם, זיכרון, דיסק קשיח, וכרטיס מסך. תקציב: 1500~ אם אפשר מפרט אחד עם כרטיס מסך מובנה, ומפרט שני עם כרטיס רגיל. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לפטופ יד שנייה אז רציתי שתמליצו לי על כמה תוכנות לבדיקת החומרה ודם על כמה אתרים של קנייה ומכירה תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ואם זה שווה את זה אז עד 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: יש לי מסך 22 , ואני משחק משחקי רשת של IJJI וגם קונטר וכאלה על גרפאיקה הכי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?די שקט שלא יהיה טנק או משהו 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מ…
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן חברים החלטתי למכור את המחשב שלי ולקנות חדש תעזרו לי כמה הוא בערך שווה הוא בן חמש שנים ודי חדש הוא לא עבר הרבה דברים זה המפרט שלו לוח אם-gigabyte G31M-ES2L מעבד-intel® CORE2 DUO CPU E7500 @2.93GHZ זכרון פנימי-2GB הארד דיסק-500GB כרטיס מסך-NVIADIA Geforce210
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הקיצר הזמנתי את המפרט מאייבורי מקודם הוא התקשר ואמר לי שאת הלוח אין להם אז אם אני רוצה את אותו הלוח לחכות חודש וחצי רק אז עכשיו אני רוצה לדעת לאיזה לוח להחליף כי בלי קשר אמרו לי להחליף את הלוח הזה שבחרתי כי הוא מתאים ל2 כרטיסי מסך דבר שאני לא צריך . זה המפרט : מסך : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=501178 מעבד : 5200+ של AMD2 כרטיס מסך : PRO1950 512 מגה זיכרונות : OCZ 2 ג'יגה 800MHZ DDR2 צורב : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580454 כונן קשיח : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=305314 מארז+ספק : Compucase HEC 6A19 400TRT Black עכבר+מקלדת : לא זוכר את השם אבל ראיתי אותה נראית טוב היא והעכבר , שתיהם אופטים עלו 80 ש"ח זה הלוח אם שאין לו : לוח אם …
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? OFFICE, משחקים לא עתירי גרפיקה (עבור ילד בן 10) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש OFFICE, גלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי מירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט …
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
[TTIP]מעוניין[/TTIP] לשדרג את מחשבי בצורה קיצונית - צריך מחשב יחסית חזק לתכנות בסיסיות לסרטים ב 1080P , הן בטלויזיה 42 והן במסך מחשב , מעוניין לחבר מסך מחשב שני - המפרט שיש לי כרגע CPU Intel Core 2 Duo E7400 @ 2.80GHz 50 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 533MHz (5-7-7-20) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-UD3L (Socket 775) 51 °C Graphics Philips 202EL (1600x900@60Hz) Panasonic-TV (1600x900@60Hz) 1024MB NVIDIA GeForce GT 610 (MSI) 69 °C Hard Drives 932GB Western Digital WDC WD10EADS-00L5B1 ATA Device (SATA וספק של SEASONIC אם אני לא טועה 400W המחשב שלי מאוד איטי ונתקע הרבה , השאלה אם כדאי לשמור את הספק ובכרטיס מסך (נקנו לפני …
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefiled Bad company 2/(כשיצא) Battlefiled 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 - 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד I7 4770K יקנה בנפרד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כפי הנדרש מהדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות, מכונות וירטואליות, גלישה אינטנסיבית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים התחדשתי במחשב חדש ורציתי לשמוע חוות דעת מקצעיות על המחשב הוא נועד בעיקר לעבודה מהירה קצת עריכה ומשחקי תלת מימד המפרט: מארז coolermaster sniper ספק כח extreme power plus 650w לוח אם ga-p67a-ud4-b3 gigabyte מעבד אינטל 2500 3.3ghz i5 מאוורר למעבד cold bit זכרון geil ddr3 עם הצלעות קירור 1333 4 giga שתיים ושתיים כרטיס מסך nvidia geforce 560 gtx 1g gigabyte דיסק פנימי 500 gb sata3 7200 32mb wd דיסק שני 1000 גיגה כמו הראשון רק 64mb צורב lg קורא בלו ריי דיסק מסך lg w2363d 3d hdmi 23 מסך תלת מימד משקפי תלת מימד קיט של נוידיה עם משדר סט אלחוטי של לוגיטק עכבר ומקלדת סטנדרטי אז מה אתם אומרים חשוב לי התגובות שלכם
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום , אני מקווה שאני כותב במקום הנכון ואם לא אז תגידו לי לאן להעביר את הפוסט הזה , אחרי כבערך 10 שנים שלא היה לי מחשב נייח גיימינג ועברתי בין קונסולות אני שוקל לחזור לעולם המחשבים העניין הוא שמחיר של קונסולה ושל מחשב גיימינג הוא הבדל שמיים וארץ , לאחרונה התייעצתי עם חבר שקנה מחשב אבל הוא אומר שמחשב גיימינג נורמלי הוא רק באיזור ה5000 ( ללא ציוד היקפי) ושגם כך תחולת החיים של מחשב היא 5 שנים בלבד ואין אפשרות לשדרג אותו יותר , אני רוצה מחשב לגיימינג , אני כן בן אדם של משחקי RPG , שוטרים , ומשחקי ספורט, ששואל האם אפשר להשיג מחשב גיימינג ברמה טובה שיחזיק לי כמה שנים טובות ואוכל להינות ממשחקים עם גרפיקה טובה וכמובן עם אופק לשידרוג חלקים באיזור ה3000-3…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב מבוסס AMD 512 MB זכרון ולוח אם משולב עם כרטיס מסך תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, יש לי היום מחשב נייד במקום המחשב הרגיל. אני מרוצה מהנייד אבל בגלל הכרטיס מסך ON BOARD שלו הוא לא מריץ שום דבר. חשבתי לקנות במקביל שיהיה לי גם מחשב נייח למשחקים בעיקר. אני לא משחק משחקים ממש ממש כבדים כמו קרייסיס וFEAR וכאלה בסגנון. בעיקר משחקי מרוצים, אסטרטגיה ו-3D Shootes פשוטים כמו HALF LIFE 2 וכל המשחקים שמשתמשים במנוע שלו. אז מה אתם אומרים? כמה המינימום שצריך להשקיע כדי לקבל מפרט כזה? והאם תוכלו להרכיב לי מפרט מתאים? תודה רבה לכולם!
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הי! אני רוצה לקנות לפ-טופ ללימודים, אופיס ואינטרנט. אין ספק שחשוב שיהיה אמין עם אחריות וקל-משקל. אני עוד לא בטוחה לגבי גודל המסך (מפחדת שעם מסך קטן יצרבו לי העיניים). אלה האופציות: Latitude D520 DUO 1.83GHz מערכת הפעלה: Windows XP Home; דיסק קשיח: 80GB; כונן אופטי: צורב די וי די (DVD-RW) בתוספת של ¤220; זכרון: הרחבת זיכרון ל- 1GB בתוספת של ¤350; (6,200 ש"ח כולל הכל) Latitude D620 מערכת הפעלה: Windows XP PRO בתוספת של ¤390; דיסק קשיח: 80GB; כונן אופטי: צורב די וי די (DVD-RW) בתוספת של ¤220; זכרון: הרחבת זיכרון ל- 1GB בתוספת של ¤350; מעבד: Intel DUO 1.83GHz T2400; (7,200 ש"ח כולל הכל) T60 -T2400 CD-RW/DVD-ROM Combo 24X/24X/24X/8X Max, Ultrabay Slim 1 GB PC2-5300 DDR2 SDR…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הרכבתי לעצמי מפרט לפני מספר חודשים אבל מאז לא קניתי מחשב ורציתי לדעת עם בחודשים שעברו יש משהו במפרט שאפשר לחדש במשהו אחר. יש לי כבר כונן SSD+כונן קשיח, צורב וכ.מ שאני הולך להתקין. אין לי בעיה להוציא יותר כסף עם יש לכם המלצה למשהו טוב. כרגע העלות היא 3150, אני מוכן להוציא עד 4000. ועוד משהו, אני לא חושב שאני הולך להמהיר משהו אז קחו את זה בחשבון. Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Zalman SZ CC92HS CPU Cooler Gigabyte GA-Z87-HD3 LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI Thermaltake Litepower 650W Active PFC 12cm Fan (Retail) מארז ללא ספק CoolerMaster CM Storm Scout 2 Advanced Window ATX תודה, דימה. - - - תגובה אוחדה: - - - שחכתי לציין …
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואני אשמח לעזרתכם בבחירתו. אגיד תחילה שאני מתכנן לקנות את המחשב בארצות הברית - אז אם מישהו מכיר מקום טוב בלוס אנג'לס או באינטרנט שאפשר לשלוח לדוד שלי הבייתה בלוס אנג'לס אשמח מאוד לטיפים. דבר שני התקציב שלי מוגבל ל3000 ש"ח (שהבנתי שבארצות הברית אפשר להביא מחשב מצוין במחיר הזה) מטרות המחשב? הכל, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות ב-hd, עריכת סרטים ותמונות חשוב מאוד (אני עובד הרבה עם לייטרום כך שחשוב לי איכות המסך) והכי חשוב לי זה מחשב מהיר. * גודל המסך עדיפות ל-15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה, נראה לי מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה במסגרת התקציב * משקל רצוי? שלא יהיה משקולת של חמש קי…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי: 10K - 11K ללא מסך וללא אביזרים נלווים, כולל מערכת הפעלה. מעוניין לשים דגש על: כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, זיכרון. שאלה: האם כדאי קירור מים או שזה סתם עניין מסורבל? הערה: אני מאמין שגם אשחק על המחשב קצת אבל בעיקר הוא מיועד לעריכה. סוג המסך שברשותי: Lenovo L24Q-10 23.8 Inch 2k LED IPS לבסוף: אשמח לקבל המלצות לחנויות שמבינות עניין בהרכבת מחשבים ויודעים לתת שירות מקצועי וטוב ולהתאים מפרט ללקוח בהתאם לצורך שלו. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר שרוצה נייד לשימושים יומיומיים כמעט ורק בבית. נראה לי שגודל של 14'' יהיה אופטימלי מבחינת נוחות. הוא רוצה מסך מט וחייב צורב. היה טוב אם היה דיסק גדול למוזיקה וסרטים וחיבור HDMI היה פינוק אבל לא הכרחי (כן צריך איזשהו חיבור לטלויזיה). הכי חשוב - הבחור לא פריק טכנולוגי ומחליף מחשבים בתדירות נמוכה מאד יחסית, אז חשוב שיהיה מחשב באיכות בנייה טובה ושהמפרט יהיה מספיק מכובד להיות רלוונטי לתקופה. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego Gigabyte GA-K8N-Pro SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel Seagate 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Club3D Radeon X800XL ViVo 256MB PCI-E NEC CD-RW 52X32X52 Bulk ND-9500 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black RAIDMAX Cobra Deluxe 822WBP 400W Gaming Case Black תוספת: ספק 500W AOC 17 LCD LM729 האם הייתם משנים את החלקים או את החברות של אותו חלק
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מערכת חדשה (שלי ישנה בת כ9 שנים) אני די מבין בחומרה אבל אני רוצה להתייעץ עדיין. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אחד לחסוך אחד לא לחסוך . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על איכות גבוהה (כמה שיאפשר התקציב ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO 2033, IV, AC:B , BFBC2 (הבנתם איזה כובד חחח) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 2.6K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.המסך יהיה 2209WA 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.ללא היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?8 7. האם מ…
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב נייד לאבא שלי עבודה משרדית פשוטה. אני בגדול די מבין במחשבים (לא בקטע מתנשא פשוט אפשר לדבר איתי חומרה וכו) אבל יש לי שתי שאלות מכיוון שאני לא חזק בנושא הניידים. 1.מה הבעיה בחברת lenovo. שהיא זולה משמעותית אבל לא ממליצים עליה. 2. חשוב שהחמשב יעבוד בצורה מהירה השאלה על מה לתת דגש מעבד חזק יותר או מהירות וגודל זיכרון Ram ? בעיקרון התקציב זה באזור 2000-2500 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס מיייל * גודל המסך? 15.4-15.6, עדיפות מסך מט, אבל לא חובה * רזולוציית המסך? .אני חושב שלא fhd כי רוב העבודה משרדית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נומרית * משקל רצוי? ממש לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממש לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HD…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-