ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,345 דיונים בפורום זה
-
היי מחשב בערך בן 5 המפרט: AMD Phenom II x4 810 GB MA770T-UD3P 8GB RAM - סטיק אחד של 4 ג'יגה בערך בן שנתיים WD 640GB HD6670 - חדש יותר משאר המחשב צורב DVD מארז וספק של חברות פחות מוכרות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחשבים לחברת ביטוח, אין תוכנות גרפיות מיוחדות. יש הרבה תוכנות פשוטות יחסית אבל שעובדות 10-20 חלונות ביחד. תוכנות שמקבלות נתונים ושולחות נתונים באון-ליין. הרבה מאוד אינטרנט ותוכנות שעובדות דרכו. והרבה מאוד אופיס ואווטלוק. מחפש מחשבים חזקים עם מארזים סבירים שיחזיקו מעמד בלכלוך ובחום שיש מתחת לשולחנות של העובדים. אלו המפרטים הקיימים, מה כדאי? תקציב עד 1000$. וחסר גם OFFICE2010 בתקציב הנוכחי. מפרט 1: תאור אחריות קוד אחריות סה"כ מחיר מחיר ליחידה כמות תאור מוצר מק"ט בן מק"ט עמודת קיבוץ מוסתרת 3 שנים בית לקוח NBD 304 $ 784.00 $ 784.00 1 מחשב DELL OPTIPLEX GX780MT GX780MT-V 0 3 שנים בית לקוח NBD 304 1 מחשב WIN7-PRO E8400-3.0G 500G/2X2.0G RW I4500 38,991 GX78…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוואלה שופס מוכרים את הסמסונג Q330 JS03IL ב-3100 שקל כולל משלוח. זה הלינק למכירה (http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNPQ330i5), ואת המחיר הסופי הספציפי הציעו לי בטלפון אחרי שלא סגרתי עסקה במחשב. על פניו, ובהשוואה למחירים בזאפ, נראה די שווה. מה אתם אומרים על המחשב בכלל ועל הדיל בפרט?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד כבר כמעט 5 שנים, לא מזמן היתה לו בעיה שהמסך החשיך ללא התראה (אפשר היה לראות באמצעות פנס מקורב שהמחשב עובד רגיל רק בלי תאורה) עלה החשד שמדובר באינוורטר, פירקתי את האינוורטר הישן וחיפשתי את אותו הדגם באיביי, 2 וחצי דולר זה המחיר של הרכיב הזה. אחרי שהגיע האינוורטר החדש חיברתי אותו למחשב והכל עבד כשורה , חזרה התאורה. עכשיו יש בעיה אחרת אחרי כמה דקות שהמחשב עובד המסך מחשיך אוטומטית כל כמה שניות\דקות באופן אקראי כדי להחזיר את המסך למצב הרגיל אני לוחץ כל פעם על הלחצן [שסוגרים את המכסה מסך ומרימים] הבעיה היא שזה לא מפסיק וכל כמה שניות זה חוזר על עצמו שוב ושוב....... מיותר לציין שכיבוי הצג וכל שאר הדברים בהגדרות צריכת חשמל - מבוטלות... וגם שהבעיה היא לא בלחצן ע…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן לשפר / האם המפרט כדאי בתקציב הנוכחי: מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67A-UD3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11714 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Sapphire HD 5770 Heatpipe Fan 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשנה פורסם שהמעבדים האלה היו תוקעים את המחשב או משהו בסגנון ולכן יש העדפה לקנות I5 האם יש עדיין את הבעיה הזו או אחרת , או שאפשר בשקט לקנות I7 (הישן) אם משיגים אותו במחיר נמוך היום ? מטריד אותי השרשור הזה שמצאתי על המעבד ומחשב 1557 של דל האם הבעיה רק במחשבי דל או בכל מחשב עם מעבד I7 ??? ? http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19303691.aspx?PageIndex=45 וגם על מחשבי HP http://celebs.walla.co.il/?w=/21/1580260/ בעיות רבות במחשבי HP עם מעבד Core i7 של אינטל מאת: שירות "הארץ", הארץ יום ראשון, 27 בספטמבר 2009, 16:18 הוסף תגובה גירסה להדפסה פורום התמיכה של HP מוצף במאות הודעות של משתמשים נזעמים, שסובלים מבעיות של קפיאה במחשביהם החדשים, המצ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובר לנייד שיהיה לי בצבא.. אני מחפש למכור את הנייח ולקנות נייד המפרט של המחשב: מעבד: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 2.66GHz 1333MHz זיכרון: 2.0GB 800MHz DDR2 כרטיס מסך: ATI RADEON 4650 1G DDR3DVI Adapter Card כונן קשיח: 250GB ספק: seasonic 430W מגיע עם מסך 22 אינץ' HD, מקלדת ועכבר. המחשב והמסך של DELL הוא אצלי בערך 3 שנים שידרגתי אותו עם השנים כרטיס מסך, כונן קשיח וספק הוא מעולה פשוט כמו שרשמתי אני מחפש לפטופ לצבא וסתם חבל שיישב לי מחשב בבית תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה שלומכם? לאחרונה רכשתי מחשב נייד בפעם הראשונה ויש לי מספר תהיות שלא הצלחתי למצוא להם תשובה חד משמעית, אשמח אם סוף כל סוף זה יובהר לי. (אפילו חיפוש אינטנסיבי בגוגל לא עזר, הייתם מאמינים?) אז כך: 1. שאלה בנוגע לסוללה של המחשב הנייד, כבר הבנתי שיש תאריך תפוגה ואין מה לעשות בנוגע לזה, בסופו שך דבר היא תמות. שאלתי היא האם לאחר שהיא כבר נשחקה לחלוטין (כבר לא נטענת בכלל, נשארת על 0%, נטענת אבל נגמרת אחרי 5 דקות וכדומה...) עדיין אני יכול להשתמש בה? זאת אומרת להשאיר את הסוללה הגמורה מחוברת ואת המחשב עצמו מחובר לחשמל באופן קבוע. 2. שאלה זו קשורה לשאלה הראשונה האמת, קראתי שהסוללה משמשת כמגן מפני נפילות מתח או משהו כזה שיכולות לגרום לנזק משמעותי למחשב עצמו. עכשיו במקרה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין במחשב נייד שהוא גם מחשב וגם טאבלט. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט אופיס וסרטים * גודל המסך? לא קריטי, לא פחות מ11 * רזולוציית המסך? לצערי לא מבין בזה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שעדיף, אבל לא על זה תיפול ההחלטה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? כמו שאמרתי, שהמסך עצמו יהיה גם טאבלט אז בגדול המחשב עצמו הוא בעיקר ללימודים, (ישומי אופיס ואינטרנט) והטבאלט לסרטי HD ולמשחקים לא מטורפים במיוחד. אני מעדיף שהמחשב יהיה של חברה אמינה ומוכרת חשוב שהמסך יהיה איכותי ויכול להציג סרטי HD.. אם אתם מכירים מחשב כזה שגם חזק מבחינת החומ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בעוד כחודש... והחלטתי להשתדרג ולקנות מחשב נייד חדש. Asus UX32VD-R4013H אשמח לקבל חוות דעת
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רק קהילת מחשבים ניידים, אני מעוניין ברכישת מחשב נייד, אחרי 6 שנים עם הלנובו שקניתי בהמלצת הקהילה פה... מטרות המחשב זה עבודה משרדית, אולי קצת עריכת וידיאו , משחקים או קידוד, אבל הכל ברמה משרדית, אין צורך בכרטיס מסך או מעבד חזקים במיוחד לעניינים אלו (חשבתי על i5 או i7, מעדיף עם הסוול על סמך תחושה, לא מבין מה זה ממש). גודל מסך חשבתי על 13.3, בוא נגיד שזו העדיפות, אך אם יש יתרון לאיזה דגם שבמידה אחת מעל או מתחת, זה בסדר. רזולוציה אני נוטה להגיד גבוה ככל הניתן, אבל בנושא הזה אשמח לעצתכם. משקל רצוי שיהיה קל ככל הניתן, זמן סוללה ארוך ככל הניתן (בלי להתפשר על כוח עיבוד או איכות מסך) מבחינת זיכרון קשיח כמו שאמרתי אני רוצה אולטרה בוק אז 128 או 256 פלאש בלבד, (ראיתי שרוב הדגמ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K + חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב גרפיקה 2d גרפיקה 3d לפעמים sctchup + vray + revit visual studio אני פותח הרבה תוכנות במגביל (illustrator + photoshop + scetchup) ללא משחקים כלל 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. אם תמליצו לי על oc אעשה בשמחה 7. אין צורך בתוכנות 8. אין העדפה לחנות מסויימת 9. חשוב לי אמינות שקט, אין תוכניות שידרוג קיבלתי את ההצעה הזאת - מחשב מותג של HP עם שלש שנים אחריות בבית הלקוח (נ.ב. לא קבלתי את ההצעה באופן אישי, אבל יש לי אפשרות להצטרף לקניה של מוסד שקונה כ 30 מחשבים כאלה) מארז-Tower מידות - 39.9 ס"מ גובה, 17.0 ס"מ רוחב 44.2 ס"מ עומ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים, חושב לקנות את ה- Dell Precision 4800 מהאתר של Dell ארה"ב. אחרי שהרכבתי את המפרט שאני רוצה יוצא 3000$. שאלות: האם מישהו כאן הזמין כך מחשב עם מפרט בבחירה אישית מ- Dell? כמה עולה מטען אירופאי? לקנות בארץ או להזמין מ- eBay? חשבתי להשתמש בשירות דוגמת mustop, אבל יש לי חבר שגר שם. האם יכול להיות יותר משתלם אם הוא ישלח לי את המחשב? ובכלל אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד על המחשב הזה. תודה, מיכאל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר סקירה דיי ארוכה בפורום, אני מחפש את דעתכם בנושא הבא ועל מחשב העונה על הדרישות הבאות: המחשב מיועד לסטודנט - לא לקחת ללימודים, אך לא שולל זאת מדיי פעם. לכן המשקל לא לוקח כאן חישוב גדול. עדיפות היא משקל נמוך יותר וקל יותר - ועל המחשב להיות כמה שיותר נורמלי (לא משקל עודף לא שמן וכו'..) * מסך - 15.6 או 13.3 - LED HD ורצוי לא Glossy (אם ישנה אפשרות ללא Glossy אשמח לקבל, אבל גם Glossy זו אופציה) * מעבד - i5 בלבד. * כ.מסך - עדיפות לכ.מסך שיפעיל משחקים, לא מפלצתי (GTA IV, FIFA, PRO, COD4 - הדרישות אמורות להיות משחקים בינוניים וגם זה לא חשוב כלכך זה פשוט בונוס לזמן החופשי) * זיכרון RAM - שיהיה 4GB. * מערכת הפעלה - Win7 * דיסק קשיח - 320GB ומעלה. * צורב DVD - חו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז אני מחפש מפרט למשחקים בלבד עד 4000 ש"ח. -אך ורק מפרט ללא ציוד היקפי - עדיפות לI5/I7 - אם אפשר בחנות שעושים בה OC. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד אינטל Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל eVGA nForce 680i SLI Conroe 1333Mhz, DDRII 1200, 2xPCI-E, 2xGBL זכרונות DDR II 800 1GB Corsair XMS2 CL5 דיסקים קשיחים Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS 7950GT 512MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E כרטיסי קול CREATIVE X-Fi XtremeAudio כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders Sony DVD±R AWQ170A x18 Black מארזים Thermaltake Armor Jr VC3000BWS מסכים SAMSUNG 740BF 17'' LCD 2ms DVI מחירון עבודות במעבדה Assembly - New Computer more than 4000nis מחיר 9065 ¤ נו שווה?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבקש חוות דעת על 2 המיפרטים הבאים: מחשב לעריכת וידאו ועיבודים גרפיים - (וגם למשחקים בשעות הפנאי...) בתקציב של בערך 6000 ש"ח: לוח אם MotherBoard Asus P5B מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 דיסק קשיח Western Digital WD2500YS 16MB 250GB כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-E X1650 PRO 256MB צורב LG GSA-H22 X18 DVD כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מארז מחשב HEC 6A21-NPS ספק כח HEC ACE480 480W ומחשב לשימושים כללים, למישחקים וגיבוי לשעת חרום בתקציב עד 4000 ש"ח: לוח אם Intel DG965SSCK SHREWSBURY מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 כרטיס מסך Gigabyte GeForce 7600GS PCI-E 256MB דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז הלכתי ל tms היום, קניתי את ה NZXT Apollo אז אני לא צריך מארז, ציוד הקיפי יש לי כבר. בtms כבר על הדרך ביקשתי מפרט וקיבלתי הצעה לא רעה בכלל. מעבד: Intel Core2Duo E6600 לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 ספק כח: Enermax Liberty 400W זכרונות: Digma 2GB Dual Channel הארד דיסק: WD 250GB 16MB Buffer כ. מסך: Sparkle 8800GTS 640MB Retail מארז: NZXT Apollo מחיר: 5250¤. מצטער שרשמתי את זה ככה מאולתר פשוט זה רשום לי על דף. איך הכרטיס מסך? החברה אני מתכוון, לא יהיה איתו בעיות? המחשב בעיקרון למשחקים, מקווה להחזיק כמה שנים טובות עם המחשב. הצעות, הערות, הארות יתקבלו בברכה יום טוב.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בקיץ הקרוב מחשב נייד לקראת הלימודים שלי שמתחילים באוקטובר. ידידה שלי טסה לארה"ב בקיץ ומאפשרת לי להביא איתה מחשב נייד שאני אזמין משם. אני עדיין מתלבט איזה מחשב לקנות. כמו שאמרתי המטרה העיקרית שלי היא ללימודים, אבל אני גם אשתמש בו למטרות תכנות ואולי אפילו משחקים. האם משתלם לקנות בארה"ב או שהפרשי המחירים לא משמעותיים? ראיתי שאפשר למצוא מחשבי DELL די בזול בחנות KSP. ההפרש לא גדול לעומת ארה"ב (1500 שקל בערך) אבל עד כמה אפשר לסמוך עליהם? האם האחריות על המחשבים הניידים היא אצלהם או דרך היבואן? כי עד כמה שאני יודע השירות של KSP על הפנים. אין לי נסיון רב במחשבים ניידים אז אני לא יודע אם מחשב עם 15.4" מסך הוא כבד מכדי להסתובב איתו ביום יום. אני אשמח אם תוכלו לתת ע…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שתהייה לו אפשורות לשלושה מסכים, שניים בו זמנית והשלישי בלחיצת עכבר (לא ניתוק כבלים או חיבור מפצלים). כמו כן על הלוח להכיל חיבור ל-5.1 (רמקולים), כרטיס רשת של GB. ריבוי משימות זה חשוב. SSD של 120GB. אין צורך בציוד היקפי או מארז. צריך ספק, כי שלי ישן. המחשב לא ישמש למשחקים בכלל, אך עם זאת לתכנות כן. תכנות בסיסי של מתמטיקאי. (התוכנות של המתמטיקה קצת כבדות לי על הנייד שיש בו I3 עם 4GB זיכרון, אבל זה סבבה). לא צריך משהו מפציץ, אני מודע לכך שהתקציב מוגבל. תודה (מקווה שרשמתי את ההודעה כמו שצריך, אם לא תגידו לי שאשנה)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). reason cubase abelton wavelab שימוש מלא בכולם בתדירות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 19 אפשרות חיבור מסך שלישי בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט שאני הולך להרכיב, אשמח לקבל הצעות לשיפור. (גם לגבי חלקים קיימים). מתכוון לרכוש : Intel Core 2 Due E6600 FSB1066Mhz 4MB Cashe Asus P5W-DH Deluxe 2X1GB G.Skill DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-12 קיים: Maxtor Maxline Plus ll 250GB Sata/150 HDD Plextor CD-RW Premium Nec CD/DVD-RW ND-3551A TEAC 1.44 Termaltake Silent PurePower 560W Logitech MX-1000 Wireless Laser Microsoft Windows XP compatiable Samsung SyncMaster 172T אני מתלבט בין שני המארזים הבאים (פתוח להצעות): Thermaltake Shark VA7000SWA Thermaltake Armor VA8000BWS לא הגדרתי כרטיס מסך ואשמח לקבל הצעות, תקציב עד 2500ש"ח. ייתכן שהספק שברשותי לא תקין אשמח להמלצות לגבי תחליף טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי היום הזמנתי את המחשב הזה: E6400 p5w dh deluxe 7900gtx oc ENERMAX LIBERTY 500W 2GB CL4 TWINMOST 533MHZ wd 500gb 16mb LG MONITOR R1970 2MS 19" כל חלק וחלק פה בחרתי בעזרתכם הרבה, שיגעתי לכם את השכל ובסוף בנינו את המפרט הנ"ל אני רוצה להודות לכלכם שעזרתם לי אתם גדולים וסבלניים ומקצועיים תודה לחבר'ה מפורום אוברקלוק תודה לחברה מפורום לוחות אם וכמובן לפורום מפרטים מחר אני מקבל את המחשב, ויש עוד עיכוב קטן עד שאני יזמין את הקירור(TUNIQ TOWER 120) הוא לא במלאי כרגע יש לו ביקוש אדיר ואז נרביץ OC כמה שאפשר אז נפגש בפורום OC ומחר אני יוסיף לפה תמונות של המחשב..... תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . המחשב מיועד להורים שלי כך שהוא לא למשחקים אלה רק לאינטרנט ,אופיס,וMSN התקציב שלהם הוא 3500שקל אבל אני יודע שיהיה קשה להוציא משהוא טוב בתקציב הזה לכן אפשר לחרוג ב500 שקל הדבר היחידי שאי אפשר להתפשר עליו הוא מסך LCD 17" תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההודעה נערכה דרוש מפרט בעיקר לשימוש רגיל ויומיומי של המחשב בעיקר לשמיעת מוזיקה ולגלישה באינטרנט. בעיקר דרוש נפח זכרון פנימי גדול וכמו כן נפח של כ 80 גיגה. המעבד ולוח האם לא צריכים להיות מפוצצים משהו. רק מחשב שירוץ מהר בלי יותר מידי בעיות ובאגים. כל שאר הדברים שיהיו סבירים. בלי מסך. תודה רבה לעונים..
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-