עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אשמח לקבל חוות דעת, שיפורים והצעות למפרט שבניתי לשימוש של אינטרנט, אופיס וגיימינג בינוני. (משחקים כמו FIFA, GTA ושיהיה בעל פוטנציאל (במידה וארצה) להריץ משחקים קצת יותר רציניים שאותם אין חובה להריץ על הגדרות גבוהות) התקציב הוא באזור 2800-3000 מעבד ‏Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray‎ מאוורר למעבד ‏Arctic Alpine 11 Pro Rev.2‎ לוח אם ‏Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA‎ זכרון ‏G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24‎ כרטיסי מסך ‏MSI Radeon HD 7770 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E‎ דיסק קשיח ‏Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003‎ צורב DVD ‏Asus DRW-2…

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HD,עבודה בסיסית ,תוכנות של סטודנטים(, MATLAB ,JAVA וכו ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. warrock ,WOW ומאותו הזאנר יותר חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך גם אותו לקנות(נירא לי 24 אינץ ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לכיון …

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  3. . מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם מקבלים שיפור משמעותי בעיקר למשחקים .ואם לא, אפשר לחסוך מהתקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בדרג הראשון בשוק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24. 1280 -1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.…

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  4. Started by iTripleE,

האסוס: http://ksp.co.il/?uin=17341 הלנובו: http://ksp.co.il/?uin=18136 המחשב ישמש אותי לקצת גיימינג, גלישה, תכנות ואולי גם קצת פוטושופ. אני רוב הזמן אהיה באיזור עם חשמל. ללנובו כרטיס מסך טוב הרבה יותר, ולאסוס מסך טוב הרבה יותר, מכאן באה ההתלבטות שלי, מה אתם הייתם לוקחים? בנוסף, אם יש לכם רעיון למחשב אחר קצת יותר יקר שייתן לי תמורה טובה למחיר, אתם מוזמנים לשתף, חשבתי גם על n56vz אבל בדומה לvj, גם הכרטיס מסך שלו לא מתקרב לביצועים של הלנובו, והוא עדיין עולה הרבה יותר. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by alphandor,

אני צריך מחשב נייד אישי חדש. אני מאוד אהבתי את הברנש הזה : http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=18136 אבל אני אוהב לשמוע עוד עצות. * מטרות המחשב? עבודות תכנות גדולות, פיתוח אלגוריתמיקה , משחקי מחשב כבדים, פיתוח משחקים תלת מימדיים ( מנוע unreal 4 ו Unity3d) * גודל המסך? אני אסתדר היטב עם 15 , לרוב אני אחבר עוד מסך או שניים * משקל רצוי? לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 4 וחצי שעות ללא עבודה אקסטרימית מדי נשמע לגיטימי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני אשמח לhdmi אך לא חובה. VGA חובה. * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של דיסק קשיח? כל המרבה בSSD משובח, אך מקסימום אני אקנה איזה 256 SSD ואשתיל בעצמי. * כונן CD/DVD? כמובן * כונן Bluray? לא ח…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  6. למי שפיספס איכשהו - הקניה הקבוצתית של כרטיסי המסך תיפתח רשמית עוד היום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704 דגמים על הפרק: HD7850-2G GTX660 GTX660OC HD7870XT BOOST GTX660TI HD7950 BOOST בהנחות הנעות בין 10-20% מהמחירים הנמוכים ביותר בשוק כרגע - מחירים סופיים במהלך היום. יש בדיון סקר חדש שיעזור לנו במו"מ על המחיר - מי שמעוניין שיגש למלא, ומהר:

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  7. היי, כתבתי פה הודעה לפני כמה זמן. עזרתם לי מאוד אבל חלו כמה שינויים בנוגע לתקציב ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשפר לפני שאבצע את הקנייה. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, עדיף להשאר בגבולות ה6000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7000 זה הגבול 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו, אנימציה, גרפיקה תוכנות: אפטר אפקטס, פרימייר (עריכת וידאו, HD), מאיה (שימוש קל בלבד), פוטושופ וכו'3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Rider,

היי, לאחרונה קניתי לפטופ של SAMSUNG http://www.samsung.com/hk_en/consume...NP700Z5C-S01HK לאחר שהוא היה מאוד איטי ביחס לחומרה שלו (3 דקות לקח לו לעלות) החלטתי לפרמט אותו ולהעביר את מערכת ההפעלה לזיכרון הSSD הזיכרון שקיים לי במחשב מכיל 8GB והמחשב עובד עכשיו מאוד מהר אבל הבעיה היא שאין לי מספיק זיכרון לדברים בסיסיים שצריכים להיות בכונן של מערכת ההפעלה כמו אופיס, אז אני רוצה להחליף לו את כרטיס הזיכרון שלו (SSD) וקיימת טכנולוגיית EXPRESS CACHE שאני רוצה שתישאר גם לאחר החלפת הזיכרון על מה אתם ממליצים להחליף? כשאני מחפש כרטיס, איזה סוג חיבור ועל מה צריך להסתכל כדי שיתאים למחשב שלי? אני מחפש משהו בסביבות 64GB (אם יש דגמים ספיציפיים שניתן להחליף אני אשמח אם תשאירו פ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by haimovichi,

רכישה בישראל - עד 3,500 ש"ח מטרות המחשב - עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך - 15, מט * משקל רצוי - 2-2.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI, USB3 * בלוטות - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - HDD 500GB * כונן CD/DVD? צורב - צורב * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - DELL,ASUS תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by pa6o6it,

שלום לכולם אשמח לחוות דעת על מחשב (ככלל) שעובדת לקנות ועל הלוח\מעבד בפרט כי אני לא מבינה בזה ואלא רוצה שיעבדו עלי. המחשב מיועד לשימוש ביתי אינטרנט\אופיס\הורדות\צפייה בסרטים וסדרות אונליין\משחקי פייסבוק\חיבור לטליוזיה עם כבל HDMI תודה מראש לעוזרים. מארז - מפואר הכולל 4 יציאות קידמיות-500W+מייצב מתח לוח אם - Intel®H61M-S1 Gigabyte/SATA 3.0 מעבד - Intel®Ivy Bridge Core™G2020 2.9Ghz זיכרון - 4096MB-DDR3-OCZ GAMERS+צלעות קירור כרטיס מסך (כנראה מובנה) - Intel® HD Graphics 3000Mhz 1024MB כ.רשת - Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem כ.קול (כנאה מובנה) - Dolby Home Theater* Audio subsystem-digital audio לא ציינתי את הכונן הקשיח ו…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by kola,

AMD Phenom II 920 |Asus M3N78-EMH HDMI| Kingston 2X2 GB DDR2-800 | 1000gb + 500gb X2

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by haitov15,

ברצוני להחליף את הכרטיס מסך והמעבד במפרט הקיים שלי למטרת גיימינג. התקציב המקסימאלי הוא 1300 ש''ח המפרט הקיים הוא: AMD Athlon II x3 440 Gyigabyte ma770 ud3 Ocz ddr2 4G Ati hd4770 Hec 500W 80plus תודה.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  13. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)מטרת המחשב העיקרים היא לפרנסה מעבודות עיצוב פוטושופ, CINEMA 4D וכד'. * גודל המסך?15/17 לא קריטי אם זה יהיה 15. * משקל רצוי?לא הכי אכפת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?מספיק שעתיים-שלוש,אני עובד לרוב עם נקודת חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו)HDMI USB3.0. * בלוטות?יש צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח (HDD, SSD], או שילוב - דורש mSata) כונן של HDD,כי ה-SSD יקרים ולא מוצדקים כרגע, מינימום 750GB. * כונן CD/DVD? צורב?צורב DVD.בעדיפות לכונן בלו ריי. * כונן Blura…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  14. היי, הרכבתי מפרט למחשב ביתי ואשמח לחוות דעתכם. אני כרגע לא משחק משחקים ככה שלא צריך כרטיס מסך בינתיים, אבל שתהיה אופציה להוסיף בעתיד. בנוסף יש לי כבר מעבד i5-3570k Box שהשגתי בזול ככה שלא צריך מעבד, הקירור שמגיע איתו מספיק טוב או שכדאי להחליף אותו? אין צורך בכונן קשיח גדול יותר, 250 יספיק לי , ואני לא מעוניין לחרוג יותר מדי מהתקציב. תודה! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל לוח אם: Gigabyte GA-Z77-DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪532 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪278 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Se…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  15. התקציב שלי הוא עד 1000 דולר ואני אביא אותו כנראה מארהב אז אם אפשר להביא לי קישור לאתר אני אשמח מטרות המחשב? עבודה עם תוכנות כמו אוטו כאד וסוליד וורקס * גודל המסך? 15.6 או משהו בסגנון * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? פחות חשוב לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה לי * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי שיהיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מעדיף DELL

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by Nirurshon,

היי. להורים שלי הלך המחשב הנייח אחרי כמה שנים טובות והם מחפשים מחשב נייד בסיסי מאוד. המחשב מיועד לאינטרנט + סרטי FHD. חוץ מיזה שיהיה לפחות 320GB בכונן. בקשר לזיכון - תגידו לי אתם כמה צריך ? חשוב מאוד שיהיה Windows חוקי, וצורב DVD. חריגה גג עד 500 ש"ח גג ! תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)--- אופיס, אינטרנט, סרטי hd וכל שאר הדברים הרגילים. (לא משחקים כבדים) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אממ.. לא מתמצא בזה, אבל עדיף שיהיה קל . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם בזה לא מבין כל כך, שיהיה לו זמן סוללה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? וכו)--- hdmi כמובן. לגבי השני, אני לא יודע מזה. * בלוטות? לא צריך אבל אם זה מגיע עם המחשב אז לא מפריע. * גודל מינימלי וסוג של ? (HDD, , או שילוב - דורש mSata) גם בזה אני לא מבין, אבל שיהיה לפחות 500 ג'יגה ושיהיה כונן טוב. …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ramtag,

שלום, אחרי כמעט חמש שנים המחשב שלי (xps 1530m) שוקע לאיטו לתרדמה תמידית. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עניין התקציב הוא די גמיש. לצרכים: *מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בגדול מעבר לשימושים רגילים אני עובד בעריכה גרפית לדפוס - קבצים גדולים ברזולוציה גבוה בתוכנות אדובי * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * גודל מינימלי וסוג של כ ונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) - מעדיף או ssd או כונן משולב * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  19. היי המפרט שלי מעבד Q9550 זיכרון OCZ reaper 1066mhz 2x2gb לוח asus p5q כ. מסך EVGA GTX 285 הצרכים שלי הם בעיקר משחקים המחשב מריץ הכל בלי בעיה רק שבמשחקים האחרונים יש לי לפעמים נפילות בFPS צריך את עצתכם מה כדאי לשפר והכל בגבול ב 1500 +\- יש לציין כי המערכת לא עברה OC

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  20. Started by iTripleE,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ספציפי של חברת לנובו, בניגוד לחברות אחרות, לנובו נותנת רק שנה אחריות למחשבים שלה, ולכן אני קצת נרתע מלקנות את המחשב. בדקתי עם לנובו אם יש אפשרות להאריך את האחריות בתוספת תשלום, אבל זה לא אפשרי לדגם שאני רוצה. הבנתי שיש חברות שיכולות לבטח את הלפטופ וכך מכוסים אפילו יותר מאחריות רגילה - גם במקרה של גניבה למשל. מישהו אולי מכיר ויכול להמליץ על חברות שכאלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by מחפש דרך,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הגדולים והטובים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

22. Started by ophiry,

שאלות כלליות: האם מהירות דיסק של 7200 RPM לעומת 5400 RPM משמעותית? האם ההבדל מעבד i5-3210M לעומת i5-3230M משמעותי? מדובר בתקציב של עד 3.5K, כולל מערכת הפעלה. מיועד לעבודה משרדית, ומעט פיתוח לא צריך להיות מאוד נייד הדגמים הספציפיים: Dell Inspiron 3520 IN-RD09-6422 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=838828 (זול יחסית) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=840843 Samsung NP350V5C-A04IL (מעבד מעט יותר חזק, מסך מט) Asus K55VD-SX134H http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834608 (דיסק יותר מהיר). אם יש המלצות עדיפות באותו טווח מחירים גם יכול להיות רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  23. אני רוצה להוסיף לX32 כרטיס רשת אלחוטי ומצאתי ב-Ebay כרטיסים פנימיים ב-10 דולר (בדקתי אם קיימים הכבלי אנטנה ככה שאני מסודר) עכשיו, בגלל שהם כרטיסים ישנים ולא בתקן N תיהיה לי מהירות גלישה נמוכה יותר? ועוד דבר, ראיתי ב-KSP כרטיס רשת USB קטנצ'יק בתקן N, יש סיבה כלשהי שהוא לא יעבוד על הלפטופ המיושן הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  24. Started by Ran B,

היי חברים אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב שיחזיק משחקים חדשים בשוק בצורה טובה, גם יהיה מחשב ביתי לכל השימושים, סרטים, סדרות, HD, משחקים, אינטרנט והכל. צריך בנוסף מקלדת ועכבר אלחוטיים (הסט של מיקרוסופט 3000 בחרתי) ומערכת הפעלה ווינדוס 8. אני בניתי את המפרט הבא : סה"כ 4385 (קצת חורג לי מהתקציב) אשמח להמלצות ושיפורים אם יש לכם איך לחסוך (בדגש על הכ.מסך אם הוא שווה את המחיר והלוח אם) *את המפרט בניתי בKSP, נוח לי כי יש לי ליד הבית. תודה רבה! רן

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by AvlK,

שלום . הלך לי הכרטיס מסך במחשב הנייד הוא לא מזהה אותו כבר מהBIOS מגם nVidia Geforce 9500M GS משהו יודע איפה אני יכול לקנות אחד כזה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים