עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by שמואל,

שלום לכולם יש לי שאלה לגבי צוואר בקבוק. לפי מה שאני מבין צוואר בקבוק נגרם כאשר אחד מהרכיבים במחשב "חלש" יחסית והוא "מפריע" לשאר החלקים לנצל את הפוטנציאל שלהם, אני רוצה להציג את המפרט שלי ואשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אם יש לי איזה שהוא צוואר בקבוק אז זה המפרט שלי : מעבד-Core i7 3960X Extreme לוח אם-Gigabyte X79-UD3 s2011 זיכרונות-G.SKILL 4X4 DDR3 2133 MHZ כרטיס מסך-Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 OC GHZ Edition 6GB GDDR5 כונן קשיח-WD 1TB כונן SSD- אינטל 240GB מערכת הפעלה- WINDOWS 8 64BIT תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  2. Started by yossihaz1,

מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח כולל מסך dell 23 אינץ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד - bf3 cod crysis ועוד וניגון תכני hd ובלוריי באמצעות חיבור לטלוויזיה 0 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מצויין לעיל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080- צריך בתקציב גם מסך dell 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  3. Started by r1v,

קניתי GT70 לא מזמן, חדש מהקופסא. מסתבר שהוא אחלה של מחשב לגיימינג רק שהוא לא קולט את כרטיס המסך שמותקן עליו: GeForce GTX675M 2GB GDDR5. מה שהוא קולט זה את ה-Intel HD4000 המסכן שיושב על המוד'רבורד ואני חייב לדעת איך אני גורם לו לעשות את זה! מרגיז שקניתי מחשב שאמור להיות פצצת גיימינג רק בגלל בעיית חומרה ספציפית. 1. הדרייברים הכי מעודכנים (של שני הכרטיסים). 2. וידאתי שה-Power Options נמצאים על ההגדרות של High Performance. 3. ניסיתי לעשות Disable לחומרה של INTEL HD4000 דרך ה-Device Manager. שום דבר לא עוזר! אשמח לתגובותיכם! תודה!

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  4. שלום אני מחפש מחשב נייד בעל המאפיינים הבאים: מתאים לעיבוד גרפי (מריץ מהר: פוטושופ, zbrush, maya) מתאים לתכנות (מריץ סימולטור של אנדרואיד בצורה סבירה) בעל מסך נשלף או משהו בסגנון, כך שאוכל להשתמש בו לפעמים כטאבלט, אבל עדיין שתהיה מקלדת (כי זה בעיקר לתכנות) גודל 15.6" רצוי מאוד. מאווררים שקטים מאוד. מה פחות חשוב לי: אורך חיי סוללה, כי הוא יהיה בדרך כלל נייח. גודל hard disk. כל מיני קוראי media למיניהם. משקל, כי הוא בדרך כלל נייח. אני רוצה לדעת מה המחיר המינימלי של מחשב שעונה לדרישות האלה, ואיזה מחשב דומה אפשר לקנות ב~4000 שקל. שאלה שנייה: אותו דבר, אבל בלי הדרישה של מסך נשלף שנהיה טאבלט. תודה.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  5. שלום חברים, המליצו לי להתייעץ פה בפורום בנוגע למפרט ואני ממש אשמח לעזרה.. אני צריכה מחשב נייד.. התקציב שלי הוא 6,000 ש"ח, כמובן שעדיף פחות אבל קיימת גמישות קלה מאוד.. המחשב מיועד ללימודי גרפיקה. הוא צריך להחזיק פוטושופ ואילוסטרייטור, אבל אני סטודנטית, לא מדובר פה במחשב עבודה מטורף.. אני לא רוצה שהוא יהיה גדול במיוחד וכמה שפחות כבד כיוון שאני צריכה לסחוב אותו איתי כל יום ללימודים.. אשמח לעזרתכם! תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  6. תקציב מקסימאלי: 4,500 ש"ח ניצול וחריגה:אין לי מושג האמת כמה מחשבים עולים היום. התקציב גמיש, העיקר שישרת את הצרכים באופן הטוב ביותר. שימושי המחשב: משחקים ועבודה משרדית משחקים לדוגמא: World of Warcraft, League of Legends, DotA 2, TES Online, TES: Skyrim, NBA 2k series, Witcher series, Dragon Age series, Mass Effect series. בעיקרון אני משחק בעיקר משחקי תפקידים ומשחקים המוניים. רזולוציה טבעית: 1080*1920 מסך DELL 2209WA הגדרות גרפיות: ארצה שהמחשב יוכל להריץ באופן חלק בהגדרות בינוניות-גבוהות וכי יוכל להתמודד גם עם משחקים שיצאו בז'אנרים שציינתי גם בשנים הקרובות. ציוד הקפי: ללא. רכיבים: לכלול הכל. שקט: 5/10. אוברקלוק: לא מתוכנן. מערכת הפעלה: אין צור…

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by Ymac,

טוב, אז קצת רבתי עם חבר על מפרט שאחיו הולך להזמין, מחו"ל. הרבה האשמות נזקו לאוויר אבל בואו לא ניכנס לזה. אבל אני נחוש בדעתי להשיג לו חוות דעת מקצועית, כי פשוט חבל על הכסף של אחיו. להלן המפרט: Intel 3970X בזבוז אטומי Asus P9X79 PRO GTX TITAN 6GB ממותג לא ידוע, אבל זה פחות משנה כי כולם רפרנס. 16GB DDR3 8X2GB DAFUQ!? שמונה סטיקים של 2GB?! לדעתי טמטום מוחלט. NZXT Phantom 830 gunmetal ADATA S510 120GB 1TB 7200RPM 32M, SATA 6Gbps Corsair CX750 (לדעתי עוול למערכת שכזאת.) ו"קירור נוזלי" למעבד, לא רשום דגם או מותג. נטען שהמחשב הוזמן מפה: http://ibuypower.com אז קדימה, חוו את דעתכם על המחשב הזה, הוא כבר יקבל קישור לאשכול. עריכה: הנה הדגם המדויק: http://ibuypower.com…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. * מטרות המחשב? תיכנות, עבודה משרדית, גלישה, צפייה בסרטים הן במסך של המחשב והן בחיבור לטלויזיה, משחקים באיכות סבירה כגון Starcraft 2 battlefield 3 * גודל המסך? 15 אינץ' * משקל רצוי? אין לי מושג וזה נתון לא כזה קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם אפשר כמה שיותר זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI DVI USB3 * בלוטות? לא חובה אבל נחמד אם יש. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - 500GB לפחות לא משנה לי SSD או HDD * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי מחשב בלי מערכת הפעלה כלל. * האם יש ל…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by אין עוד מלבדו,

שלום, נשבר לי המסך(asus "10), והבאתי לחנות לחוות דעת. הציעו לי החלפה במסך משומש חצי שנה ב-350. החנות נחשבת אמינה. בנוסף מצאתי ב-pcell מסכים חדשים LED ב-320. מה כדאי לעשות?

10. כתבתי כאן בעבר, ועכשיו יש לי דרישה די SOS, בגלל פרוייקט שחייבת להתחיל מיד. מאמינה שכבר יש כאן הרבה מאוד הצעות מתאימות אשמח אולי אפילו לקישור בעיקרון העבודה עבור גרפיקה ועריכת ווידאו בעיקר בפרימייר. התקציב הוא כ5K ואין דרישה למסך מקלדת ועכבר בשלב הזה אשמח להצעות או להפניות מתאימות המון תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  11. Started by yarivatias25,

שלום חברה, אנ משתמש חדש בפורום זה. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לפטופ לקנייה. אני מתכנת C++ ועובד בעיקר עם VisualStudio למי שמכיר. אני בעיקר עובד מהבית ולכן את המחשב אני מחבר למסך חיצוני שהוא HD. חשוב לי שבמקרה של חיבור הלפטופ למסך חיצוני, הוא יעבוד טוב עם אכות גבוהה גם עם ארצה לראות סרט HD דרך המסך החיצוני. הייתי רוצה שהמחשב יהיה מהיר. גודל מסך לכול היותר 15 אינץ. מעבד i7 זיכרון 8 GB לפחות. כרטיס מסך חזק, בשביל תמיכה טובה לחיבור מסך חיצוני ב HD. Rdisk מהיר, הבנתי שיש מהירויות שונות וחברים המליצו לי על 7200? חשבתי על המחשב - http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+14%26%2334%3B+Laptop+-+8GB+Memory+-+750GB+Hard+Drive+-+Black/6775213.p?id=1218806578593&skuId=677521…

12. [table] [tr] [td] Component [/td] [td] Model [/td] [td] Ebay Price [/td] [td] Israel Price [/td] [td] Final Price [/td] [td] Comments [/td] [/tr] [tr] [td] Case [/td] [td] Nanoxia DS1 - Deep Silence 1 Black [/td] [td] 991 [/td] [td] 640 [/td] [td] 640 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] MotherBoard [/td] [td] ASRock Z77 Extreme4-M Z77 LGA 1155 [/td] [td] 695 [/td] [td] 837 [/td] [td] 695 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] CPU [/td] [td] Intel Core i5-3570K [/td] [td] 1097 [/td] [td] 1094 [/td] [td] 1097 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] CPU Cooling [/td] [td] Zalman CNPS14X [/td] [td] 180 [/td] [td] 180 [/td] [td] 180 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  13. מעוניין לקנות מסך חדש או כמעט חדש ולא יודע כמה לתת למוכר. ובנוגע לאחריות, מה לדרוש מהמוכר, קבלה מקורית?

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  14. היי, אבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא שמיועד בעיקר לשימוש ביתי רגיל עם כוונה להתחיל לערוך תמונות בפוטושופ CS6. התקציב הוא עד 2750 ש"ח גג, ללא OC מתוכנן. העבודה היא על מסך 22'' ברזולוציה של 1680X1050. האם יש מקום להידוק המפרט או לשידרוגו במסגרת התקציב הנתון? Intel IVY Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 55W Box, יחידות 1 ₪651 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4026 Gigabyte GA-B75M-D3H Socket 1155 B75 CHIPSET VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪365 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3696 Crucial Ballistix Sport 8GB Kit (4GBx2)DDR3 1600Mhz CL9 BLS8GK3D1609DS1S00, יחידות 1 ₪239 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4048 Western Digital 500GB 7200RPM 16MB Sa…

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  15. * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף קל מן הסתם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כל המרבה הרי זה משובך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - HDMI חובה. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) כמה שיותר, לא פחות מ350 * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, לא חובה * כונן Bluray? ממש לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אכפת לי אם מהארץ או מחו"ל, אני מודע שבתקציב הזה לא אוכל …

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  16. אהלן, כבר כמה ימים אני שובר את הראש לגבי בחירת לפטופ! הצרכים שלי לא גבוהים מי יודע מה אבל חבל לי להתפשר על ההנאה שלי מהמחשב בכל זאת. כיוונתי לטווח מחירים של 2500-3000 אבל גם לגלוש קצת למעלה בכמה שקלים לא יהרוג אותי. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, לימודים(וורד וכדומה) וצפייה בסרטים, עם אופציה לאיזה משחק או שניים * גודל המסך? מעדיף 15 אבל גם 14 יעשה את העבודה * משקל רצוי?כמובן שעדיף כמה שיותר קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב, מעדיף אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?, usb3 יהיה נחמד, hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לא משהו ספציפי * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אני מאד…

17. Started by trionax,

הדרישות: * מטרות המחשב? מיועד לסטודנטית שעובדת עם אופיס, רואה סרטים באיכות גבוהה, גולשת ושומעת מוזיקה. לא מעבר. * גודל המסך? רצוי 13" * משקל רצוי? רצוי עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות לעבודה הנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? אם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? אם אפשרי בתקציב אז כן. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אבל צריך אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הסיפור: המחשב הנוכחי שלה שבק חיים בלי סיבה והדחיפות למחשב היא גבוהה מאוד. השימוש כמו שראיתם הוא דיי בסי…

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by Riquelme,

ערב טוב אני מחפש לקנות נייח לצרכי לעבודה. אז ככה השימושים העיקריים יהיו: 1.תוכנות וירטואליזציה כמו VMWARE 2.אני עורך קצת בפוטושופ (לא שימוש כבד אלה יותר בצורה חובבנית,עיצוב תמונות ואתרים) 3.השימוש האחרון הוא משחקים וסרטים (לא גיימינג כבד,שיוכל אבל להריץ את המשחקים לפחות בשנה הקרובה) מבחינת העדפות האישיות אני מעדיף את המפרט מKSPעדיף אני חייב זכרון של 8GB מעבד -I5 הארד דיסק-1TB לגבי כרטיס מסך,הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים.אני צריך כרטיס סביר שיחזיק מעמד בכבוד שנה-שנה וחצי לוח אם-אני מעדיף של ASUS,חשוב לי שיהיה בעל 4 סלוטים לזכרון לשדרוג עתידי ויתמוך בזכרון של 1600MHZ במקרה וצריך יש אפשרות לחרוג מהתקציב עד כ-500 ש"ח תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  19. מישהו יודע לומר לי מה ההפרש ביצועים בין הארד דיסק "רגיל" בנייד- 5400, לבין אילו שמשולב בהם Flash בשביל מערכת ההפעלה/Caching ? מנסיון אישי, כוננים קשיחים איטיים הם לרוב צוואר בקבוק בביצועים שוטפים ועליית מערכת ההפעלה. האם כוננים משולבים משפרים ביצועים אלו משמעותית?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. התקציב שלי הוא בסביבות ה4000 חשוב שלמחשב יהיה מעבד טוב מספיק כדי להריץ את התוכנות.. ליבה אחת\כפולה? כדי לעבוד שעות רבות במהלך היום (מבחינת חימום\קירור ולא מבחינת סוללה) כרטיס מסך (האם הוא באמת צריך להיות טוב במיוחד בשביל עבודה על תוכנות גרפיקה?) זכרון 4GB ומעלה וכל רכיב אחר שנראה חשוב למטרה וששכחתי לציין אין חשיבות למשקל\גודל ולא MAC.. אגב, מה דעתכם על המפרט הזה בתור אופציה?(הוא כולל בתוכו גם דיסק קשיח חיצוני 500GB) http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell_XPS13_Core%20i5.pdf http://www.buy2.co.il/DailyDeal/Offer/84156888-7e80-485e-8ef9-ee74ffaed475 המון המון תודה לכם..

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. Started by קלוקיי,

שלום, המחשב שלי כבר די ישן ואני מעוניין לשדרג את השילוש הישן שלו . אני מעוניין בשילוש שיהיה טוב לאוברקלוק . התקציב שלי 2000 שקלים . המפרט שלי נכון להיום : מעבד E8400 עם קירור מוגן 3 . לוח אם P5Q זיכרונות OCZ 4GB ספק של קרוסייר 750 וואט כרטיס מסך HD7850 תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by htiram,

אהלן, אני בונה אולפן הקלטות בייתי, עד כה רכישות: כרטיס קול MOTU AUDIO EXPRESS (חיבור FW) פסנתר חשמלי KORG SP-250 מוניטורים Yamaha HS-50 מיקרופון AKG C214 Condenser Microphone אוזניות ATH-M50s הגעתי לרכישת מחשב נייח, לפי השאלון באתר, הנקודות החשובות שעליכם לדעת הן: תקציב - 3400 ש"ח מקסימום. מחשב נייח (חלונות, לא mac). חשיבות מארז שקט - קונדנסר בסביבה ללא מחיצה. צורכי מחשב לעבודה על תוכנת CUBASE בלבד (שום תוספות אחרות). תמיכת חיבור FW (כרטיס קול). WIN7. מהיר כמה שפחות עכבות. יש צורך בציוד היקפי. קיבלתי המלצות חמות על חברת PC TOWER. באתר שלהם 2 אפשרויות הגיוניות: 1. מחיר - 2740 ש"ח http://www.pcpower.co.il/store/workstations/aud…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by shay13,

חברה מישהו פה מכיר את הדגמיםIDEAPADu410 של לנובו עם I7 וממליץ? כמובן הultrabook תודה

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7000 ש"ח, אפשר לחרוג אבל לא בשביל שיפורים זניחים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לגיימינג ולפיתוח משחקים, רצוי שיהיה גם כרטיס קול לא גרוע בשביל להקליט מוזיקה. הכוונה היא שיהיה מסוגל גרפיקה ברמה גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך ומקלדת חיוניים, עכבר רק אם זה משהו באמת פסיכי במחיר מטורף. רצוי גם ג'ויסטיק וקונטרולר נוסח XBOX. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ברמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. http://www.tms.co.il/preview/spec/uckjs9gv תנו לי חוות דעת בבקשה תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך מפרט חדש אני רק מבקש חוות דעת על זה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ^ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, ועריכת וידאו חובבנית+ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf3, crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות ג…

• 6 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים