עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ptX,

המחשב לא מיועד למשחקים אז כרטיס מסך לא משנה במיוחד. צריך הרבה זכרון (8GB RAM מינימום) ומעבד i5 לצורך תוכנות תכנות כבדות וכד'. סטודנט למדעי המחשב, הרצת קומפיילרים. מעדיף חברה איכותית כגון DELL, כונן קשיח מומלץ 750, חיי סוללה ארוכים כמה שיותר, כיאה למחשב ללימודים ומסך 15.6". תקציב כ4,000. תודה

2. אישתי מעצבת ועובדת על אוטוקאד ולאחרונה עם SketchUp להדמית חדרים ב 3D. כרגע לא במידה אינטנסיבית ולכן לא רוצה להשקיע במחשב חדש. המחשב מתקשה להתמודד עם ה 3D, הבנתי שמומלצים כרטיסי QUADRO, אבל לא יודע האם כדאי מבחינת חומרה להלביש על המפרט שלי כרטיס כל כך חזק. מחפש המלצה לכרטיס שכדאי להרכיב על המפרט הנ"ל ויתן מענה, גם אם לא מושלם לגמרי: מעבד AMD Athlon X2 +4400 לוח GA-MA69G-S3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2554#sp זכרון 4X1GB ספק thermaltake TR2 430W כ.מסך HD5450 HD עם WIN XP PRO 32 BIT HD לאחסון הקבצים תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מכונות ווירטאליות, עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, virtual box, office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Hitman, HON, Dota2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' + 42 אינץ' 1920-1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by MEGI,

שלום לכולם, אני מחפשת מחשב לגראפיקה לתוכנות כמו: פוטושופ מאיה פרמייר אפטר אפקט Indesign Illustrater AutoCAD 3D Max Studio avid שיהיה חזק ליצירת אנימציות,סרטונים ורנדורים אני מצרפת מפרט שקיבלתי, אשמח לתגובתכם בקשר למפרט והמחיר ואם יש לכם הצעות למפרט אחר... מארז ARCTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC VS550 550W CORSAIR מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3470 לוח אם B75MA-E33 SATA3 USB3 1GLAN MSI כרטיס קול5.1 כרטיס רשת 10/100/1000 דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 7200 64MB WD זכרון פנימי KVR KINGSTON 8GB (4GX2) DDR3 1333MHZ כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 מאיץ גרפי כ.מסך QUADRO 600 1G-3 PCIE PNY ללא מערכת…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by boya,

מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים גודל המסך: 15.6. רצוי כמה שיותר קל ויותר חיי סוללה, אך לא קריטי. יציאות: כונן DVD, צורב האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן, רצוי ווינדוס 7 עדיף של dell, asus, hp בעיקרון נדלקתי על ארבעה מחשבים: Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6502 | מחשבים ניידים | מחשבים וציוד היקפי: מחשב נייד HP SleekBook 15-B005EJ C6K92EA מחשב נייד Dell Inspiron 5520 IN-RD33-6121 מחשב נייד Asus K55VD-SX134H אסוס - זאפ איזה מביניהם עדיף? ובנוסף שמעתי מכמה אנשים שהמחשבים של דל מתחממים ונהרסים מהר יותר משאר החברות ולכן כדאי להתרחק. האם הדבר נכון? תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by below_z,

בגדול רצוי מחשב משרדי פשוט לעבודה באופיס וגלישה. כאשר רוצים לקנות מהר ובלי לחשוב על המפרט הרבה(אין זמן לזה). כרגע התכנית לקנות את http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8829 שנראה די בסדר מבחינת חומרה ועם ספק סביר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, רצוי אזור ה1500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 800X600 או משהו בסגנון 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב ש…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by Arisum,

שלום לכולם. היית מעוניין להתייעץ איתכם לגבי שידרוג המחשב שלי כך שיתאים לציפיות שלי. אני נתקל לאחרונה בהרבה נפילות FPS(בד"כ נופל מ50/60 FPS אל 20-5) ולפעמים ממש קיפאון של המסך וקריסה של הדרייבר של הכ.מ. ניסיתי לשנות גרסאות של הדרייבר(חדשות וישנות יותר) אבל הירידות של הFPS עדיין קורות והרבה,ככה שאני מניח שזה בעיה של החומרה עצמה. כמובן שניקיתי את המחשב(מאבק) ומריץ סריקות עבור וירוסים/ספיי וכ'ו. אני מבקש ממכם לעזור לי לאתר את הצוואר בקבוק שבעצם מגביל את הביצועים של המחשב ולכוון אותי לכיוון הנכון כדי להשיג תוצאות טובות(מצפה ל60 FPS ברוב המשחקים על רזולוציה של 1680X1050). מעבד: QuadCore Intel Core i5 750, 3033 MHz (23 x 132) לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L זיכרונות: Kingst…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tomerdx111,

אי רוצה לשדרג את המחשב שלי המיפרט שלי היום הוא Q6600 GTX 650 DDR2 Motherboard Name Gigabyte GA-G31M-S2C ספק כוח 550V דגם pwoer משהו כזה תקציב 1500~2000 החלקים שאני רוצה לשדרג לוח אם מעבד זיכרונות 1600Gh 8TAM וקירור למעבד עם היה אפשר שהיה אפשרות לה OC משחקם שאני משחק BF3 FAR CRY 3 CRYSIS3

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  9. [table][tr] [td]AT #[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td] C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪1125[/td][/tr] [tr] [td] GZ68MXUD2HB3[/td] [td]Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155[/td] [td]1[/td] [td]₪702[/td][/tr] [tr] [td] RC-932-KKN1-GP[/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td]1[/td] [td]₪599[/td][/tr] [tr] [td] K4G1333[/td] [td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם[/td] [td]2[/td] [td]₪208[/td][/tr] [tr] [td] HD103SJ[/td] [td]Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3[/td] [td]1[/td] [td]₪256[/td][/tr] [tr] [td] N560OC1GI[/td] [td]Gigabyte GTX560 Ti 1…

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  10. RPM גבוה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by מרלו,

שלום למומחים, אני צריכה מחשב המיועד לעריכת וידאו בעיקר בתוכנת פינקל/פרמייר, ולשרטוטים אדריכליים בתוכנות אוטוקאד 2013/רויט 2013. הוצע לי מפרט שאני לא בטוחה שיתאים, אשמח לחוות דעתכם בבקשה. להלן המפרט: Enermax Ostrog Usb3 Front Panel Enermax Psu 550W Enermax ets-t40-tb fan crucial m4 256gb SSD SATA 6gb W.D 1TB SATA 6GB 2x8GB(16GB) Kingston HyperX DDR3 1600 intel core i7 3770 מעבד Gigabyte GA-Z77-D3H Gigabyte GTX650 1GB DDR5 dvdrw אשמח לשמוע ממכם מהו המחיר הריאלי ביותר עבור ההצעה, תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by OzZzZz,

רציתי לשאול מי הכי קטן מהבאים: Mini ITX Micro ATX Mini ATX

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, ותודה מראש לעוזרים! אני צריך עזרה בקניית לפטופ בסכום של כ-4000 ש"ח (גמיש), למטרת צפייה בסרטים ותיכנות. * גודל המסך: אני נוטה לכיוון ה15, אבל גם 14 כנראה יעבור אם זה משמעותי בתמורה שאקבל * משקל רצוי: לא פקטור. המחשב בעיקרו יהיה נייח בחדר שלי, ורק מדי פעם אני אעביר לבית של ההורים. אני אספוג עוד קילו פה ושם * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. זמן סטנדרטי ללפטופ יספיק.. אין צורך להשקיע במיוחד, שכן כמו שאמרתי, בעיקרו הוא יהיה נייח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני לא מבין בזה, אבל הבנתי שSSD זה הכי מהיר ולכן רצוי SSD. נפח 250-500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? BLUERAY? אין צורך בכונן כלל מכל סוג * האם נדרשת אחריות …

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  14. שלום רב, בכוונתי לרכוש מחשב חדש, ייעוד המחשב הוא לא למשחקים אלא אחת ל.. הרוב רץ על ה PS3. ייעוד המחשב הוא ל OC, ושימוש משרדי + המרות קבצים גדולים. סגנון mkv2mp4 וכו'. אודה לתגובתכם המהירה. כן צריך את התייחסותכם בנוגע ללוח אם מבחינת OC כי לא מצאתי בגוגל ביקורות על הלוח הזה בהם הם עשו OC. תודה! עריכה: הרגע למדתי שבשביל OC יהיה עדיף לי בהרבה ה 3570K. קחו בחשבון שהמפרט הרגע צמח ב-200 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  15. שלום.אני קונה היום אחד מהמחשבים האלו:HP Pavilion dv6http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157061יד שנייה במחיר של 1300 שחיש גם את האפשרות של :Lenovo G585 M839JIVhttp://ksp.co.il/?uin=18207חדשב 1600 שחאיזה מהם יותר חזק? השימוש הוא תכנות, office ומשחקים (Diablo 3, PoE, CS:GO, COD BO2 וכו)

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by omri123,

1.תקציב 2000-2500 ולנסות לחסוך 2. שימוש משרדי, אינטרנט ואופיס, משחקים ברמה בסיסית וסרטים, מסך 22" הגדרות גרפיקה בינוניות 3. אין צורך בציוד היקפי 4. לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט 5, המחשב לא בחדר שינה אבל רצוי לשאוף לכמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. אין צורך במערכת הפעלה או אופיס, אשמח לקבל הצעה עם הרכבה בחנות וללא. 8. רצוי חנויות באיזור חיפה\קריות\ צפון 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רצוי HD 1TB 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא, שיחזיק את ה4-5 שנים.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  17. Started by omer69111,

שלום לכולם, אני מחפש נייד בתקציב של 2000 ש"ח לצרכי משרד בלבד (כולל מערכת הפעלה). אפשרות חריגה ב-500 ש"ח. כלל השימוש במחשב הינו שימוש בתוכנות אופיס. משקל- עדיף כמה שיותר קל אבל במסגרת התקציב.. אני מניח שיהיה קשה. מסך- מינימום 14 אינטש. מאוד חשוב לי מהירות עבודה ומעבר בין מסמך למסמך במהירות. ראיתי בזאפ ניידים של סמסונג אבל לא ברור לי אם הם טובים (יש שם אחד עם 8G זיכרון אבל איך הגיוני שכ"כ זול?) אשמח להמלצה על מחשב בתקציב הזה שיכלול גם מערכת הפעלה והכל. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  18. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה דרוש: נייד עם מעבד מהיר וזיכרון נרחב דיסק קשיח מהיר (לפחות 7200 RPM, עדיף SSD), לא צריך להיות גדול (מעבר ל300 זה מיותר) קישוריות מהירה מקלדת מוארת סוללה סבירה ומעלה אחריות טובה לשלוש שנים, עדיף אחריות באתר הלקוח כרטיס מסך מינימלי לא חייב כונן אופטי משקל חשוב אבל פחות תקציב: 5000~ ש"ח, ללא מערכת-הפעלה. מצאתי את אלה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21205 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11608 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11774 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12143 המחשב ישמש בין השאר לניהול שרת. כמה משנה ההבדל בין i7 לi5? האם דיסק המציע 32GB S…

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  19. אני יודע שהמחיר יחסית נמוך , אך אני מחפש את הכי טוב במחיר הזה. במחשב נייד אני ישתמש בדברים בסיסים כמו אינטרנט ואופיס, אך גם בשאיפה להשתמש בתוכנות יותר כבדות כמו מטלב ואפילו אם יתאפשר לי אז תוכנות (cad (Computer-aided design ו (FEA(finite element analysis מסך גודל 15.6 אין צורך במערכת הפעלה תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בשבוע הקרוב ושני המחשבים הללו מתאימים לדרישות שלי, אשמח להיוועץ אתכם ולקבל חוות דעת. כעקרון אני צריך אשתמש במחשב חמש ימים בשבוע מחוץ לבית. * מטרות המחשב? אני מעוניין להתעסק בתוכנות כמו PHOTOSHOP על ידי חיבור של טבלה גראפית, לשחק במשחקים קלים (LoL), לצפות בסרטים. * גודל המסך? ה- 15.6" מושך אותי : * משקל רצוי? לא ממש משנה לי אני בחור חסון ;D * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא תיהיה לי בעיה לחבר את המחשב לשקע רוב הזמן אז לא בעיה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI לחיבור לטלוויזיה כעיקרון מילאתי את הטופס על מנת לסקור את מירב ה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. חסר לי מקום, אז אני רוצה מארז קטן במיוחד. השימוש - מדי פעם אינטרנט, אבל עדיף לא אטום. מעדיף RSM כי זה קרוב אלי. מה אתם אומרים על המפרט הבא: A6 5400K ASRock A75M-HVS A75 2GB 500GB KME CI-9B91 עולה כולל הרכבה: 1211 ש"ח. לזה אוסיף כנראה WIN8, נתב אלחוטי (מבקש המלצה גם לזה) ואני צריך גם KVM ל-2 מחשבים שמחוברים לאותם מסך+מקלדת+עכבר. תודה.

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  22. מחפש מחשב במחיר עד 2300 ש"ח, לא חובה לנצל את כל התקציב. השימושים שלו בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות על מסך 32' (hd ready), אינטרנט והסים סיטי החדש. מלבד זה לא משחק בשום משחק. חשוב שיהיה שקט (יחסית) ואמין. אפשר מארז גדול. אין לי צורך בציוד היקפי. בגדול אני לא מתעסק בOC או בדברים בסגנון. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי תקציב : עד 3000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ותוכנת האופיס בעיקר בשימוש תדיר ולא למשחקים ציוד היקפי: מדפסת ועכבר. אין העדפה לחנות ספציפית תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  24. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה במחשב נייד, כאשר אני מדליק אותו הכל טוב ויפה והווינדוס עולה בצורה יפה, מציג לי את שולחן העבודה כרגיל עם כל הפריטים שבו אך לאחר 10 שניות ששולחן העבודה עולה המסך כולו נהפך ללבן ואני רואה רק את הסימן של העכבר. כשאני לוחץ על CTRL+ALT+DELETE אני מגיע למסך הכחול שבו יש את האפשרויות log off, start task manager, switch user ועוד מס' דברים אבל גם לחיצה על start task manager מחזירה אותי למסך לבן מלא כאשר שוב רק העכבר מופיע. גם כאשר אני מסמן לו לכבות את המחשב אז לפני שהוא מכבה אותו המסך הלבן נעלם והוא מחזיר אותי למסך התקין של שולחן העבודה עם כל הפריטים שבו, אבל זה למעשה המחשב נכבה. לדעתי זו בעיה בווינדוס ולא במסך של המחשב או בחומרה שלו. המחשב הוא של HP מבוסס…

• 7 תגובות
    • 5.8k צפיות
  25. שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי תקציב : עד 3000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ותוכנת האופיס בעיקר בשימוש תדיר ולא למשחקים ציוד היקפי: מדפסת , מקלדת ועכבר. רצוי שהמחשב יהיה שקט אין העדפה לחנות ספציפית תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים