עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מבקש ביקורת על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX לוח אם: Abit AB9 Pro Intel® P965 Socket 775- האם הלוח אם הזה טוב? כדאי להחליף אותו במשהו אחר? זכרון: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK כרטיס מסך: אני מעוניין ב 7800GTS 320 MB אבל אני לא יודע איזה חברה כדאי לקחת? הארד דיסק: Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS צורב: LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk מארז: Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT אם יש משהו שעדיף להחליף במשהו יותר טוב אז בבקשה תגידו. צריך המלצות גם גבי מסך ( 19 אינטצ'), רמקולים, מקלדת, עכבר וקירור. תודה מראש וחג שמח!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by atzmony,

שלום רב אני מרכיב מחשב לאבי שהשימוש בו אינו למשחקים אבל מעוניין במחשב חזק. אני מעוניין בלוח -אם שמגיע עם כרטיס מסך מובנה שיתאים לוויסטה בהמשך (גם לגרפיקה המלאה) במידה ונצטרך נשדרג אחרי זה את כרטיס המסך דבר נוסף שאני מחפש זה קירור שקט למאבד (מחשב שקט עם עדיפות ללא מאוורר בהשקעה של~ 200 ש"ח ) בנוגע למארז כמה שאלות : לא ברור לי האם במארז הנ"ל יש USB קדמי ? http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=136 והאם המארז הנ"ל מתאים ללוח -אם שבחרתי http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=658 כנ"ל והאם זה מתאים http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1513 וזה http://www.antec.com/ec/productDetails…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by X7-007,

אני מחפש להחליף את ה Q6600 במחשב חדש, השאלה אם בכלל כדאי לחכות ל HASWELL ואם בכלל המחירים שלהם יהיו ראלים, נמאס לי להוציא כסף על מעבד ולוח אם כל שנה עם אינטל, הם דפוקים בראש, מחליפים SOCKETS כמו שמחליפים SOCKS (גרביים). אז בעיקרון מה שאני צריך זה רק כמה דברים, ולשיפור הביצועים אולי אולי אני אקנה 7970 נוסף, יש כבר אחד מהמכירה קבוצתית, אני אולי אקנה את של GIGABYTE. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9489 או ב KSP בתקווה שיהיה במלאי AMD FX Eight-Core FX-8350 Socket AM3+ 4.0GHz קירור אני רוצה משהו איכותי שאני יוכל לעשות אוורקלוק טוב ושקט אלא אם יש משהו יותר טוב. http://ksp.co.il/?uin=17974 לא מצאתי ממש את ההבדלים בין Asus SABERTOOTH 990FX R2 AM3, 990FX, DDR3 1866…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by KaPuT,

נקנה לפני פחות משנה מסך הכול 3 שנים אחריות,יש קופסא ואת כל האביזרים כמה אוכל לקבל עבורו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם אני רוצה להתחדש במחשב HTPC (אין צורך בשום ציוד היקפי, כמובן שחשוב שיהיה שקט ושיעשה את מה ש-HTPC עושה - לנגן FHD) אני יכול לבחור בין eee box eb1501 מחו"ל (שיעלה סביב ה420 דולר) לבין מפרט כמו זה : מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪503 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H ₪355 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950035 כונן קשיח Seagate ST3250318AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ₪195 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3250318AS זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪208 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪110 כמות:1 http://www.skypc.co.il/…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 1 ) קודם כל איזו חברה הכי עדיפה : 5 הכי עדיפות מהרשימה למטה לפי סדר מהטובה ביותר לפחות טובה Acer ) Alienware ) AOpen ) AST ) ASUS () Averatec ) Balance ) BenQ ) Casio) Clevo ) Compal ) Compaq ) Custom, Whitebox) Dell () EDGE Tech Corp ) eMachines ) Everex ) Fujitsu ) Garmin) Gateway ) Getac ) Hawking ) HP IBM ) Itronix ) Lenovo ) LG ) Medion ) Motion Computing) MSI ) NEC) OQO ) Panasonic ) Pelican ) Sager ) Samsung ) Sharp ) Sony ) Toshiba ) Twinhead ) Velocity ) ViewSonic ) vpr Matrix ) Winbook ) 2 ) איזה מעבד טוב יותר Intel או של AMD ? ואיזה סוג של מעבד שטוב יותר כדיי שיהיה בנייד 2 3 סוגים מהטוב לפחות טוב. אני לא יודע מה ב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Raidmax Scorpio 868 Deluxe Silver Midi Tower 400W Case (ללא ספק) 420 ₪ NEC ND-3550A Silver x 16 Bulk DVD±R/RW 265 ₪ AMD Athlon 64 4400 Dual Core Socket 939 BOX 3390 ₪ Zalman CNPS7700-Cu Cooler for PIV/AMD 300 ₪ Hitachi 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 760 ₪ Asus A8N-SLI Premium nForce4 SLI Socket 939 Motherboard 1180 ₪ Corsair TWINX2048-3200Pro 2048Mb (1024X2) 3200 Pro Memory 2290 ₪ 19'' Samsung Syncmaster 930BF DVI (4ms) DVI LCD Monitor 2790 ₪ Antec TruePower 550W Power Supply 710 ₪ Creative SB Live! 7.1 24-bit Bulk PCI Sound Card 175 ₪ 2xLeadtek PX7800GTX Extreme TDH My VIVO PCI-e 512MB Retail Video Card 8940 ₪ 2x Zalman Vga Cooler VF700-Cu …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by DakloN,

שלוםם אני צריך המלצה למפרט מלא למשחקים.. חשבתי לקנות בכלל פנטיום ואז ראיתי שכולם הולכים על AMD.. אני לא מכיר אותם כל כך.. הם יותר חזקים?? בכל מקרה אני צריך מפרט רציני למשחקים בסכום של 13000 בערך. לא כולל מסך.. ולא כולל כרטיס קול וצורב שיש לי אותם כבר... אז זה יחסוך קצת ויאפשר דברים טובים יותר.. כל העוזר יתקבל בברכההההה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by AmirNadav,

שלום לכולם. אני צריך מפרט מחשב ללא מסך בסביבות המחיר 1500-2000 ¤ . 1. מה התקציב? 1500-2000 ¤. או 2500¤ לתשלומים ללא ריבית. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים מאוד- מלך האריות או פיפא מקסימום), הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת, עכבר, רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מסך , כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. תודה רבה לכולם. :] אמיר.

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כיבלתי הצעת מחיר למחשב מחנות בחדרה והם נותנים על המחשב שלי 1000 ש''ח!!! אז זה דיי שווה לי טוב ככה : מעבד:core 2 duo E6300 מחיר:1149ש''ח לוח אם: DFI Infinity 1975X\G מחיר:1039 ש''ח זיכרון: transet 512 DDR2 667MHZ X2 מחיר: 510 ש''ח מארז: ATX איכותי1120\מאושר אינטל\כסוף ושחור ללא ספק מחיר: 136 ספק כוח: Enermax liberty 400W Active PFC מחיר: 437 כרטיס מסך: Gigabyt ATI RADEON X1800X 512 MB VIVO Rtail Dual DVI דיסק קשיח: 250 GB של HITACHI צורב:DVD\RW מחיר: 250 הכל ביחד :6300 ש''ח כולל מעם והרכבה המארז רציתי של COMPUCASE אבל אין להם אבל זה לא קריטי רציתי לשאול על הזיכרון הוא קצת מפחיד אותי אני לא מקיר את החברה כרטיס מסך של GIGABYTE??? הוא טוב??? אני רוצה להזמין את המחשב עוד השבו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gingel,

יש לי פה מפרט, לא של מחשב על רציתי תגובה לגבי המחירים ואם הרכיבים תואמים אחד את השני, ואם יש מקום לשיפור. יש לציין כי המחיר הסופי הוא 2360 ולא 3000 כמו שרשום שם. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by amirx19,

אני מחפש לדעת מהו נתון פליטת החום של מעבד אם יש כזה דבר בכלל.תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מה המצב אנשים אני זקוק למפרט הזה אני רוצה לקנות מחשב בעוד חודש ככה מסך יש לי חדש של LG L1960TR אפשר לחרוג מהתקציב אבל לא בהרבה עד אלף שקל בערך כמו שציינתי למעלה המחשב מיועד לעבודה חזקה על פוטופוש וגם משחקים הכי חדשים וסרטים באיכות HD לא מעונין לעשות OC לא מבין בזה מעוניין שהמחשב יהיה שקט מעונין גם במקלדת טובה יש לי רמקולים של קראיטיב 5.1 האם יהיה לי שווה לקנות כרטיס קול טוב חדש או להתבסס על הכרטיס של הלוח האם? כמובן שאני רוצה וינדואס חוקי חדש ויסאטה וגם מעוניין בכרטיס טלויזיה טוב חשוב לי בעיקר הכרטיס מסך שיהיה חזק תודה לכל העוזרים מקווה שלא שגעתי אותכם נ.ב אני גר באזור חיפה אני ישמח לקבל המלצה על חנות מחשבים אמינה ותודה

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חוו"דים כלשהם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ASSEM,

היי, יש כרגע מבצע של סטודנטים בבק לאומי,נטבוק לנובו ב 1500 שח קישור למפרט http://students.leumi.co.il/LeumiCnt/MediaServer1/208018_lenovo_netbook.pdf בעיקרון זהמעבד N280 עם זיכרון 1 גיגה ו דיסק 160 גיגה, סוללה 6 תאים השאלה האם מישהו התנסה עם המחשב הזה בעבר? ישלו ביקורת המלצה? או דגם אחר במחיר דומה או טיפה מעל, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, יש ברשותי מחשב נייד מדגם HP Probook 4430s. הוא נקנה בארה"ב לפני מספר חודשים. מאז עבד רק פעמים ספורות. לאחר כמה ניסיונות לטפל במחשב הנייד דרך מעבדות בארץ, אני רוצה לשלוח אותו לארה"ב שיטפלו בו שם במסגרת האחריות. לאחר בירור עם HP ארה"ב הם אמרו שאני יכול לשלוח אותו לשם, אבל הם לא נתנו לי שם של מעבדה אלא אמרו לי לחפש. יש המון כאלה ולאחר שפניתי ל5-6, חלקן לא ענו וחלקן לא עובדות עם לקוחות פרטיים וכו... אני אשמח לקבל המלצות למעבדה בארה"ב שאפשר לשלוח אליה את המחשב מישראל ושעובדת עם HP. אין לי בעיה לשלם על המשלוח, אבל שיטפלו , יתקנו , יחליפו מה שצריך במסגרת האחריות. אשמח גם לשמוע המלצות אחרות אם יש לכם, לדרכי טיפול אלטרנטיביות. המחשב לא נדלק בכלל והמעבדות בארץ טענו שזאת בעיה …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי אני מעוניין לקנות משטח קירור לנייד. ראיתי שרובם של המשטחים מגביהים ומטים את המחשב כך שהוא לא מקביל למשטח עליו הוא נמצא. האם זה מזיק באיזושהי צורה לרכיבים שבתוכו או לקירור שלו? עדיף משטח קירור "ישר" שלא מטה את המחשב? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, מחפש לקנות מחשב להורים. נדרשת עבודה על win 7 עם תוכנות משרדיות וצפייה בסרטים. דרוש מסך וציוד היקפי, המסך לדעתי 22-23. שקט מארז בינוני-טוב, לא מדובר על חדר שינה אבל שיהיה נעים לעבוד. איזור מגורים: ת"א (KSP מושלמים מבחינת מיקום, אם אפשרי שם...) רשמתי במחיר 3k כמחיר מצוי, אין סיבה להצמד אליו, פשוט לא נראה לי שמחשב כזה יעלה יותר מ-3k... תודה,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים, אינטרנט, צפייה בתכני HD, עריכת מוזיקה ועריכת וידאו (לא משהו רציני) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase, PowerDirector - משתמש מדי פעם, לא שימוש עיקרי למחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs COD BLACK OPS, GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, יש לי את הרכיבים הבאים: Core 2 quad q9550 2.83 ghz 12mb cache asus p5q-deluxe motherboard corsair xms - 4gb ( 2 x 2gb) 1066 mhz ddr2 נקנו ב2009 כמה שווה כל אחד מהם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Sere,

נראה שהשארתי את המחשב בסטנדביי עד לפריקה מלאה וכיבוי פעם אחת יותר מדי (אחרת אין לי הסבר לזה, אמנם הסוללה בת כמה שנים אבל עד לפני שבוע היתה נותנת כמה שעות עבודה). כעת: המחשב אינו נדלק כשהוא על סוללה בלבד. כאשר המחשב כבוי ומחובר למטען נורת הטעינה דולקת. מערכת ההפעלה מדווחת שהסוללה נטענת כביכול אך אחוזי הטעינה נשארים קבוע על 14%. כאשר אני מנתק את המחשב מהמטען מתרחש כיבוי מיידי. ניסיתי לשים את הסוללה בפריזר ללילה ואז לטעון - לא עזר. יש למישהו עצות או שהגיע הזמן לאיביי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by idan663,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים\עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 WATCH DOGS וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - הכול בלי יוצא מן הכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P(מסך 24') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by swatman89,

תקציב : עד 6000 ש"ח המחשב אמור להירכש בישראל * מטרות המחשב: משחקים כבדים (דרוש לפחות 850M) , פיתוח , גרפיקה, * גודל המסך 15.6 * משקל רצוי: לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI * Bluetooth: לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : SSD עם 512 GB או ניתן גם משולב עם 500GB ומעלה לרגיל ו 128 GB לSSD לפחות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית אחריות של שנה ומעלה: מומלץ 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי : נראה לי שלנובו או אסוס כרטיס מסך : מ 850M זכרון : 16 GB מעבד: I7 עדיף מסדרת HQ או MQ

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות להגיע במקסימום ל3000 אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה באולפן ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת מוזיקה ableton ,cuebase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד גודל 32 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר 3. האם יש צור…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Lev-UFO-Child,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.