עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי הרכבתי מחשב בחנות SKYPC ורציתי לקבל את חוות דעתכם. המחשב עדיין ללא כרטיס מסך שארכוש בנפרד כי לא מצאתי מה שאני צריך פה. מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 710 710 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box טק דאטה AMD1174 487 487 1 לוח אם ASUS M2N-E לוחות אם 18380 471 471 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 זיכרונות למחשב F2-6400CL5D-2GBNQ 272 272 1 מארז ללא ספק NZXT Trinity מארזים NZTrinityB 186 186 1 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 380w ספקי כח RS-380-PMSR 125 125 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) שרותי מעבדה 10 6 פריטים 2,252 ¤ סכום כולל מע``מ אם יש לכם השגות כלשהן אשמח לשמוע ולתקן במידת הצורך. תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. טוב כעיקרון המפרט אמור להיות עבור שימושיים משרדיים אך לעיתים עשוי להפעיל תוכנות כגון פוטושופ כך שהוספתי כרטיס מסך וכמות זיכרון שהכל ירוץ חלק בנוגע לספק ולמארז ידוע לי שהוא גנרי אך זה מספיק למפרט אך כנראה אני אוסיף כמה שקלים ואקח מארז עם ספק של FSP מחנות נפרדת טוב חוות דעתכם\המלצות\הוזלות יתקבלו בשמחה מעבדי ‏AMD‏ כמות מחיר סה"כ Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore, Life Time Warranty 1 380 380 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E 1 295 295 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS TwiSTER CL5 2 80 160 כרטיסי מסך‏ Point Of View - 2 Years Warranty כמו…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by rider704,

כבר קרוב ל חודש אני שובר ראש על מפרט... מקסימום מוכן להשקיע 3k !!! כמו כן חשוב מארז עם מאוור צד וכרטיס מסך די מהיר(יש מצב למשחקים כמו GTA).. מעבד עדיף BOX ו לא דואל קור... מאוד חשובה המלצה על החנות. תודה מראש!!![br]פורסם בתאריך: 22.10.2009 בשעה 01:12:06 זה המפרט שאני חושב עליו-- תגידו את דעתכםמעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ₪861 לוח אם: [..] INTEL RAISEN CITY : DG41RQ ₪298 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 900 CL4-4-4-12 - F2-7200CL4D-4GBPI-B ₪373 כרטיס מסך: [..] AXLE Geforce 9800GT 512MB DDR3 DUAL DVI HDMI - Retail ₪492 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪119 מארז: [..] RAIDMAX SAGITTA II BLACK/BLUE + 23CM S…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shibby15,

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=484&ArticleID=2183 מה דעתכם? הוא מיועד רק לאינטרנט ואופיס, פעם ביובל גם קצת מוסיקה וסרטים. האם אפשר להשיג משהו כזה במחיר דומה? או שאז כבר נכנסים לתחום היד שניה, משהו שלא בא לי להתעסק איתו... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by LimaC,

היי עלה צורך במחשב חדש, המחשב יהיה לשימוש בסביבת אופיס ואינטרנט 1. הדרישות הן מאוד פשוטות - א. מסך טאץ' (כ 15") ב. הוא צריך להיות מהיר. לא גיימינג מהיר אבל אחד שמהירות התגובה והעבודה עליו תחשב חלקה גם בשביל אדם צעיר. (יש ניסיון לא נעים עם מחשב שהוזמן לאבא שלי לפני כמה שנים, עם אותה מטרה - סביבת אופיס ואינטרנט - והתסכול לעבוד עליו הוא כל כך גדול שכיום הוא מעלה אבק..) שאלה נוספת היא האם שווה להזמין אותו מאמזאון או פה בארץ? יש לי ניסיון עם קניית מחשב גם פה בארץ וגם באמאזון ושניהם סבבה.. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אייסר לא מחכה לאף אחד - ומשיקה עם פתיחתה של תערוכת CES השנתית לפטופ גיימינג עם מצלמה הטכנולוגיה הדומה לקינקט של מיקרוסופט, זאת לצד לכרומבוק עם מסך של 15\" לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%aa-3d-%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%95/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by bjuo,

היי אני צריך מפרט של מחשב ב12,000 רק המחשב נטו,בלי ציוד היקפי(בלי מקלדת,בלי עכבר,רמקולים,מסך והשאר) המחשב מיועד לעריכות ווידיאו וגראפיקה בלבד. לא משחקים,לא אינטרנט שיהיה כפול ליבה לפחות , מאוד חזק,ו2GB זיכרון פנימי,או כמה שיצטרך שיעבוד טוב עם התוכנות Adobe Premiere Photoshop שיהיה באנדל עשיר,והמחשב שוב לא מיועד לשום OC,הוא רק צריך להיות מאוד מהיר לעריכות ווידיאו,ושיהיה טוב לגראפיקה אין צורך בכרטיסי Quradu למינהם **(לא לבנות מפרטים בפחות כסף ולהגיד שזה יספיק,פשוט לבנות מחשב של מארז קומפלט הכל ב12,000 לא כולל ציוד היקפי כלל.)** תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. האמת שהכרטיס כבר בדרך אלי (יד שניה, מצב מעולה [בדוק]). ב534 שקל כולל משלוח. אני מתאר לעצמי שזו רכישה סבירה ולכן הלכתי על זה, אבל אם להגיד את האמת יש לי רגשות מעורבים ולכן אני פה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כמו הכותרת, המחשב ישמש בעיקר למשחקים ! מעבד, קירור למעבד, לוח, כרטיס מסך, זיכרון, הארד דיסק, מארז ספק, וכונן . תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by rbeny10,

המחשב : THINKPAD , עם מער. WIN7 ,64 סיביות. הבעייה : הסורק - MUSTEK ,סדרת 1200 (ישנה),שעבד היטב תחת XP -ממאן לעבוד. הפתרון (שדורש עזרתכם: מצוי בלינק שמצאתי באתר: http://hwzone.co.il/community/threads/436611-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%A8%D7%A7 (מסרב להפוך הכתובת ללינק !!). הבעייה : את 2 ההנחיות שמופיעות בלינק : 1) " בעיה בהתקנת סורק מערכת 64 סיביות מסוגלת להריץ יישומי 32 סיביות בשכבת תאימות 32 סיביות, אך כשזה מגיע לשכבות נמוכות יותר כמו שכבת מנהלי ההתקן, סביבת 64 סיביות לא יכולה להשתמש במנהלי התקן המיועדים לסביבת 32 סיביות ולכן המערכת לא מזהה בכלל את מנהל ההתקן. אם קיים מנהל התקן עבור Vista או XP לסביבת 64 סיביות תנסה …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד של פאקרד בל EasyNote ENTS11HR בעל דיסק קשיח של טושיבה (600 GB) רציתי להזמין כונן SSD של סמסונג: Samsung 840 Series 2.5 inch 120GB SATA III (http://www.amazon.com/Samsung-Series-120GB-internal-MZ-7TD120BW/dp/B009NHAF06/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1377087818&sr=8-2&keywords=samsung+840+120) ובעצם להחליף עם הצורב (כפי שמפורט במדריך כאן בפורום: http://hwzone.co.il/community/threads/530812-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%91-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-SSD) ובכך להנות משני דיסקים קשיחים שאחד מהם הוא SSD (היות…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by zxcv12,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיאפשר לי לעבוד עם תוכנות כגון PHOTOSHOP, VISUAL STUDIO וכו' בצורה טובה. בנוסף אני ארצה להריץ על המחשב VMWARE של LEOPARD עבור פיתוח. התקציב המקסימלי הוא 2500 אבל אפשרי לסטות מעלה בכמה מאות. המחשב מיועד בעיקר לפיתוח, מעט עריכה גרפית, עבודה משרדית, משחקים רק כאופציה. בסופו של דבר מחשב שבאמת יספק את הביצועים הטובים במחיר מתאים לתוכנות הללו. אין צורך בציוד היקפי. השקט חשוב אבל לא ברמה של לא לשמוע כלום בכלל כמובן שעדיף לא לשמוע את רעש המאווררים לא מתוכנן OC. אין העדפה לרכוש מחנות ספציפית, אני מאזור המרכז. חשוב שיהיה ניתן בעתיד להוסיף עוד זיכרון במידה ויהיה צורך. המון תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן אנשים .. אז ככה.. כבר פעם אחת הרכבתי מפרט ע"י הפורום... (המחשב שאני כותב איתו בעצם... ) .. כרגע אני זקוק בדחיפות למפרט, שיחליף מחשב ישן - בשביל סטודנט שהמחשב שלו קרס והלך לעולמו (P3) . אני אישית ממלץ על AMD אבל צריך עזרה לרכיבים . השימושים: * אינטרנט והאפליקציות שמסביב שיעבדו מהר.. (מסנג'ר, דפדפן, ICQ ואפילו לפתוח איזה סרט במייל על הדרך) . * כל ה OFFICE - שיעבוד חלק.. חשוב מאוד . * צפייה בסרטים על המחשב . * המון מוסיקה . * משחקים סטנדרטים ולא מפלצתיים --> הכוונה היא שבהגדרות נמוכות המשחקים החדשים אפילו יעבדו סבבה . * אנטיוירוס\אנטיספיי\GMAIL NOTIFIER\FIREWALL וכדומה שיעבדו ברקע בלי להפריע ... ** אני יכול להמשיך שעות אבל אני מאמין שהגישה מובנת ! התקציב…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by wow,

שלום לכולם. אני נוסע מחר לארה"ב לשבוע ואני רוצה לקנות שם מחשב. התקציב שעומע לרשותי הוא אמנם "רק" 8000 ש"ח אבל בדולרים זה יותר מ-2000 שזה אומר שאני יכול להביא משהו באמת טוב. הייתי רוצה מפרט חזק,מעבד לא צריך משהו פצצה כי חבל סתם,הייתי רוצה יותר להשקיע במסך,כרטיס מסך,זכרונות,רמקולים(Z560),כרטיס קול,לוח אם. אני גם לא מפחד להכניס הכל לארץ כי כבר עשיתי משהו כזה אז אל תשאלו אותי מה יהיה עם המכס.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, אני מחפש מחשב נייד באיזור ה-3 אלף (מוכן לחרוג בכ200 300 שקל) וראיתי שיש מבצעים טובים בבלאק פריידי בKSP אז חשבתי לנצל את ההזדמנות *מטרות המחשב? עבודות, אינטרנט, משחקים קלים-בינוניים, מעט פוטושופ * גודל המסך? 14-15.6 * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי?פחות מ3* האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500giga אם יש אפשרות 7200rpm, או SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, 7 או 8, עדיפות ל8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? KSP - BLACK FRIDAY *עדיפות ל-8 גיגה זכרון *שיהיה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by kfir91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד אפשר לנסות לחסוך אבל לא מתפשר על איכות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים הכי חדשים כל האלה של ה 50GB שיצאו בזמן האחרון ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA החדש, NBA2k15, ועוד משחקים ברמה של GTA בגרפיקה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לחבר טלוויזיה בכבל HDMI בגודל 32 אינץ. לכן חשוב חי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, לאחותי היה מספר ניידים לשניים מהם היתה אותה בעיה שהתקלקל לוח האם אחרי שנתיים של שימוש והאחרון של HP יש בעיה עם ראש הסיכה איפה שמחברים את המטען וHP דרשו 1400 שקלים תיקון (כי הם חייבים להחליף את כל לוח האם!) הערה חשובה: אחותי משתמשת בנייד רוב הזמן כאשר היא יושבת על הספה או במיטה ומכינה דפי עבודה או מצגות או סתם גולשת וצופה בסרטים וסדרות לזמן ממושך (ממושך מאד ולרוב היא שוכחת את הנייד מחובר לחשמל ודלוק) ***חשוב לה נייד כמה שפחות מתחמם ושיהיה מספיק חזק לשרוד לכמה שיותר שנים (אחריות שלוש שנים חובה או אפשרות הרחבה לשלוש שנים לפחות) * מטרות המחשב?:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , צפיה בסרטים * גודל המסך? 13" ומעלה (כמה שיותר גדול) * משקל רצוי? לא חשוב בכלל …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by azaz,

שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד חדש-עלה 2000 ש"ח. ---- עכשיו רציתי לקבוע שומר מסך וזה רושם לי: שומר מסך אינו יכול לפעול מאחר שדרוש לו כרטיס מסך חדש יותר או כרטיס מסך התואם ל-Direct3D . עכשיו אם זה רושם על שומר מסך את זה אני מתאר לעצמי ששום משחק גם לא יעבוד לי. פרטים: המחשב של חברת טושיבה+יש לו direct X 11 על ווינדוס 7. סוג כרטיס מסך- מתאם VGA רגיל. אמממ זה מוזר כי בסירטונים ביוטיוב לדוגמא רואים באמת באיכות מעולה. אז זה או הכרטיס מסך חלש או צריך לעדכן דרייבר?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי מכל הסוגים, קונטר סטראייק. משחקי ספורט כמו פיפא וPES. אם המחשב יריץ באטלפילד 3 על אולטרה יהיה מעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20.1 המסך, יכול להיות שיחובר אליו 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. . מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים עריכה ותכני HD גרפיקה מסך 22" לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים ולאלה שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע אוברקלוק האם…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כבר תקופה ארוכה אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כזה שיתאים לגיימינג לפחות לשנה וחצי-שנתיים בלי להיתקע מאחור, אבל מטעמי חוסר זמן (צבא), לא באמת יצא לי להתעסק עם זה. עכשיו נפל עליי שבוע של חופש בהפתעה, אז החלטתי לנצל אותו כדי להשתדרג סופסוף. הנה הדרישות שלי, בהתאם לשאלון. 1. התקציב למחשב הוא בערך 3,500-4,000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קלה. 2. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג, בשאיפה למחשב חזק, שיוכל להריץ משחקים על דרישות גבוהות, ויתחיל לפגר מאחור רק עוד שנה וחצי-שנתיים (או אפילו יותר). למחשב כבר מחכה מסך של 21 אינץ'. 3. רמקולים חדשים וכרטיס קול הם בהחלט אופציה, בתנאי שלא תהיה חריגה מהתקציב הראשוני. 4. חוץ ממסך, יש צורך להחליף הכל. 5. השקט נמצא על הסולם במקום של 2-3/10. 6. לא מתוכנן אוברקל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, היום הטענתי את הסוללה בפעם הראשונה. בחנות אמרו לי לחכות 12 שעות בהטענה ראשונה, אבל לי היה רשום כבר בהתלחה שהסוללה כמעט מלאה (96%), ותוך זמן קצר קיבלתי הודעה שהיא מלאה לגמרי. הסוללה היתה קצת מאובקת ואני חושש שאולי קיבלתי מוצר יד 2... בקיצור, האם זה נורמלי שקיבלתי כך את הסוללה או שהיא אמורה להיות ריקה לגמרי??

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ItayBm,

בוקר טוב אני על סף קנייה של המחשב, כמה שאלות אחרונות לפני קנייה ממי שמכיר/יודע: לגבי הסוללה - חפרתי ברשת ולא מצאתי אזכור חד וחלק לגבי זמן הסוללה, מישהו יכול לשערך? מערכת הפעלה - המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה, האם אוכל להתקין עליה XP מדיסק?אני שואל את השאלה, משום שבמחשב הנייד של אבא שלי (HP משהו) הBOOT בהגדרה לא זיהה את ההתקנה משהו דפוק, כאילו הוא מוכוון רק לויסטה/ווינדוס 7, אז האם מישהו יודע בוודאות? תודה! (הודעה דומה פורסמה גם בפורומי גיימר)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לנובו הודיע כי תייצר שלושה ניידים בליין ה - THINKPAD עם מעבדי Ryzen 7 Pro 3700U החדשים של AMD. אמנם לכאורה זה טיפה בים משלל המוצרים של לנובו עצמה, שלא להזכיר את שאר היצרניות, אבל דווקא בחירה של לנובו לשלב את המעבדים בניידים היוקרטיים שלה, מהווה הישג לא מבוטל עבור היצרנית האדומה. יחד עם זאת, אותם הניידים יוצעו גם עם מעבדי אינטל .....

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ערב טוב ושבוע טוב! יש לי נייד די חדש,כחצי שנה,מחברת טושיבה דגם L650-10H אני מרוצה מאוד מהנייד פתאום עכשיו המטען לא מטעין,הוא כותב לי ככה כאשר הלפטופ מחובר לחשמל: plugged in,not charging למה?,מה זה יכול להיות? תודה רבה ליאור

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים