עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. [table][tr] [td]AT #[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td] C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪1125[/td][/tr] [tr] [td] GZ68MXUD2HB3[/td] [td]Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155[/td] [td]1[/td] [td]₪702[/td][/tr] [tr] [td] RC-932-KKN1-GP[/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td]1[/td] [td]₪599[/td][/tr] [tr] [td] K4G1333[/td] [td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם[/td] [td]2[/td] [td]₪208[/td][/tr] [tr] [td] HD103SJ[/td] [td]Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3[/td] [td]1[/td] [td]₪256[/td][/tr] [tr] [td] N560OC1GI[/td] [td]Gigabyte GTX560 Ti 1…

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  2. RPM גבוה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by מרלו,

שלום למומחים, אני צריכה מחשב המיועד לעריכת וידאו בעיקר בתוכנת פינקל/פרמייר, ולשרטוטים אדריכליים בתוכנות אוטוקאד 2013/רויט 2013. הוצע לי מפרט שאני לא בטוחה שיתאים, אשמח לחוות דעתכם בבקשה. להלן המפרט: Enermax Ostrog Usb3 Front Panel Enermax Psu 550W Enermax ets-t40-tb fan crucial m4 256gb SSD SATA 6gb W.D 1TB SATA 6GB 2x8GB(16GB) Kingston HyperX DDR3 1600 intel core i7 3770 מעבד Gigabyte GA-Z77-D3H Gigabyte GTX650 1GB DDR5 dvdrw אשמח לשמוע ממכם מהו המחיר הריאלי ביותר עבור ההצעה, תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by OzZzZz,

רציתי לשאול מי הכי קטן מהבאים: Mini ITX Micro ATX Mini ATX

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, ותודה מראש לעוזרים! אני צריך עזרה בקניית לפטופ בסכום של כ-4000 ש"ח (גמיש), למטרת צפייה בסרטים ותיכנות. * גודל המסך: אני נוטה לכיוון ה15, אבל גם 14 כנראה יעבור אם זה משמעותי בתמורה שאקבל * משקל רצוי: לא פקטור. המחשב בעיקרו יהיה נייח בחדר שלי, ורק מדי פעם אני אעביר לבית של ההורים. אני אספוג עוד קילו פה ושם * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. זמן סטנדרטי ללפטופ יספיק.. אין צורך להשקיע במיוחד, שכן כמו שאמרתי, בעיקרו הוא יהיה נייח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני לא מבין בזה, אבל הבנתי שSSD זה הכי מהיר ולכן רצוי SSD. נפח 250-500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? BLUERAY? אין צורך בכונן כלל מכל סוג * האם נדרשת אחריות …

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  6. שלום רב, בכוונתי לרכוש מחשב חדש, ייעוד המחשב הוא לא למשחקים אלא אחת ל.. הרוב רץ על ה PS3. ייעוד המחשב הוא ל OC, ושימוש משרדי + המרות קבצים גדולים. סגנון mkv2mp4 וכו'. אודה לתגובתכם המהירה. כן צריך את התייחסותכם בנוגע ללוח אם מבחינת OC כי לא מצאתי בגוגל ביקורות על הלוח הזה בהם הם עשו OC. תודה! עריכה: הרגע למדתי שבשביל OC יהיה עדיף לי בהרבה ה 3570K. קחו בחשבון שהמפרט הרגע צמח ב-200 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  7. שלום.אני קונה היום אחד מהמחשבים האלו:HP Pavilion dv6http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157061יד שנייה במחיר של 1300 שחיש גם את האפשרות של :Lenovo G585 M839JIVhttp://ksp.co.il/?uin=18207חדשב 1600 שחאיזה מהם יותר חזק? השימוש הוא תכנות, office ומשחקים (Diablo 3, PoE, CS:GO, COD BO2 וכו)

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by omri123,

1.תקציב 2000-2500 ולנסות לחסוך 2. שימוש משרדי, אינטרנט ואופיס, משחקים ברמה בסיסית וסרטים, מסך 22" הגדרות גרפיקה בינוניות 3. אין צורך בציוד היקפי 4. לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט 5, המחשב לא בחדר שינה אבל רצוי לשאוף לכמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. אין צורך במערכת הפעלה או אופיס, אשמח לקבל הצעה עם הרכבה בחנות וללא. 8. רצוי חנויות באיזור חיפה\קריות\ צפון 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רצוי HD 1TB 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא, שיחזיק את ה4-5 שנים.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  9. Started by omer69111,

שלום לכולם, אני מחפש נייד בתקציב של 2000 ש"ח לצרכי משרד בלבד (כולל מערכת הפעלה). אפשרות חריגה ב-500 ש"ח. כלל השימוש במחשב הינו שימוש בתוכנות אופיס. משקל- עדיף כמה שיותר קל אבל במסגרת התקציב.. אני מניח שיהיה קשה. מסך- מינימום 14 אינטש. מאוד חשוב לי מהירות עבודה ומעבר בין מסמך למסמך במהירות. ראיתי בזאפ ניידים של סמסונג אבל לא ברור לי אם הם טובים (יש שם אחד עם 8G זיכרון אבל איך הגיוני שכ"כ זול?) אשמח להמלצה על מחשב בתקציב הזה שיכלול גם מערכת הפעלה והכל. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  10. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה דרוש: נייד עם מעבד מהיר וזיכרון נרחב דיסק קשיח מהיר (לפחות 7200 RPM, עדיף SSD), לא צריך להיות גדול (מעבר ל300 זה מיותר) קישוריות מהירה מקלדת מוארת סוללה סבירה ומעלה אחריות טובה לשלוש שנים, עדיף אחריות באתר הלקוח כרטיס מסך מינימלי לא חייב כונן אופטי משקל חשוב אבל פחות תקציב: 5000~ ש"ח, ללא מערכת-הפעלה. מצאתי את אלה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21205 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11608 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11774 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12143 המחשב ישמש בין השאר לניהול שרת. כמה משנה ההבדל בין i7 לi5? האם דיסק המציע 32GB S…

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  11. אני יודע שהמחיר יחסית נמוך , אך אני מחפש את הכי טוב במחיר הזה. במחשב נייד אני ישתמש בדברים בסיסים כמו אינטרנט ואופיס, אך גם בשאיפה להשתמש בתוכנות יותר כבדות כמו מטלב ואפילו אם יתאפשר לי אז תוכנות (cad (Computer-aided design ו (FEA(finite element analysis מסך גודל 15.6 אין צורך במערכת הפעלה תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בשבוע הקרוב ושני המחשבים הללו מתאימים לדרישות שלי, אשמח להיוועץ אתכם ולקבל חוות דעת. כעקרון אני צריך אשתמש במחשב חמש ימים בשבוע מחוץ לבית. * מטרות המחשב? אני מעוניין להתעסק בתוכנות כמו PHOTOSHOP על ידי חיבור של טבלה גראפית, לשחק במשחקים קלים (LoL), לצפות בסרטים. * גודל המסך? ה- 15.6" מושך אותי : * משקל רצוי? לא ממש משנה לי אני בחור חסון ;D * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא תיהיה לי בעיה לחבר את המחשב לשקע רוב הזמן אז לא בעיה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI לחיבור לטלוויזיה כעיקרון מילאתי את הטופס על מנת לסקור את מירב ה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חסר לי מקום, אז אני רוצה מארז קטן במיוחד. השימוש - מדי פעם אינטרנט, אבל עדיף לא אטום. מעדיף RSM כי זה קרוב אלי. מה אתם אומרים על המפרט הבא: A6 5400K ASRock A75M-HVS A75 2GB 500GB KME CI-9B91 עולה כולל הרכבה: 1211 ש"ח. לזה אוסיף כנראה WIN8, נתב אלחוטי (מבקש המלצה גם לזה) ואני צריך גם KVM ל-2 מחשבים שמחוברים לאותם מסך+מקלדת+עכבר. תודה.

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  14. מחפש מחשב במחיר עד 2300 ש"ח, לא חובה לנצל את כל התקציב. השימושים שלו בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות על מסך 32' (hd ready), אינטרנט והסים סיטי החדש. מלבד זה לא משחק בשום משחק. חשוב שיהיה שקט (יחסית) ואמין. אפשר מארז גדול. אין לי צורך בציוד היקפי. בגדול אני לא מתעסק בOC או בדברים בסגנון. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי תקציב : עד 3000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ותוכנת האופיס בעיקר בשימוש תדיר ולא למשחקים ציוד היקפי: מדפסת ועכבר. אין העדפה לחנות ספציפית תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  16. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה במחשב נייד, כאשר אני מדליק אותו הכל טוב ויפה והווינדוס עולה בצורה יפה, מציג לי את שולחן העבודה כרגיל עם כל הפריטים שבו אך לאחר 10 שניות ששולחן העבודה עולה המסך כולו נהפך ללבן ואני רואה רק את הסימן של העכבר. כשאני לוחץ על CTRL+ALT+DELETE אני מגיע למסך הכחול שבו יש את האפשרויות log off, start task manager, switch user ועוד מס' דברים אבל גם לחיצה על start task manager מחזירה אותי למסך לבן מלא כאשר שוב רק העכבר מופיע. גם כאשר אני מסמן לו לכבות את המחשב אז לפני שהוא מכבה אותו המסך הלבן נעלם והוא מחזיר אותי למסך התקין של שולחן העבודה עם כל הפריטים שבו, אבל זה למעשה המחשב נכבה. לדעתי זו בעיה בווינדוס ולא במסך של המחשב או בחומרה שלו. המחשב הוא של HP מבוסס…

• 7 תגובות
    • 5.8k צפיות
  17. שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי תקציב : עד 3000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ותוכנת האופיס בעיקר בשימוש תדיר ולא למשחקים ציוד היקפי: מדפסת , מקלדת ועכבר. רצוי שהמחשב יהיה שקט אין העדפה לחנות ספציפית תודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  18. Started by CollisionE,

אני מחפש נייד לצורכי עבודה משרדית (OFFICE) וגלישה באינטרנט הדרישות היחידות שהם באמת קריטיות הם: אחריות 3 שנים צורב די וי די ושתיהיה עליו מערכת הפעלה מצאתי 3 אפשרויות שנראות לי מתאימות אבל לא הצלחתי למצוא עליהן ביקורות אשמח אם תעזרו לי לבחור בין שלושת מה הכי טובה Dell inpiron 15 3521 http://ksp.co.il/?uin=17901 Dell vostro 2520 http://ksp.co.il/?uin=17699 Asus K55A http://ksp.co.il/?uin=17132 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by Menuval,

המפרט הבא נבנה בksp וישמיש אותי בעיקרון להכל, אני לא גיימר על או אחד שמתכוון לעשות אוברקלוקינג, אני פשוט אוהב שהמחשב שלי רץ חלק וחזק ויש לי את האופציה להריץ מה שאני רוצה תמיד. בגדול, אני לא ממשכ מעורה בקהילה ובברנז'ת החומרה, הרכבתי לי מפרט לפי המלצות שקראתי פה ושם. התקציב בגדול הוא 7 פלוס מינוס, לא כולל ציוד היקפי. למעט קירור למעבד אני אצטרך עוד עזרי קירור נוספים .? מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray לוח אם Asus Maximus V Formula LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E זיכרון למחשב Corsair XMS3 2x8GB DDR3 1600MHz CL11 Kit כרטיס מסך Zotac GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן Samsung 840 Series 2.…

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  20. Started by Menuval,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by mp91,

אהלן, נשרף לי הלוח אם שהיה ישן גם ככה ולכן אני אשדרג גם את המעבד ואת הזכרונות.. התקציב הוא מינימליסטי, זאת אומרת 300 שקל למעבד ועוד 300 לוח אם, הציעו לי בחנות אחת אינטל g2020 2.9ghz ב325 ובחנות אחרת הציעו לי אינטל g860 3ghz גם ב 320.. בשתי החנויות. הציעו לי אותו לוח אם של אסוס p8h61 r2 וזכרונות 2 גיגה בייט טרנסקנד , האם הרכיבים האלה טובים? האם זו ההמלצה הכי טובה למחיר הזה ?תודה רבה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  22. Started by Paci,

מפרט קיים: Intel Core2 Duo E7400(2.8Ghz) MSI G31M2 V1 ASUS GeForce GTS 450 Direct CU Silent ספק כח ג'נרי (כנראה 450W) GeiL DDR2 800 2*2Gb SDRAM הלוח אם לא תומך בOC. מחובר למסך 22" ברזולוציית FHD. אני רוצה להשקיע משהו בסביבות ה1000 , אפשר עם חריגה, כדי לשדרג על מנת להריץ משחקים כמה שיותר טוב. כרגע המשחקים רצים על בינוני-נמוך עם נפילות. עוד 8 חודש אני מתחיל ללמוד ולכן אני לא מעוניין כרגע במחשב חדש. תודה.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  23. * מטרות המחשב? מעוניין לקנות נייד, לשימוש משרדי ולצפייה בסרטים. כמו כן רוצה לנסות להתחיל לערוך וידאו בפרימייר ברמה פשוטה (לא מקצועי לבנתיים) * גודל המסך? לא יודע, לא רוצה גדול מדי ע"מ שתהיה לי אפשרות לנייד את המחשב אך לא קטן מדי שיהיה סביר לעבוד * משקל רצוי? משקל סביר לנייד, חשוב שלא יהיה כבד מדי , אך זהו לא פקטור מרכזי... רוב הזמן המחשב יישאר באותו חדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ארוך במיוחד אך גם לא סוללה שתיגמר לפני 10 בבוקר, כנ"ל לא פקטור מרכזי.. רוב הזמן יהיה ליד שקע חשמלי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כדאי HDMI, ע"מ להתחבר לדיסק קשיח החיצוני שלי עדיף USB3 (מהיר יותר) ואולי אך לא קריטי firewire…

24. Started by berner,

בניית מפרט רכש למחשב חברי שלום כנראה שאני נדרש לחדש את המחשב שלי ואני רוצה להחליף מספר פריטים ואשמח להמלצות מניסיונכם ובכן התקציב לא רלוונטי כי אני משתמש עם חלק גדול מהקיים נשאר עם מארז מבית אנטק נשאר עם צורב+ וקורא תקליטורים נשאר עם הHD ויתכן לרכוש נוסף עם אחסנה גדולה יותר 1T ואו SSD בקיצור להחליף לוח אם עם יכולת הרחבות של סלוטים ומספר HD (המלצה על חברה אמינה ) להחליף מאבד ומערכת הקירור שלא מתחממים מדי ושקט ואולי מאווררים חדשים המחשב לא מיועד להיות מתוכנן ל overclock אבל יהיה מחשב חזק עם זכרון גדול לפחות 4G מערכת הפעלה WIN 7/8 שימוש לצרכי ביתיים ולימודים ,עבודה באינטרנט ועריכת סרטים מצגות וכו' ויכולת עבודה עם מספר תוכנות במקביל ומספר חלו…

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by alexander-tech,

מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל תקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וצפייה בסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מעוניין במחשב שיחזיק 3-4שנים בלי להחליף חומרה כמו מעבד או לוח אם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis 3 'fifa'nfs 'bf 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של חברת dell hm 2312 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים