ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד, ונראה לי שמצאתי אחד שעונה על הדרישות שלי, אני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם עליו, התקציב שלי הוא בין 2500 ל 3500 ואני יעשה שימוש במחשב לצורכי לימודים בעיקר, דברים קלים. אני מדבר על הלפטופ הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=754485 וזה המפרט המלא שלו: הסתכלתי בהרבה אתרי סיקורים ואתרים שמדרגים מחשבים ניידים בפרט ושאר מוצרים בכלל וברוב המקרים הוא קיבל ציונים של 80 ומעלה מתוך 100 \ 8 כוכבים מתוך 10 ומסתמן כמחשב מאוד מומלץ. באתר Alatest שמשקלל המון סיקורים וציונים מכל הרשת שיקלל לזה ציון 97 שזה המון! אפילו נכנסתי לאחת החנויות שמוכרות אותו כדי להרגיש אותו והיה לי מאוד נוח עם העכבר והמקלדת והכל. הבעיה היחידה שלי …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתחיל עכשיו להיכנס יותר לעניין של תכנות (באמצע תואר) וממש רוצה מחשב שישרת אותי נאמנה באוניברסיטה ויהיה גדול מספיק בשביל שיהיה אפשר לראות דברים כמו בן אדם ולעשות כל מיני דברים במקביל. לגבי המסך גם - לפעמים ארצה לראות סרטים באיכות מאד טובה ואולי צריך לזה כרטיס מסך קצת יותר טוב מINTEL HD בלה בלה הזה? זה אתם יודעים קצת יותר טוב... ועדיף מאתר amazon כי עוד בדיוק 4 ימים סבא שלי מגיע אליי מארצות הברית ואני חייב את ה2 day delivery שיש שם בחינם אם נרשמים מחדש. * מטרות המחשב? המחשב יהיה בעיקר למטרות עבודה של תכנות, שלפעמים עלול להיות כבד על מחשב, וגם לראות סרטים מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי 15.6, אבל אם יש מחשב שאתם פשוט מתים לת…
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
צריך לכלול כרטיס מסך, שילוש קדוש, מארז וספק, היטסינק, צורב, CD, הארד דיסק. הצעתי לו לקנות עכשיו מחשב יותר זול ואחר כך אם צריך לשדרג, אבל הוא אומר שהוא רוצה מחשב שיחזיק הרבה זמן. הוא רוצה זיכרון 1024MB, מסך 19' איכותי ומארז הוא רוצה אנטק AMG 1000/1080 או את הXASER III.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בתקופה הקרובה מאוד. דרישותי בנוגע למחשב הם: ראשית מחשב חזק כמה שאפשר בתקציב שלי, המחשב מיועד לעבודה משרדית (גלישה באינטרנט , שמיעת שירים , סרטים , התכתבות ....) +תכנות(ב-JAVE ברמה מקצועית) משחקים קלילים. להלן: תקציב : 5000 חריגה מקסימלית : עד 500שקלים, שמדובר במעבד או ציוד היקפי. ציוד היקפי: מסך (לפחות 19"), מקלדת , עכבר , רמקולים לגבי מקרופון , מצלמת אינטרנט , אוזניות ממש פשוט. אין לי מה להשקיע מהם יותר מידי.. צורב DVD. צורת תשלום : תשלומים. מינימום 250GB. מעוניין בהרכבה. אשמח אם תוכלו לעזור בצורה הטובה והמקצועית ביותר, זה חשוב לי מאוד.. תצודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך מבריק בלפטופ, עד עכשיו זה לא הפריע לי, אבל לאחרונה יצא לי לעבוד איתו בחוץ, ופשוט לא רואים כלום... האם יש משהו שאפשר לעשות, מצאתי באיביי מדבקה למסך למניעת השתקפות, האם זה עוזר?
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות מחשב נייד לאחותי (מחנות בארץ) הפרטים: מעבר לפרטים שרשומים למטה, הכי חשוב שהמחשב יהיה קל ואם אפשר בצבע לבן או ורוד (עדיפות לאינטל)! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך: 13-14 אינצ' * משקל רצוי: פחות מ- 2KG, רצוי שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות: לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB * כונן CD/DVD צורב: כן (צורב) * כונן Bluray: ממש לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
טוב אז אולי ראיתם את האשכול שלי שהתחרפנתי עם המחיר של המחשב , אז גיליתי עכשיו שהתקציב לא כזה גדול (זה אולי נשמע לכם מוזר אבל זה לא אני משלם על המחשב , וגם לא ההורים . לא קיבלתי גבול לכן הצבתי רף גבוה) , התקציב הוא 6 אלף זה סכום מאוד מכובד דווקא , זה הסכום שכמעט קניתי בו מחשב. אוקיי אז אני צריך מפרט לגיימינג , יש מצב אערוך סרטונים אבל אם זה בא על חשבון כרטיס מסך או משהו אחר שעוזר לי בחוויית גיימינג טובה אז אני מעדיף חוויית גיימינג כמה שיותר טובה. i7 הייתי ממש רוצה אבל כנראה שזה כבר לא נחוץ , תראו אם אפשר לסדר משהו מקסימום i5 . כרטיס מסך זה החלק שהייתי רוצה הכי פחות להתפשר עליו! GTX 980 משהו כזה אפילו אם אפשר TI יהיה נחמד. אז הנה הטופס : 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א)…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות, שימוש בתוכנות שונות (למשל, רוזתה סטון), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים. עדיף מחשב יחסית קטן ובעל משקל נמוך. חשוב שיהיה מהיר מאד, זכרון רם עדיף 8, זמן סוללה ארוך. אשמח לשמוע רעיונות טובים ויחסית זולים (עד 3500), וכן מה דעתכם על המחשבים הללו: http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/6MKFBB94E2 http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=4702&siteurl=http%3a%2f%2fwww.pc-online.co.il%2fitem.php%3fps%3d3002&modelid=878415&prodId=1626094054&platform=2
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני זקוק לאיזה נטבוק או לפטופ בגדלים שציינתי לבית ספר עד 500$ (הקנייה תתבצע בניו יורק). זמן סוללה הוא דבר חשוב יחסית, 5 שעות+ יהיה טוב. כמובן שכדאי כמה שיותר זול. אני אוהב שהמקשים עמוקים, שמזכירים מקשים של מקלדת רגילה. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
התקציב עומד על 2000 שקלים ,ללא מסך . השימושים הם משחקים (אני לא גיימר ככה שזה לא ידרוש הרבה ) ברמה בינונית ,שימושים משרדיים וביתיים יומיומיים . תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם,מה דעתכם על המפרט הזה? מיועד בעיקר למשחקים. האם 4 גיגה זיכרון זה בזבוז כסף? בשלב הראשון אני לא מתכוון להתקין Vista.אולי בהמשך... הערות יתקבלו בברכה , תודה! אותו מפרט בKSP הגיע ל4460 שח. ב-skypc קצת יותר: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤992 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5KC ¤637 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31102 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤592 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold ¤459 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8004GK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1053 כמות:1 http://skypc.co.il/product.…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם, התקציב הוא בערך 4.5-5. חושב על לעשות OC אבל פוחד שיהיה מסובך מדי ולכן מעדיף חלופה לחלקים שאני מציע למטה. אני מעוניין לשדרג את רכיבי הליבה של המחשב שלי (לא כולל זכרונות) וגם להוסיף SSD למערכת. השימושים העיקריים שלי יהיו משחקים כבדים ולכן אשמח למערכת שתוכל להחזיק מעמד כמה שנים טובות. Intel Ivy Bridge Core i5 3450K Scythe MUGEN 3 REV B Gigabyte GA-Z77-D3H Crucial 256GB SSD Marvell M4 המערכת שלי היום היא: Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.8Ghz Thermalright Ultra120 eXtreme Asus Rampage Extreme Corsair Vengeance 4X2GB 1600Mhz Samsung HD103SJ 1TB ATI 5970 Corsair TX 750W Antec 1200 ולשאלות - 1. האם המעבד שבחרתי חזק מדי? אפשר להמהיר …
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הנה עוד פרטים על הנייד הזה: http://www.laptopshop.co.uk/samsung-q25_hxc_738-laptop-2-n2.htm ממש חשוב לי שתעזרו לי זה דחוף
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבקש מפרט למשחקים ולעבודה משרדית. אני הולך לקנות את המחשב ב1 באוגוסט אבל אני שואל עכשיו כי לא תהיה לי גישה למחשב עד אז. כמו כן אני רוצה שתתחשבו בירידת מחירי המעבדים(המחיר שידוע בערך) ותחשיבו אותו בתקציב נגיד אם מעבד עולה 200$ וידוע שהוא יעלה 140$ אחרי ה-24 ביולי תחשיבו את ה-140$ בתקציב. המחשב יהיה בקנדה ולכן אני רוצה לקנות גם מחנות בסביבה אז אבקש שתרכיבו מפרט מהאתר http://www.ncix.com. התקציב שלי הוא כ-(שימו לב שזה דולר קנדי)1400$ ויש לי כמה בקשות: לא אכפת לי אם זה אינטל או AMD, המארז לא צריך להיות יקר מדי בגלל קירור שכן המעלות במקום שהמחשב יהיה לא עולות על 25, אהבתי את הזכרונות של SAMSUNG, אני מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA ושיהיה מסך(17 אינץ' מספיק), אגב אנ…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מעבד : AMD Dual Core 4400+ Socket AM2 2X512KB Cache לוח אם : Asus M2A-VM HDMI כרטיס מסך על הלוח :ATI Radeon X1250 HD Hardware זיכרון : 2X1024MB DDRII של חברת Kingston הרד דיסק : 250Gb with 16MB Cache Sata II WD דיסק שרתים לעבודה 24/7 חמש שנים אחריות צורב: Nec DVD-RW Dual Layer X18 שנתיים אחריות! מארז מוקטן מקלדת עכבר ספק מקצועי 400 WATT אמיתי !!! שלוש שנים אחריות של חברת EZCool
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
היי,פתחתי ת'רד מקודם על המלצה למחשב שנתנו לי בסקאיי אבל זה היה נגד חוקי הפורום אז אני פותח חדש מעודכן. מקווה שזה יותר מפורט 1.תקציב עד 3800 כולל מסך. 2.מטרות המחשב:סרטים/סדרות,אופיס,הורדות,אינטרנט,מוזיקה וכמובן משחקים. רזולוציה של משחקים וסגנון: לא קריטי לי,אני אוכל להתפשר נגיד על מדיום לא חייב שזה יהיה על high בכל קטגוריה, העיקר שירוץ חלק... משחקים כגון פיפ"א,cod,fallout3 וקווסטים חדשים למיניהם... זה הסגנון. 3.ציוד היקפי שצריך זה מסך בין20-22 אינץ' עדיפות ל22' 4.העיצוב ממש לא משנה,וקירור אני לא מבין בזה כל כך משהו שיתאים למפרט שלא יתחמם יותר מידי. ובנוגע לשקט אז שיהיה קצת שקט... לא חייב שיהיה שקט לגמרי אני מוכן להתפשר על זה 5.בלי מערכת הפעלה (יש כבר) והרכבה בחנות כי אי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בגדול אני מחפש לחסוך כמה שיותר בתקציב, המחשב משרדי ויפעיל את הדברים הפשוטים ביותר מבחינת אינטרנט/תוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות הכי בסיסיות שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
- 1 follower
-
-
החלפתי ב DELL INSPIRON 6400 שלי מערכת הפעלה מויסטה ל XP היה סיוט למצוא את הדרייברים המתאימים באתר של DELL (אלו שמגיעים מצורפים למחשב הם מתאימים רק לויסטה) מאז הקורא כרטיסים המובנה ricoh 5in1 לא קורא כרטיסי SD וכל השאר סבבה אבל SD לא. מאיפה אני מביא דרייבר מעודכן שיעבוד לזה?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים קיבלתי ממשהו מחשב נייד של HP מדגם PAVILION DV2. כשמפעילים את המחשב מופיעה הודעת השגיאה "מערכת הפעלה לא נמצאה", פה חשדתי. פירקתי ובדקתי בנייד אחר את הכונן אבל הוא היה חיי ובועט.. בביוס הכונן לא מזוהה. איפסתי את הביוס אבל ללא הועיל. אני חושד בלוח האם מכיוון שלא משנה מה עשיתי, לא הצלחתי לגרום לו להיות מזוהה ע"י המחשב.. אשמח לעזרה, לא יזיק לי מחשב נייד כעת.
-
- 43 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב מולטימדיה ביתי בערך ב 2500 ש"ח (לא כולל מסך). באתר הזה הציעו את המפרט הבא: גוף קירור למעבד - Spire 5U213C1H3G FridgeRock AMD50 דיסק קשיח - Western Digital 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition395 זיכרון פנימי - 256mb PC3200 - TwinMos 400mhz DDR301 כונן דיסקטים - TEAC 1.4455 כונן תקליטורים - Teac x52132 כרטיס מסך - Chaintech GeForce FX5600 128mb DDR810 כרטיס קול - על לוח האם0 כרטיס רשת - על לוח האם0 לוח אם - ABIT NF7 v2.0 nForce2515 מארז - Compucase CI-6A19 +Heroichi 300AR-T299 מעבד - AMD Athlon XP 2000+ Tray434 ספק כח - כלול במארז0 מחיר: 3103 ש"ח -------------------------------------------…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מפרט טוב... ב2000 שקל יש לי דיסק קשיח חשוב לציין תודה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום המפרט הבא מיעד למשחקים חזקים והתקציב שלי הוא 5000 אז אפשר לראות שחרגתי ב 110 שקל אבל זה ירד כי במארז יש ספק ואני מחליף אותו(אבל אני לא יודע בכמה אז זה נשאר ככה): שלום המפרט הבא מיודע למשחקים חזיקם התקציב שלי הוא עד 5000 אז אפשר לראות שאני חורג ב 110 שקל אבל זה אולי ירד כי אני מחליף ספק ממה שיש במארז אבל אני לא יודע בכמה בגלל זה זה נשאר ככה מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 590 1 590 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 240 2 480 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1040 1 1040 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price…
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות מחשב חדש ללא מסך וללא דיסק קשיח שיעבור ממחשב קודם אני צריך חוות דעת לגבי הרכיבים ממפרט שקיבל מחנות, פשוט המחיר נראה לי נמוך מדי וזה חשוד בעיני, ואני צריך חוות דעת כמה שיותר מהר והאם וכמה זמן לדעתכם המחשב הזה יחזיק מעמד לגבי משחקים אחותי משחקת במשחקים כמו SIMS2 מעבד:E2180 2GHZ - 340.8 ש"ח לוח אם: NVIDIA GFORCE 7100 NFORCE 610I- 297.6 ש"ח זכרון: DDR II 800 MHZ 2GB- 240 ש"ח כונן DVD: פ PEONEER115-D- 144 ש"ח כרטיס מסך: GEFORCE 8500GT 512MB- 288 ש"ח מארז: ATX 400W - 310.8 ש"ח הרכבה: 180 שח סך ללא מע"מ: 1801.2 ש"ח סך כולל מע"מ: 2080.39 ש"ח אני צריך תשובה מהר בתודה מראש תומר
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
זה המפרט שבחרתי לעצמי (לאחר בחינת שאלת השימושים, תמורה וכו'). מה דעתכם? כמו כן - האם הייתם משנים את אחד הרכיבים לרכיב שנותן תמורה טובה יותר לכסף? מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-DS3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 2.0 כרטיסי קול none צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata ציוד רשתות none מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 7 Pro (s775) מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case …
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-