עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by haimovichi,

רכישה בישראל - עד 3,500 ש"ח מטרות המחשב - עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך - 15, מט * משקל רצוי - 2-2.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI, USB3 * בלוטות - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - HDD 500GB * כונן CD/DVD? צורב - צורב * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - DELL,ASUS תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by pa6o6it,

שלום לכולם אשמח לחוות דעת על מחשב (ככלל) שעובדת לקנות ועל הלוח\מעבד בפרט כי אני לא מבינה בזה ואלא רוצה שיעבדו עלי. המחשב מיועד לשימוש ביתי אינטרנט\אופיס\הורדות\צפייה בסרטים וסדרות אונליין\משחקי פייסבוק\חיבור לטליוזיה עם כבל HDMI תודה מראש לעוזרים. מארז - מפואר הכולל 4 יציאות קידמיות-500W+מייצב מתח לוח אם - Intel®H61M-S1 Gigabyte/SATA 3.0 מעבד - Intel®Ivy Bridge Core™G2020 2.9Ghz זיכרון - 4096MB-DDR3-OCZ GAMERS+צלעות קירור כרטיס מסך (כנראה מובנה) - Intel® HD Graphics 3000Mhz 1024MB כ.רשת - Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem כ.קול (כנאה מובנה) - Dolby Home Theater* Audio subsystem-digital audio לא ציינתי את הכונן הקשיח ו…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by kola,

AMD Phenom II 920 |Asus M3N78-EMH HDMI| Kingston 2X2 GB DDR2-800 | 1000gb + 500gb X2

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by haitov15,

ברצוני להחליף את הכרטיס מסך והמעבד במפרט הקיים שלי למטרת גיימינג. התקציב המקסימאלי הוא 1300 ש''ח המפרט הקיים הוא: AMD Athlon II x3 440 Gyigabyte ma770 ud3 Ocz ddr2 4G Ati hd4770 Hec 500W 80plus תודה.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  5. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)מטרת המחשב העיקרים היא לפרנסה מעבודות עיצוב פוטושופ, CINEMA 4D וכד'. * גודל המסך?15/17 לא קריטי אם זה יהיה 15. * משקל רצוי?לא הכי אכפת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?מספיק שעתיים-שלוש,אני עובד לרוב עם נקודת חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו)HDMI USB3.0. * בלוטות?יש צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח (HDD, SSD], או שילוב - דורש mSata) כונן של HDD,כי ה-SSD יקרים ולא מוצדקים כרגע, מינימום 750GB. * כונן CD/DVD? צורב?צורב DVD.בעדיפות לכונן בלו ריי. * כונן Blura…

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  6. היי, הרכבתי מפרט למחשב ביתי ואשמח לחוות דעתכם. אני כרגע לא משחק משחקים ככה שלא צריך כרטיס מסך בינתיים, אבל שתהיה אופציה להוסיף בעתיד. בנוסף יש לי כבר מעבד i5-3570k Box שהשגתי בזול ככה שלא צריך מעבד, הקירור שמגיע איתו מספיק טוב או שכדאי להחליף אותו? אין צורך בכונן קשיח גדול יותר, 250 יספיק לי , ואני לא מעוניין לחרוג יותר מדי מהתקציב. תודה! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל לוח אם: Gigabyte GA-Z77-DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪532 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪278 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Se…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  7. התקציב שלי הוא עד 1000 דולר ואני אביא אותו כנראה מארהב אז אם אפשר להביא לי קישור לאתר אני אשמח מטרות המחשב? עבודה עם תוכנות כמו אוטו כאד וסוליד וורקס * גודל המסך? 15.6 או משהו בסגנון * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? פחות חשוב לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה לי * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי שיהיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מעדיף DELL

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by Nirurshon,

היי. להורים שלי הלך המחשב הנייח אחרי כמה שנים טובות והם מחפשים מחשב נייד בסיסי מאוד. המחשב מיועד לאינטרנט + סרטי FHD. חוץ מיזה שיהיה לפחות 320GB בכונן. בקשר לזיכון - תגידו לי אתם כמה צריך ? חשוב מאוד שיהיה Windows חוקי, וצורב DVD. חריגה גג עד 500 ש"ח גג ! תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)--- אופיס, אינטרנט, סרטי hd וכל שאר הדברים הרגילים. (לא משחקים כבדים) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אממ.. לא מתמצא בזה, אבל עדיף שיהיה קל . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם בזה לא מבין כל כך, שיהיה לו זמן סוללה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? וכו)--- hdmi כמובן. לגבי השני, אני לא יודע מזה. * בלוטות? לא צריך אבל אם זה מגיע עם המחשב אז לא מפריע. * גודל מינימלי וסוג של ? (HDD, , או שילוב - דורש mSata) גם בזה אני לא מבין, אבל שיהיה לפחות 500 ג'יגה ושיהיה כונן טוב. …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ramtag,

שלום, אחרי כמעט חמש שנים המחשב שלי (xps 1530m) שוקע לאיטו לתרדמה תמידית. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עניין התקציב הוא די גמיש. לצרכים: *מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בגדול מעבר לשימושים רגילים אני עובד בעריכה גרפית לדפוס - קבצים גדולים ברזולוציה גבוה בתוכנות אדובי * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * גודל מינימלי וסוג של כ ונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) - מעדיף או ssd או כונן משולב * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  11. היי המפרט שלי מעבד Q9550 זיכרון OCZ reaper 1066mhz 2x2gb לוח asus p5q כ. מסך EVGA GTX 285 הצרכים שלי הם בעיקר משחקים המחשב מריץ הכל בלי בעיה רק שבמשחקים האחרונים יש לי לפעמים נפילות בFPS צריך את עצתכם מה כדאי לשפר והכל בגבול ב 1500 +\- יש לציין כי המערכת לא עברה OC

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  12. Started by iTripleE,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ספציפי של חברת לנובו, בניגוד לחברות אחרות, לנובו נותנת רק שנה אחריות למחשבים שלה, ולכן אני קצת נרתע מלקנות את המחשב. בדקתי עם לנובו אם יש אפשרות להאריך את האחריות בתוספת תשלום, אבל זה לא אפשרי לדגם שאני רוצה. הבנתי שיש חברות שיכולות לבטח את הלפטופ וכך מכוסים אפילו יותר מאחריות רגילה - גם במקרה של גניבה למשל. מישהו אולי מכיר ויכול להמליץ על חברות שכאלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by מחפש דרך,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הגדולים והטובים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

14. Started by ophiry,

שאלות כלליות: האם מהירות דיסק של 7200 RPM לעומת 5400 RPM משמעותית? האם ההבדל מעבד i5-3210M לעומת i5-3230M משמעותי? מדובר בתקציב של עד 3.5K, כולל מערכת הפעלה. מיועד לעבודה משרדית, ומעט פיתוח לא צריך להיות מאוד נייד הדגמים הספציפיים: Dell Inspiron 3520 IN-RD09-6422 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=838828 (זול יחסית) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=840843 Samsung NP350V5C-A04IL (מעבד מעט יותר חזק, מסך מט) Asus K55VD-SX134H http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834608 (דיסק יותר מהיר). אם יש המלצות עדיפות באותו טווח מחירים גם יכול להיות רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  15. אני רוצה להוסיף לX32 כרטיס רשת אלחוטי ומצאתי ב-Ebay כרטיסים פנימיים ב-10 דולר (בדקתי אם קיימים הכבלי אנטנה ככה שאני מסודר) עכשיו, בגלל שהם כרטיסים ישנים ולא בתקן N תיהיה לי מהירות גלישה נמוכה יותר? ועוד דבר, ראיתי ב-KSP כרטיס רשת USB קטנצ'יק בתקן N, יש סיבה כלשהי שהוא לא יעבוד על הלפטופ המיושן הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  16. Started by Ran B,

היי חברים אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב שיחזיק משחקים חדשים בשוק בצורה טובה, גם יהיה מחשב ביתי לכל השימושים, סרטים, סדרות, HD, משחקים, אינטרנט והכל. צריך בנוסף מקלדת ועכבר אלחוטיים (הסט של מיקרוסופט 3000 בחרתי) ומערכת הפעלה ווינדוס 8. אני בניתי את המפרט הבא : סה"כ 4385 (קצת חורג לי מהתקציב) אשמח להמלצות ושיפורים אם יש לכם איך לחסוך (בדגש על הכ.מסך אם הוא שווה את המחיר והלוח אם) *את המפרט בניתי בKSP, נוח לי כי יש לי ליד הבית. תודה רבה! רן

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by AvlK,

שלום . הלך לי הכרטיס מסך במחשב הנייד הוא לא מזהה אותו כבר מהBIOS מגם nVidia Geforce 9500M GS משהו יודע איפה אני יכול לקנות אחד כזה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ptX,

המחשב לא מיועד למשחקים אז כרטיס מסך לא משנה במיוחד. צריך הרבה זכרון (8GB RAM מינימום) ומעבד i5 לצורך תוכנות תכנות כבדות וכד'. סטודנט למדעי המחשב, הרצת קומפיילרים. מעדיף חברה איכותית כגון DELL, כונן קשיח מומלץ 750, חיי סוללה ארוכים כמה שיותר, כיאה למחשב ללימודים ומסך 15.6". תקציב כ4,000. תודה

19. אישתי מעצבת ועובדת על אוטוקאד ולאחרונה עם SketchUp להדמית חדרים ב 3D. כרגע לא במידה אינטנסיבית ולכן לא רוצה להשקיע במחשב חדש. המחשב מתקשה להתמודד עם ה 3D, הבנתי שמומלצים כרטיסי QUADRO, אבל לא יודע האם כדאי מבחינת חומרה להלביש על המפרט שלי כרטיס כל כך חזק. מחפש המלצה לכרטיס שכדאי להרכיב על המפרט הנ"ל ויתן מענה, גם אם לא מושלם לגמרי: מעבד AMD Athlon X2 +4400 לוח GA-MA69G-S3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2554#sp זכרון 4X1GB ספק thermaltake TR2 430W כ.מסך HD5450 HD עם WIN XP PRO 32 BIT HD לאחסון הקבצים תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מכונות ווירטאליות, עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, virtual box, office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Hitman, HON, Dota2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' + 42 אינץ' 1920-1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by MEGI,

שלום לכולם, אני מחפשת מחשב לגראפיקה לתוכנות כמו: פוטושופ מאיה פרמייר אפטר אפקט Indesign Illustrater AutoCAD 3D Max Studio avid שיהיה חזק ליצירת אנימציות,סרטונים ורנדורים אני מצרפת מפרט שקיבלתי, אשמח לתגובתכם בקשר למפרט והמחיר ואם יש לכם הצעות למפרט אחר... מארז ARCTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC VS550 550W CORSAIR מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3470 לוח אם B75MA-E33 SATA3 USB3 1GLAN MSI כרטיס קול5.1 כרטיס רשת 10/100/1000 דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 7200 64MB WD זכרון פנימי KVR KINGSTON 8GB (4GX2) DDR3 1333MHZ כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 מאיץ גרפי כ.מסך QUADRO 600 1G-3 PCIE PNY ללא מערכת…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by boya,

מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים גודל המסך: 15.6. רצוי כמה שיותר קל ויותר חיי סוללה, אך לא קריטי. יציאות: כונן DVD, צורב האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן, רצוי ווינדוס 7 עדיף של dell, asus, hp בעיקרון נדלקתי על ארבעה מחשבים: Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6502 | מחשבים ניידים | מחשבים וציוד היקפי: מחשב נייד HP SleekBook 15-B005EJ C6K92EA מחשב נייד Dell Inspiron 5520 IN-RD33-6121 מחשב נייד Asus K55VD-SX134H אסוס - זאפ איזה מביניהם עדיף? ובנוסף שמעתי מכמה אנשים שהמחשבים של דל מתחממים ונהרסים מהר יותר משאר החברות ולכן כדאי להתרחק. האם הדבר נכון? תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by below_z,

בגדול רצוי מחשב משרדי פשוט לעבודה באופיס וגלישה. כאשר רוצים לקנות מהר ובלי לחשוב על המפרט הרבה(אין זמן לזה). כרגע התכנית לקנות את http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8829 שנראה די בסדר מבחינת חומרה ועם ספק סביר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, רצוי אזור ה1500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 800X600 או משהו בסגנון 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב ש…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by Arisum,

שלום לכולם. היית מעוניין להתייעץ איתכם לגבי שידרוג המחשב שלי כך שיתאים לציפיות שלי. אני נתקל לאחרונה בהרבה נפילות FPS(בד"כ נופל מ50/60 FPS אל 20-5) ולפעמים ממש קיפאון של המסך וקריסה של הדרייבר של הכ.מ. ניסיתי לשנות גרסאות של הדרייבר(חדשות וישנות יותר) אבל הירידות של הFPS עדיין קורות והרבה,ככה שאני מניח שזה בעיה של החומרה עצמה. כמובן שניקיתי את המחשב(מאבק) ומריץ סריקות עבור וירוסים/ספיי וכ'ו. אני מבקש ממכם לעזור לי לאתר את הצוואר בקבוק שבעצם מגביל את הביצועים של המחשב ולכוון אותי לכיוון הנכון כדי להשיג תוצאות טובות(מצפה ל60 FPS ברוב המשחקים על רזולוציה של 1680X1050). מעבד: QuadCore Intel Core i5 750, 3033 MHz (23 x 132) לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L זיכרונות: Kingst…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by tomerdx111,

אי רוצה לשדרג את המחשב שלי המיפרט שלי היום הוא Q6600 GTX 650 DDR2 Motherboard Name Gigabyte GA-G31M-S2C ספק כוח 550V דגם pwoer משהו כזה תקציב 1500~2000 החלקים שאני רוצה לשדרג לוח אם מעבד זיכרונות 1600Gh 8TAM וקירור למעבד עם היה אפשר שהיה אפשרות לה OC משחקם שאני משחק BF3 FAR CRY 3 CRYSIS3

• 2 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים