עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kobi_sion,

קראתי באתר את הביקורת על המעבד החדש של אינטל core 7i אני מכוון לרכוש מחשב למשחקים, הורדות וכו כמה כסף אמור לעלות מחשב כזה ? (ראיתי מחשב כזה מורכב - ב6000 ש"ח -התקציב שלי עד 4000) האם כדאי לרכוש מחשב כזה או לרכוש מחשב פחות משוכלל עם מעבד פחות חזק האם במשחקים בכלל יהיה הבדלים ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מעוניין במפרט לקניית מחשב נייד חדש למטרת לימודים, שימוש בגרפיקה ואינטרנט (אלחוטי). התקציב שלי הוא בסביבות ה- 5000 ש"ח. אני רוצה שתיהיה לי בעתיד אפשרות להשתמש עם ווינדוס ויסטא שמתוכנן לצאת. וגם שמעתי שצריכות לצאת טכנולוגיות חדשות. האם לקנות עכשיו או שכדאי לחכות עם הקנייה? תודה מראש, גיל. נ.ב: ראיתי את המחשב הזה. מה דעתכם. http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=10267477

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by LielZ,

אוקיי ידידה של אחי מגיעה אלינו הביתה בשישי הבא עכשיו אני רוצה להתשדרג מהלפטופ הנוכחי התציב שלי הוא 1200 דולר והיא יכולה לקנות לי מbest buy אחרי חיפוש מעמיק ברשת החלטתי ללכת על ה asus laptop G73JH-BST7 מה אתם אומרים עליו הוא יריץ לי משחקים חלק?בעיקר pes11 cod css וכאלה והאם הוא שווה את המחיר תודה מראש http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174;+Core%26%23153;+i7+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Black/1257894.p?id=1218243761956&skuId=1257894

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום אני מחפש מחשב נייד בישביל חברה שלי היא הולכת ללמוד ביאולוגיה ואנחנו משחקים לא מעט. השמח לעזרתכם תודה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים ולימודים באונוברסיטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA5 \ OVERWATCH \ LEAGUE OF LEGENDS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).17.3"…

5. היי, החלטתי לקנות מחשב גיימינג חדש שיהיה גם חברותי לתוכנות של הקלטה ועריכת סאונד תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 300 שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד, עריכת אודיו. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: watch dogs, bf4... •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: Cubase, FL... • באיזו מערכת הפעלה תשתמש? 64 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב? לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד? לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני לפני רכישת המחשב הנל דרך האתר של DELL.com, ולאחר שיחה עם DELL ישראל הם אמרו לי שצריך אחריות מסוג NBD, דבר שאין אפשרות לבחור בו בעת הרכבת המחשב באתר.בשיחה עם DELL ישראל, נאמר לי שהאחריות למחשבים מארה"ב תקפה לכל הדגמים הנמכרים בארץ (ה XPS 1330 הוא אחד מהם) ולאחר התכתבות נוספת במייל עם DELL ישראל, הם החזירו לי את התשובה הנ"ל: מחשבי דל ניידים הנרכשים בחו"ל זכאים לקבל השירות בארץ ע"פ שני קריטריונים : 1. מחשב אשר נרכש עם אחריות בינלאומית (NBD) זכאי לקבל שירות ללא חיוב הלקוח עבור חלקים או עבודה. אין התחייבות לזמן התיקון מכיוון שתלוי בזמינות החלפים במחסני דל (במידה וסוג המחשב נמכר בארץ, סביר להניח שזמינות החלפים גבוהה). האחריות הינה לתיקון תקלות חומרה בלבד. 2. מחשב אשר …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by YoShow,

שלום! באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה במקצוע 'הנדסת מחשבים בהתמחות פיזיקה יישומית'. לקראת הלימודים אני זקוק למחשב נייד, שיקל עלי בעת העבודה באוניברסיטה. יש לי כמה שאלות: 1. האם התואר המדובר 'דורש' מחשב בעל יכולת מינימאלית כלשהי? כלומר האם במסגרת התואר אני אצטרך לבצע חישובים ברמה גבוהה, אשר ידרשו מעבד חזק במיוחד? 2. אני רוצה שהמחשב כן יפעיל משחקים עכשוויים, אך קלים יחסית, כמו משחקי תפקידים ואסטרטגיה חדשים (לדוג' סטארקרפט 2 ואחרים). 3. אני מתעסק בעריכת מוזיקה... 4. אבא שלי טס בעוד שבוע לארה'ב. האם עדיף לי להעמיס עליו מחשב נייד בדרכו חזרה? 5. מכל החדשות של האתר אני מבין שלא חסרים 'ליינים' חדשים של מחשבים ניידים. האם מישהו מכם מכיר את ביצועיהם בשטח ויכול להמליץ על…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by lirancoh85,

שלום לכולם אני צריך עזרה למפרט מדיה סנטר שישמש בעיקר לצפיית סרטים באיכות גבוהה (full hd), צפייה בתכנים באינטרנט, וגלישה באינטרנט. המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 50" full hd ולערכת קולונוע ביתית מקצועית הכוללת מגבר ברמה גבוהה + 7 רמקולים של bose בנוסף יש לקחת בחשבון שהמחשב יהיה בתוך ארון סגור בלי יותר מדיי אוויר פתוח (זה הדאגה העיקרית שלי). חשבתי על המפרט הנ"ל silverstone grandia GD04S intel core i3 2220 Gigabyte GA-B75M-D3H, Intel B75, S 1155, DDR3, SATA III - 6Gb/s, PCIe 3.0 (x16), D-Sub/ DVI-D/ HDMI, Micro ATX 8GB (2x4GB) Corsair DDR3 XMS3, PC3-12800 (1600), Non-ECC Unbuffered, CAS 9-9-9-24, 1.65V 430W Corsair Builder Series CMPSU-430CXV2UK, 80%+ BRONZE Eff', Uncertified, Q…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי בשעה טובה אני מתכונן לקנות מחדש חדש אני צריך מפרט ב-5500 למארז + תכולה (לא כולל מסך מקדלת עכבר ושאר ירקות שנמצאות מחוץ למחשב) אני צריך בעיקר כוח עיבוד חזק וקצת כוח גרפי למשחקים בעיקרון אני קונה מנעה אז אם אפשר מפרט משם זה יהיה אפילו יותר טוב תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני זקוק למחשב נייד לעבודה מחוץ לבית אופי העבודה כולל תיכנות וכן הרצת חישובים מדעיים כבדים (כדוגמת super pi) המסך צריך להיות "15 והמעבד ארנדייל לכל הפחות 520M חשבתי לקחת לנובו T510 בעיקר בגלל המקלדת עם רזולוציה של 1600x900 ואם אפשר ללא כרטיס מסך מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dr11,

אהלן חברה, * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, עריכות. * גודל המסך? 15 + מאט * רזולוציית המסך? מעדיף FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב רצוי אולטרה בוק, שאיפה לדור רביעי של אינטל , עם מסך בסביבות ה15 אינץ, חשוב שהמסך יהיה מאט ולא מגע. מאוד חשוב לי שבמקלדת שלו בחלק הימני יהיו הקיצורים למספרים. תודה רב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by User_Name,

מישהו יכול בבקשה לתת לי הצעה ל- כרטיס מסך, כרטיס רשת, זכרון 256 , עכבר טוב אופטי(לא אלחוטי, עדיפות לUSB) ומארז אלומיניום. הערות: ברשותי מעבד p4 1700, וזכרון 256 RD RAM, תקציב: 3600 ש"ח בבקשה אל תנסו לחסוך לי, אני יודע שיש לכם כוונות טובות. אני מצטער אם הכותרת לא מתאימה או עיניינית. תודה על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. זה המפרט: ANTEC Mini Tower case NSK4400 NO PSU - mATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7795 כמות: 1 מחיר: 197ש"ח ( למזומן:191ש"ח ) Antec EarthWatts 380 Watt ATX12V v2.2 PSU - שלוש שנות אחריות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8010 כמות: 1 מחיר: 225ש"ח ( למזומן:218ש"ח ) GIGABYTE GA-MA74GMT-S2 (740G) VGA + DVI - mATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=13961 כמות: 1 מחיר: 259ש"ח ( למזומן:251ש"ח ) AMD AM3 dual-core Athlon II X2 245 2MB Cache 2.9GHz 65w - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10575 כמות: 1 מחיר: 335ש"ח ( למזומן:325ש"ח ) HIS 545…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Demagh,

הלפטופ שבק חיים פתאום, לאחר שהושאר עם המכסה סגור למשך לילה, כמו תמיד. בעת ההדלקה ינתן לשמוע את הכונן הקשיח מתחיל להסתובב והנורה של המתח נדלקת, אבל המסך נשאר שחור. אפילו splash אין. בדקתי שה-RAM במקום, הכונן הקשיח עובד, הוצאתי סוללה בשביל לאפס ביוס, כלום. רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by nomo16,

שלום לכולם יש לי נייד ישן של HP מדגם : compaq nx6125 ויש לו בעיה שאחרי כמה דקות של עבודה הוא נתקע. כשאני עושה ריסט הוא נתקע עוד בשלב הביוס. רק אם אני מכבה אותו לחצי שעה הוא יעבוד לי שוב לכמה דקות ואז שוב ייתקע המחשב נקי בלי אבק והוא לא מתחממם בצורה יוצאת דופן הרצתי בידקה של הזכרונות ושל ההארד דיסק בביוס ושניהם יצאו תקינות עשיתי פירמוט לWIN ועכשיו באמצע ההתקנה של הWIN הוא פשוט נתקע לאומת זאת כשאני מריץ את הבדיקות בביוס (בדיקות שלוקחות יחסית הרבה זמן)הוא לא נתקע מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by BenSmall Brown,

שם זין עצות על חנויות ויצרנים שנותנים מוצרים שלא צריך: א. אל תקנו מעבד עם סיומת K\X עם BOX. או שתקנו מעבד K\X עם Tray וקירור למעבד או שתקנו מעבד ללא K\X עם BOX. ב. אל תקנו מערכת הפעלה Retail למחשב אחד. או שתקנו מערכת OEM למחשב אחד או שתקנו מערכת Retail לעד 3 מחשבים. ג. תמיד יצא יותר זול לקנות מערכת הפעלה ישנה או בגירסא ביתית ולשדרג ומאשר לקנות מערכת הפעלה החדשה בגירסא מתקדמת. ד. כאשר יש מעבד עם סיומת K\X יקר שההבדל היחיד הבינו לבין המעבד K\X באותה סדרה הוא רק מהירות שעון ותג מחיר. תמיד עדיף לקנות את המעבד הזול יותר. ה. תמיד יצא יותר ז…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אין צורך בציוד היקפי, הרזולוציה תהיה 1680X1050, אבל יש אפשרות גדולה מאוד שאשדרג למסך FHD, לכן אשמח אם אפשר יהיה להתחשב בכך. אין צורך במערכת הפעלה. עדיף שהחנות תהייה באיזור הצפון,(חדרה). אשמח גם שאם לחנות יהיה שירות תיקונים VIP, הוא יוכל להכנס בתקציב. כמו כן, אם המארז יראה "מגניב" (-:, זה יהיה יתרון ענק.(הילד מתלהב מהשטויות האלה, אבל זה לא חובה). תודה רבה על העזרה! אורי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, היום הייתי בסניף אופיס דיפו ורציתי לבוא לקנות מחשב Compaq CQ61 והייתי סגור עליו, רק שהיה להם כיביכול את אותו המחשב רק 3 מפרטים שונים, ואפילו שאלתי בביקור אחר שלי ממזמן, האם זה אותו דגם, אבל מפרט שונה ואמרו לי כן, וככה חשבתי ולכן בסוף לא הלכתי על המפרט הזול (3000) אלא על אחר טיפה יותר טוב שעולה 3200, אבל חשבתי זה אותו מחשב. באתי הביתה פתחתי וראיתי שזה בכלל Compaq 610, שזה בכלל מקלדת לא מלאה ושונה לגמרי ואני כמעט בטוח לא נוח לי (עוד לא הפעלתי, אני טוען 6 שעות את הסוללה) עכשיו האם כדי לי להחזיר את זה? כי אולי בכל זאת המחשב הזה יותר טוב ואני כבר אשאר איתו, אבל מאוד מפריע לי העובדה שזה מחשב שונה, לאחר שהייתי סגור כבר על אחד שמתאים לי, ואפילו יותר זול. אז מה יותר טוב CQ6…

19. מעבד I5 4460 לוח MSI H81M-P33 קירור למעבד Arctic Alpine 11Rev.2 זיכרונות 8G 1600 בסטיק אחד (וואלה שחכתי איזו חברה) דיסק קשיח HDD WD BLUE 500GB 7200RPM ספק כוח FSP GROUP 500W מארז Thermaltake V3 blacx edition מסך (טלוויזיה) LED Pilot 46' 50H'z FHD - מתחבר בVGA כי משום מה זה החיבור היחיד שמכבה את המסך יחד עם המחשב (לצערי). מעוניין להפוך את בעל השמחה למכונת משחקים משומנת על ידי שידרוג קל של כרטיס וכונן: כונן SSD 128G עבור מערכת ההפעלה, תקציב באיזור ה320/380ש"ח בלי חריגות (מה יהיה ההבדל בפועל בין סכומים שכאלה?). *אני מצפה שהוא יצמצם לי זמנים משמעותית אף על פי שהם לא כלכך ארוכים יש לציין (אני על WIN10, הוא עולה הרבה יותר מהר בהשוואה ל8.1 ו7 אבל אני חוזר ל7 כי הוא פ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אז ככה הגבול הוא 5500 המחשב למישחקים המחשב יעבור oc ב t.m.s יש לי כבר 8800gtx שיורכב בפנים כשאני יזמין את המחשב מה בסל שלי הסר מוצר/מוצרים כמות סה"כ NZXT Lexa BlackLine No PSU ₪522 Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ₪1450 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ₪590 Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ₪639 Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ₪638 Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ₪177 Thermaltake V1 CL-P0401 ₪279 Thermaltake Cyclo Memory Cooling CL-R0023 ₪48 Thermaltake Perfect Light Sound Controll כחול ₪64 מחיר המוצרים כולל מע"מ ₪5012 ומה …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 3.16GHz E8500 45nm : " SLAPK" - BOX ₪ 1039 לוח אם : ASUS P5KPL-CM ₪ 294 זיכרון : KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ₪ 133X2 = 266 4GB כרטיס מסך : POINT OF VIEW PCI-EX 2.0 GeForce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ₪ 621 דיסק קשיח : SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ₪ 539 צורב : LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪ 175 מארז : FOXCONN TH-061 w/o PSU ₪ 288 ספק כוח : ENERMAX MODU82+ 425W ₪ 427 שירותי מעבדה : הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לרגל מבצע אביב!) ₪ 0 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ₪ 3649

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אז ככה ...אני לא יודע אם לקחת AMD 3800? ששמגיע גם עם מאורר זיכרון גיגה 400MH וכרטיס מסך נורמלי ( כ. מסך זה לא התבלטות ), עם לוח של GBYTE הSLI או לקחת INTLEL 3GH עם זיכרון DDR2 של 533 גיגה עם לוח של ASUS. המחירים פחות או יותר דומים הAMD יותר יקר אבל צימציתי בנפח של ההרדיסק וזה פחות או יותר דומה במחיר. מה כדאי בקיצור ? AMD 3800+ או אינטל 3GH ? אני לא גיימר מטורף.....

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ההיתי רוצה גם בבקשה מפרט לעד 5000 ש"ח בנוסף התנאי שצריך להיות הוא שכול החלקים זה מ KSP (לא להכנס בבקשה לדיון על למה זה ככה , חבל, וכו ... תודה מראש) בעלויות לפי האתר שלהם בלבד! 8 גיגה זיכרון! כונן SSD 80 גיגה של אינטל! ובנוסף כונן 1 טרה של WD קאוור בלק עם 64 באפר! ולא צריך צורב בהצעות זה צריך להיות ככה בשתיי ההצעות. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by zeevge,

היי, שלום לכולם! אני זקוק לעזרה ברכישת מחשב נייח חדש, המחשב הוא לשימוש ביתי של סטודנט(גלישה באינטרנט, סרטים, קריאה, עריכת/יצירת מסמכי טקסט או מצגות) בנוסף יש ברשותי מהמחשב הישן כונן קשיח של 1 TB וכן יש לי כבר את כל הציוד הנלווה. הכיון הוא למחשב מותג, אך אם אתם חושבים אחרת אשמח לשמוע דעה על כך. התקציב הוא עד 2000 ש"ח אך אין סיבה לבזבז את כל התקציב אם אפשר לקבל משהו מתאים בפחות. דבר נוסף שחשוב שהמחשב יגיב מהר. אשמח מאוד לקבל עזרה מהמומחים. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shnoogyg,

היי היי הייייייי. אני מחפש מחשב גיימינג טוב מאוד, אבל שגם ידע להקשיב ולא יתלונן כשאני עצבני. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אל תחרגו בבקשה, ואם יש צורך, גג 200 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה גיימינג כבד (במידת האפשר) אבל גם עריכת וידיאו - דו מימד ותוכנות תלת (החל מאוטוקד ועד לריינו ומאיה) אולי שווה להתחשב ב6700K? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תלת מימד כבד (הרבה רינדור) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.